1. november 2018

Douglas Murray, Europas undergang — immigration, identitet og islam, Forlaget Ellekær, 2018

Forlaget Ellekær har oversat og udgivet Douglas Murrays The Strange Death of Europe: Immigration, Identity, Islam, og det må være årets udgivelse i genren. Europas undergang — immigration, identitet og islam kan købes online for 295 kroner. Herunder tre eksempler.

“I 1984 havde Ray Honeyford, der var skoleleder i en skole i Bradford, et indlæg i The Salisbury Review, et blad med begrænset oplagstal, hvori han reflekterede over nogle af aspekterne ved at lede en skole i et område, hvor 90 procent af eleverne var børn af immigrantforældre. Han nævnte, at muslimske fædre ikke ville tillade deres døtre at deltage i danseundervisning, drama og sport, og at myndighederne tav om de forskellige kulturelle praksisser, såsom at forældre sendte børn til Pakistan i undervisningsperioder.

Han var tilhænger af, at skoleelever skulle anspores til at tale sproget og forstå kulturen i det land, de levede i, og ikke opfordres til – sådan som Horneyford hævdede, at de toneangivende inden for racerelationsområdet gjorde det – at leve parallelle liv i samfundet.

Racerelationsindustrien, som Honeyford havde kritiseret i sin artikel, iværksatte øjeblikkeligt en kampagne mod ham. Bradfords muslimske borgmester krævede Honeyford fyret og anklagede ham endog flere år senere for blandt andet ‘kulturchauvinisme’. I strømmen af protester og beskyldningen om at være ‘racist’ blev Honeyford tvunget ud af sit job og kom aldrig mere til at arbejde med uddannelse. Han havde i sin stødende artikel skrevet, at som følge af et politisk og endog sprogligt forfald var det vanskeligt at skrive ærligt om disse forhold, og den måde, hvorpå han blev behandlet, var et klart bevis herpå.

Hvorfor blev en populær skoleleder – over hvem der ikke var andre klager – tvunget til pensionering for at fremsætte en sådan påstand? Den eneste forklaring er, at på det tidspunkt var der ingen, der brød sig om den nøgne sandhed om disse forhold. Der var opstået et politisk og socialt paradigme –pinligt benævnt ‘multikulturalisme’ -, og i 1984 var det endnu ikke muligt at anfægte grundlaget for den anskuelse. Selv om dette kan have været en ringe trøst for Ray Honeyford, så begyndte mange mennesker et par årtier efteroffentliggørelsen af hans artikel at tale om, at han måske havde haft fat i noget rigtigt, og ved hans død i 2012 var kernen i hans påstand blevet bredt anerkendt.” (S. 37f)

[…]

“I 2006 vakte den hollandske justitsminister, Piet Hein Donner, betydelig vrede i Holland, da han i et interview antydede, at hvis muslimer ønskede at ændre landets love til sharia med demokratiske midler (dvs. når muslimerne var blevet tilstrækkelig mange), så kunne de gøre det. I 2004 havde Donner kortvarigt foreslået en genoplivelse af landets blasfemilove for hermed at imødekomme nogle muslimers bekymringer.

I 2008 vakte det mindst lige så meget offentlig harme i Storbritannien, da ærkebiskoppen af Cantebury, Rowan Williams, i The Royal Courts of Justice holdt en forelæsning, der beskæftigede sig med den parallelle jurisdiktion, som var i vækst i landet. Under forelæsningen antydede ærkebiskoppen, at indførelse af elementer af sharia i Storbritannien ’synes uundgåelig’. I efterdønningerne af den første offentlige vrede hævdede ærkebiskoppen, at han var blevet misforstået. Men i et interview i BBC Radio den følgende dag, som skulle afklare hans bemærkninger, gik han endnu længere og erklærede, at ideen om, at ‘der er én lov for alle, og at det er alt, hvad der er at sige om det’, udgjorde ‘en vis fare’.

Efter år med stigende bekymring for immigration og sikkerhed syntes det pludselig, som om noget af det mest grundlæggende i den vestlige civilisation blev lagt frem til forhandling. Undertiden forekom det, som om også fortiden var til salg.

Blot to uger før Merkels Potsdamtale talte den forbundstyske præsident, Christian Wulff, på ‘Den Tyske Enheds Dag’. Blandt hans bemærkninger, som også sigtede mod at besvare Sarrazins spørgsmål om islams placering i Tyskland, lod Wulff forstå, at islam var lige så meget en del af landets historie, som kristendommen og jødedommen havde været det. Denne udtalelse afstedkom et ramaskrig i Tyskland – også fra rækkerne af hans eget parti, CDU. Men Wulff var ikke alene om at fremstå som villig til at ændre fortiden med det formål at tilpasse sig de aktuelle realiteter.” (s. 121f)

[…]

“Efter kansler Merkels store beslutning fortsatte politikere, mediestjerner og andre igennem et år med at insistere på, at Europa skulle tage imod verdens migranter. De mennesker, inklusive den almene offentlighed, som fortsatte med at stille spørgsmål ved denne politik, afvistes igen og igen som hjerteløse og mulige racister. Og selv et år efter, at der var enighed om, at situationen i Europa var en katastrofe, fortsatte flådepatruljer i det sydlige Middelhav med at samle mennesker op i tusindvis. I henhold til EU’s egne agenturer var antallet af
migranter, som kom til Italien i juli 2016 12 procent højere end i juli 2015.

Et år efter det, der skulle have været toppunktet, blev mere end ti tusind mennesker samlet op ud for den nordafrikanske kyst på blot 48 timer. Når som helst medierne rapporterede om disse begivenheder, beskrev de migranterne som værende blevet ‘frelst’ eller ‘reddet’ op af Middelhavet.

Det meste af tiden sejlede europæiske fartøjer blot tættere på den nordafrikanske kyst og samlede mennesker op fra de både, som de var blevet skubbet ud i ikke mange minutter tidligere. Men det var virkelig underforstået, at de var blevet ‘frelst’ eller ‘reddet’ fra en forfærdelig situation, som i første omgang havde fået dem til at sejle ud i bådene. Og som tidligere havde ingen af detaljerne nogen betydning. Blandt de fraværende detaljer var, at der i strømmen af migranter til Italien stort set ikke var nogen syrere fra borgerkrigen. Det var i stedet næsten alle unge mænd fra Afrika syd for Sahara.

Et andet punkt, som kunne have været af en vis interesse, var, at hvad de end var flygtet fra, så var det muligvis ikke værre end det, som hundreder af millioner andre kunne ønske at flygte fra i månederne og årene fremover. Når først migranterne var blevet ‘reddet’, ville det godgørende Europa, som krævede, at denne politik skulle fortsætte, miste interessen for de senest ankomne.

Da 2015-krisen var på sit højdepunkt, havde mange personer i Storbritannien fra lederen af Scottish Nationalist Party til Labours skyggeindenrigsminister samt utallige skuespillere og rockstjerner sagt, at de ville tage imod en flygtningefamilie. Mere end et år senere havde ingen af disse personer i realiteten gjort dette. Som med generøsiteten og godgørenheden gennem hele krisen var det lettere at forvente af andre, at de ville være godgørende på ens vegne, når man først havde givet til kende, at man var på jordens fattiges og undertryktes side.

Konsekvensen af ens godgørenhed kunne overlades til andre. (s. 336f)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96171/trackback

47 Comments »

 1. Udvis alle muhamedanere fra Danmark og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. november 2018 @ 13:53

 2. Afghaner dømt til livslang udvisning efter voldtægt af 14-årig pige
  Vestre Landsret i har stadfæstet en dom på to et halvt års fængsel og livslang udvisning af Danmark til en 16-årig voldtægtsmand fra Afghanistan. Det skriver Ritzau. En 14-årig pige var offer for forbrydelsen, deer sktete på et toilet i indkøbscentret Broen i Esbjerg.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. november 2018 @ 13:59

 3. Mon ikke, der skulle stå: Afghaner dømt til livsvarig forsørgelse af de danske skatteydere?

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. november 2018 @ 14:00

 4. At 2:

  Han følger jo blot den højstelskede religionsstifter og pædofets eksempel.

  Har vi nu ikke mere religionsfrihed her i landet? Hvor er Bjørn Elmquist og David Trads?

  Kommentar by Bastardo — 1. november 2018 @ 14:54

 5. Det må være dels korruption og dels dumhed/sindssyge der driver værket. Der er jo tusinder af ansatte i indvandringsindustrien og integrations-/service industrien, og de suppleres så af især de kvindelige journalister samt pladderhumanisterne, feministerne og rødstrømperne der ligesom Merkel, Jelved, Stine Bosse, Birthe Hornbech og lignende har slået hjernen fra, og udelukkende kører på følelser og mavefornemmelser. (eller har de aldrig haft en hjerne?)

  Ihvertfald er de døve, blinde og blanke mht. alle konsekvenser af EUs og Merkels imbecile politik.

  Kommentar by Bent Nielsen — 1. november 2018 @ 15:12

 6. De danske mænd……. og de danske kvinder der ikke ønsker at blive undertrykt og tæsket helt ned under gulvbrædderne…… må til at tage sig sammen. Alle løftebrydere, kommunister og pladderhumanister bør sorteres fra, ved det kommende valg.

  Det vil være hovedløst og selvmorderisk at blive ved med at stemme på partier og politikere som er tilhængere af EU, afrikanisering og islamisering. Danmark går rabundus, hvis de gamle asociale, anti-danske partier får for mange stemmer. Støt Nye Borgerlige og Stram Kurs.

  Kommentar by Bent Nielsen — 1. november 2018 @ 15:21

 7. Ja, alle de nuværende partier har svigtet og bedraget os. Hvis man som vælger bliver ved med at stemme på partier der allerede har snydt en mange gange, er man bare for dum. Derfor bør både V, K, R, S, SF og hvad de ellers hedder, skrottes. Skrot dem, inden de skrotter dig.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. november 2018 @ 15:45

 8. Er det 700.000 muslimer der er i danmark..????
  Heraf er de 350.000 mænd og drenge… og 200.000 sikkert i den militærdygtige alder…

  Det danske forsvar består af 15.000 personer (sikkert incl. sekretærer og kogekoner)
  og det danske politi er 10.600 med kun 6.500 til regulært politiarbejde….

  I 1940 tog KUN 38.000 Tyske soldater danmark… Måske det er en god ide at vågne op??!!

  Hvad koster det at udstyre 10% af muselmændene med Automat våben???? 100Mio…??? Det er ikke mere end hvad 10-20 københavner lejligheder koster…

  Den danske venstrefløj ville være ekstatiske medløbere…. Jeg giver dem en uge og danmark er fortid…. Det skete i Iran i 1979 og kommer også til at ske her…

  Kommentar by løbet er kørt — 1. november 2018 @ 16:07

 9. Tag hjem efter 2,5 års fængsel. Så er han 18.

  Kommentar by Hul igennem? — 1. november 2018 @ 16:32

 10. Det er en glimrende bog. Kan varmt anbefales.

  Kommentar by Holger_Danske — 1. november 2018 @ 16:38

 11. Det vigtigste for det danske folk, set med mine øjne, er at vi sikrer os, at stemmerne ved enhver valghandling ikke kun bliver talt af repræsentanterne i folkestyret, men at vi foretager en egenhændig kontroloptælling ved, at kunne identificere vores egen stemme på dens påtrykte serienummer på stemmesedlen sammen med at stemmesedlerne og sammentællingerne bliver lagt frem til offentlig kontrol, f.eks. i en offentlig database man kan tilgå fra nettet, hvor alle sedlerne og deres optalte resultat fremgår.

  Kommentar by Jack Nille — 1. november 2018 @ 16:48

 12. Ja, gad vide hvornår vi er nået til, der som i Sverigstantinopel, svindles med valgresultatet “i den gode sags tjenste”?

  Kommentar by White knight — 1. november 2018 @ 17:04

 13. Jeg har ingen tiltro til, der ikke allerede fuskes med meningsmålinger.
  Og gad vide hvorfor man ønsker dem og exit-polls forbudt op til og på selve valgdagen?
  Vi lever ikke længere i et retssamfund.

  Kommentar by White knight — 1. november 2018 @ 17:23

 14. Hvis et demokrati er for svagt, får vi enten røverkapitalisme, tyranni og gangstervælde……. eller vi får et socialistisk og fascistisk diktatur hvor staten er alt og borgeren intet. I begge tilfælde et samfund der er fjendtligt og uretfærdigt, og som undertrykker og mishandler det store flertal.

  Vores eget demokrati er afgørende svækket. Dels af fjernstyringen fra Bruxelles, dels af de manipulerende, censurerende, fortiende og løgnagtige medier. Vi bør prøve om vi kan få det genopbygget. Et indirekte demokrati dur ikke, for man kan ikke stole på politikerne. Vi må gå over til direkte folkestyre som i Schweitz, hvor alle større beslutninger lægges ud til bindende folkeafstemning.

  Hvis kommunisterne og pladderhumanisterne vil tage ved lære af historiske erfaringer, vil de komme til at forstå at de vil blive udsat for jernhård undertrykkelse med forfølgelser, tortur og massehenrettelser, hvis deres afrikanisering og islamisering lykkes.
  I Iran forsvandt de i tusindvis ind i fængslerne, eller de blev hængt i byggekraner og fra vejbroer mv. Og bøsser blev kastet ud fra høje bygninger.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. november 2018 @ 17:43

 15. Det går alvorligt ned af bakke. Man må ikke længere kalde “profeten” Muhammed for pædofil ifølge Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, fordi muslimer åbenbart har ret til at få beskyttet deres religiøse følelser. Religion trumfer altså ytringsfrihed og religionskritik.

  Det er meget bekymrende, men jeg har INTET set om det i danske medier? Har I?

  Mere på https://www.dw.com/en/calling-prophet-muhammad-a-pedophile-does-not-fall-within-freedom-of-speech-european-court/a-46050749

  Kommentar by Hertz — 1. november 2018 @ 18:09

 16. Et samfund som ikke tåler sandheden, et system som ikke vil finde sig i ytringsfrihed, er et sygt samfund og et ondt system. Se hvordan Enoch Powell, Glistrup, Ninn Hansen og mange andre er blevet hetzet af tåbelige rødfascister og pladderhumanister. Fordi de sagde sandheden. Læs på black pigeon, you tube og snaphanen om hvordan forrykte kliker nu med fuldt overlæg, for tredje gang søger at smadre Europa. (1. og 2. gang var verdenskrigene anstiftet af Tyskland)

  EU vil nu fratage europæerne deres menneskerettigheder og lande, og overgive dem til muslimerne. Se Merkel og Kalergi-Marrakech planen.

  Enoch Powell advarede allerede i 1968 om at FLODER AF BLOD igen kunne komme til at flyde i byerne. Terrorbomber, og utallige skyderier, overfald og mord, har de senere år bevist at Powell havde ret.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. november 2018 @ 18:39

 17. EU er en forkortelse for “Europas Undergang”,så titlen er dobbelttydig.

  Kommentar by Steffen Richter Nielsen — 1. november 2018 @ 19:02

 18. Løkke-Fonden har det godt og danskere i deres eget hjemland tåler konsekvensen.

  Kommentar by Iznogut — 1. november 2018 @ 19:28

 19. Se “Why the west is (can be) lost”, — “The coming crash of the EU”, — “UE/EU versus Poland, the last bastion”, — “Merkel, the destroyer of Civilizations” — (black pigeon/you tube)

  Kommentar by Ole Jensen — 1. november 2018 @ 20:35

 20. # 8 kl. 16.07….. Ja, hvad er ikke sparet væk efterhånden. I 6O’erne var der 1OO.OOO mand i forsvaret. Og 1OO.OOO andre danskere var også parate til at forsvare landet og friheden. De styrker kunne vi stadig have haft, hvis det ikke havde været for de radikale og deres forræderiske politik og deres utrolige svineri med skatteborgernes penge.

  Kommentar by tp — 1. november 2018 @ 20:47

 21. Ærgerlig oversættelse af titlen. Vi har dog både “sælsom” og “besynderlig” at gøre godt med. Jeg tænker, at The Strange Death Of Europe er en parafrasering af sidste del af sætningen: A phosphorescent pool; a strange grave for a young Scot fra Jules Verne’s Rejsen Til Jordens Indre.

  Jeg ved ikke, hvordan “strange” i denne sætning er oversat til dansk, men det kunne man jo nok hitte ud af. “Sælsom”, ville jeg tro.

  Europas sælsomme død … Den overskrift ville have solgt mange flere bøger. Få gider derimod at høre om “Europas undergang”. Den hører de jo hver dag om på Facebook.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. november 2018 @ 21:16

 22. OT
  Her er noget venstrefløjserne vil ærgre sig over
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE10978028/medie-israel-tippede-pet-om-iranske-attentatplaner

  01.11.2018 KL. 15:04
  Medie: Israel tippede PET om iranske attentatplaner
  Ifølge israelske medier var det efterretningstjenesten Mossad, som opsnappede Irans planer om at dræbe iranere i Danmark. Plausibelt, vurderer en forsker.

  Kommentar by Sindsro — 1. november 2018 @ 21:35

 23. Tak for bogtippet, Kim.
  Angående titlen er jeg enig med Morten i, at oversættelse ikke får det hele med. Men den er svær. F. eks. kan jeg også læse den som “Europas uforståelige død” – det burde simpelthen ikke kunne lade sig gøre! Så dumme er der ingen der er, som europæerne altså alligevel er.

  Kommentar by JMR HH Jr — 1. november 2018 @ 21:49

 24. Jeg er også enig med Morten #21 i den lidt ærgerlige oversættelse.
  Jeg kan varmt anbefale alle at læse bogen (som jeg har læst på engelsk). Murray skærer lige igennem alle bullshit-argumenterne. Og så ser han tingene fra Europæernes synspunkt, hvilket er velgørende. Samtidig bliver man også lidt trist, som når nogen endelig ser een. Jeg har skrevet en anmeldelse af bogen på min hjemmeside, hvis nogen er interesserede. Ellers er der også mange andre, der har anmeldt den – og givet den deres varme anbefalinger :-)

  Kommentar by Birgitte — 1. november 2018 @ 22:19

 25. Det hele er faktisk meget sælsomt. EU har nu officielt erklæret at nationerne/fædrelandene/folkehjemmene og de lokale demokratier er “roden til alt ondt”. Hvorfor EU vil flytte det halve Afrika til Europa for at opløse nationerne indefra. Så kan det jo næsten ikke blive mere sindssygt.

  Fem lande har foreløbig sagt fra. Men Lars Luskebuks, Kristian Jensen og de radikale m.fl. fremturer. Statsmedisteren har iflg. pressen tænkt sig at skrive under på den rablende vanvittige Merkel plan. Det vil jo være som at pisse det danske folk i ansigtet. Men visse folk har jo ingen skrubler.

  Kommentar by tp — 1. november 2018 @ 23:16

 26. Tak for “korankaffe”, Birgitte.

  Kommentar by Iznogut — 1. november 2018 @ 23:27

 27. Se Snaphanen den 21. oktober ang. Kalergi planen/Merkel som vampyr. Se Marrakech aftalen som vores hjemlige medier stort set har fortiet, selvom den lægger op til både Europas og Danmarks ruin og ødelæggelse.

  Kommentar by tp — 1. november 2018 @ 23:28

 28. Vi må have startet
  #ExitIslam.dk

  Kommentar by Hul igennem? — 1. november 2018 @ 23:43

 29. @24 Birgitte
  Vi har ikke brug for flere “bøger” om kulten islam, vi har brug for en dansk modstandsbevægelse så vi kan få aflivet islam i Danmark.

  Sankt Glistrup har allerede givet danskere beviserne for mange år siden, vi skal bare i gang.

  Men ellers så spørg de millioner af kristne som muslimerne allerede har myrdet og skåret halsen over på.

  Bare spørg verdens første kristne land Armenien, som har måttet kæmpe mod islam og islams halshugger ideologi i tusind år.

  Kommentar by Piphans — 2. november 2018 @ 02:34

 30. Beviserne hober sig op. For dem som har sat sig ind i hvad der foregår, er der ingen tvivl. Vores civilisation, fred og livskvalitet søges udskiftet med barbari, vanvid, kaos, krig, tyranni og elendighed. Nogle af Europas og Danmarks politikere er lige så sindssyge og hensynsløse som i sin tid nazisterne. Hitler ville smadre nabolandene udefra med bomber, granater og maskingeværer. Men i dag er Tyskland militært et svagt land. Så nu prøver man med nye metoder. En import af flere hundrede millioner afrikanere og arabere vil kunne smadre nabolandene indefra. Frau Merkel og EU har begærligt grebet idéen og har sat en gigantisk invasion i gang. (Dog har man måske gjort regning uden vært?)

  De fleste danskere har dog ikke megen viden om hvad der er ved at ske, og derfor er der stadig brug for bøger, pjecer, løbesedler, foredrag og andet. Men tiden risikerer selvfølgelig at løbe ud inden de sidste kommer med. Mange burde straks gå i gang med at overbevise andre om, at vi skal have nye partier ind ved det kommende valg. De gamle fører jo Danmark mod ruin og undergang. Og regeringen er ikke fem potter pis værd.

  I Sverige lykkedes det at holde befolkningen i uvidenhed. Derfor er Sverige sunket ned i kommunisme samt gangstervælde med vold, mord, kvindemishandling, hjemmerøverier, påsatte brande og udbredt social elendighed.

  I Frankrig foregår der nu 1OOO angreb pr. dag på borgerne. I Paris er der krigslignende zoner. I Malmø, London, Berlin, Chemnitz osv. er det noget af det samme. Se Snaphanen og black pigeon.

  Private danskere bør hurtigst muligt få trykt nogle pjecer og løbesedler til uddeling. (Aviserne vil ikke tillade annocer med oplysende indhold. Se hvordan det gik med Kirsten Sletbjergs annoncer)

  Kommentar by tp — 2. november 2018 @ 06:12

 31. @ #24 Birgitte

  Når man læser din anmeldelse, får man det indtryk, at Douglas Murray – for hvem jeg har den største respekt – overser den væsentligste faktor i bestræbelsen på at bekæmpe nationalismen og erstatte nationalstaterne med multikulti, nemlig Det Europæiske Projekt. Føderalismen. Visionen om en europæisk regnbuerepublik for individer med rødder i alle folkeslag trindt om Jord, der ønsker at leve under den fred og frihed, som “de europæiske værdier” garanterer alle mennesker, uanset hudfarve og tro (vi havde egentlig glemt “tro”, men den har muslimerne aktualiseret – så nu: også tro). “Vi skal jo snart til at leve i Det Nye Europa, i hvilket ikke blot muslimerne – men vi alle sammen – skal integreres” lød den udtalte vision i en tid, som Douglas Murray måske simpelthen er for ung til at kunne huske!

  Det er supervigtigt at erkende multikulti som ikke et mål, men et middel. Derfor er vore politikere tolerante overfor de negative sider af indvandringen. Ikke uvidende om dem. De gamle partier er i konsensus om en føderal målsætning, som de ikke ønsker at udsætte for vælgernes bedømmelse i andet end kompliceret-gjorte, juridisk-agtige fragmenter, hvis bagomliggende hensigter benægtes, selvom tendensen er krystalklar: Løkke og jeg ved ikke, hvad næste afstemning helt præcis kommer til at omhandle, men vi ved, at han stemmer Ja – og jeg stemmer Nej. For vi ved begge, hvad den dybest set gælder. Kun Morten Løkkegaard fra Venstre er så naiv, at han presser på for at præsentere projektet for vælgerne i sin helhed. Og det kan jeg lide ham for, selvom vi er politiske antagonister.

  Siden halvfjerdserne har de gamle partier systematisk udrenset enhver kandidat, der ikke, stillet overfor et ultimatum, kunne sige “der er intet alternativ til EU!”

  Politikerne har et mål. Og de har et middel. Hvis bivirkninger, de på ingen måde er uvidende om. Hvilke bivirkninger de derfor forsøger at dulme, så vi ikke stiller os på bagbenene på vejen mod det Utopia, der er så meget til vores fordel, at man ikke kan lade bagstræbere stå i vejen for det med deres såkaldte “demokratiske indflydelse” og småtskårne, borgerlige nationalisme.

  Det er sådan, der tænkes. Alle vore fokeafstemninger har modhager, og summen af dem vil med tiden stille os overfor et fait accompli. Benægt det bare, politikere!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. november 2018 @ 11:06

 32. Har jeg ret i min formodning om, at Douglas Murray fejler på det punkt?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. november 2018 @ 11:45

 33. Gad vide, hvor mange store stærke negre – kaldet flygtninge – der bor i en af Bonos utallige skattelyejendomme?

  Kommentar by anon — 2. november 2018 @ 11:50

 34. Man nægter totalt at forholde sig til den islamiske mentalitet eller alt erfaring med den, og man nægter at forholde sig til alle de konflikter den afstedkommer. Derfor bliver alt snak om – integration- multikulti- fred og tolerance – blot drømmeidealer i verdensfjerne politikere og kulturpingers hoveder, idet de nægter at forholde sig til virkelighedens verden og islams psykosociologisiske påvirkning. Det er det der har skabt Europas undergang,……bortset fra Ungarn, Polen, Tjekkiet, Slovakiet….så der er håb for fremtiden.

  Kommentar by Michael Unna — 2. november 2018 @ 12:00

 35. De søger endda at kriminalisere dem der gør-.Støt SIAD. God Fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. november 2018 @ 12:02

 36. POLITIKERE OG JOURNALISTER er nok ofte korrupte eller for dumme, uvidende eller indoktrinerede til at ville eller kunne være fremsynede. I starten da det hed EF var de fleste borgerlige politikere begejstrede, og derfor kunne skeptikere ikke gøre sig gældende. Og med tiden er de “borgerlige” partier blevet til massive blokke af europater. At EF ændredes til EU gjorde ingen forskel. Og efterhånden opdagede de røde partier også at man kunne blive rig ved at ligge på maven for EU, så de blev også europater. Og alle der var kritiske overfor EU og de ophævede landegrænser, blev jo hetzet af de statsbetalte medier. Som også mobbede alle som fandt det forkert at fylde Danmark med hundredtusindvis af kulturfremmede.

  Hele det politiske klima blev korrumperet, og derefter forgiftet af hetz- og løgnekampagner. I Sverige gik det helt galt, og er endt i u-menneskelige og livstruende forhold for store dele af befolkningen. Her i Danmark er det endnu ikke helt så slemt, men det kan det snart blive. Hvis det står til Merkel, V, K, R, SF og bøsse-badutspringerne, skal vi modtage yderligere 5OO.OOO migranter, eller flere.

  Douglas Murray har næppe overset elefanten i rummet, EU. Jeg tror roligt man kan opfatte hans bog som en stærk advarsel mod både EU og Merkel, og den invasion af arabere og negre der er blevet sat i gang.

  Modstanden mod europaternes korrupte vanvid er heldigvis hastigt stigende, så der er stadig håb om at vi kan undgå at Europa og Danmark løbes over ende af de krævende, utaknemmelige, agressive, voldelige og erobringslystne afrikanske angribere og besættelsestropper. (hvis invasionen fortsætter bliver den 1OO% sikkert til en voldspræget/terroristisk udplyndring, besættelse og kolonisering af Europa. Eller til en regulær borgerkrig.

  Kommentar by tp — 2. november 2018 @ 12:26

 37. Hej Morten (#31 og #32)
  Det er rigtigt iagttaget, at Murray ikke forholder sig til EU eller “det Europæiske projekt”. Det er faktisk lidt interessant, at du nævner det, for han skriver jo meget om “Europæerne”. Det er med 100%sikkerhed ikke “EU-borgere” han skriver om, men de Europæiske nationers borgere. Han berører forskellen mellem Øst- og Vesteuropa ift. immigration og forklarer det med, at Østeuropæerne har oplevet “livets tragiske dimension” i form af Sovjets undertrykkelse og ufrihed. Jeg tænkte ikke så meget over det, da jeg skrev anmeldelsen, men efter at jeg havde læst Murrays bog læste jeg Bat Ye’ors Eurabia (som jeg også har anmeldt). Den giver jo en helt anden forklaring på, hvordan løgnene om immigrationens nødvendighed og uundgåelighed er opstået. Jeg vil sige, at det perspektiv supplerer Murrays bog. Men Murrays bog er meget anbefalelsesværdig stadigvæk :-)

  Kommentar by Birgitte — 2. november 2018 @ 17:32

 38. Flere

  Lidt dugfrisk fra Douglas Murray, The Spectator – Artiklen forklarer/supplerer måske nogle af de stillede spørgsmål her i tråden? (dateringen 3. november 2018, skyldes formentlig at den udkommer på papir i morgen)

  https://www.spectator.co.uk/2018/11/angela-merkel-is-on-her-way-out-and-so-is-her-vision-for-the-eu/

  Kommentar by T. Flodur — 2. november 2018 @ 17:36

 39. Ved afstemningen i 1973 om ja eller nej til Rom-traktaten/EF, var K, V, S og de radikale meget ivrige efter et ja. De kørte en stor kampagne om handelsfordele og om at man skulle sige ja for “den daglige husholdnings skyld”, som om det hele kun drejede sig om priser på mad, tøj og småting. Folk der havde læst Rom-traktaten vidste at det drejede sig om langt mere end handelssamarbejde. Og nogle mente at traktatens formulering om tættere, tættere og tættere samarbejde (helt uden stopklodser) pegede frem mod en stor politisk union der kunne blive til skade for demokratiet. De fik jo desværre ret.

  Kommentar by tp — 2. november 2018 @ 18:00

 40. Til Birgitte:

  Det er jeg også overbevist om, at den er :) Jeg har stor tillid til Douglas Murray.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. november 2018 @ 21:19

 41. Også hos Snaphanen omtales bogen som meget interessant og oplysende. Der tales først om rådvilde og ukyndige politikere, men efterhånden som man kommer i dybden afdækkes det også hvilken kynisk, ubegavet, korrupt og forræderisk politik der har været tale om.

  Så er der også noget om migranters organiserede ondskab mod børn og unge. Og det vises også at hvor visse mænd nøjes med at vride hænder når deres døtre mishandles, deres sønner lemlæstes/myrdes og deres land besættes og udplyndres, er der andre mænd der er noget mere handlekraftige. (de mest handlekraftige lader sig dog nok ikke filme)

  Kommentar by Bent Nielsen — 2. november 2018 @ 23:56

 42. HOS SNAPHANEN HÆVDES DET at EUs politikere med fuldt overlæg ønsker at nedbryde nationalstaterne. Og meget tyder på at det er rigtigt. For hvis man ikke forstår at ophævelsen af landegrænser kan have mange negative konsekvenser (herunder kriminelles frie bevægelighed), og hvis man ikke forstår at importen af 4OO eller 5OO millioner kulturfremmede negre og arabere, (eller endnu flere) til forsørgelse af europæerne, kan få store negative konsekvenser for økonomien, velfærden og sikkerheden……. hvis man ikke forstår det, er man jo dybt åndssvag i klinisk forstand. Eller man er sindssyg.

  EUs politik ligner nu en videreførsel af Hitlers og nazisternes magtsyge politik, og det er nok ingen tilfældighed.

  At mange pladderhumanister er på sinkestadiet er der selvfølgelig ingen tvivl om. Andre af dem er sindssyge. I frau Merkels tilfælde er det nok mest det sidste. En form for kuppelkatarr og rotter på loftet der har bredt sig til en del af dem hun omgiver sig med. Eller de har været ligesindede. Der er jo erfaring for at kommunisme og totalitær magt tiltrækker skøre kugler og magtsyge galninge.

  Stadig er det ret sælsomt og besynderligt at EU har udviklet sig til et totalt vanvittigt foretagende. Men hvis europæerne og danskerne bliver ved med passivt at se på hvad der foregår, så er de jo selv skøre. For passiv laden stå til vil føre til at Europa vil blive oversvømmet af blod, barbari, død og elendighed. Det fremgår jo krystalklart af de erfaringer man allerede har indhøstet med den begyndende afrikanisering og islamisering af Frankrig, England og Sverige mv. Og af rædslerne i Mellemøsten og Afrika kan man også lære en del.

  De tossede og de tåbelige er der mange af. Derfor må de fornuftige nu mobilisere og gøre sig gældende. Og det hurtigt. Ellers vil Europa synke ned i et dybt mørke og endeløse lidelser.

  Se Snaphanen, den korte avis, 24nyt.dk, jp-jalving og black pigeon/you tube, inden de forsvinder. EU vil jo inden længe prøve at censurere og afskaffe al fri og demokratisk debat.

  Kommentar by OLE JENSEN — 3. november 2018 @ 06:44

 43. FORSLAGET om at trykke og uddele løbesedler, pjecer og CD’er/DVD’er er vel værd at overveje!

  Kommentar by OLE JENSEN — 3. november 2018 @ 06:55

 44. Det er helt korrekt, at politikernes mål er at knække ryggen på nationalstaterne. Man kan se EU’s kadre som udtryk for, hvad politikerne tænker, for det er dem, der har indsat den. Denne kadre er 100% føderalistisk, og ser alt “nationalt” som en vederstyggelighed, der skal bekæmpes som var det nazisme.

  Politikerne ønsker at erstatte nationalismen med en moderne “værdi-patriotisme”, hvorfor man ideligt hører dem tale om “de europæiske værdier”. Idéer, der uden den muld, der er gødet for dem, naturligvis er fuldstændigt luftige og rodløse. Men det forstår de ikke. De er ikke onde. De er dumme og forfængelige. Og frem for alt: elitære.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. november 2018 @ 09:24

 45. NB! Kirsten Sletbjergs annoncer blev midlertidigt stoppet, fordi de indeholdt forkerte oplysninger. Det er direkte kontraproduktivt at sende den slags ud. Jo mere vi skader vores sag, og svækker vores troværdighed, jo mere får vi at reparere, inden vi atter får ørenlyd. Så brug hellere debatsiderne. Vi danskere er ikke svenskere. Vi har et frit debatmiljø. Det er helt fint at bruge det. Og endnu finere, hvis man kan hitte ud af at være saglig.
  Beskeden til Kirsten Sletbjerg var, så vidt jeg husker, at annoncerne kunne genoptages, når påstandene var faktatjekkede.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. november 2018 @ 09:31

 46. > tp — 2. november 2018 18:00

  Blot et par tilføjelser: Afstemningen om EF fandt sted 2. oktober 1972, og Danmarks tiltrædelse skete pr. 1. januar 1973. Blot efter hukommelsen, jeg havde ikke stemmeret dengang. I øvrigt var flere fremtrædende socialdemokrater imod, herunder – igen frit efter hukommelsen – Svend Auken og Ritt Bjerregaard.
  Sidstnævnte fik dog sidenhen uden kvavabbelser reddet sig en ganske god årsløn samt efterfølgende pension som kommissær i unionen.

  Hovedargumentet i helsides avisannoncer var dengang, at smør- og baconeksporten til England – som stod til også at indtræde i EF i 1973 – ellers ville være i fare.

  Hovedpunkterne i afstemningen var frihandel og arbejdskraftens frie bevægelighed. Begge dele er nu noget lala, da momssatserne i medlemslandene er temmelig forskellige, og da arbejdskraftens frie bevægelighed mestendels er til gavn for polske og baltiske løntrykkere samt tiggere, fortrinsvis romaer aka sigøjnere fra Rumænien og Bulgarien.

  Herudover har samtlige danske regeringer strikt og regelret fulgt diverse konventioner og aktivistiske domme fra EMD på baggrund af EMRK, begge dybt forældede og tiltænkt en anden tid, hvor det ikke hovedsageligt handlede om arabere og negre.

  Kommentar by anon — 3. november 2018 @ 10:19

 47. Douglas Murray var i DR2 Deadline her til aften, og gav ‘journalist’ (læs: menings-/følelsesmenneske) Steen Nørskov ‘tørt på’.

  Jeg glæder mig til evt. Snaphanen/Den Korte Avis, har en video fra Sappho-prisen overrækkelsen. Murray er knivskarp.

  Kommentar by Thorbjørn — 5. november 2018 @ 00:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper