3. november 2018

Torben Steno om NB-vælgere der mest interesserer sig for ‘hvad der kunne komme ind i hendes mund’

Tidligere P1-redaktør Lasse Jensen går i Dagbladet Information hårdt til angreb på BT og danske medier, for at give Pernille Vermund og Nye Borgerlige for meget omtale. ‘Fremmedhadende demagoger’ bør behandles med ’skærpet kritisk sans’, forklarer den 71-årige journalist, der i sine unge år var formand for Danmarks Kommunistiske Ungdom i Fredericia. Ikke ligefrem noget der har hæmmet hans journalistiske karriere.

Såvidt den journalistiske venstrefløj. Status quo’erne på højrefløjen er også bekymrede, ikke mindst Radio24syvs Jarl Cordua, der altid står fast, lige der hvor Venstre i denne uge placerer sig værdipolitisk. Den irrationelle fremmedhadske højrefløj er dem til højre for mig selv lige nu…

Værst i seneste udgave af Cordua og Steno var dog hans medvært Torben Steno, der ikke rigtigt kunne forstå hvorfor danskere ville stemme på Pernille Vermund, og derfor rodede sig ud i betragtninger om hendes barm, og det der er værre: “Hvad der egentlig kommer ud af Pernille Vermunds mund er nogen måske mindre interesseret i. De er mere interesseret i, hvad der kunne komme ind i hendes mund.” Mere ufortyndet sexisme nederst.

Radio24syvs Jarl Cordua om Vermund og Nye Borgerlige på Altinget.dk – Nye Borgerlige er en gave til Mette Frederiksen.

“Uanset om man sympatiserer med Pernille Vermunds småborgerlige populisme, må man bestemt anerkende hendes store talent til at bruge sig selv og sit privatliv for at få medieomtale.

Men også hendes evne til at brænde igennem medierne med fortællingen om, at der findes en vej for Danmark, hvor vi kan nyde alle det internationale samarbejdes goder, men helt uden forpligtelser af nogen slags. En verden, hvor man vender ryggen til både menneskerettigheder eller frihedsrettigheder som religionsfrihed helt uden konsekvenser for vores land.

Især må Vermund takke dagbladet BT – og især dennes politiske redaktør, Andreas Karker – for de mange store og små historier om Vermunds trummerum frem og tilbage med millionærkæresten i Schweiz, besøgene på det fortabte Nørrebro med hendes mørkhårede, endnu mere skingre sidekick Mette Thiesen i partiets front. …

For store dele af Nye Borgerlige og DF er man ramt af udbredt islamforskrækkelse, og derfor er de to partier endt i en stadigt mere skinger og uskøn konkurrence, der handler om at overgå hinanden i forslag, der ikke er mulige at gennemføre med den nugældende lovgivning på grund af grundlovens bestemmelser og menneskerettighedsforpligtelser.

Imidlertid er det ikke præmisser, som politikerne fra disse to partier anerkender, og i dele af befolkningen vil man så gerne tro på, at der findes en legal og effektiv vej, hvor man i en ruf kan komme islam til livs.

… Så er der nok mere interesse i flere nyhedshistorier og i at være uofficiel partiavis for den blonde partileder, der med smil og charme serverer rabiate meninger i en lind strøm frem mod valget.

Næsten uanset om Vermund – med blandt andet BT’s fortsat velvillige hjælp – får skrabet to procent sammen eller ej, så vil det med stor sandsynlighed føre til Løkkes fald. … Med Nye Borgerlige på Pernille Vermunds kamikazekurs, så kan det næsten ikke gå galt for Socialdemokraterne.

(Dagbladet Information om ‘den barmfagre blondine fra Nordsjælland’)

Fra MSM

“… hun står faktisk til at komme i folketinget, sammen med sin – i det man kunne kalde, de aggressive lidt ældre seniorer-ABBA-tøserne, Agneta og Frida, den lyse og den mørke. … De kan mobilisere nogle vælgere som hader stort set alt, som arbejder med sine hænder, og måske har olie på dem, de kan godt lide at se et ordentligt forparti. Det er ligesom det de ser. Det er noget der appellerer til dem, der siger at det godt nok er en flok abekatte inde på Christiansborg – Jeg stemmer på hende med de gode nødder. … Det er også en måde at lave politik på. Hvad der egentlig kommer ud af Pernille Vermunds mund er nogen måske mindre interesseret i. De er mere interesseret i, hvad der kunne komme ind i hendes mund. (Torben Steno, Radio24syv, 1. november 2018)

“Især må Vermund takke dagbladet BT – og især dennes politiske redaktør, Andreas Karker – for de mange store og små historier om Vermunds trummerum frem og tilbage med millionærkæresten i Schweiz, besøgene på det fortabte Nørrebro med hendes mørkhårede, endnu mere skingre sidekick Mette Thiesen i partiets front. … Så er der nok mere interesse i flere nyhedshistorier og i at være uofficiel partiavis for den blonde partileder, der med smil og charme serverer rabiate meninger…” (Jarl Cordua, Altinget, 31. oktober 2018)

“Måske var der lidt flere jakkesæt end sædvanligt. Men der var også store maver og seler, hipsterskæg og unge, der røg pibe. 50-plus-kvinder med farvede tørklæder og ditto hår. De sad sammen og hyggede med kaffe. Der var vandrestøvler og Lloyd-sko. Strikketrøjer og skovmandsskjorter. Hornbriller og titaniumsstel. … golfbolde med Nye Borgerlige-logo var i øvrigt et stort hit i merchandiseboden … Med det blonde hår, det konstante smil og en knaldrød kjole var hun et omvandrende Dannebrog.” (Kasper Løvkvist, JyskeVestkysten, 27. oktober 2018)

“Medierne sværmer om den barmfagre blondine fra Nordsjælland, der som Nye Borgerliges formand er en af de helt store jokere i det kommende folketingsvalg.” (Gry Inger Reiter, Dagbladet Information, 2. november 2018)

Fra nettets overdrev

“Ved det kommende folketingsvalg vil der givetvis være mænd, der skal overveje hvilket hoved, der skal bestemme krydsets placering.” (Ole Kresten Finnemann Juhl, 30. oktober 2018)

“Vermund fremstiller sig som en slags pornostjerne, og er dermed farligere for alle de tatoverede typer, der primært tænker med de nedre regioner… hun har ikke andet på hylden (De indkøbte D-skåle) et ekstremt had til minoriteter, og så blondine sexappealen … der er da ingen der får mere medietid end hende silikonesnedkeren, og det er vidst hverken for hendes politik eller tandsættet … NB har intet på hylderne – andet end en blondine med en stolt D-skål. Det eneste formildende er hendes mellemrum mellem fortænderne… Ukritisk fremmedfjendskhed, store bryster og tætte tungekys … “ (René Olsen, 30. oktober 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96178/trackback

78 Comments »

 1. Imponerende, at så mange muligvis tænkende mennesker beskæftiger sig så intensivt med Vermunds udseende frem for med partiets og dermed hendes politik.

  I sandhed tankevækkende….

  Kommentar by anon — 3. november 2018 @ 12:03

 2. Ærligt talt Kim Møller havde virkelig tænkt dig, at man skulle kommentere sådan en gang lort? Ok, det er hermed gjort!

  Kommentar by Glenn Madsen — 3. november 2018 @ 12:09

 3. “havde du virkelig tænkt dig” skal der stå.

  Kommentar by Glenn Madsen — 3. november 2018 @ 12:10

 4. Jeg troede sexisme var noget skidt? Der tog jeg åbenbart fejl.

  Kommentar by Quark — 3. november 2018 @ 12:13

 5. Både Jarl Cordua og Torben Steno, sammen m Michael Dyrhbye fra BT. tilhører jo den afdankede og afgående dick-pics generation fra isme-land.
  Det er vel nærmest “dead dick’s writing” Eller på dansk “død fugl falder ikke ud af reden”.
  Carsten Jensen er i denne sammenhæng sin egen nekrolog’s eneste skribent.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. november 2018 @ 12:19

 6. Stem på Pernille Vermund og Nye Borgerlige og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. november 2018 @ 12:27

 7. Ja, Lasse Jensen, Jarl Cordua og Torden Steno er sandelig ikke spor islam-forskrækkede. Ligesom det styrtblødende sundhedsvæsen, det afskaffede postvæsen, den mangedoblede kriminalitet, den perverse familiepolitik og den kommunistiske afrikanisering og islamisering af samfundet ikke bekymrer dem det mindste. For de tre er da ikke tøsedrenge som lader sig forskrække af noget så uhyre positivt som multi-kulti og berigelse i lange baner. Skyderier og knivstik i gaderne, overfald, hjemmerøverier, brændende biler, voldtægter, mord og indsmugling af maskinpistoler, håndgranater og hårde stoffer er ikke noget der kan ryste de tre seje gutter.

  Sammen med Uffe Elbæk og Jelved burde de opfordres til at danne en tænketank. Så vil Danmark have fem genier til rådighed, hvis der skulle opstå problemer pga. NB og Pernille Vermund eller Stram Kurs og Rasmus Paludan. Det er jo dem der truer Danmark og Europa, og slet ikke islamisterne, terroristerne og banderne.

  Kommentar by tp — 3. november 2018 @ 12:37

 8. De citerede fabuleringer ligner noget, frustrerede ungersvende kunne drømme om. Men her er det altså et par ældre herrer, som afslører private fantasier. Hvem tager det seriøst? De diskvalificerer sig selv.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 3. november 2018 @ 12:41

 9. Når man ikke har lødige argumenter med hold i virkeligheden går satanisternes pennefører altid efter personen.
  Se aktuelt Line Baun Danielsens “undskyldning” af hendes “journalistiske” arbejde i f.m. Monica Lewinsky, hvor satanist-journalisterne atter overfaldt deres modstander.

  POTUS Trump angribes 24/7/365. Uden hold i virkeligheden.

  Kommentar by Iznogut — 3. november 2018 @ 12:42

 10. Det er Torben Steno der udgyder rabiate meninger og det er oven i købet på licensbetalernes regning, misundelse er en grim ting, luk Danmarks Radio, sælg TV2 og afskaf mediestøtten så er der en chance for ærlig nyheds formidling, Pernille Vermund er en smuk og vis kvinde som mange kun kan drømme om at opnå, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. november 2018 @ 12:43

 11. Lad da endelig disse afdankede meningsdannere fortsætte med deres indestængt hadske & chauvanistiske retorik. Jo mere de hyler op, jo mere overbevist bliver jeg om, at NB er det eneste rigtige valg for mig til det kommende valg.

  Kommentar by MFP — 3. november 2018 @ 12:43

 12. Kommentar by MFP — 3. november 2018 @ 12:43

  Det var sådan jeg primo 2016 blev Trump mand. Jeg så hvor bange MSM var for ham og hvor personligt de angreb ham. Saglige argumenter var der ikke mange af.

  Kommentar by kenneth — 3. november 2018 @ 13:15

 13. Et par afdankede panikaldrende journalister, der stadig drømmer om det blowjob, de ikke fik da de var knægte.
  Men når de vrænger det ud i offentligheden, er det så ikke sexchikane? Hvor er Dansk Kvindesamfund?

  Tak til Kim, der ofrer sig ved at høre radio.
  Lad dem snakke, lad dem rable, de rammer kun sig selv.

  Kommentar by Bastardo — 3. november 2018 @ 13:15

 14. “Jarl Cordua, der altid står fast, lige der hvor Venstre i denne uge placerer sig værdipolitisk.”

  Det er sjovt skrevet, men det passer bare ikke. Cordua er ofte ude af sync med det parti (Venstre) som han ellers påstår at repræsentere.

  Det gælder også i tilfældet Nye Borgerlige.

  Venstre står i et dilemma. De er ikke glade for det nye parti. Men når det nu er en realitet og allerede er en politisk magtfaktor, så kan Venstre ikke tåle det spild af borgerlige stemmer, det vil være, hvis Nye Borgerlige ikke kommer i folketinget til det kommende valg.

  Venstres valgmaskine kunne knuse Nye Borgerlige, hvis de ville. Men af ovenstående taktiske grunde kommer de til at forholde sig neutrale over for Pernille Vermund i den kommende valgkamp, og dermed kommer de reelt til at bære hende ind i folketinget i guldstol.

  Hurra for det. For det er helt nødvendigt, at der bliver sat en stopper for masseindvandringen, og at islam på sigt bliver afviklet.

  Kommentar by np — 3. november 2018 @ 13:24

 15. Slå nu koldt vand i blodet. Noget tyder på at de tre røde fyre har et stort og fremsynet overblik. Kan godt forstå at de advarer Danmark mod Pernille Vermunds “forlygter”. Det er da indlysende at to så store og spidse fortrin kan være meget farlige. Og gøre folk forskrækkede. Ret skal være ret. Den smule småmyrderier der foregår rundt om, er jo ingenting i sammenligning.

  Alt i alt vil det være bedre at internere samtlige kvinder med farlige “forlygter” end samtlige kriminelle bøller. Det mener jeg ihvertfald. Og jeg tror også at det vil være nemmere at indrullere fangevogtere til en sådan lejr, end til fængselsvæsnet, som jo også er ramt af problemer. (jeg og mine venner er f.eks. villige til at påtage os ulønnede bevogtningsopgaver, hvis lejren bliver til noget)

  Så vis nu de tre vise mænd den respekt de fortjener, nu hvor de har brugt forstand, ord, tid og kræfter på at hjælpe Danmark gennem Pernille-krisen.

  Kommentar by tp — 3. november 2018 @ 13:31

 16. – irrationel fremmedhad- siger jo lidt tankevækkende om Deres virkelighedsopfattelse, eller hvor de bor :-). Godt de beskæftiger sig med NB, forkvindes udssende, så vi kan katagorisere racen, som værende kaukasisk, nordisk- således at vi ved hvilken race der der udspyrer- fremmedhad-…….ja ja ja….sort humor. God weekend.

  Kommentar by Michael Unna — 3. november 2018 @ 13:43

 17. Cordua og Steno lyder som to afdankede narcissister der har en hel del våde drømme om Pernille Vermund.De er dog klar over at helvede fryser til is før end de nogensinde kommer i nærheden af at nyde intimiteten med en en kvinde der er bare en lille smule attraktiv.

  Kommentar by Elvadatter — 3. november 2018 @ 13:46

 18. # 13.24 – Venstre placerer sig ingen steder værdipolitisk. Fordi Venstre i dag er et parti uden værdier, uden moral og uden loyalitet overfor Danmark. Dets hele politik er nihilistisk, skabsradikal og baseret på lefleri for frau Merkel, EU, FN, DI og indvandringsindustrien.

  Venstres valgmaskine har ingen troværdighed. Statsmedisteren er landskendt for sine løftebrud. Venstres valgflæsk vil ikke virke denne gang.

  Venstre er absolut ikke interesseret i at stoppe invasionen. Det fremgår klart af deres politik siden 2O15. De vil meget hellere massakrere alt med danskhed, velfærd, sundhed, infrastruktur og meget mere.

  Kommentar by tp — 3. november 2018 @ 13:49

 19. Kommentatorernes våde sovekammer fantasier er åbenbart den nye politiske dagsorden i Danmark. Hvor ynkeligt, sic! – Køb da for fanden noget sexlegetøj Torben Steno, og få det overstået inden du går på landsdækkende radio!

  Kommentar by T. Flodur — 3. november 2018 @ 13:55

 20. >>Stem på Pernille Vermund og Nye Borgerlige og forbyd islam i Danmark.<< enig Carlo!

  jaja, dhimmi-radioen var ikke tilstrækkelig for regimet, man havde brug for mere propaganda, mere socialistiskt indoktrinering, så kom DanmarksTaleRadio, 24/7! nåhja, vad helvede der er jo penge nok, brand dem af på et eller andet. Har godt hørt lidt på de 2 brøleaber, når de "basher" alt og alle der ikke støtter op om det Regime de begge ligger på knæ for!

  100% ude af trit med befolkningens ønsker(mon de nogensinde kommer i ghettoen Nørre-Bronx?), står de som garanter for at bevare pampervældet i DK!

  Djøfer, kolbøtter(ja, dem inde på hoppeBorgen!) samt alt vad der følger med, specielt brølaben Jarl, der er direkte arrogant, grov og svinsk mod dem der ikke samtykker, magen til brovten stodder skal man lede længe efter, men han passer fint i venstre sammen med de andre løgnere (JanE)

  Alle partier, alle kolbøtter, har fattet at der er nye tider på vej, derfor tages alle knep i brug, vi mangler bare attentater, men det kommer! alle kæmper for sin taburet og forblive medlem af Regimet, samt sine personlige goder.

  Kun NB giver en chance for at Danmark kan forblive Danmark, alle de andre vil kun sælge ud, dele ud af vores rigdom, så vi bliver fattige som alle dem fra de varme lande! så kan vi bedre kontrolleres!

  Stem NB!(kan det blive værre?) ud af EU, SIAD! Direkte Demokrati NU!
  P.

  Kommentar by Anonym — 3. november 2018 @ 14:03

 21. Den unge journalist Gry Inger Reiter har som speciale på uni skrevet om Trumps populistiske retorik. (Nej, Reiter er ikke jødisk)

  Kombinationen af insisterende venstreorienteret uvidenhed og leverandør af nedladende retoriske punchlines som den om “den barmfagre blondine fra Nordsjælland” er helt sikkert stærkt befordrende for hendes journalistiske karriere.

  Men ellers et tåbeligt tågehorn.

  Kommentar by traveler — 3. november 2018 @ 14:18

 22. 24-7´s brøle-aber kæmper panisk for det regime de ligger på knæ for at blive medlem af. Specielt Jarlen er 100% ude af trit med befolkningens ønske om at forblive danske, hans arrogance og nedladenhed over for anderledes tænkende, jeg savner ord!
  Super at alle her på sitet har gennemskuet disse 2 patetiske ronkedorer.
  Med den ildhu de lægger for dagen, må Pernille&NB da være em virkelig trussel for alle i Regimet.
  Må vi alle stemme på NB, før det hele ender i kaos&ragnaRok!
  Stem NB. DK ud af EU/FN. SIAD.
  P.

  Kommentar by Piotr — 3. november 2018 @ 14:21

 23. Det er sgu paa tide der bliver ryddet op,er der ingen graenser for “journalisters” uvidenhed,mangel paa almen dannelse det var saadan noget man brugte for en del aar siden,det her er fgm lavmaalet

  Kommentar by dunk — 3. november 2018 @ 14:24

 24. Forventningens glæde er den største glæde, men det må jo betyde at man har en vis ide om, hvad man forventer.
  Med hensyn til forventningens glæde hos de uforskrækkede for islamiseringen af vort samfund, som de hovedløs støtter, så kan de ikke som Søren Kierkegård bare stå af inden åbenbaringen af deres værk.

  Kommentar by Menig 442 — 3. november 2018 @ 15:00

 25. Det mest overraskende – og så måske alligevel ikke – at ingen af de nævnte journalister´s kommentarer og synspunkter behandler NB´s politiske program..
  Ganske afslørende for disse såkaldte journalister´s niveau; er for øvrigt i tvivl om hvorvidt de overhovedet har en journalistisk uddannelse…

  Kommentar by frank mathiesen — 3. november 2018 @ 15:02

 26. Cordua er en lille selvgald lort

  Kommentar by BB — 3. november 2018 @ 15:19

 27. De lyder som NPC’er

  Kommentar by Tøhø — 3. november 2018 @ 15:33

 28. Cordua, Steno og Lasse repræsenterer journaliststanden og vores medier på smukkeste vis. De tre er jo indbegrebet af ELITE. Toppen af poppen. Sammen med Lars Lusk, Pap-Pappesen, Elbæk, Jelved og Stine Bosse viser de verden et Danmark i verdensklasse. Et Danmark som er klar til at redde hele verden, og som med grænseløs gavmildhed er klar til at dele statsborgerskab ud til hvemsomhelst. Bare de er fra Afrika eller Mellemøsten. Så er vi klar med penge, villaer, kvinder, biler, pensioner, madpakker og gratis taxaer osv.

  Kommentar by tp — 3. november 2018 @ 15:38

 29. # 24, 15.O2…. ja, man skulle jo ikke tro de havde nogen uddannelse overhovedet, udover bogstaver og den lille tabel. Men deres lave niveau er netop udtryk for at de har været gennem en journalistskole, en pølsefabrik hvor alle elever hjernevaskes med marxisme, og lærer at lyve og vrøvle til ære for dem der fodrer dem med løn- og statstilskud.

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. november 2018 @ 15:52

 30. Hvad deres hoveder (både foroven og forneden) er fyldt op af, løber munden over med.
  Måske er det også derfor, at de lefler for mere iSlamisme i DK/EU, som f.eks. at danske/vantro kvinder er til fri afbenyttelse? De præsenterer i alt fald samme, manglende, selvkontrol og respekt for frie kvinder. Endda tillige med, en her bevist, angst for, at stærke kvinder kan vælte deres/venstrefløjens “nye” ideologiske mål: iSlamisme!

  Folk der stemmer NB, har heldigvis mere omløb i den øverste etage og flest stemmer derfor efter, et inderligt ønske om seriøs politik, der kan redde det danske folk fra iSlammets overtagelse af vort land.

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. november 2018 @ 15:56

 31. Torsdag kl 13 sendte jeg klage til Jørgen Ramskov samt Berlingskemediers bestyrelse.
  Den måde som Cordua og Steno omtalte Pernille Vermund på er efter min mening uværdig.

  Kommentar by Anders Nielsen — 3. november 2018 @ 15:58

 32. Næsten lige gyldigt hvor ringe de nye partier eventuelt er, kan de næsten umuligt være ringere end de gamle partier. Alle, eller de fleste af dem, har blod på hænderne. Deres kyniske og hjernedøde former for politik er skyld i utallige tragedier. Og får de ved valget stemmer nok til at fremture, vil de køre Danmark fuldstændig i sænk med kæmpeindvandring, kæmpekriminalitet, lovsjusk og velfærdskollaps.

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. november 2018 @ 16:11

 33. Det er nok fordi Torben Steno er impotent. Når ældre mænd begynder at tale som pubertære ungersvende er det ofte kompensatorisk.

  Kommentar by Acharya Tuisto — 3. november 2018 @ 16:12

 34. #18 tp

  Det handler ikke om valgflæsk. Det handler om at finde snavs på folk.

  Det har Cordua eksempelvis selv prøvet, da han forsøgte at gøre sagen om “barnebrudene” til en ny “tamilsag” for Inger Støjberg.

  “Hjælp mig, Venstre har pudset sine spindrenge på mig,” klagede den forskrækkede liberale blogger sin nød.

  Siden har man ikke hørt mere om rigsretssag fra Corduas side.

  På samme måde kunne Venstre tænkes at pudse spindrengene på Pernille Vermund og Nye Borgerlige. Men det kommer bare ikke til at ske. For Venstres greb om regeringsmagten er afhængig af, at Nye Borgerlige kommer i folketinget.

  Andre, såsom Cordua, vil ikke undlade nogen midler i kampen mod Nye Borgerlige. Det løsgående missil, Jens Rohde(R), har – så vidt jeg ved – endnu ikke været på banen mod Pernille Verlund. Og han er ellers ekspert i sexistiske bemærkninger til blonde kvindelige politikere.

  Kommentar by np — 3. november 2018 @ 16:13

 35. Ham Rene Olsen er vist ikke storkender af babser, han skriver D-skål men jeg vil dog mene det er dobbelt D ;)

  Kommentar by Prebber — 3. november 2018 @ 16:16

 36. … og så har hun en ovenikøbet den rigtige politik :)

  Kommentar by mv jensen — 3. november 2018 @ 17:05

 37. Pia K. fik samme behandling.

  Kommentar by Margrethe — 3. november 2018 @ 17:22

 38. Skønt at se venstrefløjens sexister uden filter

  Kommentar by BB — 3. november 2018 @ 17:26

 39. Det er noget forvirrende. Jeg troede røde journalister drømte om rød bloks kvindelige kandidater. Det lader til d.herrer Cordua og Steno er lidt misundelige fordi rød bloks kvinder mangler både til gården og gaden

  Kommentar by k.m. — 3. november 2018 @ 17:35

 40. At 31:
  Hold os gerne orienteret om svarene. Husk at rykke jævnligt for svar. Bid dig fast.

  Kommentar by Bastardo — 3. november 2018 @ 18:01

 41. Der er kun to muligheder: Cordua, Steno og Lassen er tre rødradikale pampere som har solgt deres sjæl til mammon og satanisterne…… eller de er alle tre halvskøre pseudo-intellektuelle uden jordforbindelse.

  Iøvrigt lidt mærkeligt at radio 24/7 er blevet til en rødfascistisk propaganda-sender. Har Lisbeth Knudsen fra Berlingske mon en god forklaring på det?

  Kommentar by Ole Jensen — 3. november 2018 @ 18:02

 42. Det er lidt pudsigt at de tre bruger menneskerettighederne som argument for at udslette deres egne landsmænds liv og fremtid. Fem millioner danskeres menneskerettigheder spiller åbenbart ingen rolle. At ofre deres eget folk på godhedens alter, vil ikke genere de tre. Eller V, K, R eller SF osv. For “den gode sags” skyld er man rede til at gennemføre en “endlösung” for det danske folk. Folket skal fordrives og udskiftes. I realiteten en art folkemord. Det står ellers i MR at mennesker har ret til liv og retfærdighed mv. Men hvis der er tale om “untermenchen”, jyder, fynboer og sjællændere, er det selvfølgelig noget andet. De må gerne diskrimineres. Og desuden skal der jo skaffes plads til det nye herrefolk fra Afrika og omegn. Det må da selv de mest bøvede “racister” kunne forstå.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. november 2018 @ 18:22

 43. Det er irriterende, at flere kalder Cordua for rød.

  Han er borgerlig liberal af typen med to ben plantet solidt i den blå luft.

  Det er der en hel fraktion af Venstres politikere og vælgere, som er.

  De er benhårde borgerlige, som er kritiske over for velfærdssamfundet, ønsker skattelettelser til de velstillede, taler erhvervslivets sag osv.

  Så at kalde dem for røde er en dyb misforståelse.

  Kommentar by np — 3. november 2018 @ 18:31

 44. Med de udtalelser om Pernille burde der være basis for en solid gang #metoo

  Kommentar by redneck — 3. november 2018 @ 18:38

 45. Der skal være plads til at stikke til politikerne.

  Meeen jeg tror alligevel aldrig medierne har snakket om, at stikke ting op i Johanne S. Nielsen.

  Hvorfor er der ingen grænser ifh. til højrefløjen? Nå mon ikke det vælter ind med fordømmende feminister som det plejer? :)

  Kommentar by Realist — 3. november 2018 @ 18:48

 46. Cordua og Steno kalder deres radioprogram Danmarks eneste borgerlige debatprogram, og det på trods af at Steno ved de seneste to folketingsvalg har stemt henholdsvis Alternativet og Radikale, Cordua er Venstremand af den Radikale slags.

  Radio 24Syv skulle være et modspil til P1, og det gik da også noglelunde i starten, men borgerlige er blevet luget ud i alle de faste programmer, der nu udelukkende besættes af venstreorienterede og muslimer.

  I Besserwisserne på TV2 News,var Nye Borgerlige også et emne, og her gik snakken også på Vermunds kjole og hår, og at det mest er mænd der stemmer på hende, grundet hendes udseende.

  Kommentar by Jens — 3. november 2018 @ 19:10

 47. #45
  ..Ååhr, jeg har nu set nogen forslag.
  Også til Klaus Hjorts.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. november 2018 @ 19:37

 48. For et par år siden lavede Steno et tv-program sammen med Maria Månson om det hedengangne DDR. En indforstået snak mellem to på fuld bølgelængde om gode gamle dage, utallige besøg i det dejlige DDR, og en henrykt gennemgang af Maria Månsons tid på kommunistisk partiskole i Moskva.

  Kommentar by AN — 3. november 2018 @ 20:04

 49. Cordua og Stener er narcissistiske radio klovne, der er havnet i en dyb hashpsykose og burde komme i behandling i stedet for at gøre sig selv til grin uge efter uge for licensbetalernes penge.

  Jeg synes faktisk at Cordua minder en del om Monrad og Rislunds karakter Leo Limet krog

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 3. november 2018 @ 20:20

 50. Uinteressant sladder, men ikke for småt for Kim Møller.

  Kommentar by rasmus — 3. november 2018 @ 20:21

 51. Rettelse til #49: der skulle stå Leo Lummerkrog.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 3. november 2018 @ 20:23

 52. # 18.31 np Kan man så ikke sige at Cordua og de to andre er en blanding af det værste fra Venstre og det værste fra de Radikale?

  Kommentar by Ole Jensen — 3. november 2018 @ 20:24

 53. Cordua argumenterer på en forvirret og selvmodsigende måde. Han skoser Pernille og NB for…… at vende ryggen til MR, frihedsrettighederne, grundloven og religionsfriheden…… og han håner NB for at lide af islam-forskrækkelse.

  Er Cordua så ubegavet, at han ikke forstår at hvis islamiseringen gennemføres, vil den føre til at både MR, friheden, grundloven og den kristne kulturarv vil forsvinde ned i et dybt sort hul.

  Cordua vender m.a.o. selv ryggen til de fire ting med sin begejstring for EU, FN og masseindvandringen.

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. november 2018 @ 20:47

 54. Mange tak til de tre grise i viagra-alderen. De har hermed overbevist mig om, at det er Nye Borgerlige jeg vil stemme på til folketingsvalget.

  Hvis Trump havde ytret det samme som de tre liderlige grise -Nøøøj, et ramaskrig der havde lydt.

  Kommentar by Stampo — 3. november 2018 @ 20:57

 55. Normalt er en dom efter §266b et adelsmærke, men i tilfældet Lasse Jensen har han ikke fremsagt nogen sandhed for at kunne optræde i annalerne som racismedømt. Han blev dømt som ansvarshavende på TV-Avisen, hvor journalisten Jens Olaf Jersild havde udspurgt en grønjakke i Studsgaardsgade om de fremmedes adfærd. Jersild selv appelerede til Menneskeretsdomstolen i Strassbourg og klarede frisag. Siden ændredes Medieansvarsloven, sådan at journalisterne ikke længere dømmes for at formidle overtrædelser af racismeparagraffen, men alligevel bortcensureres som regel al fremmedkritisk tale.

  Spændende om Vermunds modstandere tør politianmelde hendes 4 ufravigelige betingelser for racisme. Ud fra hidtidige domme mod Glistrup og andre kunne hun ret sikkert dømmes, men resultatet ville nok blive flere stemmer til hende.

  Kommentar by perhag — 3. november 2018 @ 21:01

 56. Hvis sandheden kriminaliseres, og folk dømmes for at sige sandheden, så er retsvæsnet selv blevet kriminelt, og dommerne er på ussel vis trådt i diktaturets tjeneste. Det samme med journalister som frasorterer sandheder om samfundet.

  Det er muligvis det som er sket i Sverige. Læs jp-jalvings blog: Sverige vil blive ved med at brænde.

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. november 2018 @ 22:23

 57. Hvad med en blog hvor vi kan få en debat om alt det som ideologisk og menneskefjendsk politik har ødelagt for danskerne gennem de sidste mange år. Debatoplægget kunne f.eks. handle om hvorvidt nedbrydningen af velfærdsstaten, retsstaten, skole- og sundhedsvæsnet, økonomien og sammenhængskraften, vil få det Danmark vi kender, til at forsvinde fuldstændig? Eller om Titanic-Danmark stadig kan hindres i at gå til bunds?

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. november 2018 @ 22:45

 58. På een dag blev over 1OO biler brændt af i Sverige, og oveni villaer, huse og skoler i en række byer. På et år er hundredvis af skoler, børnehaver og rådhuse blevet forvandlet til sorte sodsværtede ruindynger. Tusindvis af kvinder er blevet overfaldet og mishandlet, og migranter har til nu myrdet hundredvis af svenskere, bare i Sydsverige. Læs jalving om farvel til to slyngler. Se snaphanen ang. terror i Sverige, Frankrig, England og Tyskland.

  Kommentar by tp — 3. november 2018 @ 23:11

 59. Mon ikke flertallet af migranternes drabsofre er andre migranter, og de fleste drab derfor en gevinst for Sverige?

  Kommentar by Træt — 3. november 2018 @ 23:30

 60. Jeg måtte faktisk lige ind og lave en søgning på Vermund, for at checke påstanden om de store bryster, efter at have læst den gang bræk foroven.
  Og, jo, det har hun faktisk.

  Jeg kan overhovedet ikke forstå hvordan det skulle være forbigået min opmærksomhed, efter at have set hende i nyhederne mange gange, og som modtager af NB’s nyhedsbrev online.

  Jeg kan jo kun komme til den konklusion, at det må være fordi det hun siger så absolut overgår enhver interesse jeg måtte have i hendes generelle udseende, brysterne inkluderet naturligvis, så jeg sætter mit kryds ved NB, som jeg havde tænkt mig at gøre alligevel, uanset om et par aldrende frustrerede rødgardister har problemer med deres egne uforløste sexuelle fantasier.

  Når alt kommer til alt, så er det jo ligesom ikke rigtig det politik handler om, vel?

  Kommentar by Kimski — 3. november 2018 @ 23:32

 61. Næh, træt, langt de fleste ofre er svenskere.

  Se iøvrigt: Merkel and her migrants – what come next/one year on. Disse Black pigeon film søges nu fjernet/bortcensureret af EU. Ligesom mange andre film og debatter vil blive forsøgt blokeret. EU er ved at smide demokrati-masken. Snart kan vi have både svenske og kinesiske tilstande. Nok uden at vores egen regering vil løfte en lillefinger, selvom censur er i lodret modstrid med grundloven.

  Kommentar by tp — 3. november 2018 @ 23:53

 62. Se film som “UE/EU versus Poland, the last bastion. Poland versus Islam. Ungarns hær stopper migrant horder. Europas migrant crisis. Europa under angreb. Begår Frankrig selvmord? Europa på vej i krig, osv. Der er hundredvis af dokumentar film om det ragnarok Merkel og pladderhumanisterne er ved at skaffe os på halsen.

  Kommentar by tp — 4. november 2018 @ 00:50

 63. Hvor mange vælgererklæringer har Rasmus Paludan fået. ??
  Han skal osse på tinge.

  Kommentar by Sindsro — 4. november 2018 @ 00:52

 64. #48: Undskyld, Steno-udsendelsen om DDR var ikke med Maria Månson men med Mette Damgaard Sørensen.

  Kommentar by AN — 4. november 2018 @ 01:10

 65. #63 Sindsro.

  Det kan umuligt være ret mange. Rasmus Paludans publikum er under valgalderen.

  Pernille Vermund slog sig op som en dybt nedringet bimbo, og det var fuldt bevidst. Nu, hvor hun har fået opmærksomheden, har hun helt ændret udseende. Det må være noget med håret og sminken og tøjstilen.

  Jeg tænker, at jeg stemmer på Verumund, men det bliver i givet fald ikke, fordi jeg mener, at hun har et seriøst bud på en ny politik, men udelukkende for at presse de borgerlige.

  Cordua og Steno gider jeg ikke beskæftige mig med. Hos de konservative er det efter min mening kun erhvervsministeren, der er værd at beskæftige sig med, og jeg kommer til at savne Henrik Dahl, hvis han ryger ud. Henrik Dahl repræsenterer troværdighed og kvalitet. Skriver nogle gode klummer og befinder sig milevidt fra Paludans børnehave og Vermunds uendelig snævre horisont.

  Kommentar by rasmus — 4. november 2018 @ 01:30

 66. Jarl Cordua er en lille opblæst uvidende vindbøjtel. En lille tyk fløjtetønde. Så ham for år tilbage forsøge sig ud i årstal i “Hvornår var det nu, det var”. Hér var han ligeså spejlblank, dén ros skal han ha’! Hvia Steneren og ham er etiketteret borgerlige, lå Lenin og Stalin til højre for Djengis Khan.
  Sjovt at se de selv samme personer, der ville kunne tale om tonen i debatten, og lødigheden – eller manglen på samme – vælter sig sølet. Hold kæft hvor må de være panikslagne. Så er tonen ligesom slået an. TONEN. Der var den igen. Ingen tvivl om vi går den måske meste hadske og beskidte valgkamp imøde ever. Håber inderligt, det vil få en lang række vælgere til at bakke op om og stemme på NB, frastødt af retorikken og den manglende seriøsitet i angrebne på PV og NB.
  YOU GO GIRL!

  Kommentar by White knight — 4. november 2018 @ 01:54

 67. De ufravigelige krav NB stiller op med, er kloge. Hvis NB står fast på dem, er det rigtig godt. Stram kurs bør også have stor opbakning. Det er livsvigtigt at få begge de to nye partier ind. Se iøvrigt “The winged hussars” ved Wien 1683. Vistnok det største kavaleri-angreb i historien. 3O.OOO tungt udrustede polske ryttere angreb muslimernes hær på 1OO.OOO mand og fejede den væk fra slagmarken. Dette angreb reddede Europa fra islamisering og massedød.

  Nu er Europa igen under angreb. Og dennegang er ledelsen af Europas forsvar faldet fuldstændig fra hinanden. Der er uduelighed og forræderi hele vejen igennem. Men der er nok 3OO millioner, eller flere, europæere som ikke vil lade sig føre som lam til slagtebænken. Merkel, Macron, og nok også Lars Lusk, vil snart være uden magt. Der er håb forude.

  Kommentar by tp — 4. november 2018 @ 02:09

 68. Hvis der bliver en blogdebat med plads og aktualitet til det, kunne jeg godt tænke mig at levere en liste over alle de ækle og skamløse løgne DR, de radikale og pladderhumanisterne mv. har disket op med omkring indvandringen. Plus en liste over politikernes og systemets u-gerninger siden 197O.

  Kommentar by tp — 4. november 2018 @ 02:16

 69. #55
  ..Og grønjakkerne havde og har stadig ret i deres udtalelser om dumme perkere, der bare laver ballade og ikke gider arbejde, i deres latterlige pyjamaskluns.. En gang i mellem genudsendes et gl. båndklip, selvfølgelig for at latterliggøre grønjakkerne- og de er da ikke så retorisk trænede som de tre små grise, men det de sagde, er nu rigtigt nok- i modsætning til gammeløfferne, som ikke engang kan slagtes til jul; de smager nemlig af gammel orne.

  Kommentar by Hul igennem? — 4. november 2018 @ 09:02

 70. Ja, og Lasse-basse, den gl. patetiske Gonzo-wannabe.
  Troede sgu forlængst at han var blevet brugt til, at pakke fisk ind i.

  Kommentar by White knight — 4. november 2018 @ 09:11

 71. Når danskere og fremmede i Danmark går til nadver ved stemmeurnerne, indrømmer de nye som gamle snyltere i skøn forening med finanseliten adgang til deres tegnebøger og ejendom. Frihedsrettighederne skides der traditionelt på fra parnasset. Jeg ser ingen udsigt til ændringer.
  Og vi vil efter næste valg kunne konstatere, at antallet af fremmede i vores land bare stiger og stiger. Nøjagtig som fremmede er blevet flere under de sidste mange regeringer. Og det er OS de regerer over. Ikke de fremmede. De spiller efter deres egne regler, som medfører større og flere konflikter mellem dem og os. Hvis ikke der bliver sat gang i hjemsendelser af fremmede, og stop for den sindssyge tendens til at tildele dansk statsborgerskab administrativt, kommer vi til at lære det på den hårde måde. Hvad mange af os allerede har gjort, praktisk talt konsekvensløst for forbryderne. Vi har altså to forbryderbander, der stjæler fra os: De fremmede, der begår røverier og Fjolseting og kommuner, der begår “legitimeret” tyveri.

  Kommentar by Nielsen — 4. november 2018 @ 10:22

 72. Med fortielser og løgne kan MSM holde en hel befolkning i uvidenhed om hvad der egentlig foregår i landet. På kriminalområdet, på sundhedsområdet, mht. økonomien, infrastrukturen, indvandringen og meget mere.

  Statslige forbrydelser, svinestreger og overgreb mod mænd, familier og børn, mod skoleelever, mod pensionister, mod boligsøgende…….og nye livsfarlige sygdomme, tusindvis af skandaler, tragedier og dødsfald osv……. kan skjules for befolkningen i lang tid.

  Det er hvad der er sket i Sverige. Resultatet er katastrofalt. Sverige er ved at være en fejlslagen stat, og borgerkrig, folkemord og statsbankerot kan blive det næste.

  Titanic-Danmark er også på vej mod forlis. Vores eneste chance er at få nye partier og andre politikere ind. At have tillid til de gamle partier er latterligt. De har snydt og svigtet os i årevis.

  Kommentar by tp — 4. november 2018 @ 11:13

 73. Det der foregår i økonomien, er at “national”banken bedriver falskmøntneri, ved at trykke penge som vinden blæser. Vel og mærke penge, der ingen dækning er for. Havde vi haft guld- og sølvmønter som eneste gangbart betalingsmiddel, ville der være grænser for deres fantasterier.

  Kommentar by Nielsen — 4. november 2018 @ 11:32

 74. Presselogen på TV2 News

  Formanden for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, synes hun får for lidt medieomtale. Alternativets formand Uffe Elbæk synes hun får for meget. Hvad siger medierne selv? Står mediedækningen af Pernille Vermund mål med partiets mulige indflydelse?

  Kommentar by Jens — 4. november 2018 @ 15:48

 75. #73
  Trykkeriet i Nationalbankens kælder blev lukket for to år siden af Venstre, for at spare 13 millioner.
  Matadorpengene vi har er lavet i Finland..

  Sølle, et land der ikke laver sine egne penge og hvis guld ligger i USA..

  Kommentar by Hul igennem? — 4. november 2018 @ 19:17

 76. De to fidusbamser Cordua og Steno kan være meget hyggelige snakkechatoller. Men det er falsk varebetegnelse når de kalder sig Danmarks eneste borgerlige debatprogram. De befinder sig ca. midt mellem Alternativet og de Radikale. Og så har de et morbid aversion mod Dansk Folkeparti, og nu også mod Nye Borgerlige.

  Jeg finder det da i orden at programmer, selv i et statsmedie, har en bestemt holdning, hvis man tydeligt skilter det. 24Syv har jo også det Røde Felt med Lars T. Mogensen, som faktisk er mere seriøs end de to falskspillere. Men så burde kravet også være at den anden fløj kommer til orde. Det gør den ikke hos C. og S., højst i form af en Radikaler i borgerlig forklædning, som f. eks. deres yndlingsborgerlige, Jan E. Jørgensen. 24Syv burde i alsidighedens navn oprette et rigtigt borgerligt debatprogram.

  Kommentar by JC — 5. november 2018 @ 00:53

 77. Gad vide hvordan reaktionerne på venstrefløjen ville være, såfremt slige beskrivelser ramte Pernille Skipper fra Enhedslisten. Det kunne være interessant at få at vide.
  Jeg synes at det vil være mere relevant at høre, hvad Pernille Vermund har at sige, fremfor at harcelere over hendes udseende. Jeg håber at Nye Borgerlige kommer i Folketinget ved folketings valget, næste år.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 5. november 2018 @ 23:41

 78. Mange venstre-midtermænd af den intellektuelle slags, er latente kvindehadere. De har overgivet sig selv til navlebeskuende bitterhed, fordi de ikke har fået glæde af den frigørelse, som de lovpriste. Og så bliver de ovenikøbet gamle samtidig. Mænd, der har bekendt sig til en borgerlig orden, og sætter ære i at beskytte kvinder og børn, er ikke optagede af sig selv, men af sagen. Hele den journalistiske verden er fyldt med den førstnævnte type.

  Kommentar by Uno — 6. november 2018 @ 10:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper