14. november 2018

Århus Stiftstidende: Asyl-aktivister der bekæmper nationalstaten er ‘båret af et moralsk samfundssind’

I fredags forsøgte venstreradikale fra ‘No Deportations DK’, at stoppe udvisningen af afghanske migranter i Kastrup Lufthavn. Foranlediget af aktionen var aktivist Lene Kjær gæst i Radio24syv, for at forklare, hvorfor det var nødvendigt at forbryde sig mod gældende dansk lov.

Dansk Folkeparti vil have hårdere stramme for obstruktion af udvisninger, og minsandten om ikke Århus Stiftstidende-lederskribent Daniel Bach Nielsen undsiger eventuel opstramning med den begrundelse, at aktivisterne, og jeg citerer: “… grundlæggende er båret af et moralsk samfundssind”. Moral er et lækkert plusord.

Lene Kjærs Facebook-profil flyder over med venstreradikale slogans: ‘Danmark for alle’, ‘Fuck your borders’, ‘Stop deportations – no one is illegal’, Inger Støjberg med grisetryne og ‘No war but class war’ inklusiv det kommunistiske hammer & segl. Bryd loven, smadr nationen. Blodig kommunisme, forklædt som humanisme.

(Lene Kjær på Facebook, 29. august 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96433/trackback

29 Comments »

 1. Satanisternes frontkæmpere flokkes hos 24-Lyv, samtlige lokalstationer og hos hovedpropagandasenderen DDR.

  Kommentar by Iznogut — 14. november 2018 @ 18:07

 2. Den såkaldt borgerlige avis Berlingske har ansat en ny kulturanmelder.

  Den yndige unge dame er 29 år gammel, og hedder Katherine Diez.

  På hendes Instagram-profil er der revolutionsromantik og hyldest af Karl Marx, mens frøkenen ligger henslængt i næsten ingenting på sin seng, og bæller hvidvin og ryger cigaretter.

  Hvis de her SJW-typer og fjerdebølge-feminister får mere magt, så ender vi sgu hurtigt som Venezuela…

  Kommentar by Revisoren — 14. november 2018 @ 18:22

 3. De nyttige idioter er så talentløse, at de ikke fatter, at strømmen af cafépenge og mediestøtte uundgåeligt også tørrer ud i takt med, at landet ødelægges. Det bliver sgu en brat opvågning når virkeligheden indhenter dem.

  Kommentar by Lider af danskhed — 14. november 2018 @ 18:37

 4. Skattenægtelse er også båret af moralsk samfundssind !

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 14. november 2018 @ 18:53

 5. Som altid kunne det være underholdende at høre, hvor pengene til at underholde alverdens voldtægtsforbryder m.v. skal komme fra ;-)

  Var der ikke en minimal-begavelse fra Enhedskammeraterne, der på et tidspunkt sagde noget i retning af: “Så trykker vi bare nogen flere”? Hø-hø

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 14. november 2018 @ 18:56

 6. Tja – Måske skal modstandere af massindvandring også hævde at være båret af et moralsk samfundssind. Det lyder da dejligt positivt.

  Kommentar by T. H. — 14. november 2018 @ 19:02

 7. Danmarks største medieluder og fjerdebølge-feminist Nikita Klæstrup, skriver på sin blog på eb.dk, at det den 19. november er Mændenes Internationale Kampdag.

  Hvad fanden betyder det?

  Er det den ene dag om året, hvor vi hvide mænd ikke bliver udskammet?

  Kommentar by Revisoren — 14. november 2018 @ 19:08

 8. Husker Deres dækning af SIAD demonstrationen til støtte for de Grøndlændere der var blevet etnisk udrenset af Gellerup. Boykot den løgnfulde sprøjte.

  Kommentar by Michael Unna — 14. november 2018 @ 19:20

 9. Straffelovens par. 193:

  “Den, der på retsstridig måde fremkalder omfattende forstyrrelse i driften af almindelige samfærdselsmidler, offentlig postbesørgelse, telegraf- eller telefonanlæg, radio- eller fjernsynsanlæg, informationssystemer eller anlæg, der tjener til almindelig forsyning med vand, gas, elektrisk strøm eller varme, straffes med bøde eller fængsel indtil 6 år.”

  Så det er ikke småting, de gode kvinder læner sig op ad. – Hvis altså politi og anklagemyndighed ville medvirke til at håndhæve landets love.

  Kommentar by Bastardo — 14. november 2018 @ 19:54

 10. Samfundssind kan betyde mange ting, men vigtigst er vel at beskytte sit eget samfund.

  Man burde stille alle de her asyl-aktivister personligt og økonomisk til ansvar for den skade de påfører det Danske SAMFUND med deres selektive beskyttelse af kriminelle udlændinge.

  Hvis de er så forhippede på at vise samfundssind over for udlændinge vil jeg foreslå at de gør det i udlandet – Altså der hvor behovet er!

  Kommentar by Santor — 14. november 2018 @ 19:56

 11. No Borders, no Nations, no Brain. Lene er ikke humanist som hun selv tror, men rød fascist og nyttig idiot for typer som Merkel, fru Helved og Lars Lusk.

  Men hvad hjælper det at udstille tosserne og tåberne, hvis regeringen den 10. december i Marrakech underskriver Danmarks og Europas dødsdom. (Merkel-traktaten vil give FLERE HUNDREDE MILLIONER ARABERE OG NEGRE RET TIL AT SLÅ SIG NED I EUROPA!!!) Se Snaphanen og Black Pigeon ang. denne katastrofale plan.

  Kommentar by tp — 14. november 2018 @ 19:57

 12. Lars Lusk der lovede straks-stop for migranter inden valget, vendte på en tallerken straks efter valget, og er nu ved at importere yderligere en-to-tre-fire millioner migranter. Det er vist kun begyndelsen. (iflg. EU og Merkel kan der i Danmark blive plads til ca. 3O millioner utaknemmelige, krævende, agressive, voldelige og kriminelle indvandrere fra Afrika og omegn)

  Historien viser at politikere kan være sindssyge. Hitler ville have krig mod 12-14 andre lande på een gang. Merkel vil have 25-3O lande i Afrika og Mellemøsten til at sende millioner af deres muslimer til Europa og Skandinavien.

  Se ang. protest-demonstrationer i Polen og Ungarn.

  Kommentar by tp — 14. november 2018 @ 20:12

 13. I Warszawa gik 2OO.OOO på gaden for at fejre deres lands frihed, og for at protestere mod EU. Nu hvor EU forbereder et dødsstød mod Europa, bør vi danskere også protestere mod Merkels Kalergi plan og Marrakech traktaten. Den kan og bringe uhyrlige tilstande til Europa og Danmark.

  Kommentar by tp — 14. november 2018 @ 20:27

 14. Ja, gad vide hvad det er for et “samfund” disse no borders, no nations aktivister kæmper for? Hvordan afgrænser de det fysisk, hvem er en del af dette samfund, hvad binder det sammen, hvilke værdier og hvilken kultur baserer de det på? Jeg er sikker på at svaret er noget i stil med “alle mennesker i hele verden”, men de lyver overfor sig selv. Ingen mennesker er lige solidariske med hele verden, sådan fungerer vi ikke.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 14. november 2018 @ 20:37

 15. Det er da godt, at hun er moralsk.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. november 2018 @ 22:00

 16. Et land skabes ved grænser. Et land dør uden grænser.
  Vi har nu en statsminister (far`´gris). Han markedsfører sig som
  straksopbremser, selvom han på niddingsvis gør alt for at Danmark
  skal oversvømmes af negre og muslimer, Her i december vil han underskrive en ny aftale,som indskænker ytringsfriheden og skaber
  adgang for negre og muslimer til at komme til Danmark på all inclusiv.

  Kommentar by Bjøn Thomsen — 14. november 2018 @ 22:32

 17. Det kan jo også være at kællingen bare er europat. Ingen grænser, ingen nationer, masseindvandring af islamister, det er jo også Merkels og EUs program.

  Kommentar by Bent Nielsen — 14. november 2018 @ 22:47

 18. Det er dejligt at vaere rigtig humanistisk og revolutionaer,i Danmark fordi det er helt uden konsekvenser,de er beskyttetede i alle ender og kanter,behoever ikke at taenke selv,bare riv ned, og lad andre betale for det, fordi det er deres “ret”.
  Holger Danske hvad har de kommet i kaffen vaag un op

  Kommentar by dunk — 14. november 2018 @ 22:51

 19. Hvordan kan man se at Asyl-aktivist har fået pisk. ?
  Jo der er en rød stribe på ryggen.
  Hvad så hvis der er en hvid stribe i stedet for. ? ☺

  Jo her kan man se at Asyl-aktivist har fået nok. ! ☺☺

  Kommentar by Sindsro — 14. november 2018 @ 23:07

 20. Revisoren — 14. november 2018 @ 18:22

  Mon hun har anmeldt denne skønne bog fra 2017?

  Why Women Had Better Sex Under Socialism By Kristen R. Ghodsee
  A comparative sociological study of East and West Germans conducted after reunification in 1990 found that Eastern women had twice as many orgasms as Western women.
  https://www.nytimes.com/2017/08/12/opinion/why-women-had-better-sex-under-socialism.html

  Kommentar by Anonym — 14. november 2018 @ 23:09

 21. Revisoren — 14. november 2018 @ 18:22

  Mon hun har anmeldt denne skønne bog?

  Why Women Had Better Sex Under Socialism By Kristen R. Ghodsee
  A comparative sociological study of East and West Germans conducted after reunification in 1990 found that Eastern women had twice as many orgasms as Western women.

  https://www.nytimes.com/2017/08/12/opinion/why-women-had-better-sex-under-socialism.html

  Kommentar by tavsen — 14. november 2018 @ 23:12

 22. Vi skal snart til at mobilisere.

  https://denkorteavis.dk/2018/nu-gaar-det-hurtigt-antallet-af-ikke-vestlige-med-stemmeret-til-folketinget-er-steget-med-over-100-000-siden-aartusindskiftet/

  Nu går det hurtigt: Antallet af ikke-vestlige med stemmeret til Folketinget er steget med over 100.000 siden årtusindskiftet.

  Kommentar by Sindsro — 14. november 2018 @ 23:13

 23. # 21, tavsen

  Nu forstår jeg bedre hvorfor de to røde ungmøer Johanne og frøken Skipper er så vilde efter at få indført kommunisme…

  Kommentar by Revisoren — 15. november 2018 @ 00:35

 24. Det er uddannelse stederne der ødelægger hjernen på de unge naive umodne Danskere, de lærer at Verden tilhører alle mennesker og dyr i hele Verden og for at redde Verden mener Lene Kjær at det skal Danske skatteydere betale for, men det hverken skal eller kan vi ikke, aktivisten har rotter på loftet og en drøm om et job i et skattebetalt beskyttet værksted, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. november 2018 @ 00:58

 25. Hvis man nu om dage er kommunist eller fascist, må man jo enten være en uvidende og historieløs person, en der er blevet hjernevasket hjemme eller i folkeskolen, eller en som er på sinkestadiet. For i alle lande hvor kommunisterne eller fascisterne fik magten, endte det i statsterror og massemord. Og det er jo også hvad røde Merkel og blå Lars Lusk lægger op til med deres Marrakech plan om at flytte flere hundrede millioner arabere og negre til Europa og Skandinavien.

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. november 2018 @ 08:19

 26. Nå ja, så er der jo også de korrupte.

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. november 2018 @ 08:21

 27. Jeg har aldrig kunnet lide ordet ‘fuck’.
  Det er et af de der ord, der bare skurrer i ørerne.

  Kommentar by Glann Madsen — 15. november 2018 @ 14:36

 28. De har ret til at have deres holdninger – som vi vore. Sådan er et ægte demokrati indrettet….så længe det og evt. handlinger strider mod vore love.
  Forstår godt de skriver fuck deportations. De er selv kandidater. Og i mange andre ikke-ølle-lalle-brøds lande, var de fanme også blevet det.
  Taberne og glatnakkerne begriber ikke og værdsætter ikke det land de bebor.
  Jeg håber derfor inderligt, de selv kommer til at tage en ordentlig bid af lorten, den dag the shit hits the fan.

  Kommentar by White knight — 15. november 2018 @ 16:26

 29. IKKE STRIDER MOD

  Kommentar by White knight — 15. november 2018 @ 16:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper