21. oktober 2018

Stram Kurs skifter gear: “Før vi brænder koranen, så overhælder vi den med medbragt urin fra kristne”

Man hører ofte, at det ikke er politiets opgave at beskytte Stram Kurs’ mange demonstrationer, typisk med den ledsagende argument, at midlerne kunne være brugt anderledes. Det kommer ikke kun fra internettets ‘nulboner’, men kan høres i diverse radioprogrammer. Andre argumenterer for, at medierne helt burde ignorere Paludan.

I den forbindelse, kan man passende sammenligne med Tibetsagen, der foruden ministerielle høringer til tocifrede millionbeløb, har været dækket intensivt at pressen. P1 Orientering har en tidligere Cavlingvinder på sagen, og P1 har netop sendt dokumentaren ‘Tibet-kommissionens blinde øje‘. Radio24syv har lavet et specifikt tema om ‘Tibetsagen’, der opsamler indslag fra ‘Politiradio’ mfl., hvad blev overtaget af programrækken ‘Tibet-papirerne‘, der sluttede efter tredive afsnit. Der søges systematisk aktindsigt. Alle dokumenter nærstuderes. Alt motivgranskes.

Det er selvfølgelig problematisk, hvis politiet krænker Tibet-demonstranters ytringsfrihed, men t-shirts med det tibetanske flag under Kina-besøg er vel ikke vigtigere i forhold til Grundloven end et lovligt partis arrangementer i landets forstæder. Der foregår helt sikkert gråzone-repression mod både tibetanske nationalister og danske ditto.

Lørdag demonstrerede Rasmus Paludan og Stram Kurs i Hjørring, og partiformanden fik her en halvfyldt flaske i hovedet. En ‘fredelig affære’, skriver TV2 Nord. I dag demonstreres i Frederikshavn, og omstændigheder ved de to arrangementer har fået advokat Paludan til at klage til Nordjyllands Politi, for overtrædelse af ‘forvaltningsloven, grundloven og politiloven’. Som en konsekvens heraf har han anmeldt fire demonstrationer næste år.

Tilsendt.

“Stram Kurs anmelder nedenstående 4 demonstrationer, der alle har de overordnede tema:
Koranafbrænding til ære for vicepolitiinspektør John Lamp Henriksen

Idet Nordjyllands Politi som repræsenteret af vicepolitiinspektør John Lamp Henriksen i overført betydning har ‘brændt’ grundloven, så ‘fejrer’ Stram Kurs affaldsmyndigheden ved at brænde koranen. Vi synes det er meget bedre at brænde koranen end at brænde grundloven.

1) Demonstration for URIN og afbrænding af koran til ære for vicepolitiinspektør John Lamp Henriksen og Nordjyllands Politi
Tid og sted: Lørdag den 2. marts 2019 kl. 14.00 foran Kulturhuset på Trollhættansvej i Hjørring
Undertema: Før vi brænder koranen, så overhælder vi den med medbragt urin fra kristne og apostater.

2) Demonstration for PROFETEN MUHAMMADS DYRESEX og afbrænding af koran til ære for vicepolitiinspektør John Lamp Henriksen og Nordjyllands Politi
Tid og sted: Søndag den 3. marts 2019 kl. 14.00 på den ovale cirkel midt i Hånbækparken i Frederikshavn
Undertema: Før vi brænder koranen uddeler vi 500 eksemplarer af en tegning, der viser profeten Muhammad blive penetreret analt af en hund, mens han udfører analsex på en orne.

3) Demonstration for SVINE-FÆCES og afbrænding af koran til ære for vicepolitiinspektør John Lamp Henriksen og Nordjyllands Politi
Tid og sted: Lørdag den 16. marts 2019 kl. 23.00-05.00 foran Old Irish Pub i Jomfru Ane Gade i Aalborg
Undertema: Før vi brænder koranen smører vi den ind i afføring fra grise.

4) Demonstration for RÅ BACON og afbrænding af koran til ære for vicepolitiinspektør John Lamp Henriksen og Nordjyllands Politi
Tid og sted: Søndag den 17. marts 2019 kl. 14.00 i Aalborg Øst
Undertema: Før vi brænder koranen af, så putter vi rå stykker bacon mellem siderne, hvorefter vi søler den med blod fra grise.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95861/trackback

92 Comments »

 1. Absolute madman.

  Kommentar by Quark — 21. oktober 2018 @ 10:15

 2. Koranens voldskrav trumfer grundlovens ytringsfrihed og demonstrationsret Q.E.D. Kurt Westergaard, Dan Park og oma heriblandt Pastor Terry Jones, Florida Church. Sidstenævnte lod koranen brænde i sin kirke.

  Først kommer advarselsskiltet
  YouTube-fællesskabet har identificeret følgende indhold som upassende eller stødende for nogle målgrupper.
  Bør ses på eget ansvar
  JEG ACCEPTERER OG ØNSKER AT FORTSÆTTE
  https://www.youtube.com/watch?v=XDmaFehshys&bpctr=1540112226
  En af konsekvenserne: US pastor Terry Jones banned from entering UK
  https://www.bbc.com/news/uk-12231832

  Kommentar by A-mad — 21. oktober 2018 @ 10:36

 3. Gearskiftet kan vise sig at blive et bakgear!!!

  Pas nu på ikke at gå over stregen og skade islamkritikken og bestræbelserne på at stoppe dens indflydelse og mulighederne for at sende dens invaderede soldater tilbage til islamlandene.

  Kommentar by Black Watch — 21. oktober 2018 @ 10:48

 4. Jeg overvejer min næste stemmeafgivning. Jeg tror det svinger fra NB til SK. Den mand er modig. Heller afgørelsen nu end når Problemet er tifold.

  Kommentar by River — 21. oktober 2018 @ 11:03

 5. Så længe disse demonstrationer ses som et problem, har vi ikke ytringsfrihed. Så længe vi ikke har ytringsfrihed, har vi ikke demokrati.
  Viva la Dinamarca banana republica, eller noget…

  Kommentar by Lider af danskhed — 21. oktober 2018 @ 11:12

 6. Er jeg den eneste som tænker det er en “and”?

  Kommentar by FrafaldenModerat — 21. oktober 2018 @ 11:18

 7. => 4,

  Stram Kurs er ikke opstillingsberettiget og har heller ikke udsigt til at blive det.

  Kommentar by Jan — 21. oktober 2018 @ 11:18

 8. http://www.dendanskeforening.dk/files/files/Danskeren%20oktober%201993%20Fakta%20om%20indvandringen.pdf

  Gå ind i denne udgivelse fra 1993, og se hvor præcis statistikken rammer plet på udskiftningen af danskere

  Kommentar by k.m. — 21. oktober 2018 @ 11:20

 9. Jeg forfølger en teori som går ud på, at Kim Møller selv er jøde, og Rasmus Paludan kunne være udset af diaspora-jøderne for at delvist løse muhammedaner-problemet i Danmark, og uden at antaste diaspora-jøderne selv. Hidtil har jeg ikke opdaget modsigelser .)

  Make no mistake: En løsning af muhammedaner-problemet uden at tage fat i det problem jøderne selv repræsenterer, vil kun lede til nye problemer i fremtiden. De psykiskt syge jøder vil aldrig være tilfredse og bestandigt udvikle nye syge koncepter for deres ’sikkerhed’ på vor bekostning. Og motiveringen vil altid være deres – af dem misrepræsenterede – datid i Europa, som lettroende og dovne politikere altfor gerne vil acceptere.

  NB: Alt der har intet med ‘race’ osv at gøre. Problemet er en inkompatibel åndsholdning, som nok har sin oprindelse i deres orientalske religion. Vi ser jo også hos muhammedanerne, at deres ligeledes orientalske religion leder til lige så problematiske mennesker.

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 11:48

 10. Jeg håber, det er en and, at der stikker noget mere begavet under end det der. Eller bliver det et selvmål af dimensioner.

  Jeg har et andet forslag til Stram Kurs: Annoncer at I laver en parade, hvor i trækker en tam ko ned gennem en gågade i en eller anden by. Skriv samtidig i annonceringe – uden at blive specifikke selvfølgelig – at koen ender med den behandling på torvet, som muslimer kræver at koen skal udsættes for, før de vil spise den. Som et andet “Solvogn teater” gøres der klar med skarpe knive og en kran til at hejse koen op i bagbenene, hvor den skal hænge og sprælle, de mindst 10 minutter en halalslagtet ko tager om at forbløde ihjel. Angst og forpint. Selvfølgelig et show, der skal stoppes i sidste sekund, men jeg garanterer et mediehysteri og en tsunami, der når ud over landets grænser. Er der noget, der fænger er det mishandling af dyr.

  Kommentar by Margrethe — 21. oktober 2018 @ 11:49

 11. JA, DEMONSTRATIONER FOR AT OPLYSE og protestere mod den invasion, besættelse og erobring af vores land som er i gang, er sympatiske og nødvendige.

  Og ligesom folk i Ungarn, Polen, Tyskland, Frankrig og England går på gaden og siger NEJ til frau Merkels vanvittige politik, således bør også vi danskere gøre op med os selv, om vi ikke også vil sige fra overfor EU, Merkel og Lars Lusk. Passivt at lade Danmark, os selv og vores børn synke ned i det rædselsfulde kaos og mareridt, som en afrikanisering og islamisering af vores land vil blive, vil være meget uklogt. Når folk i andre lande kan gå på gaden i tusindvis, kan vi vel også!

  Når det er sagt, så er det ikke nemt at vide, om det er en god taktik at afbrænde koraner. Rasmus Paludan forsvarer Danmark med heltemod, men risikerer at blive martyr for sin sag, ligesom det skete for en hollænder og svensker som kritiserede islamisterne. Men hvis man har forstået at nazisme og islamisme kommer ud på eet, hvad vold, mord og ondskab angår, så kan man selvfølgelig blive ganske gram i hu overfor den forræderiske politik som Chrborg og de radikale m.fl. har anlagt. Paludan skal jo have politi-beskyttelse døgnet rundt, hvis han skærper tonen overfor islamisterne. (det må være politiets klare pligt at beskytte ham og hans demokratiske aktiviteter)

  De hovedskyldige i invasionen, den nye besættelse og den begyndende STORKATASTROFE, er jo de radikale politikere. Dem burde Rasmus Paludan måske sige noget mere om. Eller han skulle koncentrere sig om at få samlet underskrifter til partiet. Hvornår bringer aviserne et interview med ham? Tror de at han kan ties ihjel?

  I længden kommer vi ingen vegne, hvis vi tier og gemmer os bag hinanden. Så vil det gå os som svenskerne, som nu terroriseres, overfaldes, mishandles og myrdes på stribe. Læs selv “Sverige er fortabt”. Og se “UE/EU versus Poland, the last bastion/hope” samt
  “Victor Orbans tale i EU”. (you tube/black pigeon) Eller læs om Danmark på 24nyt.dk og den korte avis.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. oktober 2018 @ 11:52

 12. Ah, det lyder som en joke, ekstremt overdrevet, så alle kan følge med.

  Naturligvis kommer det ikke til at ske, al den stund Rasmus Paludan er klogere end disse stunts.

  Kommentar by anon — 21. oktober 2018 @ 11:59

 13. Er det en tilfældighed, at min kommentar fra 11.48 umiddelbart skydes opad ved yderligere og længre kommentarer, således at den bliver ’sværere at opdage’?

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 11:59

 14. #Laudahn 11.48: Hvad med i stedet at rette skytset mod de politikere og medier som bevisligt og soleklart er ved at forære vores land, byer, boliger, kvinder, penge og velfærd………. samt vores demokrati, kultur, sundhed, fred, sikkerhed og fremtid væk til arabere og afrikanere? Her snakker vi ikke om teorier, men om klippefaste og indlysende kendsgerninger.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. oktober 2018 @ 12:06

 15. Taktisk er disse seneste udmeldinger fra hr. Paludan nok ikke så kloge.

  Kommentar by Crass Børsting — 21. oktober 2018 @ 12:07

 16. #13 Det er nok en jøde der står bag

  Kommentar by Johnson — 21. oktober 2018 @ 12:17

 17. -> Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. oktober 2018 @ 12:06

  Kan du ikke forestille dig at form og indehold af dine gentagne reaktioner kun kan frembringe EN mistanke (i opmærksomme og intelligente læsere) om din person og din motivering? Og at du derved understreger at jeg nok har ret?

  Hvorfor er det så frygtelig vanskeligt for jeres angivelig ‘geniale’ folk at opnå den indsigt, som på tysk udtrykkes sådan: ‘Ehrlich währt am längsten’? Der er (tror jeg) 2 eller 3 flere af samme indehold (hvilket nok antyder betydningen, denne egenskab har for os), og sådan nogen talemåder eksisterer også i andre europæiske sprog.

  Mao, det med ærligheden må være fulstændig fremmed for jer, ‘eksotisk’ for at sige det sådan. I har ikke fomået at lære denne egenskab under 2’000 år blandt os, og det sker nok heller ikke mere, for ‘europæisk’ opfører i jer kun når der er nogen af os i nærheden. Så snart i er alene blandt jer, så hygger i jer i stilen som hvor i oprindelig kommer fra.

  Forslag: Begynd med at indrømme at det er netop det danske jøderåd, der i årtier har haft sine skyts rettet mod de politikere og medier, som er ansvarlige for dagens fremmed-situation. Og denne udsagn er faktisk – som du siger – bevislig og soleklar .)

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 12:27

 18. > Johnson 12:17

  Tak for din kommentar, den var lige på kornet :) og dagens bedste grin.

  Kommentar by anon — 21. oktober 2018 @ 12:34

 19. > Crass Børsting 12:07

  Næh, men det er jo også blot et mediestunt. Uden at kende Rasmus Paludan gætter jeg på, at han ikke nogensinde ville udføre disse stunts.
  Efter en simpel søgning kan jeg heller ikke se, at de nævnte demonstrationer skulle være anmeldt til Nordjyllands Politi.

  Kildekritik og -undersøgelser er altid glimrende.

  > River 11:07
  Tja, du kommer til at lede forgæves efter SK på stemmesedlen. Men det skrev Jan jo allerede 11:18.

  Kommentar by anon — 21. oktober 2018 @ 12:47

 20. -> Johnson

  Kunne være Mossad, der chikanerer brave anti-zionister med hjælp fra ’syge jøder’ såsom undertegnede.

  NB: “Du er jo bare en syg jøde – vi udrydder jer totalt” (‘Jørgen Pedal’)

  Kommentar by Kim Møller — 21. oktober 2018 @ 12:50

 21. Rasmus Paludan virker som en fattet og velafbalanceret “mødeleder”.
  Han lader de andre om at hidse sig op, og får det hele dokumenteret.

  Jeg kan ikke forestille mig han går over stregen, og begynder at smide om sig brændende Koraner

  Kommentar by k.m. — 21. oktober 2018 @ 12:56

 22. -> Michael Laudahn

  “Jeg forfølger en teori som går ud på, at Kim Møller selv er jøde…”

  Du har mange konspirationsteorier, men det er vel ikke noget voksne mennesker skal forholde sig til seriøst. Altså, misforstå mig ikke – det er sjovt nok, men døgnet har bare ikke nok timer. Nedenciterede kommentar illustrerer fint hvor galt det kan gå, når man glemmer at tænke…

  “Er det en tilfældighed, at min kommentar fra 11.48 umiddelbart skydes opad ved yderligere og længre kommentarer, således at den bliver ’sværere at opdage’?”

  Kommentar by Kim Møller — 21. oktober 2018 @ 12:58

 23. PS Alexander Beaumont

  Jeg kunne tænke mig, han har fået ordre fra det øverste lag i deres hierarki at kæmpe mig ned. Klarer han denne opgave, bliver han noget som cand polbur – ‘kandidat til [deres] politbureau’. Dem der er i politbureau (jøderådet), har så adgang til samtlige afgørende ressourcer i det ufrivillige værtsland. Og så begynder det hele forfra med næste diaspora-generation. Dvs sålænge vil tillader at de fortsætter deres spil mod os. Det behøver vi naturligvis ikke…

  Og så lidt læsehjælp:

  Nr 18 støtter nr 16 (begge i rang under Alexander Beaumont – det her er en kvasi-militær operation), fordi 16 bragte et pseudo-‘humoristisk’ indlæg, som snarere er et vink med en vognstang, som du ikke skal gå glip af, samt derved ‘godkendes’ af ham: Når nogen udtrykker mistanke mod en jøde osv, så skal du begribe at du ikke selv må undersøge påstanden, men umiddelbart forkaste den som ‘antisemitisk og derved ubrugbar’. (Husk at ‘antisemitisme’ er en lige så uvidenskabelig term som ‘islamofobi’ og en del andre, i denne politiske korrekthedens æra. Naturligvis er INTET folk immun mod kritik.) Og selvfølgelig vil det øverste lag i den jødiske diaspora aldrig, ALDRIG, A L D R I G lægge deres egen holdning HELT åben til en kritisk undersøgelse for værtslandet.

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 13:03

 24. Kommentar by Kim Møller — 21. oktober 2018 @ 12:58

  Aldrig hverken under- eller overvurdér din modstander .)

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 13:05

 25. Vi burde alle gøre som Rasmus Paludan. Men vi tør ikke.

  Tak for link k.m. 11:20. Vigtig info. Ja, vi har kendt vores skæbne i hvert fald siden 9/5 1992:

  »Hvis indvandringen til Danmark fra de
  mindre udviklede områder fremover forbliver
  på samme niveau som i anden halvdel
  af 1980’erne, og fødselsniveauet i denne
  gruppe falder fra det aktuelle på 3,15
  børn pr. kvinde til 2,1 i løbet af 30 år, vil
  deres antal (blandt efterkommere er kun
  medregnet andengenerations indvandrere)
  øges til godt 400.000 i løbet af de
  næste 30 år. Den tyrkiske befolkningsgruppe
  vil under samme type af forudsætninger
  udgøre 92.000 i år 2020«. (P.C. Matthiessen, professor i demografi,
  B.T. 9/5 1992)

  Kommentar by A-mad — 21. oktober 2018 @ 13:07

 26. Rasmus Paludan er Advokat og forsøger at udfordre det Danske retssystem.

  Lad os se reaktionerne, også før hans happening er overhoved er sket. Alle apologeterne vil himle op om racisme og hadepropaganda men det er blot ytringsfriheden der udspiller sig for åbent tæppe.

  ALLE der ikke støtter Rasmus Paludans happening burde ikke have stemmeret i et Demokratisk land!

  fair nok at der er visse forbehold, så længe de går på den forventelige voldelige modstand.

  Lad os se hvad der sker.

  Kommentar by Santor — 21. oktober 2018 @ 13:18

 27. Det er efterhånden lidt trættende at læse de mange konspiratoriske indlæg med jødehad.

  Kommentar by Knud Madsen — 21. oktober 2018 @ 13:27

 28. -> Kommentar by Knud Madsen — 21. oktober 2018 @ 13:27

  Det virkelig trættende er de mange danskere (?), der er for dovne (?) til at beskæftige sig med de tilbudte kilder for anført kritik, og så forholde sig til kritikpunkterne. At altid automatisk renvaske jøderne for enhver kritik, uden at beskæftige sig med detaljer, er helt enkelt uintelligent. Man giver dem kun en status som hellige – hvorfor? Hvem ellers på jorden nyder af dette privilegium? Skønt jeg indrømmer, at muhammedanerne nærmer sig.

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 13:35

 29. Ok, jeg skal en tur i Gaden d. 16.marts. Det skal nok blive sjovt.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 21. oktober 2018 @ 13:37

 30. > Santor 13:18

  Øh, her hoppede kæden vist af for dig: At de, der ikke støtter Rasmus Paludans happening (som ikke kommer til at finde sted) ikke burde have stemmeret i et demokratisk land?

  Naturligvis kan enhver stemmeberettiget i Danmark stemme på, hvad han/hun ønsker. Forudsætningen er – igen naturligvis – at partiet er opstillingsberettiget. Alternativt er det en ugyldig og dermed ligegyldig stemme. Dette går under betegnelsen demokrati. Kan Googles.

  > Knud Madsen 13:27

  Enig, men jeg er nok blot en ’syg jøde’. Eller kulturkristen. Eller buddhist eller noget.

  Personligt ville jeg foretrække, at Michael Laudahn fik en meget langvarig vinterferie fra Uriasposten. Men det er blogejerens prærogativ.

  Kommentar by anon — 21. oktober 2018 @ 13:39

 31. > anon

  Jeg ville foretrække, hvis du afholdt dig fra at snakke om at udelukke folk, bare fordi de har andre holdninger end dine.

  Kommentar by Dennis — 21. oktober 2018 @ 13:48

 32. #26

  “ALLE der ikke støtter Rasmus Paludans happening burde ikke have stemmeret i et Demokratisk land!”

  Det ville i så fald være i strid med grundloven §29 og §77.

  Kommentar by np — 21. oktober 2018 @ 13:59

 33. @ anon 13:39. Der skød du dig vist i foden med din dobbelt kommentar!

  Jeg går ind for ytringsfrihed, også selvom jødehaderne trækker store veksler på den. Du derimod vil censurere dine meningsmodstandere hvis de skriver noget du ikke kan lide.

  Kommentar by Santor — 21. oktober 2018 @ 14:00

 34. #33

  “Du derimod vil censurere dine meningsmodstandere hvis de skriver noget du ikke kan lide.”

  Og du vil fratage dem valgretten :-)

  Kommentar by np — 21. oktober 2018 @ 14:11

 35. np

  Nix jeg skrev “burde”!

  Selv burde jeg vel have skrevet “ALLE der ikke støtter Rasmus Paludans ret til at afholde den happening burde ikke have stemmeret i et Demokratisk land!” men sådan er der jo så meget!

  Kommentar by Santor — 21. oktober 2018 @ 14:15

 36. Rasmus Paludan er ved at udvikle sig til en performance-kunstner af Uwe Max Jensenske dimensioner. Man ved ikke rigtig hvor man har ham. Fælles for de 2 er at det jo ikke ligefrem er det høje intellektuelle niveau, men grin med borgemusikken, det kan de gøre.

  Kommentar by Ronaldreggae — 21. oktober 2018 @ 14:16

 37. -> Kommentar by Santor — 21. oktober 2018 @ 14:00

  Mere politisk korrekt dydssignalisering (virtue signalling).

  Jeg spørger igen: Hvad afholder dig fra at beskæftige dig med begrundet kritik mod jøder? Synes du om at være blind? Hvorfor tager du altid deres udtalelser for kontanter, og hvorfor lader du dig misbruge af dem (‘nyttig idiot’ krydser éns hoved) for at angribe folk, der er på din side (må jeg antage)?

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 14:16

 38. Kommentar by Dennis — 21. oktober 2018 @ 13:48

  Det er de ‘tolerante og liberale jøder’, må du vide. ‘Do as I say, not as I do.’

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 14:20

 39. @ 36 Michael Laudahn 14:16

  Jeg var ikke klar over at du rettede et spørgsmål til mig men lad mig forklare.

  Det er irrelevant! How is that for a one-liner?

  Kommentar by Santor — 21. oktober 2018 @ 14:23

 40. Vær klare over: Hvis i tillader jøderne – eller deres danske medløbere – at definere en vej ud af muhammedaner-dilemmaet, så vil i ikke bestemme måden hvorpå det sker, samt vil jøderne forblive i landet, i forventning på næste lejlighed at lave nye svinestrege.

  Rasmus Paludan er en modig og fantasifuld mand, og jeg ønsker jer at han faktisk – som han påstår – er dansker, samt at han vil beskæftige sig med jødeproblemet, med den samme mod som han viser overfor muhammedanerne og den dem støttende venstrefløj.

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 14:37

 41. -> Kommentar by Santor — 21. oktober 2018 @ 14:23

  Jeg forstår ikke, hvorfor du implicit nægter at forholde dig til de fremførte detalj-argumenter. Med mindre jeg går ud fra, at du – er jøde (overraskelse, NOT) .)

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 14:39

 42. Tip til danskerne herinde (de ÆGTE):

  Kan i ikke se at jøderne her altid fægter ligesom hyæner: Når én angriber en ‘indfødt’ og bliver afvist af ham, så kommer næste øjeblikkelig fra en anden retning. Og så videre, helst uden ende. Kæmper jeg alene videre (hvilket jeg kan, sålænge webmesteren lader mig), bliver jeg efter en retorikers logik automatisk til ‘notoriker’. Mao, de får endnu et påskud for en yderligere indholdsløs omgang, men som alligevel har en vis psykologisk virkning.

  Prøv at tage det til lære og opfør jer på en ligende måde, hvis i bare vil have en chance til en vinst. Ellers er det tabt, inden det er begyndt.

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 14:54

 43. Michael Laudahn:

  Kunne du ikke finde et andet forum at lufte dine konspirationsteorier og dit jødehad? For eks. et socialistisk eller et nationalsocialistisk-forum, måske kunne du finde en masse venner der?

  Det er ved at være ret belastende at du skriver så mange indlæg man skal styre udenom.

  Kommentar by NulTolerance — 21. oktober 2018 @ 15:07

 44. > Michael Laudahn, selvom man kan pege på problemet med overrepræsentation af jøder inden for mange forskellige områder, så lad være med at forpeste alle debatter med det.

  Der er en tid og et sted til dette, men herinde er ikke det rette.

  Kommentar by Dennis — 21. oktober 2018 @ 15:08

 45. Jeg har altid undet mig over hvorfor den yderste venstrefløj ikke laver “false flag” kommentarer på uriasposten når nu alle kan kommentere anonymt, men det ser ud som om de langt om længe har opdaget muligheden. Omvendt er der også rigeligt af jøde-konspirations tosser på højrefløjen i forvejen til at det ikke er nødvendigt.

  Jeg tror at jeg vil nøjes med at skrive at nye politiske partier der gerne vil tages relativt seriøst burde afholde sig fra at skrive pressemeddelser i en 200-hestes brandert kl 3 om natten, for det er åbenlyst noget de har siddet og fundet på da de gik i byen efter gårsdagens demonstration i hjørring. Stram op stram kurs.

  Og hvis i vil brænde en koran er der absolut ikke brug for at vente til næste forår eller nogen speciel anledning til at gøre det, indholdet er nok i sig selv. Bare læs de første 100 værste vers op først, tænd ild til den, og lad dem der alligevel protesterer imod det vise deres sande ansigt!

  Kommentar by Per — 21. oktober 2018 @ 15:09

 46. Tja nu har politikerne med de kulturradikale samt venstrefløjs meningsdannerne som “baggrundsstøj” altid gjort forskel på folk. Som regel afhænger denne forskelsbehandling om hvilken kulturel og religiøs baggrund det enkelte individ – eller stat/land – er i besiddelse af.
  Og nu hvor man igen (Danmark) ligger under for religiøse dogmer og hvor stavnsbåndet er genindført – ja så siger det da sig selv at kritik derimod skal enten forbydes eller gøres på eget ansvar.

  Kommentar by Erik Øhle — 21. oktober 2018 @ 15:14

 47. -> Kommentar by Dennis — 21. oktober 2018 @ 15:08

  ‘Der er en tid og et sted til dette, men herinde er ikke det rette’: Jeg er interesseret i at høre dine alternativer.

  Bortset derfra har jeg svært med at forstå, hvorfor så mange af de ægte danskere (må man formode) simpelthen -> NÆGTER <- at forholde sig til forelagte bevis om jødiske manipulationer. Hvad er nødvendigt for dem at bruge bare en smule intelligens og logik? Det burde række for at åbne øjnene og sindene.

  Deres aktuelle holdning, hvor alt jødisk automatisk er velgjort, selv hellig, og modstandere må tilintetgøres, minder om de adfærdsmønstre, ved hjernevask berusede kulttilhængere viser.

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 15:26

 48. Hvordan kan vi vide at Laudahn ikke bare er en fra Vollsmose, “nationalpartiet”, enhedslisten, alternativet eller de radiGALE?

  Kommentar by tp — 21. oktober 2018 @ 16:01

 49. > tp 16:01

  Næh, det har du ret i. Hans ‘ratsgrivning’ kunne tyde på anden etnisk herkomst, som det så poetisk hedder. Jeg orker ikke at liste eksemplerne op, enhver kan selv læse tråden.

  Det ufattelige og temmelig angrebslystne jødehad, der rammer alt og alle, kunne komme hvor som helst fra.

  Som tidligere nævnt er de omtalte happenings ikke anmeldt til politiet og er derfor mere mediestunts. Jeg lader mig gerne belære.

  Rasmus Paludan har faktisk i en tidligere tråd deltaget. Det ville være udmærket, om han selv skrev lidt om emnet?

  Kommentar by anon — 21. oktober 2018 @ 16:20

 50. Nå, mens de ‘klamme danskere’ fortsat hjælpløst tier, har jøderne nu haft tid til at overveje hvordan de helst skal reagere på mine argumenter (som er farlige for organiserede diaspora-jøder, blandt fornuftige mennesker, fordi de er gode, og fordi jøderne har en dårlig samvittighed), og så kom de på endnu en ‘genial’ idé (vi ved jo alle, hvor høj-impertinente de er): Vi sværter ham med alt muligt ditten & datten, spiller ingen rolle, bare det lyder negativt. Danskerne er så tungnemme og hjælpløse, at de falder også for den trick. Og så gjorde de det – tp og anon. Mens danskerne sov…

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 16:29

 51. Fie Laursen om Stram Kurs. Naive person.

  https://www.youtube.com/watch?v=W1F4A43WbKA

  Kommentar by Ewing — 21. oktober 2018 @ 16:38

 52. Michael Laudahn

  Hvad forslår du, at de ægte danskere gør ved jøderne? Hvordan løses det jødiske problem?

  Kommentar by np — 21. oktober 2018 @ 16:50

 53. > Laudahn 16:29

  Hvis du lider af dysleksi, skal du ikke høre et ondt ord fra mig. Dét er en ærlig sag, og undertiden går det for stærkt selv for tastaturkrigere.

  Men blot til orientering: ‘hjælpløst’, ‘hjælpløse’ samt ‘den trick’. Godt klaret på få linier.

  Jeg hjælper lige lidt: Det hedder ‘hjælpeløst’, ‘hjælpeløse’ samt ‘det trick’.

  Dine argumenter? Wow! Jeg mangler fortsat at se dem. Men kom du blot frisk, ellers dør debatten.

  Jeg vælger fortsat at se bort fra dine ubændige og noget hjernedøde jødehadske udfald mod stort set enhver.

  Og for en ordens skyld: Det er lidt vanskeligt at få øje på jødisk terror mod Vesten, mens det er umuligt at overse muslimsk terror mod Vesten.

  Kommentar by anon — 21. oktober 2018 @ 16:50

 54. foreslår, sorry

  Kommentar by np — 21. oktober 2018 @ 16:51

 55. Kort resumé:

  I det forrige og dette indlæg bringer jeg 3 førsteklasses belæg (Barbara Lerner Spectre, Kevin MacDonald, Lawrence Auster) på jødernes tvivlagtige rolle i vestens indvandringsdrama. Baserende på det man lærer i disse kilder, udvikler jeg selvstændige, logiske konklusioner (fri for de klassiske tankebarrierer) om jødernes aktiviteter hos os, vurderer dem og når til opfattelsen, at en sådan situation som vi har med dem ikke kan være ønskværdig.

  Derfor udvikler jeg desuden et temmelig realistisk scenarie, hvordan man kunne genvinde autoriteten i staten fra dem, og mod en statsminister uden rygrad – udgående fra formodningen, at der fortsat er mennesker med fornuft og handlekraft i essentielle statstjenester som efterretning, forsvar og retsvæsen, og at disse stort set fungerer (endnu).

  Efter det jeg har læst her tidligere må jeg formode, at der også er danskere her, der kan begribe alt dette. Alligevel magter ingen af dem at svare, eller skrive noget som man kunne opfatte som støtte. Det eneste der kommer er forudsebare, uhjælpsomme reaktioner fra ligesom programmerede robots.

  Kan i ikke forestille jer hvordan jøderne nu sidder og griner over jeres svigten, fordi de ser at deres tåbelige taktik igen-IGEN- I G E N lykker – fordi i ikke er istand til at lære og forstå de mest enkle ting? Det er jo ikke raketvidenskab, almindelig viden (forudsat du er voksen) rækker for det. Skal vi vædde at i får det samme igen fra den side næste gang?

  Skam dig.

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 17:03

 56. Michael Laudahn

  Men igen:

  Hvad foreslår du, at de ægte danskere gør ved jøderne? Hvordan løses det jødiske problem?

  Du må da have nogle konkrete løsningsforslag.

  Kommentar by np — 21. oktober 2018 @ 17:08

 57. Hvorfor kommer nu ingen af ‘die dumme dänen’ og siger til np, at det han spørger efter er noget der blev sagt, og flere gange – og hvis du vil med link? (Det ved np naturligvis selv, det hele er bare mere jødisk provokation.)

  Kunne man sige, i er lidt altfor tøvende, langsomme? Eller overdriver jeg måske alligevel?

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 17:17

 58. Paludan vil sætte en tændstik til det bål, politikerne og medierne har anlagt. DE kan selvsagt ikke lide det, men det var nu ikke umuligt at forudse, at nogen ville gøre det. Hvilken anden magt har de afmægtige?

  Kommentar by BB — 21. oktober 2018 @ 17:25

 59. @michael laudahn: Kunne du måske forklare hvad jøderne skulle få ud af at udbrede deres værste fjender = islam og muslimer til hele europa, og isolere samt udsætte dem selv for større fare end de i forvejen er i? Hvad får de ud af det? Er penge så vigtige for jøder at de er parate til at udrydde sig selv for dem, eller er det noget andet der får dem til at risikere deres eget liv og overlevelse som gruppe? Jeg behøver ikke 100 links til diverse hjemmesider og youtube videoer, bare giv mig den korte version.

  Kommentar by per — 21. oktober 2018 @ 17:27

 60. Mon ikke den dreng giver Anuders Gravers baghjul ?

  Kommentar by BB — 21. oktober 2018 @ 17:29

 61. > per 17:27

  Godt spørgsmål. Jeg gætter på, du ikke får et brugbart svar….

  Kommentar by anon — 21. oktober 2018 @ 17:43

 62. -> Kommentar by per — 21. oktober 2018 @ 17:27

  Kan du ikke, eller vil du ikke? Det blev sagt flere gange: Hvis samfundet er mere ‘broget’ (her refererer jøderne tydligt til ‘racen’ – oj, hvor racistisk!), så vil det ufrivillige værtsland have nok problemer med nyborgerne og ikke have tid til de af jøderne forvoldte problemer mere -> jøderne vil føle sig sikrere.

  Naturligvis er denne logik udtryk for en aldeles mærkelig logik, som man kan kalde for oriental fuzzy logic, eller simpelthen som form af sindssyge. Men i dagens Europa vil man altså helst fortsat tilbede dem som hellige, end at søge opgøret med dem – alt andet ville vist nok være ‘antisemitisk’, og det må det naturligvis lige så lidt være som ‘islamofob’, for det er den anden helligforklarede stamme fra denne verdensdel.

  Og det var altså jøden Lawrence Auster der fandt ud af det, læs amnation.com/vfr/archives/001041.html

  Jeg kunne godt lide at en dansker svarede på det, næste gang der kommer et tåbeligt spørgsmål som dette?

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 17:48

 63. Hej Michael Laudahn.
  Jeg er fuldstændig enig i alt det du skriver. Tak for din indsats med at oplyse vores folkefæller. Det kræver mod og intelligens at skrive som du gør.

  Kommentar by Andreas — 21. oktober 2018 @ 17:51

 64. Spændende med en dansk jurist, der har sat sig for, at demonstrere overfor islamister, journalister, antifa og hønsehovedfeministerne, at ytringsfrihed ikke kun er til pynt, men faktisk kan bruges til noget.

  Kommentar by John Niss Hansen — 21. oktober 2018 @ 18:07

 65. #36

  Jensen og Paludan har det tilfælles, at deres behov for andres opmærksomhed er uudslukkeligt, og de er nødt til at blive værre og værre for at få den og har vel aldrig appelleret til ret mange voksne.

  For Jensen har det betydet bøder i en størrelsesorden, som han næppe kan betale. For Paludan skulle der være gode muligheder for, at han mister sin advokatbestalling. Advokatnævnet synes ganske vist at have en endeløs overbærenhed med økonomisk kriminalitet i egne rækker, hvis den vel at mærke er tilstrækkelig stor, noget helt andet er at håne islam.

  Så mit gæt er, at begge de opmærksomhedshigende ender på offentlig forsørgelse, hvis de ikke allerede er det og har det fint med det.

  Enhver kan påstå, at de repræsenterer et politisk parti, men der skal et stort arbejde, mange engagerede og mange penge til for at oprette et politisk parti, der har en chance for at blive opstillet. Det bliver Paludans selvfølgelig aldrig, hans “parti” er et one-man show, og havde han og Jensen ikke haft musimerne at kæfte på, havde de bare fundet noget andet. Sådanne typer findes i alle samfund.

  Kommentar by rasmus — 21. oktober 2018 @ 18:20

 66. # 63

  Hvad kan det bruges til?

  Kommentar by rasmus — 21. oktober 2018 @ 18:21

 67. Så jeg kan fortsat ikke få et fornuftigt svar fra en dansker, skønt jeg burde tale dem fra sjælen. Det er i allerhøjeste grad mistankevækkende. Vi er godt nok ikke ‘identiske’, men et minimalt fælles tankesæt er der uden tvivl, det husker jeg fra min tid i landet.

  I øjeblikket virker det her snarere som en skueplads fra jøder, for jøder, der tåler nogle indlæg fra vantro/gentiler/gojim, og som foregiver at være uafhængig og kritisk…

  Skulle jeg tage fejl, så appellerer jeg til de danskere, der står på samme side: Se at det her kan være en enestående chance at få noget i bevægelse! Men hvis i bare sidder der og tier, så kan der intet komme ud af. Se hvordan jøderne kommunikerer og hjælper hinanden, og sådan kunne det fungere her også.

  Jeg kan også kontakteres via Twitter eller Messenger (Facebook). Brug Google og vær opmærksom på min websajt, for der er andre med samme navn. Og medmindre du når at fjerne enhver tvivl fra starten, må jeg så udspørge dig lidt, hvor at forsikre mig hvem jeg har at gøre med…

  Kommentar by Michael Laudahn — 21. oktober 2018 @ 18:28

 68. Michael laudahn: “Hvis samfundet er mere ‘broget’ (her refererer jøderne tydligt til ‘racen’ – oj, hvor racistisk!), så vil det ufrivillige værtsland have nok problemer med nyborgerne og ikke have tid til de af jøderne forvoldte problemer mere -> jøderne vil føle sig sikrere.”

  Aha, så det er en afledningsmanøvre for de ikke nærmere specificerede problemer de går og brygger på i det skjulte? Det er sgu smart på niveau med at sætte ild til hele huset hvis man ikke har taget opvasken.. Du er jo komplet idiot mand.

  Kommentar by per — 21. oktober 2018 @ 18:59

 69. Kan give Laudahn en lille smule ret: Hvis alle jødiske kvinder var ligeså mærkelige, forvirrede og urealistiske som Barbara Lerner Spectre, så ville det ikke være godt, og så ville de fleste af de jødiske mænd nok også være bløde i bolden. Men fakta er at jøderne gennemgående er ret fornuftige og flinke, og selvom jeg er pæredansk har jeg da truffet nogle jøder i tidens løb, og de virkede da ret normale. Hvad Barbara angår, er det vist kun fru Merkel og svenske feminister der lytter til hende. Så dit eksempel med Barbara kan ikke bruges til noget. Kun folk med mange løse skruer gider høre på hendes vrøvl.

  Kommentar by tp — 21. oktober 2018 @ 19:08

 70. #67 Michael Laudahn

  “… det husker jeg fra min tid i landet …”

  Var det under Besættelsen?

  (9. april 1940 – 5. maj 1945)

  Kommentar by np — 21. oktober 2018 @ 19:11

 71. Michael Laudahn efterlyser svar fra en “dansker”. Vi der skriver herinde er danskere, men jeg gætter på ingen gider hans debat taktik, og ønske om KUN at snakke om jøder.

  Kommentar by k. m. — 21. oktober 2018 @ 19:20

 72. Jøde teorien virker i det hele taget noget søgt når nu EU siger næsten direkte at de ønsker at opløse europas befolkning. (se skiltet i starten af videoen) http://snaphanen.dk/2018/10/21/merkel-accelerates-the-kalergi-plan-in-europe/

  Ingen særlig kulturel eller etnisk homogenitet = ingen behov for særskilte lande længere. Det er så modbydeligt simpelt.

  Kommentar by per — 21. oktober 2018 @ 19:34

 73. Målløs… dette er sygt… “R” betyder ikke racergear… stupidt simpelthen.

  Kommentar by Nicolai — 21. oktober 2018 @ 19:38

 74. Alle os der læser Uriasposten og deltager i debatten står åbenbart sammen i vores modvilje mod islam og islamiseringen af Danmark. Denne tråd afslører imidlertid at vi åbenbart ikke stod sammen eller ikke stod i samme række den dag der blev delt hjerner ud og det er helt åbenlyst at Michael Laudahn slet ikke var til stede.

  Kommentar by bjarne binee — 21. oktober 2018 @ 19:51

 75. Folk som Michael glemmer at der er mange jøder som støtter Israel og derfor forstår at islam er fjenden og de nationalkonservative er deres venner.
  Og ja, der er jøder som af naturlige historiske årsager er modstandere af nationalisme og kristendom, og for multikulturalisme og indvandring. Men de er kun en lille minoritet blandt de, desværre, mange kristne/kulturkristne europæiske goyim, der er tilhængere af de samme ideer.
  Og nej, alt det lort vi er vidne til skyldes ikke en jødisk konspiration, svaret er langt mere kompliceret. Det er storkapitalens (og nej, den er ikke jødisk) promovering af liberalisme og globalisme der er problemet her.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 21. oktober 2018 @ 19:53

 76. Hvis man tror man kan besejre islam med idioti taber man..

  Kommentar by jrp — 21. oktober 2018 @ 20:07

 77. -> 74. Top 5-kommentar i denne tråd. Tak for det Bjarne Binee :-)

  Kommentar by Dansk Stolthed — 21. oktober 2018 @ 20:17

 78. 1, 2, 3 & 4. ER alle fine temaer.
  Danmark er ikke en retsstat sålænge Islam og dens kneppeaffald er her.

  Venligboere giver mig myrekryb.

  Den man der kastede flasken. Bleb han anholdt for vold. ??

  Kommentar by Sindsro — 21. oktober 2018 @ 21:12

 79. blev

  Kommentar by Sindsro — 21. oktober 2018 @ 21:12

 80. Debatten her er til dels kørt af sporet med en masse irrevante indlæg om ikke-eksisterende jødetrusler, så vil foreslå at man lige så godt ser på den SKRÆKKELIGE sundheds-reform som Venstre og Lars Lusk vil sætte i gang i nær fremtid. For at spare penge. Besparelser der er blevet “nødvendige” pga. de 5O.OOO ekstra migranter VK har lukket ind siden 2O15. Se JP om skræk-reformen og sundhedsvæsnets deroute/forfald/nedtur. Se Niels Høiby om tusinder af skandaløse dødsfald. Se “nitten døde drenge” og “pigen der ikke ville dø”.

  Vs og luskebuksens nye reform vil blive døden for endnu flere patienter.

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. oktober 2018 @ 21:17

 81. #72 per: Ja, EUs og Merkels politik er vanvittig og er ved at ligne Sovjet-unionens hvad foragt for menneskeliv og civiliserede værdier angår. Man har åbenlyst anlagt en politik der går ud på at fragte millioner af arabere og afrikanere til Europa. Formålet er at opløse nationerne indefra. Hvorefter magten kan centraliseres, så Berlin og det nye “fjerde rige” kan dominere hele Europa. (nazisternes gamle drøm)

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. oktober 2018 @ 21:38

 82. PS: Se Snaphanen ang. planen for Europas grusomme fremtid. Se et hårdt angreb på merkel.

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. oktober 2018 @ 22:03

 83. Hatten af for Paludan!
  – Han er en modstandsmand af Guds nåde!

  Kommentar by Polka — 21. oktober 2018 @ 22:07

 84. Støtter Løkke-Fonden op i sympati med ytringsfrihed og forsamlingsfrihed?
  Næh, vist ikke. Satanisternes dukke har sit udkomme af, at føje NWO, som dikteret fra EUrabia.

  Rasmus P. er en dansk helt.

  Kommentar by Iznogut — 21. oktober 2018 @ 22:10

 85. ENDNU ET GYS: Politisk aftale om at lade vores varmeregninger stige med 5OOO-9OOO-15.OOO kr pr. år. Se den korte avis.

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. oktober 2018 @ 22:24

 86. Ved nærmere eftertanke tror jeg at det vil være uklogt at køre en kampagne med afbrænding af koraner. Fordi også mange danskere vil betragte det som provokation for provokationens egen skyld. De vil se det som en usmagelig, useriøs og vulgær kampagne. Og mange islamister vil kaste halvstore sten efter Paludan. Han må hellere få fortalt hvad hans politik går ud på, er det også noget med 3 eller 5 ufravigelige krav? Og så må han se at få styr på det med vælgererklæringer og kandidater, hvis det er meningen at danne et parti. Og har man fået oprettet en hjemmeside??!!!!!!

  Kommentar by tp — 22. oktober 2018 @ 01:16

 87. Nå, STRAM KURS kan nu findes på you tube mv.

  HUSK at se sidste nyt om EUs og Merkels afsindige og ALTØDELÆGGENDE planer for Europa. Se snaphanen!

  Kommentar by tp — 22. oktober 2018 @ 01:25

 88. ‘Die dumme dänen’ – hahaha!

  Kommentar by Michael Laudahn — 22. oktober 2018 @ 05:46

 89. PS Kan i hygge jer med jeres helligforklarede jødiske orientalere (ja, det ER de taknemmelige for…), og med de samme status tilstræbende muhammedanske orientalere! Velkommen til Nordorient. Bruhahaha…

  Kommentar by Michael Laudahn — 22. oktober 2018 @ 06:20

 90. Braending af boeger, ligegyldigt hvilke, og af hvem,daarlig opfoersel ellers fuld opbakning til RP for hans straedige udholdenhed

  Kommentar by dunk — 22. oktober 2018 @ 08:46

 91. 89 “Staedige”

  Kommentar by dunk — 22. oktober 2018 @ 08:47

 92. hvofor var de ikke i Frederikshavn? underligt at de ikke giver info omkring det?

  Kommentar by Henning — 22. oktober 2018 @ 23:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper