23. oktober 2018

Mustafa Sayegh: Kulturelle muslimer tilsvines og nedgøres af andre muslimer -‘du tror, du er dansker’

Opmuntrende læserbrev af Mustafa Sayegh, selvom han kalder sig selv for ‘venstremand’. Fra JP.dk – Ingen kan gøre det for dig, heller ikke Allah.

“‘De negative historier om muslimer er grunden til dårlig integration.’ Det hører man gang på gang. Men igen er islam en vigtig faktor. Jeg har tidligere haft med unge at gøre i forskellige sociale projekter. Det har ofte været musikalske workshops. Men sidste år satte jeg gang i et projekt ved navn ‘ghettodemokraterne’.

Det var en gruppe unge, som offentligt sagde fra over for ballademagere og de typer, som giver indvandrere et dårligt ry. De unge ville arbejde aktivt på at komme væk fra ghettolisten. Altså en positiv indvandrerhistorie. Som jo unægteligt er, hvad vi gang på gang hører, der er brug for. Det var i hvert fald tanken bag.

De unge kom i tv, avisartikler blev skrevet og på de sociale medier fik de masser af ros og gode ord med på vejen. Altså gik det i den retning som ønsket. Der varede dog kort.

Du, som læser, har nok allerede bemærket, at jeg ikke er stor fan af islam, og jeg er ikke ligefrem vellidt i visse muslimske kredse. Det burde ikke have nogen betydning, om jeg var muslim eller ej, eller om jeg nærmest var blasfemisk i min tilgang til islam.

Men det har det. Nogle få dage efter succesen med ‘ghettodemokraterne’ – hen over en weekend – så jeg de unge vende på en tallerken. Rygtesamfundet slog til igen.

Adskillige skræmmekampagner om mig blev præsenteret for de unge. Jeg var islamhader og ville dem ikke godt. Siden da har det projekt stået stille. Jeg har ondt af de unge, som skal indblandes i de voksnes forskruede islamfetich. Igen ser jeg, hvordan islam spiller en kæmpe rolle og trækker i den helt forkerte retning. …

De muslimer jeg har mødt, som trives i Danmark, er muslimer, som man ikke kan se eller mærke på, at de er muslimer. Fordi de bare er. Og jeg oplever, at disse muslimer får verbale tilsvininger og bliver nedgjort iblandt andre muslimer, de klassiske: ‘Du har solgt din sjæl’, ‘du tror, du er dansker’ osv.

… Det skal stoppe, især fordi de selvsamme, der kommer med disse kommentar, oftest også er dem, som tuder over retorikken over for dem i medierne og blandt politikerne.”

(GhettoDemokraterne, Skovparken, Kolding; Foto: Allevents)

“Hvis jeg går ud og forsvarer Rasmus Paludans ret til at ytre sig, så står folk i kø for at betegne en som højreekstremist, eller sympatisør af Rasmus Paludan. Og det er selvfølgelig noget fis, for jeg er jo ikke enig med ham, men som jeg sagde før, så vil jeg gøre hvad som helst for at forsvare hans ret til at ytre sig.” (Mustafa Sayegh på Facebook, 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95919/trackback

48 Comments »

 1. “Det skal stoppe” siger Mustafa Sayegh. Det stopper ikke. Det kommer aldrig til at stoppe. Hele idéen med at gøre Danmark “mangfoldigt” gennem import af svagtbegavede religiøse idioter, har slået fejl for længst. Hvis man stadig tror og håber, at det nok skal blive bedre, så har man virkelig ikke fattet, hvad islam er. Men hatten af for Mustafa, for i det mindste at gøre et forsøg “indefra”. Forhåbentlig har han sået et frø i nogle af de unge mennesker, men vi skal ikke forvente en høst, der kan brødføde nogen vinteren over. Flertallet af muslimerne er fanget i den totalitære ideologi, som grundlæggende er i konflikt – og fordrer konflikt – med alle andre.

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. oktober 2018 @ 12:59

 2. OT.

  I dag fik historikeren Lars Hedegaard at vide, at han var udelukket fra at skrive noget på Facebook i 24 timer, fordi hans “hadefulde retorik” overtrådte firmaets “fællesskabsregler”. En klage førte ikke til noget.
  se mere på:
  https://24nyt.dk/skandale-kent-historiker-blokeret-fra-facebook/

  Kommentar by Sindsro — 23. oktober 2018 @ 13:25

 3. JA, MUSLIMERNE ER JO OPDELT i sunni- og shiamuslimer som bekæmper hinanden, i nogle lande med vold, mord og krig. Så er der også nogle/mange muslimer som er vældig sympatiske og som lader til at være fredelige og helt OK.

  Men desværre har vi et Christiansborg hvor flertallet har en illoyal, iskold, ubegavet, korrupt, kommunistisk og forræderisk eller direkte fjendtlig holdning til deres eget folk og land. Derfor er det gået galt med både indvandringen og ALT MULIGT ANDET!

  Det siger sig selv at når politikerne lader lov og orden gå i forfald, når de tillader retssystemet at håne ofrene for kriminalitet og uretfærdighed, når de sløvt og passivt ser på at kriminaliteten MANGEDOBLES uden at gribe effektivt ind, når de tillader gangstere at begå grove ugerninger i årevis uden at få dem smidt i fængsel i lang tid eller helt ud af landet, så ender indvandringen logisk nok med at blive opfattet som en trussel og et kæmpeproblem.

  Men det er jo ikke det eneste politikerne ikke har styr på. De har heller ikke styr på økonomien, menneskerettighederne eller antallet af migranter, og der er tusind andre ting som også flyder og sejler pga. politisk arrogance og uduelighed. Det er efterhånden mest vores politi der forhindrer samfundet i at bryde sammen.

  Samfundet bliver mere og mere FJENDTLIGT OG URETFÆRDIGT overfor alle der opholder sig i det, uden at være tildelt særlige privillegier. Vores såkaldte demokrati begynder at ligne en parodi, og trygheden, friheden og velfærden styrtbløder.

  Og Danmark er også ved at være løgnepropagandaens land. I dag meddelte DR1 at danskerne ikke alene var verdens lykkeligste folk, men også at de havde verdens bedste by, nemlig København. bzzzz. Og så blev FN citeret som om der var tale om en hellig institution der sendte guddommelige budskaber ned til os danskere. Det var selvfølgelig noget ævl om at vi burde være endnu bedre til at servicere migranterne.

  Der var dog lidt nyt om at regeringen nu vil begynde på endnu en nedslagtning og rundbarbering overfor sundhedsvæsnet, denne gang på Sjælland. Men bare rolig, turen kommer også til Fyn og Jylland.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. oktober 2018 @ 13:27

 4. Igen-igen. De er tvetungede som bare satan, til ære for vores egne naivister.
  Det eneste DR/Politiken/Stampe segmentet fik ud af dette projekt var en solskinshistorie om demokratiske, velintegrerede ghettounge.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 23. oktober 2018 @ 13:27

 5. Islam har haft 1400 år til at forny sig, og der sker ingen ændring de næste mange tusind år.

  Regeringens løsningsplan er at rive blokkene ned og sprede muslimerne ud i alle små afkroge af samfundet.

  Det er det bedste bevis på berøringsangst.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2018 @ 13:29

 6. Nu ruller Sofie Løhde en digitalplan ud, for at samle oplysninger om os i Én fælles database.
  Jeg hørte i radioen i formiddags en studievært sige, at selv vores udlån på biblioteker er med i BIG BiG Brother kommer med.

  Man har i årtier undladt at registrere nydanskeres religion, ergo ved ingen helt præcis hvor mange muslimer der er her.

  Staten er vores fjende.

  Kommentar by k.m. — 23. oktober 2018 @ 13:34

 7. PS: Til det med at regeringen nu vil massefyre personale i hospitaler på Sjælland mv., fik DR1 selvfølgelig en hospitalsdirektør (som nok gerne vil beholde sit job) til at sige at han troede at man nok kunne klare en række sparekrav og massefyringer “uden at det ville komme til at gå ud over patienterne”. Ha ha. “For de var gode til at finde på praktiske løsninger på problemer”. Ha ha ha ha ha. Når man fyrer hundredvis af sekretærer, læger, sygeplejersker og rengøringspersonale på hospitaler der allerede har været gennem adskellige nedskæringer, så er det jo indlysende at det VIL blive til skade for de syge.

  De fortsatte angreb på sundhedsvæsnet viser iøvrigt at regeringen er
  komplet utroværdig (løgnagtig), og at dens snak fornylig om Danmarks bomstærke økonomi og masser af ekstra penge til hospitalerne var fup og humbug af tarveligste slags. VKLAs og DFs politik er USSEL og et kæmpesvigt overfor hele det danske folk. (S og R i 2011-15 var dog ikke bedre. Chrborg er en sørgelig omgang)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. oktober 2018 @ 13:47

 8. Sigøjnerne og muslimerne, m.fl., er grupper, der aldrig forbedrer deres opførsel. De har aldrig gjort det. Hvorfor skulle de gøre det nu, hvor de belønnes for dårlig opførsel.

  Kommentar by barfbag — 23. oktober 2018 @ 13:54

 9. # 5 og 6 kl. 13.29 og 13.34……Ja, endnu en digital skandale er på vej. Men DR1 fremstillede BIG-BROTHER planen som et velfærdsfremskridt.

  Planen om nedrivning af boligblokke er idiotisk, og endnu et bevis på at regeringen er underfrankeret og asocial.

  Regeringen og DR er to af vores fjender.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. oktober 2018 @ 13:56

 10. Har et forslag: hvad med at samle de væsentligste blogs og indlæg i en bog!!

  Når Uriasposten får ny lay-out, bør man nok skele til Berlingskes debat-blogs, som rent teknisk var udmærkede. (selvom de redaktionelt var gennem-manipulerede og røvsyge)

  Kommentar by tp — 23. oktober 2018 @ 14:12

 11. >7 ALEXANDER BEAUMONT

  Og hvis hospitalsdirektøren skulle få ret i at man kan fyre flere hundrede uden det kan mærkes, er det tegn på at fjolset ikke har passet sit arbejde hidtil.

  Kommentar by Erik — 23. oktober 2018 @ 14:15

 12. Iøvrigt driver EU (Og Dansk Industri) hele tiden på for at få Danmark til at modtage så mange migranter som muligt. Man tager hverken hensyn til vores kultur eller landets og økonomiens begrænsede størrelse.

  Og Luskebuksen er deres villige håndlanger.

  Kommentar by tp — 23. oktober 2018 @ 14:31

 13. Knald den regering et par på dækslet, ved det kommende valg.
  Hvis de dør af det er det rigtig godt.

  Der er KUN EEN måde det skal forståer på, og det er den rigtige.

  Kommentar by Sindsro — 23. oktober 2018 @ 14:33

 14. Mange danskere har fået en tragisk skæbne eller er døde pga. fascistisk politik gennem de sidste to-tre-fire årtier. Men nu er det som om regeringen er ved at gå helt amok. Alle vælgere burde løbe skrigende bort fra V, K, La, R og hvad de ellers hedder.

  Kommentar by tp — 23. oktober 2018 @ 15:18

 15. Der er kun én slags islam, og den hører ikke til i Danmark.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. oktober 2018 @ 15:31

 16. “Jeg har ondt af de unge, som skal indblandes i de voksnes forskruede islamfetich.”

  Det er en fin formulering.

  Islam-fetish.

  Nogle klæder sig ud som nazister. Nogle klæder sig ud som islamister.

  Jeg håber, at islam-fetishismen snart slutter i Danmark.

  Det er det radikale venstre. Politiken. Store dele af Venstre. Gud ramme dem med sygdom, død og ulykke. Og lad et fædrelandskærligt Danmark genopstå efter de nationalt illoyale liberale.

  Kommentar by np — 23. oktober 2018 @ 15:38

 17. Sophie Løhde er datter af den politidirektør, der ansatte Asmaa Sharialuder i politiet..
  Gæt hvem hun er gift med.. man kan vinde en pose jord og en gåtur til Roskilde.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. oktober 2018 @ 15:39

 18. @Hul igennem 15:39, der står kun, hun er datter af Venstres fhv. borgmester i Birkerød Kommune, Karin Løhde.
  Hvem er hun gift med? Og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 23. oktober 2018 @ 15:47

 19. Jeg læste også læserbrevet i JP. Det er jo glædeligt at det trods alt finder sted,
  men en svale udgør ikke en sommer og som han selv erkender, så gælder iSlammets regler før alt andet. Ja, det står jo tydeligt i KOranen, at han er at betragte som en frafalden muslim og skal behandles derefter. Der vil kun ære ganske få/enkelte, der vil støtte ham og det er dem, som også allerede bliver betragtet som frafalden. Og af dem er det endnu færre, der på sigt kan/tør modstå truslerne/presset fra selv den “rareste grønthandler”.

  Det står skrevet i KOranen og den kan IKKE (uden livstruende følger for sig og sine) omgås eller gradbøjes.

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. oktober 2018 @ 16:16

 20. Min muslimske ven blev kaldt dansker svin af sin egen kone.
  Hvis vi ikke får forbudt islam i Mohammedanmark lyn hurtigt, så er det bedre for os at konvertere til islam så hurtigt som muligt, så kan vi også få andel i de sidste goder inden Mohammedanmark bliver skandinaviens svar på Syrien(men så kan vi móske få asyl i Syrien).

  Kommentar by Piphans — 23. oktober 2018 @ 17:09

 21. Om der skal være omkring en million muslimer i Danmark, er naturligvis et politisk spørgsmål. Et spørgsmål, som vi skulle have debatteret og haft en folkeafstemning om, for 25-30 år siden.

  Nu er de her. Og så må debatten jo være, som med alle andre politiske emner, om det nu er godt eller skidt. Det spørgsmål, kan man i sagens natur ikke forholde sig til, ved at tage udgangspunkt i nogle få enkeltpersoners gøren og laden. Man må vurdere, om denne befolkningsgruppe i sin helhed er et aktiv eller en belastning for danskerne og deres land. Altså det nogle ynder at kalde “at skære alle over en kam”. Men at se på helheden er en forudsætning for en meningsfyldt debat. Og en efterfølgende rationel beslutning.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 23. oktober 2018 @ 17:12

 22. @1 Hr. Snusk
  Så sandt så sandt så sandt.

  @2 Sindsro
  Jeg tror at vi skal satse alt hvad vi ejer på President Donald J. Trump for han er den eneste i verden så har taget kampen op med de ækle Fake News(dvs. 99% af alle medier), og President Donald J. Trump er også den eneste der har taget kampen op med de “sociale” medier (dvs. 99% af alle sammen).
  President Donald J. Trump, Sankt Glistrup og Rasmus Paludan er de eneste som jeg nogen sinde ville stemme på.

  Kommentar by Piphans — 23. oktober 2018 @ 17:29

 23. Husk nu at muhamedanerne må ytre sig positivt om alt vestligt/demokratisk blot det ikke sker på arabisk, med mindre der foreligger en fatwa herom. Det er jo en velkendt taktik fra bla. Det muslimske Broderskab for at infiltrere og arbejde i det skjulte for islam/shariaovertagelse af os. Hvis en muhamedaner skal være troværdig, bliver vi nødt til at få samme udtalelse på arabisk, for derefter at vurdere ægthed og intention.

  Hvornår mon vi ser et Sharia-demoktaterne dukke op?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 23. oktober 2018 @ 18:01

 24. Ja, vi er nødt til at generalisere når det drejer sig om INVASIONER, HÆRSKARER OG HORDER.

  Da nazi-tyskland startede 2. verdenskrig ved at angribe nabolandene, var der ikke plads eller tid til at skelne mellem de tyskere der var flinke og de som var onde. Man måtte forsvare sig af alle kræfter, eller lade Europa synke ned i barbari og slaveri. Havde de radikale pladderhumanister dengang haft samme magt som i dag, var millioner af fredelige mennesker blevet myrdet eller var blevet arbejdet eller gasset ihjel i herrefolkets KZ-lejre, og hele Europa var blevet udpint og misbrugt af nazisterne. (Læs om hvordan byer og lande blev bombet og terroriseret)

  Situationen i dag minder om 1938-39 hvor der var optræk til krig. Europa angribes igen. Dels “indefra” og dels sydfra. Enorme folkevandringer er på vej. Dels over land, dels via Middelhavet. De nye erobrere ankommer ganske vist ubevæbnede, men det er jo ikke vanskeligt at indsmugle våben hen over nedlagte landegrænser. (rundt om i Spanien mv. er allerede fundet store våbendepoter med maskingeværer og håndgranater osv.) Desuden er EU og Merkel jo besatte af idéen om at nationer skal være grænseløse.

  Med den store indstrømning af migranter som Lars Luskebuks og konsorter har iværksat (6O.OOO flere siden 2015) (Oveni kommer så familiesammenføringer, i alt 6O+1OO=16O.OOO), kan Danmark være et besat og tabt land om få år.

  De kolossale ekstra-udgifter som V har påført danskerne, medfører nu at store dele af sundhedsvæsnet og den sociale velfærd vil blive underkastet hårde sparekrav og beskæringer. Noget der vil ramme næsten alle.

  Danskerne har al mulig grund til at vågne op til dåd.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. oktober 2018 @ 18:19

 25. Nej Nej og atter Nej!!!! til at kopiere det tekniske fra Berlingske “Debat”

  Vi kan starte med pkt. 1: Omvendt kronologisk rækkefølge. Hul i hovedet, vi vesterlændinge læser fra venstre mod højre og oppefra og ned.

  pkt. 2, undertråde: Hvis man ikke når at svare, mens det man vil svare på stadig står på skærmen når man står på sidste indlæg, så man undlade at svare, eller citere som sidste udvej.

  pkt. 3: Flere sider. Hvorfor? Giv os i det mindste muligheden for 100 indlæg pr. side, hvis det absolut skal være.

  Både form og indhold gjorde Berlingskes debatspor ulæseligt.

  Når jeg læser L E M C H E rækker jeg ud efter brækspanden.

  Kommentar by Træt — 23. oktober 2018 @ 18:30

 26. PS: Siden 2015 har V sendt hundredvis af millioner af kroner ud af landet, og ned til de afrikanske jungler, ørkner og savanner. Og den vil gerne bruge et par milliarder kroner på broer til Fehmern og Malmø. Og så var der jo de 12.7 milliarder som under meget mystiske omstændigheder blev suget ud af skattevæsnet. Der SVINES med vores penge i et fantastisk omfang. Og mange bevillinger når aldrig frem til modtagerne. F.eks. de 111 millioner som folkepensionister, syge og hjemløse blev snydt for)

  Ikke mærkeligt at patienter og pårørende bliver ramt af drastiske forringelser.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. oktober 2018 @ 18:31

 27. Det eneste, der mangler her, er muligheden for at rette stavefejl

  Kommentar by Træt — 23. oktober 2018 @ 18:32

 28. #25 træt kl. 18.3O : Hvad jeg foreslog var at man brugte det bedste fra tantens debat-sider, altså den rent tekniske opsætning med klar adskillelse mellem indlæg og andet. Det du taler om er vel mest redigeringen, som vi er enige om at der ikke er grund til at efterligne.

  Kommentar by tp — 23. oktober 2018 @ 18:44

 29. Off-topic er igen defekt, så jeg poster i denne tråd:

  (D)DR fejrede i går at Polen har overgivet sig til EU og lader de kommunistiske dommere fortsætte endnu 5 år, i stedet for at gå på pension som andre polakker.

  EU domstolen har udtalt at den tidligere regeringsbeslutning strider mod EU’s principper for en retsstat.

  Det næste bliver at de accepterer muslimske velfærdsmigranter.

  Øv!

  Kommentar by Træt — 23. oktober 2018 @ 19:40

 30. Besynderligt at Polen gav efter på det punkt? Blev de af EU truet med økonomiske sanktioner. Men Polen står vist fast på andre punkter, f.eks. modtager man ikke migranter fra Afrika mv.

  Kommentar by tp — 23. oktober 2018 @ 20:49

 31. Vi danskere lever nu under et FASCISTISK styre. Det er tydeligt nok. Regeringen er ligeglad med om danskerne trives. Man blæser på deres velfærd og sikkerhed. Bare STATEN har det godt, så er alting godt. Bare regeringen og dens støtter har det godt, så er alting godt.

  Ofrene for kriminalitet var de forkerte steder på de forkerte tidspunkter. Bare ærgerligt for dem. At tusinder af familier går i opløsning pga. rød, pervers, mandsfjendsk og børnefjendsk familiepolitik, hvad rager det os. At landet fyldes med skumle og voldelige typer, det er jo ren berigelse, og hvad kan borgerne så forlange mere? At tusinder af patienter får en krank skæbne i stedet for at blive helbredt, pga. hundredvis af svigt og sparekrav, er trist for dem, men det forhindrer jo ikke staten i at have det godt.

  At tusinder af danskere er ofre for massefyringer, prisstigninger, bøder og nye afgifter, generer ikke os politikere. At antallet af dårligt stillede danskere vokser og vokser, er uundgåeligt når vi fører den nødvendige politik, og når vi har en moralsk pligt til at redde klimaet og hele verden.

  Hvis danskernes økonomi, velfærd, fred og hjemstavn/ folkehjem/ nation/ fædreland går tabt, ja, så vil vi da ønske jer bedre held en anden gang, og sende jer julekort fra vores nye luksus adresser i fjerne, sikre lande.

  Kommentar by Bent Nielsen — 23. oktober 2018 @ 21:13

 32. Konflikten i vore børns Danmark er for længst sat på skinner. Vi mangler bare at opdage, at de der gjorde det er forbrydere.

  Kommentar by BB — 23. oktober 2018 @ 21:18

 33. På polennu.dk kan man læse nærmere, dog er det tydeligt at skribenten er en venstreekstrem EU-foriker, der indædt hader Kaczynski og synes at Polen skal ødelægges med muslimske migranter som Vesteuropa.

  Kommentar by Træt — 23. oktober 2018 @ 21:29

 34. EU-foriker??

  Kommentar by tp — 23. oktober 2018 @ 21:36

 35. 22. Piphans
  enig.
  Trump, Matteo Salvini, Nigel Farage, Viktor Orbán, er og bliver mine kandidater, hvis jeg kunne stemme på de herrer.

  Der skal ryddes op, så vi er fri for de satan’s abekatte. (Chimpanser fra mellemøsten)

  Kommentar by Sindsro — 23. oktober 2018 @ 22:12

 36. Der er stærke nyheder og billeder på den korte avis, 24nyt.dk og snaphanen.

  Kommentar by tp — 23. oktober 2018 @ 22:27

 37. Så nogen den DR3 dokumentar fra en Nord-Yorkshire om 2 piger far den hvide bydel og den muslimske?

  Den ene bydel bestod af 98% muslimer og reportagen afslørede vanviddet med al tydelighed – man prøvede dog at skønmale og brugte påvirkelige naive hvide deltagere – der selvfølgelig ikke fattede en bjælde, selv om jeg mistænkte dem for at skjule hvad de egentlig mente.

  Sådan et land er England – på vej til at blive overtaget af det sorte islam og dets afskyelige folkefærd. Sådan vil Danmark også ende – helt ufravigeligt sikkert – Kun et spørgsmål om tid!!!

  Kommentar by Black Watch — 23. oktober 2018 @ 23:38

 38. Hvad andet er der at sige. Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. oktober 2018 @ 06:10

 39. Der er sgu langt mellem Mustafaer, der ikke er mere irriterende end fnat og gonorré. Dejligt at høre en smule fornuft fra denne særdeles sjældne type afrundet af en SYG ideologi. Hvis ikke jeg læste denne blog, ville jeg ellers aldrig finde på at skrive politiken-Vest i adresselinien.

  Kommentar by Nielsen — 24. oktober 2018 @ 08:23

 40. >6 k.m.
  Det er vældig rart, at du kender vores fjende. vi er desværre et mindretal i Danmark, som har erkendt denne (globale) sandhed.
  >22 Piphans
  D. Trump er langt fra det vi håbede på. Han har endnu ikke taget et opgør med Federal Reserve -den privatejede falskmøntnervirksomhed. Desuden bliver han, som Barry Soetoro før ham og de før ham i hvert fald tilbage til ww2, ved med at føre krige rundt omkring, for at opretholde US-Empire.
  Usmageligt. Han tåler ingen sammenligning med Mogens Glistrup. Bevares, han har taget amerikanske statsborgeres interesser mere alvorligt, end de fleste af hans forgængere, med han begår de samme grundlovsbrud, som de. Og han rammer samme amerikanere på pengepungen med hans tossede toldsatser, som blot er en beskatning af dem. Som sagt er staten vores fjende, og den stjæler med arme og ben, bl.a. v.hj.a toldsatser.

  Kommentar by Nielsen — 24. oktober 2018 @ 10:47

 41. meN han begår…

  Kommentar by Nielsen — 24. oktober 2018 @ 10:49

 42. #18
  Hendes far var politi i Odense. Og det er lidt gamle nyheder nu, sammen med Troels Lund Poulsen i seks år.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. oktober 2018 @ 14:40

 43. Poul Løhde. Måske en skjult faderbinding til Poulsen

  Kommentar by Hul igennem? — 24. oktober 2018 @ 14:44

 44. Gåturen og posen m jord bliver i puljen, jeg øger m en udjollet badesandal fra Ishøj..

  Kommentar by Hul igennem? — 24. oktober 2018 @ 14:47

 45. Præmieperkere, rollemodeller eller kulturmuslimer. Kald dem hvad I vil.

  Det er med dem ligesom med ulve. Der er mange der tror at de har mødt en, flere der tror de har set en og endnu flere der tror på, at der er mange af dem i Danmark.

  Kommentar by TT — 24. oktober 2018 @ 19:59

 46. Det dufter da lidt af vellykket integration.
  Gør det ikke Lars Lusk?
  Hvordan du fik straksopbremsning til at rime på Marrakech, må du lige forklare os.
  Det vil ikke skorte på alt det gode Lusk vil love os, for at klamre sig til nøglerne. Og Gimmi gimmi gimmi Boss Døvacovic lover os alle at blive straight. Betragt det hele som ren underholdning og få Jer en god og velgørende skraldlatter.

  Kommentar by White knight — 25. oktober 2018 @ 12:15

 47. Og så havde man den infame frækhed i går på TV Lorry, at gi’ landets ældre skylden for de gabende huller i kommunekasserne.
  Føj for helvede hvor er vores tv stationer blevet gennemført gemene løgnefabriker.

  Kommentar by White knight — 25. oktober 2018 @ 12:27

 48. Den 13.6.19 skrev Mustafa Sayegh dette meget glimrende indlæg på sin fb-side:
  Absolut læseværdigt!

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2446356242082866&set=a.747315778653596&type=3&theater

  Kommentar by Kirsten Hildebrandt — 17. juni 2019 @ 08:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper