18. oktober 2018

Demografi, seneste år: 577 flere danskere, hele 8.937 flere ikke-vestlige indvandrere og efterkommere

De røde vil helst tale om alt andet, og alt imens mere eller mindre borgerlige værter på licensmedier (Jarl Cordua, Klaus Riskjær mfl.) betragter indvandringen som en udfordring der er løst. Driftsikre Christian Marcussen har set nærmere på den demografiske udvikling herhjemme det seneste år, og det er skræmmende tal. Der er blevet 577 flere danskere (og 1.873 flere vesterlændinge), men hele 8.937 flere ikke-vestlige indvandrere og efterkommere.

Fortsætter udviklingen diskuterer vi i praksis ikke om Danmark bliver islamisk, men hvornår det sker. De 577 danskere kan henføres til stigende levealder (færre fødte, men endnu færre døde), samt det faktum at 3. generationsindvandrere registreres som danskere. Selvom kurverne udlignes, vil islamiseringen fortsætte.

(Grafik: Facebook)

(Udtræk fra Statistikbanken, Danmarks Statistik via Facebook)

“En anden vigtig men meget mere overset pointe er den, at muslimer får børn i en langt tidligere alder, end Europæere typisk gør, hvilket i dramatisk grad er med til at fremskynde hele processen med at opnå det muslimske flertal her i Europa. En muslimsk kvinde føder typisk sit første barn omkring hendes 20årsalder imens en typisk Europæisk kvinde først begynder at få børn omkring hendes 30årsalder. Det betyder, at kigger man over en længere periode, da vil der meget hurtigere gå flere muslimske generationer gennem systemet, end Europæiske – altså, muslimer multiplicere sig langt hurtigere end Europæere (ud over at de også får flere børn).” (Jacob A., 17. oktober 2018)

Oploadet Kl. 09:51 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95722/trackback

48 Comments »

 1. God artikel, Kim!

  Kommentar by Jørgen Pedal — 18. oktober 2018 @ 10:28

 2. Denne type sammenligninger er meningsløse, hvis ikke de sammenlignede grupper demografisk er nogenlunde ens.

  1) Den indvandrede ikke-vestlige befolkning er i gennemsnit er yngre, hvorfor andelen der dør i populationen vil være lavere end for etniske danskere.

  2) Givet at den ikke-vestlige befolkning er yngre, er andelen i den fertile alder højere end blandt etniske danskere.

  3) En del af stigningen i den ikke-vestlige befolkning skyldes indvandring i perioden.

  Min pointe?
  Udviklingen kan ikke udelukkende forklares med en højere fertiltetsrate blandt ikke-vestlige indvandrere (og efterkommere).

  Dermed ikke sagt, at det ikke er relevant at se på statistikkerne. Specielt hvis den ikke-vestlige indvandring fortsætter, så der konstant tilføres nye personer i den fertile alder.

  Kommentar by Holger_Danske — 18. oktober 2018 @ 10:30

 3. 10:30 Det eneste, som rigtig betyder noget, er resultatet. Hvordan det fremkom, er mindre interessant

  Kommentar by Jørgen Pedal — 18. oktober 2018 @ 10:36

 4. Bare rolig. Når de har været her et år, er de lissom os. Hvem var det nu, der sagde det?

  Kommentar by Bastardo — 18. oktober 2018 @ 10:51

 5. At de gennemsnitligt er yngre gør kun udviklingen endnu mere bekymrende. Hvordan ser den procentvise udvikling ud blandt unge i den kampdygtige alder? Jeg tør slet ikke tænke på det..

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 18. oktober 2018 @ 11:27

 6. #4 Margrete Vestager, Zenia “De har lært det i Danmark” Stampe, Pernille Skipper, Thorkild Simonsen, Svend Auken, Mogens Lykketoft, Morten Østergaard, Margrete Auken, Pernille Rosenkrantz-Theil, Mimi Jakobsen, Erhard Jakobsen, Poul Nyrup Rasmussen, Ritt Bjerregaard og Kristian Jensen(?).

  Listen er uden tvivl længere, men jeg er ikke super skarp i den førte politik i 1990’erne.

  Kommentar by na — 18. oktober 2018 @ 11:33

 7. HVORFOR KAN MAN BESKRIVE kommunismen og fascist-socialismen som altødelæggende og dødbringende? Det kan man fordi kommunisterne og socialisterne siden 1917 har myrdet over 1OO millioner mennesker i en lang række lande. Det kan man fordi “eliterne” i de rødbrune partier aldrig har været eliter, men landenes bærme og bundfald. En virkelig elite består af mennesker som har et åndeligt, kulturelt og moralsk overskud.

  Men lederne i f.eks. Sovjetunionens røde top bestod af tidligere røvere og voldsmænd. Stalin og Lenin var tidligt kriminelle, og tillige var de begge psykopater og lystmordere. Man er ikke elite bare ved at have en politisk post/ stor økonomi/ en stjålen formue/ et sugerør ned i statskassen. Og hvis man nu om dage, efter de utallige uhyggelige erfaringer med den røde og brune fascisme/socialisme, stadig er socialist, så er man nok ikke realist, men dagdrømmer, offer for indoktrinering eller selvbedrag….. eller man har en etik og moral som er af tvivlsom kvalitet.

  Skrækkelige typer som Lenin og Stalin kom til tops, men det russiske folk var undskyldt. Det var svigtet af ledelsen, der var kaos i Rusland, og de aller-, allerfleste anede ikke hvad der foregik. Kommunisterne kom til magten ved et kup der kunne have været afværget, men ikke blev det. Resultatet blev mange års statsterror mod befolkningen. Millioner af mord blev det til.

  I Tyskland kom den brune socialist Hitler til magten. Han og Goebbels havde et overskud af ord, men derudover var de begge fuldblods psykopater og en slags nihilistiske monstre. Resultatet blev igen statsterror.

  Eller tag Mussolini, Mao og Pol Pot. Mussolini var besat af idéer om at hvis bare STATEN blev stor og mægtig, ville alt blive godt og smukt. Ingen af de tre havde den mindste respekt for menneskeliv.

  Det er altid lettere at ødelægge og rive ned, end at bygge op og skabe gode, retfærdige og menneskevenlige tilstande i landet. Socialisterne er dygtige når det drejer sig om at ødelægge, men mere rækker evnerne som regel ikke til. Dømmekraft er der ikke meget af, og de træffer den ene forkerte og tåbelige afgørelse efter den anden.
  Tåbelighederne hober sig op, og tilsidst bliver statsmagten til et altopslugende mangehovedet uhyre.

  Men det er klart at bare fordi politikere kalder sig borgerlige, behøver de ikke at være et hår bedre end de røde eller de brune fascister. Når en “borgerlig” statsmedister lover et straks-stop lige inden valget, og bryder sit løfte straks efter valget, så har han bedraget folket og vælgerne så groft, at det er meget beklageligt at systemet er sådan indrettet, at han kan fortsætte som statsmedister. Her kunne en valgperiode på 2 år istedet for 4 år være en forbedring. Ligesom et direkte demokrati ville være en klar forbedring. (nu går det pt. den modsatte vej, i retning af slet intet demokrati)

  Der findes desværre ingen nem opskrift på hvordan vi danskere undgår at komme i den sorte gryde. Men vælgerne kan komme langt ved at tænke sig om, og ved at sætte sig ind i hvad der foregår af dumheder og svinestreger i partierne. Og utroværdige, europatiske, røde og gamle partier bør man nok holde sig fra. I egen interesse. Og husk at man kan nærmest ikke være skeptisk nok når de radikale og verdensredderne, klima-alarmisterne, godhedsindustrien, kvindesagen/feministerne, DR 1 og TV2 og røde Pollertiken leverer “sandheder” til folket.

  Husk det nu, og glem det aldrig: Alle arter af uduelighed, korruption, falskhed og forræderi, og alle arter af totalitær politik…… kommunisme, fascisme, nazisme og islamisme…… kan være DØDBRINGENDE OG ALTØDELÆGGENDE.

  De totalitære ender ALTID med at sprede død og elendighed omkring sig. Bare se hvordan der nu lægges op til vanvid, terror og massedød i Sverige. Og såmænd også herhjemme. (Se en korte avis, snaphanen og 24nyt.dk)

  Ovenstående brev er ikke beregnet på de sædvanlige bloggere og læsere, men er mere til de almindelige vælgere der evt. er kommet tilfældigt på besøg her.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. oktober 2018 @ 11:37

 8. @10:36
  Det giver ingen mening blot at se på tallene, hvis man vil forklare udviklingen og ændre på den. Så famler man i blinde.

  En del af udviklingen skyldes uden tvivl at ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere har en højere fertilitetsrate end danskere, men hvor store disse forskelle er, siger tallene intet om.

  I følge Danmarks Statistik føder ikke-vestlige indvandrerkvinder i gennemsnit kun lidt flere børn end etniske danske kvinder (omkring 2 mod ca. 1,75 for danske kvinder), og fertilitetsraten har været faldende siden starten af 1990’erne. Se f.eks. her: https://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=27220.

  Hvorfor er disse tal interessante?

  Jo, de fortæller at indvandrere, også de ikke-vestlige, over tid vil få samme vaner som den oprindelige befolkning, også når det gælder børnefødsler.

  Det fortæller os også, at det vigtigste er at få begrænset den ikke-vestlige indvandring mest muligt, hvis vi ønsker at bevare et etnisk dansk befolkningsflertal.

  Kommentar by Holger_Danske — 18. oktober 2018 @ 11:52

 9. Alexander Beaumont 11:37 👍

  Kommentar by White knight — 18. oktober 2018 @ 11:56

 10. PS: De radikales, de skabsradikales og de rødes “blodtørst”, ondskab, dumhed eller hvad man skal kalde det, har jo også ført til massedød her i Danmark. Da de fik indført “fri” abort via en løgnagtig mediekampagne om kvindens ret til at “bestemme over sit eget legeme”, (en hyklerisk forvrængning, da det jo i virkeligheden var barnets legeme det handlede om) fik man tusindvis af barnemord sat på skinner. Siden er der kommet en masseimport af kulturfremmede til Danmark, som også har ført til mange, mange dødsfald, via mangedoblet kriminalitet og via enorme forringelser af sundhedsvæsnet, familieværdierne og den sociale velfærd m.m. Og næste kapitel i den røde plan/åndsformørkelse, kan så blive elendighed og fordrivelse eller borgerkrig i stil med hvad der er foregået i andre lande der faldt fra hinanden.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. oktober 2018 @ 12:05

 11. #8 Holger Danske: Man kan ikke stole på statistik-tal mv. De er tilpasset hvad der findes politisk opportunt. Kun et hurtigt og fuldstændigt stop for indvandring fra Afrika og omegn, suppleret med retur-eksport kan redde Danmark.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. oktober 2018 @ 12:12

 12. #8: Prøver du på at bagatellisere den demografiske udvikling?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. oktober 2018 @ 12:23

 13. Tallene er under alle omstændigheder fra en fupdatabase, nemlig statens, som vi ikke kan tjekke gyldigheden af.

  Uanset hvad, så skal hele flokken af muslimer retur, og politikerne henrettes ved en militærdomstol, efter min mening, og de fleste almindelige danskeres mening. Det er jo klart landsforræderi på alle leder og kanter, det de har gang i, og det henrettes man normalt for

  Nu er virksomheden Danmark bare en stor fupillusion, som man ikke kan lave om på, da den slet ikke har noget med landet Danmark at gøre, udover at administrere det for dem som melder sig ind i systemet ved fødslen, som man bare kan melde sig ud af, hvis man bare ønsker at bevæbne sig og følge sit eget hoved på sin egen ejendom

  Vi kan altså sagtens allesammen melde os ud af staten, det er ikke så svært. Spørg Paludan om det. At være statsborger i virksomheden Danmark er hverken tvang eller nødvendigt

  Kommentar by Jørgen Pedal — 18. oktober 2018 @ 12:43

 14. @Alexander Beaumont:

  Jeg nuancerer blot debatten. Det har intet at gøre med at “bagatellisere” den demografiske udvikling.

  Hvis de nuværende fertilitetsrater ikke ændrer sig, vil den etnisk danske befolkning uddø før eller siden, indvandring eller ej. Det er simpel matematik. Danske kvinder gider ganske ikke føde (nok) børn. De vil hellere gøre karriere og realisere sig selv. Altså er problemet selvskabt og har intet at gøre med ikke-vestlig indvandring.

  Kommentar by Holger_Danske — 18. oktober 2018 @ 12:43

 15. 12:43 – Problemet er hjernevasket ind i befolkningen af den forræderiske magtklasse, journalisterne, de syge sataniske politikere og de sindssyge socialister og deres vælgere, kære Holger

  som har promoveret vores destruktion i over 100 år, og bør behandles derefter

  Kommentar by Jørgen Pedal — 18. oktober 2018 @ 12:50

 16. Hvor mange muslimer er der blandt de 5.010.872?

  Kommentar by Jørgen Pedal — 18. oktober 2018 @ 13:05

 17. Enig Holger_Danske 10:30. Til brug for befolkningsfremskrivninger, findes der demografiske, matematiske metoder, som baserer sig på de specifikke demografiske komponenter for de populationer (f.eks etniske danskere og muslimer), som man ønsker at fremskrive.

  ?demografiske komponenter: Dvs fordelingen af antallet personer i gruppen på køn og alder, gruppens fertilitet (hvormange børn føder kvinderne i hvilke aldre), dødelighed og ind-og udvandring osv.

  Det giver temmelig sikre prognoser for f.eks etniske danskeres og muslimer i Danmarks befolkningsudvikling. Enhver kan udføre disse befolkningsfremskrivninger vha af et af de tilgængelige
  demografiske prognoseprogrammer. Det er ikke raketvidenskab.

  Som du nævner, Holger_Danske 10:30, er antallet af muslimske kvinder og deres antal af fødsler og hvilke aldre, de føder i, afgørende for tempoet i befolkningstilvæksten for muslimerne i DK.

  Det går meget hurtigere, fordi muslimske kvinder føder mange flere børn i meget yngre aldre end de meget færre danske kvinder, der føder et godt stykke under nettoreproduktions tallet og i en gns alder for førstegangsfødende danske kvinder der er over 30 år.

  Da fertiliteten for kvinder falder voldsomt med stigende alder skal flere og flere have IVF behandling/kunstig befrugtning for i det hele taget at have en chance for at blive gravide. Kunstig befrugtning er enhver form for befrugtning, der ikke sker ved samleje.

  IVF/kunstig befrugtning fører afhængigt af kvindens alder til at 1/2 til 2/3 af kvinderne, der behandles, nogen gange først efter gentagne behandlinger til sidst får et barn. Kvinder over 30 har reduceret evnen til at blive gravide og den er yderligere stærkt faldende, når de bliver ældre i 30’erne og i 40’erne for helt at ophøre med klimakteriet, der typisk indtræder, når de bliver omkring 50 år.

  PS. Mine egne nøgterne beregninger baseret på demografien viser at den etniske danske befolkning i dag er reduceret til 4½ mio og antallet af muslimer i DK er 600.000, hvis man regner (de naturaliserede) muslimer, der har dansk statsborgerskab med. Sidstnævnte gruppe er (fejlagtigt?) i statistikken medregnet som etniske danskere.

  Min forudsigelse pga tallene, som jeg kender og som de ser ud i dag: I 2050 er det danske befolkningstal 6½ mio og heraf vil
  A) 3½ mio være etniske danskere
  B) 2 mio vil være muslimer
  C) 1 mio vil være andre mest fra andre vestlige lande og godt halvdelen af dem vil være kristne.

  Kommentar by A-mad — 18. oktober 2018 @ 13:38

 18. #14: Holger: Efter min mening er problemet begge dele. Familiepolitikken er så kommunistisk/ feministisk/ radikal og stinkende pilrådden, at det er logisk at folketallet daler. Men det har da også meget med den afrikanske og islamistiske invasion og besættelse at gøre. Indvandringen sluger så kolossale milliardbeløb, at der skæres ned på alt det som kunne gøre livet trygt, frit, sikkert og behageligt for danskerne. Og danskerne er gjort til untermenchen i deres eget landmht. boliger, jobs, pensioner, velfærd og meget mere.

  Det er logisk at mange danskere ikke stifter familie, når man tænker på hvordan mandsfjendsk og familiefjendsk politik hærger, og på hvordan danske børns fremtidsudsigter bliver mere og mere dystre.

  De sidste tre-fem regeringer har svigtet i et utroligt omfang. Og partier som V, K, S og SF m.fl. er efterhånden så utroværdige og asociale at det halve kunne være nok. Alle fire har jo været vilde med EU og masseindvandring. De radikale er ikke et parti, men en mafia som det vil kræve en hel kriminalroman at beskrive.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. oktober 2018 @ 13:58

 19. De fleste kender formentlig PEW Research’s prognose for 2050 under 3 scenarier. Ifølge den var der i 2016 310.000 muslimer i Danmark, svarende til 5,4% af befolkningen. Ved nul indvandring vil antallet i 2050 være 430.000 (7,6%). Ved moderat indvandring vil antallet i 2050 være 770.000 (11,9%) og ved høj indvandring er tallene 1.100.000 (16%). I det høje scenarie vil der ifølge prognosen være næsten 6,9 mio. indbyggere i Danmark. Vi får således både en enorm befolkningsvækst i Danmark, plus en stor befolkningsandel, der ønsker et islamisk samfund. I 1960 var der knap 500 muslimer i Danmark. Det er ved at være på tide, at de partier, der langt om længe har indrømmet, at “antallet betyder noget” vælger hvilket scenarie, de reelt vil have. Hvis ikke de tager de nødvendige beslutninger, ender vi i det høje scenarie i 2050. Man må faktisk gerne tænke et par generationer længere frem end 2050. Gid nogle journalister dog gad udfordre dem.

  Kommentar by Birgitte — 18. oktober 2018 @ 14:01

 20. Det går meget hurtigere, fordi muslimske kvinder gns føder mange flere børn og gns føder dem i meget yngre aldre end de danske kvinder, der gns føder et godt stykke under nettoreproduktions tallet 1 dvs en gns etnisk dansk kvinde reproducerer ikke sig selv, men føder kun ca. 0.7 pige. Hun skulle føde 1 pige for at reproducere sig selv)

  Kommentar by A-mad — 18. oktober 2018 @ 14:07

 21. Altså, at skrive at problemet…..har intet med ikke-vestlig indvandring at gøre….. er efter min opfattelse en fejlvurdering. Men du kan have ret i at hele den dødssyge kommunist/feminist- og familiepolitik er “selvskabt”, med det forbehold at det ikke er den brede befolkning der har skabt de perverse og menneskefjendske tilstande for børnene, mændene og familierne….. men nogle relativt små kommunistiske og radikale kliker.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. oktober 2018 @ 14:15

 22. Et er antallet af muslimer. Men hvad vil det få af betydninger, politiske, nationale og kulturelle?

  Det store muslimske mindretal vil naturligvis kræve deres ret, som deres antal vokser. De mangler endnu at få en karismatisk leder til at stille disse krav. Det vil komme.

  Det vil få alvorlige konsekvenser, også hvad angår Danmarks placering internationalt.

  Muslimerne vil kræve, at Danmark orienterer sig mod Tyrkiet og tager afstand fra Israel, ja ligefrem ønsker den jødiske nation tilintetgjort som araberne i Mellemøsten ønsker det.

  Internt står vores grundlov og demokrati for fald.

  Vores domstole vil i en ikke fjern fremtid inkorperere sharialovgivning.

  Hvad laver man i de vestlige efterretningstjenester? Man må da have opstillet de værst tænkelige scenarier for de europæiske stater og advaret regeringerne.

  Aldrig har et kontinent ladet sig underlægge af en fremmed kultur på så underdanig måde, som det er tilfældet af den muslimske nuværende invasion af Europa.

  Vores forfædre gjorde det i det mindste modstand mod muslimerne.

  Kommentar by np — 18. oktober 2018 @ 14:16

 23. Mange skriver om store problemer om 3O-4O år. Men de store problemer er her allerede, og inden fem eller ti år kan både Danmark og Sverige være sunket ned i kaos og katastrofale problemer. Og den enkelte danske familie eller borger kan være ramt af skrækkelige ulykker allerede om 1 dag, om 1 uge, om 1 måned eller om 1 år pga. de gamle partiers sindssyge og folkefjendske politik.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. oktober 2018 @ 14:22

 24. #np: En af årsagerne til at vi er på vej mod total katastrofe og nationalt selvmord er jo at de gamle partier med Lars Luskebuks i spidsen ligger på maven for EU og frau Merkel. Englænderne blev trætte af den fjernstyring, korruption og galskab der fulgte med medlemskabet af den skøre “klub”. Vi burde også melde os ud. Hvorefter vi heller ikke havde “pligt” til at modtage og forsørge hundredtusinder af krænkelses- og voldsparate migranter.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. oktober 2018 @ 14:47

 25. #…. kl. 14.15 var et svar til Holger kl. 12.43

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. oktober 2018 @ 14:52

 26. Vi mangler jo også at vide, hvor mange perkere der er mellem de vestlige indvandrere, og øvrige muslimer …

  Kommentar by Jørgen Pedal — 18. oktober 2018 @ 15:02

 27. @17: A-Mad
  Men tallene viser jo, at ikke-vestlige kvinders fertilitetsrate har været dalende siden starten af 1990’erne og nærmer sig etniske danske kvinders. Altså er det ikke korrekt at sige, at de føder mange flere børn i en yngre alder. Tallene skelner dog ikke mellem etnicitet eller religion, så der er sandsynligvis undtagelser blandt visse grupper af ikke-vestlige indvandrere, f.eks. somaliere.

  Problemet er derfor først og fremmest den løbende tilvandring af nye ikke-vestlige personer. Kan vi stoppe den udvikling, kan vi måske begrænse eller måske helt reparere de skader den ikke-vestlige indvandring har påført det danske samfund.

  Endelig mener jeg, at det er helt forkert at klandre de ikke-vestlige indvandrerne for, at danske kvinder ikke føder flere børn. Det er et kulturelt betinget problem, der opstod ifm. med ungdomsoprøret i 1960’erne, dvs. før den ikke-vestlige masseindvandring trådte ind.

  Kommentar by Holger_Danske — 18. oktober 2018 @ 15:03

 28. “… at danske kvinder ikke føder flere børn. Det er et kulturelt betinget problem…”

  Hvis det overhovedet er et problem. I fertilitetskampen ja, men et befolkningtal på 4 mio. har da tidligere vist sig gunstigt. Og med øget automatisering bliver der brug for færre og færre hænder, så fint nok for mig. At få gavn af et lavere befolkningstal forudsætter naturligvis repatriering af alle de tilvandrede nasserøve og kriminelle idioter, samt deres retarderede afkom.

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. oktober 2018 @ 15:13

 29. Vores statsminister – jeg vil ikke være statsminister for enhver pris – fortæller vidt og bredt, at der næsten ikke kommer nogle udefra kommende (muslimer) til landet, og at integrationen er på rette spor, selvom man nu flere steder vil rive boliger ned, for at sprede parasitterne.

  Dem der følger med, ved at det er løgn. Alt fra Venstre er odiøst, passer fint med manden der står i spidsen for Venstre.

  Men det er virkelig deprimerende, at se diverse kurver og fremskrivninger over hvordan islam breder sig, mange er skyld i denne ulykkelige situation.
  Her fra “Den Store Hukommelse:”

  Islam æder de vestlige samfund op indefra, en bid her og en bid der, godt hjulpet på vej af vores hjemlige politikere og venstreorienterede medløbere med de altid politisk korrekte meninger og sammenrendet af nyttige idioter og humanitære ridefogeder fra godhedsindustrien. Det er disse liberale veluddannede middelklassemennesker, der prøver at nedgøre den ”almindelige”, skeptiske dansker, ved ustandselig omklamring af ”elitens” juridiske og ideologiske kvælertag for at islamisere Danmark. En skønsom samling af medieterroister, nyttige idioter, storbytosser og politiske karklude og ringvrag. De kan i deres afsonderthed fra virkeligheden betragte de skader de har bibragt Danmark med deres såkaldte ”Gutmenschen” mentalitet. Vi ved alle, hvem disse landsforrædere er. Niddingsnavne der skal på den danske skamstøtte – skrevet med flammeskrift – det er folk som :

  Fra det politiske parnas – kategori A (R.I.P – Requiescat in pace): Frank Aaen (Ø), Line Barfod (Ø), Mikkel Warming ”Skvat-Mikkel” (Ø), Johanne Schmidt-Nielsen (Ø), Pernille Skipper (Ø)-hendes mormor er født Rigsgrevinde von Platen Hallermund, Søren Søndergaard (Ø), Christian Juhl (Ø-MF), Karin Helweg-Larsen.

  Sten Folke (tidligere Venstresocialisterne), Anne Grete Holmsgaard (Venstresocialisterne/nu SF/gm Kjeld Ammundsen/filmmand, fotograf).

  Ole Sohn (F-tidligere formand for DKP), Villy Søvndal (F), Margrethe Auken (F), Thor Möger (F)-tidligere SF/gm Nanna Westerbye.

  Anker Jørgensen (A), Poul Nyrup Rasmussen (A-tidligere statsminister), Mogens Lykketoft (A-tidligere udenrigsminister), Torben Lund (A), Knud Heinesen (A), Kjeld Olesen (A-tidligere udenrigsminister, Poul Nielson (A), Ole Espersen (A), Svend Auken (A-død), Ritt Bjerregaard (A), Helle Degn (A), Jacob Buksti (A-tidligere trafikminister, Frank Jensen (A-Overborgmester i København), Olaf Olsen (A), Birthe Weiss (A-tidligere indenrigsminister 1993-97), Lars Weiss (A)-søn af førnævnte), Dorthe Bennedsen (A), Jytte Hilden (A-tidligere kulturminister, Helle Thorning-Schmidt (A), Pernille Rosenkranz-Theil (A-tidligere Enhedslisten), Thorkild Simonsen (A-Danmarks vendekåbe), Mimi Jakobsen (tidligere D), Peter Duetoft (A)-tidligere D), Lillian Knudsen (tidligere forbundsformand), Kaj Poulsen (fmd.f.LO Ålborg), Hans Jensen (fmd.f. LO).

  Brøderne ”klam” Arne (tidligere D-Centrumdemokraterne) og Bent Melchior (tidligere overrabbiner).

  Niels Lolk Helveg Petersen (B-tidligere udenrigsminister), Margrethe Vestager (B), Morten Helveg Petersen (B), Marianne Jelved (B)-”brækposen”, Kirsten Lee (B), Elisabeth Arnold (B), ”slaphedens apostel” Anita Bay Bundegaard (B-kulturredaktør/Politiken), og slyngveninden Elsebeth Gerner Nielsen (B)-også kaldet ”den politiske floskelmaskine”, Johannes Lebech (B), Simon Emil Ammitzbøll ”Fingerbøl”, (tidligere B), Lone Dybkjær (B), Zenia Stampe (B), Anna Mee Allerslev (B), Sofie Carsten Nielsen (B), Jørgen Poulsen (B)-tidligere Røde Kors), Klaus ”Bæskubber” Bondam (B-tidligere radikal), Uffe Elbæk (B)-tidligere radikal, Morten Østergaard (B), Jørgen Estrup (B)-formand FN-forbundet), Henrik Svane (tidligere MF/flygtninge-og indvandrerpolitisk ordfører), Bernhard Baunsgaard (B-død), Jens Bilgrav-Nielsen, Jens Jørgen Bolvig (tidligere MF for B).
  Poul Schlütter (C), Birthe Philip (C), Palle Simonsen (C), Henning Dyremose (C), Bendt Bendtsen (C), Charlotte + Henning Dyremose (C), Grethe Rostbøll (C), Henriette Kjær (C), Gitte Seeberg (tidligere C), Peter Norsk (C), Lene Espersen (C), Carina Christensen (C), Pia Christmas-Møller (tidligere C), Lars Barfod (C).

  Uffe Ellemann-Jensen (V-tidligere udenrigsminister), Peter Brixtofte (tidligere V), Laue Traberg Smidt (V-tidligere Venstre), Erling Tiedemann (V-tidligere amtsborgmester/katolik).

  Fra det såkaldte kulturelle parnas – kategori B (R.I.P – Requiescat in pace):
  ”Broder” NR. 1 – Hans Gammeltoft Hansen (tidligere Ombudsmand), Søren Jessen-Petersen (jurist/diplomat), Niels Pontoppidan (tidligere højesteretspræsident), Sune Skadegaard Thorsen (menneskeretsadvokat), Eva Smith (f.Hækkerup/jurist), Bjørn ”Snøvle Ævlquist ”,
  Advokat, tidligere MF for B), Tyge Trier (jurist), Lau Traberg Smidt (jurist), Hans Boserup (advokat i Sønderborg), Niels-Erik Hansen (advokat for DRC) Knud Vilby (kriminolog/journalist), Jørn Bro (tidligere politimester), Poul Løhde (Politidirektør/Odense), Peter Pagh (professor, dr.jur.), Ole Mogens Espersen (Professor, dr.jur., tidligere justitsminister), Ole Krarup (Professor i retsvidenskab/folketingskandidat for Enhedslisten 2011), Niels Due Jensen (Grundfos), Stine Bosse (erhvervskvinde), Hans Skov Christensen (erhvervsmand/død), Nils Foss (erhvervsmand), Christian Stadil (Hummel), Lars Kolind (erhvervsmand), Søren Hougaard (lektor-CBS).

  Andreas Kamm (generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp/nevø til SS-Søren Kam), Jørgen Chemnitz (DRK-asylchef), Morten Kjærum (direktør, EU’s grundlæggende rettigheder), Lars Adam Rehof (lektor ved retsvidenskabelig Institut/tidligere direktør for Institut for Menneskerettigheder), Eric Tinor-Centi (grundlægger af Dokumentations-og Rådgivningscentret om Racediskrimination- DRC), Uffe Østergaard (idehistoriker/professor), Chris Holmsted Larsen (Mag.art i historie/lektor på RUC), Kristian Hvidt (historiker/folketingsbibliotikar), Poul Villaume (Koldkrigsprofessor), Jørgen Poulsen (medieprofessor på RUC), Henning Koch (professor), Kristian Hvidt (historiker), Peter Kemp (filosof), Morten Kjeldgaard (Lektor/Aarhus Universitet), Thor A.Bak (professor, tidligere rektor på KU), Ole Lange (professor), Flemming Ibsen (professor/arbejdsforsker), Ove Korsgaard (professor i pædagogik/DPU), Hans Martens (professor/politolog), Øjvind Lidegaard (professor), Marie Brusvik Heinskou (adjunkt), Erik Hoffmeyer (tidligere nationalbankdirektør).

  Kjeld Holm (biskop/Aalborg), Erik Norman Svendsen (biskop/tidl.København), Marianne Christiansen (biskop/Haderslev), Anders Gadegaard (domprovst), Lissi Rasmussen (stiftpræst for etniske minoriteter), Ivan Larsen (præst ved Sct.Stefan/Nørrebro), Peter Friis-Nielsen (præst ved Risberg kirke/Hvidovre), Preben Thomsen (præst), Flemming Pless (præst/Christianskirken), Johannes Møllehave (præst/forfatter), Leif Bork Hansen (præst), Asger Baunsbak-Jensen (præst), Per Ramsdal (præst), Johannes Sløk (teolog-død), Tim Jensen (religionsforsker).
  Flemming Balslev, David Rehling (journalist/jurist/forfatter), Henrik Voldborg (tidligere meterolog), Kjeld Hillingsø (tidligere generalløjtnant), Jørgen Dragsdal (forræder/journalist), Lisbeth Knudsen (Berlingske/tidligere DR), Anne Knudsen (Weekend Avisen), Bo Lidegaard (historiker/chefredaktør Politiken), Jørgen Flindt Pedersen, Bent A. Koch, Lars Bonnevie (journalist), Tøger Seidenfaden, nu død (”Tøger Said Al Faden”), Rune Engelbreth Larsen (forfatter/kommentator Politiken), Jørgen Øllegaard (journalist/sociolog), Gretelise Holm, Georg Metz (journalist), Herbert Pundik (journalist), Arne Notkin (journalist), Kjeld Koplev (journalist), Jens Nauntofte (journalist/tidligere DR), Adam Price, Klaus og Michael ”Tudefjæs” Rothstein, Ole Grünbaum, Anders Jerichow (journalist-den blåøjede jøde), David Jens Adler (journalist), Gregers Dirckinck-Holmfeld, Vibeke von Sperling (journalist), Peter Mogensen (journalist), Ole Sippel (journalist), Carsten Clante, ( gymnasielærer/programsekretær i DR), Karsten Pharao (journalist/tidligere DR), Svend Erik Øhlenschlæger (journalist), Jacob Illeborg (journalist/DR), Anne Wolden –Ræthinge (journalist), Per Nyholm (journalist/JP), Kjeld Hybel (journalist), Jørgen Poulsen (journalist/tidligere MF for radikale), Mille Rode (journalist/Dansk PEN), Kurt Strand (journalist).

  Egon Clausen (skuespiller), Peter Larsen (skuespiller), Jesper Christensen (skuespiller), Jørgen Reenberg (skuespiller), Paprika Steen (skuespiller), Ingolf Gabold (komponist/dramachef i DR), Simon Kvamm (sanger), Troels Kløvedal, Carsten Nagel, Klaus Rifbjerg, Ib Michael, Carsten ”Ulfeldt” Jensen, Hanne Vibeke Holst, Lis Nørgaard, Niels Barfoed (forfatter), Benny Andersen (forfatter), Stig Dalager (forfatter), Søren Mørch (historiker og forfatter), Chr.Braad Thomsen (forfatter og filminstruktør), Tage Hind (Universitetslektor/død), Morten Sabroe (forfatter og journalist), Knud Romer (forfatter/reklamemand), Hans Hertel (literaturhistoriker og fagforfatter), Knud Lindholm Lau (kommunikationsrådgiver/talelærer), Ole Lindboe (Forfatter/kunstskribent), Niels Viggo Bentzon ( pianist/musiker), Litten Hansen (skuespiller), Hanne Smyrner (skuespiller/model), Finn Slumstrup (Formand for Grænseforeningen), Jacob Holdt (”Amerikanske billeder”), Rene Karpantschof (BZér/ tidligere autonom/såkaldt sociolog), Peter Seeberg (forfatter), Jørgen Bæk Simonsen (såkaldt islam-forsker), Jakob Skovgaard-Petersen (islam ekspert), og Jørgen Steen Nielsen (såkaldte ”islameksperter”), Peter Hervik (professor i medieanthropologi), Garby Schmidt, Jeppe Fogtmann (CePi – Center for Positiv Integration), Thomas V.Lytken Larsen (CePi), og det er kun et lille uddrag, efter ”Den Store Hukommelse”.
  Uddrag fra Vandel-listen.
  Når man ikke længere kan udtrykke sin vrede og krænkelse i ord, så er der kun volden tilbage! Danmarks historien glemmer aldrig sine stikkere.

  Om disse mennesker (klubben af toneangivende barmhjertige samaritanere) der lever af det flygtige ord og hurtige meninger, kan man kun ønske at det må gå dem som der står i den barske norske nidvise om de døde forræderes lod: ”Hans navn i glemme gå, hans minde dø!”

  ”Frihed gives kun for det gode, det samfundsnyttige, det moralske, det ærlige. En landmand giver dog ikke ukrudtet samme frihed til at gro som nytteplanter? Hvorfor skåne samfundets ukrudtsplanter.” (Landbo-Værnet 6, 1933, s.2).

  Kommentar by der Adler — 18. oktober 2018 @ 15:18

 30. Politikerne støder ustandselig ind i en eller anden international konvention, det være sig menneskerettighedskonvention eller flygtningekonvention, når de (måske lidt halvhjertede) forsøger at få styr på problemerne. En forudsætning for et virkeligt paradigmeskift vil være at opsige de håbløst forældede og misbrugte konventioner. Ufatteligt at man ikke kan indse det og utroligt at visse politikere er så naive at de tror det er muligt at ændre dem. Det vil være umuligt for det internationale samfund at blive enige herom.

  Derfor er Nye Borgerliges forslag om at afskaffe asylretten på tværs af konventioner den eneste effektive løsning. Det er ufatteligt at disse konventioner opfattes som så hellige at hensynet til dem skal have højere prioritet end hensynet til danskernes og deres børnebørns fremtid.

  Kommentar by JC — 18. oktober 2018 @ 15:32

 31. “Fortsætter udviklingen diskuterer vi i praksis ikke om Danmark bliver islamisk, men hvornår det sker.”

  Selv med 100% stop for al indvandring vil det jo fortsætte, den eneste måde at stoppe det på er at få udsendt enhver der ikke skal være her øjeblikkeligt! Men det vil sikkert tage de danske politikere 30-40 år mere før de når til samme konklusion, og selv hvis de vågner op før står de over et flertal i befolkningen der råber “plads til alle” foran muslimske voldtægtsmænd!

  Så jeg er begyndt at se mig om efter et andet sted at blive gammel, for uanset hvor meget vi brokker os, er vi som danskere allerede blevet slået ihjel af vores egne politikere og idioter. “Bliv og kæmp” siger nogle så, men hvad fanden er der at forsvare når 80% af de hjernedøde danskere ønsker denne afvikling? Idioterne vandt, og vi andre forsvandt. The end.

  Kommentar by Per — 18. oktober 2018 @ 15:34

 32. Kommentar by Per — 18. oktober 2018 @ 15:34

  Jep…sådan kommer det til at ske…vi tilpasser os og de nye generationer kender ikke til andet end dette daglige vanvid vi alle er vidne til – det bliver den nye normal.

  Kommentar by Black Watch — 18. oktober 2018 @ 16:14

 33. der Adler — 18. oktober 2018 @ 15:18:

  Tak for listen!
  Der er godt mange, der skal kyles med de invasive arter ud af landet på røv og albuer, når det danske folk rejser sig!!!

  …………………

  Er der i øvrigt nogen der har en henvisning til, hvordan procenterne af retarderet iSlamfkom ser ud? Jeg mener, at de føder forholdsvis mange af slagsen (indavl), men savner fokus på det.

  Vi danskere føder forholdsvis få retarderede, som familier/samfundet sagtens kan give et godt liv, men hvordan bliver det, hvis iSlammet også bidrager negativt i denne retning?

  Der er (vist nok) lige givet valgret til retarderede og en del af dem (etniske danske) lever og deltager fint i samfundet, men hvad vil der ske, hvis den iSlamiske andel af retarderede (indavl) er lige så hurtig (eller hurtigere) i formering?

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. oktober 2018 @ 16:24

 34. Jeg er for såvidt enig Holger_Danske 15:03. Jeg ‘klandrer’ sådan set hverken danske eller muslimske kvinder. Men det er stadig korrekt at sige, at muslimske kvinder gns føder flere børn (og du har ret det er som jeg skrev ikke “mange” flere).

  De føder gns mere end én pige hver, mens danske kvinder gns føder 3/4 pige hver. Det som nogen onde tunger kalder vort “demografiske selvmord”.

  Og ja -som du nævner – er fertiliteten blandt ikke-vestlige indvandrerkvinder er dog meget langt fra niveauet i 1990’erne, hvor den tilsvarende definerede populations samlede fertilitet lå på over tre børn pr. kvinde.

  Og det er stadig rigtigt – som du nævnte Holger_Danske 10:30 – at muslimske kvinder (mere præcist ikke-vestlige kvinder) får børn i en yngre alder end danske kvinder og føder deres første barn gns mere end 5-6 år før, såvidt jeg ved.

  Jer er enig i at hvis indvandringen af muslimer stopper nu, bliver den forventede fremtidige muslimske population i Danmark meget mindre, men det tror jeg ikke der er nogen evidens for.

  Måske bliver den tværtimod større? Det synes EU at støtte herunder den danske regering i deres erklæring om om øget indvandring fra Afrika.

  Den danske regering tiltrådte den såkaldte Marrakesh-erklæring. I et af hovedpunkterne i erklæringen fremgår det blandt andet, at den har til formål at lette ordnet, sikker, regelmæssig og ansvarlig migration og mobilitet for mennesker, herunder gennem implementering af planlagte og velforvaltede migrationspolitikker.

  Eller sagt på en anden måde, så forpligter de lande, som efter vedtagelsen i Marrakesh underskrev erklæringen, sig til at modtage indvandrere fra især nordafrikanske lande.

  EU og store dele af Afrika skal arbejde på at øge mulighederne for, at unge afrikanere lettere kan få adgang til Europa. Det fremgår af aftalens Mål nr. 3: “At fremme lovlig migration, særligt for unge mennesker, mellem Nord-, Vest- og Centralafrika og Europa,”
  (klip citeret fra Den Korte Avis 7. oktober 2018)

  Kommentar by A-mad — 18. oktober 2018 @ 16:33

 35. @ 33 M.S.Carstens

  Jeg har “kun” dette, der er få år gammelt, men bedre er det vel formentligt ikke blevet:

  Man må nødvendigvis også spørge sig selv, at fordi det er almindeligt blandt mange muslimer, at man i generation efter generation – og stadig gør det – gifter sig med fætter/kusine og dermed havner i indavl og incest, og resultatet bliver i mange tilfælde børn, med diverse medfødte misdannelser, skavanker/skader, så som større sygelighed, D-vitamin mangel, diabetestilfælde, nedsat motorik, talefejl, stærk nærsynethed, skeløjethed, mental retardering, netsat hørelse (døvhed), skæv tandstilling, blindhed, hareskår, skæve hoveder og korte arme, dårlige eller manglende tænder, og hvor forældrene forventer at samfundet betaler omkostningerne.
  På Københavns kommunes 3 skoler for udviklingshæmmede, er 6 ud af 10 børn af såkaldt tosprogede (muslimer) med medfødte misdannelser. Det er konsekvensen af islamisk selvtilstrækkelighed.
  Tilførsel af nyt blod er et sundhedstegn, det skal bare komme fra mennesker, der vil danskheden.
  Vi mennesker ”forædler” heste, katte og hunde, så kan man spørge sig selv, hvorfor mennesket skal stilles ringere! Hvorfor skal samfundet bekoste millioner og atter millioner på minusvarianter?
  Se Ugeskrift for Læger 2003, 165 (18):1849. ”Konsanvinitet og medfødte misdannelser.”

  19 sygdomme, som muslimer hyppigst kontrolleres for:
  Bloom Syndrome
  Mennesker, der lider af Blooms Syndrom, er af kort statur, har sol-overfølsomt ansigtsudslet, en overdisponering for infektioner og luftvejslidelser og en forøget disponering for visse cancertyper og leukæmi. Mænd med Blooms Syndrom er som regel infertile, og kvinders fertilitet synes at være nedsat. En del med Blooms syndrom er yderligere mentalt retarderede. Disse mennesker dør sædvanligvis i en tidlig alder, men nogle har nået 40’erne …

  Canavan Disease
  Canavans Sygdom er en alvorlig degenerativ lidelse i det centrale nervesystem. De fleste børn med Canavans Sygdom virker normale ved fødslen. Efter 3-4 måneder vil forældrene være i stand til at observere små afvigelser hos barnet. For eksempel kan barnet være ude af stand til at udføre motoriske opgaver, såsom at rulle på underlaget. Opfattelsesbesvær, manglende visuel opmærksomhed og skælven bemærkes ofte. Disse børn bliver til sidst blinde og får problemer med at synke. De dør oftest i barndommen, men kan overleve til ungdommen og endog den første voksenalder …

  Cystic Fibrosis
  Cystisk Fibrose (CF) er en sygdom, der bevirker at kroppen producerer en abnormt tyk, klistret slim. Symptomerne indtræffer, fordi celler i lungerne og bugspytkirtlen ikke transporterer salt ind i kroppen, hvor det er nødvendigt. Det tyktflydende slim forhindrer yderligere fordøjelsesenzymer i at nå tarmsystemet, hvor maden skal nedbrydes og fordøjes …

  Familial Dysautonomia
  Familial Dysautonomia (FD), eller Riley-Days syndrom, er en sygdom, der får det autonome nervesystem til at fejlfungere. Det autonome nervesystem kontrollerer kropsfunktioner som synkning og fordøjelse, regulerer blodtryk og legemstemperatur og kroppens reaktion på stress. Sansesystemet tillader os at smage, skelne varme fra kulde og opfatte smerte. Sygdommen er også kendt som HSAN III (hereditary sensory and autonomic neuropathy, type III).
  Særkendet for FD er manglen på ekstra tåreflåd ved følelsesmæssigt fremkaldt gråd. Børn med FD kan være besværlige at give mad. De kan også være ude af stand til at føle smerte, fx pådrage sig knoglebrud eller forbrændinger uden at registrere skaden …

  Fanconi Anemia Type C
  Fanconi Anemia er en nedarvet forstyrrelse, karakteriseret ved nedsat mængde blodceller i kroppen, der fører til fejl i knoglemarven. Mennesker med Fanconi Anemia er som regel mindre end gennemsnittet. Andre symptomer, der forbindes med denne sygdom kan være manglende knogler i tommelfingrene eller armene, tiltagende risiko for cancer og leukæmi, brunfarvning af huden og nyreproblemer. Til sidst påvirker sygdommen alle systemer i kroppen. Patienten når sjældent voksenalderen …
  Gaucher Disease
  Der er tre forskellige former for Gauchers Sygdom (type I, II og III). Type I er den mest almindelige form. Symptomerne på Gauchers Sygdom varierer betydeligt og kan vise sig ved alle aldre. Det mest almindelige symptom af type I er forstørrelse af milten eller leveren; det er normalt uden smerter. Det centrale nervesystem er ikke involveret. Andre symptomer kan være blå mærker, smerter i knoglerne, hyppigt næseblod samt mangel på energi. Yderligere vil børn med type I være mindre end deres jævnaldrende, og puberteten indtræffer senere …

  Glycogen Storage Disease, Type 1a
  (GSD1a), eller von Gierkes Sygdom, er en stofskiftesygdom der skyldes, at kroppen mangler et enzym, som er nødvendigt for leveren for at kunne omsætte sukker fra den oplagrede form (glykogen) til en form, der kan udnyttes af kroppen til at producere energi (glukose). Mennesker med GSD1a kan ikke vedligeholde blodsukkerniveauet og udvikler hypoglykæmi (lavt blodsukker) inden for få timer efter et måltid. GSD1a kan opdages ved den rutinemæssige fødsels-screening, der udføres på de fleste fødeklinikker …

  Maple Syrup Urine Disease
  Maple Syrup Urine Disease (MSUD) er navngivet efter den karakteristiske ahornsirups-lugt fra urinen hos dem, der har sygdommen. Yderligere tidlige symptomer kan omfatte irritabilitet, ringe fødeindtag og en døsig tilstand. Uden behandling kan MSUD føre til neurologiske forstyrrelser, besvimelser, koma og død. MSUD kan opdages ved den rutinemæssige fødsels-screening, der udføres på de fleste fødeklinikker …

  Mucolipidosis IV (ML-IV)
  ML-IV symptomerne indtræffer, når det stof, der normalt nedbryder visse fede substanser (lipoider) i kroppen, mangler. Lipoiderne kan dermed akkumuleres til et giftigt niveau overalt i kroppen. Børn med ML-IV virker normale ved fødslen, men omkring etårsalderen begynder de at vise tegn på motorisk og mental underudvikling. ML-IV forvolder også problemer med øjnene, herunder skygger på hornhinden og skeløjethed samt degenerering af nethinden, hvilket kan medføre blindhed …

  Niemann-Pick Disease Type A
  Med Niemann-Picks Sygdom akkumuleres skadelige mængder af fede substanser i milten, leveren, knoglemarven og nogle gange i hjernen. Der er to typer af sygdommen, type A og type B. Mennesker, der lider af denne sygdom, mangler et stof, der kaldes acid sphingomyelinase (ASM). ASM nedbryder normalt det stof i kroppen, der hedder sphingomyelin. Hvis ASM mangler, bygges sphingomyelin op i bestemte celler og forvolder skade på centralnervesystemet, leveren og lungerne. Børn med Niemann-Picks Sygdom virker sædvanligvis normale ved fødslen. De første tegn på sygdommen indtræffer ved tre-femårsalderen. Tiltagende tab af allerede erhvervet motoriske færdigheder, spisevanskeligheder og en forstørret maveregion indtræffer på det tidspunkt …

  Medicin.dk: Niemann-Picks Sygdom type C er en arvelig autosomal recessiv sygdom forårsaget af en defekt lysosomal lipid-transport.
  Pga. defekten ophobes frit kolesterol og flere glycosphingolipider i kroppens organer. Ophobning i hjernen fører til ataksi, dysartri, dysphagi, abnorme øjenbevægelser samt epilepsi og psykiatriske problemstillinger.
  Forandringerne er progressive og fører slutteligt til demens og død.
  Tay-Sachs Disease
  Tay-Sachs Sygdom skyldes en nedarvet genfejl, der bevirker fremadskridende degenerering og ødelæggelse af det centrale nervesystem hos de ramte. Nyfødte med Tay-Sachs Sygdom fremtræder normale, og symptomerne og sygdommen udvikler sig først, når barnet er fire til seks måneder gammelt. Tidligere erhvervede færdigheder går derefter tabt, såsom evnen til at sidde opret eller rulle rundt. Disse børn mister gradvis deres syn, hørelse og evnen til at synke. De dør som regel, inden de er fire år gamle …

  Walker-Warburg Syndrome
  Walker-Warburgs Syndrom er en alvorlig sygdom, der påvirker muskler, øjne og hjerne. Det viser sig som muskelsvaghed, besvær med fødeindtagelse, anfald, blindhed, øjen- og hjerneabnormiteter og forsinket udvikling. Den forventede levetid er under 3 år …

  Screening er også i mere begrænset omfang til rådighed for følgende sygdomme:
  Dihyrolipoamide Dehydrogenase Deficiency (DLD Deficiency)
  Familial Hyperinsulinism
  Joubert Syndrome
  Nemaline Myopathy
  Spinal Muscular Atrophy
  Usher Syndrome Type 1F
  Usher Syndrome Type III.

  Kilde: Kveller.com

  Kommentar by der Adler — 18. oktober 2018 @ 16:38

 36. Godt i gør opmærksom på det pinlige – og derfor meget sjældent omtalte -genetiske problem pga muslimernes (ofte i flere generationer gentagne) fætter-kusine ægteskaber.

  Det er ret udbredt

  “Indvandrerbørn dominerer elevtallene på specialskoler for udviklingshæmmede og letterede retarderede børn, viser talgennemgang(…) På skoler for børn med autisme, socio-emotionelle vanskeligheder og ADHD er etnisk danske børn i markant overtal i Købehavns Kommune. (Avisen.dk 20 nov. 2011)

  https://www.avisen.dk/faetter-kusine-aegteskaber-fylder-specialskoler_155735.aspxSøndag

  12. april 2011 J. nr. 7-302-01-204/2 Redegørelse om fætter-kusine forbindelser mv. med særligt henblik på børnenes helbredsforhold

  Sundhedsstyrelsen er anmodet om at udarbejde et notat, som belyser ovenstående problemstilling, herunder også med inddragelse af nye data fra det norske Folkehelseinstitut, samt redegøre for situationen i andre lande.

  Notatet koncentrerer sig om fætter-kusine forbindelser, som eksemplificerer det bredere spektrum af konsangvine (nærtbeslægtede) forbindelser

  Som en grov tommelfingerregel kan det af tallene udledes, at der samlet set er tale om en fordobling af risikoen i forhold til børn som har ubeslægtede forældre. Dette var også Sundhedsstyrelsens forsigtige konklusion i 2002.

  Fundene i en nyligt offentliggjort dansk undersøgelse af relativ overrisiko for spædbarnsdød og dødfødsel blandt flere etniske minoritetsgrupper i Danmark harmonerer godt med de norske data.

  Oplysninger om indgifte kunne dog ikke indhentes. Se Villadsen SF et al. Etnisk ulighed i dødfødsel og spædbarnsdød i Danmark – sekundærpublikation. Ugeskrift for Læger 2010.

  De bedste data for sygelighed, medfødte misdannelser, død mv. hos børn af fætter-kusine forældre findes i dag i rapporten Indgifte i Norge – omfang og medicinske konsekvenser (2007), som er en undersøgelse baseret på samkøring af forskellige norske registre. Norge er det eneste land i verden, som registrerer slægtskab mellem forældrene til alle fødte børn.

  https://www.ft.dk/samling/20101/almdel/suu/bilag/256/983073.pdf

  Kommentar by A-mad — 18. oktober 2018 @ 18:51

 37. Alle indvandrere burde registreres i Ancestry.com og deres DNA sendes til en af de amerikanske DNA-slægtsforskningsdatabaser, med henblik på at kortlægge deres slægtskab.

  Kommentar by Træt — 18. oktober 2018 @ 21:09

 38. @28:

  Når jeg kaldte danske kvinders lave fertilitet et problem, er det selvfølgelig i den kontekst, at den er lavere end de ikke-vestlige indvandrerkvinders.

  Jeg er enig med dig i, at det ikke er noget mål i sig selv, at befolkningstallet skal vokse. Tværtimod kan det være fornuftigt med en opbremsning, så økonomien kan følge med. Det indså man jo bl.a. i Kina, og indførte 1 barns politikken. Det kunne Afrika og andre områder med høje fertilitetsrater lære meget af.

  Kommentar by Holger_Danske — 18. oktober 2018 @ 22:30

 39. Adler — 18. oktober 2018 @ 16:38
  og
  A-mad — 18. oktober 2018 @ 18:51

  Tak for de uddybende oplysninger. Dem vil jeg nærlæse endnu engang og gemme, da det er rart at have fakta med i sine spekulationer.

  Træt — 18. oktober 2018 @ 21:09 :
  Ja, det ville da også kunne minimere fupflygtningenes løgne.

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. oktober 2018 @ 22:45

 40. […] Driftsikre Christian Marcussen har set nærmere på den demografiske udvikling herhjemme det seneste år, og det er skræmmende tal. Der er blevet 577 flere danskere (og 1.873 flere vesterlændinge), men hele 8.937 flere ikke-vestlige indvandrere og efterkommere. Fortsætter udviklingen diskuterer vi i praksis ikke om Danmark bliver islamisk, men hvornår det sker. De 577 danskere kan henføres til stigende levealder (færre fødte, men endnu færre døde), samt det faktum at 3. generationsindvandrere registreres som danskere. Selvom kurverne udlignes, vil islamiseringen fortsætte. Urias […]

  Pingback by Demografiens ur tikker, hver dag, hver time « Snaphanen.dk — 18. oktober 2018 @ 22:50

 41. Det er vel klart for mange, at regeringen er tilhænger af at det halve Afrika flyttes til Europa. Man sagde jo JATAK i Marrakech til EUs forrykte plan. Det er en plan som vil betyde elendighed og død for millioner og atter millioner af Europæere. Vores egen regering er altså tilhænger af elendighed og død. Samt fascistisk politik og Europas/nationalstaternes ødelæggelse. Det er da tankevækkende.

  Ungarn og flere andre lande sagde NEJ til planen. Se Victor Orbans fantastiske tale i EUs mickey mouse parlament. Se hvad Black Pigeon og you tube fortæller om Merkel, og om “so called refugees in Europe”, eller se “Europas langsomme selvmord”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. oktober 2018 @ 00:24

 42. Den vækst, som beskrives i artiklen for ikke-vestlige-indvandrere er omkring 2,43% pa, det svarer til, at den oprindelige population 19-dobles på et århundrede, så 9,5 mio i år 2118, ud fra de tal, der står der .. Den danske vækst svarer til en ikke-signifikant bevægelse .. et pænt rundt nul. Alene udfra den danske kvindes fertilitet igennem 100 år ved vi, at dette ikke er sandt, men at den danske befolkning bliver mindre, så statistikken er et falsum

  Kommentar by Jørgen Pedal — 19. oktober 2018 @ 12:21

 43. Det kan undre, at danskere, der ellers passer så godt på deres børn, bekymrer sig om deres børns kost, motion, stimulation, cykelhjelme, vaccinationer, vitaminer og trivsel fra morgen til aften, ikke bekymrer sig mere om deres børns reelle fremtidsmuligheder. Gjorde de det ville de ikke stemme på de partier, de plejer st stemme på. Imens formerer arabere, pakistanere og afrikanere sig med stor hast, og deres position som underklasse og kultur i øvrigt sørger for at producere tilpas mange voldelige flokdyr, der kan anvendes til denne endelige aflivning af det danske folk. De blidt opdragede og tilpassede danske unger skal undergå en total transformation af deres personlighed, hvis de fremadrettet skal tage kampen og forsvare sig selv. Allerede nu når man læser notitser er det som om, der er en systematisk bølge af overfald unge danske drenge, udført af indvandrerfyre. Altid i flok.

  Kommentar by Uno — 19. oktober 2018 @ 16:22

 44. #43 kl. 16.22 Det vi har nu har ikke meget med folkestyre at gøre. Men er nærmest fjernstyring plus mafiavælde. Chrborg er blevet sig selv nok, og er blevet en osteklokke isoleret fra folket. Inde i den retarderede børnehave eller rockerborg går man mest op i selv at have det rart og godt, eller man bruger tiden på pladderhumanisme og korrupte og landsskadelige projekter. Og se Venstre og Ulykke, som klart og tydeligt gerne vil være med til at nedlægge Danmark som nation, og som ikke skammer sig over at medvirke til udskiftning og fordrivelse af det danske folk. Man giver jo afrikanere og arabere fortrinsret til alt i Danmark, fra boliger til jobs og velfærd.

  Og V og Ulykke har i Marokko sagt JATAK til fru Merkels imbecile/hjernedøde/skrupskøre plan om at flytte over 1OO millioner afrikanske migranter til Europa. En plan der kan betyde ustyrlig kriminalitet og sygdom om kort tid, og på sigt guerillakrig og terror mod europæerne. Planen kan ende i elendighed, død og rædsel for millioner af Europæere. Flere lande har da også sagt NEJ til planen, de vil ikke være med.

  Men Ulykke kastede sig straks ned for fru Merkels fødder og slikkede hendes skosåler.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. oktober 2018 @ 17:10

 45. #44 folkestyret fik sit dødsstød, da kulturmarxisterne fik magten i vore fredelige europæiske lande. Før 60’erne var det fædrelandet, der stod først. Sjovt nok var det den politiske venstrefløj(der altså ikke var fuldstændig kulturmarxistisk), der længst holdt fast i fædrelandet og op gennem 70’erne og 80’erne.

  Kommentar by Uno — 19. oktober 2018 @ 21:00

 46. #43 desuden har det danske folk et ansvar for sig selv!! Uanset hvad.

  Kommentar by Uno — 19. oktober 2018 @ 21:36

 47. Hej jeg har stadig flere spørgsmål, som står ubesvarede.

  Hvor mange perkere er der mellem de “vestlige” indvandrere og hvor mange perkere (muslimer) er der blandt den “danske” befolkning i ovenstående lille statistik-udtræk???

  Hvis i ikke kan besvare disse to simple spørgsmål, så ved i ikke en skid, og det betyder, at den danske befolkning overhovedet ikke kan tage stilling til om perkerne skal dø eller blive

  Kommentar by Jørgen Pedal — 20. oktober 2018 @ 12:37

 48. Jørgen Pedal (12:37). “Dø eller blive”. Du har da ikke før givet udtryk for tvivl om dette? Afgørende må vel være, at de ikke bliver her i levende live. Det ved vi nok til at kunne sige.
  Mine udregninger vedrørende tilgangen til befolkningen (publiceret i Weekendavisen) fortæller at 41 % af den årlige tilgang (fødsler plus indvandring) er muslimer. Det burde være 0 %. Se mere
  https://sites.google.com/view/danmark-mit-faedreland.
  PS! Skriv I med stort, når det er et personligt pronomen. Med lille, når det er forholdsord.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 21. oktober 2018 @ 10:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper