9. november 2018

Pakistan: Store folkelige demonstranter for hængning af kristen mor til fire, startede med et glas vand

Islamister i Pakistan har myrdet flere der har forsvaret kristne Asia Bibi, og nyheden om hendes frifindelse medførte store folkelige demonstrationer. I en tid hvor danske venstreorienterede demonstrerer for retten til at bære burka, udgør sagen et fint realitetstjek ift. minoritet/majoritets-diskussionen. Pakistan er 97 procent muslimsk. Fra TV2 Online – Kristen kvinde på flugt fra islamister: Det hele begyndte med en kop vand.

“Fire kvinder var i gang med at plukke bær i den bagende eftermiddagssol. Det var 14. juni 2009 lidt uden for landsbyen Katanwala i det østlige Pakistan tæt på millionbyen Lahore.

Den ene af kvinderne, Asia Bibi, blev tørstig. Kvinderne havde medbragt en spand vand med en kop i, til at slukke tørsten. Asia Bibi tog koppen, fyldte den med vand og drak indholdet. Og der gik det galt.

For Asia Bibi er kristen, og de tre andre kvinder er muslimer. De tre muslimer blev vrede, for de mente, at den kristne Bibi havde forurenet koppen og vandet i spanden med sin tro. I stedet skulle hun have ladet de tre andre drikke af koppen først, sagde de.

Kvinderne forlangte, at Asia Bibi konverterede til Islam, men hun nægtede. … I skænderiet fornærmede Asia Bibi ifølge de muslimske kvinder den muslimske profet Muhammed…

I 2010 blev den kristne kvinde, der er mor til fire, dømt til døden ved hængning.”

(Collage: Asia Bibi og folkelige demonstrantioner for hendes henrettelse; Foto: CBN)

(Foto: Skynews)

Oploadet Kl. 09:55 af Kim Møller — Direkte link81 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96342/trackback

81 Comments »

 1. Standard islam. Kommer til dit nabolag.

  Kommentar by BB — 9. november 2018 @ 10:10

 2. “Islamister” lyder som om de er noget særligt i forhold til Islam. De er vel bare muslimer der forholder sig bogstavtro til Islam.

  Kommentar by JMR HH Jr — 9. november 2018 @ 10:30

 3. Og snart er de 100 % muslimer i Pakistan …

  Kommentar by Realist — 9. november 2018 @ 10:34

 4. Uvidende, primitive galninge.

  Kommentar by Knud Madsen — 9. november 2018 @ 10:35

 5. Pakistan betyder, de renes land. Mændene er – for det er de eneste vi ser offentligt – hysterisk optaget af mental-hygiejne: Nemlig at drive de beskidte (vantro) ud.

  Det er klassisk islam, og dens renhedsneurose minder uhyggeligt om nazisternes. Forskellen er, at der er en milliard flere muslimer end nazister.

  Kommentar by BB — 9. november 2018 @ 10:36

 6. Det mest ufattelige er, at man må skændes med moralske relativister der sætter lighedstegn mellem dette og “hvordan vi behandler muslimer i Danmark.”

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 9. november 2018 @ 10:46

 7. Paven må vise respekt og gøre hende til helgen!!

  Kommentar by Moth — 9. november 2018 @ 10:50

 8. Af de viste fotos fremgår det tydeligt hvorfor I SLAM skal holdes ude fra vestlige lande.
  Vanviddet lyser ud af øjnene på disse galninge.
  Jeg har i øvrigt købt det læseværdige værk: 7 år for PET, indholdet i dette værk er noget af en øjenåbner.
  På DR TV1 kunne man i går, i programmet LANGT FRA BORGEN, opleve den radikale M. Østergård få verbale lussinger, spørgsmålet er om disse lussinger trænger ind – næppe.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 9. november 2018 @ 10:52

 9. Har den lille kvabsede Özlem sat vand over til en solid omgang dialogkaffe?

  Kommentar by Revisoren — 9. november 2018 @ 10:54

 10. Ligner til forveksling aberne på venstrefløjen.

  Kommentar by Kurt — 9. november 2018 @ 10:55

 11. Det er indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister der ønsker at udrydde alle andre med den Dansk bistand, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. november 2018 @ 10:55

 12. Er billederne fra Nørrebro?

  Kommentar by Prebber — 9. november 2018 @ 10:57

 13. Så vidt jeg kan se, er det nederste billede fra Vestegnens Bazar, Brøndby Strand? – Og er det ikke Rønn Hornbech (yderst til højre i billedet) som er på indkøb? – Fru Rønn ynder jo, ifølge eget udsagn, at gøre sine daglige indkøb netop her. De handlende er jo så flinke!?

  Kommentar by T. Flodur — 9. november 2018 @ 11:10

 14. Kommer der dog ikke snart en duelig hærchef og udsletter disse umennesker definitivt? Blodtørst forklædt som religion er det værste man har. Religion er forankret i reptilkomplekset (krybdyrhjernen), og der er ingen kur imod ondet religioner bortset fra døden.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 9. november 2018 @ 11:39

 15. Så venter vi på, at godhedsindustrien iværksætter en demonstration, hvor taler efter taler fra venstrefløjen kræver en undskyldning fra den pakistanske ambassadør og pålægger statsministeren at fordømme religiøs forfølgelse af Pakistans minoriteter.

  That’ll be the day.

  Kommentar by Iznogut — 9. november 2018 @ 12:04

 16. Respekt hvis Rasmus Paludan laver sin næste happening derude.

  Kommentar by Michael — 9. november 2018 @ 12:20

 17. Ligesom alle andre psykopater er der altid et eller andet islam kan blive fornærmet over. I islam er det bare sat i system og det bliver kun værre med tiden. I sidste ende vil ALLE ikke-muslimer blive ramt og på et eller andet tidspunkt blive man nødt til at tage stilling!

  Af alle psykopatiske religioner er islam den mest psykopatiske!

  Kommentar by Santor — 9. november 2018 @ 12:40

 18. Sikke et held, at allah ikke findes.
  Nu skal vi bare have 1.500.000.000 muhamedanere til at indse det.

  Kommentar by Bastardo — 9. november 2018 @ 12:42

 19. @18 eller reducere antallet af muhamedanere?

  Kommentar by redneck — 9. november 2018 @ 12:56

 20. Vi må da endelig se at få sendt mere U-landsbistan til de stakkels ab.., undskyld, muslimer, de har jo ikke noget at tage sig til!
  Afsted med “stålsatte” Anders eller stille-Ulla og en kuffert fuld af penge, ud og købe noget goodwill, præcis som SillyWilly gjorde det!
  Hvad fanden vi har squ penge nok!!!!!
  SIAD. Stem NB. Direkte Demokrati. Ud af EU!
  P.

  Kommentar by Piotr — 9. november 2018 @ 13:04

 21. Læg nu mærke til statsmedisterens overlegne intelligens. EU og madam Merkel ønsker at udslette Europas selvstændige nationalstater, så Berlin kan skalte og valte med alle europæere efter forgodtbefindende. Hvis Lars Lusk vil hjælpe til med det, skal han nok få et flot betalt ferie-job i EU.

  Javel, javel og jawohl, kære Merkel. Jeg går da i gang med det samme. Først siger jeg jatak i Marrakech i Marokko til endnu flere og mange flere millioner arabere og negre. Når først de er transporteret til Europa med kæmpefærger, og med tog og busser videre nordpå, så skal vi nok få gang i nedbrydningen af nationerne. Og jeg kan forsikre dig, min kære, kære Merkel, at jeg har mange gode hjælpere i Danmark som er enige med dig og mig i at multi-kulti både er berigende og nedbrydende på samme tid. Berigende for godhedsindustrien, og nedbrydende for alt med demokrati, kultur og frihed. F.eks. er Marianne Helved og Stine Bosse osv. helt på vores side. Så stol på mig, nådige og smukke frue, jeg vil gøre mit bedste for at være Neuropa og Der vierte Reich en god tjener. Og faktisk er jeg allerede i gang med at smadre Danmark.

  Dass ist sehr gut, lieber Lars. Du bist ein guter junge.

  Som man ser, er Lars Lusk en kvik, god og hjælpsom dreng, der hurtigt forstår hvad det drejer sig om. Han skal nok blive til noget. Og om kort tid vinder han sikkert et valg igen ved brug af falske løfter, sorte løgne og herlige mængder af fed og bævrende valgflæsk. Og så kan han jo fortsætte som vore allesammens kære statsmedister.

  Kommentar by tp — 9. november 2018 @ 13:17

 22. Det kan da ikke vaere tydeligere,nu er det bukket i pap og neon,og der er nogen der stadigvaek ikke kan se det,nu er jeg bange for vi har haft det for godt for laenge”grynte ville grisene om de kendte galtens noed”
  det er der jo ingen der husker,Staldgaarden paa Koldinghus kender dagens Danskere jo heller ikke til,Hva fanden er der blevet af os ,og se saa pa disse dodssyge Pakistanere er det noget at straebe efter,ikke det? vel saa preoev i alle tilfaelde at holde det vaek herfra

  Kommentar by dunk — 9. november 2018 @ 13:19

 23. NU KAN jeg altså bedre forstå at pakistanerne osv. ønsker at udrydde de kristne. De kristne er jo bare så pisseirriterende. At blive tørstig og så slukke sin tørst med vand, er bare så groft og provokerende at det halve kunne være nok. Og det er jo bare een af de måder, hvorpå kristne angriber resten af Pakistan. Mister Ulykke, Kristian Jensen, Anders Samuelsen og dyrenes beskyttelse bør straks sende 5OO millioner kr. derhen, så de stakkels irriterede paki’er kan få råd til flere moskeer og måske også nogle timer hos en dyrepsykolog, undskyld en dyr psykolog.

  Kommentar by tp — 9. november 2018 @ 13:38

 24. Øhhhh … Skulle alle de skæggede unge mænd (på billederne) i den arbejdsduelige alder ikke være på arbejde i stedet!
  Nåeh nej, mussier kan ikke stikke en pind i en lort uden at ødelægge alle fire ting … Lorten, pinden, dem selv samt alle vi andre.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  PS. Stem D som D-dag.

  Kommentar by Neuhammer — 9. november 2018 @ 14:04

 25. Strålingen fra WiFi er langt farligere end selv pakistanerne, så vi er ilde stedt med den kriminelle bande af ledere, som vi trækkes med. Med simple algoritmer kan man bruge WiFi-signalerne til at se os inde i vores egne hjem.

  Det er utroligt at vi ikke kan samles om, at fjerne vores kriminelle politiske klasse af aindssyge ISIS-medlemmer, som befolker vores folketing.

  Kommentar by Jack Nille — 9. november 2018 @ 14:08

 26. For en gangs skyld kan vi gøre noget. Der er intet der fremmer forståelsen som en markant enkeltsag. Boykot pakistanere her i landet.
  Drop butikkerne og drop taxaerne. Henvis til Asia Bibi, ikke racisme, men ren og skær godhed.

  Kommentar by fidibus — 9. november 2018 @ 14:18

 27. Tjaa, 2187 bryder sig ikke om, at det skal blive sådan her.
  Resten har ikke tænkt sig godt om.

  https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer

  Kommentar by Lider af danskhed — 9. november 2018 @ 14:21

 28. Nej nu må I godtnok stoppe denne uhyrlige hetz mod islam, for islam er fredens religion og store åndelige ledere som Obama, Lars Løkke og Zenia Stampe med mange flere, føler sig stærkt kaldet til at sprede islams fred og gloværdighed her i Danmark.

  Mon Danmark har tilbudt at tage imod Asia Bibi?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 9. november 2018 @ 15:29

 29. Kristen, ja så er det stensikkert at Asia Bibi ikke kan få hjælp her i EUSSR., her er det kun muslimer/islamister vi forsørger og hjælper.

  Kommentar by Piphans — 9. november 2018 @ 16:10

 30. Det er ikke en relevant nyhed. For i går kom Donald Trump til at rynke på næsen på det forkerte tidspunkt, og derfor skal 90% af mediefladen nu handle om at Donald Trump er en idiot.

  Kommentar by Morten — 9. november 2018 @ 16:10

 31. Nu vi er ved hængninger.
  Dét kræver man er i besiddelse af en hals.
  Den er længst forsvundet på mange af EU’s fremmeste proponenter.

  Kommentar by White knight — 9. november 2018 @ 16:17

 32. De onde skadedyr som disse Abekatte skal fjernes, uanset middel.

  OT Vigtig.

  https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE10996668/macron-vestager-og-loekke-forener-kraefterne-op-til-epvalget

  Macron, Vestager og Løkke forenet: Går til kamp mod Europas højrepopulister
  09.11.2018 KL. 15:02
  Macron, Vestager og Løkke forener kræfterne op til EP-valget
  Den franske præsident vil føre valgkamp sammen med Europas liberale.

  Emmanuel Macron vil føre valgkamp sammen med Europas liberale Alde-parti op til valget i foråret. Dermed er han på hold med både statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og EU-kommissær Margrethe Vestager (R).

  BRUXELLES
  Begejstringen var stor, da den franske præsidents Emmanuel Macrons En Marche-bevægelse fredag meddelte, at den ønsker at forene kræfter med det liberale europæiske parti, Alde.

  Samarbejdet blev annonceret på Aldes partikongres i Madrid af En Marche’ partisekretær, og det blev mødt af stor jubel fra salen.

  »Vi skal have en ny koalition for et nyt Europa,« erklærede Astrid Pan…
  ———————————————————
  liberalpopulisterne Macron, Vestager og Løkke er forenet.
  og det ender IKKE godt.
  Det lugter langt hen ad Kommunisme (EUSSR).
  De skal fjernes fra magtens tinde hurtigst mulig. Så der er ballade i udsigt.

  Kommentar by Sindsro — 9. november 2018 @ 16:25

 33. Pakistan og Israel blev begge oprettet lige efter 2. Verdenskrig. Jødernes behandling af muhamedanerne holdt man øje med og har gjort det siden (Et utal af FN-påbud)
  I De Renes Land kunne man frit sparke hinduer og anderledes troende ud af Pakistan. FN er bedøvende ligeglad, det samme er pavens omsorg for sin hjord, som man må mistænke for at lave kunstige huller i hegnet, så ulven ikke skal sulte.
  Hvad fanden bilder sådan en journalist sig ind at blande kristenforfølgelse ind i fredens religion. Hvis ikke europæerne var så godt lullet ind i propagandaen om multikulturens lyksaligheder og erhvervslivets kroniske mangel på arbejdskraft, så kunne en sådan journalistspire være årsag til, at den tænkende ville opdage integrationsmedaljens bagside og løgnehistorierne. En oplagt fare for integrationen.

  Kommentar by Menig 442 — 9. november 2018 @ 16:56

 34. OT. eller?

  What comes with the mozlem ideology of war called islam.

  https://www.frontpagemag.com/fpm/271895/dartmouth-nightmare-david-horowitz#.W-W8AIJonAM.twitter

  Kommentar by Iznogut — 9. november 2018 @ 18:03

 35. Klare meldinger fra vores fjende. Uklare, buksepissende meldinger fra dem, der skulle beskytte os mod fjenden.

  Kommentar by Crass Børsting — 9. november 2018 @ 19:45

 36. Pakistan er et psykostisk shariadingdongland. Det har haft en mildningsperiode efter det blev oprettet (Pakistan…de rene hænders land) med bl.a Ahmydaierne, som nu er erklæret en frafalden gren af de officielle retsskoler, og derfor nu lige så forfulgte som kristne. Men ellers er der mange eksembler på denne religiøse psykose (som Winston Churchill i andre sammenhænge kaldte – hundegalskab-). Et godt eksembel, som Amnysti før i tiden har haft fingre i (men som sikkert med tiden er skippet) er bl.a en Medicinsk professor, som var lagt for had af nogle studernede, sikkert fordi han reklamerede for Vesten, hvor kvinder kunne gå frit rundt utildækkede. Pågældende studerende stillede ham spørgsmålet om han kunne komme med en logisk konklusion på hvornår Muhammed var blevet omskåret? Pågældende spørgsmål var jo ikke lige let at besvare, fordi ifølge Hallalfortællingen var hans forældre jo ikke monoteister. De var flergudsdyrkere…..Hans svar var lidt svævende, men han mente at han nok var blevet omskåret dengang han fik sin første åbenbaring….Alene det svar eller at man ville svare på sådant et spørgsmål nok til han blev sigtet for blasfemi, som kunne give dødsstraf….Man fik fat i et menneskerettighedsadvokat, som ikke kunne vriste anklagen ud…..så fik man fat i en shariaadvokat, som mente at der ikke var sikkert bevis på svaret fra de studerende…der manglede 4 vidner og derfor kunne der ikke dømmes for blasfemi (selve blasfemidommen for logiske religiøse ytringer, blev der ikke stillet spørgsmål ved fra hans side), men bevisbyrden var ufuldstændig fra de studerendes side…Om det lykkedes at få ham dødsdømt ved jeg ikke..…. Det siger lidt om, hvilket shariadingdong land vi har med at gøre…..til kristne må det vel være interessant at bemærke at Jesus ifølge Biblen (læs især Lukas evangeliet..”.Du siger det selv…”). jo selv bliver dødsdømt for blasfemi. Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. november 2018 @ 20:07

 37. For fanden da!
  Selv i bavian grotten hersker der en vis orden, hvilket beviser at bavianer er udstyret med mere intelligens en den horde reptil hjerner.
  Bare sørgeligt at århundreders indavl ikke har været i stand til at decimere bestanden.
  Formeringsevnen synes at overleve selv den mest tilbagestående kultur, og det er den evne der i sidste slår os ihjel.
  Vore ryggesløse politikere har nedkaldt ragnarok over det europæiske folk, og Europa vil henfalde i et kulturelt mørke.
  Hvor islam vinder frem, udslettes den lokale kultur, historien udviser utallige eksempler. Desværre er vi håbløst historieløse!
  De eneste der overlever, er Kina, Japan, visse sydøst asiatiske stater og Rusland.
  Disse lande har set skriften på væggen, og tager sine forholdsregler.
  Ingen misforstået blødsødenhed. Japanerne vil ikke slippe muslimer ind i landet, russerne holder dem nede med hård hånd, kineserne sender dem i lejr for genopdragelse og Myanmar/Burma smed dem ud, da man havde fået nok af deres hærgen. Selvfølgelig til stort postyr i FN, et muslimsk sammenrend, som nu dominerer.
  Vi er overladt til “Den kogte frøs princip” hvor islam sniger sig ind overalt i hverdagen, uden nogen tager notits.
  Alle fødevarer er efterhånden “halal certificeret” og vi er hermed tvunget til at betale for vor egen undergang! Pengene går til det muslimske broderskab, som sgu ikke er noget broderskab, da sunnier, et utal af forskellige sekter inden for islam og shiaer stadig slagter løs på hinanden, som de har gjort siden sekshundrede tallet.
  Der bygges nye moskeer næsten hver dag, finansieret af Tyrkiet, Saudi barbarien og Qatar, mens kristne kirker systematisk ødelægges i de pågældende lande, og menighederne myrdes.
  Dette er kun få eksempler på vores dårskab, eksemplerne er legio.
  Man orker næsten ikke mere, og det er vel grunden til passiviteten, men der farer alligevel en djævel i én.
  Når man har nærmet sig støvets år, undgår man ikke at tænke på sine børn, børnebørn og oldebørn, og tænke over hvilken verden vi overlader dem.
  Men nu er der vild med dans, hvor alle kvinderne i kjole og habit kan svime hen i fladpandet underholdning, bedøvet for de virkelige problemer i morgen.
  Beklager et langt skriv, men frustrationen er monumental.

  Kommentar by Finn A. Skov — 9. november 2018 @ 20:17

 38. Michael Unna.
  Hvordan kan man svare på den slags spidsfindigheder?
  Selv i dag, mangler man historiske beviser på at mohammed nogensinde har eksisteret.
  Fanatisme og overtro overtrumfer videnskab og historie.
  Muhammed sagde at jorden er flad, det er nedfældet i koranen, så Jorden er flad!

  Kommentar by Finn A. Skov — 9. november 2018 @ 20:30

 39. @35
  Netop. Jesus blev dødsdømt for blasfemi.

  Levede Jesus i dag, ville han blive dømt af den europæiske menneskerettighedsdomstol for at krænke religiøse følelser.

  Når menneskerettighedsdomstolen blander sig, er det for at demontere Europas idehistoriske særtilfælde.

  Kommentar by traveler — 9. november 2018 @ 20:43

 40. Glimrende skrevet, Finn A Skov, frustrationen er også monumental her og engang imellem skal det siges. Løsningen på hvordan vi overlever som folk, dvs. os hvide europæere inklusive vore racefæller i Amerika, Sydafrika, Australien og New Zealand, vi som er moderat (klutur)religiøse, overvejende oplyste og rationelt tænkende, skabende, men desværre lav-fertile og desværre hamrende naive og tossegode grænsende til det selvhadende, den løsning er ikke rar at tænke på. Det er kun et spørgsmål om tid, før valget mellem hvem der skal overleve i denne overbefolkede Verden, dem eller os, ikke længere kan ignoreres.

  Kommentar by JMR HH Jr — 9. november 2018 @ 20:52

 41. Minnesota muslims. Samme syge opførsel overalt. Se kællingernes påklædning og krævementalitet
  https://youtu.be/PXyEAw3wmBE

  Kommentar by k. m. — 9. november 2018 @ 20:59

 42. Mænd, der vil hænge en kvinde …

  Ridderlighed findes kun i Den Moderne Civilisation.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. november 2018 @ 21:23

 43. Kommentar by Finn A. Skov — 9. november 2018 @ 20:17

  Og andre som dig har nu endelig set skriften på væggen – den skrift jeg i årevis har skrevet på urias-væggen!!!

  At vi vil blive udslettet som europæisk folk og underlagt et misk-mask af islam og denne ideologi´s mange retninger, som vil kriges indbyrdes og få os inddraget i jordens ekstremt overbefolkede endeligt – og naturen vil overtage resterne.

  På den korte bane vil den hvide mands dominans forsvinde…som paradoks med midler som vi selv har opfundet og bidraget afgørende med på kloden. Ikke mindst de sidste 50 års “opfindelser” hvor naiv såkaldt humanistisk vanvid som grundstof er fremherskende.

  Den hvide mand står for det mest forfærdelige og mest fantastiske for menneskeheden gennem tiderne…det slutter nu og asiaterne overtager allerede nu og altså resterne når islam har lagt Vesten øde.

  Og det værste er at det sker med bevidst vilje, med fuldt overlæg og baseret på løgn og bedrag – Thi de vidste ikke hvad de gjorde!!!

  Kommentar by Black Watch — 9. november 2018 @ 21:33

 44. Det er helt efter iSlammets ufravigelige ordrebog. Banket ind i reptilhjernerne 5 gange daglig gennem 1400år.
  Vi´ ved det, mange ved det, men hvorfor fanden kan vi ikke få vore politikkere, kristne overhoveder og lignende “tillærde” farrisærer til at indse det og handle MOD det, frem for fortsat, bevidst, at tvinge os, befolkningen, ind under et åbenlyst morderisk, udefrakommende, herrefolk?
  iSlam skal forbydes NU i vort land. Ovennævnte farisærene har PLIGT til det iht. Grundloven! Det kan da vel ikke være meningen, at vi som borgere tvinges ud i selvjustits, pga. farisæriske egoisters manglende handling/fejhed/landsforædderi ???????????

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. november 2018 @ 21:46

 45. Altså, hør nu her. Hvis det ikke var for alle disse landsforrædere, fra Lars Luskebuks til Marianne Helved, Stine Bosse, So fie Car sten og hvad tosserne ellers hedder, så ville vi jo slet ikke have problemet med de tusinder af skumle, voldelige og krævende typer. Og hvis det ikke var for de utallige vælgere som ikke gider følge med i hvad der foregår, så de sætter deres krydser ret tilfældigt, så ville vi jo forlængst være sluppet af med de værste partier og politikere.

  Da mange tyskere satte krydserne forkert i 1933, kom de til at betale prisen. De blev skudt ihjel, de frøs ihjel, på Ruslands uendelige stepper gik de til bunds i elendighed. Og blev de hjemme, fik de bomber ned gennem taget, eller blev brændt ihjel i ildstorme der lagde byerne i ruiner.

  Det har sin pris når en befolkning ikke forstår skriften på væggen. Sådan er det bare. De lalleglade danskere som tror at demokrati, fred og velfærd automatisk varer evigt, vil få en brat opvågnen hen ad vejen. Ligesom svenskerne vil de lade deres land dø af dumhed.

  Eller når danskerne at vågne? Er vi begyndt at trykke og uddele pjecer til alle husstande om det folkemord som EU, Merkel, Lars Lusk og Marianne Helved planlægger? Ellers se dog for pokker at komme i gang!

  Faktisk har flere lande sagt NEJ til Marrakech planen. Så hvorfor vil Lars Ulykke absolut sige jatak? Er Venstre og statsmedisteren gået helt fra forstanden?

  Kommentar by tp — 9. november 2018 @ 22:09

 46. Politikerne flest, bortset fra de allerdummeste, véd udmærket hvad de gør. Læs Snaphanens artikler, se Black Pigeon filmene hos you tube.

  Uriaspostens bloggere forstår hvad der er ved at ske med Danmark. Men langt de fleste vælgere forstår slet ikke situationens alvor. Derfor er det at vi skal støtte NB og Stram Kurs, og hurtigst muligt begynde at dele pjecer ud til alle husstande.

  Kommentar by tp — 9. november 2018 @ 22:16

 47. Der er KUN mænd på disse billeder.

  43. M.S. Carstens
  Politikerne vil (måske først) forstå det, når DE og den udøvende og dømmende magt ikke kan styre folket længere.
  Hild den dag måtte komme meget snart.

  Kommentar by Sindsro — 9. november 2018 @ 22:24

 48. Man har først tabt når man giver op. Japanerne påstås at være vældig intelligente. Men de dummede sig enormt med deres grusomheder mod nabolande og fanger, og da de angreb Pearl Harbour. De byggede verdens største krigsskibe, men de blev lammetævet af Amerikanerne. Som ellers straks havde overgivet sig hvis pladderhumanister og røde politik-kvinder havde fået lov til at bestemme.

  Hvis danskerne tager sig sammen, kan også nutidens problemer klares. Det første vi skal gøre, er at vi ved valget stemmer V, K, R, SF og bøssebadutspringerne mv. væk fra magten. Alle radikale og skabsradikale partier er løgnens og dødens partier.

  Kommentar by tp — 9. november 2018 @ 22:26

 49. At stemme har ingen indflydelse på den førte politik. Vi vinder intet ved at stemme. Højrefløjen er jo tydeligvis akkurat ligeså sindssyg som ventrefløjen.

  Kommentar by Jack Nille — 9. november 2018 @ 22:39

 50. Det er kun muligt at forstå situationen, hvis man vil erkende at staten er vores fjende. Der er absolut ingen forskel på at stemme DF, Social Demokraterne eller Konservative. Partierne og deres ledere er alle ramt af den samme syge, som også har ramt store dele af det private erhvervsliv. Forestillingen om at borgerne er slaver for en sindssyg herskende klasse af psykopater.

  Kommentar by Jack Nille — 9. november 2018 @ 22:42

 51. 27. Lider af Danskhed

  Oversigt over indsamlede vælgererklæringer til folketingsvalg pr. 5-11-2018

  Partinavn Vælgererklæringer

  Stram Kurs 2187. Rasmus Paludan fortjener mange flere.

  Nationalpartiet 1855. Hvad fanden tænker folk på. ? Jeg tror folk er så dumme, at de tror det parti har Dansk Nationalfølelse. NEJ NEJ.

  Nationalpartiet er en flok Islammer, det var det parti der havde, den lusede digter som medlem.
  Jeg glemmer aldrig at Trykkefrihedsselskabet hoppede på limpinden, med at de så op til ham.
  men lad det nu bare ligge, de ved det jo nu.

  Forresten: Vi husker vel ham der er blevet buret inde fornylig

  Jeg tror denne digter er Pestilensen Yahya Hassan.

  Kommentar by Sindsro — 9. november 2018 @ 22:44

 52. 48. Jack Nille
  Hør på Rasmus Paludan,
  Han er vidst den sidste bastion at læne sig op ad.

  Kommentar by Sindsro — 9. november 2018 @ 22:51

 53. Men selvfølgelig international fordømmelse over nogle meget moderate “flygtninge” stramninger som bliver fejret med en kage. Kristen kvinde i burkaland er lige meget, Pakistan er en tidligere britisk koloni så det er englændernes skyld skriger hippierne med fråde om munden uden at bide mærke i at Pakistan engang var hjemland for hinduer.

  Kommentar by Flaskeposten — 9. november 2018 @ 22:54

 54. Video: Islamisk terrorist har udløst en bombe – han er ikke død, og politiet tager ingen chancer

  En skummel person går gennem undergrunden i New York. Det er en selvmordsbomber, der støtter Islamisk Stat. Han springer et bombebælte. Fem bliver såret og ingen dræbt. Heller ikke bombemanden.

  https://youtu.be/-I2xBoHkeJc

  Kommentar by Sindsro — 9. november 2018 @ 23:08

 55. 22:51 For Frihed er opstået ud af DF, formoder jeg? Man kan sammenligne det israelske flag med Infowars’ farveskemaer på deres websites for at forstå, hvor dårlig vores situation virkelig er.

  Kommentar by Jack Nille — 9. november 2018 @ 23:10

 56. Sindsro — 9. november 2018 @ 22:24

  Tak. Du sagde det, som jeg tænker, for hvis de ikke meget, MEGET, snart får skiftet kurs, kan dette KUN være dem det vel undt!

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. november 2018 @ 23:12

 57. Der er håb at hente i Ungarn, Polen, Tjekkiet, og Slovakiet…..så vi må håbe EU snart forsvinder med sine diktatorkrav til medlemslandende. Støt SIAD. God lørdag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. november 2018 @ 08:11

 58. Sindsro 22:44.
  Nationalpartiet, var det ikke dem som fik barberet 20000 vælgererklæringer væk? Vist nok på grund af forældelsesfristen.
  Jeg tænker det nok nærmere var grundet svindel. Det ville ikke være overraskende fra det segment.

  Kommentar by Lider af danskhed — 10. november 2018 @ 09:40

 59. Islam er, hvad Muhammeds “lystige” svende gør det til. Længere er den ikke.

  Tidligere præsident Bush talte også efter 9.11. at dette ikke var islam! Selfølgelig var det det. Af 22 deltagere så vidt jeg husker, var de 18 fra Saudi Arabien. Og de blev senere betegnet som velintegrerede!!! Hvad med dem som ikke er så velintegrerede?
  Koranen er en manual i ufred,overgreb,voldtægt og mord på anderledes tænkende. Det er den syge mands bog. Kig jer omkring, der hvor islam råder, der råder kaos. Vores forræderiske politikere inviterer dem i stor stil til Danmark, og det ender i udnyttelse af systemet, svindel, tyverier, hærværk, brandstiftelse, overfald, chikane,utrykke boligområder og mord. Det er takken. De fleste muslimer er født med et gen, der gør dem utilfredse og voldelige uanset hvor de slår sig ned. Hvornår fatter vore beslutningstagere dette! Der er rigeligt materiale at tage af, der begrunder disse mine synspunkter.
  Der er lysår mellem skandinavisk/nordeuropæisk tankegang og normsæt, og muslimernes, der betragter Koranen som eneste rettesnor i alle livets forhold, givet dem af gud selv. Koranen er lige så meget ”guds eget ord”, som der gror dadler i en muslimrøv.Koranen er en bog der er fyldt med had og som opfordrer til vold, her nogle eksempler:

  ”Ikke at slutte venskab med jøder og kristne ( Sura 5,51)”, Dræb de vantro, hvor som helst I finder dem (Sura 2,191)”, ”I, der
  tror! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer ! Lad dem finde jer skånselsløse!” ( Sura 9,123). ”Dræb afgudsdyrkerne, hvor end I finder dem (Sura 9,5)”.
  En ting er der rigeligt af i den muslimske verden, og det er had, had og atter had mod anderledes tænkende, især vesterlændinge. De hiver tilsyneladende deres mishagsytringer op fra hadets kar der syntes at være uden bund.

  Vi skal belæres om, hvor forkastelig vor levevis er, men forunderligt nok forkaster de ikke samfundets sociale goder, som de er sande mestre i at udnytte. Vores levevis er da selfølgelig ikke perfekt, men vores samfundsmodel, og hvad det indebærer, er eftertragtet af millioner af mennesker, der ikke har adgang til vores system. Derfor skal vi ikke lade os kaste rundt i manegen, når de forstokkede muslimer igen og igen kræver forandring. De skal ikke komme og belære os. Vi skal under ingen omstændigheder leve under frygtens åg. Er de så utilfredse med vores levevis, så kan de jo bare rejse hjem igen, såre enkelt. Ingen har bedt dem om at komme. Kan det være så svært!

  HUSK, DET ER DRÅBEN DER UDHULER STENEN.

  For ca. 1400 år siden huggede muslimerne anført af deres karavanefører (kameldriveren, epileptiker, røveren og den pædofile og sexfikserede Muhammed) hovederne af dem, de ikke sympatiserede med, medens de fanatisk og skringert skreg ” Allahu Akhbar, Allahu Akhbar (Allah er stor ) ”, og det gør de stadig den dag i dag, iført deres beskidte natskjorte og en kæft der ligner en nedbrændt negerlandsby. Som der står i Sura 8, vers 12 hvor gud siger: ”Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken! Hug dem over hver en finger!”
  Rent åndeligt lever de stadig som om de befandt sig i et ørkenland for 1400 år siden.

  Lad mig slutte af med en udtalelse af en af vores hjemlige godheds apologeter:

  ”Den aften var jeg af den overbevisning, at Danmark ville være et dejligt land uden danskere. Jeg ville elske det, hvis det var fuldt af tyskere, arabere, italienere, englændere, amerikanere, afrikanere, kinesere, japanere, polynesere, grønlændere og lapper. Jeg tror også de ville synes Danmark var et dejligt land uden danskere. Man kunne flytte danskerne op til Grønland, der ville være masser af plads og alt for koldt til at trække bukserne ned og vise den hvide røv frem.”
  (Sagt af journalist Morten Sabroe, Politiken 20.06.1999).

  Islam er den syge mands religion. Fra den kant, skal man ikke forvente noget godt.

  Kommentar by der Adler — 10. november 2018 @ 10:12

 60. Morten Sabroe er selv dansker. Hvorfor er han ikke rejst til Grønland, hvis han virkelig har skrevet det om sine egne landsmænd i Pollertiken. Er det den slags psykopatisk og forræderisk ævl der giver lønforhøjelse til journalister ansat på den radiGALE avis?

  Kommentar by tp — 10. november 2018 @ 10:45

 61. Det bliver slet ikke bedre når man tænker på, at flere af de muslim/islamister på billedet móske er “danskere” :) tag den!

  Kommentar by Anonym — 10. november 2018 @ 11:00

 62. Det bliver slet ikke bedre når man tænker på, at flere af de muslim/islamister på billedet móske er “danskere” :) tag den!

  Kommentar by Piphans — 10. november 2018 @ 11:01

 63. Det med at deportere hele folkeslag til dødslejre i fjerne egne er jo en nazistisk og kommunistisk specialitet. Nu har vi ikke fået den fulde tekst, referer Morten Sabroe til en LSD-rus eller forsøger han sig med satire? Hvad betyder “den aften var jeg overbevist”?

  Kommentar by tp — 10. november 2018 @ 11:03

 64. Seneste: Regeres UK også af sharia fanatikere?

  “UK refuses to offer asylum to Asia Bibi for fear of “unrest” from Muslims

  “I’ve been lead [sic] to believe that the UK government had concerns that her moving to the UK would cause security concerns and unrest among certain sections of the community and would also be a security threat to British embassies abroad which might be targeted by Islamist terrorists.”

  So Theresa May’s Britain is now allowing Islamic jihadist threats of violence to determine its policies. This posture of submission bodes extremely ill for the future. May should be forced to resign over this alone, but of course Corbyn will be even worse.”

  NOV 9, 2018 4:03 PM BY ROBERT SPENCER
  https://www.jihadwatch.org/2018/11/uk-refuses-to-offer-asylum-to-asia-bibi-for-fear-of-unrest-from-muslims

  Kommentar by A-mad — 10. november 2018 @ 11:08

 65. Adler skriver at hvis de er så utilfredse, kan de jo bare rejse hjem igen. Men det kunne de jo aldrig drømme om. Det er ren ønsketænkning at forestille sig at de frivilligt skulle rejse hjem. De bliver jo her serviceret i alle ender og kanter, og har allerede opnået større rettigheder end danskerne selv, der efterhånden diskrimineres groft på mange områder. Så de har selvfølgelig tænkt sig at blive.

  Regeringens og de gamle partiers samlede politik er en rødfascistisk folkemordspolitik. Det som Morten Sabroe har skrevet, kunne ligeså godt have været forfattet af en Hitler, Stalin, Merkel, Jelved eller Zenia-type, og udtrykker vel hvad der er EU-toppens mening. Europa ville være et dejligt sted uden europæere. Danmark ville være et dejligt land uden danskere. Frankrig ville være et dejligt land uden franskmænd. Polen ville være et dejligt land uden det polske folk. England ville være et dejligt land uden englændere. Sverige ville være et dejligt land uden svenskere. Osv.

  EU har jo planer om at flytte det halve Afrika til Europa. Man vil udskifte den europæiske befolkning med arabere og negre og islamister.
  Se selv snaphanen om Kalergi-planen og Marrakech i Marokko.

  Næh, at vente på at EU og migrant-besætterne selv kommer til fornuft og selv trækker følehornene til sig, er dagdrømmeri. Og det har flere nationer da også forstået. Ungarn, Polen, Italien, Tjekkiet, Slovakiet og et par stykker mere er begyndt at sige fra. Se Victor Orbans fantastiske tale i EU-omgivelser. Se black pigeons film om Merkels migrant crisis, one year on.

  Kommentar by tp — 10. november 2018 @ 11:28

 66. Forestil Jer en håndfuld nynazister lavede det nummer med et glas vand i Tyskland, over for en jøde!
  De ville blive sablet ned af regering og medier.
  Prøv at erstatte de 1,6mia muslimer med nazister, så skal piben hurtig få en anden lyd

  Kommentar by k. m. — 10. november 2018 @ 11:29

 67. De gamle partiers foragt for stemmekvæget betyder, at de regerer som om det danske folk ikke eksisterer. Hen over hovedet på os har de vedtaget love som har reduceret os danskere til 2. og 3. klasses borgere i vores eget land, i forhold til migranterne. Og de gamle partier med statsmedisteren i spidsen, er nu i færd med at afskaffe vores demokrati, tryghed, velfærd, frihed og fremtid. Det er de hårde facts som vi danskere er oppe imod.

  Kommentar by tp — 10. november 2018 @ 11:55

 68. #65 k.m.

  “Prøv at erstatte de 1,6mia muslimer med nazister, så skal piben hurtig få en anden lyd.”

  Selvom jeg er enig i din betragtning moralsk set, så tror jeg ikke på det.

  Regeringerne i Danmark, England og USA accepterede og tilpassede sige langt hen ad vejen nazisterne i Tyskland. Det samme ser vi i dag. De vestlige regeringer tilpasser sig islam. Efter angrebet på ytringsfrihedstilhængerne og jøderne i Synagogen i København, holdt Løkke en lang forsvarstale for muslimerne og islam. De liberales fjende er populisterne (de nationalkonservative) og ikke islam og teokratiet.

  Søren Pind, før han blev degraderet som justitsminister og udbrændt forlod politik, har også angrebet islamkritikerne og sagt, at islam er uangribelig på grund af muslimernes antal. (Det antal-argument gælder så ikke russerne, som de liberale hellere end gerne vil i krig med).

  Så nej, muslimerne er urørlige på grund af deres antal. Det er dybt irrationelt: De omtales som en forfulgt minoritet lokalt set, til trods for at de er en tyrannisk majoritet world wide, som behandler andre befolkningsgrupper grusomt og afstumpet. De er menneskehedens største fjende. Jorden uden islam og muslimer ville være en bedre verden. Gid det en dag ville ske.

  Som islamkritiker må man bare erkende at man er oppe mod the establishment. Vi er som de borgerlige (de nationalkonservative) frihedskæmpere under 2. Verdenskrig.

  Hvad der kommer til at ske efter besættelsen, den muslimske besættelse af Danmark, ved jeg ikke.

  Det er folket mod eliten og muslimerne. Lad folket vinde over de amoralske kollaboratører i islams tjeneste.

  Kommentar by np — 10. november 2018 @ 12:09

 69. “De er menneskehedens største fjende. Jorden uden islam og muslimer ville være en bedre verden. Gid det en dag ville ske.”

  Når jeg siger det, så mener jeg, at det skal ske med lovgivning vedtaget på demokratisk vis og på retsstatens principper.

  Verdens sidste muslim skal idømmes livsvarigt fængsel. Men det skal ske på retfærdig vis.

  Kommentar by np — 10. november 2018 @ 12:15

 70. Jeg synes at Danmark skulle tilbyde Asia og familie ophold her i Danmark, og hun kunne så efterfølgende undervise vore børn og unge i, hvordan islam ter sig overfor ikke-muslimer for at forberede dem på den nært forestående fremtid.

  Men så ville hun sikkert blive bekriget af størstedelen af MSM-journalister mfl. samt få et Haram habibi Bibi fra mange af vore politikere iklædt Amnesty emblem.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 10. november 2018 @ 12:24

 71. Summa summarum

  De vestlige regeringer burde fordømme islam som religion og politisk ideologi. Ligesom de gjorde det med nazismen (efter den var blevet nedkæmpet).

  Kommentar by np — 10. november 2018 @ 12:26

 72. Det skal nok komme herhjemme.
  Tegningerne er ikke glemt.

  Kommentar by P — 10. november 2018 @ 14:16

 73. Det var da godt, at Rushy Rachids “mand” Jens Harder Højbjerg nåede at konvertere til dødskulten Islam i tide.

  Hvad kunne der ikke være sket, hvis han ved en fejl var kommet til at drikke af hendes kaffekop?

  Kommentar by Revisoren — 10. november 2018 @ 14:17

 74. En muslim på Jyllands Posten siger reform af Islam skal komme indefra.

  Ha ha, det kommer aldrig til at ske.

  Kommentar by k.m. — 10. november 2018 @ 16:36

 75. np vil have at man på demokratisk vis skal vedtage at jorden vil være en bedre verden uden islam og uden muslimer?? Det lyder ret teoretisk og dunkelt. Kan np forklare lidt nærmere om der er tale om realistisk politik, også i praksis….. eller er det bare en ønskedrøm?

  Kommentar by tp — 10. november 2018 @ 16:52

 76. Bliver stort når projekt ‘Danmarkistan’ er så fremskredent, så kartoflerne heller ikke må tage et glas vand her til lands.

  Kommentar by Winged Hussar — 10. november 2018 @ 16:56

 77. Christiansborgs politik er nu magen til svenskernes. Så uden en kraftig reduktion af de gamle partier véd vi hvad vi kan vente os ret snart, nemlig junglelov og wild-west tilstande overalt, og en ødelæggelse af det Danmark vi kender.

  Er der mon nogen der læser mere end de første 15-20 indlæg? Det her er ved at være en langtrukken omgang.

  Kommentar by tp — 10. november 2018 @ 16:57

 78. Desværre er det fakenews at hun er ude af Pakistan . HAR en del om det på profil . Hendes advokat er ude . Et islamisk radikalt tribunal har indgivet anmodning om sagen går om . Den stakkels kvinde har i forvejen siddet i 8 år i et Pakistansk fængsel for at drikke en kop vand af et krus hun ikke måtte . En imam greb chancen og sagde hun så måtte konvertere .Det ville hun ikke og blev så beskyldt for blasfemi af samme imam . Selv om hun er fri kan hun ikke komme ud uden hjælp da blodtørstige religiøse stammetosser vil lynche hende . Regeringen kunne let eskortere hende inkognito ud til et fly ..men jeg tror desværre hun vil komme ud for et uheld .. så problemet er løst .. England tør ikke gi hende asyl melder de ud , af fare for muslimsk opstand ..fejt fejt ..hun er stadig i yderste livsfare medmindre hun kommer ud og skifter identitet ..så meget for fredens religion .

  Kommentar by Hanne Juhl — 10. november 2018 @ 18:18

 79. Black Watch.
  Jeg har sgu set skriften på væggen da man begyndte at importere “fremmedarbejdere”
  Har rejst i flere muslimske lande, herunder Pakistan og Yemen.
  Det er mange år siden, men det har alligevel præget hukommelsen, værre shitholes skal man lede længe efter.
  Jeg havde aldrig forestillet mig at blive udsat for disse tumper i mit hjemland.
  Det skal jeg så, grundet hovedløse politikere.

  Kommentar by Finn A. Skov — 10. november 2018 @ 19:00

 80. #72 tp

  Det er svært at debattere med dig, fordi din almene viden er så lille.

  For nogle uger siden belærte du os om, at Karl Martel var en spansk konge, og at det var ham, som tilbageerobrede Spanien fra muslimerne.

  Og for nogle dage siden belærte du os om, at den evangelisk-lutherske kirkes kirkefader, Martin Luther, tager fejl, når han sammen med Paulus hævder, at den kristne alene frelses gennem troen.

  Det hjælper ikke at korrigere dig. Et ærligt menneske ville lægge sig fladt ned og sige undskyld. Du derimod bliver ved med at fremture. Karl Martel bliver til en spansk-fransk konge, og geografien var vist meget anderledes på dette tidspunkt. Massemorderne Hitler og Stalin kan umulig komme i Paradiset. Dermed er Luthers og reformationens frisættende sola fide afvist og katolicismens gerningsretfærdighed genindført.

  Du fatter således intet af de afgørende begivenheder for den nordeuropæiske identitet og værdier. Men du besidder ignorantens arrogance. Du er klogere end alle os andre, ja selv Gud, som ikke retter sig efter dit snusfornuftige kasseregnskab om gode og onde gerninger. Du minder mig om de bøvede drankere på pladserne foran lavkøbssupermarkederne. De ordner verdenssituationen mens de griner af os, der går på arbejde og betaler for deres livsophold på overførselsindkomst.

  Du er med andre ord et nul, og ønsker at du skal vide det.

  Der var faktisk en vigtig pointe i mine skriverier omkring kl. 12 i dag.

  Det er muligt at frisætte Europa fra islams indflydelse igen. Det skal imidlertid ikke ske gennem vold og borgerkrig, men gennem en legal demokratisk proces, hvor den middelalderlige religion og politiske ideologi langsomt kriminaliseres af retsstaten.

  Det sker naturligvis ikke på en dag, men langsomt, langsomt, når nye love gør det mere og mere besværligt for muslimerne at opholde sig i Danmark. En dag vil endelig de tage tilbage til deres oprindelseslande.

  Og hvilken glædens dag. Der findes nok ikke nogen mere uønskede i denne verden end muslimerne og deres had-ideologi islam.

  Kommentar by np — 10. november 2018 @ 20:10

 81. # np…. jeg må med beklagelse konstatere at dit svar til mig kl. 20.10 er så arrogant og nedladende, at det næsten ikke er værd at svare på. Luther var kun et menneske og stærkt præget af sin tid. Han var næppe ufejlbarlig. Jeg vil ellers nøjes med at sige at den procés du foreslår, er så langsom, at den uvægerligt vil blive overhalet af udviklingen. Det er svært at se hvor den legale demokratiske proces du nævner, skulle komme fra. Derfor vil EUs planer nemt kunne ende i guerillakrig/borgerkrig. Sæt dig ind i hvad der allerede foregår af terror, vold og mord i Frankrig, Sverige og England. Og se diverse netaviser ang. Merkel.

  Kommentar by tp — 10. november 2018 @ 22:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper