29. oktober 2018

Professor: Nye Borgerlige-vælgere er mænd, som ‘formentligt’ fanges af ‘kvindelige spidskandidater’

Altinget har i anledningen af Nye Borgerliges årsmøde, bedt professor Kasper Møller Hansen tegne en profil af den gennemsnitlige Nye Borgerlige-vælger. I den anledning påpeger han, at partiet appellerer langt mere til mænd end kvinder, og pointerer, at det ‘formentligt’ er fordi partiet har to kvindelige spidskandidater som ‘fanger de mandelige vælgere’. Kvinder har nu altid stemt til rødt for den sunde fornuft, som Idekamp, så fint illustrerer. Jeg vel kalde det en sideeffekt af den altfavnende velfærdsstat.

Fra Altinget.dk – Hvem stemmer på Vermund og co.? Her er arketypen på en NB-vælger.

“Det er hovedsageligt mænd. Hele 82,6 procent af partiets vælgere er nemlig mænd, og det er uden sammenligning det største mandeparti.

Derudover er den typiske Nye Borgerlige-vælger formentlig enten et sted i 40’erne og ansat i den private sektor, eller han er over 70 år og lever en pensionisttilværelse.

Med sig i bagagen har han højst sandsynligt en videregående uddannelse.

Det viser en ny analyse af vælgerprofiler, som professor Kasper Møller Hansen fra Københavns Universitet har lavet for Altinget.”

(Mandlig NB-vælger: Et sted i 40’erne, ansat i det private, videregående uddannelse)

Oploadet Kl. 11:44 af Kim Møller — Direkte link68 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96089/trackback

68 Comments »

 1. Kom nu med masser af mandater til NB og Pernille Vermund.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. oktober 2018 @ 11:53

 2. Hej fesser, kvinder har sgu da ikke patent på “sund fornuft”.

  Tværtimod, og hans egen beskrivelse af NB´s vælgerflok borger for kvalitet. Veluddannede mænd der lever et produktivt arbejdsliv, eller har overstået den fase af livet – Altså folk med viden, erfaring og forståelse for en moderne og fremgangsrig livsstil!

  Kommentar by Santor — 29. oktober 2018 @ 11:58

 3. Så kom professoren med den første “blondinebashing” mod Pernille

  Kommentar by redneck — 29. oktober 2018 @ 11:59

 4. Jair Bolsanaro vandt en sikker sejr i Brasilien.
  Jeg sætter helst ikke rygter i gang, og er ikke sikker på jeg hørte rigtig, men i en nyhedsudsendelse mener jeg Kristian Almblad mumle noget om katastrofe, ved at Bolsanaro stod til at vinde valget.

  Kommentar by k.m. — 29. oktober 2018 @ 12:32

 5. “I den anledning påpeger han, at partiet appellerer langt mere til mænd end kvinder, og pointerer, at det ‘formentligt’ er fordi partiet har to kvindelige spidskandidater som ‘fanger de mandelige vælgere’.”

  Hvad bygger han det postulat på? Skal man ikke have dokumentation for sådanne udsagn i universitetsverdenen? Ellers er vi jo over i noget som minder om videnskabeligt uredelighed.

  Folk som Helmuth Nyborg fik hele det politisk korrekte segment op af stolen dengang han fremførte påstanden om at mænds gennemsnits IQ er lidt højere end kvinders. Han har dokumentation for det, men det betyder ikke noget.

  Kommentar by kenneth — 29. oktober 2018 @ 12:37

 6. Det var en billig omgang den såkaldte professor fik liret af sig, hver gang man slæber en ansat fra et skatteyderbetalt beskyttet værksted for en udtalelse så er man klar over at der kommer en konklusion der er hentet fra enhedslisten, der er ansat alt for mange eksperter i den offentlige sektor, alt hvad de ved er noget de har opfundet i en rundbords diskussion, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. oktober 2018 @ 12:48

 7. Spidskandidaternes køn er underordnet. Det er de tre ultimative krav på udlændingeområdet, som trækker folk til.

  Kommentar by np — 29. oktober 2018 @ 12:53

 8. Det tror da pokker, kvinder stemmer sådan her

  https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/44943362_2065055057140696_1736560040615084032_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent-arn2-1.xx&oh=04297eeb1bbff579d8df0a04bf54d619&oe=5C462D58

  Kommentar by BB — 29. oktober 2018 @ 12:55

 9. Hvis professorens “logik” holder stik, så kæmper EL og NB om de samme vælgere. Man skal vist have tilbragt nogle år på et universitet, for at blive så dum.

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. oktober 2018 @ 12:55

 10. Jeg er til dels enig. NB virker i bemaerkelsesvaerdig grad som kontrolleret opposition – et parti stiftet af professionelle reklamefolk, beregnet til at opfange de DF vaelgere der foeler sig forraadt efter at KTD solgte Danmark til George Soros. Vi kan jo noedig have at folk gaar hen og stemmer paa Danskernes Parti eller andre racistiske partier, kan vi?

  Min Lamborghini Gallardo mod en udtraadt badetoeffel paa at NB laver en KTD, naar de er blevet stemt i naerheden af indflydelse.

  Og saa kan vi starte forfra igen med et nyt parti om 10-20 aar. Imens gaar tiden, og kulturberigelsen vaelter ind.

  Kommentar by Erling — 29. oktober 2018 @ 12:55

 11. Man skal åbenbart være professor for at have så primitiv evne til logiske slutninger, og for at reducere et køn til sine basale drifter i selvsamme sætning som man netop har forklaret, at de fleste sandsynligvis har en længeregående uddannelse og er omkring de 40.

  Non sequitur, stort set. Det eneste rigtige præmis er, at mænd generelt er tiltrukket af kvinder – og selv den sandhed kan Hr. Professor komme i fedtefadet for hos præcis den gruppe han her lefler for.

  Dumt? Nej, det er dobbelt-dumt.

  Kommentar by Quark — 29. oktober 2018 @ 13:01

 12. Kommentar by Erling — 29. oktober 2018 @ 12:55

  Vås.

  Vermund er forlovet med en mand som er god for flere hundrede millioner, og har sagt nej til at blive barsesvikar i folketinget. Det samme har Mette Thiesen. Peter Sejr har en stenrig bror plus et meget vellønnet job -formentlig ligeså godt betalt som folketingshonorar.

  Hele partiet falder sammen hvis hun giver sig på de ufravigelige krav. Det ved alle i partiet.

  Kommentar by kenneth — 29. oktober 2018 @ 13:15

 13. Tyv tror hver mand stjæler.
  Jeg tror professoren tænker med det lille hoved.

  Kommentar by XXXXX — 29. oktober 2018 @ 13:31

 14. -> Erling

  “Min Lamborghini Gallardo mod en udtraadt badetoeffel paa at NB laver en KTD, naar de er blevet stemt i naerheden af indflydelse.”

  Jeg har ingen udtrådte badetøfler, men vædder gerne. Har du en Lambo?

  Kommentar by Kim Møller — 29. oktober 2018 @ 13:37

 15. Flertallet af kvinder stemmer følelsesfuldt.
  Flertallet af mænd stemmer rationelt.
  Sådan er det bare!

  Kommentar by ino — 29. oktober 2018 @ 13:43

 16. Kommentar by Kim Møller — 29. oktober 2018 @ 13:37

  Kender du Lars Boje Mathiesen, kommer han ikke fra Aarhus? Syntes hans tale var en af de bedste.

  Kommentar by kenneth — 29. oktober 2018 @ 13:52

 17. – Kenneth

  Jeg har boet på Fyn i hele Nye Borgerliges levetid, og kender ham kun fra Facebook. Han har potentiale til at blive NB’s frække dreng, lidt ala Søren Espersen.

  Kommentar by Kim Møller — 29. oktober 2018 @ 13:56

 18. Erling har jo ret. Flertallet af danskerne er idioter. Netop derfor ændres der INTET ved at man sætter et X på et stykke papir hvert 4. år.

  Den (national)konservative akilleshæl er, at man tror så indædt på at man kan tale til fornuften i det enkelte menneske. Indtil videre synes venstrefløjens fantaster og deres brune stormtropper at føre på point.

  Kommentar by Kurt — 29. oktober 2018 @ 13:57

 19. Kønskvoter i politik er åbenbart kun et plus, hvis kvindelige kandidater er rød/Radikale.

  Kommentar by k.m. — 29. oktober 2018 @ 13:59

 20. – Kurt

  Jeg har selv tre børn, min kæreste har to, og min lillebror har netop i dag fået sin sjette. Din løsning er mere af det samme, så kommende generationer står med de problemer vor generation har skabt. Det må være Plan B eller Plan C.

  Kommentar by Kim Møller — 29. oktober 2018 @ 14:00

 21. DET ER MERE SANDSYNLIGT at dem som vil stemme på Nye Borgerlige er den mest vidende, mest intelligente, mest realistiske, mest ansvarsbevidste og mindst korrupte del af befolkningen. Dem som ikke vil stemme på NB er dem som stadig ikke har fattet at masseindvandringen kan blive dødsdommen over vores civilisation, fred, økonomi, velfærd og sikkerhed. Man kan spekulere på om NB vil leve op til sine valgløfter, men lige nu er der jo ligesom ikke andre muligheder for at få Danmark væk fra kursen mod afgrunden, da Stram Kurs endnu ikke har stillere nok.

  Dem der vil stemme på de gamle partier som har snydt og bedraget vi danskere i årevis, kan kun være de uvidende, de hjernevaskede, de glemsomme, de svagt begavede eller de korrupte.

  Det er måske ikke helt betryggende at en kvinde er i spidsen, for det er generelt kvinderne, med frau Merkel i spidsen, som har svækket og undergravet Europa. I et omfang så Europa om få år kan være eet stort katastrofe-område. På den anden side er der jo også kvinder som har en udmærket forståelse af virkeligheden, og Pernille lader til at være en af dem. Og en mand som chef for partiet ville jo heller ikke være en garanti for noget med hæderlighed og sund fornuft.

  NB burde få et kanongodt valg. Men desværre er der en meget stor del af danskerne som ikke forstår situationens alvor, trods daglige beretninger om vold og mord, overfald og skyderier i gaderne, trods en strøm af hospitalsskandaler, sociale ulykker og familietragedier, trods en tsunami af massefyringer, nedskæringer og forringelser. Regeringen og oppositionen tæppebomber danskerne med landsskadelige og folkefjendske projekter,
  men underligt nok er der stadig mange danskere som har tillid til netop de partier som gennem de sidste 1O år (og mere til) har skuffet og svigtet dem igen og igen.

  Men hvis et flertal af danskere foretrækker en fremtid á lá det røde rædselskabinet og vanvidsland Sverige, så kan ingen jo forhindre dem i at stemme ja til deres egen og Danmarks ødelæggelse.

  Se “Sverige er fortabt” m.m. hos Snaphanen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 29. oktober 2018 @ 14:23

 22. Krydset på POTUS TRUMP har gjort en verden af forskel. Stem D og vi rider med på anti-satanist/globalist bølgen.

  Mænd er mænd og mange ser “kællinge-dynastiet” som absolut landsskadeligt.

  Kommentar by Iznogut — 29. oktober 2018 @ 14:25

 23. Merkel vakler efter valget i Hessen.
  AfD er nu repræsenteret i landsdele.

  Stefan Lofven opgiver at danne regering i Sverige.

  Der er opbrud i Europæisk politik, og det smitter nok også af på kommende dansk valg

  Kommentar by k. m. — 29. oktober 2018 @ 14:55

 24. Repræsenteret i alle tyske landsdele

  Kommentar by k. m. — 29. oktober 2018 @ 14:56

 25. Det vi her bevidner, er, at professor Kasper Møller Hansen projicerer sin egen sovekammerfantasi bredt ud over Nye Borgerliges mandlige vælgere – Ikke dårligt, at denne offentligt ansatte begavelse (Læs: Drønnert) kan hæver en løncheck i omegnen af kr. 900.000 – Alt, for at lufte egne våde seksualfantasier, sic!

  Kommentar by T. Flodur — 29. oktober 2018 @ 15:05

 26. DER FINDES JO TRODS ALT mange fornuftige og fremsynede kvinder rundt om. Selvom Merkel, Jelved, Birthe Hornbech, Stampe, Skipper, Stine Bosse og Schall Holberg osv. nok ikke er med iblandt dem. Men håber og tror at Pernille Vermund lige som de to skarpe kvinder fra “Groft sagt” mv. har den klogskab landet har brug for.

  Men alt i alt har kvindernes valgret været til skade for mændene, familierne, børnene, økonomien, nationen, vores kultur og vores allesammens fremtidsudsigter. De politiserende kvinder, især kvindesagskvinderne og ligestillings-fanatikerne, har på kommunistisk vis snigløbet og undergravet nærmest alt hvad de har rørt ved. I deres kølvand findes et utal af tåbeligheder og ulykker.

  I dag sidder feminister og radikale kvindetyper på hele det bureaukratiske familie-, børneværns- og skilsmisse-område. Den magt disse kvinder har fået, har de på kynisk og egoistisk vis misbrugt til at udnytte, undertrykke og tyrannisere mændene, familierne og børnene. Familieværdierne, familiens enhed og hjemmets fred, har de bekriget med marxistisk politik, bureaukratisk humbug og juridiske svinestreger.

  Og de mange kvindelige pladderhumanister er nok de hovedskyldige i at Europa nu plages af en migrant-byrde og migrant-kriminalitet som er tæt på at ødelægge vores civilisation. De fleste kvindelige journalister hilser muhammedanernes hærskarer velkomne. Men overser
  at invasionen skubber vores lande frem mod ragnarok-agtige tilstande.

  Politik-kvinderne forlanger kvindekvoter, respekt og retfærdighed til sig selv, men giver aldrig respekt eller retfærdighed til mændene, børnene og familierne. Alt i alt er feministernes politik hyklerisk,
  kommunistisk og decideret mandsfjendsk og familiefjendsk.

  Bl.a. derfor bør Pernille Vermund have en chance for at vise hvad hun dur til. Nogen mandsfjendsk rødstrømpe er hun jo ikke.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 29. oktober 2018 @ 15:30

 27. http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-12343-mid-1-params-12.html
  Den Danske Forening’s stand på Nye Borgerliges landsmøde.
  Bemærk, udelukkende kvinder har focus på bordet med bøger og pjecer

  Kommentar by k. m. — 29. oktober 2018 @ 15:32

 28. Det eneste den kloge professer har ret i, er at jeg har en videregående uddannelse. Ellers vil jeg bare sige, at jeg er under 40, og ansat et sted i den store danske stat.

  Kommentar by na — 29. oktober 2018 @ 15:37

 29. Det ville være et scoop at få Anna Libak ud af fallitboet Venstre og over i Nye Borgerlige.

  Hvad hun laver sammen med Karen Ællebællemand, Schalburtage Holberg og den faldefærdige rønne Hornbech er mig en gåde.

  Kommentar by Træt — 29. oktober 2018 @ 16:19

 30. Formentlig…. godt at vi har disse professorer!

  Kommentar by Winged Hussar — 29. oktober 2018 @ 16:28

 31. Åh nej da!

  40årige mænd ansat i det private (altså dem som betaler den offentlige sektors gøglerier), støtter op om et parti som taler deres sag…
  Det er jo uhørt – komplet uhørt – at sætte noget som kunne ligne et spørgsmålstegn, ved hvor skatten forsvinder hen?
  Det er nu altså (og det siger de kloge professorer jo også) bedre, hvis man bare betaler og ikke forventer at have krav på at få noget igen – f.eks ens egen sikkerhed, hvis man opholder sig i et ‘udsat område’, eller Redox har dig i linsen.

  At udskamme dem som ikke betaler kan i nogle tilfælde være forkert, men at udskamme dem som betaler det meste og flås mest i DK, er jo nærmest pinligt.

  Efterhånden undrer det én at nogen overhovedet gider tage et arbejde i det private, for derefter at blive flået i skat, for derefter at blive set ned på som et kryb, fordi man ikke har afleveret bil og husnøglerne, til dem som er åååååååh så ringe stillet.

  Gokkesokken og hende som altid sidder på et fly, må da kunne sætte vores andres indre svinehund på plads?

  Kommentar by Lundahl — 29. oktober 2018 @ 17:45

 32. Ham i midten af billedet ligner en typisk fisseforstyrret NB-vælger.
  Selv vil jeg lige se tiden an.
  Og have vished for, at Pernilles patter er ægte.
  Som jeg altid har sagt: patter og politik hører sammen.
  Vh. professor A.B.C. Catfish.

  Kommentar by Catfish — 29. oktober 2018 @ 17:52

 33. @ 15, Jeg er mere end enig i dit synspunkt.
  At ham med titel af professor, uden eksakt baggrundsviden, fremkommer med sådanne absurde påstande, viser hhv. dokumenterer blot det mange ved, at en sådan titel er let at opnå.
  Magen til arrogance skal man lede længe efter.

  Kommentar by AK JA — 29. oktober 2018 @ 18:20

 34. Kommentar by Hr. Snusk — 29. oktober 2018 @ 12:55

  EL består af den ene lede kælling efter den anden – En blodstyrtning af dominerende egoistiske møgsøer, som hader den hvide mand og alt han står for – når bare han liiiige betaler regningerne og beskytter dem mod verdens ondskab og så bare en gang imellem opfinder et eller andet vigtigt for menneskerne og kloden.

  EL´s kvinder og kvindagtige mænd er en vederstyggelighed ud over alle grænser!

  Kommentar by Black Watch — 29. oktober 2018 @ 18:26

 35. Kommentar by Iznogut — 29. oktober 2018 @ 14:25

  Liiige mine ord – kvinder skal man i sandhed passe på ikke for indflydelse…se i dag hvad vi er rodet ud i…deres skyld? Ja da!

  Kommentar by Black Watch — 29. oktober 2018 @ 18:31

 36. Er det professoren selv på det nederste billede? Det ville være en god joke:)
  Udover det stemmer rigtige mænd med hjernen og kvinder og storby beta-mænd med følelserne, så naturligvis vil en rationel politik som NB tiltrække mange rationelle mænd. At reducere os til kun at tænke med pikken når vi ser pernille vermund er ekstremt sexistisk, men henrik marstall eller de andre professionelt krænkede kommer os næppe til undsætning i dette tilfælde. Man kan nok også godt forberede sig på at den standard bliver normen op til valget.

  Kommentar by Per — 29. oktober 2018 @ 18:39

 37. Nye Borgerlige (D) som i D-dag

  Kommentar by k.m. — 29. oktober 2018 @ 18:40

 38. Med al disrespekt for kvinder, når det kommer til praktisk politik og træffe nødvendige beslutninger, så er vi på et snotnaivt og selvdestruktivt niveau.
  Meget godt illustreret i de allerførste tv-reklamer TV2 bragte. (Dem med Always Ultra m. vinger) Med punch linjen:
  “Når jeg har det godt, ska’ veninde også ha’ det godt”
  Og hvis .ællingerne så bare holdt sig til skridtbind, og deslige, og overlod vigtige beslutninger til mænd.
  Mandschauviniatisk? Tjaaa.
  Klogeåge ku’ jo rette blikket mod humanist/ væmligbo/ suicidal segmentet. Hér vil han finde en overvægt at madammer, der er frigjort for rationel tankegang, i en overrepræsentation der sparker roev. Har det mon slået kuglelynet at alle de mest naive og landsskadelige individer bærer navne some Zenia, Svinestine, So fie, Pernille, Johanne. Ikke specielt maskuline navne. Med mindre der er tale om skæggede damer.

  Kommentar by White knight — 29. oktober 2018 @ 18:45

 39. “I den anledning påpeger han, at partiet appellerer langt mere til mænd end kvinder, og pointerer, at det ‘formentligt’ er fordi partiet har to kvindelige spidskandidater som ‘fanger de mandelige vælgere’.”

  Det, ‘fessoren antyder her, er, at tilhængerne bare er en samling af triste CIS-mænd med uforløst moderbinding.

  Lidt mere sober er Mandag Morgen:
  “Det nye højreorienterede parti Nye Borgerlige suger vælgere til sig med sin blanding af ekstrem hård udlændingepolitik, EU-modstand og lavere skatter. Vælgerne er – måske til stor overraskelse for mange – højtuddannede mænd.” Bortset fra det gakkede begreber som “ekstrem hård udlændingepolitik” kommer karakteristikken her ind på, at tilhængerne rent faktisk er enige om nogle klare politiske holdninger. Og flesten-dels sagtens kan måle sig med ‘fessoren i uddannelse og indkomst.

  Til sammenligning kunne man også bede ‘fessor om at analysere Enhedslistens uendelige strøm af unge smukke kvinder fra det bedre borgerskab, som stiller op som spidskandidater. En tilhænger af Enhedslisten har typisk en mellemlang videregående uddannelse og arbejder som socialrådgiver, pædagog, socialpædagog eller andet inden for det pædagogiske og sociale område. Eller også har tilhængeren ingen uddannelse.

  Kommentar by traveler — 29. oktober 2018 @ 18:49

 40. https://mobile.twitter.com/Snaphanen/status/1056151583766073344?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Eprofile%3ASnaphanen&ref_url=http%3A%2F%2Fsnaphanen.dk%2F

  Kommentar by Per — 29. oktober 2018 @ 18:54

 41. Undskylder jeg i farten glemte førersoen. Den gl.kommunistiske buksedragt:
  Angela Merkwürdigliebe.
  Samt at jeg ikke nævnte landets lysende undtagelse fra reglen.
  Pernille Vermund.
  Der har større kugler end hele det forsamlede feminiserede tissemandsparti til sammen. Siger selvfølgelig ikke alverden, med så mange kvindagtige såkaldt mandspersoner(det siger vist deres personnumre) i partytoppen.

  Kommentar by White knight — 29. oktober 2018 @ 19:04

 42. Territoriehævdelsen har altid været ansvarlige mænds ansvar + nogle ansvarlige kvinders.
  Intet galt i det.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. oktober 2018 @ 19:55

 43. Jeg er 22, og jeg stemmer NB.

  Kommentar by Jack Nille — 29. oktober 2018 @ 20:30

 44. ligeledes var det jo med Kinock-konen og Obama.
  (Selfien)

  Kommentar by Sindsro — 29. oktober 2018 @ 20:50

 45. Er EU en ny udgave af Sovjet-unionen? Læs Snaphanen om den tiltagende terror i mange EU-lande, hvor røde “eliter” (eller røde bander bestående af forræderiske og kriminelle politikere) fører stedfortræderkrig mod borgerne. Læs om den terror der nu er hverdag i Sverige. Kvinder overfaldes, mishandles og myrdes på stribe. Se diverse dokumentarfilm om Europas vej mod krigslignende tilstande.

  Kommentar by tp — 29. oktober 2018 @ 20:51

 46. Hvordan går det med Rasmus Paludan. ??

  Kommentar by Sindsro — 29. oktober 2018 @ 21:05

 47. Det var da heller ingen “tilfældighed”, at den små Johanne med de blå øjne, “bollehåret”, og de hvide skjortebluser blev afløst af en næsten klon. Og ikke af Per Clausen. For slet ikke at tale om overall’en Jette Gottlieb, da hun var i spil.
  Så klap lige rensdyret fessor!

  Kommentar by White knight — 29. oktober 2018 @ 21:47

 48. DET SER UD TIL AT RØDFASCISTERNE i Berlin, Bruxelles, Paris, London og Stockholm er blevet enige med sig selv om at barbari er bedre end civilisation, om at galskab er bedre end fornuft, om at nationerne bør opløses, og om at europæerne bør udskiftes med folk fra Afrika. Der må være tale om en ny verdensrekord i idiotisk og kommunistisk ondskab. Det må være på tide at protestere ligesom Ungarn, Polen og Italien mv., og det vil nok være en god idé at følge England ud af EU.

  Visse partier i Europas lande er løgnens lakajer og dødens drabanter. Ved at ville tvangskolonisere og tvangsislamisere Europa har de gjort sig selv til ondskabens tjenere. Se netavisernes dokumentarfilm etc., og man vil ikke kunne være i tvivl om at noget lige så slemt som 1. og 2. verdenskrig tilsammen, kan være under opsejling.

  Europæerne og danskerne må sige fra overfor afrikaniseringen på så effektive måder, at den perverse og folkemorderiske politik bringes til ophør. Protestér eller gå under i en malstrøm af død og ødelæggelse.

  Se den korte avis, 24nyt.dk, snaphanen og black pigeon/you tube ang. Merkels og andre ekstremisters sindssyge politik.

  Kommentar by tp — 29. oktober 2018 @ 23:02

 49. Fessoren her og langt de fleste offentligt lønnede + resten af venstrefløjen er nødt til at forsøge at tale NB ned, også om de gør det som her ved selvmål, for de er rystende angste, for at miste både deres velbetalte, skattefinansierede, indtægter og privilegier.
  Ja, jeg håber faktisk inderligt, at de også har grund til det, for det siges fortsat, at industrien mangler arbejdskraft og med de nævntes (selvvurderede) intelekt ville det jo være en ren win win situation at få dem op/om kvalificerede, så vore arbejdspladser ikke fortsat skal gå til importerede, kultur/demokrati fjendtlige, fremmedarbejdere.

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. oktober 2018 @ 23:13

 50. Ps. Jeg tilhører ikke en eneste af fessorens oplistning af NB-vælgere, men det skal bestemt ikke afholde mig for at stemme på NB.
  Tvært i mod ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. oktober 2018 @ 23:18

 51. NB er RV ver. 1.1 – stemmespild. DF ville gøre samme , hvis de havde mandater.
  Der skal 90 mandater til , det er DF mod resten og det har det alle dage været.
  Og nu lader I jer forføre.
  DF skal styrkes, det er den eneste vej.
  Forstår godt hvorfor DDR Tv medie giver hende så meget taletid , som ingen ikke folkevalgt i historien har fået.
  Men I har jo regnet den ud ikke ? Den med at tælle til 90….

  Kommentar by hans kafka — 30. oktober 2018 @ 02:32

 52. Nej, vi lader os ikke forføre. DF skal tvinges til at stramme sig an. Hvis vi kan få begge de nye partier ind, så der kan blive et samarbejde mellem de tre partier, er der atter håb om at undgå “svenske” tilstande og endeløse rædsler. Hvis vi ikke får de to nye partier ind, ser det sort ud for Danmark, for V, K, S, SF og badutspringer partiet samt R og kommunist listen er begejstrede for EU og afrikaniseringen af Danmark, og DF er for tiden et slapt og slattent parti, fordi Tullesen er slap og slatten, og gerne støtter både Lars Lusk og EU-projektet.

  Kommentar by tp — 30. oktober 2018 @ 05:41

 53. Bare de ikke fjerner stemmer og ikke kommer ind alligevel. Gode stemmer, der kunne have hjulpet et andet parti.

  Kommentar by P — 30. oktober 2018 @ 08:43

 54. Mænd har også svigtet i moderniteten, forladt kvinder og børn og ladet velfærdsstaten om at beskytte familien. Ikke alle, men jeg har ved Gud set mange. Men netop derfor skal man prise sig lykkelig over, at så mange mænd nu samler sig her, hvor det handler om at beskytte landet og den vestlige civilisation.

  Kommentar by Uno — 30. oktober 2018 @ 09:05

 55. “(mand) Et sted i 40’erne, ansat i det private, videregående uddannelse”

  Så havde professoren altså ret i hans tese!!! NB er de værste mennesker!

  Kommentar by Realist — 30. oktober 2018 @ 11:38

 56. #12
  Okay, NB er et privatparti, og ejeren er en mystisk svejtsisk rigmand. Og hvorfor er det lige, at det borger for et anti-globalistisk sindelag?

  Det er en misforstaaelse at tro, at rige mennesker er mindre saarbare overfor pres fra Soros-agenter, tvaert imod: de har mere at tabe.

  #14
  Den er din! Du skylder min automekaniker 220.000 kr for olieskift og nye bremseskiver.

  Kommentar by Erling — 30. oktober 2018 @ 11:38

 57. – Erling

  Haha..

  Privatparti med sweizisk ejer??

  Kommentar by Kim Møller — 30. oktober 2018 @ 16:09

 58. #Kim
  Det er finansieret af en bankmand bosat i skattely og med hans kaereste som spokesgal. Mere utrovaerdigt bliver det ikke for et angiveligt nationalistisk parti.

  NB er kontrolleret opposition, dets opgave er at traekke tiden mens muhammedanerne vaelter ind. Som ovenfor beskrevet: om ti-tyve aar, naar de er stemt i naerheden af taburetter og svesken skal paa disken, laver de en KTD. Blondinen faar et velbetalt NGO-job og rigmanden faar nogle skattelove igennem, der tilgodeser hans familiefond.

  Kommentar by Erling — 31. oktober 2018 @ 09:18

 59. – Erling

  Noget du vil forsøge at argementere for.. Alternativt er det bare tomme ord.

  Kommentar by Kim Møller — 31. oktober 2018 @ 10:38

 60. Det er ikke mig, der skal argumentere for noget. I dagens verden er det er dig, der skal argumentere for, at NB ikke laver en KTD om ti aar. DF var et folkeparti, og de gik over til fjenden. NB er et privatparti, ejet af en udenlandsdansker.

  Sorry, no sell.

  Kommentar by Erling — 31. oktober 2018 @ 11:13

 61. -> Erling

  Du postulerer noget vidt forankret i den fri luft, og mener så det er mig der skal dokumentere det modsatte. NB er helt et almindeligt parti, og er ikke ejet af nogen – ej heller en udenlandsdansker. Hvorfor ikke argumentere med baggrund i partiets holdninger?

  For nu at parafrasere: Stem som du plejer, og få mere af det samme… eller bliv hjemme på valgdagen, og vent på gadekampene.

  Kommentar by Kim Møller — 31. oktober 2018 @ 13:59

 62. Kommentar by Kim Møller — 31. oktober 2018 @ 13:59

  “Du postulerer noget vidt forankret i den fri luft, og mener så det er mig der skal dokumentere det modsatte.”

  Ja, spot on. Bare drop flere kommentarer til ham Kim for så kommer det til at køre sådan her:

  Kim: “Påstand: NB er ikke et “privatparti”

  Erling: “Kilder!?”

  Kim: *Kilder*

  Erling: “Sludder!”

  Velkommen til idioternes tid.

  Kommentar by kenneth — 31. oktober 2018 @ 15:40

 63. ikke ejet af nogen – ej heller en udenlandsdansker.

  Saa er jeg fejlinformeret – jeg troede at det var finansieret af blondinens kaereste.

  NB er helt et almindeligt parti

  Det er lige praecis det, jeg er bange for: globalister, lige som DF, LA og alle de andre.

  Og dit kildenonsens er hverken her eller der. Naturligvis har jeg ikke kilder paa, at NB saelger ud om ti aar, det er rent gaetvark. Men DF solgte ud, LA solgte ud, Nigel Farage solgte ud, norske FP solgte ud, og SD vil ogsaa saelge ud.

  Stem som du plejer

  Jeg stemmer ikke, det er spild af tid. Paa valgdagen indtelefonerer jeg en bombetrussel til Christiansborg, det giver mere politisk indflydelse per kalorie brugt end at bruge en hel halv time paa at give mit tilsagn til, at Folketinget kan goere hvad f… det passer dem med mit faedreland.

  Kommentar by Erling — 31. oktober 2018 @ 17:53

 64. Det er ikke lykkes mig at finde paalidelige oplysninger om NB’s finansiering, saa indtil andet er bevist, antager jeg at de samler flasker snarere end at blive betalt af PSC.

  Det noteres at bemeldte PSC er bror til LA’s partiejer; familien koerer tilsyneladende en slags franchise-kaede, en slags politisk McDonalds-dynasti, saa der er al mulig grund til at tro at det er samme slags forretning som LA: en adgangsbillet til skatteyderbetalte nulsums-jobs, udgiftskonti uden krav om dokumentation og, hvis alt gaar vel, fede ben i NGO- og quango-sektoren.

  Kommentar by Erling — 31. oktober 2018 @ 19:16

 65. Kommentar by Erling — 31. oktober 2018 @ 19:16

  Dokumentationen finder du i NB’s regnskaber, hvor du kan se at partiet har en betragtelig negativ egenkapital. Her vil du også kunne se at langt de fleste indtægter er medlemskontigenter og ikke donationer.

  Så forlanger du et link til regnskabet og så er du tilbage i den klassiske faktaresistente venstrefløjstaktik, men

  A: påstand

  B: dokumentation

  A: Kilder

  B: Usaglig kildekritik.

  Kommentar by kenneth — 31. oktober 2018 @ 22:04

 66. @Kenneth
  Dokumentationen finder du i NB’s regnskaber

  Linkie-linkie?

  Og det handler ikke om kildekritik eller dokumentation. Det handler om almindelig sund fornuft: et parti der skyder op fra dag til anden og er finansieret af bankfolk…. Duh!

  Well, good luck with that. Demokratiet ville ikke fungere uden NPC’er som dig, saa for guds skyld, stem paa NB – det er en helt anden surdej end DF, NB vil redde Danmark! Saa om ti aar, naar NB er i Fjolsetinget og stemmer for mere masseindvandring qua ‘realpolitiske overvejelser’ vid da, at de saelger ud af Danmark med din velsignelse.

  Kommentar by Erling — 31. oktober 2018 @ 22:48

 67. Jeg så hellere Dansk Samling i Folketinget end NB. Jeg snuser en rotte et eller andet sted i det parti, men har ingen beviser, kun mine kvindelige fornemmelser.

  Kommentar by Catfish — 31. oktober 2018 @ 23:15

 68. #Catfish
  NB er beregnet til at holde naziracistiske partier som DS uden for indflydesel.

  Forestil dig at du var Soros: du har r… fuld af penge og dit job er at modarbejde nationalistiske partier. Ville du noejes med at etablere eet enkelt ‘oppositions’-parti, eller ville du etablere flere partier, saa de nationalkonservative stemmer bliver bredest muligt fordelt?

  Kommentar by Erling — 31. oktober 2018 @ 23:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper