11. november 2018

Tyskland: Merkel bruger Krystalnatten og nutidigt jødehad til at advare mod… ‘højreekstremisme’

Tyskland under Angela Merkel minder lidt for meget om Sverige. I et frit land med et afbalanceret mediebillede, ville det eksempelvis ikke være muligt at fordreje sandheden så fundamentalt i en næsten historisk tale. Alternative für Deutschland var som eneste parti ikke inviteret til ceremonien, der foregik i en synagoge i Berlin.

Kansler Merkels tale gengivet på TV2.dk – Merkel advarer mod ‘bekymrende antisemitisme’: – Jødisk liv er truet i vores land.

“Antisemitismen er i fremgang i Tyskland, og de tyske myndigheder er moralsk forpligtet til at skride målrettet ind mod racisme, fremmedfrygt, jødehad og social udelukkelse. Det sagde den tyske forbundskansler, Angela Merkel, da hun fredag holdt en følelsesladet tale i Berlin på årsdagen for Krystalnatten. …

Merkel nævnte blandt andet angreb mod jøder, der bærer den traditionelle jødiske hovedbeklædning, en såkaldt kippa. Men også højreorienterede personers angreb mod en jødisk restaurant i byen Chemnitz i august er skræmmende, sagde kansleren.

Den type antisemitiske forbrydelser ‘minder os om begyndelsen på jødeforfølgelsen i 1930’erne’, sagde Merkel.

– Staten må handle resolut og konsekvent mod spot, social udelukkelse, antisemitisme, racisme og højrefløjsekstremisme, sagde Merkel.”

(Johannes Due Enstad, Antisemitic Violence in Europe, 2005-2015, HL-Senteret, 2017, s. 17)

“German police statistics suggest that far-right actors commit most of the violence… How can this be explained? … We could also be looking at a categorisation problem. Could it be that German police considers antisemitism a right-wing type of ideology and thus categorises most antisemitic attacks as right-wing, regardless of the perpetrator’s ethnic or religious background?” (s. 19)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96367/trackback

77 Comments »

 1. Det er jo Merkel som har inviteret millioner af jødehadere fra Afrika og Mellemøsten indenfor. Men som gammel kommunist og trænet hykler forsøger hun selvfølgelig at fordreje tingene.

  Kommentar by tp — 11. november 2018 @ 10:15

 2. ps: Det går stærkt lige nu, men husk at der også er mange interessante og oplysende indlæg fredag og lørdag.

  Kommentar by tp — 11. november 2018 @ 10:30

 3. Lehrer, who was interviewed ahead of the 80th anniversary of Kristallnacht, suggested that “when these people no longer think only of jobs and housing, this influence will have a greater bearing and people will express their opinions openly. In order to prevent this scenario, we need to tailor integration courses more closely to these people, preferably by country of origin.”

  http://www.jewishpress.com/news/global/europe/germany/germanys-federation-of-jews-wants-to-educate-muslim-refugees-about-anti-semitism/2018/11/05/

  Kommentar by Jan Huus — 11. november 2018 @ 10:30

 4. Tyskerne har til alle tider været en flok sindssyge nazi psykopater som har startet krig efter krig efter krig efter krig osv. osv.. Og ikke nok med det så finansierede nazi tyskerne også de sindssyge tyrkiske islamisters folkemord på Armenierne og tyveriet af en stor del af Armeniernes land.

  Så lad os i den anledning hylde en af de sidste kristne helte vi har haft nemlig Sankt Soghomon Tehlirian for hans heltegerning i berlin.
  Og lad os håbe på og bede til at tyrkiet bliver reduceret til en lille pestbefængt plet i Atlanterhavet og at Armenierne får deres land og deres ejendom tilbage som tyrkerne har stjålet.

  Kommentar by Piphans — 11. november 2018 @ 11:15

 5. Merkel lyver uhæmmet om gerningsmændene. Den afsluttende figur fra Enstad (1917) viser, at jødeforfølgerne i langt hovedparten af de kendte tilfælde er muhamedanere. Dette er også Enstads konklusion: “Available data on perpetrators suggest that individuals of Muslim background stand out among perpetrators of antisemitic violence in Western Europe”.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 11. november 2018 @ 11:42

 6. 11:15 Det er ikke tyskerne, som har startet alle krigene. De har været dygtige til at udkæmpe dem, men det er meget svært at se, at de har startet krige udover mod deres nabo i nord.

  Kommentar by Jack Nille — 11. november 2018 @ 11:56

 7. Mutti vil bekæmpe antisemitisme. Udelukker AfD og importerer Islamisme.

  Jo-jo, alt er ved det gamle i Gross-Deutscland.

  Kommentar by Bastardo — 11. november 2018 @ 12:06

 8. -> Deutschland

  Kommentar by Bastardo — 11. november 2018 @ 12:07

 9. Jeg ved nu ikke rigtig om ikke Merkel er værre her. Selv i Sverige er forklaringen og løgnen om de jødehadende højreorienterede, ikke mere brugbar.

  Kommentar by Snaphanen — 11. november 2018 @ 12:09

 10. @6
  Tyskerne er europas svar på muslimer og deres land skulle aldrig have været samlet igen, kæmpe fejl.

  Desværre fik Sankt Soghomon Tehlirian ikke ekspederet lidt tysker svin med ned til allah da han var i berlin, men han er alligevel en af de sidste helte vi har haft.

  Kommentar by Piphans — 11. november 2018 @ 12:11

 11. Sjovt på tysk (stats-)tv ARD at følge ’sagen'(føljetonen:-) om den tyske efterretningschef Hans-Georg Maassen.

  Merkel/CDU og SPD/ARD/ZDF/NDR ønskede Maassens hoved på et fad, fordi han afviste, at der i Chemnitz havde været nogen neo-nazistisk forfølgelse med vold mod migranter. Det fik selvfølgelig Merkel/CDU og SPD/ARD/ZDF/NDR til at fremstå, som bevidst manipulerende løgnere.

  Efterretningschefen Hans-Georg Maassen blev derfor fyret, men straks forfremmet til en chefstilling i indenrigsministeriet af den indvandringskritiske indenrigsminister Seehofer, CSU. Hans-George Maassen skulle rådgive indenrigsministeren om “europæiske og internationale affærer”.

  SPD har rasede over ansættelsen, men ifølge indenrigsministeren blev parterne enige om det og sådan blev det (et par dage:-)

  Så kom det næste. En tale den tidliger efterretningschef Maassen holdt indeholdt angiveligt “uacceptable formuleringer”, sagde Seehofer.

  Han var nu skuffet over Maassen, fordi denne i en tale til europæiske kolleger, havde sagt, at venstrefløjs fanatikere i SPD havde ført en hetz kampagne mod ham. Nu blev han beskyldt for at lyde som en højreorienteret konspirationsteoretiker.

  Det blev ikke bedre af at AfD, som han var beskyldt for hemmeligt at støtte, udtalte, at han da skulle være velkommen i partiet.

  Han kunne være dem til stor hjælp med sin inside viden i forbindelse med den sag forfatningsdomstolen har anlagt mod partiet for at være i strid med forfatningen, hvilket vil gøre dem forbudt.

  De gamle partier – især CDU og SPD, der styrtbløder vælgere – står bag den anklage for at få en konkurrent stoppet.

  Det stopper ikke her. Se næste episode i denne tyske soap opera ! :-)

  Kommentar by A-mad — 11. november 2018 @ 12:22

 12. Madam Merkel bruger beskyttelse af jøder som PÅSKUD for at forbyde enhver kritik af migranterne og muslimerne. Enhver kritik skal gøres til “hadtale” og “racisme”. Det vil også kunne forhindre kritik af Merkel selv. At afskaffe demokrati og ytringsfrihed falder jo naturligt for en kommunist der er opflasket med totalitær ideologi. STATEN OG SYSTEMET ER ALT, folket er intet, borgerne er kun redskaber, slaver og legetøj for den rødfascistiske “elite”. (landets værste bundfald, en samling parasitter, pampere og magtgale uslinge)

  Det som ikke lykkedes for nazisterne, skal nu lykkes for de røde fascister. Europa skal ikke smadres af angrebskrige, kanoner og bomber, men med en flodbølge af 3OO-5OO millioner afrikanere, arabere og islamister. Og Lars Ulykke er vist helt med på idéen. (?)

  (Jack Nille, har du aldrig læst eller hørt om angrebet på Danmark, Norge, Frankrig, England, Polen og Rusland osv.?)

  Kommentar by tp — 11. november 2018 @ 12:22

 13. Jeg kan ikke få den tanke ud af hovedet, at svindlen med VW’s dieselbiler skyldes den vanvittige import af fremmede, hvoraf en del pragteksemplarer er lempet op, hvor beslutningerne tages.

  Kommentar by Menig 442 — 11. november 2018 @ 12:47

 14. Den ækle Merkel taler lige nøjagtig som den ZIO-heks hun er.

  Utal af tyskere bliver overfaldet,voldtaget og myrdet af de samme “migranter” hendes regime har bragt til Tyskland.

  Men det er kun jøder vi skal bekymre os om.For det er kun Guds(egentlig Satans) udvalgte folk der har betydning i ZOG-universet.

  Kommentar by dan.c — 11. november 2018 @ 13:07

 15. Løgnen og bedragets tidsalder…varer ikke evigt…når folk ikke kan klare mere og afmagten sætter ind, sætter de sig til modværge…så får eliten lige netop det de vil modvirke…et modsvar af den voldelige slags og krigen bliver en realitet.

  Kommentar by Black Watch — 11. november 2018 @ 13:22

 16. Måske har et mindretal tyskere blodsmag i munden, føler et vældigt ryk i højre arm og er krigsliderlige!

  MEN, jeg tror ikke merparten af etniske tyskere køber Mutti´s LØGN!
  Jeg kender nogle stykker i det Nordtyske, de har fået nok og stemmer
  AfD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 11. november 2018 @ 13:23

 17. Piphans og tp, det står sgu da fuldstændig stille i de øvrige etager, hva’?

  Forkæmpere for internationalismen finder man om nogen steder hos alle fire allierede fra 2. verdenskrig – Frankrig og Storbritannien kæmpede for at bevare deres imperier, der siden 2. verdenskrig har bragt dem millioner af nye kulturberigende borgere. Ultra-liberalismens USA og det kommunistiske USA har i den periode der kaldes Den Kolde Krig kastet deres ækle fangarme ud over hele jordkloden.

  Hvis nogen har ført krige, så er det de nævnte fire lande, hvoraf Storbritannien trods alt ser ud til at tage prisen: https://www.telegraph.co.uk/history/9653497/British-have-invaded-nine-out-of-ten-countries-so-look-out-Luxembourg.html

  Fortsat god søndag

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 11. november 2018 @ 13:28

 18. #12 Kommentar by tp — 11. november
  Nu er det faktisk sådan at det var en jøde ( Marx ) der “opfandt” kommunismen !! OG Merkel er jøde (hendes mor var jøde) Merkel har dobbelt statsborgerskab ( israelsk pas) og har holdt en tale i Knesset på hendes modersmål, jiddish !! Er der snart en klokke der ringer ?? OG du finder selvfølgelig intet om det på det jødisk ejede Google. Prøv istedet søgemaskinerne duckduckgo eller Qwant.

  Kommentar by Danskeren — 11. november 2018 @ 13:39

 19. #14 Kommentar by dan.c — 11. november 2018

  Helt enig !

  Kommentar by Danskeren — 11. november 2018 @ 13:48

 20. # 12 Kommentar by tp
  Du har tydeligvis end ikke den ringeste viden om optakten til ww2.

  Kommentar by Danskeren — 11. november 2018 @ 13:52

 21. Suk, hvor er der meget historieforfalskning og antisemitisme på uriaspostens kommentatorspor.

  Kommentar by np — 11. november 2018 @ 14:09

 22. @17
  Du må lige trække vejret og stoppe pipen :)
  Tyskerne er det lorte folk som har myrdet flest uskyldige mennesker i verden tilmed børn kvinder og uskyldige mænd, og nazi muslim tyskerne er kun overgået af deres muslimske venner og af socialist/kommunisterne, så kun ækle svin vil undskylde tyskerne.

  Samtidig er der jo en helt naturlig grund til at tysker svinene ikke officielt har myrdet løst i de sidste ca. 60 år(der var jo en grund til at deres lorteland blev delt i to). Men tro mig, nazi tyskerne starter myrderierne på uskyldige igen så snart de får mulighed for det(det ligger i deres islam-tyske mentalitet).

  Desværre var/er der to salgs danskere under islamist tyskernes sidste krig, dem som blive tvunget til at arbejde for nazi tyskerne, og så de dansker svin som gjorde det frivilligt.

  Kommentar by Piphans — 11. november 2018 @ 14:13

 23. Det er da muligt at tp ikke kender historien. Men hvad med alle de bøger og vidner mv. som har skildret tyskernes overfald på Polen, Frankrig, Jugoslavien, Grækenland og Rusland osv.? tp lader til at have læst dem.

  Kommentar by Michael N — 11. november 2018 @ 14:17

 24. #18 danskeren.

  Også en jøde ved navn Moses Hess der opfandt Socialdemokrati-vestlig socialisme.Hess var også forfatteren til “Rome & Jerusalem” og regnes for en af Zionismens stiftere.

  Både Marx og Hess var financieret af Rotchild finans,med det formål at betjene den internationale højfinans,og forhindre Kristen socialisme der gik ind for statsejede banker.

  Karl Marx var iøvrigt varm tilhænger af frihandel,fordi ifølge Marx, det ville fremme revolutionens komme.

  Samme Marx var tilmed en stor beundrer det diabolske britiske kongehus og oligarki,og dets morderiske imperialisme.

  Kommentar by dan.c — 11. november 2018 @ 14:36

 25. # 22.

  Hvordan er vejret så i Tel Aviv idag?

  Kommentar by dan.c — 11. november 2018 @ 14:39

 26. – np

  Enig. Overvejer tiltag, så en håndfuld dedikerede jødehadere ikke lammer hvert andet kommentarspor.

  Kommentar by Kim Møller — 11. november 2018 @ 14:43

 27. Det er vel Balder der støber kuglerne, og fodfolket der fyrer dem af herinde

  Kommentar by k. m. — 11. november 2018 @ 14:50

 28. Hvor må det være surrealistisk at være jøde i europa, og hele tiden få at vide af politikerne at de muslimer der igen-igen overfaldt en, i virkeligheden er højreorienterede og nazister. Når det så er sagt, så lever jøderne ihvertfald op til en fordom, nemlig den om at de er meget konfliktsky. Hvorfor fanden går de ikke ud og siger fra og fortæller at det er politikernes gæster der overfalder dem? Hvorfor er det altid grupper som “for frihed” der forsvarer det jødiske miljø, imens de selv taler om mangfoldighed og multikulur når de en sjælden gang åbner munden?

  Jeg køber ikke konspirationsteorierne som diverse nazi tosser herinde spammer kommentarsporet med hvergang jøder bliver nævnt, men det ville virkelig klæde de danske jøder at sætte navn på problemet klart og tydeligt, istedet for at lade andre gøre det for dem hele tiden. Måske kunne det også lykke munden på antisemitterne på venstrefløjen, som må betegnes som vor tids brunskjorter. Føj for helvede.

  Kommentar by Per — 11. november 2018 @ 14:58

 29. I virkeligheden var ‘den kloge professor Merkel” temmelig provinsiel

  Kommentar by Snaphanen — 11. november 2018 @ 15:09

 30. Alle jøder nede i deres jødeland kan ved selvsyn konstateres at benægte Rotschilds eksistens og indflydelse ved blot at slå interviews med dem op på youtube, så det er nok derfor, skal i se

  Kommentar by Jack Nille — 11. november 2018 @ 15:39

 31. Lidt OT til at ødelægge søndagen:

  Dhimmien David Trads har i dag meddelt, at han stiller op til det kommende folketingsvalg for Socialdemokratiet.

  Mon ikke vi kan forvente underholdning helt i top, når Trash og Sass Larsen ryger i flæsket på hinanden?

  Kommentar by Revisoren — 11. november 2018 @ 15:42

 32. @25
  Sorry, aner det ikke. Og den eneste jøde jeg kender til og som jeg tilmed også har været med til at forsørge er idioten Arne Melchior som dumskerne valgte ind igen og igen og igen… til skade for Danmark og os danskere.

  Kommentar by Piphans — 11. november 2018 @ 15:53

 33. Fadbumsen Lars uLøkke advarer mod nationalismen

  Kommentar by Træt — 11. november 2018 @ 16:12

 34. Romerne 9:6-7

  Velsignelsen fås ved tro på Guds løfter
  6 Når nu flertallet af jøder ikke oplevede den velsignelse, som Gud havde lovet skulle komme gennem Abrahams slægt, betyder det så, at man ikke kan stole på Guds løfter? Nej, for det er ikke alle jøder, der hører med til det sande Guds folk.[a] 7 Det er jo heller ikke alle Abrahams efterkommere, der får del i Guds løfte til Abrahams slægt, men kun dem, der nedstammer fra hans søn Isak.

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Romerne+9&version=BPH

  Kommentar by Jan Huus — 11. november 2018 @ 16:12

 35. Hvis Merkel har sagt det, og det har stået i Politiken, så passer det selvom det er løgn

  Kommentar by BB — 11. november 2018 @ 16:26

 36. Hvor er
  Kvinfo i jomfruhindedebatten?

  Kommentar by Hul igennem? — 11. november 2018 @ 16:40

 37. Tja, der er mange, der har forsøgt at samle Europa igennem tiden. Med krige tilfølge. Idag med EU.

  Kommentar by P — 11. november 2018 @ 16:42

 38. Altså bare for at skrive noget andet end antijødeskrivgab?!

  Kommentar by Hul igennem? — 11. november 2018 @ 16:47

 39. Hvem er skyld i nazismen igen trives?
  Hun fejer foran egen dør, imens bomber og knive, økser, lastbiler bruges i baghaven.
  Og af hvem, den importerede fjende. Den trojanske hest.
  Engang var det tabte områder, der skulle genindvindes. Eget folk, der nu boede i andre landes områder i mindretal skulle hjem.
  Vil en krystalnat ske igen. Måske ikke på en gang, men langsomt område for område, zone for zone. Tæske hold vil tvinge folket ud.
  Idag skal der ikke bæres gule stjerner. Fjenden har selv valgt at “klæde sig anderledes”, så de kan se hvem, der er troende.

  Kommentar by P — 11. november 2018 @ 17:37

 40. #18 Danskeren 13:39
  Hvis der virkelig er tale om “ihre jüdische mama Merkel, taler vi bare om endnu en selvmordsjøde. Og så er det elegant udeladt i Wikipedia.
  En del om hendes far – aber zilch um seine mutter. Såfremt det forholder sig som skrevet i #18, er Wiki lige til at lukke op o. ….. . Også.
  Dertil endnu en kæmpe løgnhals, uden hals. Dét hér lader jo ikke landets 1. Führer noget efter. Det her er jo helt i klasse med løgnen og eksemplet Marnus van der Lubbe. History repeating itself. Føj for satan, Merkel selv.

  Kommentar by White knight — 11. november 2018 @ 17:38

 41. # 23 Kommentar by Michael N
  Nu er det sådan at sejrherren skriver historien. OG sejrherren vil selvfølgelig altid sætte sig selv i bedst muligt lys og den slagne modstander i dårligst muligt lys. Helt banalt.
  Hvad alle disse bøger du taler om IKKE omtaler er hele situationen op til krigen.
  Tyskland var i en yderst farlig situation. På den ene side var de truet af polen som helt fra midten af trediverne havde optrådt truende og arrogant og opbygget betydelige militære muskler som tydeligvis ikke bare var til pynt. Blandt andet havde polakkerne opbygget betydelige troppekoncentrationer ved grænsen. Tyskerne havde flere gange forsøgt forhandlinger men uden resultat. Polen havde ovenikøbet fået charte blanc til en angrebskrig imod tyskland af england, idet englænderne havde garanteret polen sin støtte i tilfælde af en krig.
  På den anden side lå frankrig med maginotlinien og situationen var der stort set den samme og frankrig havde ovenikøbet en langt mere slagkraftig hær end polakkerne bla. et panservåben der blev anset for at være second to none efter datidens standard og blev anset for at være tyskernes panservåben langt overlegent, hvad de også var i antal i forholdet 3 til 1. Også franskmændene havde fået garanti for englændernes uforbeholdene støtte.
  Tyskerne gjorde det eneste fornuftige og forsvarlige, de slog først og som det skulle vise sig havde den tyske General Guderian udviklet en ny type krig, hvis effektivitet overraskede alle incl. tyskerne.
  Alt dette og meget mere som taler til tyskernes fordel, fortæller alle disse bøger du taler om med garanti intet om.

  Kommentar by Danskeren — 11. november 2018 @ 18:25

 42. > Kim Møller 14:43
  Tak, det vil være velkomment.

  Kommentar by anon — 11. november 2018 @ 19:04

 43. Merkel står på en vulkan og advare imod Isbjerge……Hvem gider at tage hendes selvfrelste idiotmoral alvorligt? Macron ligeledes, og Løkke Rasmussen som bare papegøjer efter EU og Merkel (Ligesom i 2015) for magtens skyld. Jeg er godt og grundigt træt af hende og hendes slæng. Må de snarest forbigåes ved en kommende valg. Må der indtræffes en (glædelig) begivenhend så hun bliver tvunget til at gå af.

  Kommentar by Michael Unna — 11. november 2018 @ 19:05

 44. “For me the new Germany exists only in order to ensure the existence of the State of Israel and the Jewish people”-((( Martin Schultz))) SPD kansler kandidat 2017.

  Kan I sige ZOG.

  Kommentar by dan.c — 11. november 2018 @ 20:36

 45. Krystalnat på dansk:
  Politi opløser demo i strid med grundloven! (Aarhus, 4.11.2018)
  https://www.youtube.com/watch?v=Wflks2JMOis

  Kommentar by Jack Nille — 11. november 2018 @ 20:55

 46. # 4O kl. 18.25 Det er ikke sådan optakten til 2. verdenskrig skildres i de bøger jeg har læst om 2. verdenskrig. Optakten var sådan set 1. verdenskrig som kom i gang pga. en række fejltagelser, misforståelser og tåbeligheder. Krigen var ikke planlagt, og ingen ønskede den, og når den fik det enorme omfang, var det bl.a. på grund af alliancer og ikke ordentligt gennemtænkte mobiliseringsplaner.

  2. verdenskrig blev startet af kansler Hitler, som var en agressiv skør kugle. Meget veltalende, intelligent på nogle punkter, men en idiot og stor nar på andre punkter, og samvittighedsløs og hensynsløs i hele sin politik. Englænderne prøvede at undgå krigen, men Hitler var helt syg efter at udvide tyskernes “lebensraum” via overfald på nabolandene.

  Polen var ikke nogen trussel mod Tyskland, deres militær var forældet og svagt. Danmark og Norge, Holland og Belgien var heller ingen trusler, men blev angrebet og besat alligevel. Frankrig var defensivt indstillet, og ville helst have fred og isolere sig bag maginot-linjen. Læs selv Antony Beevors bøger, Det Bedstes “Verden i krig”, “Krigens Dagbog” fra Skandinavisk Bogforlag, “Dumhed og Forbrydelse”, eller andre anerkendte værker.

  Kommentar by tp — 11. november 2018 @ 21:09

 47. tp, du ved jo intet om historie

  Kommentar by Jack Nille — 11. november 2018 @ 21:20

 48. Danmark blev besat fordi de radikale elskede nazisterne, Politiken (avisen) elskede også nazisterne, som de fleste danskere, man regnede også med at tyskerne ville vinde krigen.

  Danskerne havde intet at forsvare sig med fordi de radikale og de øvrige kommunister havde sparet militæret væk, alligevel

  Din fremstilling af verdenskrigen er meget mangelfuld og forkert, du ved intet om 2. verdenskrig andet end hvad hjernevaskerne forsyner dig med

  Kommentar by Jack Nille — 11. november 2018 @ 21:23

 49. > Michael N
  Hvad med alle de bøger, som beskriver USA’s overfald på koreanere, vietnamesere, irakere, libyere og aktuelt syrere og yemenitter? Og hvor var det nu det tyske nationalsocialistiske parti havde kontor i trediverne?

  Kommentar by Nielsen — 11. november 2018 @ 21:33

 50. Og on topic: Merkel var og er kommunist.

  Kommentar by Nielsen — 11. november 2018 @ 21:35

 51. # Nille kl. 21.23 Hvis du véd så meget om 2. verdenskrig, hvor har du så din viden fra?

  Kommentar by tp — 11. november 2018 @ 21:47

 52. Mit skriveri er sparsomt i dag, men jeg tilslutter mig
  Michael Unna — 11. november 2018 @ 19:05
  og
  Jack Nille — 11. november 2018 @ 21:23

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. november 2018 @ 21:52

 53. # 49 Neilsen.

  Hvis bare Merkel kun havde været kommunist,så ville problemet ikke være så stort.

  Og med det menes at de kommunistiske lande,deriblandt DDR og USSR selv,ikke prøvede at udskifte befolkningen med fremmede kulturer og racer.

  På det område var de faktisk loyale over for de arbejdere de påstod at reprænsetere.

  Det samme med vort hjemmelige DKP,som faktisk var det eneste parti der stemte imod gæstearbejderloven.Den lov der var startskudet ti udskiftningen af den danske befolkning.

  Næh,her ligger nogen helt (((andre))) og (((diabolske))) kræfter bag end gammeldaws kommunister.

  Kommentar by dan.c — 11. november 2018 @ 21:52

 54. @7

  Efter forrige episode af Babylon Berlin på ARD , sammenlignede såstudieværten uden at blinke med øjnene, AfD med det tyske naziparti …….

  Selvfølgelig tilhøre nutidens forræddere de selvsamme segmenter som ved tidligere lejligheder, men i dag er de vel bare mange flere end dengang ?

  Kommentar by TT — 11. november 2018 @ 21:52

 55. Ja: og
  https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE10993653/macron-brugte-fredsdag-til-kraftig-advarsel-mod-nationalisme/

  Macron brugte fredsdag til kraftig advarsel: »Patriotisme er det stik modsatte af nationalisme. Nationalisme er forræderi« PREMIUM

  Nationalisme er nationalfølelse efter min opfattelse. Hvordan kan det blive til forræderi. ?
  Disse to, Emmanuel Macron og Angela Merkel er Europa’s største fjender.
  De vil have udskifter den oprindelige ur-befolkning, L.Løkke vil også, ellers er han i færd med det uden at vide det.
  Demokratier er den største vittighed efter hånden.
  Det gav selv dets dødsfjender de midler der fik det til at gå til grunde.

  MEN: Det sker ikke uden at Folket rejser sig, og ekspederer dets fjender.

  Kommentar by Sindsro — 11. november 2018 @ 22:27

 56. Et par bloggere påstår at Tyskland og Hitler ikke startede 2. verdenskrig ved at angribe Tjekkoslovakiet og Polen. MEN HVOR HAR DE DERES VIDEN FRA?? En række anerkendte værker beskriver at det var Hitler og nazisterne der oprustede og gik i krig. Hvis det er forkert, så lad os dog høre nærmere. Ellers er der jo bare tale om postulater uden substans.

  Kommentar by tp — 11. november 2018 @ 22:36

 57. Bortset fra det, så er det mest aktuelle i disse dage, vel at Lars Ulykke, Kristian Jensen og Inger Støjberg agter at sige JATAK i Marrakech til endnu nogle millioner af migranter. Og at de planlægger en nedrivning af tusindvis af boliger, plus en ny sundheds”reform” som vil forringe SV endnu mere. Vs politik er en katastrofe. Se net-aviserne.

  Kommentar by tp — 11. november 2018 @ 22:43

 58. Jamen Merkel, hvorfor har du inviteret millioner af “højre-radikale” ind i Tyskland, hvis du “bekymrer” dig for jøderne?

  Uden barbarerne, med krigsideologien islam i blodet, er mennesker, dyr og samfund i sikkerhed.

  Kommentar by Iznogut — 11. november 2018 @ 22:51

 59. Makronen og mutti-DDR-Merkel er hensygnende satanister, der skriger deres dødsskrig.

  Kommentar by Iznogut — 11. november 2018 @ 22:54

 60. – dan c

  Tog mig 30 sekunder at finde ud af, at det ikke er et Martin Schultz-citat.

  Kommentar by Kim Møller — 11. november 2018 @ 22:58

 61. POLITIKERNE SERVERER DANTES INFERNO FOR OS, skriver Snaphanen. Og følger op med argumenter. Se hvordan det muslimske FN, Merkel og vores egen regering forbereder en Marrakech aftale der hurtigt kan omdanne Vesteuropa til et moderne og samtidig barbarisk helvede for alle borgere der ikke har råd til livvagter og pansrede limousiner. (hvorfor er DFs Tulle blevet så sølle, at han ikke protester kraftigt overfor Lars Ulykke?)

  Kommentar by tp — 11. november 2018 @ 23:05

 62. DOKUMENTARFILM: MERKELS MIGRANT CRISIS/one year on
  The truth about muslim immigration in England
  The war on men
  The truth about Migrants
  Why women destroy families, nations and civilizations
  UE/EU versus Poland, the last bastion
  Visagrad landene (NEJ til EU)
  TERROR i Europa
  Sverige er fortabt
  og mange, mange andre oplysende film
  Se også Snaphanen, den korte avis, 180 grader og
  24nyt.dk.
  og mange flere

  Kommentar by tp — 11. november 2018 @ 23:51

 63. np skrev: “Suk, hvor er der meget historieforfalskning og antisemitisme på uriaspostens kommentatorspor.”

  Ord som “anti-semitisme”, “racisme” og “xenofobi” er opfundet for at tilsvine og udskamme hvide mennesker.

  Kommentar by HN3 — 12. november 2018 @ 00:03

 64. Nyt Nyt. Endnu en Madras !☺
  Igen en fortielse af MSM. Skal læses. Stammer fra DDF

  https://ksdha.wordpress.com/2018/11/10/britta-nielsens-pakistanske-soen-er-nu-varetaegtsfaengslet-for-svindel/?fbclid=IwAR2DXPsijRKLyg9vzWq9gozutNPyRkMJSWwBk-8B52KWV_yv59485YATJxQ

  KULTURRADIKALISMEN SMADRER DANMARK
  Britta Nielsens pakistanske søn er nu varetægtsfængslet for svindel.
  Den pakistanske vinkel på svindelsagen bliver fortiet af alle de store danske medier.

  Kommentar by Sindsro — 12. november 2018 @ 00:04

 65. >52 Dan C.
  Jeg er temmelig ligeglad med min race. Jeg vil bare gerne leve mit liv i fred.

  Kommentar by Nielsen — 12. november 2018 @ 00:11

 66. Nielsen skrev: “Jeg er temmelig ligeglad med min race. Jeg vil bare gerne leve mit liv i fred.”

  I et multi-etnisk samfund, vil der altid være konflikter imellem de forskellige etniske grupperinger, så du kan nok ikke helt adskille de ting …

  Kommentar by HN3 — 12. november 2018 @ 00:19

 67. Jeg adskilte dan c og jeg selv. Du skal lede længe dfter en kommentator, som har talt mindre mod fremmede end jeg. For god ordens skyld, anser jeg en politiker som udansk, med undtagelse af Mogens Glistrup, som fik lukket kæften af en skøn forening af partimedlemmer og embedsmænd.

  Kommentar by Nielsen — 12. november 2018 @ 00:32

 68. @63 Sindsro,
  Det er ikke for at strø salt i såret men pakistanere i Dummark har snydt og svindlet os så det er helt sindssygt, og ingen har gjort noget som helst for at stoppe det.

  Tvært imod så har de danske offentligt ansatte som skulle kontrollere perkerne selv ivrigt købt løs af perkernes ulovlige vare.
  Vi er fucked.

  Kommentar by Piphans — 12. november 2018 @ 01:22

 69. Hvad skal den kvabsede Merkel få tiden til at gå med, når hun snart bliver smidt ud på historiens mødding?

  Piccoline hos Soros?

  Kommentar by Revisoren — 12. november 2018 @ 03:40

 70. # 45 “Freden skabte grobunden for den næste krig, og der gik blot tyve år. Fredens betingelser, som dikteret i Versaillestraktaten, tog ikke nok hensyn til etnicitet, og ti procent af tyskerne blev efter afståelse af landområder indlemmet i nabolande !!!! Hvis man roder med det fundamentale i mennesket, så spiller man hasard med freden.”
  Citat: Kim møller.

  Det var blandt andet spørgsmålet om de voldsomt undertrykte tyskere i bla. polen som Hitler først forsøgte at løse ad forhandlingens vej. Men polakkerne der havde fået engelsk garanti for hjælp i tilfælde af krig opførte sig aldeles forkasteligt. De VAR truende og arrogante OG havde oprustet deres militær. Det fik de så en ordentlig røvfuld ud af.

  TP. Du læser de bøger sejrherren har skrevet.

  For at holde fast i det Kim Møller så rigtigt skriver , så var det de bimlende gale englændere og franskmænd der startede ww2.
  Som jeg også skrev “Alt dette og meget mere som taler til tyskernes fordel,fortæller de bøger du har læst intet om.”

  Kommentar by Danskeren — 12. november 2018 @ 07:11

 71. “Germanys unforgivable crime before WW 2 wwas it`s attempt to loosen its`economy out of the world trade system,and to build up its own exchange system from which the world-finance couldnt profit anymore”-Winston Churchill,the second world war.

  Der har I det sort på hvidt,alle krige er bankster krige.

  Kommentar by dan.c — 12. november 2018 @ 10:21

 72. Kan iøvrigt anbefale at gå til http://www.corbettreport.com. og se den nye video

  “the WW 1 conspiracy”.Husk uden Første Verdenskrig ingen Anden Verdenskrig.

  Kommentar by dan.c — 12. november 2018 @ 10:46

 73. “HN3 — 12. november 2018”

  “Ord som “anti-semitisme”, “racisme” og “xenofobi” er opfundet for at tilsvine og udskamme hvide mennesker.”

  Hvis det er det, du får ud af Krystalnatten 1938, hvor nationalsocialister smadrede jødiske butikker, nedbrændte synagoger og pryglede jøder til døde, så … ja jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige …

  Det samme gælder “Danskeren”s historieforfalskning om 2. Verdenskrig (hvor Kim Møllers korrekte fremstilling fordrejes til, at det var de allierede som begyndte krigen: Winston Churchill – nu som skurk (!)

  Man må forstå, at I billiger Hitler og nazisternes forbrydelser mod menneskeheden. Tænk, at være nazist … og så i 2018 …

  Kommentar by np — 12. november 2018 @ 12:25

 74. Suk, hvor er der meget historisk uvidenhed og semitisme på uriaspostens kommentatorspor.

  Spørgsmålet er nu om det er den historiske uvidenhed der er årsag til semitismen, eller om det er semitismen er årsag til den historiske uvidenhed.

  Kommentar by Balder — 12. november 2018 @ 12:31

 75. np skrev: “Hvis det er det, du får ud af Krystalnatten 1938, hvor nationalsocialister smadrede jødiske butikker, nedbrændte synagoger og pryglede jøder til døde, så … ja jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige …”

  Det var så IKKE det, som jeg skrev … suk …

  …men der er for mig at se ingen tvivl om at ord som “anti-semitisme”, “racisme” og “xenofobi” bliver brugt til at udskamme og lukke munden på hvide nationalistiske mænd.

  Kommentar by HN3 — 12. november 2018 @ 14:03

 76. @26 Jeg forstår dine overvejelser.

  Som et kuriosum kommer man til at tænke på, hvor uendelig ligegyldigt det er, hvis Hitlers ukendte farfar var jøde, sådan som Hitlers DNA kunne tyde på. Ligesom hans kvindelige livsledsagerske, Eva Braun, hvad en DNA-sekvens kunne tyde på.

  I kommentarsporene er der igen-igen en heftig strid mellem på den ene side danskere forankret i den danske kultur (som er Uraispostens udgangspunkt), hvoraf nogle kalder sig patrioter, og så på den anden side en sær ideologisk gruppe, der vist kalder sig selv ‘hvide nationalistiske mænd’.

  Sidstnævnte gruppe virker på mig som om, de ikke er danske med rod i det danske, men virker snarere af blandet eller rodløs herkomst. Deres sprog og stavning tyder ofte på det. De slås som besatte som en samlet flok for at få det sidste ord på Uriaspostens kommentarspor, idet de kopierer lystigt fra internationale hjemmesider, finder sære konspirationshistorier, alternativ verdenshistorie krydret med en hysterisk besættelse af jøder.

  Det kan være ganske underholdende, men spørgsmålet er, om de ødelægger for meget for Kim Møllers Uriasposten, der befinder sig på et helt andet højere ambitionsniveau og kvalitetsniveau.

  På en måde kan man sige det sådan, at de agerer illoyale over for formålet med Uriasposten og kan derfor svække eller ødelægge Uriaspostens vigtige stemme. Men det er vel også deres mål.

  Kommentar by traveler — 12. november 2018 @ 17:19

 77. Terrorangreb i New Yourk 2001. Senere London, Madrid, Moskva,Paris for ikke at tale om alle de lastbilsangreb der har været, og så skal man høre Merkel, Marcron, med Løkkepapegøjemagteftertaler- tale om kamp imod – Højrepopulisme- føj for den lede for et vindmøller fejhedsafledningsmanøvre fordi de ikke vil forholde sig til islam. Føj for den lede…Støt SIAD. Trods alt. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. november 2018 @ 08:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper