7. november 2018

Venstreradikal sangerinde konverterede til Islam: “I never wanna spend time with white people again”

Venstreorienterede Sinead O’Connor var et stort navn i min ungdom, men det er længe siden, og I dag skal der mere end IRA-støtte til at få opmærksomhed i medierne. Forleden konverterede hun til Islam, antog navnet Shuhada’ Davitt, og det virker ganske logisk – hendes ideologi og psyke taget i betragtning. Herunder en af hendes første Twitter-opdateringer som troende muslim. Fra Daily Mail – Sinead O’Connor sparks outrage by saying she ‘doesn’t want to spend any more time with disgusting white people’ following conversion to Islam.

“Sinead O’Connor has sparked outrage on Twitter by claiming she no longer wants to spend time with ‘disgusting white people’ after converting to Islam.

The Irish singer, who now refers to herself as Shuhada’ Davitt, apologised for her ‘racist’ tweet, but said said ‘I never wanna spend time with white people again’.

She branded ‘white people’ or ‘non-Muslims’ disgusting, before adding: ‘interesting to see if Twitter bans this’. …

The 51-year-old, who has battled with her mental health over the years… O’Connor announced she had converted to Islam late last month, posting images of herself wearing a hijab and a video of her reciting the call to prayer.”

(Foto: Twitter)

“I’m terribly sorry. What I’m about to say is something so racist I never thought my soul could ever feel it. But truly I never wanna spend time with white people again (if that’s what non-muslims are called). Not for one moment, for any reason. They are disgusting. (6. november 2018)

(Foto: Twitter)

Oploadet Kl. 04:22 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96273/trackback

37 Comments »

 1. Allerede radikaliseret efter 2 uger …

  Kommentar by Realist — 7. november 2018 @ 07:15

 2. “Nothing Compares 2 U/Nothing Compares to you”

  Kan vi nu konkludere, at det sidste stadie for en psykisk syg kvinde, er at konvertere til islam?

  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 7. november 2018 @ 07:41

 3. Det er virkelig også for galt at de hvide ikke tilbeder en pædofil morder.

  Kommentar by Winged Hussar — 7. november 2018 @ 07:54

 4. Hun konverterede til islam, men tror stadig at islam har noget at gøre med race.. Selv efter celebrity standart er hun da ufattelig retarderet.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 7. november 2018 @ 08:27

 5. Hvorfor har hun tørklæde på?
  Har hun nogensinde haft hår på hovedet?
  Er det bare symbolpolitik?

  Kommentar by Erik — 7. november 2018 @ 08:28

 6. Shithead viser blot med al tydelighed at islam er sindssyge i sidste stadie.

  Kommentar by White knight — 7. november 2018 @ 08:30

 7. Mange mænd er blevet narret og bedraget af de politiserende feminister, fordi de tror at alle kvinder er ligesom deres mor. Men det er alle kvinder ikke. Tag mutti Merkel, Theresa May, Marianne Helved og mange, mange flere politik-kvinder. De er uden godhed, uden klogskab og overblik, men lever højt på at kvinder i bred almindelighed har et godt ry. Men tag ikke fejl, nogle kvinder er dumheden selv, er ondskaben selv. Tusindvis af eksempler kan opregnes på at visse kvinder er “fuldt på højde” med de værste mandlige forbrydere. Som ordsproget siger “Nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede”.

  Sinead O’Connor er endnu et eksempel på en tåbelig og sindsforvirret kvinde.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. november 2018 @ 08:41

 8. Hun havde et hit fra Prince, og ellers var der intet fra hende der var interessant. At hun også har eller er Manio Depressiv, siger lidt om hende. Hun har blæret sig med (som katolik) at rive billeder af Paven istykker, og derudover er hun åbenbart også erklæret racist (Vil ikke have noget at gøre med hvide mennesker). Skal vi lige lade det tale for sig selv i hendes afstumpede konvertering, uden hensynstagen til hendes medsøstre som risikere livet for frihed. (Hun kan for min skyld gå af helvede til). Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. november 2018 @ 08:50

 9. Erik 8:28

  Ja det kan undre at hun bærer tørklæde, da tørklædet bæres for at skjule det såkaldt “sexuelt opstemmende” hår.

  Jeg tror at hendes hår simpelthen ikke kan holde ud at gro på det sh*thole af et hoved, og derfor vælger at flygte ved først givende lejlighed.

  Kommentar by Elvadatter — 7. november 2018 @ 08:58

 10. Jo, men Islam er tidens stærkeste fællesskab. Jeg har for mange år siden fortalt denne blogs læsere, at et meget stort antal kvinder vil søge “trøst” i den dominerende, patriarkalske religion. Det bliver en tort, vi kommer til at lide, endnu en kalk, vi kommer til at tømme, mens vore politikere suspenderer ethvert forsøg på at føre en national kulturpolitik. Fordi de er i gang med at bondefange os ind i regnbuerepublikken Det Nye Europa, afstemning for afstemning.

  Ved næste folketingsvalg bliver vi kørt over af et massivt flertal, der gør alle forsøg på at skabe en ny dagsorden omsonst. Vores “inkluderende” skoler “inkluderer” nye generationer til lige den rodløshed, som vore politikere instinktivt ved er nødvendig for at “modne” dem til integration i det Europa, som “ikke muslimerne, men vi alle sammen, skal integreres i”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. november 2018 @ 09:06

 11. SO bør forbigås i tavshed.

  Kommentar by Bastardo — 7. november 2018 @ 09:17

 12. Tossen har trods alt fanget den racistiske kerne i islam helt rigtigt.

  Kommentar by BB — 7. november 2018 @ 09:20

 13. “Shuhada” er afledt af det arabiske shahid/shaheed – martyr.

  Hvad bliver det næste?

  Kommentar by BE — 7. november 2018 @ 09:58

 14. @BE kl. 9.58 (sommertid)

  Selvmordsbomber in spe?

  Kommentar by Træt — 7. november 2018 @ 10:13

 15. Sikken en kontrast til en anden kunstner der konverterede for mange aar siden : Cat Stevens . Hvor “kunstner” i O’Connor’s tilfaelde maaske er grebet lidt vel hoejt . Jeg mindes i al fald ikke damen for andet end et jamrende refrain i en landeplage tilbage i firserne .

  Kommentar by krassisten — 7. november 2018 @ 10:42

 16. Naturlig udvikling for tossede kvinder…. og så varmer sløret så dejligt

  Kommentar by redneck — 7. november 2018 @ 10:43

 17. > Michael Unna — 7. november 2018 @ 08:50

  Skam dig, nu sidder jeg bare og venter på hun river et billede af Allan eller slam-paven Muhammed i stykker.

  Kommentar by Erik — 7. november 2018 @ 10:54

 18. Damens psykiske problemer lader til at vaereveldokumenterede . Det bliver saa en kedelig opvaagnen naar det daemrer for hende , at konverteringen til ideologien islam heller ikke er loesningen paa rodet inde i hendes hovede . Siden kunne hun , hvis hun da endnu ikke har proevet det , kaste sig over tidens grasserende koens-forsnoskethed . Saa gaar der lidt tid med det ogsaa . Omvendt kunne en psykisk brist ses som en forudsaetning for at konvertere . Det ville selvfoelgeligt forklare mange bizarre haendelser i de senere aar…..

  Kommentar by krassisten — 7. november 2018 @ 11:03

 19. Another “one hit wonder” der på lige fod med “x on the beach” eller hvad de hjernedøde programmer ellers hedder der appellere til det mest snotdumme i mennesker.

  Virkelig interessant – NOT.

  Men, som andre skriver er det sikkert det mest naturlige skridt når man ikke kan få en normal verden til at give mening!

  Kommentar by Santor — 7. november 2018 @ 11:52

 20. Hun har haft problemer med at finde en mand i årevis. Nu er hun blevet så desperat, at hun har valgt at påtage sig rollen som slave, i håbet om at tiltrække en af de primitive sydlændinge. Hvide mænd orkede hende ikke – skuffelsen blev til had.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. november 2018 @ 11:53

 21. Sinead er slet ikke noget særtilfælde. Var hun da bare det. Den rodebunke af løse skruer der utvivlsomt findes i damens hovede, er sandsynligvis omtrent magen til hvad man finder i mange politiserende damers hoveder. Deres samlede vanvid er nu en af de største trusler mod Europas fred og sikkerhed mv. Sverige har de allerede ødelagt, og i både Tyskland, Frankrig og England er der nu kæmpeproblemer med den masseindvandring som pladderhumanisterne har sørget for. I Danmark og Norge går det heller ikke for godt. Overalt hvor feministernes dumheder har vundet frem, er det gået tilbage med økonomien, trygheden, lov og orden osv.

  Kommentar by Bent Nielsen — 7. november 2018 @ 12:11

 22. “I never wanna spend time with white people again.”

  Bliver det ikke lidt svært, al den stund hun selv er hvid?

  Inden renegaten blev muslim, var hun rastafari. Ligegyldig hvor mange gange hun konverterer, kan hun ikke slippe for sit eget oprindelige katolske selskab. Nissen flytter med, og han er hvid.

  Kommentar by np — 7. november 2018 @ 12:17

 23. Der har vist været psykisk sygdom ind over for hende flere gange. Der har vi nok forklaringen.

  Kommentar by Martin — 7. november 2018 @ 13:33

 24. Bastardo skrev det: “SO bør forbigås i tavshed”.

  Præcis! en fuldstændig U-interessant trunde.
  Fatter ikke hvorfor dette er værdigt at bringe i noget medie!
  ja-ja nogen gør hvad som helst for opmærksomhed. OG?

  SIAD, Direkte Demokrati, Ud af EU, Stem NB(kan det blive værre?)
  P.

  Kommentar by Piotr — 7. november 2018 @ 14:08

 25. Der er noget med hudfarve, men der er også noget med udseende. Man skal være hvid med europæiske ansigtstræk. Ingen skrå øjne, ingen arabiske, eller negroide træk i ansigtet. Det er forfærdeligt, mener de, men sådan er det. Sådan er det for alle racer. Det er naturligt at have det på denne måde. Os og de andre: det er natur. Man kan lade sig styre af en ideologi, som man så gør sit bedste for at efterleve: det er unatur. Racetilhørsforholdet kan føre til racefordomme: rigtigt. Det kan føre til racehad: rigtigt. Det kan føre til vold og død for de andre: rigtigt, det er meget meget farligt, men sådan er det, vi kan ikke ignorere det. Derfor må man tage udgangspunkt i dette forhold. Jeg er hvide, og jeg ønsker at leve sammen med andre hvide; dette er det naturlige. Jeg tror ikke på multiracesamfundet. Det er en intellektuel konstruktion, en nyreligion som vi blot alle skal tro på, så går det godt. “Under Gudmenneskerettighedernes tag er Paradis” forlyder det. Ja, menneskerettigheder er alvorlige sager, og min basale menneskerettighed er retten til at forsvare mit land og min kultur for mig selv og mine efterkommere.

  Den engang så agtede forfatter Peter Seeberg (hvem har ikke læst ’Spionen’ i skolen, vor første introduktion til en klassebaseret fremmedgørelse) udtalte, at kinesererne havde ligeså meget ret til Danmark som danskerne havde. Dette var og er virkelig disse intellektuelles overbevisning. Her er ingen omvending mulig. Kun befolkningen selv kan standse udviklingen, men først må den vågne op. Den må forstå, at for magteliten er den eneste gode dansker en død dansker, for at bruge en gammel talemåde, som for øvrigt er en historisk løgn.

  Kommentar by Glenn Madsen — 7. november 2018 @ 14:11

 26. Til 25). Hvis Peter Seeberg har sagt det, må Danskerne vel også have ligeså meget ret til Kina som Kineserne. Lad os bare gå på erobring :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 7. november 2018 @ 15:09

 27. Nothing compare hendes racisme.
  26: Michael Unna, husk lige at den ret ikke gælder for hvide.

  Kommentar by Menig 442 — 7. november 2018 @ 17:04

 28. Forgæves søgt en mand?!
  Har altid taget hende for at være ‘bisk.
  Hun er syg bitter nedturskost, der med sin sidste konvertering prøver at give den store hvide verden fuck fingeren.
  Tror verden vil sk!de hende så tyndt, hun kan gurgle hals i det.

  Kommentar by White knight — 7. november 2018 @ 17:30

 29. # kl. 14.ll: En god dansker er en død dansker. En god patient er en død patient. Et godt voldsoffer er et dødt voldsoffer. En god familie er en opløst og splittet familie. En god skatteyder er en skatteyder der er plyndret til skindet. Ja, lige sådan udtaler V, K, SF og R sig ikke, for de udtaler sig altid som eksperter i teoretisk næstekærlighed. Men bemærk deres politik, som i praksis har sendt død, ulykke og fallit ind i tusinder og atter tusinder af danske hjem.

  Så “en god dansker er en død og udgiftsfri dansker” er vist ingen historisk løgn, men synes snarere at være dagens motto i korrupte rødfascistiske kredse.

  Kommentar by Bent Nielsen — 7. november 2018 @ 17:41

 30. Krigsideologien islam er en psykose. Hun bekræfter tesen.

  Kommentar by Iznogut — 7. november 2018 @ 18:12

 31. Åh, hun vil ikke omgås hvide mænd mere? Jeg er – som hvid mand – dybt taknemmelig for, at hun holder sig væk.

  Som Michael Unna og andre har skrevet, har hun haft ét hit, som i øvrigt blev skrevet af Prince.

  Komplet ligegyldig og i en eller anden dementiel psykose. Eksistensberettigelse? Hm, måske i Pakistan, IS eller noget…

  Kommentar by anon — 7. november 2018 @ 18:42

 32. I de fleste tilfælde, når rockstjerner konverterer til islam, skyldes det stofmisbrug.

  Underkastelsen og disciplinen i islam er stærk. Man lægger sin skæbne i hænderne på et spøgelse.

  Det er derfor, at vi hvide i Vesten skal bekæmpe islam med alle midler. Det er stærkere end narko.

  Kommentar by np — 7. november 2018 @ 18:54

 33. Det bekræfter blot det, jeg altid har ment:
  Islam er en form for sindssyge.

  Kommentar by Holger_Danske — 7. november 2018 @ 19:16

 34. Hun siger :

  Replies to my tweets will not be read. Nor can you post on my page if I’m not following you. This is due to Islamophobi.

  *LOL*

  Kommentar by Ewing — 7. november 2018 @ 20:56

 35. Hun har altid været en klam møgsæk, som brillérer ved ikke at kunne synge.

  Kommentar by Nielsen — 8. november 2018 @ 08:22

 36. Nothing Compares to Jihad…

  Kommentar by Revisoren — 9. november 2018 @ 11:16

 37. Hende skal vi nok komme til at høre mere til :-/

  Kommentar by A. Nysted — 9. november 2018 @ 20:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper