24. oktober 2018

EB & 3F: Asmaa Abdol-Hamids socialrådgiver-mand sigtet for millionsvindel, ‘fiktive kursusaktiviteter’

Den storsvindlende Socialstyrelsen-ansatte Britta Nielsen var pakistansk gift, og hvor andre folks penge altid får ben at gå på i en velfærdssocialistisk stat, så går det hele bare hurtigere hvis man tilføjer lidt multikultur. Her en historie fra Ekstra Bladet og Fagbladet 3F, sakset fra EB.dk – Eks-politikers mand sigtet i kæmpe svindelsag: Jeg fortryder inderligt.

“Manden til eks-politikeren Asmaa Abdol-Hamid, der i dag arbejder for Fyns Politi, er blevet sigtet i en sag om omfattende svindel.

Sammen med fire andre har den 37-årige Erturum Erdogan ifølge politiet franarret Albertslund Kommune mere end 6,3 millioner kroner… Af en retsmødebegæring, som Ekstra Bladet har fået indsigt i, fremgår det dog, at i alt fem er sigtet, og at Erdogan mistænkes for at være en af bagmændene i svindelnumrene.

I retsmødebegæringen beskrives det også, hvordan Erdogan gennem sit job som socialrådgiver i forening med sagens øvrige parter skal have svindlet sig til pengene ved på forskellig vis at have fusket med det kommunale edb-system. Pengene skulle være betaling for fiktive kursusaktiviteter.

(Fagbladet 3F, 12. oktober 2018: Politiet: Nevø og onkel bag millionsvindel på jobcenter)

“Tre af de sigtede var i perioden 2012-2015 indsat som direktører i firmaer, hvis eneste formål var at sende falske regninger til betaling hos Albertslund Kommune.” (Fagbladet 3F, 12. oktober 2018)

Oploadet Kl. 22:14 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95968/trackback

38 Comments »

 1. Det må da for fanden nu være endeligt bevist, at danskerne ér verdens dummeste folkefærd.

  Pikpanser ansat islamist gift med top kriminel perker islamist hahahaha… jamen det ved vi godt hvad ender med nemlig, forfremmelse til over pikpanser af 1. grad med ret til at bære den dumske tosse dronningens kors og bånd og stjerner på.

  Fuck Mohammedanmark.

  Kommentar by Piphans — 24. oktober 2018 @ 22:48

 2. 6,3 mio. kr. for “fiktive kursusaktiviteter”. Endnu et eksempel hos offentlige, kontrollerende myndigheder på inkompetence iblandet naivitet og konfliktskyhed – når det gælder perkere.

  Socialrådgiver Erdogans (alene navnet burde vække mistanke) kursusaktiviteter har vel bestået af tørklæde-og mødomskontrol af de rettroende – og indbildte sygdomme, som gør det umuligt at arbejde med andet end plat og kriminalitet i Danmark.

  Godt vi slipper for at trykke denne dysfunktionelle familieklan i hånden og de forsvinder vel igen, når der ikke der flere penge til dem.

  Kommentar by MKM — 24. oktober 2018 @ 22:59

 3. Asmaa Abdol-Hamid har forladt facebook. Så slipper vi for hende der.

  Kommentar by Ewing — 24. oktober 2018 @ 23:11

 4. Hende der Britta er også i burkastørrelse medium.

  Islam skal tænde alle advarselslamper hos alle m ansvar for penge m det samme.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. oktober 2018 @ 23:21

 5. Svindel og korruption er da faste følgesvende med kommunisme. Også her til lands…
  Tilsæt så kulturberigelse i rigelig mål, så skal det nok sætte en effektiv stopper for en lys fremtid.
  Piphans har ret… shithole country…

  Kommentar by Lider af danskhed — 24. oktober 2018 @ 23:35

 6. Araberne har rigtig fingrene nede i kagedåsen.
  Kneppeaffaldet
  skal ikke assimileres
  skal ikke intergreres
  skal YT.

  Stem på ny borgelige.
  Rasmus Paludan er bedre, men han når det nok ikke antallet af underskrifter.
  Men alligevel håber jeg det.

  Kommentar by Sindsro — 24. oktober 2018 @ 23:36

 7. Det kræver efterhånden stærke nerver at følge med i Chrborg partiernes og bankernes hjernedøde politik. Der synes ikke længere at være nogen grænser for galskaben. Jamen selvfølgelig har vi da råd til fortsat masseindvandring. Jamen selvfølgelig skal man da kunne hæve 12.7 milliarder kr. uden at nogen i skattevæsnet finder det påfaldende at der hæves løs fra fjerne lande. Jamen selvfølgelig er der da ikke noget mærkeligt i at en kontordame i årevis sætter million efter million ind på sin private bankkonto. Jamen selvfølgelig fremturer man da bare med nye skøre IT-projekter, selv efter at de på stribe er endt i skandaler og milliardtab. Og selvfølgelig kan folk da nemt vænne sig til at lægen og hjemmeplejen osv. erstattes af robotter og skærme. Jamen selvfølgelig kan vi da sagtens fyre hundredvis af sygeplejersker, sekretærer, læger og andet personale, uden at det går ud over patienterne. Jamen selvfølgelig køber vi da hos tvivlsomme firmaer tog der ikke er færdigudviklet og ikke kan køre. Og selvfølgelig forærer vi serum-institutet og vaccinefabrikken og al mulig know-how væk til Saudi-Arabien. Og selfølgelig nedlægger vi masser af politi-stationer som svar på den mangedoblede kriminalitet. Og selvfølgelig afskaffer vi postvæsnet, for folk kan jo bare bruge brevduer og flaskepost, eller selv bringe brevene ud. Og så afskaffer vi forresten også demokratiet, velfærden og nationalstaten, for den slags gammeldags småborgerlig tingel-tangel er der jo ingen brug for når man lever i moderne tider!

  Kommentar by Bent Nielsen — 24. oktober 2018 @ 23:37

 8. Ja – endnu et eksempel på, at ingen ændringer kommer til at ske ad demokratisk vej – Eventuelle ændringer kommer kun til at ske ved et voldeligt oprør mod systemet – men så er noget som aldrig kommer til at ske i Danmark – Landet og dets ledere og befolkning fortsætter bevidst og med vilje og fuldt overlæg med at ødelægge alt omkring sig og ikke mindst alting for deres efterkommere!!

  De tør ikke og vil ikke tage ved lære og derfor vil Danmark, som vi har kendt til indtil for 30-40 år siden, forsvinde inden for en årrække – Det er ikke et hvis – men på nuværende tidspunkt kun et spørgsmål hvornår!!

  Danmark og dets befolkning er i sandhed henhørende til et af de dummeste lande og folk!!!

  Der kommer denne gang ingen og redder os – vi kan kun redde os selv – men det tør og vil vi ikke – farvel og tak – lorteland og lortebefolkning!!

  Kommentar by Black Watch — 24. oktober 2018 @ 23:51

 9. Kan sagen med ham svindleren fra Albertslund overhovedet undre nogen?
  Nej vel?
  Det med at han angrer hhv. fortryder er som med rollemodellerne, noget bullshit, ikke andet.

  Kommentar by AK JA — 24. oktober 2018 @ 23:57

 10. Ja, hvis det kun er 5-1O% af befolkningen der forstår hvad der er ved at ske med Danmark, så ser det sort ud. Men måske er det 5O%?? Desuden har man tit set at mindre end 1% kan ændre et lands historie og skæbne. Vi må vente og se, samt håbe og holde krudtet tørt.

  Kommentar by tp — 25. oktober 2018 @ 00:00

 11. Saa saa ro paa,det er jo deres kultur og den maa vi tage hensyn til,se nu at faa noget traume hjaelp til dem,rakkerpakket,vi maa jo heller ikke glemme det er de faa der oedelaegger det for de mange ad nauseam.

  Kommentar by dunk — 25. oktober 2018 @ 00:48

 12. Det bliver der rigtigt meget af i de kommende år. Det vil snart blive i føderalisternes interesse at sløre det, og “overse” det.

  Hvad angår Asmaa, var hendes første og altdominerende krav til hendes ægtemand, hendes fremtidige børns far, at han skulle være “muslim”. Dette krav opfylder Erdogan, ligesom han var i stand til at give Asmaa det bryllup, hun drømte om.

  “Be careful what you wish for, it might just come true”, som engelskmanden siger.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. oktober 2018 @ 00:51

 13. Ka’ I høre Titanics strygere?
  Skibet..undskyld landet, får den så hårdt bagbords af affaldet og deres politi-ske hjælpere, at vi komme til at skulle sidde på baderinge..

  Kommentar by White knight — 25. oktober 2018 @ 01:35

 14. Lyset vender tilbage. Fight-Fight-Fight.

  https://www.youtube.com/watch?v=MRtEgdgj_XQ

  Kommentar by Iznogut — 25. oktober 2018 @ 01:57

 15. danmark…. pikpanser land no. 1.
  og nej jeg kan ikke høre titanics strygere for de siger ikke andet end blob blob blob….
  Fuck Dummark aka Mohammedanmark aka dummark.

  Kommentar by Piphans — 25. oktober 2018 @ 02:00

 16. Det ville nok have været bedre at lade de 6,3 millioner ligge i borgernes lommer. Skat er tyveri.

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2018 @ 02:47

 17. DET ER SNART VED AT VÆRE direkte uhyggeligt, vildt og primitivt som massemedierne opfører sig. Nu har de opsagt en aftale med Kirsten Sletbjerg ang. indrykning af annoncer. Annoncerne kritiserede masseindvandringen, og stillede krav om en folkeafstemning. Men nu har Jyllandsposten og Ekstrabladet meddelt at de ikke længere vil bringe annoncerne, fordi de var for “kontroversielle”. Det er regulær censur.

  Danskernes ytringsfrihed er blevet kneblet og lagt i benlås. End ikke betalte annoncer……… (om at antallet af muhammedanere er langt højere end det officielle tal, om at udgifterne er langt højere end det officielle tal, og om at det vil være ret og rimeligt at få en folkeafstemning om hvorvidt indvandringen bare skal fortsætte)……… vil de to aviser tillade. Så er det med fri debat og demokrati da for alvor ved at være fortid.

  V og Lars Lusk ønsker at fortsætte udskiftningen og fordrivelsen af danskerne. Trods løftet om straksstop har man importeret 55.OOO migranter siden 2O15. De samlede udgifter nærmer sig 2OO milliarder kroner om året. Og i Marokkos by Marrakech har VKLA fornylig sagt ja til endnu mere indvandring. Intet under at man er på vej med yderligere NEDSKÆRINGER OG FORRINGELSER af sundhed og velfærd.

  Man lover her før det kommende valg at tilføre en række hospitaler og sociale områder meget store beløb. Men kommer pengene nogensinde frem til udbetaling? Alt tyder på at man taler med to tunger. Man deler valgflæsk ud med den ene hånd, samtidig med at man svinger sparekniven og nedskæringsøksen med den anden hånd.

  Se Kirsten Sletbjerg, Snaphanen, 24nyt.dk, 18O grader, den korte og black pigeon om Merkels migrant crisis/one year on/what next.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. oktober 2018 @ 06:15

 18. Så har vi da snart kun uddeling af pjecer, DVD’er og bøger tilbage. Eller debatter på twitter og facebook og i netaviserne.

  Kommentar by tp — 25. oktober 2018 @ 06:22

 19. Det eneste som kan redde os fra velfærdsstatens sammenbrud og horrible svenske tilstande…….. er et jordskredsvalg! De gamle partier må udskiftes inden de udskifter os. Støt Stram Kurs og NB.

  Kommentar by tp — 25. oktober 2018 @ 06:39

 20. Og Asmaa vidste selvfølgelig intet om at hendes mand svindlede, hun troede bare at socialrådgivere i DK får en særdeles god løn, især hvis de er lige så ” dygtige” som hendes mand. Hun får sikkert en lønforhøjelse og en livsvarig ansættelse hos Politøserne som et plaster på såret og undskyldning for Danskernes racisme og fordomme.

  Kommentar by Elvadatter — 25. oktober 2018 @ 06:50

 21. … og gad vide om Asmaas mand også er engageret i Det muslimske Broderskab?

  Måske skulle Asmaa prøve at gøre karriere i allergiforbundet, hun fremkalder kraftige allergiske reaktioner.

  Det er jo lige til et æresmedlemsskab af Det radikale Venstre.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 25. oktober 2018 @ 07:04

 22. Brittas afdøde mand var fra Pakistan, ufaglært bryggeriarbejder og arbejdede ved sin død som teamleder på hvad jeg tolker som Coca Cola tapperiet på Vestegnen.

  Så hun var ikke arabisk, men pakistansk gift, under alle omstændigheder muslimsk.

  Kommentar by Træt — 25. oktober 2018 @ 07:42

 23. Nu venter vi på om DR og TV2 finder det nødvendigt at nævne sagen.
  At hærchefen har hjulpet konen har de fået fat i men han er vel også rigtig dansker.

  Kommentar by Erik — 25. oktober 2018 @ 07:56

 24. “Jeg fortryder inderligt” – at jeg blev opdaget.

  Kommentar by Bastardo — 25. oktober 2018 @ 08:48

 25. #7
  Præcist.
  #9
  ja der er et fast mønster:
  :1 først benægtes.
  :2 så gives andre skylden
  :3 så tudes der mens der indrømmes så lidt som muligt
  :4 pludselig er de væk fra overfladen (forhåbentlig i fængsel)
  :5 så viser de sig smilende og blankpolerede i moskeen med deres smilende hustru, – sikken dejlig ordentlig familie- og så kører de på igen!

  Kommentar by Hul igennem? — 25. oktober 2018 @ 08:53

 26. Sydøstjyllands Politi har tilbageholdt en 14-årig dreng i forbindelse med et dødsfald i Kolding onsdag aften.

  Sydøstjyllands Politi har nu fastslået, at en 35-årig mand er blevet dræbt.

  Drabet fandt sted i en lejlighed på Snerlevej i Kolding.

  Den 14-årige er overdraget til de sociale myndigheder i Kolding Kommune, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.
  ———
  En frisk, ung, kridhvid, dansk dreng?!?

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. oktober 2018 @ 09:42

 27. Er Snerlevej en del af den muslimske ghetto i Kolding? Det ville måske forklare lidt om den 14-årige drabmands ophav?

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. oktober 2018 @ 09:47

 28. Iflg. FORSKELLIGE KILDER er der nu mellem 5OO.OOO og 9OO.OOO migranter af arabisk og afrikansk oprindelse i Danmark. Iflg. den korte avis er der nu skoler hvor migranter dominerer, og tyranniserer både lærerne og andre elever med vold og trusler.

  Iflg. 24nyt.dk’s André Rossmann og jp debat er Danmark nu en bananstat. Iflg. Snaphanen og black pigeon/you tube agter EU og frau Merkel at lade yderlige 1OO eller 2OO millioner migranter fra Afrika slå sig ned i Europa. I Paris, London, Berlin og Stockholm/Gøteborg/Malmø er kriminaliteten allerede EKSPLODERET. Og udgifterne til indvandring er kommet ud af kontrol.

  I Sverige svindlede og svindler medierne løs med forfalskede (avpixlade) fotos og vildledende historier. Her i Danmark snydes danskerne systematisk med fortielser om forbryderes etnicitet. Og officielle tal og statistikker er ofte løgnagtige.

  En ny fascisme er over os. Den forklæder sig som velfærd, næstekærlighed, humanisme og verdensredning, mens den myrder løs på vores kultur, tryghed og fremtidsmuligheder. Hvornår vågner danskerne?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. oktober 2018 @ 10:19

 29. DANSKERNE TYRANNISERES. De tyranniseres ved at man i strid med valgløfter, folkeretten og alle nationale og folkelige interesser lader hundredtusindvis af kulturfremmede og konfliktskabende arabere og afrikanere strømme ind i Danmark.

  Vi tyranniseres også på familieområdet. De forskellige kvindedominerede familie-, skilsmisse- og børneværnsbureaukratier har en negativ og fjendtlig feministisk/kommunistisk holdning til mænd, familier, forældre og børn.

  Vi tyranniseres også i tusindvis af tilfælde hvis vi bliver kronisk syge og arbejdsløse. De såkaldte resourceforløb mv. er ofte en slags avanceret mishandling af mennesker.

  Vi tyranniseres også på den måde at man har ladet kriminaliteten stige og stige. Mange steder er det nu blevet meget utrygt at færdes. Og selv hjemme er danskerne ikke i sikkerhed. Antallet af hjemmerøverier er eksploderet. F.eks. blev på fjerde sal på Østerbro i Kbhvn. en dør presset op, og manden i lejligheden blev pint og lemlæstet af indtrængende røvere fra Afrika. Men selv den slags tager politikerne, medierne og retsvæsnet ikke rigtig alvorligt. Gang på gang slipper selv brutale voldsmænd med latterlige straffe, eller de løslades længe før straffen er udstået, hvorefter de fortsætter deres ugerninger.

  Vi tyranniseres også med millioner af store bøder og gebyrer for næsten ingenting. Og vi tyranniseres med IT-skandaler og angreb på vores privatliv. Store dele af det offentlige data-system er blevet hacket eller udleveret, med tusinder af identitets-tyverier og med utallige krænkelser af patienter og familier til følge.

  Også de politiske svigt mht. postvæsnet, skattevæsnet, DSB og DR og meget andet, fører til at utallige danskere får dårlige oplevelser. Postkundernes breve koster op til det syvdobbelte, eller de forsvinder i ugevis eller for evigt. F.eks. er folkepensionisterne i årevis blevet snydt for inflationstillæg. DSB kunder får en langt ringere behandling en før i tiden. DR lyttere må nøjes med underlødige radio-aviser osv. Ældreplejen er tit elendig. Og voldsramte får oftest nogle usle erstatninger.

  Og så er der de omfattende forringelser af sundhedsvæsnet, som har ført til at patienter og pårørende……. især visse steder i psykiatrien……. svigtes, sjofles og tyranniseres i et helt ufatteligt omfang. Andre steder er der dog stadig en høj standard, fordi nogle læger og sygeplejersker gør en ekstra særlig indsats. (læs “Mordet på psykiatrien” og “Sundhedsvæsnets nedtur/ deroute/ forfald” af Niels Høiby m.fl)

  Der er også politiet og fængselsvæsnet, hvor personalet i stigende omfang udsættes for urimelige krav.

  I grundloven står der at hjemmet er fredhelligt. Og kun i ganske særlige tilfælde må denne bestemmelse tilsidesættes. Men efterhånden har politikerne vedtaget 4OO eller 5OO undtagelser, hvorved grundloven er reduceret til en vits. Man kunne blive ved.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. oktober 2018 @ 11:33

 30. Der ER da tale om berigelse af samfundet:
  SELVBERIGELSE!
  Lars Lusk vil sikkert stå frem og sige; “det går i den rigtige retning”
  Først 12+mia. Så 111mio. Og nu kun sølle 6.3mio. Tag nu JA-hatten på, og gi’ manden ret🤣😂
  Og så begriber Astma Abdul Polyamid ikke at vi hader dem.Jamen Spritta er da hvi’!
  Ja, men gået i en go’ (koran) skole.
  Igen igen er det hele smurt ind i ’slim.
  O.T. Jeg er imponeret over, hvis der stadig er fornuftige, retskafne betjente tilbage hos politiet. Jeg ville ikke selv kunne udholde folkebedraget, dag ind og dag ud.

  Kommentar by White knight — 25. oktober 2018 @ 11:47

 31. Kan Asmaa fortsat være ansat i Politiet når hendes mand står anklaget i bedragerisagen?

  Hvis de er gift har de formodentligt fælleseje – dvs hun er hæler for de værdier manden har svindlet sig til.

  Manden er naturligvis uskyldig indtil han er dømt, men når han er dømt burde der være basis for en anmeldelse af Asmaa for hæleri

  Kommentar by redneck — 25. oktober 2018 @ 12:19

 32. Normalt blive man suspenderet i sin stilling i Politiet, hvis ens ægtefælle begår grov kriminalitet. Asmaa`s ægtefælle har begået grov kriminalitet imod Albertslund Kommune, men han gjorde det i et tidsrum inden Asmaa blev gift med ham, oplyses der. Men kendte de hinanden og havde samkvem med hinanden i tidsrummet hvor ægtefællen begik kriminaliteten er der ikke oplyst om i medierne. Det er jo gammel kendt journalistik, som er på et utroligt lavt niveau.

  Kommentar by Erik Skifter — 25. oktober 2018 @ 13:29

 33. Asmaa har selvfølgelig været 100% bevidst om at manden havde penge som skidt, og at han ikke burde have så mange penge. Hun kan umuligt have været i god tro.

  Det såkaldte “samarbejde” med Fyns Politi burde stoppe med øjeblikkelig virkning, men der gælder som bekendt andre regler for de ædle vilde.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. oktober 2018 @ 13:45

 34. https://www.bt.dk/krimi/efter-mandens-svindelsag-asmaa-fortsaetter-i-politiet

  Danmarks korrupte politi.

  Kommentar by np — 25. oktober 2018 @ 18:04

 35. Særregler, særbehandling og mangel på viden om islam og dens tilbedere har ført os hertil. Hun forladt facebook. Hvorfor forlader hun og hele hendes slæng ikke landet??

  Kommentar by Uno — 25. oktober 2018 @ 20:08

 36. Det må være pinlig at blive kaldt taber politi

  Kommentar by k. m. — 25. oktober 2018 @ 20:41

 37. Begge svindelsager har relationer til iSlammet. Asmaa er selv muslim, hendes mand også og svindlerBrittas mand ligeså. De har ALLE at følge iSlammets forskrifter og påbud. BL.a.:

  Sura 33.27 Og Allah gav jer deres (de vantros) land, deres huse og formuer i arv, og land, som i endnu ikke har betrådt. Allah har magt over alle ting.

  Se mere på:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=238

  Ja, de føler sig enerådigt, beføjet til t udplyndre os hover de kan!

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. oktober 2018 @ 22:33

 38. At Fynns politi bruger Asmaa til noget som helst er grusomt overfor alle de æresrelaterede sager (med trusler om vold og mord), som Piger fra den islamiske kulturkreds søger hjælp imod hos politiet. Når de møder hende ved de godt der ingen hjælp er at hente. Perverst at hun er ansat.

  Kommentar by Michael Unna — 26. oktober 2018 @ 09:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper