30. oktober 2018

Anders Øgaard, RUC-skolet ph.d.: “En tilværelse i cølibat har betydet fravalg af krænkende adfærd…”

Anders Øgaard er ph.d. og adjunkt i pædagogik og historie, men når du har læst kronikken er du sådan set ikke i tvivl om, at RUC-kandidaten har læst for mange bøger. Han har en pointe sidst i teksten, når han påpeger at parforholdet uværgeligt ender med at blive på kvindens præmisser, men det hele drukner i kønsløst apati og manglende livsglæde. Nuvel, det gør absolut intet at venstreradikale studiner m/k ikke får børn. Det er helt OK.

Kronik af Anders Øgaard i Dagbladet Information – Jeg har valgt et liv i cølibat, for jeg vil hverken være krænker eller krænket.

“… hver gang jeg læser vidnesbyrd fra kvinder om erfaringer med tilværelsens seksuelle krænkelser, slår det mig, hvor lidt der fra mandens perspektiv skal til, før modparten faktisk får en grænseoverskridende og potentielt traumatisk oplevelse. …

I gymnasiet besluttede jeg at droppe det. Scorekulturen tog en masse tid og kræfter, var altid følelsesmæssigt opslidende, og slutresultatet var altid forvirring, pinlighed, skamfuldhed og dårlig samvittighed, i heldige tilfælde dårlig sex.

Siden den beslutning har jeg levet 25 år i cølibat, undtaget tre år fordelt på to parforhold.

… jeg har fralagt mig den aggressive scorerolle og er i stedet sprunget op på den hvide hingst og har galoperet ridderligt ud over stepperne i ensomhed.

Jeg har altid tænkt, at jeg stræbte efter at være det, som kvinder ønsker sig: En selvstændig partner med en rig interesse for livet og solid respekt og interesse for den andens trivsel og udvikling. Jeg kan nu konkludere, at det princip har ført mig direkte ind i en fastgroet singletilværelse. Jeg troede egentlig, det ville gøre mig attraktiv. I stedet har det gjort mig utilnærmelig.

Manden har fortsat initiativet, hvilket jeg har vanskeligt ved at skelne fra at være krænker. Enhver scorereplik fra mandens side er for mig pinlig, nedværdigende for begge parter og reelt set krænkende adfærd.

Men hvad er alternativet? … Jeg har gjort det ved at lade være. Jeg har nægtet at gå ind på præmisserne med at være initiativtager/krænker. Det er den løsning, jeg moralsk kan stå inde for. Jeg har dermed fravalgt seksuelle relationer som en ramme for min mandeidentitet…

Frigørelsen ligger ikke i at udleve sin seksualitet, men i at lade være. … En tilværelse i cølibat har betydet fravalg af krænkende adfærd… Cølibat oplever jeg som en maskulin protest imod de forventninger og krav, som mænd og kvinder fortsat stiller for at indgå i en relation. Jeg vil hverken være krænker eller krænket og må derfor leve alene.

(Adjunkt Anders Øgaard deler Pelle Dragsteds hyldest til Karl Marx, Facebook, 5. maj 2018)

“Samfund foregøgler, at parforholdet handler om den ultimative kærlighed. Men det er ofte en kærlighed, der udfolder sig på kvindens præmisser og altså ikke ud fra en præmis om gensidig anerkendelse og interesse for partnerens liv. … Kvindens krise består i, at mænd ikke helt accepterer, at hendes psykiske tilstand skal være omdrejningspunktet for parforholdet.” (Anders Øgaard)

Oploadet Kl. 13:58 af Kim Møller — Direkte link56 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96117/trackback

56 Comments »

 1. Han bor åbenbart på Grønland. Der er måske ikke så mange chicks for en PhD? https://da.uni.gl/find-personale/institut-for-laering/anders-%C3%B8gaard.aspx

  Kommentar by BB — 30. oktober 2018 @ 14:03

 2. Hvis man opfatter en opfordring til sex som krænkende adfærd, så bliver det svært at reproducere.

  Kommentar by Jack Nille — 30. oktober 2018 @ 14:23

 3. Jeg føler mig dybt krænket over det nonsens han skriver. Jeg forventer derfor at han øjeblikkeligt stopper med at skrive offentligt. Ellers giver det jo overhovedet ikke mening at han ikke vil være krænker…
  Krænket er sådan et godt ord ikke…

  Kommentar by Danskeren — 30. oktober 2018 @ 14:46

 4. AT SPILLE MÆNDENE OG KVINDERNE UD MOD HINANDEN er et led i kommunisternes og de radikales djævelske politik. Det er derfor medierne hele tiden giver rigeligt med plads til krænkelsesparate kvinder, fanatiske kvotekvinder, ligestillings-forkæmpere, rabiate feminister, familiefjendske rødstrømper, enlige fraskilte mødre og frådende kvindekamps-kvinder. Uafbrudt får de lov til at beklage sig over mændene, efter at aviserne og radio-stationerne osv. er blevet fyldt med kvindelige journalister der er blevet ensrettet på de røde journalist fabrikker.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. oktober 2018 @ 14:50

 5. En venstrerabiat undlader at reproducere sig selv. Det er da en solstrålehistorie.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 30. oktober 2018 @ 14:57

 6. Hvad er det dog jeg lige har læst.
  Han indrømmer altså åbenlyst sammenhængen mellem kulturmarxismen og befolkningsfrafaldet.

  “Kvindens krise består i, at mænd ikke helt accepterer, at hendes psykiske tilstand skal være omdrejningspunktet for parforholdet.”
  Må man godt bare have den holdning i rød blok?
  Den slags forhold har jeg sgu set mange af i det virkelige liv!

  Kommentar by Realist — 30. oktober 2018 @ 15:40

 7. Cølibat er et skridt på vejen mod det krænkelsesfri samfund. Den helt sikre udvej for hr. Øgaard og os andre som individuelle krænkere må dog være selvmordet. Forvandlet til aske og nedsat i de ukendtes grav kan man ikke krænke ret mange ret meget mere.

  Kabum færdig.

  Kommentar by Crass Børsting — 30. oktober 2018 @ 15:46

 8. Nej, det er ikke let at være menneske, når Verden er så hård mod en, tsk, tsk!
  Anders Øgaard gør dog blot som mange før ham, nemlig en dyd af nødvendigheden. Han er en sølle stakkel som ingen succes har hos damerne, men det kan han så kompensere for ved at fortælle vidt og bredt at han har valgt at leve i ophøjet cølibat.
  Hop dog i havet og bland os uden om!

  Kommentar by JMR HH Jr — 30. oktober 2018 @ 16:08

 9. Ja ødelæg livsglæden, uden at anderkende at også kvinder har et behov i ny og næ. Bliv bøsse eller hold dig kun til prostitution, synes belæringen at være. Jeg vil anbefale man bare er ærlig om sine ønsker og behov, og flirter løs imens man er ung og viril. Når man når støvets år, kan der være mange gode grunde til at gå i cølibat og hyle med de andre munke på barene eller i kirken.:-) :-) :-), hvis man ikke har fundet en kvindelig støttepædagog til sit med-lem. :-) :-) :-). Sexforskrækkede bonnerte kvinder vil altid føle sig krænket- dem om det. Støt SIAD (Kjære kvinder :-)).God tirsdag til alle. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. oktober 2018 @ 16:08

 10. Stakkels ulykkelige menneske. Men måske er hans artikel et råb om forandring.

  Engang var rammerne sat ud fra, hvad der var nyttig og fornuftigt og med et skub fra forældrene og ikke ud fra et moderne scoremarked, der er et absurd teater. De mere stille og tilbageholdende typer, som falder igennem i dag, ville dengang naturligt have fundet sig en kone.

  Og engang var rammerne også sat for rigtige munke og nonner for et værdigt liv i cølibat.

  For andre mænd er kvindekroppen er nærmest en nær-gud-oplevelse, de på ingen måde kan leve foruden. Men det forekommer mest at være uden for de venstreorienterede kredse.

  Det er i venstreorienterede kredse, at #MeToo hærger, og hvor mænd og kvinder er mest ulykkelige med hinanden og alene, og deres marxistiske idioti gør det kun værre. Man må håbe, at det ikke smitter over i ikke-politiske eller højre-orienterede kredse.

  Om parforholdet uværgeligt ender med at blive på kvindens præmisser, er jeg ikke helt sikker på. Men kvinder er af naturen de dygtigste til at formulere følelser, herunder følelser i parforholdet.

  Kommentar by traveler — 30. oktober 2018 @ 16:15

 11. Anders Øgaard i Dagbladet Information – Jeg har valgt et liv i cølibat, for jeg vil hverken være krænker eller krænket.

  Hertil siger Martin Luther:
  Martin Luther er en afgørende del af vores kulturarv: Det er det enkelte individ, der selv skal stå til ansvar for sine handlinger
  ——————————
  Citat.
  Paven som Djævelens lort
  Om Rom: ”Da jeg første gang så Rom, faldt jeg på knæ, løftede mine hænder i vejret og sagde: Vær hilset, du hellige Rom. Ja, sådan havde byen engang været, da de hellige martyrers blod flød. Nu er byen ødelagt, fordi Djævelen har sat paven dér som det lort, han skider”.

  Om kirkens cølibat: ”De, der går ind for cølibatet, skulle forbydes at skide”.
  ——————————-
  Passer fint til Anders Øgaard. ☺☺

  Kommentar by Sindsro — 30. oktober 2018 @ 16:24

 12. Han er simpelthen den rette mand paa det rette tidspunkt . Han er praedestineret til at bringe perkerne afholdenhedens lyksaligheder naermere . Det er jo ikke fordi de ikke kan . Sprutten har de jo afsvoret for laenge siden , broedrenes og faetrenes villatelte ligesaa . Kan de nu faa oejnene op for det smukke og ikke-kraenkende i at holde nallerne fra de indfoedte piger ligger der ren win-win i luften . Det er bare med at komme ud og sprede det glade budskab , Anders Oegaard…

  Kommentar by krassisten — 30. oktober 2018 @ 16:42

 13. Enig med Sindsro, så meget desto mere fordi de der går ind for cølibat påfaldende ofte også nærer en sygelig interesse for værgeløse kordrenges små numsehuller.

  Kommentar by JMR HH Jr — 30. oktober 2018 @ 16:44

 14. Tak for kaffe. Manden er jo indbegrebet af en selv-krænker; en person der krænker egne biologiske behov, udfra et rigid tankesæt, om ikke at skulle krænke andre.

  Alle mennesker krænker. Det er en del af livet.

  Kommentar by Det Forsømte Forår — 30. oktober 2018 @ 16:52

 15. At mistænkeliggøre mændene, forældrene og den klassiske familie, kernefamilien hvor begge forældre er til stede, er en hetz medierne er i gang med lige nu. De røde ønsker det faderløse samfund, hvor kvinderne belønnes økonomisk for at opløse familien, hvor mændene er retsløse og hvor børnene er statens, institutionernes og “experternes” ejendom. De onde og korrupte hensigter camoufleres som omsorg og “barnets tarv”.

  Med hetz- og løgnekampagner og skatteforhøjelser har de røde bragt skilsmissetallet op i rekordhøjder. Da een indtægt ikke længere var nok, blev mændene frataget rollen som forsørgere, og husmødrene blev drevet hjemmefra. Som en “sidegevinst” for socialisterne blev også børnene drevet hjemmefra og over til ophold i statens mere eller mindre underlødige institutioner.

  Den samlede familiepolitik siden 1960-68 har været til skade for tusinder og atter tusinder af familier.

  Men mange mænd har endnu ikke opdaget at de røde kvindesagskvinder, feminister og “kønsforskere” mv. har narret dem, og reduceret dem til en slags retsløse “untermenchen” på familieområdet.

  Kommentar by Michael N — 30. oktober 2018 @ 17:19

 16. Der er 2 egenskaber der kan medføre ufrivilligt cølibat: At man er “mærkelig” eller “klam” i kvindernes øjne.

  Hvis man er en af de to ting kan man lige så godt opgive.

  Kommentar by Balle-lars — 30. oktober 2018 @ 17:22

 17. #11
  Enig!

  Kommentar by Hul igennem? — 30. oktober 2018 @ 17:40

 18. Samfund foregøgler at……den følgende tekst (under billedet) rammer nok ikke helt ved siden af. På det punkt lyder Øgaard vel ret fornuftig.

  # balle lars 17.22……der er du alt for pessimistisk. Man kan være meget klam eller mærkelig, uden at alle kvinder mister interessen. U-bådsmadsen og diverse kvinde- og barnemordere tiltrækker visse kvindetyper.

  Kommentar by Michael N — 30. oktober 2018 @ 17:40

 19. OT.Kopier denne video, før youtube og twitter fjerner den. Racistiske Hillary Clinton: https://twitter.com/RealJamesWoods/status/1057301702519545856

  Kommentar by barfbag — 30. oktober 2018 @ 18:08

 20. Som H. C. Andersen sagde, “at krænke er at leve” – før han tog sig en spiller og satte endnu et sort kryds i margen.

  Egentlig er det lidt sørgeligt med de her eksistenser. Sjovt, men også sørgeligt.

  Kommentar by Quark — 30. oktober 2018 @ 18:13

 21. Ø(d)gaard den 3. Munk. Gaaab, hvor interessant … NOT.

  Kommentar by Iznogut — 30. oktober 2018 @ 18:24

 22. OT. Bankassisten Kristian Jensen (V) må forsvare sine venner fra Iran. Folketinget er på nakken af diktaturets kjolebærere.

  Kommentar by Iznogut — 30. oktober 2018 @ 18:25

 23. “Cølibat er et skridt på vejen mod det krænkelsesfri samfund.”

  Hørte i det? Jer i den katolske kirke

  Kommentar by k.m. — 30. oktober 2018 @ 19:01

 24. Cølibat handler om at sublimere energien væk fra det fysiske mod det åndelige, og det er tilsyneladende ikke den proces Anders Øgaard er gået ind i med åbne øjne.

  Næsten ingen danske mænd lever i cølibat inden de eventuelt bliver impotent, fordi det ikke er populært at blive munk og der stadig er mulighed for at onanere efter at have opgivet kontakt med kvinder. En munk bryder cølibatet ved at onanere.

  Kunne være interessant at få tal på hvor mange drenge bliver homoer og transer efter forgæves at have forsøgt at lægge an på piger.

  Kommentar by perhag — 30. oktober 2018 @ 19:15

 25. #18 kl. 17.40. Ja, Ubåds-madsen har mærkværdigvis stadig en visse kvindetække. Men mon ikke det kun er mht. kvinder som også er klamme, mærkelige, skøre og ikke værd at samle på. Dumme eller psykopatiske må de da være.

  Kommentar by tp — 30. oktober 2018 @ 19:31

 26. Hvordan kan man hidse sig op over så lidt? Der er mere alvorlige ting at bruge krudtet på. Han forsøger ikke at pådutte andre sin livsstil.

  Kommentar by Margrethe — 30. oktober 2018 @ 19:51

 27. “Jeg vil hverken være krænker eller krænket og må derfor leve alene.“
  Man kan næsten se for sig hvordan kappen blafrer om ryggen på denne helt, der ofrer så meget af sig selv for kvindernes sikkerhed. Bare ærgeligt at det er lige så tydeligt at han mellem linjerne tænker “denne gang MÅ det give fisse” samtidigt.

  Det er bare 2018 udgaven af “white knight” tricket, (hvor manden tager kvindens parti i en debat eller sag for at vinde sympati og få sex) og det er SÅ gennemskueligt for alle andre end dem selv. Men skulle han rent faktisk mene det seriøst, så ville jeg lægge sag an imod dem der kastrerede ham mentalt hvis jeg var ham.

  Kommentar by Per — 30. oktober 2018 @ 19:58

 28. Altså der findes selvfølgelig også kvinder, som får en til at tænke at det er at foretrække at malke tyren alene .-) :-) :-). Det er klart når man er ung og uerfaren er kvindekroppen jo et skønhedsmysterie, som testotornerne jo nok skal gøre at sit til at hornet gør hunnør for kønnet, hvis ikke to bakketoppe i horisonten kan udgøre det. Men efter 60 oh 70 frigørelsen og med alle de undersøgelser der er lavet, og swingerklubber o.a, så burde der jo være fri på alle hylder for alle og enhver, og vaginerne er jo ligeså forskellige i størrelse og kundelse som mænds peniser, men det skulle jo gerne være drømmen om mentalt harmoni til fremtiden og de børn der kommer af vores sexuelle kunden og lyst, som er det bærende- at man så igennem livet ønsker sig variation er en anden ting Krænkelseskulturen kan i nogle tilfælde være berettiget i forhold til voldtægt- Bill Cosby- og vel også -Weinstein-, men i forhold til Kevin Spacey og sikkert også andre er den totalt taget overhånd, og specielt i henhold til den almene bonnerthed, som sætter krav til omgivelserne uden for rimelihedens grænser ved indsnævrelse af livsglæden ved sex med frisind.

  Jeg mener man stadigvæk kan youtube Frank Zappa,s (et årti inden han døde) diskussion med – Moral majority- i dens forsøg på at cencurere rockvideo og tekster, som han søgte at forhindre at få indflydelse på den kunstneriske frihed…dengang der blev bippet i teksterne på radiostationerne og sat krav om cencur på MTV videoer….youtube det selv. Egentlig ret interessant i forhold til nutiden. (støt SIAD). God tirsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. oktober 2018 @ 20:39

 29. Der er nu en reel risiko for borgerkrig i Frankrig og Sverige om få år, iflg. militæreksperter. Se Snaphanen. Se også JP-jalving som skriver om “afsked med to store slyngler”.

  Så er der også folk som skriver om at “om 3O-4O år kan indvandringen blive problematisk”. Er de tossede eller hvad? Den er allerede nu en kæmpebelastning, et kæmpeproblem og en kæmpetrussel, og indenfor overskuelig tid kan terrorister igen slå til på voldsom vis, eller der udbryder store og blodige konflikter i nogle af EU-landene.

  Kommentar by tp — 30. oktober 2018 @ 20:49

 30. Stakkels fyr. Men det er jo helt rigtigt, at man fortæller mænd en snørestøvle om, hvordan kvinder gerne vil have dem helt anderledes end de faktisk er. Og de mænd, der velvilligt prøver at efterkomme denne angivelige efterspørgsel på mænd, der ikke er mænd, taber glat i det seksuelle spil!

  Lyt aldrig til en kvinde, der vil fortælle dig, hvordan du skal score hendes veninde. Vel?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. oktober 2018 @ 20:49

 31. Hvad oppebærer en ph.d. og adjunkt i pædagogik og historie, for eksempel Anders Øgaard, i løn ? – Helt sikkert, alt, alt for meget! – Luk og sluk RUC, og Send denne Pumpkin Cowboy langt væk! (fik du den Balder?)

  Kommentar by T. Flodur — 30. oktober 2018 @ 20:56

 32. Hvad Frank Zappa angår så er der på youtube en interessant diskussion- Frank Zappa on Crossfire- i forbindelse med et cencurforsøg fra – Moral Majority- og Deres krænkelsescencurkrav. Interessant at følge…Måske en overset inspiration fra fortiden. God nat.

  Kommentar by Michael Unna — 30. oktober 2018 @ 20:58

 33. Efter at have set hans FB-profil håber jeg at han også dropper ilt.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 30. oktober 2018 @ 21:52

 34. “Han får for lidt – det’ derfor han er så’n
  Alt for lidt kissemisse, alt for meget hånd”
  (Østkyst Hustlers)

  Kommentar by Jern Henrik — 30. oktober 2018 @ 22:07

 35. Faktisk har manden nogle pointer, synes jeg. Folk i dette her forum er lidt for meget på autopilot, og er lidt for hurtige til at nedgøre hans synspunkter fordi han er marxist. Jeg synes faktisk at feminismens bacille har bredt sig i samfundet og gnaver i den vestlige civilisations fundament, så den er ved at udrydde sig selv. Netop her på siden burde man være opmærksom på dette, her hvor der kæmpes for vores civilisations overlevelse. Parforholdet er blevet kompliceret, hvilket ses af at der fødes så få børn. Vestlige kvinder lider af selvovervurdering, og tror at de kan konkurrere på lige vilkår med manden på hans oprindelige domæne, og bliver krænkede når det ikke lykkes uden kvoter. Derimod forsømmer de deres naturlige rolle som mødre for sunde nye generationer. Spillet mellem de to køn er præget af den krænkelseskultur som har bredt sig i de senere år. Det er blevet svært at vide hvordan man skal spille sin (køns)rolle uden at fornærme modparten.

  Kommentar by JC — 30. oktober 2018 @ 22:12

 36. En “mand” efter vor egen, på “Reden” hjernevaskede til mandehad, Margrethes hjerte.
  Sex er noget svineri, og bør kun udføres som et nødvendigt onde for at få børn

  Kommentar by Træt — 30. oktober 2018 @ 22:35

 37. @JC, han siger jo ikke at krænkelseskulturen eller feminismen er et problem, han spiller tværtimod 100% med på det, i en sådan grad at han er klar til at ofre sit eget sexliv på det! Han er i massiv grad en del af den kultur selv, medmindre selvfølgelig at han bare forsøger at få fisse på det. Det ville hverken være første eller sidste gang det skete på et universitet.

  Kommentar by per — 30. oktober 2018 @ 23:15

 38. Det siges, at summen af synder er ens for enhver.
  Gud ved hvad han så begiver sig af med?

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. oktober 2018 @ 23:29

 39. Alfahannerne på uni, som alle kvinderne vil i seng med, prædiker et, men gør noget andet, og behandler kvinderne som kvinderne inderst inde ønsker.
  Muligvis bliver kvinderne gift med en blød mand, som måske, måske ikke er biologisk far til børnene, som han troligt passer, mens konen knepper med institutlederen, der i dominerende og kvindefornedrende adfærd ikke står tilbage for nogen erhvervsleder, når det drejer som om 1:1 forhold til kvinder.

  Kommentar by Træt — 30. oktober 2018 @ 23:30

 40. Kvinder kan være svære at gøre tilpas. Og føjer man dem så efter en halv time for husfredens skyld, har de måske i mellemtiden skiftet mening og vil pludselig have nye møbler i stedet for en sommerhus-ferie, eller omvendt. Eller pludselig er køkkenet ikke godt nok, og så kan det give surhed hvis man ikke straks synes at det er en god idé, fordi 100.000 også er en slags penge.

  Eller også har man råd til det hele, og installerer konen i et hus med et superkøkken, opvaskemaskine, vaskemaskine og andre arbejdsbesparende maskiner. Så får hun så meget tid til sig selv, at hun kan læse dameblade et par timer om dagen. Hvorefter hun får griller om at hun skal ud at “realisere sig selv”, for bladene opfordrer konstant til løsagtighed, og nu er manden ikke ny og spændende længere.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. oktober 2018 @ 00:06

 41. #35 JC
  Det er fordi kulturmarxisme = feminisme.

  #37 per
  Jeg tror det er begge dele: Endnu et (underbevist?) desperat forsøg på at få opmærksomhed fra det modsatte køn, hvorfor skulle han ellers stille sig op på den måde?
  Det sørgelige er at han aldrig har lært at at de fleste kvinder vil have en mand, og ikke det de siger de vil have.

  Jeg tror ikke det virker.

  Kommentar by Realist — 31. oktober 2018 @ 00:07

 42. @35:

  Er enig i at manden ikke er helt galt afmarcheret, selvom hans situation virker noget ynkelig.

  Kvindebevægelsen, herunder #MeeToo, er præget af hykleri og er en medvirkende årsag til den vestlige civilisations krise. Den er med til at opløse de faste kønsroller og familiemønstre og anvender en retorik, der i større og større omfang søger at kriminalisere det man før i tiden betragtede som helt normal kurmageri. Kvindebevægelsen håner de klamme mænds seksualitet, men vil jo samtidig gerne feteres, dog kun hvis det er Mister Big eller Brad Pitt. Hun forventer også stadigvæk at manden tager inititaviet, hvis hun da ikke er lesbisk, men tager moralsk anstød, hvis kurmageren er en halvgammel og fed filproducent eller Brian fra Ishøj. Det hænger ikke sammen.

  God ske tak og lov er alle kvinder ikke sådan. Men man skal efterhånden kigge sig godt omkring for at finde nogen, der er værd at samle på.

  Kommentar by Holger_Danske — 31. oktober 2018 @ 00:10

 43. Hvis man nu om dage er marxist, nazist eller islamist, må man da være en ørken af uvidenhed, eller have en alvorlig defekt i hjernen. Og har man en sådan defekt, er der vel ingen grænser for hvad man ellers kan finde på af idioti.

  Kommentar by tp — 31. oktober 2018 @ 00:17

 44. Pølle Draghstedh er en person, som Gud ved hvorfor har fået adgang til lovgivende forsamling. Mon ikke han kan smede nogle love, som kan lukke munden på sådan nogen som David Wood https://www.boliga.dk/bolig/1450898 ? Ellers kan han måske holde Anker Jørgensens og Marianne Helveds faner højt hævet over vores ignorante racistiske asociale kældermentalitet.

  Kommentar by Nielsen — 31. oktober 2018 @ 00:19

 45. Så vidt jeg ved, så var Frank Zappa erklæret republikaner ?

  Jeg hører ikke til dem der synes at hans musik er særlig interessant.

  Kommentar by TT — 31. oktober 2018 @ 00:32

 46. Nogle kvinder er ufatteligt primitive, samtidig med at de kan aflire floskler, banaliteter og udenad lærte sætninger i højt tempo. De lyder måske umiddelbart som ganske fornuftige eller intelligente, men i virkeligheden ejer de ikke evnen til selv at tænke. De gengiver bare hvad andre har puttet i dem. Tag de radikale og røde kvinder som påstår at de lever i en undertrykkende mandskultur her i Skandinavien. Hvorfor de kræver kvoter, kønsforskning, ligestilling, fordele og positiv særbehandling. Samtidig med det kan de ikke få indvandring og islamisering nok. Men hvis de får deres vilje med det sidste, vil de jo ende i en brutal undertrykkelse af allergroveste art. Daglige tæsk, dødsstraf for ingenting, en kultur hvor kvinderne skal adlyde og holde kæft, gå tre meter efter mændene, være iklædt sorte villatelte selv på de varmeste sommerdage, ikke bliver regnet for noget og skal tage slæbet, mens de kulturfremmede mænd kan slappe af og dirigere lige så tyrannisk som det passer dem.

  Hvis det ikke beviser at de radikale feminister er primitive eller bindegale, hvad gør så? Ja, så kan det måske bevises via den politik de radiGALE har ført de sidste 25 år.

  Nej, sandheden er at nordiske mænd har været alt for flinke og alt for naive og godtroende. Til skade for sig selv og hele samfundet. Og får de radikale kommunistpartier, Marianne Helveds parti, bøsse- og badutspringer-partiet og LA deres vilje, vil feministerne og gak-gak humanisterne virkelig få grund til at fortryde deres dumheder, men da vil det være for sent. For evigt.

  Kommentar by tp — 31. oktober 2018 @ 00:57

 47. Hvis man lægger det som Uriasposten oplyser om, (se f.eks. Rune Selsings artikel herunder) sammen med hvad snaphanen og black pigeon fortæller i artikler og dokumentarfilm, begynder man nok at ane konturerne af en katastrofe så stor og frygtelig, at den vil kunne udslette det Europa vi kender. EU har udviklet sig til et monster som tilsyneladende stiler efter at afrikanisere og islamisere Europa så grundigt, at der hverken er liv eller fremtid tilbage til millioner og atter millioner af europæere og skandinaver. Kalergi planen og Marakech aftalen begynder at ligne nazisternes planer for de erobrede og besatte lande, som nazisterne ville gøre til slave-lande, hvor enhver som ikke levede op til arbejdskvoterne og andre krav, blev sat på listen over dem der skulle sultes ihjel eller aflives på anden vis.

  Den masseindvandring som er EUs og Merkels projekt, vil 100% sikkert påføre snesevis af millioner af europæere barbari, elendighed og død, hvis projektet gennemføres. Det sker forhåbentlig ikke, for modstanden mod de vanvittige planer er stigende. Men er modstanden stærk nok? Har vi taget ved lære af Libanon, Bosnien og Sverige?

  Se snaphanen en måned tilbage, og læs Antony Beevors bøger om nazisternes overfald på nabolandene.

  Kommentar by Bent Nielsen — 31. oktober 2018 @ 01:39

 48. Lidt ærgerligt at indlæg skrevet sidst på dagen, måske ikke bliver læst, fordi de er nederst i rækken og bagerst i køen. Andre steder rykker sidst indsendte tekst øverst op. Måske værd at overveje?

  Kommentar by Bent Nielsen — 31. oktober 2018 @ 01:42

 49. Må jeg minde om, at ph.d står for “pisse hamrende defekt”.
  Tror vores defekte ven, er blevet holdt for nar.
  Hvad er det batik haxorna virlelig vil ha’?
  En primitiv alfahan af en simpel hulemand, der ikke spørg’ – men ta’r.
  Mange af de selvsamme #metoo kvinnor dybeste inde har SM/ voldtægtsfantasier om “skurvognssex” med store svedige håndværkersjak.
  Beats me.
  Men han er en meget illustrativ fætter på, hvorfor hvorfor det etnisk danske befolkningstal har været for stærkt nedadgående det seneste halve sekel.

  Kommentar by White knight — 31. oktober 2018 @ 01:46

 50. Den pågældende ph.d-er er nok en af de moderne mænd der har føjet sig for meget efter de moderne kvinder og blevet afrettet efter det feministiske forbillede. Så er han blevet skuffet når han finder ud af at de alligevel ikke ønsker en blød mand, i henhold til det feministiske ideal, men en mand svarende til deres ubeviste biologiske urinstinkt.

  Statistikken viser at kvinder som regel går efter en mand der tjener mere end dem selv, og er mere veluddannet og klogere (med det resultat at kloge kvinder og lavt uddannede mænd har svært ved at finde en partner). Når de så finder en sådan mand, bliver de krænkede over at de føler sig underlegne. Den moderne kvinde er skizofrent splittet mellem den feministiske ideologi og den biologiske drift.

  Kommentar by JC — 31. oktober 2018 @ 02:20

 51. NEJ!!!!!

  Vi læser fra venstre mod højre og oppefra og ned.
  Hvis DU har et behov for at læse nyeste først kan DU bare rulle ned og læse bagfra.

  Kommentar by Træt — 31. oktober 2018 @ 09:16

 52. NEJ!!!!!

  Vi læser fra venstre mod højre og oppefra og ned.
  Hvis DU har et behov for at læse nyeste først kan DU bare rulle ned og læse bagfra.

  Kommentar by Træt — 31. oktober 2018 @ 09:20

 53. Kommentar by Bent Nielsen — 31. oktober 2018 @ 01:42: “Lidt ærgerligt at indlæg skrevet sidst på dagen, måske ikke bliver læst, fordi de er nederst i rækken og bagerst i køen. Andre steder rykker sidst indsendte tekst øverst op. Måske værd at overveje?

  Svar fra Træt: NEJ!!!!!

  Vi læser fra venstre mod højre og oppefra og ned.
  Hvis DU har et behov for at læse nyeste først kan DU bare rulle ned og læse bagfra.

  Jeg prøvede desperat at citere Bent Nielsen, men formateringsforklaringen er lige til at lukke op og skide i.

  Kommentar by Træt — 31. oktober 2018 @ 09:24

 54. Når kvinder har fået manden, lige præcis som de ville ha’ ham. Vil de alligevel ikke ha’ ham.
  Lidt ligesom med kvinder der er for nemme, at få fat på. Dem gider “ingen”. De fleste mænd vil udfordres. Og går efter dem der “plays hard to get”. Sådan er spillet.

  Kommentar by White knight — 31. oktober 2018 @ 09:33

 55. – TT

  Grafikken er forsvundet, men jeg nævnte faktisk Zappa i en post: http://www.uriasposten.net/archives/8793 (2009).

  Kommentar by Kim Møller — 31. oktober 2018 @ 14:02

 56. Forresten læser man pamfletter, ikke bøger på RUC!

  Kommentar by Moth — 31. oktober 2018 @ 15:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper