14. november 2018

Britta Nielsens (Khursheed Hayats) børn sigtet for hæleri: Jimmy Jamil, Nadia Samina & Karina Jamilla

Jeg har tidligere blogget om storsvindleren Britta Nielsen, der siden 2002 har trukket 111 mio. skattekroner ud af statskassen til egen vinding. Hendes mand, pakistanske Khursheed Hayat døde i 2005, og blandt de sigtede er parrets tre børn. Jimmy Jamil Hayat, Nadia Samina Hayat og Karina Jamilla Hayat. Navneforbuddet er nu ophævet, og de to døtre talte her til aften ud i en særudsendelse på Kanal5. De undrede sig ikke, for som den ene sagde: “Man stoler på sin mor.” Den holder næppe i retten.

Detaljer fra EB.dk – Navneforbud ophævet: Britta Nielsens døtre sigtet for hæleri

“Byretten har nu efter anmodning fra Ekstra Bladet ophævet navneforbuddet for de to medsigtede kvinder i sagen om svindel mod Socialstyrelsen for 111 millioner kroner. Dermed er det nu muligt at beskrive deres relation til sagens hovedmistænkte.

Der er tale om Britta Nielsens to døtre, Nadia Samina Hayat på 31 år og Karina Jamilla Hayat på 34 år, der i forlængelse af ophævelsen af navneforbuddet medvirker i et eksklusivt interview om sagen i programmet ‘Brittas døtre taler ud’, der sendes på Kanal 5 klokken 21 i aften.

De er i lighed med Britta Nielsens 38-årige søn mistænkt for groft hæleri, der kan give op til seks års fængsel. Det betyder, at de to døtre ifølge politiet har været med til at bruge pengene fra det formodede svindelnummer. …

Jimmy Hayat er konkret sigtet for at have modtaget værdier, herunder ejendomme og penge, fra den hovedmistænkte Britta Nielsen for mindst 3,66 millioner kroner.”

(Collage: Scribd)

Oploadet Kl. 23:17 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96448/trackback

34 Comments »

 1. Familien Hayat har vel bare opfattet de 111 millioner kroner som en form for Jizya, som de ifølge Sharia-lovgivning har retskrav på?

  Kommentar by Revisoren — 14. november 2018 @ 23:48

 2. Nogen muhamedanere er værre end andre. Pakier er nogen af de værste. Det gælder voldtægt og legemsbeskadigelse, men også ganske almindelig berigelseskriminalitet og social svindel.

  Hvordan er det egentligt, at pakierne er kommet ind i landet? Det kan da ikke være som “flygtninge”? Mange er sikkert kommet via England pga kolonifortiden og via EU-regler?

  Kommentar by Bastardo — 14. november 2018 @ 23:51

 3. Svindlen har stået på i 16 år, og 4-6 uger inden underskrivelsen af FN aftalen og dermed den totale ødelæggelse af den danske nationalstat, kultur, økonomi osv. vælger man lige pludselig at anholde kvinden og således er alibiet for nonstop underretning om sagen sikret. Afledningsmanøvre lige efter bogen.

  Kommentar by Men dog ! — 14. november 2018 @ 23:54

 4. Ja, lad os endelig tale om endnu en storsvindlende muslimsk familie/klan og lade Løkke-Fonden flyve under radaren.

  Kommentar by Iznogut — 15. november 2018 @ 00:40

 5. Her udstilles de offentlige forvalteres korruption og nepotisme også borgmestre og folketingspolitikere er taget for korruption og nepotisme og i samme ombæring skal offentlige gyldne håndtryk medtages, det værste er at de afslørede kun er toppen af isbjerget, i stedet for at rydde op i svindlen hæver man bare skatterne og afgifterne og lader livet i Lidenlund fortsætte uforstyrret, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. november 2018 @ 00:45

 6. Det er da helt almindeligt med en offentligt ansat mor med en formue på 111 millioner……

  Kommentar by BB — 15. november 2018 @ 02:34

 7. Har ikke så meget andet at sige (i dag) end. Støt SIAD. Da jeg får travlt. God torsdag, og god weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. november 2018 @ 06:43

 8. Det første forsvareren siger, er at de sigtedes menneskerettigheder er krænket.
  Det er blevet en fast del af dansk retspraksis, når det drejer sig om efterkommere af udlændinge

  Kommentar by k. m — 15. november 2018 @ 06:51

 9. Husk nu på at ingen er skyldig indtil det modsatte er bevist.

  Kommentar by Limewoody — 15. november 2018 @ 07:18

 10. Limewoody 07:18
  Sandt nok, men de to døtre virker iskolde og beregnende.
  Mon ikke det hele er nøje aftalt med forsvarer?

  Jeg kan ikke forestille mig at de har fået lov til at gå til medierne på egen hånd. Nu kører løbet, og alle forsøger at redde stumperne.

  Der må jo også på et tidspunkt komme noget frem om afdøde Hayat’s fortid i Danmark, hans økonomi og tilknytning til Pakistan.

  Kommentar by k.m. — 15. november 2018 @ 07:36

 11. Peter Madsen startede med at sige at Kim Wall havde fået en jernluge i hovedet og at hendes død var hændelig uheld.
  Den forklaring holdt ikke længe.

  I den her svindelsag bliver der forhåbentlig gravet en masse frem, også om svigt i det offentliges omgang med statsmidler.

  Kommentar by k.m. — 15. november 2018 @ 07:44

 12. Utroligt Britta blev taget i underslæb for 300000 tilbage i 2002 og slap med en advarsel. Havde jeg snupper 300000 fra mit arbejde var jeg blevet bortvist og meldt til politiet

  Kommentar by redneck — 15. november 2018 @ 07:44

 13. Mit umiddelbare uvidenskabelige indtryk af de to søstre er, at de er dybt utroværdige. Der er for meget “stonefaces”. Der er for meget med at de lige skal kigge på hinanden inden der skal svares på simple spørgsmål.

  Jeg tænker at de nu i årevis har været klar over, at der kunne komme en dag med ubehagelige kritiske spørgsmål. Og det er så nu. Det her interview er et forsøg på at begrænse skaderne. De vil gerne præsentere sig som ekstremt tillidsfulde og uvidende. Og de er mindst lige så meget ofre som alle andre.

  Jeg synes ikke at det lykkes for dem. Det må jeg sige.

  Kommentar by BE — 15. november 2018 @ 07:45

 14. Man kunne passende fratage dem deres danske statsborgerskab, tildele dem et pakistansk (proforma), og sende rotteynglet i ekspresfart til Pakistan.

  Kommentar by K — 15. november 2018 @ 07:55

 15. Hvordan kan to sigtede i en svindel/hæleri sag, få lov til at komme på TV og få lov til at “forklare” sig? Dette kan jo påvirke evt. medsammensvorne,vidner, nævninge eller domsmænd. Jeg ser ikke fjernsyn, så der kan være noget jeg har misforstået, men det virker mildest talt uldent at det kan forekomme.

  Kommentar by Elvadatter — 15. november 2018 @ 08:03

 16. Elvadatter — 15. november 2018 @ 08:03 I dette tilfælde var det tåkrummende pinligt og kan næppe have nogen særlig effekt i en eventuel retssag. Jeg så interviewet på kanal 5. Fulde af løgn og latin fra en kant af.

  Kommentar by Flaskeposten — 15. november 2018 @ 08:16

 17. De to Hayat-søstre forsøgte sig med Taqiyya, men det lykkedes ikke, og de dumpede med et brag.

  De nåede også at trække offer-kortet, da de mente, at de havde været udsat for en “hetz”.

  De glemte dog at trække det obligatoriske racisme-kort…

  Kommentar by Revisoren — 15. november 2018 @ 08:33

 18. Man kan jo kun være skyldig i hæleri, hvis man har vidst eller burde have vidst at værdierne var tyvegods eller svindelpenge. Moderen kan jo godt have bildt døtrene ind at der var tale om arv, lotto eller andet.
  Men sagen stinker unægtelig langt væk af groft sløseri med de penge der af FT blev stjålet fra folkepensionisterne, de arbejdsløse og andre svage grupper. (de såkaldte satspuljemidler/fodring med hundens egen hale)

  Nu kom der så en tyv mere, og stjal af politikernes tyvegods, og det kan man jo kun blive stærkt forarget over. Tyv over tyv, det er selv i den kriminelle under- og oververden noget puha.

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. november 2018 @ 08:48

 19. Var der virkelig et underslæb på 3OO.OOO i 2OO2, uden at det fik konsekvenser?

  Bortset fra det, så bør denne sag om 111 millioner ikke bortlede vores opmærksomhed fra sagerne om langt over 111.OOO millioner, langt over hundredeogelleve tusinde millioner, langt, langt over 111 MILLIARDER kroner, som politikerne har hevet op af borgernes lommer og brugt til indvandring og meget andet, som Danmark og danskerne ikke har haft nytte af. Ja, i tidens løb handler det om over tusinde milliarder.

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. november 2018 @ 09:06

 20. Og så er der endnu en sag. EN LANGT VIGTIGERE SAG!!! Det er den frau Merkel- og EU aftale om mangedoblet indvandring fra Afrika og Arabien som VKLA vil skrive under på nede i Marokko, den 1O. december. En aftale så vanvittig, skadelig og farlig at man kunne bruge en hel bog på at fortælle om det. En aftale der kan blive til rædsel og ulykke og katastrofe for millioner af danskere og europæere. En traktat der vil importere flere hundrede millioner arabere og negre til vores lande. Den vil Lars Ulykke skrive under på, medmindre DF sætter ham stolen for døren. Men vil de det, eller er de for slapsvansede?

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. november 2018 @ 09:18

 21. Den dødsensfarlige traktat er beskrevet hos Snaphanen og Black Pigeon/you tube. (Merkels migrant crisis mv.)

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. november 2018 @ 09:20

 22. Den danske stats fallit. Intet styr på noget, det breder sig ud i alle kroge af samfundet. Handling og konsekvens er ikke eksisterende.

  Kommentar by der Adler — 15. november 2018 @ 09:22

 23. Britta sagen er nok kun toppen af isbjerget. Asmaas mand er medtiltalt for at have lænset Albertslund kommune for over 5 millioner og lur mig om der ikke er andre?
  http://www.uriasposten.net/archives/95968#comments

  En kritisk gennemgang af “velfærdsstatens” økonomi vil sikkert vise at en anseelig %del af skatteindtægterne forsvinder sporløst i systemet!

  Kommentar by redneck — 15. november 2018 @ 09:46

 24. Er der udenlandsk mand, eller adopterede børn?
  Men ikke noget at sige til at andre kalder os for banan Republik.

  Kommentar by P — 15. november 2018 @ 09:59

 25. Islamister er et faresignal i økonomi; Der er altid snyd og fusk, det er jo derfor islamistlande aldrig fungerer.
  Og pakierne kan bare tage hjem til Pakistan, når de er færdige med deres fængselsophold og har betalt tilbage.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. november 2018 @ 10:08

 26. En effektiv intern/ekstern revision burde naturligvis have sat en stopper for “festen” for mange år siden.

  Men som i mange andre tilsvarende sager, så går alle de ansvarlige formentlig fri.

  Ingen tvivl om, at hele den statslige og kommunale administration trænger til en seriøs bundvending.

  Kommentar by Revisoren — 15. november 2018 @ 10:17

 27. Jeg haaber endnu , dog ikke med tilbageholdt aandedraet . Paa at se et krav om ansvarligholdelse af personer laengere oppe i foedekaeden end Britta Nielsen , laengere oppe i hirarkiet end de ansatte i skattevaesenenet der lod sig franarre 12,7 milliarder kroner . Jeg glaeder mig til at opleve et opgoer med det opsyn af finansverdenen der burde have hindret en dansk bank i at vaske astronomiske summer , jeg ser frem til trovaerdige forklaringer paa alle de fejlslagne it-projekter , og hvorledes kontrakterne herfor blev uddelt , jeg oensker mig en redegoerelse for danske stroemkunders finansiering af danske stroemkongers tilvaerelser som kroesus’er , hjaelp til forstaaelse af statsbanernes katastrofale deroute til trods for velloennede topfolk ville vaere velkomment etc. etc. etc. . Hvad jeg allermest haaber , er et opgoer med et embedsvaelde der agerer naermest uroerligt og samtidig tjener de ansvarlige ministre som vaern mod naergaaende spoergsmaal fra dem der betaler for lortet . “There is something rotten in the state of Denmark..” Ja , det er stanken fra fiskens hovede , den stinker til himmelen…

  Kommentar by krassisten — 15. november 2018 @ 10:31

 28. Nu vi er ved svindel i det offentlige: Danmarks Radio fyrer 9 chefer pga besparelser, de fortsætter dog i egne stillinger.
  http://journalista.dk/danmarks-radio-fyrede-9-chefer-som-alligevel-fortsaetter-i-deres-egne-stillinger/

  Kommentar by Islambert — 15. november 2018 @ 11:28

 29. Flaskeposten — 15. november 2018 @ 08:16
  Tak. Man må så håbe på at retten ikke ser med milde øjne på deres medgerninger/hæleri, men tillader mig dog at tvivle på at hammeren falder for alvor.

  Kommentar by Elvadatter — 15. november 2018 @ 17:49

 30. Man er nødt til at tage stilling til om udlændinge eller islam er problemet her. De ser ikke særlig rettroende ud og hvem har ikke set billedet, hvor Britta sidder med en stor flaske champagne?

  Kommentar by Ikkemuslim — 15. november 2018 @ 18:10

 31. Er det korrekt at det Jamilla Hayats bopæl Vestre Messegade 5B, st., 2650 Hvidovre.
  Tlf.31663599, som er beslaglagt af politiet

  Kommentar by Mikkim — 15. november 2018 @ 20:13

 32. Er det korrekt at det er Jamilla Hayats bopæl, Vestre Messegade 5B, st., 2650 Hvidovre. Tlf.31663599 som er beslaglagt af politiet?

  Kommentar by Mikkim — 15. november 2018 @ 20:18

 33. Britta Nielsen er jo en dansk kvinde, og jeg tror ikke hendes afdøde pakistanske? mand var hjernen bag. Hun fandt simpelthen et smuthul, og stoppede ikke mens legen var god, grådigheden og pengeafhængigheden var for stor.
  Der er en god artikel på dr.dk at præcedens er at de vil blive straffet for hæleri, uanset at de spiller naive. På den anden side kan det så undre, at de ikke er blevet fængslet.
  Det er ikke normalt at børn ikke ved hvor forældrenes formue kommer fra med ret stor præcision.
  Britta og hendes børn har i en lang årrække nydt et jetsetliv bag høje hegn, med foragt for alle andre, ikke mindst de allerfattigste, hun har stjålet fra. Men det er kun toppen af isbjerget, i forhold til hvad godhedsindustrien og socialstaten spilder og bruger til egne lommer.

  Kommentar by Zatopek — 15. november 2018 @ 20:51

 34. Elvadatter — 15. november 2018 @ 17:49 Nåh ja på det område kommer der ikke til at ske en skid. Hvis man bliver dømt i de der kæmpe svindelsager som f.eks Stein Bagger ,så burde man tildeles en timeløn på en halvtredser og ellers i arbejdslejr til gælden er betalt eller til døden sætter ind hvis der ikke er nok tid. Der er diger på vestkysten der skal genoprettes.

  Kommentar by Flaskeposten — 15. november 2018 @ 22:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper