7. november 2018

Kasper Støvring i islamiserede Saint-Denis: “Symbolikken er overvældende – som en gotisk katedral.”

Jeg var i Paris sidste år, og følte ikke ligefrem et behov for at stå af toget i Saint-Denis. Et tabt område, selvom bydelen inkluderer Frankrigs nationale stadion og den gotiske katedral med Karl Martels grav. Kasper Støvring kommenterer i Berlingske – Det multikulturelle samfund fører til mindre frihed.

“I efterårsferien besøgte jeg en af Europas vigtigste kirker, den parisiske kongekirke, Saint-Denis, som er den første kirke bygget i den gotiske stil. Den ligger i bydelen Saint-Denis midt i et af de mest indvandrerbelastede og islamiserede områder i Europa. Den parisiske bydel har været genstand for voldsomme optøjer og terrorrelaterede ransagninger af politiet.

Det er et trøstesløst og urovækkende syn, man møder. Det er som at vandre gennem et apokalyptisk landskab på vejen op til kirken. Der stiger røg fra indkøbsvogne, hvor forhutlede typer steger mad, høje tilråb høres i gaderne, der flyder med affald, og murene er hærget af graffiti. Der ses kun få hvide mennesker, som går ludende rundt med slukkede blikke og stramme læber. De fleste i området er tildækkede kvinder og skæggede mænd med hættetrøjer, hvoraf nogle udveksler mistænkelige poser. Fra grillbarerne lugter der som en verden af friture og fattigdom, og osen fra togene minder om dunsten af svovl, som dampede den ud af et krater.

Men pludselig tårner katedralen sig op, lys og majestætisk. Indenfor ligger Karl Martel begravet, konge og fører af den hær, der slog muslimerne tilbage i slaget ved Poitiers i år 732.

Symbolikken er overvældende – som en gotisk katedral.

Frankrig er interessant, fordi vi kan spejle vores nok ikke så fjerne fremtid i det engang så stolte land, der nu er i en slags permanent undtagelsestilstand på grund af islamismen.”

(Karl Martels grav i Saint-Denis katedralen, Paris

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96279/trackback

18 Comments »

 1. Hvordan kan du uploade klokken 21:47 og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 7. november 2018 @ 22:15

 2. Som det fremgår af dokumentar-film på you tube er der nu i områder i Paris og andre franske byer opstået en slags kaos-zoner hvor politiet kun kan komme ind hvis mindst 2O-3O mand og tungt bevæbnet. Noget beskriver det endda som krigslignende zoner hvor det er livsfarligt for hvide civile at bevæge sig ind. Det er lidt som at finde Malmø-zoner langt mod syd. Mange pladderhumanistiske danske politikere burde besøge de værste kvarterer i Paris. Det kunne måske få dem til at forstå at pladderhumanisme kan ende i barbariske tilstande og blodig borgerkrig….?

  Se også André Rossmanns artikel om sundhedsvæsnets u-hyggelige svigt og nedture. (24nyt.dk)

  Kommentar by tp — 7. november 2018 @ 22:24

 3. De fleste europæere gider ikke deres egne historie, derfor har djævlens svendestykke så let ved at slå rødder, uden den mindste modstand.
  Hvor mange husker i dag datoen 10. oktober 732, slaget ved Poitiers/Tours. I Poitiers har de hjernedøde muslimer rejst en kæmpe moske i hjertet af byen. De etniske franskmænd og de etniske danskere vil ikke Danmark, det må man bare se i øjnene.
  I Roskilde Domkirke ligger verdens største koncentration af konger/dronninger i verden, derfor blev kirken optaget på listen. Husker nogle biskop Absalon af Roskilde i dag? Hans efterfølger på bispestolen, Peter Fischer-Møller var med til at åbne en moske i Roskilde, finansieret af Tyrkiet, der forfølger det kristne mindretal. Vi betaler for vores egen undergang, som et selvstændigt og homogent folk.

  Kommentar by der Adler — 7. november 2018 @ 22:27

 4. Det er vel ved at være 30 år siden jeg var i Paris. Allerede dengang var der fyldt op med arabere og negre på gadeplan. De franskmænd jeg lagde mest mærke til var drukmåse.
  På broerne over Seinen stod kultuberigelsen og spyttede på turister i de åbne turbåde.
  Det var første og sidste besøg i Paris.

  Kommentar by Menig 442 — 7. november 2018 @ 22:38

 5. Skammeligt. Karl Martel var en af de vigtigste personer i verdenshistorien, han frelste Europa fra islam og derved frelste han- på længere sigt- den vestlige kultur med alt hvad den indebærer: fritænkning, sekularisme, videnskab, fremskridt, modernitet, velstand og demokrati. Desværre udsatte han måske bare islamiseringen med ca. 1300 år.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 7. november 2018 @ 22:41

 6. “De fleste i området er tildækkede kvinder og skæggede mænd med hættetrøjer, hvoraf nogle udveksler mistænkelige poser. Fra grillbarerne lugter der som en verden af friture og fattigdom, og osen fra togene minder om dunsten af svovl, som dampede den ud af et krater.”

  HVAD FANDEN! det kan da ikke være i frankrig for det lyder sku da som om, at det er fra en helt almindelig lorte by i lorte danmark.

  Kommentar by Piphans — 7. november 2018 @ 21:46

 7. Lort at Karl Martell ikke genopstår. Jeg mener det er på tide.

  https://ekstrabladet.dk/112/seks-personer-arresteret-for-at-planlaegge-attentat-paa-macron/7384819
  Seks personer er tirsdag blevet arresteret for at planlægge et attentat på præsident Emmanuel Macron i Frankrig.

  Jeg ved ikke hvor meget der skal lægges i det, der kunne jo være Fake.

  Kommentar by Sindsro — 7. november 2018 @ 21:53

 8. Regeres vi af korrupte sinker og iskolde mafia-pampere? Læs 18O grader om gak-gak nedrivningsplaner og 1O.OOO millioner kroner ud af vinduet. Se 24nyt.dk om skandaløs behandling af kræftpatienter. (André Rosmann) Se dokumentarfilm om Merkel hos black pigeon.

  Kommentar by Bent Nielsen — 7. november 2018 @ 23:12

 9. Sig nej.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. november 2018 @ 00:47

 10. NEJ.

  Kommentar by Nielsen — 8. november 2018 @ 08:18

 11. Både i 732 og 1683 og flere gange ind i mellem var der handlekraftige mænd som med sværd i hånd forsvarede Europa mod muslimske angribere. Men nu har radikale og andet krapyl bestemt at europæerne skal være våbenløse og værgeløse. Man må højst have en lille lommekniv på sig. De radikale og skabsradikale mener at europæerne og danskerne bør forpligte sig til at gå frivilligt til skafottet, eller vi bør begå kollektivt selvmord.
  Sådan tænker man i underbegavede og sindssyge radikale kliker.

  Ruineres og ødelægges skal Europa ihvertfald. Via feminisering af alt og alle, via nedbrydning af nationerne, familierne og alle traditionelle værdier, og via masseimport af millioner af migranter fra Afrika og Mellemøsten.

  Det hele er sat i gang. Læs om mutti Merkels Kalergi-plan og Marrakech plan. Se black pigeon ang. Merkel og truslerne mod Europa.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. november 2018 @ 08:32

 12. Naturligvis bør vi danskere afskaffe de gamle, asociale og anti-danske partier inden de afskaffer os. Ved det kommende valg kan vi give løftebryderne og snyderne en lærestreg. Men kan vi finde ud af det?

  Kommentar by Ole Jensen — 8. november 2018 @ 08:39

 13. Held og lykke med at fratage hjerneblødningerne på christiansborg magten ved hjælp af din stemmeseddel Ole Jensen

  Kommentar by Nielsen — 8. november 2018 @ 11:05

 14. Måske er demokratiet ikke en levedygtig styreform på lang sigt. Måske er der en indbygget selvmordsdrift i demokratiet. I hvert fald synes det at være afsporet, så det forsætter med rasende fart i den gale retning.

  Demokrati forudsætter for at kunne fungere, en veloplyst befolkning og vågne, ansvarsbevidste og sandhedskærlige medier. Men folkeoplysningen har svigtet. Befolkningen er blevet fordummet og medierne er degenererede til hjernevaskende underholdningsmaskiner, der undertrykker sandheden og luller vælgerflertallet i søvn. Hvis kursen skal genoprettes, skal der en kulturrevolution til. Måske rummer de sociale medier kimen til en redningsaktion.

  Kommentar by JC — 8. november 2018 @ 12:00

 15. >11

  “Man må højst have en lille lommekniv på sig.”
  (Ja, og det kan endda vise sig ulovligt, alt efter hvor man er, eller hvem man er)

  Jow, danskeren er blevet grundigt afvæbnet. Kun de, som er en trussel mod den etnisk danske befolkning, har tilsyneladende masser af våben. Gad vide hvor mange Victorinox’er med højst 70 mm ikke låsbar klinge, der skal til at “nedkæmpe” en AK-47 på 10 m afstand!

  Kommentar by NotaBene — 8. november 2018 @ 14:07

 16. Tjek lige Sheffield, hvor den multikulturelle komik skulle nå nye højder.

  Her havde pakistanske klaner og bander lige immigreret sig til demografisk magtovertagelse med sharia og hele pibetøjet og presset englænderne ned i dhimmi-undertrykkelse eller til fraflytning. Helt efter bogen. Fuldstændig samme koncept som i Saint-Denis eller alle de andre steder, hvor Europa med de europæiske politikeres og institutioners velvillighed og billigelse er blevet islamiseret.

  Men minsandten om ikke romaer fra Østeuropa rykker ind og begynder at opføre sig helt uimponeret til stort chok for pakistanerne. Her gik de pakistanske klaner og bander lige og troede, at de kunne underkue romaerne på samme måde, som de havde fået bugt med den oprindelige engelske befolkning. Men romaerne svarer sørme igen med samme mønt.

  I en skole følte en roma-elev sig krænket af en islamisk tørklæde-elev og rev som hævn tørklædet af tørklæde-pigen. Det fik hele den pakistanske klan og omegn til at møde op for at smadre roma-eleven med rå vold, sådan som de rettroende nu gør, når sharia overtrædes af de ikke-rettroende. Men den havde romaerne regnet ud og troppede op med en mindst lige så stor kampstyrke, og så blev der kamp i gaderne, hvor store politistyrker måtte lægge sig imellem.

  Mon ikke pakistanerne går til diverse menneskerettighedsinstitutioner for at klage over, at de er blevet udsat for uhørt racisme, fordi de på en så krænkende måde blev forhindret i at smadre en uartig roma-unge.

  Morsomt eller rettere tragikomisk er det i hvert fald.

  Kommentar by traveler — 8. november 2018 @ 14:10

 17. # 14.1O traveler: Vi danskere kunne jo også opstille hold af selvforsvarsgrupper som kunne rykke til undsætning når fascister (forklædt som anti-fascister, humanister og lignende) vil angribe danskere som demonstrerer FOR FRIHED, for STRAM KURS eller FOR ÆGTE FOLKESTYRE mv. Når de røde fascister mv. kan møde op med knytnæver, cykelpumper, paraplyer og stokke, kan vi danskere vel også. Bare tilstedeværelsen vil vel dæmpe gemytterne? Men selvfølgelig skal politiet også være tilstede. Det sidste kniber det sommetider med, men så kan nogle danske knytnæver vel forhindre at lovlige demonstrationer (for demokrati, ytringsfrihed og Danmarks overlevelse) smadres af bøller.

  Kommentar by tp — 8. november 2018 @ 20:10

 18. Katedralen bliver formentlig snart jævnet med jorden, da den sikkert “fornærmer” og “krænker” de sarte og følsomme muhammedanere…

  Kommentar by Revisoren — 9. november 2018 @ 11:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper