30. oktober 2018

LGBT: “Hvordan er det kommet så vidt? For ti år siden ville de allerfleste have anset tanken for absurd”

Sognepræst Henrik Højlund sætter skabet på plads. God kronik i Berlingske om det queer-ideologiske overdrev – Når køns-minoriteter tager flertallet som gidsel.

“Forleden var jeg på en hyggelig rundvisningstur i miljøerne omkring Folkets Hus, Bumzen og Ungdomshuset i Nordvestkvarteret. Udenfor Ungdomshuset stod der et skilt med stedets fem grundregler: Ingen racisme, ingen sexisme, ingen homofobi, ingen heterosexisme, ingen vold, ingen stoffer. Svært at være uenig. Bortset fra et enkelt ord, som jeg tillod mig at studse højlydt over: ‘heterosexisme’.

Det handler om at forstå, at heteroseksualitet ikke accepteres som norm, fordi det derved taler magtens sprog, fik jeg at vide. Hvortil jeg blandt andet svarede, at jeg da håbede, at jeg kunne træde indenfor med en modsat opfattelse af sagen og tale frit og åbent om det, hvis det skulle komme dertil – som en del af åndsfriheden i dette land. Svaret var, at jeg nok burde holde meget lav profil med idéen om, at heteroseksualitet repræsenterer normen og normaliteten.

Det gav mig associationer til en konference i København, jeg var til for nylig. Sammen med 150 andre mennesker lyttede jeg til en svensker ved navn Olof Edsinger. Han har skrevet en yderst tankevækkende bog med titlen (oversat til dansk) ‘Når minoriteten tager majoriteten som gidsel’. Bogen er ikke bare tankevækkende. Den er skræmmende. For den handler om svenske tilstande i forhold til den meget omtalte og omdiskuterede queer-ideologi. …

Ideologien går i al korthed ud på, at mennesker kan være udstyret med alle mulige andre slags køn end de traditionelle ‘mand’ og ‘kvinde’. Der kan være tale om helt op til 60-70 forskellige køn. Mennesket er det køn, det føler, det er, og kønsidentiteten kan i øvrigt skifte. Den er alt i alt flydende.

Den virkeligt skræmmende undertone i queer-ideologien er dens tætte forbundethed med en mere generel normkritik.

[…]

Hvordan er det kommet så vidt? For ti år siden ville de allerfleste have anset tanken for absurd. For 20 år siden ville man slet ikke gide høre på den slags sludder. Men nu.

Jeg øjner dog et lille håb. Virkeligheden har det med at slå igennem. Også kønsvirkeligheden. At det f.eks. kun er kvinder, der bliver gravide. At køn først og sidst afgøres af med eller uden den lille tap. …

Deres forsøg på at afskaffe flertallets fornemmelse for det normale kan ende med, at de taber alt på gulvet. Folk får simpelthen nok. Folk reagerer mod absurditeten i opgøret med den normalitet, som enhver kan se med sine øjne, og som desuden banal biologi til enhver tid kan bekræfte.”

Oploadet Kl. 11:21 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96104/trackback

29 Comments »

 1. Veganere er mindretal, muslimer ligeså, og de truer flertallet til at acceptere deres normer.

  Kommentar by k.m. — 30. oktober 2018 @ 11:32

 2. Glæder mig til i svømmehallen at bade og klæde om med de andre køn… Grafikere får travlt med at komme op med 60-70 nye pictogrammer!

  Kommentar by DS — 30. oktober 2018 @ 11:36

 3. Jeg vender lige tilbage til læsningen af K.E. Løgstrup for dengang man talte om det normative.

  Kommentar by Moth — 30. oktober 2018 @ 11:42

 4. Foedt med ” periskop” mand ,foedt uden kvinde,resten er personlige valg,der ikke vedkommer det offentlige rum,ifl gundloven samme rettigheder,hvad er problemet og alt det staahej

  Kommentar by dunk — 30. oktober 2018 @ 11:47

 5. Veganere er militaristiske og er styret af ungdommen som ikke kender dette at leve som vegetar. Vegetarer har en livstil som er bleven assimileret i samfundet over flere generationer og har ikke taget majoriteten som gidsel men det gør veganeren. Vegetaren accepterer vilkårene og det normative som er os givet.

  Kommentar by Moth — 30. oktober 2018 @ 11:52

 6. Diskuterer gerne med mine liste Å og Ø venner, men må erkende at de ikke har nogle argumenter, og ikke har sat sig en skid ind i sagerne.

  Fremhæver sager som den med Ibi-Pippi og kvindernes omklædning, og de kan godt se at det er uhensigtsmæssigt. Men man kan ikke tvinge én indrømmelse ud af dem ang. juridisk kønsskifte.
  Hvorfor kan de her mennesker bare ikke danne deres egen meninger. Hvorfor virker de så bange for at støde andre, selv i privaten, så enhver debat bliver vingeskudt.

  Da jeg nævnte Bill C-16 fra Canada havde de aldrig hørt om den (surprise), og de virkede også forvirrede i 2 sekunder, hvorefter de faldt tilbage til udenomssnak. Suk.

  I det mindste kommer islamisterne aldrig til at marchere sammen med queerteoretikerne. Forestil jer den kombo!

  Kommentar by Realist — 30. oktober 2018 @ 12:00

 7. Brug deres egen tåbelige retorik imod dem selv.

  Næste gang der er en kvinde der brokker sig over at jeg benytter et dametoilet vil min reaktion blive så følger : Jeg er kvinde, min klit er bare større end din, bitch!

  Kommentar by Santor — 30. oktober 2018 @ 12:11

 8. Hah. Det er nærliggende, men minus gange minus giver ikke plus i denne sammenhæng.
  Det bedste man kan håbe på, er om 10 år, når logikken genindføres.

  Kommentar by Realist — 30. oktober 2018 @ 12:32

 9. Han kommer fra Østjylland, så han kan jo ikke vide, at københavnske venstrefløjsere har fis i kasketten. Selvfølgelig er hetero det normale, eftersom de udgår 98.5 procent af befolkningen

  https://politiken.dk/udland/art5448566/Kun-halvanden-procent-af-befolkningen-er-homoer

  Kommentar by Snaphanen — 30. oktober 2018 @ 12:43

 10. Santor 12:11
  Så sandt så sandt, storken fløj forkert. Beton-lebber er blot mænd født med en underudviklet diller.
  Udstyr storken med GPS.
  Pliiiiiiize!

  Kommentar by White knight — 30. oktober 2018 @ 13:03

 11. Enhver lille tanke, der spirer i en socialists syge hjerne, ender med at blive til et absurd teater krydret med arbejdslejre, fattigdom og vold.

  Socialisme er en uhelbredelig psykisk sygdom.

  Kommentar by Kurt — 30. oktober 2018 @ 13:45

 12. Homoseksualitet er angiveligt resultatet af en form for svangerskabsforgiftning.
  KVINDENS! krop reagerer ved at forsøge at afstøde fosteret.
  Det forekommer hyppigst hos andengangsfødene, hvor kroppen reagerer negativt på atter en fødsel. Det er således mest almindeligt, det er en senere født lillebror eller lillesøster, der bliver homoseksuel.

  Kommentar by White knight — 30. oktober 2018 @ 14:20

 13. HVORDAN ER VI KOMMET SÅ LANGT UD i idioti og perverst vanvid, at en håndfuld små minoriteter kan forsøge at undertrykke og tyrannisere den store majoritet? Igen er det de af kommunister/feminister og radikale dominerede medier som spiller hovedrollen. Reelt er der kun 1% eller 2% bøsser, men i radio- og tv, i dameblade og aviser fremstilles det som om det er helt normalt at være bøsse eller lesbisk. Og er man kønsforvirret, løsagtig, transvestit, lesbisk, kriminel, hjerneskadet, politisk korrekt eller bare har skøre og perverse meninger, så har medierne altid plads til at man kan få lov til “at stå frem”.

  Derimod er der mange fornuftige folk som har noget væsentligt at fortælle, som de ikke gider ofre opmærksomhed på. Bare tag Berlingskes net-debatter hvor alle mulige tossede, uhumske og perverse indlæg blev optaget, mens normale og fornuftige indlæg blev blokeret igen og igen. Ja, på Mikkel Andersons senere blogs var der 1OO% censur. Alt var blokeret på forhånd selvom han startede med at erklære at han var en stor tilhænger af ytringsfrihed. Selv på Støvrings debatsider forekom besynderlige sletninger.

  Medierne har længe været modstandere af ytringsfrihed når det drejer sig om de almindelige selvstændigt tænkende danskere. Bare tag behandlingen af dem som var betænkelige ved EU og masseindvandringen. De blev jo dels udelukket fra debatten, dels hetzet med skældsord og beskyldninger. Noget som har været medvirkende til at skævvride og pervertere samfundsudviklingen.

  Muligvis er det hele et led i den kommunistiske strategi med at nedbryde samfundet, indtil et nyt rødt og “korrekt” samfund kan opbygges på ruinerne. Kommunister tager det jo ikke så nøje med om der knuses nogle millioner af skæbner på vejen mod det marxistiske “paradis”. Bare tag Sovjet-unionens vilde udskejelser og massemord.
  Og hvad er det EU og røde Merkel har gang i? Se Snaphanen mv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. oktober 2018 @ 14:23

 14. Noget ku’ tyde på, der også er andre alvorlige mentale følgevirkninger af denne forgiftning i fosterstadiet.

  Kommentar by White knight — 30. oktober 2018 @ 14:24

 15. PS: Det er endda sådan at de socialistiske politikere for nogle år siden var inde og “pille” i lægevidenskabens definitioner og diagnoser. Visse sygdomme blev det derefter forbudt at stille diagnoser på. (forbyd alle sygdomme, og samfundet bliver 1OO% sundt)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. oktober 2018 @ 14:28

 16. Kejserens nye klæder med Erasmus von Tanus teorier fra virkeligheden på Folkets Hus LGBT.

  Kommentar by Michael Unna — 30. oktober 2018 @ 16:22

 17. Som jeg vil sige til de fleste kvinder der vil diskutere Henkønsløsheden med mig- Min Clitoris er større end Din- :-) :-) :-).

  LIvets orden er vel også- hvis naturen er imod Juraen, så må naturen vige :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 30. oktober 2018 @ 16:24

 18. Der findes to køn. To. Hvis man insisterer på, at alle mennesker er forskellige, og at der derfor findes 60-70 forskellige køn, så kan man vel lige så godt løbe linen ud, og insistere på 7 mia. forskellige køn.

  Hvordan kan de idioter holde sig selv ud?

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. oktober 2018 @ 17:41

 19. Michael Unna, navnet er Erasmus Montanus. Rasmus Berg (Bjerg).

  Og når nu jeg har påtaget mig rollen som skolemester, så hedder USAs præsident Trump. Med p – ikke f.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. oktober 2018 @ 17:44

 20. De syges parade med Øffe Elbræk som bannerfører. Det ukrudt forgår.

  Kommentar by Iznogut — 30. oktober 2018 @ 18:19

 21. https://en.wikipedia.org/wiki/Institut_für_Sexualwissenschaft

  Kommentar by Jake Sorensen — 30. oktober 2018 @ 18:36

 22. Det burde være enkelt: enten har man XX-kromosomer, eller også har man XY-kromosomer. Men så enkelt er det ikke. Wikipedia opremser 14 forskellige kønskromosomvarianter. Turner-syndrom og Klinefelter-syndrom er to af dem.

  Kommentar by Ole Madsen — 30. oktober 2018 @ 18:46

 23. Husk at det miljø der dyrker og spreder millitante queer bevægelser er sponsoreret af københavns kommune. De har sikkert også fået tilskud til pigtråden rundt om det inkluderende tilholdssted hvor alle, undtagen ca 98% af befolkningen, er velkomne..

  Kommentar by Per — 30. oktober 2018 @ 20:11

 24. Som det demonstreres i Malmø og Berlin mv., kan et skørteregimente og matriarkat (matrone- og kællingestyre) resultere i galehus-agtige forhold overalt i byerne og landene. I svenske og tyske byer er der nu hele tiden indbrud, overfald, knivstik, skyderier, voldtægter, røverier, svindelsager, afpressede butikker, vanvidskørsel og brændende biler osv. Som vælger er det i egen interesse at frasortere alle politik-kvinder som jævnligt hyler op om noget med klimaet, kvindesagen/ligestillingen, FN-konventioner, Afrika-hjælp, EU fordele eller berigende indvandring. Det er 9 gange ud af ti kvinder hvis åndelige udvikling gik i stå for mange år siden.

  Kommentar by tp — 30. oktober 2018 @ 20:14

 25. ANTIFA i usa er gået skridtet længere og forsvarer nu pædofili, (søg på ANTIFA + NAMBLA + PEDOPHILIA på youtube) gad vide hvornår de når dertil i ungdomshuset, og om københavns kommune stadig vil betale?

  Konkret bar antfa et banner til en demonstration hvor de havde skrevet NO RACISM, NO SEXISM, NO PEDO-BASHING” og nederst på banneret kunne man se logoet for de forskellige støtteorganisationer, heriblandt NAMBLA som er en forening for pædofile i usa. Men i det mindste var de ikke “hetero-normative”, føj da..

  Kommentar by Per — 30. oktober 2018 @ 20:28

 26. Det er bare et modefænomen. Hvordan jeg kan vide det?

  Fordi man ikke engang har fået løst problemet med at oversætte ‘gender’ til dansk. Og dermed udtrykket

  Two sexes – many genders

  For det udtryk siger jo, at “den lille forskel” stadig er en afgørende forskel, mens det på dansk er “lost in translation”, hvilket gør det hele på én gang fuldstændigt absurd – og fuldstændigt gennemskueligt :)

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. oktober 2018 @ 20:38

 27. Morten 20:38
  Hvad med:
  “To forskellige køn –
  i mange afskygninger”

  Kommentar by White knight — 31. oktober 2018 @ 01:56

 28. Seneste:
  I årets Julebiofilm er det til debat om ikke Jule”manden” ligeså godt kan være af hunkøn.
  Nu stopper det kraftedeme!
  Verden er til at lukke op og lægge en dej i.

  Kommentar by White knight — 1. november 2018 @ 20:46

 29. Hvad med Jomfru Maria?
  Skal hun ikke også være af hankøn, nu mens vi har proppen af? Er sikker Conchita med Wursten vil ku’ spille en øm Jesu moder? Kun fantasien – den syge – sætter tilsyneladende grænserne for vanvidet.

  Kommentar by White knight — 1. november 2018 @ 20:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper