11. oktober 2018

Odense: To ‘udenlandske drenge’ skubbede til handicapscooter, forurettede ‘væltede ud på kørebanen’

Fra Døgnrapporten for Fyns Politi.

Tidspunkt: 10/10-2018
Vold
5220 Odense SØ – Gørtlervej
Anmeldt: 10/10/2018 16:11
Sket: 10/10/2018 14:55
Anmelder/forurettede oplyste, at han var kommet kørende på cykelstien på sin handicapscooter, da 2 udenlandske unge drenge skubbede anmelder/forurettede, så han væltede ud på kørebanen. Anmelder/forurettede fik hjælp af forbipasserende til at komme op igen. Anmelder/forurettede havde slået sit højre knæ, højre albue og højre hofte. Scooter var blevet ridset.

Signalement:
A: Mand, 17-19 år, Hårfarve: Sort
B: Mand, 17-19 år, Hårfarve: Sort.

(Gørtlervej, Odense; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 23:29 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95614/trackback

39 Comments »

 1. Signalimentet er ikke godt nok til at få fat i disse satans lømler, Fingrene klør ad h til.

  Mere fra Odense:
  Politiet efterlyser Ambrose Makabala for voldtægt af 22-årig kvinde – pas på, han er farlig.

  https://denkorteavis.dk/2018/politiet-efterlyser-ambrose-makabala-for-voldtaegt-af-22-aarig-kvinde-pas-paa-han-er-farlig/

  Hvor er dette svin. Der skulle laves en “ulv” på ham.! Bollerne af.

  Kommentar by Sindsro — 11. oktober 2018 @ 23:48

 2. Berigelsen breder sig. Det Radikale Venstre (B) glæder sig. Det går som forventet.

  Kommentar by Iznogut — 12. oktober 2018 @ 00:16

 3. Multikultur,jo da meget berigene

  Kommentar by dunk — 12. oktober 2018 @ 00:42

 4. Det her er et eksempel på hverdags-terror som den der foregår i Sverige. Men i samme døgn har der vel også været knivstikkeri og skyderi rundt om. Plus voldtægter, indbrud, hjemmerøverier, nogle påsatte brande, nogle stenkast fra vejbroer, nogle afskruede hjulbolte og vel også nogle tilfælde af lemlæstelser og mord. Vores gak-gak-humanistiske ministre/politikere har blod på hænderne helt op til albuerne.

  Kommentar by tp — 12. oktober 2018 @ 06:07

 5. AT VI DANSKERE lever i et samfund og under et system der bliver mere og mere råt og fjendtligt overfor vi danskere, er jo klart for enhver som følger med i hvad der foregår. Det gælder både den mangedoblede kriminalitet (som DR og aviserne forsøger at bagatellisere og lyve væk)……. og det forfald som er i gang på mange andre områder. Massetilstrømningen af folk fra Afrika fortsætter, til lars Ulykkes og de radikales tilfredshed, og det er en højaktuel trussel mod danskernes kultur, liv og fremtid. Men der er mange andre trusler, for Christiansborgs samlede politik er borgerfjendsk og familiefjendsk, landsskadelig og altundergravende. Et tyvedobbelt eller hundreddobbelt angreb på vores velfærd, sundhed, privatliv, privatøkonomi, frihed og sikkerhed udgår fra den skumle borg. Nærmest samtlige “reformer” de sidste tre år eller mere, har været omlægninger, nedskæringer og forringelser til skade for det danske folk.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. oktober 2018 @ 06:51

 6. Put med det Lars lover os jo grøn omstilling

  Kommentar by redneck — 12. oktober 2018 @ 07:45

 7. I 194O-45 var fjenden uniformeret. Det er fjenden ikke dennegang. Og det kan naturligvis virke stærkt forvirrende. Og så er der endda mange slags fjender denne gang. Det er næsten ikke til at holde styr på. Og så fortæller medierne os jo hele tiden at multi-kulti bare er een lang fest. Lad os hellere hejse det hvide flag med det samme. Så pyt med om vi bagefter bliver drevet afsted som får, og bliver frataget ALT, virkelig ALT.

  Kommentar by Bent Nielsen — 12. oktober 2018 @ 10:19

 8. Statsministeren har netop mindet transporten af jøder til Sverige under besættelsen.

  Dengang var Sverige et godt land, der tog imod ægte forfulgte.

  Nu har Sverige forvandlet sig et multietnisk helvede, hvor jøder må flygte Én gang til.
  Til sidst rammer det resten af den svenske befolkning, og hvor vil de gøre af sig selv ?

  Indordne sig under Islam eller begå selvmord ?

  Kommentar by k.m. — 12. oktober 2018 @ 11:28

 9. Bunden er ikke nået, men vi nærmer os afgrunden…

  Kommentar by ET — 12. oktober 2018 @ 12:05

 10. Sverige er endnu et eksempel på at kommunisme kun fører til vanvittige og Umenneskelige tilstande. Nu har kommunismen været prøvet i 5O lande, og har hver eneste gang været en blodig fiasko. Så enten er vore dages kommunister uvidende og historieløse, eller også er de forrykte/ underbegavede/ korrupte eller ondskabsfulde. Forhåbentlig er det mest det med manglende viden om verdens historie der trykker dem.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. oktober 2018 @ 14:17

 11. Vi kan konstatere at danskerne nu presses og angribes fra to sider. Den ene side er de tusinder af voldsparate skumle typer, den anden side er de utroligt kyniske og uduelige politikere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. oktober 2018 @ 19:00

 12. Straksopbremsning a la Odense?

  Kommentar by Bastardo — 12. oktober 2018 @ 19:51

 13. Det kunne have været mig (dog uden handicapscooter) – Jeg var, i dag, i City Vest (Århus V) for at ordne en forsendelse på det lokale posthus – Her løb jeg (næsten)ind i to arabiske nobelprismodtagere, som stod og røg smuglercigaretter ved én af indgangene; de var så nedsunkne i intellektuel fordybelse, så at de ikke ænsede at gøre plads til centrets øvrige besøgende.

  Det er opmuntrende, at se, at disse intellektuelle kapaciteter, usnobbede, ivrigt omstillingsparate, forsøge at akklimatiserer sig med det omgivne samfund!? – Således casual dresscode (Læs: Som én strandvasker der lige er trukket op af havnen her til morgen) samt moderne (Læs: Vulgært-idiotiske frisurer)

  Stor tak til Statsministeren, samt den samlende venstrefløj, for at I har beriget os med disse interessante typer, sic! – Måtte I ryge ad helvede til ved næstkommende folketingsvalg!?

  Kommentar by T. Flodur — 12. oktober 2018 @ 20:05

 14. Hallo folketingsmedlemmer, borgmestre, politi, dommere og medløbere hvordan kan i forsvarer at der tillades indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister at begå mord, mordforsøg, æresdrab, stenkast samt overfald på forsvarsløse i Danmarks gader og stræder, Søren papkasse bør være stolt nok til at trække sig som Danmarks justitsminister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 12. oktober 2018 @ 20:30

 15. ;

  Kommentar by Anonym — 12. oktober 2018 @ 20:35

 16. JA, ER DET IKKE FANTA STISK, ho rri belt og u hyr ligt? : Uden at spørge danskerne begyndte politikerne at forære vores land, boliger, byer, kvinder, velfærd, penge, jobs, indfødsret, skoler, pensioner og meget mere væk til fremmede folkeslag. Hvis nogen udtrykte bekymring pga. denne politik, blev de hetzet med løg n agtige beskyldninger om at de var racister og fas cister. Indvandringen blev kaldt berigende af de radikale. Som gladeligt importerede titusindvis og atter titusindvis af utaknemmelige, krævende, vol dsparate, uintegrerbare kulturfremmede. Uden nogensinde at interessere sig for KONSEKVENSERNE af indstrømningen af arabere og afrikanere.

  Uden at have fået tilladelse, gik man i gang med at udskifte befolkningen. Uden tilladelse har man brugt over 2OOO MILLIARDER kroner på dette van vit tige og folkefjendske projekt. Som har medført eksploderende kriminalitet, og som har forringet utallige danskeres velfærd og tryghed. Med groft diskriminerende lovgivning og administration har man gjort danskerne til 3. og 4. klasses borgere i deres eget land. Hen over hovedet på det danske folk besluttede man at fylde Danmark med sk um le typer og migranter som betragter os som urene og vantro.

  Man er skyld i at tusindvis af danskere har fået en tragisk skæbne, og man er skyld i at dette politiske sv ine ri har udviklet sig til et hasardspil om Danmarks eksistens og fremtid. Men stadig fremturer man. De radikale og deres medløbere føler ingen skam, selvom deres politik er den værste skandale og for bry de lse i Danmarks historien.

  Kommentar by Bent Jensen — 12. oktober 2018 @ 20:44

 17. 20.38 kom ikke på??

  Kommentar by Bent Jensen — 12. oktober 2018 @ 20:46

 18. 8 k.m

  Statsministeren har netop mindet transporten af jøder til Sverige under besættelsen. Dengang var Sverige et godt land, der tog imod ægte forfulgte.

  Disse forfulgte Jøder kvitterede med at tage initiativet til massinvasionen i Sverige, og deres organisationer støtter fortsat denne politik. Det allerførste første politiske forslag til omdannelse af Sverige til det multikulti/islam helvede som det er blevet kom fra en Jøde.

  Dette er blevet dokumenteret af Lars Hedegaards tidligere samarbejdspartner Ingrid Carlqvist som tidliger skrev for det ekstremt zionistiske Gatestone Institute, som har haft selveste krigshetzeren John Bolton som formand.

  Se også: Sweden: Barbara Spectre & Paideia – Jews blackmailed Swedish government for funds blog.balder.org/?p=1678 (Med Carlqvist interview)

  og Jewish Media Influence in Scandinavia

  mosaisk.com/Torben-Lund/Bonnier-Hjorne-Klein-Jewish-Media-Scandinavia.php

  Men det kunne jo være at k.m. kan komme med en lignende kommentar som meningsfællen traveller, som sagde følgende i en tidligere tråd hvor Talmud og folkemorderiske skriftsteder i Bibelens Femte Mosebog blev omtalt:

  traveler — 10. oktober 2018 “I modsætning til Allans koranen så læser ingen 5. Mosebog som en eviggyldig lovbefaling fra den gamle israelitiske stammegud Jhvh, så det er det rene pjank at være så optaget af indbildte emner.”

  Ja, det er nok også det rene pjank at sætte fokus på Jødernes vellykkede bestræbelser på at befri Sverige fra den blonde blåøjede urbefolknings overherredømme. Det er nok nøget jeg bilder mig ind…

  Kommentar by Balder — 12. oktober 2018 @ 21:05

 19. Hvad stiller man op med jødehaderen over alle jødehadere? Balder

  Kommentar by k m. — 12. oktober 2018 @ 21:22

 20. Skulle det være en lille jødisk minoritet der, til skade for dem selv, skulle have gennemtvunget Sveriges selvødelæggende migrant-politik? Det lyder meget u-sandsynligt. Alt synes at vise at det er svenske kommunister, radikale rødfascister, feminister og pladderhumanister der pga. dumhed og ideologisk galskab har ønsket at gøre Sverige til en “humanistisk stormagt”. Istedet er de nu ved at forvandle landet til en jungle, en DDR stat, til et tyvenes og røvernes paradis, et galehus, et katastrofeområde, et islamistisk helvede. Nej, Balder må længere ud på landet med sine teorier.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. oktober 2018 @ 21:54

 21. 19 k m.

  Ja, det er knageme et godt spørgsmål k m. – Du kan jo, hvis Balders synspunkter går dig så meget på, starte med at modbevise det manden skriver? – Eller måske bare tage gamle Grundtvigs visdomsord til efterretning – Frihed for Loke, osv. osv.

  Kommentar by T. Flodur — 12. oktober 2018 @ 22:21

 22. SOM DANMARK er i dag, lever vi i et samfund som halvvejs er en rød bananstat. Hvor det er så som så med velfærden, og hvor det flyder, sejler og dalrer afsted på mange områder. Politikerne har ikke styr på ret meget når det gælder navigation. Dog formår de at arbejde tæt og dygtigt sammen når det gælder om at få statsskibet M/S DANMARK til at synke. Det ligger allerede tungt i vandet, og der er huller i skroget.

  Mon det lykkes at forhindre at det går til bunds?

  Nogle påstår at vi stadig lever i et yndigt smørhul. Og sådan oplever mange det vel endnu. Men sandheden er at danskerne er ved at komme slemt i klemme mellem EU og migrant-invasionen på den ene side, og de gamle partier og bureaukratier på den anden side. Tusinder og atter tusinder af danskere føler sig udnyttet, svigtet, tyranniseret og terroriseret i det land som politikerne og DR mv. praler af er en rig og velfungerende velfærdsstat?

  Men hvordan stemmer det med de utallige beretninger om en stat der fylder landet med skumle typer, om et system der bagatelliserer den enorme mængde af grove forbrydelser, om et system der svigter hjemløse, om et system der er familiefjendsk, om en stat der sjofler patienter og pårørende, om en stat som vanrøgter de gamle, som snyder folkepensionisterne, som håner ofrene for overfald, vold og tortur, som stjæler folks børn, som gør fraskilte mænd retsløse, som gør børn retsløse og faderløse, som pisser på arbejdsløse, som piner og plager kronisk syge med groteske “resourceforløb”, som fordriver og udskifter befolkningen, som nedskærer, fyrer, lukker og forringer i eet væk, som er på vej til at afskaffe demokratiet og nationalstaten, og som diskriminerer danskerne på det groveste i forhold til indvandrere. Osv.

  Stemmer politikernes pralerier overens med samfundets tilstand og udvikling?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 13. oktober 2018 @ 01:04

 23. Kim er en radikal lands sviger , der holder jer i rotte hjulet !
  https://www.youtube.com/watch?v=G1fRfi60dxY
  https://www.youtube.com/watch?v=03uR_bxmhM0

  HVORFOR er UDEN jødehad nationalisme tag som nazister ? jeg er ikke nazist. jeg kære om mine egne daner.

  VI VOKSER

  Kommentar by Jonny PK4 — 13. oktober 2018 @ 02:40

 24. #19 Kommentar by k m
  Tja, du kunne jo prøve at modbevise hans påstande.

  Kommentar by Danskeren — 13. oktober 2018 @ 07:37

 25. Verden er fuld af fake-news, og når hjernen ikke fungerer som den skal på masser af mennesker, er det let for folkeforførere af enhver slags, at lokke dem til at følge en nisse-overtro.

  Det er lige så umulig at ændre Balders holdning som at tale fornuft til en muslim.

  Der virker på mig som en pervers ide, at jøder der har gået så meget igennem i historien, skulle være dem der hjælper Islam til magten i hele verden.

  Har Balder ikke hele tiden været på tålt ophold her på Uriasposten ?
  Balder har ytringsfrihed som vi andre, og kan skrive hvad han vil uden vi andre behøver bruge kræfter på at modbevise noget.

  Kommentar by k.m. — 13. oktober 2018 @ 07:57

 26. Der må omgående gives flere penge til frivillige foreninger, der kan lære de unge hvordan de skal gå klædt, hvad de skal spise og især hvad de skal læse. Der kan også blive tale om opdragelsesrejser.
  Tre frivillige foreninger har ikke fået penge nok, derfor er det gået galt for de unge, der uden egen skyld, er kommet i uheld pga at Danmark ikke giver penge nok.
  Mange frivillige arbejder så hårdt for at hjælpe de unge til et rent liv, at de af og til er lidt bagud med regnskaberne.
  Der er masser af penge, men de bliver brugt til urene heste, alkohol og ødegårde, hvor der sikkert foregår alskens urene ting.
  Borgmester i Kbhvn Niko Grønspætte vil dog snarest give 111 millioner til møbler i frivillige foreninger, da overborgmester F.Jensen giver alt for lidt penge.
  I øjeblikket samles der ind i imamens gamle turban, både i Tyrkiet og Saudi, for at hjælpe disse stakkels unge.
  Ønskesangen i dag på 24/7 er “Hvem skal nu betale, hvem har råd til det..?”

  Kommentar by Hul igennem? — 13. oktober 2018 @ 09:25

 27. k.m misbruger Uriasposten til at usprede falske rygter om undertegnede

  Her overgår filosemitten og zionisten k.m. endda filosemitten og zionisten travellers relativerende udsagn med flere længder.

  Traveller er dog kommet så vidt at han ikke prøver at benægte eller bortforklare de jødiske skrifters faktiske indholdt og moraler; den jødiske guds opfordringer til uhæmmet underkastelse og udryddelse af alle ikke-Jødiske folkeslag, mens k.m. totalt benægter beviselige, veldokumenterede, og for en stor del af de jødiske organisationes selv indrømmede fakta omkring den jødiske rolle ved masseindvandringen og andre kritisable samfundsundermierende forhold og svarer med falske beskyldninger om “jødehad” indlejret i ultrakorte men jævnligt gentagne “one liners”.

  Jeg opfordrer herved anonymiteten k.m. til at komme med citater der underbygger hans påstande om mit angivelige “jødehad”.

  Det er ikke “jødehad” at fremføre beviselige fakta omkring den organiserede jødiske elites politiske og sociale aktivisme og så godt som alle toneangivende jødiske organisationers propaganda og aktivisme for masseindvandring, promovering af homoseksualitet, feminisme, sygeliggørelse af traditionelle europæiske værdier, uhæmmet censur, undertrykkelse af indfødte europæiske befolkninger, og dertil aktivisme og propaganda for krigsførelse i Mellemøsten og bombardering af nationer som ikke ønsker at underlægge sig globalistiske og multikulturelle dagsordener. (Ja selv ved bombarderingen af Serbien og dæmoniseringen af den nu rehabiliterede Slobodan Milosevic, havde jødiske aktivister og politikere en ledende rolle!)

  Selv med henvisning til alle de ovennævnte massive forbrydelser fra den internationale organiserede Jødedom siden tidernes morgen, har jeg til enhver tid formået at skelne mellem de jødiske eliter og deres organisationer, og individuelle Jøder. På intet tidspunkt har jeg generaliseret omkring disse forhold, hvilket i lyset af den massive omfang af den jødiske eliters dagsordener, aktivisme og forbryderiske adfærd, må siges at være en bedrift i sig selv.

  Mit forsvar skal dog på ingen måde ses som en anklage mod andre som er mindre fintfølende eller verbalt begavede eller som er mindre optaget af detaljerne ved deres kritik af Jødiske strategier og handlemåder.

  k.m. bruger sin mulighed for at slynge defamerende beskyldninger og påstande ud på må og få, beskyttet af de muligheder som Uriasposten giver for at gøre sligt under anonymitetens dække.

  k.m misbruger Uriasposten til at fremføre uargumenterede personangreb og til at sprede falske påstande. Jeg gad vide hvordan denne handlemåde forholder sig til gældende jura. Er det mon tilladt at udsprede defamerende og nedsættende påstande under anonymitetens dække?

  Kommentar by Balder — 13. oktober 2018 @ 09:35

 28. @11 – Alexander Beaumont: Helt enig og så er spørgsmålet jo om hvornår gryden koger over, og folket går til modangreb og siger ‘nuff is enough. Heldigvis viser Vermund & co. samt Paludan & co. mfl. at skuden måske ikke er helt grundstødt endnu.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 13. oktober 2018 @ 09:43

 29. Kan vi få forklaret signaturen k m. (uden punktum efter k) er det den samme som k.m. ?

  Kommentar by T. Flodur — 13. oktober 2018 @ 10:10

 30. OT: Ham Bolsonaro fra Brasilien lyder rimelig fornuftig:
  https://www.youtube.com/watch?v=041YPJI5zz8

  Kommentar by Jake Sorensen — 13. oktober 2018 @ 10:28

 31. Præcis Bent Nielsen og alle i andre. Til trods for at hele verden ikke taler om andet end den fejlagtige katastrofale indvandring, så har genierne på borgen endnu ikke ændret et komma på deres virkelighedsopfattelse, politik eller arrogance.

  Jeg mener vi bør stille dem alle for en krigsret og henrette hver og en af de medvirkende i partierne

  Kommentar by Jørgen Pedal — 13. oktober 2018 @ 10:36

 32. Flodur 10:10
  Dumt af mig, at jeg ikke selv opdagede fejlen. Jeg faldt ud af systemet på et tidspunkt, og har lavet en trykfejl i det nye log-in. Beklager forvirringen.

  Kommentar by k. m. — 13. oktober 2018 @ 11:33

 33. Jeg vil ikke trues med jura eller mulig sagsanlæg ved at skrive min mening på Uriasposten.

  Kommentar by k.m. — 13. oktober 2018 @ 13:19

 34. Det kan da godt være at Balder har ret i at nogle ca. 3OOO år gamle papyrus’er indeholder nogle skriftsteder med et barbarisk indhold. Men i alle lande var der for 3OOO år siden folk som tænkte på måder som ikke er moderne i dag, slet ikke hos de godheds-kliker som går meget op i menneskerettigheder, samtidig med at de flittigt svindler med dem. De kliker som nutildags agiterer for masseindvandring, bøsseri, feminisme, uhæmmet censur, nedbrydning af værdier og traditioner osv., er det ikke først og fremmest de røde, radikale og socialistiske kliker og partier? Plus et par “borgerlige”. De er vel ikke jøder allesammen? Langt de fleste er vel ganske almindelige uvidende tumper, landsbytosser eller korrupte pampere mv.? Måske Balder burde analysere mere på alle arter af nutidens amoralske politiske banditter? Det er ligesom mere aktuelt!

  Kommentar by tp — 13. oktober 2018 @ 15:21

 35. Balder.

  Du får svært ved at benægte dit jødehad i en retssag!

  Selvom det ikke er en juridisk term, så er det nærmest selvforklarende. Din latterlige påstand om at jøder stå bag den islamiske masseindvandring er uden beviser og selv folk med meget lidt til overs for jøder griner af dig.

  Det er et under at du ikke allerede er stævnet men det beror måske på dine mest latterlige påstande kun forekommer som “drive-by posts” på div. sites og ellers på din egen ligegyldige hjemmeside som ingen rigtig gider at læse. Du bliver ikke betragtet som en trussel mod andet end sund fornuft og dårlig opførsel og det er heldigvis ikke forbudt.

  Kommentar by Santor — 13. oktober 2018 @ 16:00

 36. #35 Santor
  Balder har faktisk gjort sig den ulejlighed at undersøge tingene og ved hvad han taler om. Du derimod mener bare det du har fået besked på at mene.

  Kommentar by Danskeren — 13. oktober 2018 @ 16:12

 37. #36 Danskernen
  Det er sådan Talmudisterne ‘argumenterer’ med folk.Dem der siger dem imod skal latterliggøres,tilsvines og helst stilles for en domstol og dømmes.
  Lige efter den talmudiske farisæisme.
  Fakta,enhver der undersøger sagen, finder hurtigt ud af at der er massivt jødisk lederskab i befolknings udskiftningen i den vestlige verden.Til dem der gir storbytosser,røde,radikale og liberale skylden:Og,jo det er der en kæmpemæssig faktor.Men hvem propper de syge ideer ind i hovedet på tåberne?
  Langt størstedelen kommer velsagtens fra de jødiske styrede medier.

  Kommentar by dan.c — 13. oktober 2018 @ 18:24

 38. #37 dan.c
  Det ved jeg, det undrer mig bare ( og så alligevel ikke for hjernevask gennem massiv ensretning gennem de jødisk ejede medier er uhyggelig effektiv )at nationalt sindede ikke tør/vil undersøge tingene.

  Kommentar by Danskeren — 14. oktober 2018 @ 09:05

 39. #38 Danskeren.
  Prøv at søge under Dr.Carol Christine Fair,proffessor ved Georgetown university i USA.
  Dr.Fair ønsker at alle hvide mænd lider en frygtelig død.og bliver kastreret og fodret til svin.
  Hørt noget om det nogetsteds i medierne?
  Gæt selv professorens etnicitet,og hvilket folkefærd der styrer medierne.

  Kommentar by dan.c — 14. oktober 2018 @ 18:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper