15. november 2018

Henrik Jensen om Trump-bashing: “Vi blev tvangsfodret som foie gras-gæs med ensidige vinkler…”

I dag kom jeg for skade, at se dokumentaren ‘Børn i bure – Trumps nul-tolerance politik’ (Separated: Children at the Border, PBS, 2018) på DR2, og det var 52 minutters koncentreret antipati for uempatiske og racistiske Donald Trump. Økonomiske migranter krydser grænsen illegalt, og portrætteres som ofre for inhuman politik.

De interviewede NGO’ere havde et snævert perspekt, og det samme har de fleste kunstnere. Skuespilleren Robert De Niro er desværre ingen undtagelse. God kommentar af lektor emeritus Henrik Jensen i Jyllands-Posten – Fuck! – Hvordan blev vi så totalt amerikaniserede?

“Dækningen af det just overståede midtvejsvalg i USA var en demonstration af, hvor meget amerikansk politik fylder i danske medier, som alle havde indtil flere korrespondenter derovre i ugerne op til valget. Vi blev tvangsfodret som foie gras-gæs med ensidige vinkler på amerikansk politik. Og det af alle danske medier.

Trump befinder sig muligvis et sted mellem barnlig og bims, men er det grund nok til at kaste danske mediebrugere så aldeles i armene på New York Times, CNN og Hollywood? Hvad med lidt kølig distance?

Amerikansk politik er syg på begge sider af midterlinjen.. ‘Fuck Trump!’ var det indspark, skuespilleren Robert De Niro bragte, da han egentlig bare skulle præsentere Bruce Springsteen ved Tony-prisuddelingerne. ‘Jeg vil bare sige en ting,« sagde han, »fuck Trump!’ Og så rejste salen sig op og jublede. Det var den totale ensretning – en ensretning vi af vore egne medier inviteres til at deltage i. Man kan med god ret sige, at Trump selv begyndte den primitivisering af politikken, som hans modstandere har taget op.

Når det er så trist med De Niros ‘tegneseriepolitik’, er det på grund af den disrespekt for præsidentembedet og de demokratiske institutioner, han udtrykker. Den er muligvis på længere sigt mere farlig for demokratiet, end Trump selv er. Trump kan man skille sig af med ad demokratisk vej, hvis man vil, men den forsimpling og latrinering, der nu breder sig, er sværere at komme af med igen.

(Robert De Niro til Tony awards 2018, 10. juni 2018; Fotos: Youtube)>

Oploadet Kl. 22:08 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96462/trackback

32 Comments »

 1. Indtil den dag De Niro, frikadellen George Clowny, Meryl Streep og hele det selvsuttende frelste virkelighedsfjerne HolyWood opgiver deres privilegier, donere alle deres mange penge til alle disse staaakkels illegale kriminelle migranter:
  Please shut the fuck up!

  Kommentar by White knight — 15. november 2018 @ 22:22

 2. Any takers?
  Nåh ikke?
  Beats me..

  Kommentar by White knight — 15. november 2018 @ 22:24

 3. De rødradikale Demokraterne og Hillary Clinton tabte valget, fordi de var arrogante og var blevet utroværdige. Det skal så gå ud over Trump.

  Bortset fra det, så se Snaphanen som afslører det kup som Lars Lusk og co. er i gang med overfor danskerne.

  Kommentar by tp — 15. november 2018 @ 22:39

 4. Fatter heller ikke hvorfor der skal være det amerikaner hysteri i flere årtier. Det har jo nok noget at gøre med at Usa er dem som skal komme og redde os, den dag lortet rammer ventilatoren.

  Kommentar by Flaskeposten — 15. november 2018 @ 23:02

 5. Idag hørte jeg i radio 24Syv, Cordua og Steno (som jo hader højrefløjen selv om de kalder sig borgerlige), endnu et lille sjovt eksempel på Trump bashing. Den “borgerlige” Steno hævdede at der kun kom få deltagere til Trumps rallies, som så blev stillet op lige bagved Trump og skulle fake at der var tusinder som kameraet ikke kunne se. Jeg gik på Youtube og kunne ved selvsyn konstatere at Trump i alle de 10 rally tilfælde som jeg fandt, samlede kæmpehaller stuvende fulde af tusinder af tilhængere. Fake News igen.

  Kommentar by JC — 15. november 2018 @ 23:30

 6. VIGTIG:

  OBS: Disqus slås fra indenfor 24 timer

  For mange er forhindret i at kommentere, og for mange kommentatorer er utilfredse med den alligevel. Når dette varsel forsvinder, er Disqus borte.

  Se: http://snaphanen.dk/2018/11/15/migrationspagt-uforpligtende-forpligtelse/#comment_start

  Kommentar by Sindsro — 15. november 2018 @ 23:35

 7. Jeg forstår ikke hvorfor folk tillægger skuespilleres politiske vurderinger speciel vægt. Skuespillere og kunstnere er følelsesmennesker og ikke tænkere. De har visse evner på et begrænset felt, men hvad angår politiske spørgsmål virker de som regel som uvidende, umodne og naive flokdyr.

  Kommentar by JC — 15. november 2018 @ 23:39

 8. The Witch Hunt. (5:30 min. – watch…!)
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=gsoMfIS034s

  Kommentar by Iznogut — 15. november 2018 @ 23:43

 9. JC 23:30 Du kan finde optagelser (turning camera) af Trumps titusindevis af deltagere ved sine rallies på rsbnetwork.com (right side broadcasting).

  Kommentar by Iznogut — 15. november 2018 @ 23:48

 10. Ved godt, hvem som befinder sig mellem barnlig og bims, og det er ikke Trump.

  Kommentar by Jack Nille — 16. november 2018 @ 00:45

 11. FOX news på youtube (tucker carlson) har nogle interessante indslag om en hel migrant karavane der er på vej imod usa’s grænse i disse dage. En af teorierne går på at de er “sponsoreret” af venstrefløjen da de får mistænkeligt meget hjælp og mad osv undervejs på turen, og at hele formålet er at få trump til at overreagere når de når usa’s grænse, for derved at stille ham i et dårligt lys, lidt ligesom da de gav ham skylden for de “børnebure” på grænsen som blev oprettet under obama! Det bliver sikkert værre denne gang da trump allerede har sagt at de vil blive stoppet med magt, så forvent en større teaterforestilling fra venstrefløjen når de ankommer.

  Kommentar by Per — 16. november 2018 @ 02:33

 12. Henrik Jensen er en alt for underkendt perle

  Kommentar by BB — 16. november 2018 @ 04:40

 13. DR nyhederne viser et klip hvor de første indtrængere kommer til USAs grænse og oplæseren siger at de nu venter på karavane føreren? hallo er det hele en stor iscenesættelse af venstrefløjen, luk DR og stop mediestøtten, løgnesprederne er ikke værdige til at modtage en krone fra skatteyderne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. november 2018 @ 07:51

 14. Noget som vedkommer alle danskere rigtig meget: Lars Lusk er i gang med et ANTI-DEMOKRATISK POLITISK KUP!!!!! Han vil hen over hovedet på danskerne, udenom demokratiet, uden debat, nærmest i hemmelighed, den 1O. december, undertegne en traktat i Marokko, der 86 gange FORPLIGTER Danmark til at underkaste sig EU på sådanne måder, at der 1: bliver fri indvandring fra Afrika til Danmark, så 2: landets grænser nedlægges/ophæves definitivt, så 3: Danmarks 3OOO år lange historie som danskernes land, nation og folkehjem, afsluttes i nær fremtid.

  Det er simpelthen så groft og vanvittigt, at vi ikke bare kan lade som ingenting. Lars Lusk vil jo AFSKAFFE Danmark, og gøre vi danskere retsløse overfor EU. Men se Snaphanen som skriver om denne uhyggelige og oprørende sag.

  Kommentar by Ole Jensen — 16. november 2018 @ 08:20

 15. # 11

  De venstreradikale terrorister fra Antifa havde forsamlet sig udenfor Tucker Carlsons private hjem, og havde optrådt støjende og truende, mens hans kone og børn var alene hjemme.

  Denne historie er selvfølgelig forbigået i total tavshed i de danske løgnemedier.

  Kommentar by Revisoren — 16. november 2018 @ 08:21

 16. Ja, det er jo ikke De Niro og co. der skal leve med udhulning af middelklassens indkomster og migrantinvasionen fra Latinamerika. Han og de andre “kunstneres” kritik klinger derfor hult.

  Man kan synes, at Trump er usympatisk som person, men han prøver i det mindste at tackle de problemer det amerikanske samfund står overfor.

  Kommentar by Holger_Danske — 16. november 2018 @ 08:59

 17. SE MIGRATIONS-PAGTEN hos Snaphanen. Den Merkel-pagt som Lars Lusk vil undertegne i Marokko. Den EU-traktat som kan sætte punktum for Danmarkshistorien, og blive til en katastrofe for hele Europa.

  Kommentar by Ole Jensen — 16. november 2018 @ 09:09

 18. Lektor emeritus Henrik Jensen betoner, at alle andre end ham selv, fører argumentationen ned på det aller laveste hollywoodplan. Og så forsætter han selv i samme stil, med latterlige småtbegavede påhæftninger til præsident Trump. Hold da kæft en idiot. Lektoren serverer mere af det samme som DR hjernevasker med, forklædt som det modsatte.

  “Trump befinder sig muligvis et sted mellem barnlig og bims”

  “Man kan med god ret sige, at Trump selv begyndte den primitivisering af politikken, som hans modstandere har taget op.”

  “Den er muligvis på længere sigt mere farlig for demokratiet, end Trump selv er.”

  “Trump kan man skille sig af med ad…..”

  Kommentar by Mon dog! — 16. november 2018 @ 09:49

 19. Ja, det er lidt svagt at Henrik Jensen synes at han skal krydre sit ellers gode indlæg med de almindelige nedsættende klicheer om Trumps personlighed. Jeg tror ikke han mener det, men tør sikkert ikke andet af taktiske hensyn.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 16. november 2018 @ 10:05

 20. Henrik Jensen er ikke en type, vi kan bruge til noget. Han må mande sig op og erkende, at USA og Europa har brug for Trump, gerne noget “værre”.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 16. november 2018 @ 10:22

 21. Jeg er aldeles ligeglad med Henrik Jensens mening om Trump og USA. Gud og hvermand har haft meninger om Trump, men det vigtigste for mig er, at kloge mennesker derovre, der i starten var meget negative over for Trump, nu hen af vejen har ændret syn, og i stedet er begejstrede. I USA, hvor størstedelen af befolkningen stadig ved, hvor pengene kommer fra, er man nemlig glade for stor økonomisk vækst, lavere skatter, højere indkomster, mere frihed, fred i verden, mindre kriminalitet og den slags mange i Danmark ikke regner for noget.

  Det vil gå op for Henrik Jensen at det der sker derovre, nok er den største omvæltning siden krigen: At presidenten giver magten tilbage til folk.

  https://www.youtube.com/watch?v=M5vRpYMl2eY

  Kommentar by Svend — 16. november 2018 @ 10:27

 22. Toppen af Hollywood (bl.a. George Clowney) lovede højt og helligt og individuelt, at de ville udvandre til Canada hvis Donald Trump blev valgt.

  Hvor sidder de nu? På toppen af kransekagen i Hollywood.

  Ynkeligt.

  Kommentar by Bastardo — 16. november 2018 @ 10:36

 23. Jeg er forbløffet over, at der i den store forsamling, De Niro underholder, ikke er en halv snes oprørte amerikanere, der rejser sig og protesterer af sine lungers fulde kraft.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 16. november 2018 @ 10:51

 24. Det er berufsverbot man indfører, det er derfor ingen protesterer; de Niro er en hykler, ja han ville ikke være med i filmen Vaxxed der omhandler vaccinationer til autistiske børn i frygt for berfusverbot fra medicinalindustrien og politisk korrekthed!!!!!

  Kommentar by Moth — 16. november 2018 @ 11:41

 25. For at få en fuld forståelse for den judeo-amerikanske besættelsesmagt kan
  det kraftigt anbefales at læse den kroatiske tænker og forfatter,Tomislav Suni´s bog “Homo Americanus: child of the postmodern age”

  Kommentar by dan.c — 16. november 2018 @ 13:39

 26. 10:27 Godt skrevet! Svend, du summerer det helt præcist op, sådan er det nemlig, og ingen vil kunne skjule det i længden.

  Kommentar by Jack Nille — 16. november 2018 @ 14:23

 27. Hvis man gerne vil skrive sammen med ligesindede, så er der jo den der linkyou:
  https://home.linkyou.blog/

  Kommentar by Jack Nille — 16. november 2018 @ 15:14

 28. Samfundsdebattører der må erkende at Trump faktisk har opnået nogle gode resultater, skynder sig altid at bedyre at de i øvrigt ikke synes om manden pga. af hans facon og måde at udtrykke sig på. For at være med i det gode selskab skal man huske denne rituelle besværgelse.

  Men hvorfor forlanger man at Trump skal være en helgen. Forlangte man det af den næsten kanoniserede John F. Kennedy, eller for den sags skyld alle de andre præsidenter.

  En markant personlighed som er i stand til at vinde præsidentposten og udvirke resultater, skal man bedømme på netop resultaterne. Hvorfor forventer man at Trump skal være en kopi af Obama eller Bill Clinton? Hvis han var det, var han ikke præsident idag, og han havde ikke skabt resultaterne.

  Kommentar by JC — 16. november 2018 @ 19:00

 29. Lektor emeritus Henrik Jensen er på hold med alle de andre Trump-hadere. Nå, nej, han hader ikke Trump, han bryder sig bare ikke om ham. Men endelig har vi fået en politiker, der kalder en spade for en spade. Og dermed er han sammen med Putin en af de mest populære statsledere i øjeblikket. Men hov, så er han jo en gemen populist, ik’?

  Kommentar by Ole Madsen — 17. november 2018 @ 17:12

 30. 17:12 Det er klart, at de alle hader ham, da han nu udgør en stemme, som kan modsige alt deres idioti. De har svært ved at lukke munden på USA’s Præsident, af naturlige årsager kan det ikke altid helt lade sig gøre, og da Trump er på vores side, så siger han alle de ting, vi andre tænker. Det er derfor, vi elsker ham, og det er derfor, de hader ham.

  Kommentar by Jack Nille — 17. november 2018 @ 17:54

 31. Dinesh D’Souza forklarer bl.a. Hollywood.
  https://www.dineshdsouza.com/news/dsouza-liberty-university/

  Kommentar by Iznogut — 18. november 2018 @ 01:37

 32. Den afdankede Robert de Niro håber vel på at få en rolle i en kommende film af kommunisten Michael Moore?

  Kommentar by Revisoren — 20. november 2018 @ 10:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper