10. november 2018

Jordan B. Peterson: “The idea of white privilege is absolutely reprehensible.. Its absolutely abhorrent.”

Den canadiske professor Jordan B. Peterson har netop været i Danmark, og som velorienteret er han forhadt af venstreorienterede. Herunder en timelang video med skarpe betragtninger om flere forskellige emner.

“The liberals think that society is unfair, because there is unemployment, and the conservatives think, that there is a job for everyone. But none of them think, that there is massive differences in peoples ability. Far greater than anyone realizes.”

“You might say, that someone who is incapable of cruelty is a higher moral being, than someone who is capable of cruelty. I would say, and that follows Jung as well, thats incorrect. Its dangerously incorrect. If you’re not capable of cruelty, you are absolutely a victim of anyone who is.”

The idea of white privilege is absolutely reprehensible… the idea that you can target an ethnic group with a collective crime, regardless of the specific innocence or guilt of the constituent elements of this group. There is absolutely nothing theres more racist than that. Its absolutely abhorrent.”

Oploadet Kl. 16:38 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96329/trackback

10 Comments »

 1. TELEFONSTORM. TELEFONSTORM.- Polens ambassade Richelieus Alle 12 Hellerup TLF 39 46 77 66.- I 2017 udstedte Polens regering visum og pas til 683 000 ikke Eu borgere. Hvilket har ramt Vesteuropa som et vanvidsmareridt ala filipinske ” lastvognschaufører “. Ring- lynch amb. ansatte verbalt

  Kommentar by Dansker — 10. november 2018 @ 18:43

 2. Visum og pas? To helt forskellige ting. Et pas og 682.999 visa? Eller? Forklar venligst.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 10. november 2018 @ 20:32

 3. DER ER UDMÆRKEDE TING i Jordans Petersons filosofi, men også ting man kan sætte ? ved. Og “racisme” er et så misbrugt ord, at det nærmest burde afskaffes.

  Man kan jo godt finde de radikale afskyelige, uden at være racist. Hvis man finder islamiske terrorister afskyelige, behøver det vel heller ikke at have noget med racisme at gøre. Terrorister er jo ikke en race.

  At at opretholde Vestens styrke og overlegenhed, kan jo være et spørgsmål om overlevelse. Men det er rigtigt at styrken ikke er hvad den har været relativt, når man ser hvordan kineserne opruster. Og desuden undergraves Vesten indefra.

  Men een ting er teoretiske betragtninger, noget andet er den faktiske, praktiske og aktuelle situation som Danmark og vi danskere befinder os i. Og den er langt værre end den typiske vælger forestiller sig.

  De gamle partiers politik er rødfascistisk og nærmest uden intelligens eller fornuft. Og ihvertfald uden loyalitet overfor fædrelandet og de almindelige danskere. Meget af hvad partierne foretager sig, er usselt eller skrupskørt. Det er som om vi regeres af uvidende tosser, kyniske pampere og hensynsløse/bundkorrupte mafiosoer.

  (Tag f.eks. skandale-planen om nedrivning af tusindvis af udmærkede boliger. Den bevidste smadring af store dele af sundhedsvæsnet. Importen af utallige ustyrlige migranter. Svineriet med milliarder af kroner til projekter som slet ikke gavner danskerne. Osv.)

  Lige nu styrer Christiansborgs politik Danmark mod undergang. Det kan der ikke være tvivl om. De “svenske” tilstande er begyndt at indfinde sig. Om et par år kan København være omtrent som Malmø i dag. Og om få dage vil regeringen i Marokko sige jatak til en EU og Merkel plan om at importere massevis af millioner af arabere og negre til Europa. De agter at udskifte europæerne med migranter. Noget som vil få katastrofale konsekvenser for Europas økonomi, kultur, fred og sikkerhed. Noget som millioner af hvide borgere og familier vil få at mærke på meget smertelige måder.

  Når man véd at de fleste migranter er muslimer og islamister, når man véd at de kristne er blevet massemyrdet i flere lande og på det nærmeste er blevet udryddet i Pakistan, Somalia og Afghanistan og en række afrikanske stater, når man ved at der er tusinder af fanatiske terrorister iblandt migranterne, og når man véd at der allerede er opstået guerilla-krigslignende zoner i mange distrikter i Frankrig, Sverige og England, kan disse planer vanskeligt betragtes som andet end vanvittige.

  Og når man let kan konstatere at kriminaliteten MANGEDOBLES og velfærden, sundheden og trygheden rammes af SVINDSOT hvor migrant-hærskarerne rykker frem, kan man da som borger kun frygte EUs politik.
  Oveni kan man også nemt konstatere at nazismen og islam har mange lighedspunkter. F.eks. omtrent samme blodtørst og samme had til enhver der ikke er arier eller muslim på lige nøjagtig den måde, som den defineres af lokale fanatikere i lokale afdelinger eller moskeer. Selv mod andre muslimer farer man frem med mord og brand hvis der er et par detaljer man ikke er helt enige om.

  EUs og Merkels politik er en kæmpetrussel mod enhver menig europæer og dansker. Det er komplet uacceptabelt hvis V og K og Lars Ulykke i Marokko siger jatak til indvandring af endnu flere millionstore hærskarer af migranter. Så meget desto mere som flere lande, deriblandt Polen, Ungarn, Slovakiet, Tjekkiet og Italien, siger NEJ til de afsindige planer.

  Se “Sverige er fortabt”. Se black pigeon ang. Merkels migrant crisis. Se professor Niels Høiby ang. unødvendige dødsfald i sundhedsvæsnet.

  Kommentar by OLE JENSEN — 10. november 2018 @ 21:14

 4. Jeg vil anbefale alle, som (stadig) tror at Jordan B. Peterson tilhører højrefløjen, at se videoen “The Madness Of Jordan Peterson” (YouTube) – JBP er anti-nationalist.

  Kommentar by HN3 — 10. november 2018 @ 23:22

 5. Jordan blev kendt da han modsatte sig Gender equality i Canada. Det rablende vanvid, at man har det køn man syntes man føler at man skal have.
  Hussein’s største bedrift: Han satte mænd i kvindernes baderum.

  Kommentar by Iznogut — 11. november 2018 @ 01:29

 6. Og jeg vil anbefale alle, der følger HN3s råd ovenfor, at grave en lille smule dybere og finde ud af, at videoen er produceret af en alt-right identitetspolitik-tilhænger og består af gennem-manipulerede citater af mindre end to sekunders varighed, klippet sammen og tilsat jeg ved ikke hvor mange ladede billeder og musik.

  Jordan Peterson er imod identitetspolitik – og det kan folk, der er for identitetspolitik, virkelig virkelig VIRKELIG ikke lide. Derfor får vi videoer som den HN3 refererer til,

  Kommentar by Quark — 11. november 2018 @ 12:16

 7. Jordan Peterson er et lys i mørket. Han kender den videnskabelige, empirisk baserede erkendelse, der blev sat i skammekrogen af 68’erne.

  Marxismen, der lever videre blandt universitetsforskere (ansat af vennerne) forklædt som identitsforskning, hvidhedsforskning, racismeforskning, kønsforskning og anden uvidenskablig politisk propaganda vha socialkonstruktivisme (de døende marxisters sutteklud:-)

  Man frygter at de røde ulve får ham totalt flået. Så ham i går i DR Deadline, med Lotte Folke Kaarsholm. Hun oser af dagbladet Politiken og det Radikale Venstre ligeså meget som Ole Thestrup osede som Dansk Folkeparti i de roller DR castede ham til.

  Med det sædvanlige trick, havde man indlagt et klip med en DANSK(!) Harvard professor som overdommer, der kunne tage Peterson i skole! Hvordan og hvorfor skulle Jordan Peterson argumentere mod eller debattere med et kort videoklip?

  Og Lotte Folke Kaarsholm smilede fra øre til øre og takkede den sjove canadiske fisk, der havde vovet sig ind til grin i de rødes hyggeklub i DR :-)

  (Godt man på engelsk kan se og høre Jordan Peterson i rigt mål uden afbrydelser på Youtube online).

  Kommentar by A-mad — 11. november 2018 @ 14:09

 8. # 7

  Den lille søde Lotte er en venstreradikal bitch…

  Kommentar by Revisoren — 12. november 2018 @ 02:59

 9. #4 HN3
  Jeg har set videoen “The Madness Of Jordan Peterson”.

  Sikke en omgang bras.

  Tror du virkeligt på det møg? Nyder du at se folks stemmer blive forvrænget for at virke uhyggelige? De tricks videoen anvender er de laveste af de laveste.

  Kommentar by Realist — 12. november 2018 @ 09:23

 10. >4 HN3
  At tilhøre en fløj er bortset fra sjovnalisters løgnehistorier i virkeligheden intet andet, end at sidde på venstre eller højre side ved magthaverens højbord.
  Der er ingen højrefløj. Samtlige talende hoveder i hoppeborgen, promoverer socialisme. Denne være såvel VELFÆRD, som kommunisme- altså individers udelukning fra deres normale liv, da aparatniken skal have hans del af deres ejendom.
  Jeps AnnoMarx Jordan Peeterson er et friskt pust.

  Kommentar by Nielsen — 13. november 2018 @ 15:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper