29. oktober 2018

JyskeVestkysten om NB-årsmøde: Gæstetaler begejstrede salen med ‘maskingeværssalver af n-ordet’

Nogle gange er det svært at finde ud af, hvorvidt vi har at gøre med en journalistisk artikel eller redaktionel opinion. En tidligere musikanmelder ved navn Kasper Løvkvist, dækkede Nye Borgerliges årsmøde for JyskeVestkysten, og hyldes på Facebook af meningsfæller for ‘følelser, der sniger sig ud mellem ordene’. Klassisk sammenblanding af ‘news & views’, hvad skamroses af Politikens cavlingvinder Olav Hergel.

Det gør ondt på status quo’erne, at Neger Tom-Andkjær under årsmødet stod frem som sympatisør af et parti, de forsøger at frame som racistisk. Tilbage i 2016 skrev Andkjær let-kritisk om Nye Borgerlige, og det blev så journalistens fikspunkt. Fra JV.dk – Gæstetaler på Nye Borgerliges årsmøde advarede mod … Nye Borgerlige.

“Der har næppe nogensinde været holdt et årsmøde i dansk politik, hvor n-ordet blev brugt så flittigt, som på lørdagens forsamling for Nye Borgerlige i Vejle.

Sidst undertegnede hørte den gamle børnesang ‘Jeg har set en rigtig negermand’ blive afsunget, var i Thomas Vinterbergs film ‘Festen’, hvor den blev brugt til at skildre gennemført bøvet racisme. I virkeligheden er sangens budskab nøjagtig det modsatte, men efterhånden som n-ordet er blevet gravet dybt ned i sprogets mødding, er den for mange blevet noget akavet at lytte til.

På Nye Borgerliges årsmøde lørdag i Vejle bragede den ud af højtalerne, da årets gæstetaler Tom Andkjær gik på scenen, mens hovedparten af salen storgrinende klappede i takt.

Tom Andkjær er motivationstaler og forfatter (til bogen ‘Jeg er neger – hvad er din undskyldning’), kalder sig selv Neger Tom… og er arg kritiker af det begreb og den omgangsform, der bliver kaldt politisk korrekthed. …

Alligevel elskede Nye Borgerlige ham i Vejle. Han snakkede om, hvor sejt han som barn syntes, at det var at noget så lækkert som flødeboller, dengang blev kaldt negerboller. Hvor stolt han blev, når hans mor fortalte om, at negere er store, stærke mænd, der nogle gange slår vilde dyr ihjel. Og at han kalder sorte, som gemmer sig bag deres hudfarve og hyler om racisme, for pive-negere. …

Tom Andkjær, der begejstrede salen med børnesang og maskingeværssalver af n-ordet, gik hjem med to flasker rødvin, et honorar på kontoen og utallige opfordringer til at stille op for Nye Borgerlige.”

“En mand hugget i granit og med en tætklippet grå frisure som en amerikansk general.” (om Jesper Hammer, organisatorisk næstformand)

“Med det blonde hår, det konstante smil og en knaldrød kjole var hun et omvandrende Dannebrog.” (om Pernille Vermund, partiformand)

“Hurtigt gik der Jehovas Vidner og ‘Vågn op’ i retorikken…” (om byrådsmedlem Mette Thiesens tale)

Oploadet Kl. 02:35 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96066/trackback

21 Comments »

 1. Forstår jeg det rigtigt, skrev ham “journalisten” lige at nye borgerlige elskede tom andkjær på trods af at han er neger??

  Kommentar by Per — 29. oktober 2018 @ 03:05

 2. Nye skatteopkrævere må til i stedet for de gamle. Vi ved jo alle, at pengene kan bruges bedre

  Kommentar by Nielsen — 29. oktober 2018 @ 03:05

 3. Og staten SKAL jo have penge. Tænk bare på dens udgifter. For et eksempel den kommunalt ansatte, som hævede 100 millioner eller den pakistanske forretningsmand som hævede over 2.000 millioner. Sig ikke der ikke er brug for pengene når de kræves af dig.

  Kommentar by Nielsen — 29. oktober 2018 @ 03:11

 4. Godt at hoere noget faktuelt, godt gaaet Neger

  Kommentar by dunk — 29. oktober 2018 @ 04:34

 5. Vi der er vokset op med at det hed ‘neger’ på alle europæiske sprog, og havde heddet det i tusind år, vi bliver kanp så chockerede :-)

  Kommentar by BB — 29. oktober 2018 @ 05:14

 6. JyskeVestkysten er desværre, ligesom Berlingske, overtaget af journalister som lefler for Venstre, som lægger stor vægt på at være politisk korrekte, som er varme tilhængere af EU, og som stort ikke fatter at indvandringen og kriminaliteten er et problem for de fleste af avisens læsere. Og avisen fortier da også alle mulige andre problemer. Den leverer den ene fladpandede lederartikel efter den anden og er kort sagt pisseligeglad med om Danmark ender lige som Sverige. Hvorfor jeg da også forlængst har droppet at bruge penge på den underlødige tryksag. En mere tandløs og ugebladsagtig avis skal man lede længe efter.

  Kommentar by tp — 29. oktober 2018 @ 06:53

 7. Nu har hele den racisme-kampagne som journalisterne har belemret danskerne med gennem mange år, jo aldrig været andet end en løgnekampagne, som skulle forhindre kritik af masseindvandringen, og de mange ubehagelige og farlige konsekvenser den førte med sig.

  I årevis har man beskyldt modstanderne af EUs politik med at landene skulle være uden grænser, og med at millioner og atter millioner af kulturfremmede fra Afrika skulle flyttes til Europa, for at være bøvede racister, skimlede kældermennesker, alkoholiseret underklasse og primitive fascister. Beskyldninger som skulle undertrykke, tyrannisere og skræmme dem som tillod sig at tænke selv. En hetz som skulle hindre at sandhed og demokratisk debat kunne være med til at forme samfundsudviklingen.

  Det er ikke mærkeligt at tilliden til mediernes redaktører er i bund.

  Kommentar by Bent Nielsen — 29. oktober 2018 @ 07:45

 8. I de gode gamle dag da en neger hed en neger og fremmede kom hertil for at arbejde havde jeg en kammerat der var dørmand på et diskotek.
  En stille aften midt i ugen stod jeg og snakkede med ham ved indgangen da en flok tyrker/pakistanere kom og gik ind. Min ven kiggede på mig og hvæsede: ”De sorte svin skulle fandeme ikke have lov til at komme her” hvorefter jeg brød sammen af grin. Han kiggede undrende på mig men da jeg spurgte ham om der ikke var noget han havde glemt begyndte han også at grine og sagde, nååååh jo.
  Han blev født i Hamborg efter krigen og er mulat.
  :)

  Kommentar by Erik — 29. oktober 2018 @ 08:40

 9. I EB søndag stiller Hans Engell nogle spørgsmål til Nye Borgerlige: hvad vil deres socialpoltik være? Forhåbentlig har de tænkt sig at rette op på de overgreb, uretfærdigheder og asciale skævheder som syge, arbejdsløse, pensionister og andre svage grupper har været udsat for under både “borgerlige” og socialdemokratiske regeringer. Vil de tilbageføre og sætte en stopper for nogle af de svinestreger, skandaler og lovsjuskerier som danskerne er blevet overdænget med de sidste 1O-15 år…?

  Kommentar by tp — 29. oktober 2018 @ 08:55

 10. Den artikel – pikant skrevet som den er – skader ikke Nye Borgerlige. Der er levnet plads til selvstændig tankevirksomhed hos læseren.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. oktober 2018 @ 09:39

 11. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 29. oktober 2018 @ 10:00

 12. Tom er sgu fin nok, og har ved flere lejligheder påpeget hvordan ikke-hvide konsekvent bruger deres hudfarve som undskyldning for egne fiaskoer.

  Og vel at mærke MANGE ÅR før Nye Borgerlige blev dannet!

  På sin vis kan man vel sige Tom er en slags anti-klappe-perker? Een sort der står ved sin hudfarve og ikke lader det være nogen hindring for egen succes?

  Kommentar by redneck — 29. oktober 2018 @ 10:11

 13. ..og Lyverlingske har travlt m løgn om Marie Krarup..

  Kommentar by Hul igennem? — 29. oktober 2018 @ 10:33

 14. Jamen jamen når vi nu i Danmark er overloadet med lødig saglig og objektiv journalistik, så er det vel iorden at journacister træder ved siden af en sjælden gang imellem – vi får sandelig hvad vi betaler for 😰😨😩

  Errare humanum est 😠

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 29. oktober 2018 @ 11:03

 15. Vil opfordre til at NB fortæller hvad man vil gøre ved de nedskæringer og skandaler der hærger sundhedsvæsnets administration og mange hospitaler. Skandaler som iflg. adskellige læger og sygeplejersker er en daglig plage, og som har ført til utrolige og uhyggelige mængder af forfærdelige lidelser og unødvendige dødsfald. Se på nettet ang. “Sundhedsplatformen”, endnu en IT-skandale af rang. Se “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”. Se overlæge Niels Høiby ang. tusindvis af dødsfald. Se sundhedsvæsnets deroute/nedtur/forfald. Se på Venstres smadring og “slagtning” af hospitaler, skadestuer og meget mere.

  Kommentar by Bent Nielsen — 29. oktober 2018 @ 11:34

 16. Tom Andkjær virker som en guttermand…En god mand for sit land Danmark…Og herligt politisk ukorrekt.

  I tråden nedenfor var der flere, der mente at Nye borgerlige er liberale. Det mener jeg er helt forkert. De fremhæver mange steder i partiprogrammet at værdigt trængende danskere i nød skal have god hjælp af fællesskabet, men der ligger også et ÆGTE KONSERVATIVT opgør med velfærdsstaten i Nye Borgerlige. Og hvor har vi trængt til det!!Værdierne i samfundet tilhører først og fremmest de enkelte borgere…Danmark er først og fremmest de tusinde hjem, ikke staten. Staten, der i Danmark for længst har forvandlet sig til en uberegnelig landevejsrøver, skal være langt mere tilbageholdende med at beslaglægge borgernes værdier. Velfærdsstaten er den store opløser af familierne, slægterne. Dræber det personlige ansvar, lysten til FRIVILLIGT art gøre noget for sit land og sit lokalsamfund og de svageste dér. Velfærdsstaten gør os til individer udstyret med “rettigheder”, ikke lemmer af et folk. Der er selvfølgelig stadig brug for en øvrighed til at sørge for at de store og mægtige holder sig på måtten, og ikke træder de jævne mennesker under fode. Der skal pssses på naturen, landet, som også skal være der for de slægtled der følger efter vore. Værdimæssigt skal øvrigheden støtte at alle opdrages til fædrelandskærlighed og stolthed. DET er konservatisme…ikke liberalisme.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 29. oktober 2018 @ 12:00

 17. Bent Nielsen

  Ja, standarden i sundhedvæsenet er skandaløs. Det skyldes jo bl. a. at der ikke er penge nok….staten har ellers rigeligt med penge, men de bruges fuldstændig forkert…på alt muligt andet. Bl. a. til en offentlig sektor der overgår det hedengangne DDR i størrelse. Kan staten ikke I DET MINDSTE levere et ordenligt sundhedsvæsen for den tårnhøje skat vi betaler, så er systemet defekt, og vi burde få lov til at beholde vore penge så vi kan søge private løsninger. Som det er nu, har de allerede taget vore penge og vi står med hatten hånden overfor et almægtigt sundhedsvæsen.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 29. oktober 2018 @ 12:09

 18. Jeg har aldrig haft opfattelsen af, at negre ikke selv opfatter sig som negre. Pive-negere er vel noget der er afledt af blind, hvid racistisk godhed.
  I øvrigt så fremgår det af teksten, at Neger Tom er brasiliansk født og kalder sig selv for neger. Men ellers sørgelig fladpandet journalistik, som fra et øltelt.

  Kommentar by Menig 442 — 29. oktober 2018 @ 12:56

 19. #18 Mening 442, fuldstændig enig. De negre som jeg har mødt, har sgu haft et lige så afslappet forhold til egen oprindelse, som ham fra NBs årsmøde. Men de har også været ansat i det private sektor…

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. oktober 2018 @ 16:20

 20. Argumentet for verdens største skattetryk har altid været den høje velfærd og “verdens bedste” sundhedssystem. Vi har ingen af delene i dag. Men skattetrykket er uændret, eller for opadgående. Foruden en kommende udskydelse af pensionsalderen. Først konfiskerer staten folks lønninger under skind af, pengene skal anvendes til ovennævnte “prisværdige” formål. Og så kommer man gudhjælpeme og forlanger dobbelt betalinger for en lang række af ydelser.
  Er jeg den eneste, der finder det påfaldende, at det på ovennævnte grundlag, skulle være nødvendigt med en årlig tilbagevende uge med indsamlinger til kræftbehandling?

  Kommentar by White knight — 30. oktober 2018 @ 00:42

 21. Ind over til en Nigger, som Solbakken sagde til Bengtson.

  Kommentar by Iznogut — 30. oktober 2018 @ 02:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper