11. oktober 2018

Adam Holm til Pernille Vermund: Forrående og ‘højreradikalt’ at ville forsvare nationalstatens grænser

Det er altid trist når folk gør sig dummere end de i virkeligheden er. Jeg har tidligere blogget om Adam Holms manglende forståelse for grænseforsvar, og nu er han så i Berlingske med et patetisk associationstrick.

Kommentar af Adam Holm sakset fra B.dk – Er Nye Borgerlige voldstilhængere, eller har jeg misforstået noget?

“For ikke så længe siden opfordrede en lokalpolitiker fra Dansk Folkeparti i et Facebook-opslag det spanske politi til at skyde efter afrikanske migranter. Han blev efter nogen tøven irettesat af partiledelsen. Med hvad med Vermund, smider hun de formastelige på porten? Nej. Nye Borgerliges formand siger ganske vist, at man ikke bør opfordre politiet til at skyde, men tilføjer at det er vigtigt at kunne forsvare sig, når nogen trænger ind i ens hjem.

Hvis sprog skaber virkelighed, bidrager Vermund til den nye tids forråede virkelighed. Hun kan ikke bare bruge læberne til at kysse, men kan også forme dem til et umisforståeligt budskab: Migranter og flygtninge fortjener ikke bedre end en omgang bly.

For to generationer siden var Europa mere befolkningsrigt end Afrika og Mellemøsten tilsammen. Det er markant anderledes i dag og bliver det endnu mere i årene, der kommer. Den drastisk forandrede demografi kalder på løsninger, der rækker videre end til at sænke plimsollere i Middelhavet og lade grænsebetjente skyde med skarpt. Nye Borgerliges svar på det? Et kækt smil og nogle harske ord.

Det er hverken nyt eller borgerligt, men gammeldags og højreradikalt.

(Afrikanere forsøger at krydse grænsen til den spanske Ceuta-enklave; Foto: The Guardian)

Oploadet Kl. 19:55 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95594/trackback

43 Comments »

 1. Og hvilken etnicitet tilhører tilhører Adam Holm,så?

  Lad os nu høre fra alle fup-patrioterne og de koshernationale.

  Kommentar by dan.c — 11. oktober 2018 @ 20:17

 2. “At forsvare sig selv er højreradikalt”.. Jeg har lige set et program med selvsamme idiot her: https://www.dr.dk/tv/se/adam-eva/adam-eva-2/adam-eva-pas-pa-islam

  Eva selsing forsøger at nå ham med logik, men det preller af på multikulturens fortaler adam holm der igen og igen påstår at han ikke bryder sig om religion og er ateist, men islam skal der helst udvises alle mulige hensyn til.

  Programmet indeholder også noget så sjældent som en feminist der bliver fornærmet over at blive kaldt uren som kvinde af en muslim og klager over det, gæt hvem der blev straffet for det..

  Kommentar by per — 11. oktober 2018 @ 20:34

 3. “Den drastisk forandrede demografi kalder på løsninger, der rækker videre end til at sænke plimsollere i Middelhavet og lade grænsebetjente skyde med skarpt.”

  Ja, der er brug for mere, end blot at holde de næste invasionsbølger ude. De allerede tilstedeværende muslimer og negre skal, for langt størstepartens vedkommende, sendes retur.

  Hvad mon Adam Holm selv har af løsningsmodeller? Nåh nej…

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. oktober 2018 @ 20:39

 4. Holger Danske ligner mere og mere en blond dansk kvinde

  Kommentar by redneck — 11. oktober 2018 @ 20:40

 5. Negerne trænger til bly, og det kunne så medføre at de blev for tunge i røven til at kunne hænge i hegnet.

  Adam Holm kunne jo invitere negerne til sit hjem, men piben får nok en anden lyd når gesterne ikke vil forlade hjemmet.
  Adam Holm er hverken human eller klog.

  Kommentar by Sindsro — 11. oktober 2018 @ 20:59

 6. Det vil egentlig ikke undre undertegnede hvis Adam Holm er endnu dummere end han lyder. Måske har manden bare lært en række udtryk og radikale talemåder udenad. Kan han overhovedet tænke? Intet i hans ordgylle tyder på det.

  Holm er åbenbart tilhænger af at Europa invaderes af millioner og atter millioner af afrikanere og arabere. Hvis det ikke er en rå og afstumpet politik, hvad er det så? Er det ikke næsten det samme som at sige: mine landsmænd og europæerne fortjener ikke bedre end en omgang kaos, vold, fattigdom og hverdagsterror/borgerkrig.

  Er det ikke Adam Holm der er højreradikal eller rødfascist?

  Kommentar by tp — 11. oktober 2018 @ 21:00

 7. Adam (det første menneske) er desværre endnu en af de kloge intellektuelle (som Martin Krasnik), som har ladet karrierehensynet bestemme over sin egen fornuft og indsigt. Sørgeligt.

  Kommentar by Bastardo — 11. oktober 2018 @ 21:01

 8. OT Men vigtig.

  Politiet efterlyser Ambrose Makabala for voldtægt af 22-årig kvinde – pas på, han er farlig.

  https://denkorteavis.dk/2018/politiet-efterlyser-ambrose-makabala-for-voldtaegt-af-22-aarig-kvinde-pas-paa-han-er-farlig/

  Hvor er dette svin. Må man så lave en “ulv” på ham?

  Kommentar by Sindsro — 11. oktober 2018 @ 21:07

 9. Vil anbefale at man læser Morten Uhrskovs sidste nye blog på JP ang. migrant-“stramninger” der er helt til grin. Læs også disse fremragende bøger som de allerfleste tænkende danskere vil kunne få stort udbytte af: Steen Steensen: Den sociale komedie – Demokratiets Rødder – Problemet med de intellektuelle – Den økologiske krigsførelse. Så er der Paul Johnsons, Søren Krarups, Niels Høibys og Mogens Camres bøger som alle er yderst læseværdige. Endelig kan nævnes Ole Hasselbalchs og Den danske forenings skrifter, bøger om Stalins rædselsregime samt Antony Beevors værk om 2. verdenskrig.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. oktober 2018 @ 21:26

 10. Det er Adam Holm, der ikke forstår verden og sig selv. Han kan ikke forære de europæiske befolkningers territorier væk, og samtidig bilde sig ind at være et godt menneske. Et godt menneske sørger for sine egne først. Også selvom man må gøre ubehagelige ting som at skyde i trusselsøjemed ved grænsen.

  Kommentar by Uno — 11. oktober 2018 @ 21:27

 11. De anstændige indrømmer altid at antallet betyder noget, men de har aldrig noget svar på hvad de vil gøre hvis antallet eksploderer, fordi migranterne vælter ind over grænserne.

  Tænk hvis Israelerne var ligeså hjælpeløse når palæstinensere uretmæssigt forsøger at forcere grænsehegnet til Israel. Hvis ikke Israel måtte bruge våbenmagt mod invasorer, eksisterede nationen Israel ikke idag.

  Europa står snart i samme situation.

  Kommentar by JC — 11. oktober 2018 @ 21:28

 12. Læs også Thilo Sarrazins nye bog “Feindliche Ubernahme”, som ligger i toppen af den tyske bestsellerliste. Hvis man kan tysk. For man skal desværre nok ikke sætte næsen op efter en dansk oversættelse, selvom den burde være pligtlæsning for alle danske politikere.

  Kommentar by JC — 11. oktober 2018 @ 21:32

 13. Sarrazins bog “Fjendtlig overtagelse” giver ren besked om INVASIONEN fra Afrika. Bogen bliver forhåbentlig udgivet af et alternativt forlag.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. oktober 2018 @ 21:47

 14. Adam Holm er tåkrummende. Al ære til Selsing, der diskret udstiller ham uden at slagte ham

  Kommentar by BB — 11. oktober 2018 @ 22:04

 15. Adam Holm identificerede sig selv som jøde, da han læste sin ph.d. på Københavns Universitet – sjovt nok hører man ikke manden være fortaler for palæstinensernes tilsvarende ret til de israelske landområder ;-)

  Gad vide hvordan det vil gå jøderne, når araberne får magt som de har agt?! Hvorfor mon den jødiske befolkning står i kø for at forlade “fredelige” Sverige. Hvem står for nutidens anti-semitisme? Spørger man Adam Holm sikkert “de onde nazister” :-)

  Kommentar by Anonym — 11. oktober 2018 @ 22:05

 16. Et folkemord kan være på vej i både Danmark, Sverige og flere andre EU-lande. Hvis der ikke dæmmes op for hærskarerne fra Arabien og Afrika, vil 5OO til 8OO millioner muslimer, marokkanere og somaliere osv. slå sig ned i vores lande. Det vil ende i blodige konflikter med gangstervælde og terror. Sidste fase bliver total katastrofe og massedød i vores lande.
  De europater og pladderhumanister der vil afrikanisere og islamisere vores lande, forklæder sig som “næstekærlige”, men de har blod på hænderne. De er nyttige idioter og de er vores fjender. Deres politik er forræderisk, korrupt og altødelæggende.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. oktober 2018 @ 22:11

 17. Det lyder næsten som om at Adam Holms løsning på Mellemøstens og Afrikas overbefolkning er at flytte overskuddet til Europa.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 11. oktober 2018 @ 22:24

 18. Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 11. oktober 2018 @ 22:24

  Hvorfor skrev du “næsten”?

  Kommentar by kenneth — 11. oktober 2018 @ 22:39

 19. Adam Holm er bare endnu en papegøje- siger bare hvad han har lært at sige, af dem der giver ham sukkerknalder og kommer nyt sand i bunden af buret- “Poppedreng ha’ sukker..”

  Kommentar by Hul igennem? — 11. oktober 2018 @ 22:41

 20. Adam Holm er det ikke ham, der har indrømmet, at han op til flere gange har været konen utro. Det er ikke det, jeg dømmer ham på. Men hans selvfremstilling af det tyder på en manglende evne til at sætte sig selv til side, og har egentlig mest sine egne behov for øje. I sidste instans en mand, der hytter sig selv, og som ikke kan forestille sig at stille sig op for andre endsige foretage det smudsige arbejde at forsvare sit land.

  Kommentar by Uno — 11. oktober 2018 @ 22:43

 21. Her, i god tid, op til det kommende folketingsvalg, mobiliseres alt hvad der kan krybe og gå, i kampen mod Nye Borgerlige – Det vi ser her er ikke Adam Holms eget værk; han er sendt i byen af EU-lobbyen, alt for at skade NB/Pernille Vermund.

  Vi så samme taktik i forbindelse med seneste amerikanske præsidentvalg – I (a)politiske dyr derude; bliver I aldrig klogere? – Har I da ikke forstået, at I har kastet en boomerang? – Duk jer, kom langt væk (hvis I da ellers kan sanse det) for den er allerede på vej tilbage!

  Kommentar by T. Flodur — 11. oktober 2018 @ 22:45

 22. http://www.lokalavisen.dk/112/2018-10-11/-Drenge-i-grotesk-overfald-på-handicappet-Skubbet-af-scooter-og-ud-på-vejbane-3289609.html

  “Manden kom kørende på cykelstien, da to unge drenge, som beskrives som “udenlandske” skubbede ham så voldsomt, at han væltede af handicapscooteren og ned på vejbanen.”

  Handicappede, oldinge, børn. De mest sårbare mennesker i vores samfund betaler prisen, når idealistiske pacifister som Adam Holm fylder Danmark med voldlige idioter fra Mellemøsten og Afrika.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. oktober 2018 @ 22:45

 23. https://ekstrabladet.dk/112/sporhunde-paa-e45-to-biler-ramt-af-stenkast-paa-motorvej/7350162

  Hvad med denne form for terror, Adam Holm? Skal vi heller ikke bruge magt, for at undgå mere af den slags?

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. oktober 2018 @ 22:52

 24. Send dem gummi i stedet for ulandsbistand

  Kommentar by Prebber — 11. oktober 2018 @ 22:54

 25. Adam Holm er en skaldet nar.
  Blot een blandt mange danske samfundsfjender. Endnu en selvmordsjøde, der finder det
  mest anstændigt som del af en tidligere (og nu igen)forfulgt etnisk gruppe, at støtte op om muslimer han hjernedødt opfatter være ofre for det samme. Uden at tænke nærmere over; he’ next in line.

  Kommentar by White knight — 11. oktober 2018 @ 23:39

 26. he’s next

  Kommentar by White knight — 11. oktober 2018 @ 23:40

 27. Den fjendtlige overtagelse af Europa er og bliver vort største samfundsproblem og det problem vælgerne finder vigtigst. Det er skideligegyldigt om det er Mette F. eller Lars L. der er statsminister hvis de fører den samme slappe indvandringspolitik. Derfor er NB’s ultimative krav til Lars L. rigtige og nødvendige. Stem på NB. Det er Danmarks eksistens der står på spild. Det kan ikke være rigtigt at hensynet til nogle gamle virkelighedsfjerne konventioner, vedtaget af det udemokratiske FN, skal veje tungere.

  Kommentar by JC — 12. oktober 2018 @ 00:08

 28. Ud af mange har Adam Holm et alvorligt forklaringsproblem, når satanisternes vanvid (muslimsk berigelse) bliver bragt til øjeblikkeligt ophør.
  Adam, hvorfor hjalp du satanisterne?

  Kommentar by Iznogut — 12. oktober 2018 @ 00:20

 29. Sjovt nok så vikarierede Adam Holm for Kirsten-Birgit 9/5 – 13/5-16, hvor han gav den som trigger happy, konstant krænket jøde. Endte med at bruge sin skarpladte pistol i sidste afsnit…

  https://www.radio24syv.dk/programmer/den-korte-weekendavis/13527799/den-korte-radioavis-13-05-2016

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. oktober 2018 @ 01:01

 30. At DR og TV2 kan bruge en landsskadelig nar som Adam Holm viser at lederne af DR og TV2 er nogle skøre kugler og radikale dumrianer. Eller de er ramt af en slags kollektiv sindssyge. Maria Rørbye Rønn får over tre millioner kr. om året i løn, men er uduelig og en mere passende årsløn ville være 3ooo kr., som hun kunne supplere ved at være rengøringskone. Men hun er sikkert en god og rød handskedukke.

  Kommentar by tp — 12. oktober 2018 @ 05:54

 31. Hvis man ikke vil stoppe illegal indvandring ved grænsen, er kontrol af pas og evt visum overflødig. Alle kan frit rejse ind. Så enkelt er det.

  Kommentar by A-mad — 12. oktober 2018 @ 09:10

 32. O.T. Og apropos generaldirektørRøvøven
  Er der andre end mig, der ser en nærmest bevidst hævnaktion fra tante glatnakiken Rørby Røv overfor “kakkelbords segmentet”, efter at have fået beskåret DR’s bevillinger af bl.a DF? Det ligner fortrinsvis de mest populære områder; som sport og underholdning, der har fået med buskrydderen.

  Kommentar by White knight — 12. oktober 2018 @ 09:51

 33. Mer O.T.:
  Så lige et foto af den eftersøgte voldtægtsforbryder. Mospuden Ambrose Makakabe. Hvis ikke jeg havde læst teksten, ville jeg have troet, det var en højtuddannet forsker fra OUH, der var på sptingtur. I véd, een af den type vores land har så hårdt brug for i fremtiden. SORT humor ALLERT!

  Kommentar by White knight — 12. oktober 2018 @ 10:04

 34. De jøder, de jøder…
  Deres lysende europæisk-patriotiske stjerner er for få i forhold til tyngden af jøder i den anden vægtskål…
  Hun er i øvrigt bosat i Danmark.

  https://www.youtube.com/watch?v=gDux6hD9Gro

  Kommentar by Margrethe — 12. oktober 2018 @ 11:42

 35. Det kunne være interessant at finde ud af hvor mange tragedier, lemlæstelser og dødsofre der skyldes socialdemokratiske-, radikale- og VK-partiers skandaløse politik. Det er mange, mange flere end de almindelige danskere forestiller sig. Det drejer sig om tusindvis af triste, smadrede skæbner. Men kan vi komme det nærmere? Har nogen et bud? (læs Niels Høibys bøger om sundhedsvæsnet og se bøger, avisartikler/ læserbreve om velfærdsstatens nedtur)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. oktober 2018 @ 15:46

 36. Kommentar no. 4 er ikke den halve sandhed, håber alle der kæmper for frihed slutter op.

  Kommentar by Kunta — 12. oktober 2018 @ 17:08

 37. Adam Holm “adam holm der igen og igen påstår at han ikke bryder sig om religion og er ateist, ”

  Adam Holm er ikke mere ateist end at han indædt og aggrssivt forsvarer sine folkefællers ret til religiøst motiveret kønslemlstelse af spædbørn.

  Men på den anden side; rabbiner Bent Lexner har jo pointeret i Kristeligt Dagblad at kønslemlæstelse af forsvarsløse drengebørn ikke kun er en religiøs skik, men også en national skik. Så disse kønslemlæstende Jøder har ikke kun en fra danskheden afvigende religion; de opfatter sig selv som en særskilt nation; det vil sige at de i lighed med de fleste Muslimer ikke først og fremmest opfatter sig som danskere, men som medlemmer af en fremmed nation.

  En anden “ateistisk” Jødisk Zionist; Martin Krasnik fik gennemtvunget kønslemlæstelse af sin søn på trods af hans danske ikke jødiske kones protester, og dette selvom hans søn efter jødernes egne regler ikke en gang kvalificerer som Jøde! Egentlig burde man forsøge at sætte en strafforfølgelse af Krasnik i værk, da dispensation fra lovene mod børnemishandling er givet for at imødekomme religiøst begrundede tilfælde, ikke for at give personer der ikke opfatter sig som danskere men som medlemmer af fremmede nationer ret til at udstyre deres børn med markører som til evig tid vil vise at disse børn er fremmede i Danmark. Martin Krasnik har også udtalt at han føler at han har mere tilfælles med en Jøde fra Azerbajdzjan som han tilfældig møder i Moskvas lufthavn en med en dansker.

  Hør Adam Holms forkvaklede argumenter her:

  Omskæring – Ateisten Adam Holm forsvarer religiøs børnemishandling – Sofie Rye interviewer – https://www.youtube.com/watch?v=rZfQWhp27-o

  Hvordan går det i øvrigt med det forbud mod religiøst motiveret børnemishandling som danske borgere har forlangt ved hjælp af 50.000 underskrifter til et borgerforslag? Er der nogen som har hørt noget om det?

  Kommentar by Anonym — 12. oktober 2018 @ 20:37

 38. Adam Holm “adam holm der igen og igen påstår at han ikke bryder sig om religion og er ateist, ”

  Adam Holm er ikke mere ateist end at han indædt og aggrssivt forsvarer sine folkefællers ret til religiøst motiveret kønslemlstelse af spædbørn.

  Men på den anden side; rabbiner Bent Lexner har jo pointeret i Kristeligt Dagblad at kønslemlæstelse af forsvarsløse drengebørn ikke kun er en religiøs skik, men også en national skik. Så disse kønslemlæstende Jøder har ikke kun en fra danskheden afvigende religion; de opfatter sig selv som en særskilt nation; det vil sige at de i lighed med de fleste Muslimer ikke først og fremmest opfatter sig som danskere, men som medlemmer af en fremmed nation.

  En anden “ateistisk” Jødisk Zionist; Martin Krasnik fik gennemtvunget kønslemlæstelse af sin søn på trods af hans danske ikke jødiske kones protester, og dette selvom hans søn efter jødernes egne regler ikke en gang kvalificerer som Jøde! Egentlig burde man forsøge at sætte en strafforfølgelse af Krasnik i værk, da dispensation fra lovene mod børnemishandling er givet for at imødekomme religiøst begrundede tilfælde, ikke for at give personer der ikke opfatter sig som danskere men som medlemmer af fremmede nationer ret til at udstyre deres børn med markører som til evig tid vil vise at disse børn er fremmede i Danmark. Martin Krasnik har også udtalt at han føler at han har mere tilfælles med en Jøde fra Azerbajdzjan som han tilfældig møder i Moskvas lufthavn en med en dansker.

  Hør Adam Holms forkvaklede argumenter her:

  Omskæring – Ateisten Adam Holm forsvarer religiøs børnemishandling – Sofie Rye interviewer – https://www.youtube.com/watch?v=rZfQWhp27-o

  Hvordan går det i øvrigt med det forbud mod religiøst motiveret børnemishandling som danske borgere har forlangt ved hjælp af 50.000 underskrifter til et borgerforslag? Er der nogen som har hørt noget om det?

  Kommentar by Balder — 12. oktober 2018 @ 20:37

 39. Han har jo helt tabt sutten nu, hvad har hættemågen dog gjort ved den stakkels mand…er han virkelig så ensom, at tørklæder også kan gøre det. Du kan tro, vi nok skal stemme på NB og gøre det med stolthed (hvis nu Stram Kurs ikke når det).

  Kommentar by LarsB — 12. oktober 2018 @ 21:40

 40. Balder: “Er der nogen som har hørt noget om det?”

  Næh, og det kommer vi heller ikke til. Den helt særlige, urørlige gruppe i vores land, har alt for mange medløbere, der ukritisk forsvarer selv så idiotiske og urimelige forhold, som meningsløse kirurgiske indgreb på sunde og raske drengebørn.

  Sygt!

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. oktober 2018 @ 22:38

 41. Både Adam Holm og Martin Krasnik lyder til at være ret forvirrede og med et usympatisk og amoralsk syn på hvad man kan tillade sig overfor værgeløse småbørn. Men selvfølgelig kan løgnefabrikkerne bruge dem.

  Kommentar by tp — 12. oktober 2018 @ 23:28

 42. Balder 20:37
  Ja, og Rushy Racist fik gennemtrumfet at hendes drengebarn sagde farvel til nissehuen (og nu spiser spaghetti og kødsovs Juleaften) – PÅ TRODS AF – drengen pr. definition må være kristen da hans far skabsislamisten Jens Harder Møgbjerg er/var kristen. Die ewige muhammedaner. Hvor end de befinder sig har de forkørselsret. Hvor ER vi danskere blevet vellykket integrerede!

  Kommentar by White knight — 13. oktober 2018 @ 05:05

 43. Jøder hører til i Israel, perkere i perkien

  Kommentar by Jørgen Pedal — 14. oktober 2018 @ 06:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper