20. oktober 2018

Radikale Petar vil afskaffe integrationsydelse: “Jeg støtter til radikale venstre”, svarede Faysal & Amal

“Wauw, du er lige så flabet personligt, som du er på din blog.”, skrev en Stine til mig et par dage siden, da jeg rutine-sarkastisk afviste et krav om efterredigering af en konkret blogpost. Vi lever i absurde tider, og uden humor er det svært at forholde sig til dansk politik anno 2018.

Herunder en reklame for Petar Socevic, der er folketingskandidat for Det Radikale Venstre i København. Han kæmper imod integrationsydelse og kontanthjælpsloft, men for sammenhold, et humanistisk menneskesyn og kvoteflygtninge. “Danmarks fremtid skal være uafhængig af DF’s politik”, skriver han herunder, i et af flere angreb på populistiske partiers symbolpolitiske kamp mod ‘problemer som ikke findes’. Kernevælgerne er glade…

“Alt for længe har DF dikteret hvad vej Danmark skulle, når det kommer til integration, klima, personlige frihedsrettigheder og uddannelse. … i stedet for at tage fat på de reelle udfordringer vælger regeringen og DF at lovgive om hvilket tøj man skal have på, hvordan man skal hilse på hinanden, hvor man skal bo og hvad man skal spise. Jeg vil kæmpe for en helt ny retning efter valget. Jeg vil kæmpe for et Danmark der er uafhængigt af DF’s politik. Vi skal ikke kendetegnes på symbolpolitikken. Vi skal kendetegnes på sammenholdet og det humanistiske menneskesyn.” (Petar Socevic, 8. oktober 2018)

(Foto: Facebook)

“Imens regeringen og DF vælger at opdigte problemer som ikke findes…” (Petar Socevic, 13. oktober 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95795/trackback

12 Comments »

 1. Der bliver kamp om indvandrerstemmerne

  Kommentar by kenneth — 20. oktober 2018 @ 14:01

 2. Alle de perkere skulle måske lige lære dansk først. Men det er et portræt af fremtiden: Evig strid, det er hvad multikultur betyder.

  Det er rigtigt, der bliver kamp om invandrerstemmerne. Man så netop, hvordan svenske socialdemokrater kunne holde skruen i vandet med voldsomme appeller i miljøet. Når indvandrerne danner egne partier, falder europas socialdemokrater om muligt endnu mere sammen

  Kommentar by BB — 20. oktober 2018 @ 14:15

 3. Ses tydeligt, der ingen problematik er.
  Taler ofte om den borgerkrig der snart synes uundgåelig på lidt længere sigt.
  Hvortil en undrende svarede: “Borgerkrig? Nej hvem havde du forestillet dig vi skulle slås mod?
  Jeg: “Der er rigelige at tage fat på” – alt for rigelige, når man læser dette og stadigt mere hjernedødt landsvigervrøvl fra det rødradikale overdrev.
  Nedlæg RUC som i RUG; for RUGEKASSE for al den kommunistiske og radigale indoktrinering.

  Kommentar by White knight — 20. oktober 2018 @ 14:24

 4. Han har næppe en chance for at komme i Folketinget. Moské han burde styre mod Borgerrepræsentationen i København, hvor vi jo desværre har mistet den altid nidkære og pligtopfyldende Anna Mee Allerslev (R), lige bortset fra, når det handlede om hendes personlige økonomi?

  Her har vi også et enormt spelt- og lattesegment, der hellere end gerne stemmer på Radikale, Alternaivisterne og Enfoldighedslisten.

  Kommentar by anon — 20. oktober 2018 @ 14:32

 5. Man behøver ikke at vide meget om politik, man skal bare gå modsat de radigale, så kan det ikke gå helt galt.

  Kommentar by Menig 442 — 20. oktober 2018 @ 14:58

 6. Hvad skal man sige Danskerne maa sgu vaagne op og sige fra,ellers er vi fardige ,farvel til Holberg , Grundtvig Martin Hansen,Soeren Kirk,Tit Jensen,Karen Blixen,Georg Brandes ,Oehlenschlaeger, Keller Dirk Bros,Holger Faellessanger,,Havamal.plads til alle.Hos de “nye”plads til ingen

  Kommentar by dunk — 20. oktober 2018 @ 15:01

 7. De radikales “humanisme” er en import af vælgere, intet andet.

  Kommentar by Per — 20. oktober 2018 @ 15:22

 8. Hvor mange vælgere kender situationen, og forstår hvad regeringen samt de radikale og deres medløbere har gang i ? Venstre vil gerne have pensionsalderen sat op til 72 år, de vil gerne have os med i en EU-bankunion (den vil koste os dusinvis af milliarder), de er ved at forberede endnu en hospitalsreform (for at spare penge fra til indvandringen), en reform som vil koste endnu flere patienter og pårørende store lidelser og tab af liv)….. og nu har de netop givet EU lov til at importere mange, mange millioner afrikanere, arabere og løntrykkere til Europa og Skandinavien. (over 1OO millioner)

  Venstre er et radikalt parti forklædt som et borgerligt. Venstre er en katastrofe. Lars Ulykke er en katastrofe.

  Kommentar by Michael N — 20. oktober 2018 @ 15:30

 9. “Han kæmper imod integrationsydelse og kontanthjælpsloft, men for sammenhold…”

  Sammenhold baseret på had mod os normale. Ligesom i Iran i 70’erne. Og vi ved jo godt hvordan det gik for de røde iranske idioter efterfølgende. Hvis de forbandede kulturradikale idioter her til lands bare kunne lade være med, at trække alle os andre med ned i sølet, så ville jeg egentlig være ligeglad.

  https://newspeek.info/skoleelever-hvis-vi-kommer-til-at-dominere-faar-i-alle-hugget-hovedet-af/

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. oktober 2018 @ 17:01

 10. Hvad er det for en konkret blogpost, der henvises til ?

  Kommentar by kent — 20. oktober 2018 @ 17:12

 11. Jo mere Import af indavl, Des større bliver Det Radikale Venstre.
  Men desværre med tiden vil nogen af dem nok blive pløkket.

  Kommentar by Sindsro — 20. oktober 2018 @ 20:09

 12. Nå ja, det må så stå hen i det uvisse…!

  Kommentar by kent — 22. oktober 2018 @ 06:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper