22. oktober 2018

Morten Uhrskov: “Må man holde en folkeafstemning om at standse ikkeeuropæisk indvandring?”

Det er altid interessant at følge debatten hos den værdipolitiske venstrefløj. Der er vitterlig folk i det her land, som mener Dansk Folkeparti har taget danskerne som gidsler i Udlændingepolitikken. Der er folk der mener, at de øvrige partier ‘lefler for DF’s 20 pct vælgere’ (Christian C.), at de her 20 procent meget udansk har ‘fået lov til at bestemme alt’ (Tonny W.): ‘I øjeblikket bestemmer de 20% over de 80%’ (Søren B.).

Tilbage til virkeligheden. Jeg ved ikke hvor mange der støtter en stram udlændingepolitik, men det er ganske givet 70-75 procent, og helt sikkert et flertal af danskerne. Det er derfor alt fra SF til LA i valgår markedsfører sig som strammerpartier, og lige præcis derfor vi aldrig få en retningsgivende folkeafstemning om den igangværende masseindvandring. Politikere vil kunne true 52 procent til et ja i EU-spørgsmål, men i udlændingepolitikken er diskrepansen mellem de folkevalgte og folket udenfor kategori.

En god blogpost af Morten Uhrskov – Må man holde en folkeafstemning om at standse ikkeeuropæisk indvandring?.

“I Douglas Murrays bog fra 2017, ‘The Strange Death of Europe’, udstiller forfatteren, hvordan den politiske klasse anvender forskellige pseudoargumenter om og om igen. De prøver med moral, de forsøger sig med økonomiske argumenter, og hvis alt andet kikser, kan de altid kalde kritikerne af masseindvandring fra den tredje verden racister og på engelsk white supremacists.

Hvordan man kan ønske overherredømme over andre, når man egentlig bare ønsker at blive ladt i fred, er svært at se, men sådan er der så meget, der ikke hænger sammen hos de politiske klasse.

En australsk senator fra delstaten Queensland, Fraser Anning, har begået den utilgivelige synd at foreslå, at der udskrives en folkeafstemning, hvor australierne skal tage stilling til, om de ønsker fortsat ikkeeuropæisk indvandring, ja eller nej. Det er den slags, der kaldes direkte demokrati. Fraser Anning motiverede sit forslag således:

‘Forslaget beder kun om en folkeafstemning for at give det australske folk en stemme i forhold til, hvem der skal kunne få adgang til dette land. Jeg kan dårligt tænke mig noget mere demokratisk end det…’

Det kan man roligt sige, at alle andre, der tog ordet, kunne. Fraser Anning foreslog, at man udskød debatten i senatet og den efterfølgende afstemning om forslaget til næste måned, uden tvivl for at give australierne mulighed for at diskutere forslaget på forhånd. Det er det, der kaldes inddragelse af borgerne, med et teknisk ord deltagelsesdemokrati, noget, venstrefløjen normalt går ind for.

Det blev der dog ikke noget af. Senatet nedstemte Fraser Annings forslag med det samme.

(Debat om Dansk Folkeparti hos De Radikales Petar Socevic, 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95891/trackback

18 Comments »

 1. Den der med de 20% der bestemmer over de 80% passer meget godt….de 20% fra alternativet og Venstresocialisternes overdrev

  Kommentar by redneck — 22. oktober 2018 @ 11:11

 2. Som Donald Trump siger hvorfor skal menneskerettigheds kommissioner bestemme at lande skal modtage retarderede kriminelle voldtægts forbrydere og terrorister som deres oprindelses lande ønsker at slippe af med og præsidentens ord er sandheden, der er ingen hjerneforskere eller raket ingeniører imellem velfærdshopperne, TV 2 go`morgen havde tre eksperter bla. TOR Nørretranders i studiet der diskuterede den ny verdensorden og selvfølgelig blev Donald Trump vend og drejet for hans håndtering af verdensordene, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 22. oktober 2018 @ 11:54

 3. HVIS MAN GENNEMTÆNKER alle de EU udspil og alle de frau Merkel udmeldinger der er kommet frem i de senere år, og hvis man tager Kalergi-planen og aftalen i Marrakech med (se Snaphanen), begynder man at kunne fornemme at en del politiske magthavere går ind for Europas totale ødelæggelse. Måske udfra den gammelkendte røde idé om at man bør nedbryde og smadre alt i et land, for så at kunne genopbygge samfundet over en kommunistisk skabelon. Eller man kan tage den nazi-socialistiske version der gik ud på at knuse og aflive befolkningerne, for at skabe plads til herrefolket. Begge strategier udformet ud fra en rablende sindssyg forestilling om at hvis magten over alt og alle blev centraliseret i een lillebitte gruppes eller een førers hånd, og hvis alle nationerne blev klasket sammen, ville alt blive godt, smukt og rigtigt.

  Hvad enten det er ideologi eller ej, så foregår der så onde, åndsformørkede, livsfarlige og vanvittige ting i EU, på Chrborg og i DR mv., at alle europæere og danskere har grund til at frygte fremtiden. Den kan om kort tid blive et mareridt-agtigt helvede.

  For EUs og Merkels plan er at fragte hundredvis af millioner af afrikanere og arabere fra Afrika til Europa, så at de kan ødelægge landene indefra, både med økonomiske belastninger, med kriminalitet og kulturelle modsætninger og konflikter.

  Nogle lande er begyndt at sige fra, men Danmark har stadig en regering der danser efter Merkels fløjtetoner. Men læs selv om det tiltagende vanvid hos Snaphanen/black pigeon. “Kalergi-planen”, “Merkel, ødelæggeren af civilisation”, “Social atombombe over Europa”, “Merkels migrant crisis/one year on”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. oktober 2018 @ 12:08

 4. Det er en fin formulering:

  “Hvordan man kan ønske overherredømme over andre, når man egentlig bare ønsker at blive ladt i fred ? …”

  Hvorfor må vi ikke være i fred for arabere, afghanere, pakistanere og nordafrikanere?

  Hvorfor skal Europa oversvømmes af muslimer og islam?

  Hvorfor må vi ikke bare være i fred?

  Kommentar by np — 22. oktober 2018 @ 12:13

 5. #np kl. 12.13: HVORFOR KAN VI ikke bare få lov til at være i fred?

  Det er måske fordi verden er i den ondes vold? Eller måske er det fordi der er mange tankeløse, historieløse, gudløse, hjerteløse, samvittighedsløse, fædrelandsløse, hjerneløse og skruppelløse mennesker rundt om? For det er der jo. Mon ikke menneskeheden består af ca. en fjerdel onde mennesker, to fjerdedele som er hverken-eller og en fjerdedel som er gode, ædle og ordentlige mennesker. De tre fjerdedele er altså nogenlunde skikkelige, og det er vel derfor at civilisationer kan eksistere.

  Men hvis der er 25% som er yderst egoistiske og afstumpede, eller indoktrinerede, korrupte og tarvelige, eller direkte onde, dumme og hensynsløse, så er det jo logisk at de igen og igen kan skabe ulykker for resten af befolkningen.

  Og hvis de 75% har travlt med at hygge sig og tager deres hygge og sikkerhed som en selvfølge, så kan flokken af skruppelløse jo nemt komme til at betragte dem som nogle fjolser og som et nemt og fristende bytte. Det bliver let som når en flok ulve og ræve betragter nogle små mæhlam. Så længe hyrden og hyrdehundene passer på og er klar til at forsvare, tør ulvene og rævene ikke angribe. Men hvis vogterne sover, slår de til.

  Så længe de 75% er årvågne, holder øje med hvad der sker, og er klar til at yde hvad der skal til for at kunne afværge trusler, så længe kan de holde ondskaben i ave. Men sover de for længe, er de for sløve, ligeglade og tankeløse, bliver de opslugt af ondskaben.

  I længden bliver svaghed og mangel på omtanke og beredskab straffet hårdt. Det er verdenshistoriens lære.

  Kommentar by Bent Nielsen — 22. oktober 2018 @ 14:14

 6. Selvfølgelig har vi krav på en folkeafstemning om indvandringen/migrant- invasionen. Men det får vi da ikke bare fordi vi ønsker at få det. Kun gennem udskiftning af de gamle politikere med nye, eller gennem kæmpedemonstrationer kan vi få en afstemning om EU mv. Men da danskerne hellere vil lade sig fordrive og udrydde, end gå på gaden ligesom polakkerne, tyskerne, slovakkerne, franskmændene, englænderne, østrigerne og ungarerne, har danskerne nærmest dømt sig selv til at miste Danmark og ALT andet.

  Ligesom svenskerne går danskerne ind for et sølle, frivilligt og kollektivt selvmord. Eller hvad??

  Kommentar by Bent Nielsen — 22. oktober 2018 @ 15:04

 7. np 12:13
  Det skal jeg sige dig (underskylder den skolemesteragtige formulering) Man har erkendt, at EU’s forenede stater aldrig kommer til at ske med EU borgernes accept. Der er ingen lande der ønsker at drukmåsen Drunker skal komme med sit store viskelæder, og fjerne landegrænserne mellem de gældende EU lande. (Hvordan sku’ han også kunne det? Han magter knap nok at stå på sine ben)
  Derfor importen af vilde øksenegre og sabelsvingende arabere til at klare det beskidte arbejde.
  Det har jo heller aldrig NOGENSINDE givet mening, at EU med al dets isenkram ikke kunne “besejre” en armada med hullede gummibåde og utætte plimsollere. Det er altsammen sket, fordi man ØNSKEDE DET skulle ske. En måde at kue de uregerlige og vrangvillige EU-borgere. Efter devisen: Vil de ikke med det gode, så…

  Kommentar by White knight — 22. oktober 2018 @ 16:26

 8. Og det giver magthaverne begrundelser for at indføre censur og totalovervågning. Plus yderligere beskatning af dem, der faktisk sørger for at Europa fungerer – endnu.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. oktober 2018 @ 16:56

 9. Ja, der er jo helst ikke nogen, der skulle bringe de blåøjede, naive og tossegode EU borgere ud af deres vildfarelse med, at det zå zyndt for alle de stakkels mennesker der er flygtet hertil. Nu gik det jo ligeså godt. Med væmmeligboere, lands(sviger)indsamlinger osv. Foruden den go’e forretning for Ballakarl,Hr. Friis i en hornlygte og konsorter, der har deres beskedne(HA!) udkomme ved at række disse stakkels besættere en hjælpende hånd – mens den anden fedter med klejnedåsen.
  Jow jow, det gi’r go’ mening med censur.

  Kommentar by White knight — 22. oktober 2018 @ 17:34

 10. Balladekarl

  Kommentar by White knight — 22. oktober 2018 @ 17:35

 11. Det er utroligt vigtigt for sådan en type som Søren Birkelund at fremstå som en af de gode, og så er det underordnet at det er vejen lige lukt i Helvede, hellere gå smilende til grunde.

  Kommentar by Johnson — 22. oktober 2018 @ 17:52

 12. ER MEGET ENIG med alle indtil nu, 17.34.

  Ja, EU prøver slet ikke at standse migrantstrømmen fra Afrika. Tværtimod supplerer man med store færger der kunne sejle 5.OOO migranter ad gangen over.

  Ja, blåøjede, naive, godtroende og langsomt opfattende har mange vælgere været gennem mange år. Og deres hukommelse har været som en si.

  Ellers havde de forlængst betragtet de gamle partier som uduelige, utroværdige, landsskadelige og folkefjendske. De naive vælgere er blevet snydt igen og igen, så vandet drev af dem. Mange vil blive ved med at sluge partiernes valgflæsk råt, indtil de falder om pga. kvælning. (et parti kan ikke holde sig “frisk” i mere end 1O-15 år)

  Også mændene har været alt for naive og godtroende. Det er derfor at kvindesagskvinderne, ligestillings-fanatikerne, feministerne og kvotekvinderne har kunnet tage pis på dem igennem årtier. Mændene har overhovedet ikke kunnet finde ud af at forsvare hverken sig selv, familieværdierne eller børnene. Og sammenhold har der nærmest ikke været noget af.

  Men hvor mændenes manglende evne til at gennemskue rødstrømperne og kvindesagens furier “kun” betød utallige uretfærdigheder, skilsmisser, faderløse børn og tragiske skæbner……… så betyder den tåbelige blåøjethed overfor Chrborgs rødfascistiske politik, at Danmark snart kan synke ned i en bundløs sump af ondskab og galskab, forbrydelse og forræderi, vold, mord og død. Sverige har vist hvad der sker, når man blindt og fjollet tror på politikere der er fulde af fascisme, idioti, løgn og nederdrægtighed.

  Alt tyder nu på at EU, Merkel og en række korrupte politikere er ved at omdanne Europa og Skandinavien til katastrofeområder med ubegrænset ondskab, ubegrænset vanvid og ubegrænset elendighed. Terror, guerillakrig/borgerkrig, diktatur, fattigdom, sygdom og massedød bliver Europas fremtid hvis det står til EU og madam Merkel.

  Jeg overdriver ikke. Se selv de seneste nyheder om EU og Merkel hos Snaphanen, 24nyt.dk, den korte avis, 18O grader og black pigeon. Og se Snaphanen den 30. september ang. “Social atombombe over Europa”.

  Hvad de gamle partier angår: Ingen af dem ser ud til at have forstået ret meget. De synes at leve som zombier i en osteklokke. Fra regeringen er der ingen hjælp i vente, tværtimod, og resten af zombierne går åndelig talt med skyklapper, høreværn og sorte solbriller. Folkestyret er næsten væk, og mest en illusion. Det vi har er fjernstyring og et korrupt mafiavælde.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. oktober 2018 @ 18:26

 13. Det moderne såkaldt liberale demokrati er jo netop pr. definition underlagt nogle højere principper, der gør det umuligt at stemme om visse ting, der er blevet selve dette demokratis grundlag. Derfor bliver en folkeafstemning, der betyder noget, nødvendigvis også en afstemning for eller imod hele dette system. Altså for eller imod de moderne “menneskerettigheders” (kulturmarxistiske ideologiske doktriners) reelle indsnævring af demokratiet. Alternativet til denne indsnævring har mainstream tilmed den frækhed at kalde illiberalt eller autoritært demokrati, et lige så vildledende begreb som liberalt demokrati, der selvfølgelig er et ikke særlig subtilt forsøg fra “kosmokraternes” side på at undergrave det klassiske, velfungerede ægte folkestyre, vi herhjemme kendte i cirka første halvdel af 1900-tallet.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 22. oktober 2018 @ 18:52

 14. Dit defekte off topic virker stadig ikke, så du får den lige her:
  Tv avisen her 18.30 har lige omtalt marrakesh aftalen som DF vil have stoppet, og inger støjberg “kan klart afvise at marrakesh aftalen betyder at der kommer flere immigranter til europa”. Man kunne se på hende at hun løj, for hun ved udemærket godt at den aftale bla går ud på at omdøbe ulovlige immigranter til lovlige indvandrere og dermed give et falsk indtryk af at løse problemet.

  Gem det indslag i hukommelsen, for de VIL komme til at overtræde det hvis de skriver under i december, uanset hvad de så teknisk set kalder de millioner af afrikanske lykkeriddere de lukker ind.

  Kommentar by per — 22. oktober 2018 @ 18:58

 15. Ja, Marrakech traktaten er blevet kaldt “Europas dødsattest” af iagttagere som forstår hvad EUs rødfascistiske planer går ud på.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. oktober 2018 @ 19:52

 16. Lyt til INTET af hvad de allerede etablerede folketingspartier vil forsøge at sælge her frem mod det kommende folketingsvalg. Nada zero zip zilch. Intet.
  Se alene på, hvad samme partier har udrettet i de forløbne 3 1/2år.
  Vi taler mestendels om folk kemisk renset for ære og samvittighed. De vil lyve om alt. ALT. For derved at four more years.
  Det ka’ lyde voldsomt i sarte ører, at Lars Lusk kaldes løgner og svindler. Men se på manden, der lovede straksopbremsning, men leverede bremsespor i de sponserede. Der forsikrede os alle; at det ikke var for enhver pris han blev siddende. Klamrede sig er vel det rette ord set over forløbet.
  Kort sagt personer man så meget som turde betro,
  at sælge elastik i metermål.
  Nu handler det så ikke om bukseelastik – men om, ikke en gang kun de næste 4 år, men om hele landets fremtid for generationer.
  At vælge de samme krikker, vil være som at gå på Jensens Bøfhus: Man véd hvad man får. Og den joint er også gravens rand. Er det dét landet ønsker?

  Kommentar by White knight — 22. oktober 2018 @ 21:20

 17. man IKKE så meget som…

  Kommentar by White knight — 22. oktober 2018 @ 21:22

 18. Her er det på skrift (endda fra DR) hvis uriasposten en dag skulle få lyst til at dokumentere løgnen for eftertiden NÅR det vælter ind med afrikanere om få år: https://www.dr.dk/nyheder/politik/df-vil-foelge-ungarn-stoejberg-skal-traekke-danmark-ud-af-afrika-aftale?cid=soc_facebook_drnyheder_c0qn46jo&fbclid=IwAR0OgY7vxy8AxBao27kYi4qpiVn0ZIWGJhuMWFkVDEmy_PAk40KzANIMLIw

  Kommentar by per — 22. oktober 2018 @ 22:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper