22. oktober 2018

Tommy Robinson om ‘grooming’-ofre: “… the victims were almost always white non muslim children.”

Jeg har ikke gået sagerne igennem enkeltvis, men husker flere af de store, og har i øvrigt ingen grund til at betvivle autenciteten. Grafik lagt online af Tommy Robinson på Facebook.

“Street grooming convictions so far in the UK are just the tip of the iceberg. Estimates of up to 1 million child rapes covered up in the name of political correctness. Majority are Pakistani Muslim and the victims were almost always white non muslim children. Coming to a town or city near you! Try not to talk about it though because the establishment will crush you. #Metoo?” (21. oktober 2018)

“There are hundreds of thousands and I think there could be up to a million victims of exploitation nationwide, including right now. Girls in the process of being groomed. I have met people from all over the country. If you just think we know at least four big cases each with a couple of thousand each in smallest towns. It’s extraordinary.” (Labour MP Sarah Champion til The Mirror, 5. februar 2015)

Oploadet Kl. 02:05 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95883/trackback

26 Comments »

 1. Og pakistanere er langt værre end alle andre muslimer, selvom de også er repræsenteret

  Kommentar by BB — 22. oktober 2018 @ 02:48

 2. #1 Nærmere bestemt kashmirier. Langt ovedparten af de britiske pakistanere er fra Kashmir, deres kultur minder meget om pashtunerne i Afghanistan, som også står bag mange af de værste sexovergreb i Europa, begge tilbagestående stammekulturer.

  Kommentar by Odo — 22. oktober 2018 @ 03:16

 3. Og hvad sker der med de ansvarlige for dette vanvid… Magthaverne, godhedsindustrien osv.

  Kommentar by Danskeren — 22. oktober 2018 @ 07:34

 4. OT.

  Har I set:
  https://denkorteavis.dk/2018/muslimske-martyrer-loeber-med-mindet-om-karl-martels-sejr-i-732-og-franske-myndigheder-stoetter-dem/

  Hvilken skændsel.

  Kommentar by Sindsro — 22. oktober 2018 @ 08:35

 5. Det kunne være sjovt at hænge billedet op på døren til De Radikales gruppeværelse

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2018 @ 08:39

 6. Det finder også sted i Danmark – eller har gjort. I virkeligheden er det her i vidt omfang sket med de venstreorienterede pædagogers accept, og ligefrem støtte (i det danske tilfælde) fordi “sex” med, hvad Venstrefløjen definerer som “vilde piger” tros at have en appeasende virkning på de seksuelt hjemløse utilpassede, der jo ikke tillader deres egne søstre at være “danskerludere”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 22. oktober 2018 @ 08:57

 7. DISSE UHYGGELIGE OVERGREB mod værgeløse børn er endnu et eksempel på at kommunisme, feminisme og pladderhumanisme fører til organiseret ondskab og uretfærdighed. Men læs om KALERGI-PLANEN hos Snaphanen: “Angela Mærkelig, the destroyer of civilisations”. (Angela, ødelæggeren af civilisationer)………. så bliver det måske lettere at forstå hvad der foregår i Europa og Danmark/Sverige.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. oktober 2018 @ 09:12

 8. Alle skulle have nosserne klippet med en stor hånddrevet hæksaks

  Kommentar by Sindsro — 22. oktober 2018 @ 09:23

 9. #Metoo????

  Kommentar by redneck — 22. oktober 2018 @ 09:47

 10. Hvad lærer vi af det lige skete?

  Sandheden er for meget for denne blog, hvis den

  1. er ‘antisemitisk’,

  2. kommer let begribelig i ét kort stykke, og

  3. skrives på engelsk.

  Jeg siger tak for det, ‘genier’! .)

  Kommentar by Michael Laudahn — 22. oktober 2018 @ 09:59

 11. Til almindelig orientering kaldes Michael Laudahns karakteristik-liste ovenfor blot for “copy-paste” i almindelig internet-lingo.

  Selv hvis det var klinisk renset for det rabiate jødehad kan man sagtens forstå hvorfor Kim ikke ønsker den form for “debat”. Ikke sandt?

  Kommentar by Quark — 22. oktober 2018 @ 10:15

 12. Apropos:Massemord på hvide, herunder jøder, i Sydafrika, og dertil kommer vold, voldtægter mm.:70.000 mord siden 1994:https://twitter.com/IlanaMercer/status/1054226684214267904

  Kommentar by barfbag — 22. oktober 2018 @ 10:35

 13. Quark: Jo det er fuldt forståeligt. Jeg fornemmer desuden at der er mange der er trætte af Michael Laudahns daglige udgydelser.

  Kommentar by NulTolerance — 22. oktober 2018 @ 10:36

 14. #9: Metoo????

  Godt set, det er lige præcis nok det perspektiv som ikke vil blive tænkt i nogen feministisk kvindehjerne, nogensinde.

  Kommentar by Men dog ! — 22. oktober 2018 @ 10:43

 15. Netop Quark. Selvfølgelig kan man diskutere jødedom, men det må holdes i relaterede tråde ud fra gængse kriterier.

  Blandt antisemitterne er der en udbredt mangel på almindelig pli, hvad gør at det hele nemt får karakter af et ønske om banning. ‘Se hvad de syge jøder gør mod min ytringsfrihed…’.

  Kommentar by Kim Møller — 22. oktober 2018 @ 10:49

 16. Gad vide hvor mange af grooming-ofrene, der har haft tildækket hår? Vel omkring nul.

  Og det sætter debatten om muslima-tørklædet tilbage i dens rette kontekst.

  Den falske debat er, at muslima-tørklædet støttes som en ret til ytringsfrihed. Og alle har da ret til ytringsfrihed – ikke sandt.

  Den mere rigtige debat er, at tørklædets betydning er at skelne de rene fra de urene, så derfor er der tale om en alvorlig sikkerhedsrisiko for kvinder, da manglende tørklæde er markør for, hvem muslimske mænd kan forfølge og voldtage.

  Så enten skal alle kvinder påbydes tørklæde, som sharia påbyder, eller tørklædet skal gøres ulovligt, så muslimer ikke længere kan bruge den markør.

  Kommentar by traveler — 22. oktober 2018 @ 11:34

 17. https://m.youtube.com/watch?v=zKtOjzCkzQM

  Death Threats For Exposing Grooming Gangs

  Sarah Champion er MP for Labour.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. oktober 2018 @ 11:58

 18. Overgrebene er jo i vid udstrækning gået ud over små børn, så det med tørklæder er vel kun relevant i højst halvdelen af tilfældene. Men hvordan kan den engelske regering i den grad ignorere at gaderne, skolerne og hjemmene hærges af disse banditter og børnemishandlere?

  Kommentar by tp — 22. oktober 2018 @ 12:30

 19. Hvem er i grunden de mest degenererede og tilbagestående: disse perverse, brutale og hensynsløse migranter……. eller de politikere som gør sig selv blinde og døve overfor disse forbrydelser mod børn?

  Kommentar by tp — 22. oktober 2018 @ 12:35

 20. @18
  Ok, jeg har ikke studeret, hvad små børn betyder her.

  Men 90-95% af Kashmir-muslimer er sunnier, der betragter Aisha som en vigtig rollemodel for muslimaer. Da hun ifølge overleveringen indledte forholdet til Muhammed, da hun var 9 år (og han 50 år), så er det den dominerende religiøse forventning, at muslimaer i 9-års- alderen kan (skal) bære tørklæde. Så tørklædet som markør mellem rent og urent starter på det tidspunkt.

  Jeg ville mene, at piger i 9-årsalderen er børn på grænsen til små børn.

  Kommentar by traveler — 22. oktober 2018 @ 13:32

 21. #18 tp: “Men hvordan kan den engelske regering i den grad ignorere at …”

  Fordi en god del af dem selv er nogle pædofile syge idioter. Hvis du ser det youtube-klip, som jeg har linket til længere oppe i tråden, så vil du høre, at der i Rotherham er en pakistansk politiker, som af et af ofrene, er blevet udpeget som medskyldig i seksuelle overgreb.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. oktober 2018 @ 14:38

 22. Lige så afgrundsdybt afskyeligt dette er, lige så afskyelige er ALLE i Danmark, der lefler for/undskylder/beskytter/lever af/føler sig gode på vegne af iSlammet og tillader det i vort land.

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. oktober 2018 @ 16:13

 23. “Say his name”

  Mogens Glistrup var på mange måder den forkerte politiker, med de rigtige meninger, der levede 30 år før “sin tid”. Han blev en tragisk skikkelse i dansk politik, “en Kassandra”, som alle skyede og hånede.
  Jeg ønsker Tommy Robinson alt godt, men frygter også for hans liv. Ikke fordi det han siger er fejlagtigt, men fordi det han siger er sandt. Han måtte en tur i fængsel, fordi han sagde sandheden, og tydeliggjorde den overfor resten af verden.
  Få eller ingen journalister i England, har det mod og viljestyrke som han udviser.
  Billedet ovenover kunne kaldes “Tommy Robinsons sandheder”.

  Grunden til, at jeg frygter for Tommy Robinsons liv er at den engelske stat, med navnlig Teresa May i spidsen, kunne gøre livet meget hedt og meget besværliget for Tommy Robinson. Det var Teresa May der som indenrigsminister forbød den kendte islamkritiker Robert Spencer, at rejse ind i England fordi han var farlig og spredte had tale.
  Sandheden er jo, at London som finansielt centrum(city of London), holdes i live af betydelige midler fra Mellemøstens olielande, og “the city” har igen meget tætte forbindelser til det konservative parti.
  Så Tommy skal nok ikke tro, at han vil finde venner hos de konservative, at han derud over er en typisk “arbejder-dreng”, som jo er tydeligere i det engelske sprog, hvor ens sociale klasse determineres via ens udtale. Cocky – dialekten har desværre også betydning for hvilken opfattelse, folk har af hans intelligens, den som værende lav, hvilket i hans tilfælde er totalt forkert.
  I længden er det svært, for en ærlig mand, at leve i et hyklerisk samfund, som det engelske.
  Jeg håber også, at de engelske piger som er blevet så frygteligt udnyttet og negligeret kan få en form for fred, med disse domme. Og jeg håber, at der kommer nogle betydelige civile søgsmål, imod de forskellige politimyndigheder i de forskellige engelske byer, som i årevis tidsilesatte opklaringen og retsforfølgelsen af disse forbrydere. Det er i mine øjne embedssvigt og tilsidesættelse af loven.
  Dette er en skamstøtte over den engelske nation, men samtidigt også et mindesmærke over en stor englænder, en ægte Tommy, èn der ikke holder kæft.
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 22. oktober 2018 @ 22:44

 24. Multi-kulti, mangfoldighed, berigelse = Vold, Voldtægt, Kriminalitet, Svindel, Utryghed og MORD.

  Pestager og Co. sejrer ad helvede til. Løkke-Fonden skraber ind.

  Kommentar by Iznogut — 22. oktober 2018 @ 23:34

 25. Free Tommy. Hvad er der at tilføje andet end at den politisk korrekte fejhedsdiplomati går ud over vores børns fremtid i frihed. Ligesom De Radikale via udenrigsministen dengang, leflede for Nazismen, og skar ned på forsvaret af landet imens det Nazistiske regime oprustede, ligeså lefler de i dag for Islam og dens modbydeligheder- Islam er en usekulær diktatorreligion (med dens førerprofet), og dens kultur er skyld i disse voldtægter, og nedværdigelse (undertrykkelse)af anderledestænkende, og især af kvinder….Hvad andet er der at sige end Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. oktober 2018 @ 17:07

 26. Det er fint nok at verden råber op efter drabet på den saudiske journalist, men så meget er det mærkeligt at de ikke råber op om den behandling de britiske myndigheder gav Tommy. Eller de andre dessidenter der er fængslet i UK.

  Kommentar by Michael Unna — 23. oktober 2018 @ 19:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper