11. oktober 2018

Stram Kurs og Rasmus Paludan i Horsens, 6. oktober 2018: “V for voldtægt”, råbte blondinerne…

Jeg er i Århus de fleste weekender, og nu da Stram Kurs og Rasmus Paludan lørdag besøgte Horsens, havde jeg en for en gangs skyld lejlighed til at deltage i en demonstration. Det første jeg bemærkede var selve lokaliteten. Da jeg var barn boede min mormor på Hybenvej, og jeg husker området, selvom der selvfølgelig var sket en del i de mellemliggende 30-35 år. Da jeg var barn, var der støbejernskarussel på legepladsen og ingen indvandrerkiosk.

Nuvel. Der gik rygter om at der ville være autonome fra nær og fjern, så jeg tog selvfølgelig mine forholdsregler. Hurtigt kunne jeg dog konstatere, at pladsen hovedsageligt bestod af lokale, halvdelen udlændinge, halvdelen danskere. En stor del af forsamlingen var teenagere, der ville opleve ‘Legenden’ på tæt hold.

(Stram Kurs og Rasmus Paludan i Horsens, 6. oktober 2018)

Kort efter ankomst, kom en mand (3F-typen) hen til mig og nogle arabere, og fortalte at vi skulle gå over på den anden side og stå med ryggen til, for på den måde at tage afstand fra Paludan. Jeg forklarede ham smilende, at jeg støttede demonstrationen, og han blev synligt overrasket. Man kan ikke vinde en kamp med hvide flag.

Horsens Folkeblad anslår, at der var op imod 300 tilhørere, og det skal nok passe. Avisen beskriver demonstrationen som en politiopgave, og har intet om det politiske udover denne subjektive opsummering: “Stram Kurs ser helst muslimer i Danmark ude af landet – hellere i dag end i morgen.” Journalist Thomas Baden Sørensen fortæller til Uriasposten, at han havde et andet ærinde, og blot var forbi for lodde stemningen ved 15-tiden. At dække en politisk manifestation uden at citere de demonstrerende, kan dog ikke forsvares journalistisk.

Paludan kom hurtigt i dialog med de fremmødte, både danskere og udlændinge. De fleste var uenige, og mest hadsk var faktisk ’socialklasse 5′-danskere. Herunder en mand der kastede med æg, og en yngre fyr der spyttede Stram Kurs’ ungdomsformand i ansigtet fra tæt hold. Der var dog også aggressive ’storebrødre’.

(Forhutlet dansker anholdes for at kaste med æg)

(Ung dansker, der spyttede Stram Kurs-aktivist i ansigtet)

Der var som sagt også en del unge, der jagtede en selfie med Youtube-fænomenet. Den lyshårede pigegruppe herunder råbte højlydt ‘V for voldtægt’, da de tog billedet. Den havde hverken Paludan eller andre set komme.

Undervejs blev der flere gange affyret fyrværkeri, og kastet med kanonslag. Politiet havde dog styr på situationen, og kommunen havde tydeligvis mobiliseret for at undgå ballade. Der var flere ‘forebyggelses’-medarbejdere på plads, og sågar gratis kage og slush ice i en nærliggende klub. Ingen kvaler – kommunen betaler.

(Politibetjent hyggesnakker med lokal ’storebror’ eller SSP-medarbejder)

Diverse

Oploadet Kl. 00:11 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95546/trackback

33 Comments »

 1. Når hædersmanden Rasmus Paludan arrangerer demonstration i de Danske ghettoer, så ser man hvad ens skattekroner misbruges til, indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, rollemodeller, SSP medarbejdere og politi, alle på offentlig forsørgelse, sikkert 99% af de fremmødte er dem der koster Danmark unødvendige milliarder kroner, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. oktober 2018 @ 00:29

 2. PS. Perker bilen holder parkeret i et vejkryds uden at politi Charlotte reagere med en henstilling, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. oktober 2018 @ 00:31

 3. Paludan er efter min mening en modig mand, en helt. Og tillige en klog mand, der forstår hvilke frygtelige og uoprettelige konsekvenser det vil få for alle danskere, hvis de gamle partier får lov til at fremture med deres pladderhumanisme. En afrikanisering og islamisering af Danmark vil ikke ende i en vidunderlig multi-kulti, som de radikale og visse borgerlige påstår, men i kaos, fattigdom, vold og mord, hverdagsterror og mange blodbade mv. Den fortsatte indstrømning af titusindvis af kulturfremmede kan blive Danmarks undergang. Læs den korte, 24nyt.dk og snaphanen. Læs om eksploderende kriminalitet og faldende velfærd.

  Kommentar by tp — 11. oktober 2018 @ 00:34

 4. Nå, ja, han skærer ud i pap, hvad politikerne har gjort ved landet uden at spørge befolkningen. Det er jo altid godt. I England havde de sat ham i spjældet, ligesom Tommy Robinson. Men eller synes jeg han minder om en vis anden advokat, som måtte starte sit eget parti.

  Kommentar by BB — 11. oktober 2018 @ 04:54

 5. #4, BB kl. 4.54: At de i England sætter folk i fængsel for at sige sandheden om islamiske banditters terror mod engelske småbørn, viser jo at Theresa May ikke har styr på ret meget, eller er ligeglad. Og så viser det også at det England som under Winston Churchhill kæmpede heltemodigt mod det tyske uhyre Hitler og hans barbariske politik, er blevet til et feminiseret og gak-gak humanistisk land hvor man for tiden villigt underkaster sig fascistiske og barbariske kræfter, og endda sætter frihedskæmpere i fængsel. En forrykt, sørgelig og meget uhyggelig udvikling.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. oktober 2018 @ 07:23

 6. #4 bb

  Glistrup startede sit eget parti for at slippe for en skattedom, skattevæsnet var på nakken af ham allerede inden han gik ind i politik.

  Han blev først negativ overfor islam i firserne efter den famøse indvandringslov, og tiden han sad i fængsel brugte han så på at sætte sig grundigt ind i islam.

  Pia K. har fortalt at det var Glistrups ligegyldighed overfor forhandlinger og de resultater hun var med til at opnå, som fik hende og andre til at forlade FP og stifte DF.

  Kommentar by Allan — 11. oktober 2018 @ 07:55

 7. 07:55 Glistrup var efter perkerne helt tilbage i start-70erne

  Kommentar by Jørgen Pedal — 11. oktober 2018 @ 08:04

 8. Generelt var alle danskere imod indvandring af enhver art. Vi havde rigeligt med erfaringer allerede i 70 til at sige at vi ikke ville have en eneste tyrker mere ind i landet allerede i 1970.

  Manglende mobilitet blandt vælgerne, medførte at kun 1/4 stemte på Glisrup, da de andre partier også havde politikker for indvandringsstop som socialdemokratiet fik gennemført

  Kommentar by Jørgen Pedal — 11. oktober 2018 @ 08:14

 9. “V-for voldtægt” !
  Stakkels piger, at de har så lidt forståelse for hvad der sker.

  Kommentar by k.m. — 11. oktober 2018 @ 08:15

 10. Rettelse, det var vist 1/5 af stemmerne, som gik til Glistrup under jordskredsvalget. Det svarer nok meget godt til hvor stor en del af Danmark, som havde oplevet perkerne på nært hold gennem længere tid

  Kommentar by Jørgen Pedal — 11. oktober 2018 @ 08:21

 11. At en total ØDELÆGGELSE af de skandinaviske og vesteuropæiske lande kan være på vej pga. sindssyg politik, står klart for alle eftertænksomme mennesker. Men blandt politikerne er idioterne jo klart i overtal, så de forstår ingenting. Mange af dem er jo også politikerbørn som er blevet båret ind i folketinget og som aldrig har behøvet at vise nogen form for duelighed. Det håbløst forældede valgsystem, partiernes liggen på maven for EU og mediernes fortielser og løgne, har jo fremmet en udvikling hvor befolkningen er kørt ud på et sidespor og er sat uden for indflydelse.

  Rasmus Paludan’s besøg i ghettoerne/parallelsamfundene er med til at vise en smule af hvad der er ved at ske med Danmark, pga. stupide og korrupte politikere. Men de værste og virkelig slemme sider af INVASIONEN vises ikke, for det kræver filmkameraer overalt i landet, til løbende at vise hvad der foregår af vanvidskørsel, overfald og skyderier i gaderne, afbrænding af biler, nedbrænding af skoler og børnehaver, stenkast fra vejbroer, afskruning af hjulbolte, narkohandel på skoler osv. Og hjemmerøverier, mord og nedskæringer og diskrimination af danskere kan godt dokumenteres, men det er lidt besværligt. Og det har ikke mediernes interesse for alvor at afsløre det groteske vanvid der mere og mere præger samfundet, fordi de gamle partier snyder og forråder os alle.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. oktober 2018 @ 08:22

 12. Den med at Glistrup startede sit parti for at slippe for en skattedom, er vist endnu en medie-løgn. Og retsforfølgelsen var jo i virkeligheden politisk forfølgelse. Ligesom overfor Ninn-Hansen m.fl.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. oktober 2018 @ 08:29

 13. Jeg synes ikke jeg kan se Karsten Hønge og Carsten Jensen til moddemonstrationen, men de var måske til pensionsmøde i Danske Bank?
  Og Johanne og Skipper var til udsalg i havecenteret, der er springvand på tilbud..

  Kommentar by Hul igennem? — 11. oktober 2018 @ 09:00

 14. Fine rolige billeder for øvrigt.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. oktober 2018 @ 09:02

 15. Jeg tvivler på at folk på landet havde mødt en perker den gang, til gengæld havde de oplevet små kår og hårdt, dårligt lønnet arbejde afvekslende med arbejdsløshed, og kunne på DDR TV se hvordan deres skattepenge gik til Statens Kunstfond, der gav mulighed for typer som Rifbjerg o.l. at dandere den mens de pissede på den jævne mand, for bagefter at sige at han lugtede.

  Kommentar by Træt — 11. oktober 2018 @ 09:10

 16. Ømer P..! WTF… perkeren på bistandshjælp i sin Jaguar.
  Danmark er HEEEEELT FÆRDIG.

  @6 Allan
  Pia fik Sankt Glistrup smidt ud, og da resten af Z til sidst blev trætte af at være hånddukker for Pia, så røg Pia ud.

  Kommentar by Piphans — 11. oktober 2018 @ 09:41

 17. Hvis Danmark er helt færdig i ret nær fremtid, skyldes det vel især at danskerne er blevet så slappe og slatne som kogte asparges, pga. af socialisternes HJERNEVASK AF ELEVERNE i folkeskolen og på de højere læreanstalter osv. Og så den åndelige forgiftning der er blevet sendt ind i hjemmene af radio- og tv-stationerne. Hvorfor afskaffede man morgensangen og historieundervisningen? Hvorfor ville man afskaffe karakterer og eksamener? Hvorfor blev frihedsmuseet afskaffet? Hvorfor blev der hetzet mod mændene, familierne, husmødrene og forsørgerne og alle modstandere af EU og masseindvandring? Hvorfor blev skatterne og bureaukratierne tre-fire doblet?

  De røde, de falske borgerlige, pladderhumanisterne og feministerne kan blive skyld i at Danmark snart går helt rabundus. Men kun hvis vælgerne giver dem lov til at fremture! (men det gør de jo nok, for hvor mange læser netaviserne?)

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. oktober 2018 @ 10:56

 18. V-for voldtægt ! henvend dig i Hybenvej sex

  Kommentar by k.m. — 11. oktober 2018 @ 10:57

 19. Man kan åbenbart ikke længere være sikker på hvad det historiske V-tegn betyder længere. Verdenen er af lava. Norm møder norm men ´konfrontation alias dialog (eller omvendt)´ er suspenderingen; nogle forstår ikke dette nye rum og begraver sig, ja Paludan forsøger netop dette rum af dialog men møder modstand, ja viljen er netop defineret teologisk som modstand, ja vi lever i abstinensens tidsalder!!

  Kommentar by Moth — 11. oktober 2018 @ 11:27

 20. Øgenavnet til dette område var i 1960-erne, Gummiløse.

  Kommentar by Menig 442 — 11. oktober 2018 @ 11:45

 21. Rasmus Paludan. En blanding af det bedste taget fra Kaj Munk og Glistrup.
  Må det gå ham bedre, end det gjorde for disse to “fyrtårne” i dansk historie.

  Kommentar by White knight — 11. oktober 2018 @ 12:07

 22. De blondiner har ikke lært at sætte filter på endnu, og siger bare hvad deres reptil-hjerner ønsker. Det er hele psykologien bag venligboerne opsummeret i et enkelt billede.

  Stram kurs demonstrerer også snart i gellerup parken hvis du alligevel er i århus kim møller, jeg tror det er i starten af november. Det ville være godt med noget mere fotodokumentation derfra, men de lokale autonome ved nok hvem du er så tag telelinsen med.

  Kommentar by per — 11. oktober 2018 @ 12:42

 23. Er Gottfried Curio (AfD) kendt her i kredsen? Han er interessant, og han taler så godt tysk, at man måtte kunne forstå ham (bare man har lært tysk), selv hvis han udnytter sine 5 min taletid optimalt ved at tale stærkt. Før Tyskland afskaffer Sie-formen er det nok den bedste slags tysker der kan udvikle sig dernede. Den sidste Curio her https://www.youtube.com/watch?v=UPe-WikeKmc Bemærk Merkels fravær (igen) og de rød/grønne hysteriker i baggrunden .) (0.04: Hun burde sidde foran den blå kvinde med blondt hår, lige bagved Curio)

  Kommentar by Michael Laudahn — 11. oktober 2018 @ 12:57

 24. En dansk Trump in the making. Bring on the movement.

  Kommentar by Iznogut — 11. oktober 2018 @ 13:34

 25. Cassius
  German Politics in English
  https://www.youtube.com/channel/UCugBxjk93tr6rW9bKXJSeQg/videos

  Kommentar by Jørgen Pedal — 11. oktober 2018 @ 13:51

 26. Meget sigende billede til sidst – politiet står næsten demonstrativt med ryggen til jaguaren istedet for at tjekke, hvordan ejeren er kommet til den formue, det koster at anskaffe sådan en med “velfærdsstatens” afgifter

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 11. oktober 2018 @ 13:54

 27. Av, jeg hørte rasmus paludan sige at de lå øverst på listen over nye partier der samler vælgererklæringer. Det er kun næsten rigtigt, de ligger nummer 2. Prøv at se hvem der ligger nummer 1: https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer/

  Og det var så sådan danskerne uddøde. De blev så selvfede og magelige at de ikke mente at det var nødvendigt at kæmpe for deres egen kultur, og pludseligt var der andre med mere initiativ der havde overtaget den. Det helt utrolige var at de af egen fri vilje havde lukket dem ind. The end.

  Kommentar by per — 11. oktober 2018 @ 16:21

 28. Man kan sagtens lease en Jaguar, så mange penge er det heller ikke- mange udlændinge har oprettet leasingselskaber, de får bilerne brændt, stjålet, de forsvinder, garagen brænder, der bliver fusket andre stelnumre på, der er mange muligheder- og hvis man har lidt løse penge fra mugbagerier, slikbutikker, skrantende solariebutikker.. så kan man sagtens lease en Jaguar- hvorfor dog arbejde og betale?

  Kommentar by Hul igennem? — 11. oktober 2018 @ 22:36

 29. Folk med lange hukommelser husker moske, en DR 1 udsendelse, der ligger snart 35 år tilbage. Hvor en meget meget ung Rushy Rachid, var inviteret i studiet sammen med Mogens Glistrup. Glistrup talte om faren fra islam, og at vi gik vores undergang i møde, hvis ikke vi fik smidt muslimerne ud af landet. Ved som een af de eneste herhjemme, at have læst og forstået Koranen. Allerede dengang lallede DR derudad. Rushy sad “sød og indsmigrende smilende og smuttede med sveskestenene”, hvorfor sjovnalisen retorisk rettede sig mod Glistrup og sagde: “Se på hende, Mogens se på hende! Er det virkelig det/ hende du frygter og vil have smidt ud af landet??!!” Jow jow, intet nyt under solen. Og som det senere viste sig. Var det ikke hende der skulle blive mere dansk. Men Jens Harder Møgbjerg, der skulle blive mere paki – incl.der overskårne drengebørn. Jow jow. Holdningsmassagen var allerede særdeles veludviklet. Og som vi alle ved, havde Glistrup så meget mere lys i krystalkuglen, end det lallenaive DR sjovnalistiske tågehorn. Ak ja.

  Kommentar by White knight — 12. oktober 2018 @ 05:04

 30. Mon ikke Rasmus Paludan appellerer mere til teenagerne end til deres forældre.

  Kommentar by rasmus — 12. oktober 2018 @ 20:45

 31. Rushy Rashid og Mogens Glistrup. Paludan er hans arvtager, nok den vigtigste danske politiker i dag overhovedet. https://www.youtube.com/watch?v=OBeZdOWiReE

  Kommentar by LarsB — 12. oktober 2018 @ 21:47

 32. Det er muligt, at Paludans visitter i de indvandrertunge områder får afdramatiseret den slags, men bortset fra det og fra at han får den opmærksomhed, som han higer efter, har jeg svært ved at få øje på nytteværdien. I hvert fald for voksne. Det er ret – for ikke at sige kolossalt -puerilt.

  Kommentar by rasmus — 13. oktober 2018 @ 21:45

 33. Ømers bil lader til i mellem tiden, at være forsvundet.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=516754545460317&set=a.118070625328713&type=1&theater

  Kommentar by Lorenz Cipher — 14. oktober 2018 @ 23:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper