8. november 2018

Unitos: “Andelen af dømte mænd årgang 1987.. Syrien, Libanon og Somalia er på omkring 55 procent.”

Fra Tænketanken Unitos – Andelen af Ikke-vestlige mænd årgang 1987 dømt efter straffeloven

“Nye tal viser et meget højt niveau for kriminalitet begået af særlige grupper af ikke-vestlige mænd. Andelen af dømte mænd årgang 1987 med baggrund i Syrien, Libanon og Somalia er på omkring 55 procent.

Tænketanken Unitos har fået Danmarks Statistik til at lave en særkørsel, der deler tallene op baseret på personernes oprindelsesland. Da der i mellemtiden er gået knapt et år, er undersøgelsen udvidet med et år, således at domme tælles med indtil alderen 29.”

(Foto: Unitos.dk)

Oploadet Kl. 21:52 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96320/trackback

24 Comments »

 1. Tak for “berigelsen”.

  Kommentar by Iznogut — 8. november 2018 @ 22:21

 2. Og vi venter spændt på Özlems forklaring på at indvandrere ikke er mere kriminelle end danskere

  Kommentar by redneck — 8. november 2018 @ 22:23

 3. Hvad er det Folketinget ikke forstaar?

  Kommentar by dunk — 8. november 2018 @ 22:34

 4. Ja, tak for vigtig info. Tal knuser fra mig!
  Anlægger man humoristisk en business vinkel for politi, domstole og kriminalforsorg, må det klart betegnes som en kæmpe succés at erobre så store markedsandele blandt internationale forbrydere.
  Ud fra en forretnings synsvinkel er man jo lykkedes med at få rigtig mange flere kunder i butikken ! :-)

  Kommentar by A-mad — 8. november 2018 @ 22:56

 5. er det ikke hende Istanpulerinden, redneck ? ☺

  Man sørme sige at det er en stor fejlrate.

  Folketinget forstår Ikke en skid, for så havde politikerne og deres vælgere ikke importeret lortet. dunk.

  Kun ved eksportering viser Folketinget at de hav forstået det.

  Kommentar by Sindsro — 8. november 2018 @ 23:18

 6. DEN RÅ VIRKELIGHED er endnu værre end de officielle statistikker fortæller. Det kan man være sikker på.

  I årtier har man fyldt Danmark med skumle, voldelige, utaknemmelige, krævende, fanatiske, agressive og erobringslystne migranter, til indvandringsindustriens og de radikales store tilfredshed. Men til skade og sorg for utallige almindelige danskere. Kriminaliteten er eksploderet, skyderier, knivstik, spark, stenkast, røverier, vold og mord, vanvidskørsel og brændende biler er blevet daglig rutine. I butikker, i skoler og i hospitaler er personalet udsat for trusler og slag med tiltagende hyppighed. Og overalt hærger forringelser og sparekrav vores infrastruktur, sundhedsvæsen og sociale velfærd. Og mere og mere ligner horderne fra Afrika og omegn besættelsestropper.

  De ansvarlige for denne folkefjendske udvikling føler nok ingen skam eller skyld. Men deres ofre skal tælles i titusinder og hundredtusinder. Skyldige er de landsskadelige politikere og journalister, og mange af dem har blod på hænderne og armene helt op til albuerne.

  Kommentar by tp — 8. november 2018 @ 23:39

 7. Det er pænt at de personer i ovennævnte artikel er kaldt dømte, faktisk er de indavlede retarderede kriminelle terrorister, det politiet kalder bande konflikter er klan krige i Danmark, de kæmper om magten i forskellige områder af Danmark, men egentlig er det en invasionshær importeret af cirkusklovnene på hoppeborgen for at distrahere den etniske Dansker der ikke opdager afståelsen af Danmark til kejserinde Mærkelig auf Germany, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. november 2018 @ 00:12

 8. REGERINGEN OG DE GAMLE PARTIER har ikke styr på kriminaliteten. Men er der overhovedet noget de har styr på? Er der overhovedet nogen udspil der er til gavn for danskerne? Det er der måske, men at finde et positivt, fornuftigt, velment og dansksindet udspil er som at lede efter en nål i en høstak. Derimod er der hundredvis af tåbeligheder, skandaler og menneskefjendske udspil. De gamle partier arbejder så dilettantisk at man tror det er løgn. Tag Britta-sagen med 111 millioner stjålet fra satspuljen. Tyverierne har stået på i 15-18 år. Partierne har først hugget penge fra folkepensionisterne og andre svage grupper, for at kunne optræde som velgørere. Så har de bevilget en masse penge til socialministeriet, og derefter har de snorksovet i årevis, og har aldrig kontrolleret om pengene overhovedet nåede frem til modtagerne.

  Man ville spille de gode ved at fodre hunden med sin egen hale. Men end ikke det kunne man finde ud af. Det er jo så evnesvagt og amatør-agtigt at vi er nede på landsby-tosse niveauet. Oveni kan vi konstatere at de har snydt folkepensionisterne og mange andre i årevis. 1OOO andre eksempler på hvor fjollet, sjusket, tarveligt og fladpandet gammelpartierne agerer, kunne fremlægges hvis pladsen og tiden tillod det. (frasorterer valgsystemet de kvikke, fornuftige og ordentlige?)

  Kommentar by Ole Jensen — 9. november 2018 @ 00:25

 9. Noget af det som regeringen VKLA har gang i netop i disse dage, er så hjernedødt, sindssygt eller råddent, at det overgår næsten enhver fantasi. Er regeringen ude på at skade og forulempe danskerne så meget som overhovedet muligt? Men læs selv papiraviserne og især net-aviserne. Læs om de lyssky “forretninger” man vil deltage i nede i Marokko, læs om mørklægningsloven, om en “sundhedsplatform” der dræber syge danskere, om en IT-skandale i skattevæsnet, om et overhængende angreb på patienters privatliv, om helt bogstavelig smadring af tusindvis af boliger, om sjofel behandling af voldsofre, fraskilte, gamle, børn og unge. Læs om dødssyge “reformer” og hensynsløse former for magtudøvelse.
  Læs om tyranniserende jobcentre og familiebureaukratier og om politik som truer Danmarks frihed og eksistens. Osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 9. november 2018 @ 00:42

 10. Måske skulle de komme lidt flere bønner i dialogkaffen?

  Kommentar by hans01 — 9. november 2018 @ 01:13

 11. Som en blogger cirka skrev: De regerer hen over hovedet på os. Det er som om vi, folket, slet ikke eksisterer. Vi bruges kun som malkekvæg.

  Kommentar by Ole Jensen — 9. november 2018 @ 01:33

 12. #4 A-mad
  Hahaha den var god ;) Sådan kan man også anskue det.
  Det handler jo også om at holde politiet skarpe, så de er klar når lokummet virkeligt brænder!
  Lad os kalde det ‘importeret retsvæsens stimuli’, det lyder pænere end kriminalitet.

  Kommentar by Realist — 9. november 2018 @ 04:12

 13. Danskerne er til grin for deres egne penge. Landets styre er ikke anderledes end, da vi havde enevælde. Borgerne er blot husdyr for de psykopatiske politikere.

  Kommentar by Jack Nille — 9. november 2018 @ 04:18

 14. Hvor anden udlænding du møder på gaden er kriminel – det er faktisk konklusionen!

  Kommentar by Acharya Tuisto — 9. november 2018 @ 04:54

 15. #14
  De ser også sådan ud!

  Kommentar by Hul igennem? — 9. november 2018 @ 08:13

 16. # 13 kl. o4.18 Landets styre var vist betydeligt bedre under enevælden. Kongerne ønskede ikke at formøble alle værdier, var ikke ude på at udslette kongeriget, havde ikke planer om at udskifte og fordrive befolkningen, var ikke ondsindede overfor almindelige borgere, og holdt som regel embedsmændene og bureaukraterne i stram snor.

  Den nuværende er den rene katastrofe. Dens politik er nærmest en krigserklæring mod det danske folk. Den forrige regering under Helle T-S var også en regering af tumper og umuliusser. Får vi igen en regering af den hensynsløse, anti-danske og landsskadelige slags, kan det besegle Danmarks skæbne og ødelægge vores land og kultur for evigt.

  Hvis alle vælgere vidste hvad der foregår, ville vi sikkert få et jordskredsvalg. Danskerne ønsker jo ikke at få samme sørgelige skæbne som libaneserne, jøderne, indianerne og aztekerne. Men de allerfleste vælgere har kun en vag og usikker eller slet ingen fornemmelse af at vi har kurs mod total elendighed plus massedød. Derfor bør al kraft sættes ind på at trykke og uddele pjecer mv. til alle husstande. Pjecer der sagligt oplyser om Danmarks situation, og Christiansborgs folkefjendske og katastrofale politik.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. november 2018 @ 09:19

 17. …Den nuværende regering er den rene katastrofe.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. november 2018 @ 09:20

 18. Jeg tør ikke tænke på andelen af ikke-dømte.
  Der er helt sikkert et kæmpe mørketal som aldrig kommer frem, fordi ofre ikke tør anmelde en sag. Det der ikke anmeldes kan jo ikke føre til en dom.

  Kommentar by k.m. — 9. november 2018 @ 09:21

 19. Mon ikke der er en lidt mere snæver definition end “ikke-vestlige mænd”?

  Moské man skulle kikke nærmere på eksempelvis religion!

  Kommentar by Santor — 9. november 2018 @ 09:50

 20. Santor — 9. november 2018 @ 09:50
  Uhadada, det var dog en skrækkelig tanke. Man kan naturligvis ikke opdele efter religiøse tilhørsforhold. Det ville jo udstille en bestemt retning som voldelig, imod ligestilling, fjendtlig overfor andre religioner o.s.v.
  Det må kun nævnes hvis en enkelt tilhænger af denne ideologi ved en fejl opfører sig normalt, hvilket så vil ske på alle TV stationer og i alle aviser, hvor det kaldes fantastisk og bruges til at slå alle os skimlede kældermennesker med.
  Ligesom der naturligvis jubles over at 2 tvangsindlagte tilhængere er valgt til sognerådet henne i Amerika.

  Kommentar by Erik — 9. november 2018 @ 10:10

 21. Jamen ifølge Zinke Stampe har de lært det i Danmark…

  Kommentar by Revisoren — 9. november 2018 @ 10:56

 22. Hver anden udlænding af den slags er dømt for kriminalitet, de fleste af resten er enten ikke blevet pågrebet eller beviserne har ikke været gode nok.

  Kommentar by Træt — 9. november 2018 @ 11:18

 23. @ 2
  I aftenshowet på DR1 TV kunne man i går aftes konstatere at omtalte Özlem giver den som ekspert på sociale områder herunder “fattige” og disses økonomi.
  Nå ja, det er jo DR TV.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 9. november 2018 @ 14:26

 24. Opgørelsen er vel den bedst mulige for at opgøre fremmedkriminaliteten, men nogle muhamedanere optræder som danskere i statistikken.

  Eksempelvis den hælerisigtede Jimmi Jamal Hayat og hans 2 søstre er statistisk registreret som danske, selv om børn af en muhamedansk mand som Khursheed Hayat jo får samme tro som faderen.

  Kommentar by perhag — 10. november 2018 @ 15:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper