6. november 2018

Menneskerettighedsdomstol, kendelse: Påstanden om at Muhammed var pædofil savner ‘faktuel basis’

Sagen mod Elisabeth Sabaditsch-Wolff startede i 2010, og hun har kørt den hele vejen til den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Det blev endnu et nederlag, og det er således jf. østrigsk lov, ulovligt at kalde religionsstifteren Muhammed for pædofil. Om få år vil det sikkert også være ulovligt, at kalde Muhammed for ‘religionsstifter’, da termen jo indirekte afviser hans påståede åbenbaringer.

God kommentar af Jacob Mchangama i Berlingske – Hvad er sandheden om Muhammed?

“I en ny dom har den Europæiske Menneskerettighedsdomstol (EMD) slået fast, at Østrig ikke krænkede ytringsfriheden ved at straffe en kvinde for at kalde profeten Muhammed for ‘pædofil’.

EMD har længe indrømmet medlemsstaterne en vid skønsmargin til selv at fastlægge balancen mellem ytringsfrihed og kontroversielle moralske og religiøse spørgsmål. Det er således ikke første gang, at medlemsstater slipper af sted med at sanktionere borgerere, som krænker religiøse følelser. Hvis det alene var den brede skønsmargin, der var udslagsgivende, kunne man mene, at EMDs dom var til at leve med. EMD har jo klart fået at vide, at man skal trække følehornene til sig. Og dommen betyder ikke, at Danmark er forpligtet til at genindføre blasfemiparagraffen.

Men EMD går videre end som så. EMD har længe argumenteret for, at ytrings- og religionsfriheden kan komme i konflikt, hvis førstnævnte bruges til at krænke sidstnævnte. Det er en stærk betænkelig fortolkning. Ingen muslimer eller kristne får krænket deres religionsfrihed ved at få krænket deres religiøse følelser. Blasfemiske ytringer rykker ikke en tomme ved retten til at dyrke, prædike og udbrede sin tro, ligesom religions- og ytringsfriheden giver den krænkende mulighed for at imødegå den krænkendes ytringer. Det havde klædt EMD at forlade denne mildt sagt anstrengte fortolkning. …

Endnu værre er EMDs insisteren på at påstanden om, at Muhammed var ‘pædofil’ udgjorde en værdidom, der savnede ‘faktuel basis’. Kravet om ‘faktuel basis’ giver mening, hvis jeg udtaler mig stærkt nedsættende om en konkret person, hvis anseelse kan lide skade. …

Kravet om, at en værdidom vedrørende en for længst afdød person, der ifølge de overlevende kilder kommunikerede direkte med Gud, skal have en ‘faktuel basis’ er absurd. Det svarer til, at EMD ophøjer en bestemt og venlig fortolkning af islam til Sandheden.”

Oploadet Kl. 04:55 af Kim Møller — Direkte link59 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96246/trackback

59 Comments »

 1. Muhammed havde sex med en niårig. Det er vel ikke ok?
  Nu ved jeg hvad der er galt!

  Europæiske Menneskerettighedsdomstol må jo være pædofile!

  Kommentar by Realist — 6. november 2018 @ 06:13

 2. @1 Det skulle man da næsten tro :-)

  Og så beskyttende mod kritik ville EMD aldrig være over for kristendommen.

  Tværtimod:
  I 2009 gav EMD en finsk immigrant ret i, at krucifikser i hendes børns italienske skole er krænkende for ikke-troende og derfor bør fjernes. Her skulle altså medlemsstaten Italien rette sig efter en ateistisk borger, som følte sig krænket på sine ikke-religiøse følelser.

  Så Jacob Mchangama tager fejl. Sagen drejer sig ikke om den generelle tvist mellem ytringsfrihed og religionsfrihed, men alene om islams særstilling.

  Iøvrigt er EMD forkert på den, når de påstår, at det er en værdidom, at Muhammed var ‘pædofil’. Påstanden om Muhammed pædofili opstår jo ikke pga. ond sladder om en afdød, men alene fordi, de islamske autoritære kilder selv insisterer på, at Muhammed ‘fuldbyrdede’ ægteskabet med Aisha, da hun var ni år, Mange af disse uhyrlige beretninger er fra Aisha selv:

  https://myislam.dk/articles/da/wood%20var-muhammed-paedofil.php

  Tænk at man har en sådan forsamling regulære galninge, der har ophøjet sig til en domstol for at hæge om et fiktivt gespens’ tvivlsomme ære.

  Kommentar by traveler — 6. november 2018 @ 06:52

 3. Ja, det er jo så ikke menneskerettighederne, der er blevet forsvaret her. Men det er trivielt at konstatere, og knapt nok umagen værd. Føderalister er dumme, det er til gengæld værd at notere endnu engang.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. november 2018 @ 07:04

 4. Det er klart, at dommerne blot er forbrydere med et dommersæde.

  Kommentar by Jack Nille — 6. november 2018 @ 07:31

 5. Det kunne være interessant at se kendelsen, dersom Elisabeth havde påstået at Muhammed ikke fløj til himmels på en hest og dér mødte ærkeenglen Gabriel. I så fald måttet den såkaldte ‘domstol’ jo mene, at denne flyvetur har en ‘faktuel basis’. For dømmes, det skal hun jo.

  Iøvrigt har nr. 4, Jack Nille fuldkommen ret: dommere er bare ludere, blot med en lavere moral.. De kan – akkurat som politikere og journalister – købes. Helt komisk bliver det, når eksempelvis danske politikere hidser sig op over at Polen afskediger nogle dommere fra kommunisttiden og kalder Polen korrupt. Og det kommer fra et land, hvis dommerstand helt åbet excellerer i korruption, jfr. deres ‘bijobberi’.

  I dette tilfælde er sagen jo helt oplagt: Saudi Barbarerne betaler bedre end Elisabeth…

  Kommentar by Voldposten — 6. november 2018 @ 07:54

 6. Jeg tror,ligegyldigt i hvilken tidsalder og geografiske beliggenhed, er en ni aaring ikke koensmoden, saa er ham den maerkelige paedofil,og denne adfaerd forsvares stadig af hans tilhaengere,tror Voldsposten har ret, Saudi Babarien eller maaske Iranerne (ex Persere det er sgu synd for dem),betaler bedre,ioevrigt er de paa tide at faa gjort op med islammet,der er intet brugbart i denn “religion”

  Kommentar by dunk — 6. november 2018 @ 08:37

 7. Den europæiske Shariadomstol har talt: Führer befehlt – wir folgen.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 6. november 2018 @ 08:57

 8. #2 traveler
  Interessant! Det er da også noget værre noget med den krænkende kristendom. Og så i et land som Italien, der nærmest ikke har nogen kristen historie, eller …

  Fuldstændigt enig i din anden observation. Problemet er ikke at nogen har stødt nogle andre.
  Problemet er erkendelsen af at det er acceptabelt i Islam, at den seksuelle lavalder er 9 år. Det er nemlig ikke acceptabelt i den brede befolkning. Løsningen er at vi lovgiver imod at påtale det. Sig mig har de fuldstændigt tabt stelforbindelsen dernede i Strasbourg? For helvede hvad med pigernes rettigheder?

  Logikken er død.

  Kommentar by Realist — 6. november 2018 @ 09:33

 9. Man gør alt menneskelig mulig for at stoppe ebola-sygdommen, men sprøjter Islam direkte ind i raske menneskers blodårer.

  Kommentar by k.m. — 6. november 2018 @ 09:38

 10. Ja, i Afrika bekæmper man Ebola, men samtidig har man vist ikke noget imod hvis sygdommen bliver eksporteret til Europa. I forvejen har man jo fra Afrika fået multi-resistent tuberkulose (som smitter gennem luften) og andre tropesygdomme sendt hele vejen op til Nordeuropa.

  I forvejen har fremmedinvasionen medvirket til øget indsmugling af stoffer og våben m.m, og også overbelægningen på hospitalerne er steget. (alligevel vil V nu fyre flere hundrede sygeplejersker og læger. Og MSM lader hospitalsdirektører udtale: “Vi vil sikre at det ikke kommer til at gå ud over patienterne”) (BZZZZZZZZ)

  Kommentar by tp — 6. november 2018 @ 10:04

 11. Dette med såkaldt faktuel basis, forhindrer enhver kritik af muslimernes hellige tekster, for hvor meget kan bevises faktuelt her 1400 år senere? Det ligner endnu et europæisk skridt på vejen mod indførelsen af sharia. Som Federica Mogherini udtalte for nogle år siden: “Gør plads til politisk islam i Europa”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2018 @ 10:10

 12. I stedet siger man så bare: at Muhammed havde sex med et mindreårigt barn, det vel ikke strafbart!

  Kommentar by Axl — 6. november 2018 @ 10:14

 13. Er Muhammed ikke også bare en fantasifigur? Ligesom en Allah?

  Kommentar by Hul igennem? — 6. november 2018 @ 10:16

 14. Dermed fastslået, at menneskerettigheder ikke gælder for kvinder. Til lykke til Neuropa med kansler “væk med det tyske flag” Merkel på tronen. Retfærdighed i de europæiske lande er blot et sagn.

  Kommentar by Nielsen — 6. november 2018 @ 10:18

 15. Desuden, hvis sandheden ikke vægtes ved en domstol, har den jo bevist dens afhængighed.

  Kommentar by Nielsen — 6. november 2018 @ 10:21

 16. Søren Kierkegaard kaldte et drag prygl for en holden vare. Dommerne har nok haft muhamedanernes latente voldspotentiale i tankerne og går efter fred i vor tid.
  Vi skal vende os til at denne holdne vare, bare som trussel, vil blive samfundets styrende kraft.

  Kommentar by Menig 442 — 6. november 2018 @ 10:32

 17. Det kræver vel 4 muslimske mænd som vidner? ligesom ved voldtægt af kvinder?

  Kommentar by redneck — 6. november 2018 @ 10:36

 18. Gåseleverpostejen fra Strasbourg var også noget opreklameret lort!

  Kommentar by T. Flodur — 6. november 2018 @ 10:45

 19. 16:
  “Vende sig til” -> “vænne sig til”.
  Kommer af “vane”.

  Kommentar by Bastardo — 6. november 2018 @ 10:53

 20. 18:
  Allah var også noget opreklameret lort.

  Kommentar by Bastardo — 6. november 2018 @ 11:01

 21. # 2 kl. 6.52 : DEN DOM ER JO ET BEVIS på at der skaltes og valtes med menneskerettighederne, alt efter hvad der findes politisk opportunt. Een (ateistisk?) migrant sættes over hele den indfødte, oprindelige befolkning. Een nyankommen FREMMED ateist, kommunist, 5.kolonne agent, neger eller araber gives ret til at annullere hele Italiens kristne kultur. For skal kristne symboler forbydes i een skole, vil de jo blive forbudt i alle skoler og mange andre steder.

  Vanviddet er åbenlyst. Men ligner noget vi har set før. For både ateismen, kommunismen, fascismen og nazismen har en fjendtlig indstilling til kristendommen. De to uhyrer og massemordere Stalin og Hitler foretrak begge islamismen. Kristendommen var for blødsøden og for civiliseret efter deres smag.

  EMD bruges af EU som et redskab til at undergrave Europas kristne civilisation. Det er klart og tydeligt. Det næste kan blive en regulær folkemordspolitik som i 1939-45. Kalergi planen og Marrakech aftalen mv. viser at EU og Tyskland under mutti Merkels førerskab er kørt helt af sporet.

  Importen af millioner og atter millioner migranter fra Afrika og Arabien viser at EU ikke skyr nogen midler for at undergrave og opløse de europæiske nationer indefra. Hvor man tidligere brugte kanoner, tanks, bomber og maskingeværer og angreb ude fra, vil man nu angribe og nedbryde indefra ved at lade migranter hærge, overbelaste og i sidste ende udslette landenes fred og sikkerhed, deres økonomier og deres demokratiske, sociale, familiemæssige og kulturelle værdier, funktioner og traditioner.

  Man flytter Afrika til Europa, og til sidst har vi en mono multi-kulti kultur. Først een stor pærevælling af kommunisme, nazisme, islamisme, feminisme, vanvid, voodo og afrikansk trommedans. Derefter kan alt blive islamiseret under tysk førerskab, hvorefter Europa vil synke ned i et dybt mørke. Som da mørklægningen bredte sig og lysene slukkedes over hele Europa i 1939.

  Dengang blev de tændt igen i 1945. Men bliver det nogensinde lyst igen hvis EU og Merkel (og Lars Ulykke) får deres vilje?

  Læs om de djævelske planer hos Snaphanen og Black Pigeon/you tube. (Kalergi planen, Merkels migrant crisis/one year on, Marrakech) Se “Sverige er fortabt”

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. november 2018 @ 11:06

 22. Menneskerettighederne og dermed menneskerettighedsdomstolen savner strengt taget selv faktuel basis. Det er sker her er en strid mellem ideer og vinderen bliver den ide med flest, mest indflydelsesrige og/eller rigeste støtter. Glem alt om “retfærdighed” som også blot er en ide. Det der næsten gør mest ondt er den skurrende mangel på logik.

  Kommentar by JMR HH Jr — 6. november 2018 @ 11:15

 23. Hvis man 1400 år efter kan blive krænket, hvorfor er der så ikke en bekymret forældregruppe der lægger sag an mod muHAMed og islam for voldtægt af Aicha?

  Kommentar by Santor — 6. november 2018 @ 11:28

 24. Efter at kvindelige præster er kommet til at udgøre flertallet i folkekirken, er kristendommen rigtig nok blevet gjort til en blødsøden og nærmest pjattet omgang. De fleste af disse kvinder synes at være agenter for de radikale, SF, EL eller “Alternativet”. En kvindelig biskop i sydjylland virker nærmest som talerør for indvandringsindustrien.

  Kommentar by tp — 6. november 2018 @ 11:41

 25. Ud fra Mchangamas formulering lader det til han ikke er klar over at der blandt alle lovskolerne og andre rettroende er konsensus om at Muhamed fuldbyrdede ægteskabet med Aisha, da profeten var omkring 50 år og Aisha 9 år (omregnet fra måneår til solår kan hun endda have været 8-årig).

  Når domstolen tilsyneladende lægger vægt på den faktuelle basis, så bør de slet ikke behandle trosforestillinger som noget der ikke må krænkes. Følgende netsted leveret af frafaldne muhamedanere er med sine fakta en torn i øjet på de rettroende:

  https://myislam.dk/articles/da/das%20gamle-koran-manuskripter-fra-sanaa.php

  Men Sana’a-manuskripterne vil også fremkalde et andet spørgsmål. Hvis Koranen er en løgn, hvordan kunne denne løgn overleve i så mange århundreder? Grunden er, at guddommelighed tillagt Koranen ikke er ’en lille løgn’, men ’Den Store Løgn’. De store løgne er meget stærke, og de har altid en psykologisk virkning på tilhørerne.

  Til stort chok for muslimer har moderne psykologi sagt sandheden, at Muhammed var en bedrager, en galning, der led af narcissistiske personlighedsforstyrrelser. Narcissister kan være så selvabsorberede at de bliver patologiske løgnere. Det betyder, at de enten er ubevidste om deres løgne eller føler sig retfærdiggjort og godt tilpas ved at lyve for andre. Deres mentale tilstand er sådan, at de har den sjældne evne til at tro på deres egne løgne (Vaknin, 1999, p. 24).

  Kommentar by perhag — 6. november 2018 @ 11:46

 26. Hvis Muhammed har eksisteret som en person, for det har han højst sandsynlig ikke, men det har tilgengæld været en titel. Nuvel Ifølge Den Europæiske menneskerettighedsdomstol er det så ikke Pædofili at have sex med en niårig tøs. ….Må jeg anbefale Den Europæiske menneskerettighedsdomstol at læse Lars Hedegaards bog- “Muhammeds piger” side 138 og 139, hvor her er der en anvisning fra selveste Khomenie, hvorledes man som man kan have begærlig berørring med småpiger helt ned på ammestadiet uden samleje, hvilket selvfølgelig først kan gøres når hun er fyldt 9 år. Bare så de har en anvisning fra Islam på hvad der heller ikke kan kaldes Pædofili, hvis nogen skulle komme med kritik af denne tilladte praksis i Islam. De må virkelig være stolte af dem selv med denne domsafsigelse.

  Kommentar by Michael Unna — 6. november 2018 @ 12:06

 27. Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. november 2018 @ 12:07

 28. Med andre ord har domstolen netop dømt, at koranen ikke er faktuel, idet koranen også beskriver hvorledes Muhammed havde sex med en ni-årig.

  Eller også er det at have sex med en ni-årig, ikke noget der gør en til “faktuelt” pædofil.

  Tak for kaffe.

  Kommentar by Quark — 6. november 2018 @ 12:17

 29. EMD er en politisk instans forklædt som en juridisk domstol. Det er svindel, humbug og teater det hele. For det første er det for en almindelig europæer yderst vanskeligt at få lov til at forelægge en sag. Kun en promille slipper igennem. For det andet er dommene politiske. Og hvad hvis en italiener følte sig krænket af den migrant som følte sig krænket af et kristent kors i en skole. Når migranten fik medhold fordi ingen må krænkes, skal italieneren vel også have medhold? Hele dette krænkelses-cirkus er kun stablet op, for at kunne ensrette og censurere folks meninger, efter hvad det totalitære eu-bureaukrati finder passende. Man vil forhindre kritik af politiske udskejelser, og man vil nedbryde kultur og tradition, og sætte fascistisk, afrikansk og arabisk barbari i stedet.

  Kommentar by tp — 6. november 2018 @ 12:19

 30. Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol minder om den katolske kirke, som tvang Galilei til at udtale, at Jorden er universets ubevægelige midtpunkt, hvorom Solen og andre himmelobjekter bevæger sig.

  “Eppur si muove,” skal Galilei efterfølgende have hvisket. “Og alligevel bevæger den sig.”

  Fremover må vi – eller i hvert fald østrigerne – følge Galeleis eksempel og hviske: Og alligevel er Muhammed pædofil.

  Den inderste kerne i humanismen er kritik af autoriteter, også religiøse autoriteter.

  Det er en ejendommelig udvikling, at nutidens humanister med menneskerettighederne i hånd taler den sorte middelalderreligion islams sag. Muslimerne er bange for et spøgelse i himlen. Humanisterne burde jage dette spøgelse bort. I stedet for er de med til at cementere spøgelsets magt over muslimerne og fastholde dem i dets tyranni.

  Fra at have været progressiv er den vestlige elite blevet reaktionær. Det må på et eller andet tidspunkt føre til dens undergang.

  You can’t deny the truth forever.

  Kommentar by np — 6. november 2018 @ 12:25

 31. Påstanden om at dommerne i muhamedanerrettighedsdomstolen er bare normalt begavede savner ‘faktuel basis’

  Kommentar by Erik — 6. november 2018 @ 12:53

 32. Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol er nu beviseligt blot en forsamling af dybt sindssyge indvider der burde være under tvangsmedicinering.

  Hele verdens pædofile tilbedere af islam samt almindelige sindssyge pædofile render nu rundt med armene i vejret efter Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol nu har slået fast, at de slet ikke er pædofile men blot en samling ækle stoddere med hang til at smadre små børns liv, fysisk og psykisk.

  Men det lille fede Venstre svin og bøssepapen samt deres vælgere er sikkert rigtig stolte over Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol.

  Kommentar by Piphans — 6. november 2018 @ 13:33

 33. Som Voldposten nævner, så kan vi med denne dom i hånden, tilbagevise alle muhammedanernes særkrav, fordi de ikke har faktuel basis for deres påstande.
  Væk med hovedaffaldssække, badeforhæng, svinekød tilbage i de offentlige institioner, vi kan forbyde halal slagtning, da den menneskeskabte dyreværnsloven trumfer alt i muhammedaner troen, fordi der ikke er faktuel basis for alt det vås der udgydes i denne tro.
  Med andre ord dommen fastslår, at koranen og hadit og dat ikke har faktuel basis for det er allahs uforanderlige ord til muhammedanerne.

  Kommentar by Pyt — 6. november 2018 @ 13:36

 34. Jeg er overbevist om at den såkaldte Danske/Europæiske “elite”, er i bedste fald sexuelle afvigere, og i værste fald sexuelt dybt perverterede. Intet normalt empatisk menneske kan have noget tilovers for rendyrket pædofili, sexulle overfald af unge piger/drenge, endsige sexuel tortur af børn. Det kan man kun hvis man er psykopat med hang til perversiteter i alle afskygninger. En stor del af de Danske/Europæiske ledere har ingen børn (enkelte kan måske ikke få børn), men børn koster penge og ikke mindst tid, og er man enten narcissist,sociopat eller psykopat har man KUN sig selv in mente.Så det overrasker mig ikke at der falder domme der forbyder at omtale pædofili som noget unormalt, umoralsk eller afskyeligt.

  Kommentar by Elvadatter — 6. november 2018 @ 13:38

 35. Jeg er ligeglad med hvor mange religiøse jeg træder over tæerne, men guder eksisterer ikke. Gud har ikke skabt verden.

  Alt dette overtro er opfundet af mennesker, som af en eller anden grund har brug for at tro på noget her i livet.

  Odin og Thor, myten om solvognen, som et par danske eksempler, er levn fra den tids mennesker og hvordan de opfattede deres omgivelser.

  Kommentar by k.m. — 6. november 2018 @ 13:50

 36. Nej, alt dette er opfundet af mennesker, som vil kontrollere andre mennesker.

  Kommentar by Nielsen — 6. november 2018 @ 14:22

 37. #29 tp: “Og hvad hvis en italiener følte sig krænket af den migrant som følte sig krænket af et kristent kors i en skole. Når migranten fik medhold fordi ingen må krænkes, skal italieneren vel også have medhold?”

  Nej, for italieneren tilhører majoriteten, så det er bare med at rette ind efter en lille, men højtråbende og altid krænkelsesparat minoritet. Ellers blever minoriteten jo udsat for strukturel diskrimination, eller patriarkatet eller noget…

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2018 @ 14:24

 38. Quark tager vist fejl ved at nævne koranen beskriver hvorledes Muhammed havde sex med en ni-årig. Det fremgår dog fra flere haditter godkendt af Bukhari, og ganske som ved steningsstraffen ikke at finde i Koranen er der ingen uenighed blandt rettroende om at haditterne er gyldige.

  Kommentar by perhag — 6. november 2018 @ 14:24

 39. FLERE TING VISER AT EMD ER ET MEGET SYGT OG SKØRT FORETAGENDE. Som sagen omtalt i nr. 2. kl. 6.52, (traveler) klargør, så vil EMD have at migranter skal have mere og større ret end EU-landenes egne befolkninger. Dernæst vil den have at ateistiske eller kommunistiske “følelser” (eller postulater) skal stå over religiøse følelser og historiske/kulturelle traditioner. For det tredje viser sagen at små, ubetydelige, indbildte eller påståede krænkelser af forbigående art (det er vel begrænset hvor længe ateist-migranten kunne stå og se på krucifikset i skolen)…….af EMD bruges til at angribe og ulovliggøre et lands mere end 1OOO år gamle kulturelle værdier og traditioner. På grundlag af een indvandrer der er kommet ind som “gæst”, parasitisk snylter eller islamistisk agent, er EMD uden videre parat til at erklære hele Europas kristne arv for mindreværdig, ligegyldig, illegal, ulovlig og forbudt. Næste logiske trin er vel så at erklære europæerne for mindreværdige, ligegyldige og modne til udskiftning. Og modne til en “endlösung”.

  Dom nr. 2 viser at virkelige, grove og brutale krænkelser derimod ikke skal forbydes, men tværtimod understøttes og gøres lovlige og fuldt ud acceptable. At ofrene for disse u-hyggelige og perverse overgreb kan blive påført traumer, skader og sygdomme der piner og plager dem i årtier, ser juristerne her bort fra. Og forklarer sig med juridiske ord og vendinger der skal imponere pøblen, men som blot afslører det tommetykke juridiske hykleri og vanvid.

  Bittesmå, forbigående, påståede og ret fjollede former for lette ubehag: Vi tromler hele den europæiske kultur ned. Store og ofte livsvarige lidelser, hæslige overgreb mod værgeløse småbørn, brutale angreb på unge piger og voksne kvinder: Jamen det kan vi da ikke andet end understøtte.

  Barbari og idioti er hvad der kommer ud af EUs og EMDs juridiske vridemaskiner.

  Se “Merkel og Kalergi planen” hos Snaphanen. Se også kl. 11.O6.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. november 2018 @ 14:41

 40. Har man prøvet at anmelde behandlingerne af Tommy Robinson til Den Europæiske menneskerettighedsdomstol?

  Kommentar by Michael Unna — 6. november 2018 @ 14:52

 41. Vi kan også tage de mange særdeles grove krænkelser som foregår af tusinder af danske mænds, familiers og børns menneskerettigheder. Krænkelser som består i at det politiske og retslige system mv. medvirker til at opløse og splitte familier: ved at manipulere med kvinderne, ved at hetze og nedgøre mændene, ved at gøre børnene retsløse og faderløse, ved at gøre mændene retsløse, ved at gøre fraskilte kvinder til heltinder som fortjener økonomisk belønning for at have opløst familien, ved at diskriminere mændene og bruge politistats-metoder til at afbryde eller minimere kontakten mellem børn og deres forældre, ved at tvangsfjerne børn på et ofte så tyndt grundlag, at det ligner rendyrket svindel til fordel for et korrupt behandlersystem.

  At børn og forældre i tusindvis af tilfælde har fået deres liv ødelagt, og har gennemgået årelange afsavn, depressioner og lidelser, anfægter ikke “systemet”. Den kommunistiske familiepolitik får så lidt omtale og kritik, at ofrenes lidelser og den menneskelige katastrofe nærmest er usynliggjort.

  Ægte menneskerettigheder til danskere er blevet en by i Rusland.

  Kommentar by Ole Jensen — 6. november 2018 @ 15:00

 42. Rettet udgave:

  FAMILIEPOLITIKKEN OG SKILSMISSESYSTEMET ER GENNEMSYRET AF FAMILIEFJENDSK, MANDSFJENDSK OG BØRNEFJENDSK MAGTUDØVELSE…. URETFÆRDIGHED OG RØDFASCISTISK RÅDDENSKAB ER DET NORMALE.

  Vi kan også tage de mange særdeles grove krænkelser som foregår af tusinder af danske mænds, familiers og børns menneskerettigheder. Krænkelser som består i at det politiske og retslige system mv. medvirker til at opløse og splitte familier: ved 1: at manipulere med kvinderne, ved 2: at bagtale kernefamilien, ved 3: at mistænkeliggøre forældre, ved 4: at hetze mændene, ved 5: at gøre børnene retsløse og faderløse, ved 6: at gøre mændene til retsløse 2.rangs forældre, ved 7: at gøre fraskilte kvinder til heltinder som fortjener økonomisk belønning for at have opløst familien, ved 8: at diskriminere og nedvurdere mændene, ved 9: at bruge politistats-metoder til at afbryde eller minimere kontakten mellem børn og deres forældre, ved 1O: at tvangsfjerne børn på et ofte så tyndt grundlag, at det ligner rendyrket svindel til fordel for et korrupt, nævenyttigt og feministisk/radikalt behandlersystem.

  At børn og forældre i tusindvis af tilfælde har fået deres liv ødelagt, og har gennemgået årelange afsavn, depressioner og lidelser, anfægter ikke systemet og skilsmissebureaukratiet. Den kommunistiske familiepolitik får så lidt omtale og kritik, at ofrenes lidelser og den menneskelige katastrofe nærmest er usynliggjort. (selvom ofrenes antal er over en million)

  Ægte menneskerettigheder til danskere er blevet en by i Rusland. På familie-området og mange andre områder.

  (Indlæg kl. 15.OO må gerne slettes)

  Kommentar by Ole Jensen — 6. november 2018 @ 15:31

 43. Er “menneskerettighedsdomstolen” ikke styret af Saudi-Arabien? Fn er islamistisk styret og FN’s “mennes….” har jo Saudi-Arabien som fører og en masse islamistlande med i klubben.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. november 2018 @ 17:11

 44. Aisha. Er det ikke hende Outlandish synger om?

  Kommentar by Popeye — 6. november 2018 @ 17:17

 45. Totalt off-topic:

  Er jeg den eneste der har lagt mærke til de mange, mange ligheder mellem Ole Jensen og Alexander CAPSLOCK?

  * Formulerer sig næsten identisk med hensyn til kadence.
  * Deler idiosynkrasier, fx at skrive et stort “o” i stedet for nul, punktum mellem time/minut, manglende mellemrum efter ordenstal-ord, etc.
  * Poster ikke indlæg på samme tid, men som regel med 20-30 minutters interval.
  * Bruger ofte tråde som sin egen personlige blog: indlæg ikke rettet til nogen bestemt, ofte løst eller ikke relateret til emnet.

  Prøv engang at lægge mærke til det. Sikke nogle sammentræf og finurligt delte idiosynkrasier!

  Kommentar by Quark — 6. november 2018 @ 18:18

 46. Den satanistiske pædofil ring har talt. Pædofili og bøsser er helt normalt. fat det.

  Kommentar by Iznogut — 6. november 2018 @ 19:30

 47. De er fuldstændig ligeglade med sandheden. I følge kilderne er han pædofil.

  Kommentar by Winged Hussar — 6. november 2018 @ 19:48

 48. Nå, nogle bloggere udtrykker sig ret ens. Og hvad så? Er det et stort problem for samfundet eller hr. Quark? Her er lidt som Quark kan tygge på: Det kan være at vi er to brødre. Det kan være at vi er en lille klub hvor vi er enige om det meste. Det kan være at vi arbejder ud fra et fælles oplæg, en bog hvor vi har beskrevet hvad vi mener der er galt med systemet. Men hvorfor bruger Quark sin energi på at skrive om andre bloggere? Som han ellers er enig med? Eller uenig med? Det oplyser han ikke. Er der ikke vigtigere og væsentligere ting ude i samfundet som der er mere grund til at diskutere eller skrive om? Hvad med Quarks egne “idiosynkrasier”? Vorherre bevares.

  Kommentar by Ole Jensen — 6. november 2018 @ 19:49

 49. Jo DDR’s darling, perkerbandet Outlandish, synger om Aischa. Og jeg er ved at kaste op hver gang, fordi jeg ved at de tænker på at kneppe 9-årige når de “synger” gennem en maskine, som de afdankede Olsenbrødre, der heller ikke har nogen sangstemme.

  Kommentar by Træt — 6. november 2018 @ 21:01

 50. DR er ikke længere Danmarks radio, men Jelveds og Stampes radio, Kommunisternes radio, Indvandringslobbyens radio, Salafisternes radio, Lars Luskebuks radio, Socialist-feministernes radio og Bøssebadutspringernes radio. Men Danmarks radio? Nixen Bixen. Der var en gang, men det er 50 år siden.

  Kommentar by Ole Jensen — 6. november 2018 @ 21:58

 51. Indirekte krænker domstolen jo de islamiske retslærde, når deres stærke hadither om 9-årige Aischa dømmes til at være uden faktuel basis. Det må jo så også gælde andre hadither af lignende styrke og dermed en stor del af islams grundlag.
  Thi kendes for ret:Islam er ophævet.

  Kommentar by Moon Rider — 6. november 2018 @ 22:04

 52. Holda op, hvor grotesk en verdensorientering der er blevet trukket ned over hovederne på os.
  Jeg frygter mere og mere for vore efterkommere, for hvis pædofili ikke er pædofili, er der jo fripas til alle de psykopater, der vil sit og ødelægger vore mindreårige piger.
  Vandviddet SKAL stoppes. Kvalmen løber over!

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. november 2018 @ 23:16

 53. Utroligt at mennesket ikke er kommet videre i dets eksistens. Tro/religion.
  Noget sket engang, beskrevet i bøger.
  Noget en person har set og hørt i et syn.
  Idag er der nogle bogstaver på den sygdom at høre stemmer.
  Eller at indtage røg fra en brændende busk og få hallucinationer.
  Snakke med andre ved en nedfalden sten.

  Kommentar by P — 7. november 2018 @ 07:12

 54. Med røde, sindssyge og socialistiske løgne, tankesæt og slagord vendes der op og ned på alt. Ondskab gøres til godhed, løgn til sandhed, krig til fred….. udnyttelse, plyndring og undertrykkelse til velfærd. Det påstås at diktatorisk fjernstyring er bedre end demokrati, at multi-kulti pærevælling er lykke og berigelse, at STATEN er alvidende og uendelig godhed, at familien er undertrykkende, at nationen er roden til alt ondt, (det påstår EU).

  Læs “1984”, “Fagre nye verden”, “Kammerat Napoleon” og Antony Beevor om 2. verdenskrig. Læs også lektor Steen Steensens, Mogens Camres, Ole Hasselbalchs og Søren Krarups bøger. (Den danske forening)

  Kommentar by Ole Jensen — 7. november 2018 @ 08:03

 55. Quark: du har ret. Mon vi har at gøre med en af de mange far jensener?

  Kommentar by Peter Lund — 7. november 2018 @ 14:20

 56. Lund og Quark: Ja, det er da ligegyldigt hvad der oplyses eller lægges frem til debat. Det er meget vigtigere at tælle bogstaver, punktummer, mellemrum og klokkeslet. Pyt med landet skæbne, hvis bare vi kan opnå at spilde læsernes tid med diverse brok og snik-snak om ligegyldige ting.

  Kommentar by tp — 7. november 2018 @ 22:15

 57. > Pyt med landet skæbne, hvis bare vi kan opnå at spilde læsernes tid

  Jeg synes ikke det er spild af tid hvis det viser sig at være sandt, ej heller spild af tid at udpege de her ligheder og hvordan de ser ud, så folk kan være opmærksomme på det.

  Ser du, jeg har dårlige erfaringer med debattører, der skriver under forskellige navne og i store mængder. Så jeg er lidt på vagt.

  Kommentar by Quark — 8. november 2018 @ 21:08

 58. Elisabeth Sabaditsch Wolff interview on the European Human RIghts Court decision
  https://www.youtube.com/watch?v=ef21YEVuQGE

  Kommentar by Jack Nille — 11. november 2018 @ 07:48

 59. # 57

  Det er åbenlyst, at Alexander = Ole Jensen = Bent Nielsen = tp.

  Altså én og samme person!

  Kommentar by Revisoren — 12. november 2018 @ 02:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper