4. november 2018

Demokrat: USA under Trump er som ‘Nazi-Tyskland’ – Migrant: “… Vi er på vej mod Donald Trump.”

‘Lever vi i 1940 eller i 2018’, spørger den afviste iraner Hawar Azizi retorisk på Facebook, og supplerer teksten med et billede af børn ved et hegn på Udrejsecenter Sjælsmark. Danmark er som Nazi-Tyskland, når vi ikke lader alle der ønsker det tage permanent ophold i landet. Historieløsheden er total, men helt normal.

I går bragte ulidelige Jesper Steinmetz et indslag i TV2 Nyhederne om kvinder der i protest mod Donald Trump, forsøger at få valgt en kvindelig demokratisk guvernør i Texas. En pensionist ved navn Susan Brian citeres for: “Jeg tænker bare, at sådan var det i Nazi-Tyskland.”.

Fire-fem minutter senere i samme udsendelse rapporteres kort om, at endnu en migrantkaravane er på vej imod USA. En kvindelig migrant råber i baggrunden: “… Vi er på vej mod Donald Trump.”

(Collage: 19-Nyhederne på TV2, 3. november 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96226/trackback

42 Comments »

 1. Forbyd Trump bashing, forbyd muhamedanere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. november 2018 @ 13:41

 2. PRESIDENT TRUMP: BARBED WIRE USED PROPERLY CAN BE A BEAUTIFUL SIGHT

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. november 2018 @ 13:51

 3. Overordnet set har Trump-administrationen øget væksten og jobskabelsen i USA. Dernæst er han – modsat forgængerne – indstillet på at begrænse USA’s og dermed NATO’s evindelige indgriben i muslimske konflikter, der alligevel er uløselige, før muslimerne får dræbt hinanden.

  Jo, USA leverer våben til SaudiBarbarien, der udkæmper en håbløs krig by Proxy mod Iran i Yemen.

  Ja, muslimer er i det store og hele ubrugelige og uduelige til noget som helst. Krig og blodtørstighed er deres varemærke. Men vi nogenlunde civiliserede folkeslag behøver ikke at deltage.

  Så på den led – omend Trumps ageren kan forekomme noget bizar – ønsker jeg hellere Trump-administrationen fremfor andre. For under den idiotiske overflade er der faktisk en grad af fornuft.

  Den retarderede iraner fra Sjælsmark, der – naturligvis – nægter at rejse hjem, slipper vi desværre nok ikke for.

  Kommentar by anon — 4. november 2018 @ 13:58

 4. Svarer lidt til de muslimer som mener at de simpelthen er nødt til at flygte til de lande der bomber dem. For det er jo vores skyld at de flygter.
  Udover at det er noget fis, det er ikke vores bomber der får dem til at flygte, så giver det absolut ikke nogen mening at flygte til fjendens land.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 4. november 2018 @ 13:58

 5. Jesper Steinmetz er en løgner og bedrager. Han leverer, hvad satanisterne forlanger og betaler for.
  Løkke-Fonden har det godt og stortrives med satanisternes mange penge.

  Kommentar by Iznogut — 4. november 2018 @ 14:03

 6. Kvinderne stemmer på POTUS Trump. Snowflake tøzer og multi-kulti kællinger gør ikke, men de er heldigvis ikke majoriteten.
  Women for Trump. (forstår Steinmetz engelsk?)

  Kommentar by Iznogut — 4. november 2018 @ 14:06

 7. Kilde: Nordjyske.dk

  Sagen om Asia Bibi bunder i, at hun tilbage i 2010 angiveligt kom med nedsættende kommentarer om islam, efter at en gruppe kvinder nægtede hende at drikke vand fra et af deres glas, fordi hun ikke er muslim.
  Kvinderne forlangte, at Bibi konverterede til islam for at frelse sig selv, men hun nægtede og spurgte: “Hvad har jeres profet nogensinde gjort for at redde menneskeheden?” citat slut

  De fremmede kommer ikke her for at få en bedre tilværelse, men for at omdanne vores samfund til en kopi af deres egne lande – Islamisering.

  Kommentar by k.m. — 4. november 2018 @ 14:10

 8. Oprah Winfrey, der er gået ind i politik, er god til at råbe højt, men det ser ikke ud som de mange ny kvindelige vælgere har en politik. De tonser kun videre med metoo bevægelsen, og det fører jo ikke til noget konstruktiv.

  Kommentar by k.m. — 4. november 2018 @ 14:28

 9. https://www.zerohedge.com/news/2018-10-21/migrant-attack-caravan-regroups-5000-push-north-mystery-men-hand-out-cash

  https://www.zerohedge.com/news/2018-11-03/soros-partners-mastercard-hand-out-money-migrants

  Kommentar by Tøhø — 4. november 2018 @ 14:54

 10. Jesper Steinmetz er den største trussel mod USA. Hans had til Trump er uden grænser. Underlig nok var taler ved Rebildfesten i år, men de kører måske Obama-linien.

  Kommentar by Popeye — 4. november 2018 @ 15:12

 11. I laengden bliver det traettende at hoere generationer slynge om sig med nazi,for os der er gamle nok til at huske hvad de var og stod for ,og nu i tide og utide bliver mindet om det med antifas helt utilboerlige optraeden.Stem NB.I oevrigt er islam og den paa haeftede kultur totalt ubrugelig i vestlige sammenhaenge

  Kommentar by dunk — 4. november 2018 @ 15:29

 12. I en nyhedsudsendelse for nogle dage siden talte man med en af arrangørerne af den første af de meget omtalte karavaner. Han sagde at det slet ikke var planen de skulle til USA. Målet var Mexico.
  Mon det er medierne der har fået dem til at skifte mål? Eller er det stadig Mexico? Ingen ved det og det interesserer ikke medierne.

  Kommentar by Erik — 4. november 2018 @ 16:07

 13. Det er ikke så underligt at de fleste danskere har aversion mod Trump. De kender ham jo kun fra de ensporede danske medier.

  Især folk hvis verdensbillede er baseret på DR og Politiken, fremstår som indskrænkede i deres udsyn. Selvstændigt tænkende mennesker, der også får deres informationer fra andre kilder end de fordummende danske medier der skriver af fra Washington Post og New York Times, kan godt se at Trumps politik er nødvendig for at undgå opløsning af det amerikanske samfund: Mindre import fra Kina, arbejdspladser i USA, højere lønninger til lønmodtagere, færre lavt kvalificerede, løntrykkende indvandrere, reduktion af støtte til det FN der arbejder for Vestens undergang, krav om at EU selv yder noget til dets eget forsvar.

  Jeg havde lige håbet at DR havde stoppet det skandaløse program til useriøs nedgøring af den folkevalgte præsident for vores vigtigste allierede “Jersild om Trump”. Det fortsætter desværre i samme forvrængende, ikke-objektive stil.

  Kommentar by JC — 4. november 2018 @ 16:12

 14. Jeg er bestemt ikke fan af Jesper Steinmetz – faktisk spurgte jeg for 10-15 år siden TV2 om ikke jeg kunne få en plan over tv-værternes arbejdstider, så jeg kunne undgå at se nyhederne, når han var vært.. ( Yes, en helt utrolig barnlig opførsel fra en fuld teenager..)
  Men jeg synes dog, at han er en af de bedre korrespondenter i USA.
  Ja ja der kommer stadig en masse usagligt ævl fra ham, men han er mere eller mindre den eneste der engang imellem siger noget a la “demokraterne påstår bla bla, men faktum er faktisk….” det synes jeg dog han skal have…
  At værterne i dk så ignorerer det fuldstændigt og kører videre med bashingen, er en anden sag…
  især i news & co er værterne og gæsterne frygtelige, men det gælder selvfølgelig også i høj grad i det dedikerede trump hade program, verden ifølge trump, hvor jeg til tider synes, at Steinmetz er ganske nuanceret. .
  Hørte forleden kraftidioten Uffe Ellemann i news & co svine trump til over et eller andet tåbeligt, sikkert hans retorik, mens fjolset så selv siger noget med “så kommer trump der med sit latterlig lange slips…” simpelthen så ynkeligt…

  Kommentar by Kalo — 4. november 2018 @ 16:37

 15. Få nu det tråd op og så få højspænding sat til.
  De der har lyst til et Trumpbesøg, vil blive ristet som en pølse lyn hurtig.
  —————————–
  Jeg mindes denne dag, da jeg læste om katten de gik ind på en transformer station på Sjælland en frost klar nat.
  Der var gang i en højspænding på 50 KV. Og katten har åbenbart været i let berøring med spændingen. For beboerne omkring stationen så, at lyset blinkede, og der kom et stort knald fra stationen.

  El-teknikerne kom til stedet næste morgen, men de kunne ikke finde årsagen til eksplosionen, men ved en tilfældighed så een af dem, at der lå noget mærkelig 50-75 M ude på en mark.
  Ja: Her var pelsen af katten, så dermed var årsagen fundet.

  Det kunne jo være at grænsepatruljen finder er par Emigranthuder i Rio Grande, på vej ud i atlanten.

  Indcheck taget tid.
  For de Emigranter der ikke har lyst, til at sige godaw til hegnet, vil blive fodret med nedkastede fødevare, dumpet fra fly.

  De latrinære forhold må de selv sørge for, for Emigranterne ligger som de har redt.

  De røde røv….er vil nok forbarme sig.
  Demokraterne og George Soros betaler jo nok deres hotelophold, medens Emigranterne incheckes, om USA vil have nogle, alle sammen, eller slet ingen.
  ————————
  I Shiit Countries har de ikke lært at sætte Tæring efter næring, samt yngel kontrol.
  Jeg håber da at Demokraterne og George Soros samt Robert De Nero betaler.

  Kommentar by Sindsro — 4. november 2018 @ 16:42

 16. OT
  Men lige så vigtig info.

  Frankrig: Vi har ikke kapaciteten til at klare optøjer i forstæderne.

  https://voiceofeurope.com/2018/11/if-french-suburbs-revolt-we-dont-have-the-capacity-to-face-them-ex-military-chief/#.W94GUcN32Is.twitter

  Krigen nærmer sig. NEJ den er på vej, men hva: Det har den været længe, uden at politikerne og deres hjernedøde vælgere vidste det.
  Dette gælder selvfølgelig også Den Dømmende og udøvende magt. Militæret og PET aner heller ikke en skid.

  Folk må ikke vide noget, men bare rolig: Vi ved det.
  Intet kan skjules for os, vi ved hvad der kommer, også hvornår.

  Kommentar by Sindsro — 4. november 2018 @ 17:00

 17. Trump var da vist alligevel velkommen i Pittsburg :

  https://www.youtube.com/watch?v=4VdVn4Q7FZc

  Kommentar by M.P. — 4. november 2018 @ 17:31

 18. Marine Le Pen overhaler måske Macron ved næste valg. Han trådte i multi-kulti fælden

  Kommentar by k. m. — 4. november 2018 @ 17:33

 19. Så vidt jeg ved, eksisterer der ingen direkte flyrute mellem Teheran og Kastrup.
  Hvilket indebærer, at offeriraneren er rejst gennem adskillige sikre lande for at komme til Sjælsmark, hvor han nægter at flytte sig fra.

  Sært, det er åbenbart muligt at udsende adskillige thailandske velintegrerede børn pga. “…manglende udsigt til integration”.
  Især påfaldende, idet mange pakistanske taxi-chauffører, tyrkisk-kurdiske pizzaejere, pakistanske kioskejere med hash under disken og salg af enkeltcigaretter til overpris, dåser uden pantmærker osv. taler et uforståeligt dansk efter mere end 25 år i Danmark, mens de thailandske børn taler fortræffeligt dansk efter få år i landet.

  Kommentar by anon — 4. november 2018 @ 17:52

 20. Det beroliger mig meget, at migranterne som er på vej op gennem Mexico, er velnærede og velklædte.
  Mon ikke det er pressefolk som har hyret dem til stuntet?

  Kommentar by Rodina — 4. november 2018 @ 18:13

 21. At beskylde et land for at være nazistisk fordi det ikke vil fordrive og udrydde sin egen befolkning, til fordel for horder af migranter, er da at vende tingene totalt på hovedet. En nations regering har først og fremmest pligt til at varetage sin egen befolknings interesser. Udskifter man sin egen befolkning fordi flokke af bureaukrater, feltmadrasser, arabere og negre kræver det, er det højforræderi.

  Men vores såkaldte demokrati fungerer efterhånden særdeles dårligt. Det er jo derfor at afrikaniseringen af Danmark fortsætter. Det er også derfor at radio- og tv-stationerne og aviserne har kunnet udvikle sig til løgnefabrikker med masser af statstilskud mv. Det er også derfor at regeringen kan sende hundredvis af millioner af kroner til Afrika, hvor de forsvinder sporløst, eller bliver brugt til våben, dollargrin og guldbarrer. (samtidig med at vores hospitalerne m.m.m. hærges af sparekrav). Vores skin-demokrati er også forklaringen på at Lars Luskebuks og co. kan bruge ca. halvdelen af statsbudgettet/af vores skattepenge, på formål som ikke gavner danskerne.

  Det vil være klogt at genopbygge og forstærke demokratiet. Vi skal have os et direkte demokrati i stil med det Scweitziske, og så skal vi have et opgør med MR, med EUs og FNs blanden sig, og med de manipulerende og censurerende medier. Men det vil kræve en meget stor privat og folkelig indsats. Hvis danskerne ikke vil kæmpe for en ny kurs, vil det hele ende rivende galt. Nemlig med Danmarks undergang.

  Fra de gamle partier får vi ingen hjælp. Tværtimod. Vi må selv klare ærterne. (Men gider vi det? Lige nu tyder ikke meget på det. Bare det at trykke og uddele pjecer orker vi vel ikke?)

  Kommentar by tp — 4. november 2018 @ 18:15

 22. Hvem styrer disse indvandrer til at forlade deres lande? Er der noget, nogle, der er interesserede i at ødelægge Amerika og Europa indefra på penge?
  Får de støtte og råd til at vandre fra gode kommunister?
  Er vore godheds foretagender med til at give falske forhåbninger?
  Flygter fra islam, tørke og sygdom.
  Eller hvad?

  Kommentar by P — 4. november 2018 @ 18:38

 23. Jeg forstår ikke, at TV2 ikke redigerer nazi-retorikken ud af indslaget. De bærer ved til bålet og er med til at skabe fremtidens rørbombere og synagoge-angribere.

  Det viser en meningsmåling i USA også: Det er main-stream-medierne, som skaber den hadske stemning.

  https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE10981141/flere-amerikanere-bebrejder-medierne-ikke-trump-for-splittelsen-i-landet

  (Bag betalingsmur)

  Jeg vil anbefale, at journalister bliver efteruddannet i moral og etik.

  Jeg synes også, at de store aviser i Danmark skal undlade at benytte sig af af de giftige debattører såsom David Trads, Uffe Ellemann, Jan Cordua og Søren Pind, som skaber splid i vores nationale sammenhold. Medierne skal være deres ansvar voksent.

  Kommentar by np — 4. november 2018 @ 18:39

 24. Jarl Cordua hedder stjernepsykopaten.

  Kommentar by np — 4. november 2018 @ 18:41

 25. Så lige en tv-udsendelse med en parti-leder debat om EUs regler om cabotage-kørsel. Regler som har gjort 8OOO danske vognmænd arbejdsløse, fordi de ikke kan konkurrere med udlændinge som kan nøjes med 15-25 kr. i timen, fordi det er langt billigere at leve i deres hjemlande end i Danmark, der har nogle af verdens højeste skatter og priser på nærmest alting.

  Det skal vi have gjort noget ved, sagde Lars Ulykke, Pape og flere andre. Men hvorfor gjorde de så ikke noget ved det i 2015, -16 eller -17 hvor problemerne allerede var gammelkendte?

  Og hvad vil de gøre? Sandheden er jo at de nærmest intet kan gøre, uden at gå imod EU, og det kunne de jo ikke drømme om. (og ville EU rette ind? Næppe!)

  Desuden kom det frem, at V havde skåret ned på kontrollen med de udenlandske lastbiler. Det var altså rent hykleri, når de talte om at “det må vi gøre noget ved”.

  Politikerne snakker fint og hurtigt, men meget af deres snak er kun bluff og tom snak.

  Kommentar by tp — 4. november 2018 @ 18:45

 26. Løkke ved, at EU undergraver det danske arbejdsmarked, men han vil have mere EU, så derfor ser danske chauffører deres job gå til løntrykkere og ofre for menneskehandel. Lars Løkke er også lun på en EU bankunion=større risiko for omfattende svindel

  Kommentar by k. m. — 4. november 2018 @ 18:59

 27. Generelt mener jeg det er rigtigt dårlig stil, at måle folk på deres seksualitet og etniske ophav. Men lige i dette tilfælde er det altså ret grinagtigt, at kvinden står og ævler om Nazityskland til en åbent homoseksuel journalist med efternavnet (((Steinmetz))) :-D

  Og så er det i øvrigt patetisk, at Steinmetz ikke engang selv kan se problemet. Jeg forventer ikke, at han stiller sig op og kysser Trump i røven. Det ville, om muligt, være endnu dårligere journalistisk håndværk. Men det havde altså været klædeligt, hvis han havde udfordret kvinden med det faktum, at hvis USA var ligesom Nazityskland. Så var Steinmetz røget direkte i kz-lejr med en stor lyserød trekant på ærmet. Hvis han altså ikke bare havde fået en kugle for panden med det samme.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 4. november 2018 @ 19:34

 28. Partilederen af Stram Kurs, advokat Rasmus Paludan, måtte søndag eftermiddag eskorteres væk af betjente, da moddemonstranter efter politiets opfattelse gik amok under en demonstration på Åbyhøj Torv i Aarhus.

  Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

  Paludan var på stedet for blandt andet at give udtryk for sin utilfredshed med muslimer og indvandrere. Ifølge Østjyllands Politi var hans tilstedeværelse anmeldt og var dermed lovlig, og det havde blandt andet ført til, at en større gruppe børn og unge var mødt op for at vise deres utilfredshed med Paludans og to andre demonstranters tilstedeværelse.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. november 2018 @ 20:35

 29. Den ender helt galt for Rasmus Paludan, forbyd indavlede, retarderede, abelignende, lighterkastende perkere i Danmark og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. november 2018 @ 20:42

 30. TVbæ ved du altid hvor du har.

  Kommentar by Hul igennem? — 4. november 2018 @ 21:12

 31. Er det radikale parti et lovligt, dansk parti, eller er det en kriminel organisation, der har forklædt sig som et lovligt, dansk parti? Og hvad med Ventre?

  Kommentar by tp — 4. november 2018 @ 21:15

 32. Rasmus Paludan er vel den eneste parti-leder der har BEVIST at han mener sin modstand……. mod den muslimske invasion, besættelse, udplyndring og kolonisering af vores land…… alvorligt. Stram kurs plus NB bør vi nok alle støtte af al vor kraft.

  Tænke sig, blandt naive, uvidende og tossegode danskere indsamlede Christian Friis Bach og hans medsammensvorne i week-end’en 13 millioner kr. til brug i lande meget langt væk. (der fragår vel 1O millioner til lønninger, rejser, personalegaver og administration)

  Hvornår får modstanderne af Danmarks ødelæggelse skrabet bare 5 millioner sammen til fædrelandets redning?

  Kommentar by Ole Jensen — 4. november 2018 @ 21:28

 33. I Århus og København osv. har der været en masse ballade med agressive og voldelige muslimer. I Pakistan vil muslimer nu forlangt en kristen kvinde hængt eller stenet, selvom hun ved højesteret blev frikendt for blasfemi. Kravet blev fulgt op af omfattende optøjer. I Afrika har Boko haram (bøger er forbudt-bevægelsen) myrdet lærere og lærerinder, og har bortført hundredvis af skolepiger. Osv., osv. Men de radikale åndsamøber mener stadig at vi bør modtage mange flere voldsparate muslimske ekstremister.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. november 2018 @ 21:43

 34. …har muslimer nu forlangt….

  Kommentar by Ole Jensen — 4. november 2018 @ 21:52

 35. Danmark er selvfølgelig ikke et nazistisk land i sin helhed, snarere et halvkommunistisk. Men når man ser på hvordan Venstre fører sig frem mod de socialt svage, mod selvstændige og lønmodtagere, mod folkepensionister og boligsøgende, mod skatteborgere og bilister, mod sundhedsvæsnet, mod patienter og pårørende (som er blevet gjort retsløse gennem voldsomme forringelser af Styrelsen for Patient-sikkerhed. Den er nu mest en syltekrukke. Folk der klager over fejlbehandling holdes groft for nar. Selv i sager der gælder liv eller død)……… når man ser Venstres opførsel overfor alle disse grupper, kan man nemt få en fornemmelse af at visse fascistiske holdninger (mildt sagt) trives i partiet.

  Kommentar by Bent Nielsen — 4. november 2018 @ 22:09

 36. 20. Rodina
  Pressefolk har ikke råd til at bespise dem.
  Læs iøvrigt pkt 15. gerne det hele.
  Emigrenterne tror at det hele er en buffé.

  Kommentar by Sindsro — 4. november 2018 @ 22:16

 37. @20 Kommentar by Rodina — 4. november 2018 @ 18:13

  Hovedparten er jo (som også flygninge her i DK) hjernekiruger og raketforskere.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Anonym — 5. november 2018 @ 06:18

 38. Ændringerne i samfundet mod opløsning og anarki, sker så langsomt og umærkeligt at folk i lange perioder vænner sig til situationen. Men på et eller andet tidspunkt accellererer udviklingen mærkbart svarende til en eksponential-kurve. Det har ikke skortet på advarsler. Politikere og medier har stukket hovedet i busken og befolkningen har apatisk stemt på dem de plejer. Men når man ikke vil høre, må man føle. Og det kommer hele befolkningen til. Så vil der uvægerligt ske en hel masse uforudsigeligt. Der vil sandsynligvis gå panik i magthaverne.

  Kommentar by JC — 5. november 2018 @ 13:11

 39. Faktisk kan man ifølge Grundloven forbyde islamiske foreninger i Danmark. Der er nemlig en paragraf i Grundloven, der siger at foreninger der agiterer for vold, kan opløses ved dom. Disse foreninger har alle som vedtægtsgrundlag koranen, som påbyder rettroende at dræbe vantro der ikke underkaster sig islam.

  Kommentar by JC — 5. november 2018 @ 13:20

 40. 39 JC – Ja! Du har ganske ret. Det burde man have en meget grundig politisk-juridisk debat om i folketinget med et forslag om at forbyde islamiske foreninger og moskeer i Danmark, fordi de ikke overholder Grundloven. Den familiepolitiske og storpolitiske shariah kan ikke adskilles fra islam. Det er islam. Er man troende muslim kan man ikke godtage Grundloven, og så kan man heller ikke være dansk statsborger.

  Kommentar by Tim Pallis — 5. november 2018 @ 15:49

 41. Typisk, så snart at der tales negativt om den muhamedanske indvandring, så hives nazi kortet straks frem. hvad har nutidens migrant problem egentligt med 40, ernes Tyskland at gøre?, man undres!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 5. november 2018 @ 23:11

 42. Skyd idioterne og giv dem efterfølgende ret …..

  Kommentar by TT — 6. november 2018 @ 19:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper