8. november 2018

Muslimske kvinder valgt til den amerikanske kongres: Fejrer valg dansende med palæstinensisk flag…

Midtvejsvalgene blev ikke den fest medierne havde forventet, og de kører nu rutinen igen: Trump fejrer nederlag som sejr, Trump er ubehøvlet overfor journalist og fremdeles. Ikke decideret løgn, men meget langt fra sandheden.

Medierne kan i det mindste fejre, at hele to muslimske kvinder blev valgt ind i Kongressen. Det være sig Rashida Tlaib og Ilhan Omar. Førstnævnte fejrede valget til den amerikanske kongres dansende med et palæstinensisk flag, og den hijabklædte somalier Ilhan Omar har en yderst problematisk forhistorie. Som PJ Media har gravet frem, så blev hun i 2009 gift med sin bror, formentligt med henblik på at give ham permanent ophold i USA.

Fra Arutz Sheva – Muslim woman elected to US Congress wraps in ‘Palestinian’ flag.

“Rashida Tlaib and Somali-American Ilhan Omar have become the first Muslim women elected to US Congress.

Michigan Democrat Rashida Tlaib, who won a seat in the US House of Representatives, wrapped herself in a ‘Palestinian’ flag at her victory party. She is one of the two first Muslim women ever to be elected to the deliberative body, along with Somali Ilhan Omar from Minnesota.

Daughter of Arabs who left Samaria for the United States, Tlaib became the first Muslim female member of Michigan’s state legislature a decade ago. Tlaib is a vocal critic of President Donald Trump and was arrested two years ago for disrupting a Trump speech in Detroit, reported Yeshiva World.

Asked during an interview with British Channel 4 News whether she would vote against military aid to Israel when she goes to Congress, Tlaib said ‘absolutely.’

‘U.S. aid should be leverage,’ she said. ‘If you’re going to be a country that discriminates on somebody solely based on their faith, solely based on their skin color … to me, that doesn’t fit our value of our country.'”

(Rashida Tlaib fejrer valget, Michigan, 7. november 2018; Foto: Twitter)

… in 2009, she seems to have married her brother. That allegation has been public for nearly two years without Omar addressing its specific foundations.

Newly uncovered evidence — exclusively published below — adds another allegation: Ilhan Omar has since signed off on apparent falsehoods, under penalty of perjury, during her 2017 divorce from the man in question: Ahmed Nur Said Elmi. … In 2017, several months after Omar’s marriage history briefly created a national news item, Omar quietly petitioned family court for a default divorce, claiming she could not locate Elmi.

The above document depicts Omar, under penalty of perjury, attesting to the court that she has not had contact with her legal husband since June 2011. To those familiar with the 2016 coverage of this story, this claim should strike as a jaw-dropper.” (PJ Media)

(Ilhan Omar sværger på Koranen ved en ceremoni, Minnesota, 2017; Foto: VOA)

Oploadet Kl. 12:00 af Kim Møller — Direkte link52 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96303/trackback

52 Comments »

 1. Koranen først, den Amerikanske forfatning er nummer to

  Kommentar by k. m. — 8. november 2018 @ 12:10

 2. Med Judge Janine’s ord: Demonrats.

  Kommentar by Iznogut — 8. november 2018 @ 12:14

 3. Det er vel amerikanske feminister og gak-gak humanister som har opstillet de to muslimer, men de er vel fortrinsvis valgt ind af muslimske og afrikanske vælgere. Er det “demokratiske” Hillary parti blevet til et halvskørt rødradikalt parti?

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. november 2018 @ 12:25

 4. Efter det nyligt overståede valg i Sverige, kom det jo frem hvor stor forskellen er på vores forhold til politiker og det forhold som migranter kommer med. I Mellemøsten og Afrika er det at være valgt, ofte nået der sker ved bestikkelse og de der så har “stemt” på vedkommende, skal så have betaling efterfølgende.

  Der er for eksempel den somaliske kvinde fra Göteborg, der stolt på SVT sagde, der er mine muslimske søster og brødre, der har stemt på mig, så nu vil jeg betale tilbage.

  Kommentar by Anders Nielsen — 8. november 2018 @ 12:31

 5. Hos Snaphanen kan man læse om hvordan de svenske politik-kvinder har forvandlet Sverige til en en jungle, en slagmark, en galeanstalt og et rædselskabinet.

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. november 2018 @ 12:32

 6. Det ligner billeder fra Mellemøsten, og ikke USA.

  Det må være udtryk for, at amerikanerne valgte mangfoldighed fremfor hvid nationalisme, som den kvindelige kommentator messede det på DR2.

  Lad endelig Demokraterne fortsætte i det spor. Lad dem få en kvindelig præsidentkandidat, som favner mangfoldigheden: lesbiske indianere, hijabklædte muslimer, transpersoner, latinoer for mere indvandring, metoo-feminister og Black Lives Matter-sorte.

  Så er Trump sikker på genvalg.

  Kommentar by np — 8. november 2018 @ 12:48

 7. Nu rabler det da totalt for amerikanerne, og hvad mon bliver det næste? Måske at Linda Sarsour erstatter Frihedsgudinden?

  Folk er godtnok gået fra forstanden, og her har Obama og Det muslimske Broderskab sandelig ikke levet forgæves.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 8. november 2018 @ 13:04

 8. Rasende feminister, deprimerede negere, og vrede muslimer.
  Hvornår har de nogensinde skabt noget godt ?.
  US går en lysende fremtid imøde.

  Kommentar by XXXXX — 8. november 2018 @ 13:06

 9. At Demokraterne laver en “Asmaa Abdol-Hamas” og opstiller en hijabista er såmænd det eneste argument jeg behøver til at holde med Republikanerne.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 8. november 2018 @ 13:37

 10. 11. Amendment to the Constitution: Sharia matters and is now equal to American Law.

  Kommentar by anon — 8. november 2018 @ 13:38

 11. Vesten lader sig erobre. Islam kan ikke bygge fungerende samfund. Det er meget lettere at overtage vores.

  Kommentar by BB — 8. november 2018 @ 13:52

 12. Det er tosset at Demokrater bruger blå farve, og Republikanere rød. Hillary Clinton og Bernie Sanders er da for f…. n venstreorienterede.

  Kommentar by k. m. — 8. november 2018 @ 13:56

 13. Fra et valg i 1933 til Tyskland var forvandlet fra en demokratisk kulturnation til et nazistisk diktatur, gik der kun få måneder. Fra Sverige var et fornuftigt, fredeligt og tilsyneladende stabilt samfund, til feminismen fik landet til at kæntre, gik der kun 5-7 år. Dem som snakker om at Danmark om 3O-4O år kan være et ødelagt samfund, er nok ikke klar over hvor hurtigt et land og en kultur kan nedbrydes til ukendelighed. Eller de vil lulle os i søvn.

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. november 2018 @ 14:21

 14. Det hér, er jo som at blive ramt af en dødelig smitsom sygdom. US har nu fået en dødelig virus, der tilsyneladende ikke findes en kur imod. Når først landet er smittet, er det KUN et spørgsmål om tid.
  Ligesom i vesteuropa

  Kommentar by White knight — 8. november 2018 @ 14:25

 15. Det som EU, Merkel og Lars Ulykke nu satser på, er en HURTIG nedbrydning og afskaffelse af nationalstaterne. Se Kalergi og Marrakech planerne og Merkels migrant-udspil hos Snaphanen og Black Pigeon/you tube samt den korte og 24nyt.dk. En folkemordspolitik synes på vej.

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. november 2018 @ 14:31

 16. Madison, Jefferson, Washington etc. må vende sig i deres grave.

  Kommentar by Jake Sorensen — 8. november 2018 @ 14:35

 17. Den 11. september 2001 dansede mange rundt med palæstinensiske flag i Europa, Mellemøsten og andre steder, men trods alt næppe i USA. Dengang. Det gør de så nu. Det er kun 17 år siden. Det går meget stærk.

  Kommentar by JMR HH Jr — 8. november 2018 @ 14:35

 18. Rettelse: Det går meget stærkt

  Kommentar by JMR HH Jr — 8. november 2018 @ 14:39

 19. Vælgerne i Minnesota er i høj grad efterkommere af skandinaver, og netop skandinaver er jo at regne som verdens mest blåøjede. Medierne i Minnesota må have drevet en usædvanlig effektiv propaganda for at få de naive til at stemme på den somaliske tørklædekvinde. At hun havde giftet sig med sin bror har helt sikkert ikke været nævnt i disse medier.

  Kommentar by perhag — 8. november 2018 @ 14:51

 20. @19 Der er flertal af sorte i det ene distrikt:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Michigan%27s_13th_congressional_district
  SKulle bo mange somaliere i Minnesota

  Kommentar by Jake Sorensen — 8. november 2018 @ 15:08

 21. Håber liige akkurat, jeg lever længe nok til at nyde synet af de hændervridende blåøjede naiiive væmligbotosser og andre, der har faciliteret denne, nu helt bevidste og åbenlyse befolkningsudskiftning. Når det først går op for dem, at de er blevet udnyttet, fucked over and been played like a cheap harmonica. For filan da. Håber jeg stadig ka’ tygge pop corn til den tid.

  Kommentar by White knight — 8. november 2018 @ 15:19

 22. Jeg véd det er fatalistisk. Men er der snart nogen tilbage, der tror vi bliver reddet på målstregen?

  Kommentar by White knight — 8. november 2018 @ 15:22

 23. Der er …pr hukommelse…sorry…en Christian defend…organisation, som fremviser Jihad trænning i nogle stater i USA i områder, hvor der kun er en svag sherif til at kontrollere….Tror det er oppe ved Michigan og Milwaukee…..men prøv selv at finde det…var inde på youtube på et tidspunkt. (Støt SIAD. God torsdag) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. november 2018 @ 15:23

 24. PS:Ved Deacon tæt pæå Deitroit er der også et renset område for kristne og butikker med kristent identitet.

  Kommentar by Michael Unna — 8. november 2018 @ 15:24

 25. Undskyld: Dearborn (tæt på Detroit) -min fejl.

  Kommentar by Michael Unna — 8. november 2018 @ 15:39

 26. Et parti af rettroende muslimer med religiøse klæder, skæg og bedemærke i panden ville blive klappet ind på Christiansborg af politikere og medier. De vil være ellevilde:

  “Mangfoldigheden i Danmark blomstrer. Der fik de hvide nationalister i DF og NB en på skrinet. Danmark er også islamisk. Jihad er blevet mainstream.”

  Så jeg forstår egentlig ikke, at de ikke gør det.

  Kommentar by np — 8. november 2018 @ 16:08

 27. I distriktet hvor somalieren blev valgt var 2/3 i 2016 hvide, så enten må en del af skandinavisk oprindelse være blevet hjemme eller have stemt på hende eller også er somalierbosætningen i Minneapolis taget yderligere fart de senere år:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Minnesota%27s_5th_congressional_district

  Kommentar by perhag — 8. november 2018 @ 16:10

 28. Demokraterne i USA svarer efterhånden nærmest til vore ‘Alternative’ eller ‘Enhedslisten’.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. november 2018 @ 17:23

 29. Islamister = altid fulde af løgn

  Kommentar by Hul igennem? — 8. november 2018 @ 17:29

 30. Minnesota er overrendt af Somaliere. Ligesom i Sverige.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. november 2018 @ 17:33

 31. til 26). Det ligger i grundlovens paragraf 4- Den evangelsk lutherske kirke- er det danske folks kirke. Sålænge vi har den paragraf slipper vi for de værste islamhoveder i Folketinget.

  Kommentar by Michael Unna — 8. november 2018 @ 18:00

 32. De kan ikke underskrive den…..Danmark er et kristent land….ifølge grundloven. Derfor….bevares det er til trods for en masse idiotpræster som intet vil, kan, eller tør fatte, hvad de har med at gøre…..er det vigtigt vi bakker op om Folkekirken, og forbliver medlem. Støt SIAD. God torsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. november 2018 @ 18:04

 33. #19 Minnesota er i stor stil det fortrukne sted for somaliere i USA.

  Kommentar by na — 8. november 2018 @ 18:58

 34. Failed states: Minnesota and Michigan.

  Kommentar by Nielsen — 8. november 2018 @ 19:52

 35. #31+32 Michaeel Unna

  Jeg håber, at du har ret i, at den danske grundlov er et bolværk mod muslimsk overtagelse af magten i Danmark.

  Danmark har religionsfrihed modsat USA, som har religionslighed. Dermed er USA på papiret et skrøbeligere samfund end det danske, hvad angår en muslimsk magtovertagelse og indførelse af teokrati og sharia.

  Men jeg har min tvivl. Vores eliter er labile og kryptomuslimske. Hjertet er hos de fremmede. Hadet mod dansk kultur er enormt, og selv fra dronning Margrethe har der lydt kritik af danskerne, til de kulturradikales store fornøjelse.

  Jeg som både er kongetro, lutheraner og national forfærdes i dag 8/11-2018 over kronprinseparrets knæfald for den moralsk set dybt kriminelle institution, den katolske kirke.

  De må have nogle enormt dårlige rådgivere. Eller også er de blevet den danske nations fjender ligesom resten af den multikulturelle elite her til lands.

  Vores kirkefader, Martin Luther, må rotere i graven. Han kendte det frie Nordeuropas fjender på stanken:

  Paven, Tyrken (muslimerne) og de jøder, som ikke lod sig assimilere til kristen, europæisk kultur.

  Så nej, vores grundlov er noget flydende, som de multikulturelle kan tilpasse en eventuel muslimsk magtovertagelse af Danmark.

  Kommentar by np — 8. november 2018 @ 19:52

 36. Den katolske kirkes personale er ikke fejlfrit, men derfra og til at betegne hele den katolske kirke som fuldstændig værdiløs, er der måske et spring. Den er i det mindste nok bedre end kommunismen og Christiansborg, hvad angår kultur, etik og respekt for Gud og mennesker. For zombiernes borg er da ved at være et ondt og svovldampende hul i jorden.

  Grundloven yder ingen beskyttelse mod kombinationen af magtmisbrug, forræderi og svindel. Kun en folkelig indsats der tvinger politikerne til at vise folket og fædrelandet respekt, kan give håb om at bevare Danmark.

  Kommentar by tp — 8. november 2018 @ 20:29

 37. Danmark har religionsfrihed, men ikke -lighed, idét kristendommen har forrang. Men det holder kun i praksis, hvis kristendommen forsvares.

  Kommentar by tp — 8. november 2018 @ 20:40

 38. #36

  Luthers sønderlemmende kritik af den katolske kirke står ved magt.

  Vi frelses gennem tro, og ikke gennem gerning.

  Den katolske kirkes kamp mod prævention i de overbefolkede ulande og den deraf følgende migration er et eksempel på institutionens kamp for forældede og samfundsskadelige dogmer.

  Den nuværende pave Frans med rod i sydamerikansk socialisme er en af de værre paver gennem tiderne med hans parti for miganter og islam.

  Kommentar by np — 8. november 2018 @ 20:48

 39. Regeringen har intet tilovers for Danmark og danskerne. Det fremgår krystalklart af dens fascistiske politik. Den sender milliarder af kroner til udlandet. Den hælder milliarder i fjollede og korrupte projekter som ikke gavner danskerne det fjerneste. Den skærer ned og skærer ned på velfærd og folkesundhed, selvom det kan dokumenteres at det går blodigt hårdt ud over svage, syge og pårørende. Den blæser på at indvandringen og den mangedoblede kriminalitet dagligt fører til overfald og drab på danskerne. Den vil i Marokko sige ja til at Danmark skal gøres til en filial af Afrika. Den sælger ud af vores værdier, traditioner og infrastruktur m.m.m. Den lover og lover, men holder intet.

  Kommentar by tp — 8. november 2018 @ 20:52

 40. Måske tager Luther fejl på nogle punkter. F.eks. kan gerninger vel ikke være helt uden betydning.

  Kommentar by tp — 8. november 2018 @ 20:56

 41. #40

  Du skal være velkommen til at konvertere til katolicismen.

  Sola fide er kernen i den evangelisk lutherske tro.

  Kommentar by np — 8. november 2018 @ 21:02

 42. #40

  “F.eks. kan gerninger vel ikke være helt uden betydning.”

  Hvad er det for nogle gode gerninger, jeg skal gøre, for at jeg fortjener Guds kærlighed?

  Skal jeg melde mig ind hos Venligboerne? Skal jeg donere mine midler til de syriske flygtninge, så de kan oversvømme Danmark?

  Din teologiske viden er vist temmelig begrænset.

  Kommentar by np — 8. november 2018 @ 21:19

 43. Hvis vores Grundlov skal beskytte os mod nutidens djævelskab, kræver det, at vi får (helst mange) politikkere ind i Folketinget, der virkelig kender den, respekterer den OG VIL AGERE efter den FOR det etniske danske folk.
  ALLE som pt sidder i FT agerer efter egocentriske agendaer og går mere op i, at fordreje alting: Ja, selv Grundloven omskriver de/respekterer de ikke, vil de ikke tage bogstaveligt !
  Hvor lang er listen ikke ved at være over emner, hvor de har fordrejet Grundloven MOD det danske folk?

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. november 2018 @ 22:20

 44. #np 21.19 At melde sig ind til at deltage i tåbelige eller forræderiske gerninger er næppe en god gerning. At støtte fjerne grupper til skade for sine egne er nok heller ikke godt. Har ihvertfald ikke meget med næstekærlighed at gøre. Man skal heller ikke prale af sine gode gerninger, iflg. bibelen. Det vigtigste er måske at undgå onde gerninger. Det er svært at forestille sig at Stalin, Hitler og Ubådsmadsen vil have let ved at opnå Guds tilgivelse. Selvforsvar er een ting, men overlagt mord på uskyldige og værgeløse er vel noget helt andet. Man behøver vist ikke være professor for at mene at man har lov til at bruge sin logiske sans. Hvis de værste slyngler, uslinge, bøller og forbrydere er ligestillede med gode og ordentlige mennesker, er der jo ingen logik i nogetsomhelst.

  Kommentar by tp — 8. november 2018 @ 22:59

 45. # carstens 22.2O Ja, efter min og mange andres mening kræver det et jordskredsvalg at få dannet et folketing som respekterer grundloven og danskerne. Det gør de gamle partier ikke, og derfor bør de udskiftes i det størst mulige omfang. Sørger vi ikke for det, bliver det værst for os selv. Fantastisk meget står på spil ved dette valg. VKLA, S, SF, R og badutspringer-partiet osv. har til nu svigtet hele vejen igennem. Vs og Rs politik er forrykt og en direkte trussel mod alle danskeres liv og sikkerhed, velfærd og fremtid. Det er indiskutabelt rigtigt. De er mere fjender end venner.

  Kommentar by tp — 8. november 2018 @ 23:16

 46. Kvindernes øgede magt og indflydelse bliver enden for den vestlige kultur.

  Retorisk må man så håbe, at muslimerne ikke laver den samme fejltagelse.

  Kommentar by Kurt — 9. november 2018 @ 10:58

 47. Den klamme Somalineger er vel omskåret?

  Kommentar by Revisoren — 9. november 2018 @ 11:04

 48. FLORIDA BALLOT CHAOS: Rick Scott files suit accusing Dem officials of ‘trying to steal the election’
  https://www.youtube.com/watch?v=uI6rf-GgH3Y

  Kommentar by Jack Nille — 9. november 2018 @ 18:58

 49. Til 35. Ja Du har ret i at vi står med nogle uhyggelige udfordringer…Jeg mener at kunne se vores Dronning er blevet klogere siden hendes – dumsmarte- bemærkning, men ellers har du ret i at vi har nogle uhyggelige hallalhoveder – værst De Radikale og Alternativet (Enhedslisten og SF kender vi jo), men ellers kan vi prise os lykkelige over at Grundloven i forhold til de mest modbydelige Muhammedanere, netop fordi de er så lovtro I Deres lov-shariaoverbevisning, ikke kommer i Folketinget, fordi de ikke vil underskrive Grundloven pga paragraf 4 (den kristne paragraf). Officielt er det kundgjort af bl.a Hitz Buth Tahir….de har såvidt vides så tilgengæld infiltreret skattevæsenet o.a institutioner, hvis rygtet taler sandt. Fortsat god weekend (Støt SIAD) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. november 2018 @ 20:23

 50. At se den dansende Pestilenso med sit flag, vækker mindelser om det ikoniske billede af amerikanske soldater, der planter deres flag på Iwojima.
  Hér, blot endnu en islamisk delsejr.

  Kommentar by White knight — 10. november 2018 @ 08:01

 51. Hvordan går det i øvrigt med vores kære “brobygger” Asmaa og hendes kriminelle storsvindler af en mand?

  Skal vi gætte på, at sagen dysses totalt ned i MSM, og manden en dag bliver ansat som rollemodel i et eller andet kommunalt “integrationsprojekt”?

  Kommentar by Revisoren — 10. november 2018 @ 13:42

 52. Broward Election’s employee filed afadavit providing eye witness account of Elections staff filling in blank ballots. Se f.eks. The Still Report eller The Hill

  Kommentar by Jack Nille — 11. november 2018 @ 07:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper