24. oktober 2018

Bosse: Integrationen af syriske flygtninge ‘går godt’ – “Mange flygtninge er vor tids grimme ællinger..”

En stor del af de problemer Danmark i dag har med udlændinge, skyldes akkumuleret indvandring, herunder den løbende asylsøgning. Stine Bosse har erkendt, at syriske asylansøgere ikke alle er raketforskere, men har nu fundet ud af, at såfremt vi gør det bedre med integrationen, så vil de uddanne sig til at blive gode skatteydende borgere. Det ville være sjovt, hvis det ikke var tragisk. Fra Altinget.dk – Stine Bosse: Der er ingen grund til at frygte en flygtning.

” Kan vi vise, at vi kan fastholde gode vilkår for erhvervsliv, særlige ordninger for indgangen til arbejdsmarkedet og ordnede forhold for alle arbejdstagere, så er der ingen grund til at frygte en flygtning.

Så kan vi sammen skabe plads, ikke til alle, men til en god del. Skabe plads til mennesker, som kan og vil bidrage med skattebetaling. Med kompetencer, man ikke har, men kan tilegne sig, eller som man har starten på og kan bygge videre. Vi har allerede, og vi får i de kommende år brug for skattebetalende voksne til at finansiere vores fællesskab…

Et samfund i udvikling ser positivt på at modtage mennesker, der ser sig om efter et sikkert sted at bo og virke. Et Europa i udvikling har brug for en rollemodel, som det danske samfund efterhånden har basis for at blive.

Hvis vi vil stå ved vores succes. Stå ved de mennesker, der er kommet hertil, og som på trods af mange odds imod sig har tilegnet sig sprog og andre kompetencer, som bidrager til fællesskabet. De er værd at fejre. Kage eller ej. Mange flygtninge er vor tids grimme ællinger, som H.C. Andersen beskrev det så malerisk og dansk.

(Agressive sortsvaner angriber kvindelige joggingløbere; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 20:14 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95936/trackback

16 Comments »

 1. Lad dem hellere blive morgendagens lille pige med svovlstikkerne…. frysende udenfor imens de kigger ind på det rige Danmark hvor de ikke må være

  Kommentar by redneck — 24. oktober 2018 @ 20:17

 2. Fremtidsvisionen for NWO-folkene bag kællingen, er ikke at alle skal ind i den varme trygge stue.
  Tværtimod, vi skal allesammen ende ude i kulden, i ulidelig fattigdom med sult og sygdom som trofast følgesvend.

  Kommentar by Men dog ! — 24. oktober 2018 @ 20:33

 3. Hver eneste uge vender hunderedvis,hvis ikke tusindvis af syrere tilbage til deres hjemland fra nabolandene.Krigen er slut,der er kun en provins tilbage,den nordlige Idlib provins,som bliver indtaget inden længe.
  Men NWO-mafiaen bag krigen gør alt for at holde konflikten i live.
  I et normalt samfund burde Danmark hjælpe syrierne hjem så de kunne være med til genopbygge deres land.

  Kommentar by dan.c — 24. oktober 2018 @ 21:00

 4. Der findes kvinder der er ude af stand til at tænke rationelt. F.eks. de skøre kvinder som føler sig tiltrukket af psykopatiske mordere som U-bådsmadsen og ham der myrdede to børn og deres mor.

  Stine Bosse er ligesom Marianne Helved, Zeinia Stampe, Sofie Carsten Nielsen og de mange andre pladderhumanister også ude af stand til at tænke rationelt. Tankens kraft når kun til spidsen af disse politiserende kvinders næsetip. At de kan formulere lange kæder af ord der umiddelbart har en god klang, skal man ikke lade sig imponere af. For overordnet set er det ikke andet end gummicelle-snak de lukker ud. Og disse verdensfrelsere og “humanister” har det tilfælles, at de er komplet ligeglade med at deres “frelseri” for andres penge, har utallige tragiske/katastrofale konsekvenser til følge for deres egne landsmænd og -kvinder. De er usle, selvgode og dybt foragtelige til trods for deres konstante pudsen på egen glorie.

  Kommentar by tp — 24. oktober 2018 @ 21:37

 5. Har iøvrigt lige set at “Avisen.dk” samt 18O grader har nogle gode artikler om hvad der sker i Danmark. F.eks. er der artikler af jp-jalving og andre som har et begavet syn på indvandringen m.m. Men ellers er der jo altid Snaphanen, den korte og 24nyt.dk.

  Kommentar by tp — 24. oktober 2018 @ 21:47

 6. George soros har via sin “open society foundation” tusinder af mennesker som stine bosse på lønningslisten der skal tale problemerne ned og masseindvandring til europa op. At spørge hende om indvandring og forvente et objektivt svar, svarer til at spørge sin bankrådgiver om man bør tage et lån mere i deres bank. Ethvert medie der bruger hende som “ekspert” har mistet troværdighed.

  Kommentar by per — 24. oktober 2018 @ 21:58

 7. OT – BREAKING! Trump “I’m a Nationalist”

  Trump Declares Himself a Nationalist | Here’s What it Means (The Red Elephants – Vincent James)

  https://www.youtube.com/watch?v=LF0l-YnimZw

  Kommentar by Balder — 24. oktober 2018 @ 22:00

 8. At 6:
  Jeg troede ellers, at Stine Bosse (den tidligere førende erhvervsleder) også efterhånden havde løbet linen ud i sin retrætepost som kommentator/ekspert.

  Men selvfølgelig: Altinget.

  Kommentar by Bastardo — 24. oktober 2018 @ 22:13

 9. Yup Stine, Alligevel vågner vi hver dag op til nye forbrydelser og overfald begået af disse “flygtninge”. et eneste der ændre sig når “flygtninge” får en uddannelse og avancere er størrelsen af deres forbrydelser. Se blot asmaa abdol-hamids mand en rigtig rollemodel.

  Hvor længe skal vi almindelige Danskere blive ved med at høre på “eksperternes” øregejl?

  Kommentar by Santor — 24. oktober 2018 @ 22:25

 10. #per kl. 21.58…. Ja, at KORRUPTION er hoveddrivkraften i godheds- og indvandringsindustrien og i megen parti-politik kan der jo ikke være tvivl om.

  Men at mange af de korrupte har så lav en moral, at de vil deltage i en systematisk ødelæggelse af deres eget land og hele Europa, kan man da godt undre sig over. For det bliver den uundgåelige konsekvens af den KOLOSSALE INDVANDRING som EU og Merkel er fortalere for. Ikke alene har den ydre grænsebevogtning været et bluff-nummer, men EU vil ligefrem stille gratis transport med kæmpefærger til rådighed, så tusindvis af afrikanere og arabere hver dag kan sejle fra afrika til Europa. 5OOO migranter pr. færge pr. tur. Med fire færge kan 4O.OOO eller 6O.OOO nye migranter hver dag ankomme til Italiens, Spaniens og Grækenlands strande. Hertil kommer andre ruter. Hvorfra de straks vil sætte kurs mod Nordeuropa og Skandinavien. På eet år vil 20-3O millioner migranter, eller flere, kunne komme ind Europa. Se film om de enorme horder der strømmer mod nord. Se “Marrakech aftalen – Europas dødsattest”. Se de overvældende vidnesbyrd om en ildevarslende og skrupskør politisk udvikling. Se you tube og black pigeon.

  Kommentar by Bent Nielsen — 24. oktober 2018 @ 22:53

 11. Du skal aldrig undervurdere hvor mange landsforrædere der er iblandt os bent, det er nærmest halvdelen af danmarks befolkning der ville skrive under på at give asyl til taliban hvis de personligt fik en million ind på kontoen. Og det gør mennesker som stine bosse hver måned.

  Kommentar by per — 24. oktober 2018 @ 23:34

 12. Lidt ot og så måske alligevel ikke:

  TV2/Fyn har her i aften en historie om et 12-årigt vidne til skyderier i voldsmose – hvor familien svigtes af politi og kommune.

  Se evt. her: https://www.tv2fyn.dk/artikel/roxanas-12-aarige-soen-vidnede-i-vollsmose-nu-maa-han-gemme-sig

  Sådan er hverdagen for den almindelige etniske danske borger – smadret af muslimerne og det danske menneskefjendske system – som bevidst og med vilje søger ramme os – de ved godt hvad problemerne er, men tør og vil ikke gøre noget ved det!!!

  Landsforrædere – plain and simple!

  Kommentar by Black Watch — 25. oktober 2018 @ 00:04

 13. INGEN k-ælling er grimme end svineStine.
  Kæft hvor jeg “tænder på”, at at skulle se hende skaldet.

  Kommentar by White knight — 25. oktober 2018 @ 01:44

 14. per 23:34
  O.T.
  Grådighed og kasten vrag på vores fælles historie kender ingen grænser.
  Nu foreslås det Forum i Kbh.F. revet ned. Og en ny række beboelsesejendomme opført. “Det er jo en fantastisk beliggenhed, her på Frederiksberg”.
  Hvorfor stoppe dér?
  Hvad med Det kgl. Teater på Kgs.Nytorv? Der er sikkert mange der vil kunne nyde udsigten over krinsen.
  Kun fantasien sætter grænsen. Jeg mener; er der slet ingen grænser for folks ligeglæde med landets historie? Det er jo lidt samme tankegang der ligger bag, at det ka’ være lige meget med, vi forære resten væk til fremmede invasorer.

  Kommentar by White knight — 25. oktober 2018 @ 06:07

 15. Ja selvfølgelig. Imens det vælter ind over grænserne med islamiske tossehoveder er løsningen jo selvfølgelig bare …mere intergation….simsala bim…igen igen igen. :-) :-) :-). Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. oktober 2018 @ 06:28

 16. Lars Løkke og Frank Jensen har store drømme om at gøre Paris, London og Birmingham rangen stridig som kæmpemetropol, fyldt med meget fertile muslimske lavtlønsarbejdere og sociale klienter. Næste skridt i deres storslåede plan er at lave en stor kunstig ø nord for Amager med plads til 70.000 indbyggere, heraf en betragtelig del i almennyttige boliger. Det er bare med at få sat skub i tilstrømningen af økonomiske flygtninge fra Afrika og Mellemøsten for at få fyldt de nye boliger op.

  Kommentar by JC — 25. oktober 2018 @ 10:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper