31. oktober 2018

“Vi vil ikke bo her længere. Vi har besluttet os for at flytte… Vores søn skal ikke vokse op i det her.”

Tirsdag formiddag blev en 28-årig mand stukket ihjel i en opgang i Søborg. En 32-årig nabo så to personer flygte, formentligt arabere. Fra et interview med den chokerede familiefar i BT.dk – Nabo til knivdræbt har fået nok: ‘Vi vil ikke bo her længere’.

“Manden gik kort efter drabet, der fandt sted ved 10-tiden, ud på opgangen, hvor han blev mødt af et frygteligt syn.

‘Der var blodspor på væggene, på gulvet og på gelænderet. …,’ fortæller manden. …

‘Jeg har boet på Amager, på Nørrebro og der har været mere ballade, end der plejer at være her. Her bor mange familier, og det er ikke et område, hvor der normalt sker så meget. …,’ siger han…

Dagens episode er dråben, der får bægeret til at flyde over for den lille familie.

Vi vil ikke bo her længere. Vi har besluttet os for at flytte længere ud af byen. Vores søn skal ikke vokse op i det her,’ siger han…”

(Søborg Parkallé, Søborg; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 23:31 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96161/trackback

27 Comments »

 1. Snart vil det blive sådan at aviserne enten fortier den slags mord, eller nøjes med fem-syv linjer på side 23 eller 33. De svenske tilstande er kommet til Danmark. Endnu kun i mindre omfang, men bare vent. De medskyldige befinder sig på Christiansborg. Det er jo vores gamle partier….. med VK, S, SF og de radikale i spidsen….. som sammen med EU har sørget for at vores land er blevet fyldt med skumle og voldelige typer. Foruden lemlæstelser og dødsfald pga. fremmedinvasionen, må vi danskere også lide under ENORME FORRINGELSER af alt med velfærd, sundhed og infrastruktur m.m.m.

  Se snaphanen og black pigeon om at Europa står ved kanten af en afgrund, og læs den korte, jp-jalving og 24nyt.dk om hvordan Danmark synker dybere og dybere ned i forrykte og danskerfjendske tilstande.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. november 2018 @ 00:16

 2. De politikere der kommer til Christiansborg fra alle egne af landet og skal have en bolig i hovedstaden, burde tilbydes bolig i lejlighedskomplekser som dette – istedet for at bo i Christiansborgs egne politikerboliger. Den sidste af disse politikerejendomme, jeg hørte om, lå omkring det Kgl. Teater og var istandsat for 100 millioner.

  Kommentar by Anonym — 1. november 2018 @ 00:46

 3. Ah, de ansvarlige er nu vælgerne. Ikke politikerne. De tvinger ikke nogen til at stemme på sig. Og dog har det ingen nød.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. november 2018 @ 01:18

 4. Jeg flytter selv snart, og antallet af mellemøstlige navne på postkasserne er det første jeg ser efter når jeg er rundt og undersøge de forskellige mulige områder. Hermed anbefalet.

  Kommentar by Per — 1. november 2018 @ 01:19

 5. Regeringen og dens vælgere bør sparkes af helvede til, og de Skadedyr der ikke vil rette ind efter grundloven og de danske værdier burde kastreres i Allah’s navn.

  Det kan satme ikke være meningen at familier er nød til at flytte pga. sådan noget importeret Ross.

  Danskere: Vi er nød til at tage os sammen, og finde en løsning på det her over en stille komsammen. Myndighederne politi og den dømmende magt gider ikke at hjælpe os, kun de Iranere der fører terror i Iran kan hjælpes.
  Vi Danskere burde være de nærmeste at hjælpe.
  De skide forrædere der sidder i myndighederne vil blive straffet meget hårdt for deres forræderi mod fædrelandet og Os Danskere.

  Kommentar by Sindsro — 1. november 2018 @ 01:49

 6. Og der er ingen, som nævner Marrakesh-aftalen, som Løkke og Støjberg agter at underskrive i tidlig december. Så skal Danmark sammen med resten af Merkels medløbere siger velkommen til 4 millioner flere voldelige uintegrerbare mennesker fra Afrika og Mellemøsten frem til 2030-40. Støjberg siger, aftalen ikke er bindende: men hvorfor i al verden skal Danmark så skrive under?? For at give hende og Løkke fede poster i EU efter næste valg? Væk med Løkke, Juncker, Tusk, Mogherini og Merkel.

  Hvad sker der, Danmark? Lægger I jer ned for sharia og fratagelse af vores rettigheder? Efter EU menneskerettighedsdomstolens bedømmelse af E.S.’s ret til at omtale Mohammed som pædofil burde vi tvinge Løkke til at trække Danmark fra EU, da sådan en dom fratager os vores grundlovssikret ret til at kritisere ideologier og “profeter”, som vi ikke er enige med.

  Til næste valg, stem for Nye Borgerlige. Vermund ved, at EU modarbejder frihed og Danmarks essentielle identitet og interesse. Vi er nød til at smide gamle partier på porten for at fjerne ikke-vestlige indvandrere fra Danmark (med startpenge for at etablere sig i deres hjemland) og for at fjerne Danmark fra globalisternes onde planer for Europa. Samtidig skal Danmarks grænse sikres.

  Stem rigtigt denne gang for at undgå borgerkrig og anarki. Vi har altså ikke råd til miste en eneste rigtig dansker.

  Kommentar by Cowgirl — 1. november 2018 @ 02:02

 7. Stem D for Danmark. Løkke-Fonden har satanisternes penge i lommen og blod på hænderne.

  Kommentar by Iznogut — 1. november 2018 @ 02:22

 8. Når vælgerne fyldes med løgnagtige løfter om straksstop for indvandring, og statsmedisteren straks efter valget tværtimod øger indstrømningen af migranter, så er vælgerne ikke de skyldige. De er blevet bedraget til at stemme på et parti og en politiker som er ligeglad med Danmark, og som ikke regner danskerne for andet end stemmekvæg. Oveni har VK nu sagt jatak til Marrakech aftalen mv., som kan blive Europas dødsdom. Se de mange dokumentarfilm på you tube som viser at truslerne mod vores lande vokser dag for dag. Se f.eks. “Hearted Spain”, og film om protester, om ballade, vold og mord, om migranters overfald på sagesløse (“Sverige er fortabt”)

  Kommentar by tp — 1. november 2018 @ 02:36

 9. Fejl i min seneste kommentar. Marrakesh-aftalen skaffer 250-400 millioner flere afrikanere/arabere til Europa frem til år 2050. Det har Europa og Danmark ikke brug for. Derfor skal vi sikre, at Danmark ikke skrive under til december.
  Og vi må stemme for Nye Borgerlige til næste valg.

  Kommentar by Cowgirl — 1. november 2018 @ 02:54

 10. NB er RV ver. 1.1 – stemmespild. DF ville gøre same , hvis de havde mandater.
  Der skal 90 mandater til , det er DF mod resten og det har det alle dage været.
  Og nu lader I jer forføre.
  DF skal styrkes, det er den eneste vej.
  Forstår godt hvorfor DDR Tv medie giver hende så meget taletid , som ingen ikke folkevalgt i historien har fået.
  Men I har jo regnet den ud ikke ? Den med at tælle til 90….

  GEneration ID

  Kommentar by frank H. Hansen — 1. november 2018 @ 05:13

 11. DANSK FOLKEPARTI

  Kommentar by frank H. Hansen — 1. november 2018 @ 06:00

 12. Sådan tænkte jeg også da min første barn blev født, helt tilbage i starten af 90 erne….det var Gellerup :-). Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. november 2018 @ 07:10

 13. 12.
  Rasmus Paludan er da noget bedre.

  Kommentar by Sindsro — 1. november 2018 @ 09:41

 14. Dansk politik er blevet en blodig affære. Tusinder af danskere er allerede omkommet som følge af forbryderisk politik. Dødsfaldene indtræffer både som følge af mangedoblet kriminalitet, dalende livskvalitet, sociale ulykker, pervers familiepolitik og skandaløse forringelser af sundhedsvæsnet m.m. Men regeringen synes ikke at mængden af elendighed er stor nok. Hvorfor den nu planlægger at lade yderligere hundredtusindvis af afrikanere og arabere fra Afrika og Mellemøsten vandre ind i Danmark, så danskerne kan blive fordrevet og udskiftet hurtigst muligt. Regeringens politik er en blanding af åndsformørkelse, blodrød kommunisme og kulsort fascisme. Magen til uduelighed, ondskab og forræderi er aldrig tidligere set her i landet.

  Om kort tid kan København være en kopi af Malmø og Danmark være en kopi af Sverige.

  Kommentar by tp — 1. november 2018 @ 10:27

 15. Det er stærkt op ad bakke, når man skal have folk til at stemme anderledes.

  En mine bedste venner er helt enig i at den muslimske indvandring er en katastrofe, men stemmer stadig på Venstre, synes at NB og DF er forfærdelige, og er modstander af alle skal kunne skrive frit på internettet og ikke være underlagt en redaktør.

  Han står også last og brast med Danske Bank.

  Det må være opdragelsen i en familie, der var medlemmer af de konservastive og plejede omgang med Schlüter, der forhindrer ham i at drage konsekvensen.

  Kommentar by Træt — 1. november 2018 @ 10:38

 16. Black pigeon film: “Merkel ACCELERATES the Kalergi Plan in Europe”. Se på you tube dokumentarfilm om hvordan EU er ved at smadre Europas nationalstater.

  Kommentar by tp — 1. november 2018 @ 11:04

 17. Kommer snart til en by nær dig.

  Kommentar by Bastardo — 1. november 2018 @ 11:30

 18. Torben politiformand er sammen med hans 12.000 politi kammerater er imod en lov om tilladelse til peberspray som selvforsvar i eget hjem, det beviser at ingen offentlig ansatte ønsker at beskytte Danmark eller Danskerne, men der kommer en dag hvor bøtten vender, det er forståeligt at Amerikanerne støtter Donald Trump, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. november 2018 @ 13:21

 19. Danmark skal Ikke med i FN (Islamia) s migranthurra! Nej Tak ligesom alle de andre USA, Østrig ;Ungarn, snart Polen.. Danmark

  Kommentar by Hul igennem? — 1. november 2018 @ 16:36

 20. Når ghettoer rives ned tvinges de ud i folks opgange. Og boligforeninger har lejligheder kun til indvandrere. De bliver aldrig slået op.
  Desværre er de nu også at finde i ejerlejligheder. Lejet ud naive, eller købt op til formålet. Tvangsauktioner.
  Man er tvangsbundne idag, hvis ikke man vil dumpe og sælge med tab. Eller tvungent, leje ud. Sidst tvangsauktion.
  Og ja, alle kigger på navne skilte i opgangen.

  Kommentar by P — 1. november 2018 @ 18:07

 21. Det store spørgsmål er ikke om de vil bo der, men hvem de har stemt på.

  Kommentar by Piphans — 2. november 2018 @ 01:11

 22. @11 frank H. Hansen
  “DANSK FOLKEPARTI” er det de samme idioter som lige har været med til at tvinge alle danskere til at betale til Fake News DR? (+ alle de andre Fake News medier i Mohammedanmark).

  Kommentar by Piphans — 2. november 2018 @ 01:35

 23. @18 emmagad
  De danske dhimmistrissere har altid været danskernes fjende. Først var de fidibusser for en eller anden mere eller mindre sindssyg konge, og nu er de fidibusser for islamisterne i Dummark.

  Kommentar by Piphans — 2. november 2018 @ 01:41

 24. Send flytteregningen til Elnqvist og Gammeltoft Hansen.

  Kommentar by Nielsen — 2. november 2018 @ 11:12

 25. Fordrivelsen af danskerne er i fuld gang. Stakkels dem som ikke har råd til at flytte væk fra “berigelsen”.

  Kommentar by Bent Nielsen — 2. november 2018 @ 18:15

 26. #3.

  Præcis!..

  Alle dem der har stemt på et mainstream parti de sidste 50 år bære skylden for vi er indlemmet i EU og i en musvinsk indvandring.

  Som Pernille Vermund siger “stem på det samme og få mere af det samme”..

  Kommentar by Jp — 3. november 2018 @ 09:56

 27. Apropos multikultur på dansk

  Jeg hørte i går søndag i 24Syv en udmærket udsendelse, om iranske Roxana fra Vollsmose, hvis 12-årige dreng helt tilfældigt så et mordforsøg begået af en somalisk unge, hvorefter sønnen bliver så traumatiseret og utryg, at moderen må sende ham bort for at skjule ham fra de lokale indvandrerdrenge, mens indvandrerdrengene i stedet kører en brutal hetz mod moderen. Og det offentlige, der skulle beskytte familien, svigter fælt på alle parametre.

  Dette breder sig ud i Danmark, så det bliver til et land, som almindelige mennesker ikke længere kan leve i. Det forklarer alt om, hvorfor vesteuropæere flytter til Ungarn for at få trygheden igen, og det er komplet ligegyldigt, at levestandarden herved måske falder et par trin.

  Kommentar by traveler — 5. november 2018 @ 09:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper