11. november 2018

Venstreradikalt råberi under pro-israelsk demo til markering af 80-året for Krystalnatten: ‘Nazisvin!’

Fredag markerede For Frihed 80-årsdagen for Krystalnatten ved en lille arrangement på Gammeltorv. Skulle der stadig være et par danskere, der mener den yderste venstrefløj vitterlig er imod jødehad, så er det blot at se videoen. Der råbes eksempelvis ‘Nazisvin’ (minut 14.20), mens Nye Borgerliges Leif Barbré Knudsen taler om antisemitisme under et israelsk flag. I slutningen af videoen (minut 25.55) holder frihedsaktivisterne et minuts stilhed for ofrene. Gæt venstrefløjens reaktion…

(For Frihed markerer 80-året for Krystalnatten, København, 9. november 2018)

Oploadet Kl. 00:50 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96362/trackback

25 Comments »

 1. Svinene er lige så hysteriske som de klima modeller de tilbeder. I følge troværdige eksperter, hvis viden er baseret på fakta – som fx. den russiske klimamodel (eneste korrekte) er “global opvarmning” svindel og bedrag.

  Kommentar by Iznogut — 11. november 2018 @ 01:13

 2. Det støjende modargument kunne være studerende fra RUC, altså personer der underlevere og aldrig levere fordi de er underbegavede men dog højt råbende, disse skvalderkål og islamister er to stykker ud af samme alen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. november 2018 @ 01:23

 3. Hvor var DR og TV2 samt MSM, var historien modsat, ville der blive lavet en forarget klip, som ville blive vist non stop de næste par dage på DR og TV2, og man ville invitere og interviewe forskellige venstresnoede personer og partier om sagen, og de ville selvfølgelig himle op om, at det var den yderste højrefløj/nazister der stod bag, og at de skulle stoppes, inden de havde overtaget Danmark, som man vidste de pønsede på, og at Trump med garanti ( Næsten ) havde noget med det at gøre… Men nu var det altså den yderste venstrefløj der stod bag det åbenlyse jødehad, så bliver det tiet ihjel af vores såkaldte neutrale licensbetalte medier…

  Kommentar by Christian Anti-islam — 11. november 2018 @ 02:17

 4. Stor beundring for disse brave frihedskæmpere!

  Kommentar by Knud Madsen — 11. november 2018 @ 03:37

 5. Ord som “anti-semitisme”, “racisme”, “xenofobi” etc. er opfundet for at tilsvine og udskamme hvide mennesker.

  Kommentar by HN3 — 11. november 2018 @ 04:39

 6. Hjertelig tak til de frihedskæmpere som mødte op til Demonstrationen (Hvad de hjernedøde Venstrefløjsmoralister angår, så lad dem blot udstille Deres egen idiotiske historieløshed og fordummelse). Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. november 2018 @ 06:31

 7. Et smukt og uselvisk træk at kæmpe på andres vegne. Men hvor er de jødiske organisationer selv henne i kampen mod og ikke med islams implementering i Europa?

  Kommentar by Margrethe — 11. november 2018 @ 06:41

 8. 06:41

  Til belysning af dit spørgsmål Margrethe, så kan følgende citater måske belyse det:

  Israel Cohen 1912 “We must realize that our party’s most powerful weapon is RACIAL TENSION. By propounding into the consciousness of the DARK races, that for centuries they have been oppressed by Whites, we can mold them to the program of the Communist Party. In America, we will aim for subtle victory. While inflaming the Negro minority against the Whites, we will endeavor to instill in the Whites, a guilt complex for their exploitation of the Negros. We will aid the Negroes to rise in prominence in every walk of life, in the PROFESSIONS, and in the world of SPORTS and ENTERTAINMENT. With this prestige, the Negro will be able to INTER-MARRY with the Whites and begin a process which will deliver America to our cause. .” AUTHOR – Israel Cohen(Zionist — Communist — Internationalist) “A Racial Program for the Twentieth Century” >Published in 1912,. On June 17, 1957, Vol. 103 p. 8559, the above passage was read into the United States Congressional Record by Rep. Thomas G. Abernathy https://www.archive.org/stream/congressionalrec103dunit#page/n25/mode/2up

  ”The Jewish people as a whole will become its own Messiah. It will attain world dominion by the dissolution of other races, by the abolition of frontiers, the annihilation of monarchy and by the establishment of a world republic in which the Jews will everywhere exercise the privilege of citizenship. In this New World Order the children of Israel will furnish all the leaders without encountering opposition. The Governments of the different peoples forming the world republic will fall without difficulty into the hands of the Jews. It will then be possible for the Jewish rulers to abolish private property and everywhere to make use of the resources of the state. Thus will the promise of the Talmud be fulfilled, in which is said that when the Messianic time is come, the Jews will have all the property of the whole world in their hands.” -Baruch Levy, 1879.

  Kommentar by Jack Nille — 11. november 2018 @ 07:35

 9. Nogle interessante tanker hhv 1879/1912,jeg ville oenske man to mere haand om dagen i dags problemer,aktivt,aerligt.

  Kommentar by dunk — 11. november 2018 @ 08:10

 10. #8 Kommentar by Jack Nille
  Du taler desværre for døve øren.
  De fleste gider ikke at sætte sig ind i tingene, det er mere bekvemt ( og så risikerer man ikke isoleret socialt ) at bevidstløst blive i løgnen som man er blevet indoktrineret med hele sit liv.
  Det er så åbenlyst hvem det er der ejer og styrer medie og pengeverdenen her i vesten og dermed politikken, hvis man bare gider at se, men ingen er så blind som den der ikke VIL se.

  Kommentar by Danskeren — 11. november 2018 @ 08:34

 11. Hvor ville vi være i dag, hvis Tyskland havde fået lov at føre sin politik, og smadret Rusland. Så havde de røde ikke mange chancer for at råbe nazisvin.

  Kommentar by k.m. — 11. november 2018 @ 09:18

 12. Som Churchill sagde: en dag vil fascisterne kalde sig anti-fascister. (eller humanister osv.)

  Kommentar by tp — 11. november 2018 @ 10:20

 13. ps: Hvis man vil debattere her, er det en uskik med lange indlæg på engelsk. Er det for nemmere at komme igennem med angreb og rygter vendt mod jøder?

  Kommentar by tp — 11. november 2018 @ 10:22

 14. Police in the US Capitol arrested some 100 Jewish activists, many of them clergy, who protested in a Senate office building on behalf of a bill that would protect illegal immigrants who arrived as children.

  https://www.timesofisrael.com/dozens-of-jewish-activists-arrested-calling-on-congress-to-protect-dreamers/

  Kommentar by Jan Huus — 11. november 2018 @ 10:24

 15. # 14 Jan Huus.

  Og nøjagtig det samme folkefærd der utrætteligt arbejder for udskiftningen

  af befolkningen i vestlige lande,opererer en stat hvor indvandring er betinget af race og religion.

  Måske folk skulle begynde at VÅGNE OP !

  Kommentar by dan.c — 11. november 2018 @ 11:12

 16. Deltog Pelle “AFA” Dragsted også i demonstrationen, eller var han inviteret til småborgerlig parmiddag ude hos Johanne i millionvillaen i Valby?

  Kommentar by Revisoren — 11. november 2018 @ 11:53

 17. # 13 Kommentar by tp — 11. november 2018
  Rygter.. hvilke rygter ? Er det feks. et rygte at facebook er ejet af en jøde.. eller googles 2 ledere er jøder… eller at 5 ud af de 6 mediegiganter der suverænt sidder på al nyhedsformidling og underholdning i vesten er ejet af jøder.. eller at holywood der udspyr en konstant strøm af “underholdning” der åbenlyst undergraver al normalitet,dyd og moral i den vestlige verden er ejet af jøder ???

  Kommentar by Danskeren — 11. november 2018 @ 13:28

 18. #6 Michael Unna: Vi hedder “For Frihed” og har ikke noget med Anders Gravers SIAD (“Stop Islamiseringen af Danmark”) at gøre.

  https://www.facebook.com/forfrihed/

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 11. november 2018 @ 13:33

 19. Når argumenter mangler, må man råbe højt.

  Kommentar by Bastardo — 11. november 2018 @ 16:27

 20. Hej 18. Fair nok. Derfor opfordre jeg alligevel til at man støtter SIAD, i mangel af bedre alternativer. Ander Gravers har gjort et bravt stykke arbejde igennem tiden. Det er trist der ikke er flere der bakker ham op. Igen er perfekte, men SIAD har helhjertet fuldstændigt klart igennem tiden gjort hvad de kunne og kan for at hindre yderligere islamisering af vores verden (endda med livet som indats dengang de blev angrebet under en demostration imod en såkaldt Saudi Arabisk menneskerettighedsdelegation, som ville protestere over en tegneserie i en Jydsk avis- de blav angrebet med Hospitals og Politirapport, i en parkeringskælder), og det er for mig at se alt ære værd. Derfor igen. Støt SIAD (og gerne også DDF o.a lignende organisationer). God søndag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. november 2018 @ 18:57

 21. Der ER forskel på Simon Bynger, Rasmus Preston, ham der byggematadoren og sturmabteilung. Men den er svær at få øje på.

  Kommentar by Nielsen — 11. november 2018 @ 23:30

 22. > Anders Peter Johnsen
  Hvad har fjæsbog med frihed at gøre???

  Kommentar by Nielsen — 11. november 2018 @ 23:37

 23. Angrebet med hospitals og politirapport…..?????

  Kommentar by Ole Jensen — 12. november 2018 @ 22:05

 24. 23) Sorry.:-) :-) :-) Det blev dokumenteret, uden at der kom en større sag ud af det, i forhold til hvad der ellers er kommet ud af den slags overfald. De kunne være blevet dræbt. Jamen kig på Deres hjemmeside- jeg går ud fra man stadigvæk kan finde det traumatiserede øjeblik i beskrivelse derinde. Kun DF krævede Justitsministerens indgriben i den sag.

  Kommentar by Michael Unna — 12. november 2018 @ 22:45

 25. Mordforsøget på SIAD toppen skete 21 oktober 2007. Det er der klart dokumentation for…….Men det var der selvfølgelig ikke meget dækning for i pressen……Men det er at finde på Deres hjemmeside. Støt SIAD. God mandag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. november 2018 @ 22:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper