17. november 2018

Læger uden Grænser: Nogle danskere ‘hader, at vi yder lægehjælp til alle uanset religion og hudfarve’

For tiden diskuteres der fra politisk hold, hvad man kan gøre for at tvinge vordende læger ud i multikulturelle bydele. Ingen gider eksempelvis være praktiserende læge i Vollsmose Sundhedscenter. Det er værd at tænke på, når ‘Læger uden Grænser’ associerer kritik af deres de facto-menneskesmugling med ‘religion og hudfarve’. Multikultur på det lange flotte cv, ja tak. Muslimer i mit daglige arbejde resten af livet, nej tak.

Morten Uhrskov om de grænseløse lægers seneste kampagne – Tak til Læger uden Grænser for deres desperate annonce i Weekendavisen.

“Nu har Læger uden Grænser imidlertid indrykket en helsides annonce i Weekendavisen på side 3. …Teksten lyder:

‘Der er danskere, der hader, at vi yder lægehjælp til alle uanset religion og hudfarve’.

Neden under denne tekst står der:

‘Hvor går din grænse? Vi er aldrig i tvivl’.

Derpå er der en opfordring til at støtte Læger uden Grænser.

Så langt, så godt. Der er bare det ved det, at Læger uden Grænser indrykker denne annonce af en grund, og dertil skal lægges, at Læger uden Grænser ikke spiller med åbne kort.

I maj 2017 skrev jeg et blogindlæg med titlen ‘Boykot Læger uden Grænser’. Her forklarede jeg, at Læger uden Grænser bevidst sejlede tæt op ad Libyens kyst for dér at samle asylsøgere op i vakkelvorne både, sat i Middelhavet af menneskesmuglere. Jeg skrev, at Læger uden Grænser dermed reelt gjorde sig medskyldig i menneskesmugling, og derfor opfordrede jeg til boykot af organisationen. …

Læger uden Grænser bruger selvfølgelig de mest følelsesladede termer, de kan finde i ordbogen. At være imod masseindvandring til Europa sættes ifølge Læger uden Grænser lig med at være ‘imod’ mennesker med en anden religion eller hudfarve.

(Læger uden Grænser på Facebook, 16. november 2018: “… hjælpe mennesker på flugt på Middelhavet”)

“Nul ansøgninger. Ingen praktiserende læger har haft lyst til at gribe udfordringen, efter Regionsrådet sidste måned sendte et ydernummer i udbud med udgangspunkt fra Vollsmose Sundhedscenter.” (Fyens.dk, 16. november 2018)

Oploadet Kl. 10:20 af Kim Møller — Direkte link78 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96495/trackback

78 Comments »

 1. Det må sgu da lige være et job for den kendte boligspekulant Kamal “Jeg er læge” Qureshi?

  Kommentar by Revisoren — 17. november 2018 @ 10:35

 2. Penge til LUG er ensbetydende med støtte til menneskesmugling og anden kriminalitet.
  (- Og til helsidesannoncer i Weekendavisen).

  Kommentar by Bastardo — 17. november 2018 @ 10:52

 3. Læger uden Moral er en gemen terrororganisation akkurat ligesom Gucci Helles terrororganisation Red negerBarnet…

  Kommentar by Revisoren — 17. november 2018 @ 10:56

 4. Og, det er grunden til at “læger uden begrænsninger” ikke fik en krone da de bankede på min dør. Indsamleren troppede ovenikøbet op med en 7-8 årig pige med store bedende øjne.

  Man kan ikke belyve folk og samtidig tro at de vil støtte ens formål!

  Kommentar by Santor — 17. november 2018 @ 10:57

 5. Det største problem med hjælpe organisationerne i Danmark er at de driver politik for hjælpemidlerne og de ansætter afdankede og værdiløse eks politikere til at køre kampagnerne i de stat støttede medier, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 17. november 2018 @ 11:03

 6. Det ser så godt ud på CV’et, men når de så bliver smittet med ebola eller andre af naturens måder at bekæmpe overbefolkningen på, så skal de flyves hjem til kriseberedskab på riget – uanset hvor mange menneskeliv de derved sætter på spil. Hvorfor bliver de ikke nede hos de søde afrikanere?!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 17. november 2018 @ 11:05

 7. Læger uden Grænser = Læger med grænseoverskridende adfærd.

  Men det er som med Folkekirkens Nødhjælp, der ikke har noget med Folkekirken at gøre, at Læger uden Grænser domineres af alle mulige andre globalistiske aktivister, der kæmper deres politiske kamp imod nationale grænser.

  Så sætningen: Nogle danskere ‘hader, at vi yder lægehjælp til alle uanset religion og hudfarve’ er også falsk, hvad angår ‘vi yder lægehjælp’ for det er ikke længere deres primære aktivitet.

  Kommentar by traveler — 17. november 2018 @ 11:40

 8. Læger uden Grænser er, ligesom Folkekirkens Nødhjælp og De Radikale, gennemsyret af hykleri, kommunisme og kortsynet dumhed. Oveni sværmer de for det FN som går ind for islamisering af Europa.

  Kommentar by Ole Jensen — 17. november 2018 @ 12:04

 9. “Skal jeg voldtages for at passe mit arbejde?”

  Nej – det bliver højst sandsynligt nogle andre kvinder, som bliver voldtaget i stedet for dig. Tag det nu roligt.

  Kommentar by BE — 17. november 2018 @ 12:15

 10. Er der, overhovedet, tale om læger? – Og i bekræftende fald hvor mange? – Hvem styrer- og financierer denne organisation? Hvordan er besætningen på et givet skib sammensat – Kaptajnen er vel ikke læge? Er der ikke snarere tale om en samling politiske kommissærer som trækker lægestanden rundt ved næsen?

  Kommentar by T. Flodur — 17. november 2018 @ 12:17

 11. Dem der sejler tusinder og atter tusinder af arabere og negre til Europa, er helt blinde og døve overfor at de påfører europæerne et utal af økonomiske og sociale problemer, konflikter og sygdomme. Plus kæmpekriminalitet med svindel, vold, mord og terror. Det er de nemlig som pladderhumanister komplet ligeglade med.

  Kommentar by Ole Jensen — 17. november 2018 @ 12:30

 12. LUG er menneskesmuglere!
  Hvis ikke det internationale samfund, EU og FN holdt hånden over dem,
  var de længe siden blevet anklaget for menneske smugling! Det samme gælder RedBarnet!
  Jeg anser disse for terror organisationer, da resultatet er terror de etnitske europæiske befolkninger!
  Stem NB! SIAD. Direkte Demokrati NU!
  P.

  Kommentar by Piotr — 17. november 2018 @ 12:33

 13. Måske er der flere og flere der indser, hvad NGO-erne der sejler illegale indvandrere over Middelhavet, har gang i? Bla.a George Soros med hans Open Society Foundations (OSF) investeret milliarder af dollars i illegal NGO-menneskesmugling. Men også en mindre spiller som Helle Thorning-Schmidt deltager som menneskesmugler med færgen Vos Hestia, der sejler i fast rutefart over Middelhavet med illegale indvandrere.

  Det har foregået i årevis og man har blot ved en online søgning og/eller et simpelt opslag på Youtube – som i linket nedenfor – kunnet få det at vide. Det har de politisk korrekte og MSM (herunder statsradiofonien, DR og TV2) ikke ønsket. Hvorfor?

  https://youtu.be/TbIc1LZqIAw

  Her er følgende NGO færgesejladser nøje registreret. Sejladser foretaget af
  MOAS
  -Læger uden grænser
  -Jugend Rettet
  -Red Barnet (Vos Hestia, NGO-skib, der har Helle Thorning-Schmidt som skibsreder, har illegalt fragtet 100.000 unge afrikanske mænd over Middelhavet til Europa)
  -Open Arms
  -Sea-Watch Org
  Sea-Eye
  Life-Boat

  PS. Der er også observeret mindst ét NGO-fly, der deltager i menneskesmuglingen over Middelhavet.

  Kommentar by A-mad — 17. november 2018 @ 12:34

 14. https://denkorteavis.dk/ritzau/?ritzau_id=564bf7c0915a638552787a53f3f53a5b

  150 millioner mere til muslimerne…det er som jeg siger: Der sker ikke en skid…det hele kører bare videre som altid…regeringen og politikerne er en stor flok løgnere og er at betragte som skinbarlige landsforrædere alle til hobe…ufatteligt at der ikke snart kommer et oprør!!!!

  Kommentar by Black Watch — 17. november 2018 @ 12:41

 15. Jeg synes Læger Uden Grænsers annonce er foruroligende og bekymrende. Det er efterhånden blevet normalt at fremstille almindelige danskere som “hadere” og “fjendske”. Læger uden grænsers annonce bidrager til at gøre os til “fjender”, der skal bekæmpes.

  En skræmmende og uhyggelig retorik.

  Kommentar by Birgitte — 17. november 2018 @ 14:22

 16. Vi kan alle gøre noget, det er på tide, at vi står sammen, og gør alt hvad vi hver især og sammen maksimalt kan gøre for, at ændre kursen for vores fælles fremtid:

  The Reality of Anti-White H*tred
  https://www.youtube.com/watch?v=Vjql0i9-_OE

  Kommentar by Jack Nille — 17. november 2018 @ 14:39

 17. Alle NOG-foretninger sælger noget. De har bare sluppet afsted med i årevis, at bilde folk ind at de kun gjorde det i en god sags tjeneste. Heldigvis er den affødte effekt af tiden problemer at de afslører sig selv for hvad de er: hyklere, forrædere mod egne samfund og direkte nederdrægtige kældermennesker uden udsyn, vision eller fornuft.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 17. november 2018 @ 15:20

 18. Mon ikke man kunne overtale Vladimir til at “neutralisere” de her migrantfærger?

  Kommentar by Revisoren — 17. november 2018 @ 15:34

 19. Ja, uden danskere i gaderne, ligesom i Polen, Ungarn, Østrig, Italien, England, Tyskland, Frankrig og Slovakiet mv., vil alt fortsætte i samme skure. Europæerne er ved at opdage at EUs og Merkels masseindvandring er en kolossal trussel mod hele middelklassen og alle almindelige borgere. Men hvornår vågner danskerne op til dåd? Hvornår begynder vi at dele løbesedler ud om Marrakech og andre politiske anslag og skurkestreger rettet mod det danske folks frihed, sikkerhed og hele fremtid?

  Kommentar by Ole Jensen — 17. november 2018 @ 15:53

 20. For få dage siden var Henrik Sass Larsen fra S ude at sige noget fornuftigt. Han ville have et opgør med konventionerne og diverse andet gøgl fra det politiske overdrev. Men nu er han blevet kraftigt irettesat af Mette Frederiksen. Som åbenbart ønsker at være på linje med Merkel, Jelved, Margrethe Auken og Lars Lusk.

  Så nu véd vi hvor vi har socialistkammeraterne. De går stadig med fuld musik ind for afrikanisering af Danmark.

  Kommentar by Ole Jensen — 17. november 2018 @ 16:01

 21. Vi venter stadig på en protest fra DF mod den katastrofale Marrakech pagt. Er de gået i flyverskjul eller hvad? (se Snaphanen ang. den uhyggelige Merkel-pagt)

  Kommentar by Ole Jensen — 17. november 2018 @ 16:05

 22. Jeg kan ikke boykotte MSF (Menneskesmuglere Sans Frontières) mere, end jeg allerede gør.

  Jeg har boykottet dem, lige siden de boykottede Den Korte Avis. Pengene kan bruges meget bedre på Uriasposten, Snaphanen, Generation Identitær, o.s.v.

  Kommentar by MartinH — 17. november 2018 @ 16:50

 23. De grænsepsykopatiske læger skulle tage ned og blive på savannen. Men så er der jo ikke så mange der lægger mærke til dem. De er en samling selvforherligende, selvretfærdige landsskadelige glorien putzers, med et åbenlyst had til den hvide menneskehed.
  De har helt misforstået deres lægeløfte.

  Kommentar by White knight — 17. november 2018 @ 16:52

 24. Er Lægger Uden Grænser mon en del af Frimurerlogen ligesom Amnesty International? (og for den sags skyld flertallet af NGO’er).

  Hvor var LUG da kristne blev brændt levende, kogt levende i olie, voldtaget, halshugget og fik deres hjerter skåret ud af Globalist-djævlenes yndlingsreligion? aka islam i Syrien og Irak mfl.?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 17. november 2018 @ 16:53

 25. Til T. Flodur — 17. november 2018 @ 12:17. “1. Er der, overhovedet, tale om læger?” Ja, desværre for lægestanden. “2. – Og i bekræftende fald hvor mange?” Ganske få. “3. – Hvem styrer- og financierer denne organisation?” En af dem er formentlig Soros. “4. Hvordan er besætningen på et givet skib sammensat – Kaptajnen er vel ikke læge?” Nej kaptajnen er næppe læge, og besætningen består hovedsageligt af ‘feel good’ mennesker. “5. Er der ikke snarere tale om en samling politiske kommissærer som trækker lægestanden rundt ved næsen?” Jo, det tror jeg du har ret I. Mvh.

  Kommentar by Ole Madsen — 17. november 2018 @ 16:56

 26. “Skal jeg voldtages for at passe mit arbejde?”
  Ja, for min skyld ingen alarm! Gloriepudseren har vel selv valgt “arbejdet” og er ikke tvunget ud blandt iSlammets hærtropper? Mangt en kvinde må, dagligt, herhjemme lide under det afskum som gloriepudseren har banet vejen for, når de skal til og fra deres helt nødvendige arbejde.
  NGOere baner efterhånden selv vejen for “folkets domstol”, når nok af os har fået nok.

  Ps.:
  https://siaddk.wordpress.com/2018/11/17/moed-op-imorgen-det-ville-dine-forfaedre-have-gjort-for-dig/

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. november 2018 @ 16:59

 27. #23, M.S. Carstens: Er du gal, Kærshovedgård skal da ikke lukkes. Det der mangler er et elefanthegn og noget pigtråd.

  Kommentar by DavidK — 17. november 2018 @ 17:48

 28. Der findes stadig såkaldt ‘gammeldags’ organisationer, der ikke er helt ødelagte indefra af politiske aktivister, f.eks. Engineers Without Borders (Ingeniører Uden Grænser), der arbejder efter det oprindelige Pro bono-koncept, eller Terre des Hommes, der arbejder ud fra princippet ‘hjælp til selvhjælp”’.

  Men organisationerne trænger i den grad til at få opdateret formålet med deres virke. De hænger mest af alt fast i nogle forældede visioner fra verden af i går: Hvis indsatsen falder fra hinanden, så snart projektets støttepengene er brugt op, har det intet med bæredygtighed at gøre. Ligesom ægte bæredygtighedskriterier også er at få stoppet befolkningstilvækst, standset migration m.m.m.

  Kommentar by traveler — 17. november 2018 @ 17:48

 29. Det er noget svineri, at danske læger fiser rundt i hele verden, når der mangel på læger og sygeplejesker på vores sygehuse.
  Dem der arbejder som læger uden grænser ved Middelhavet skal tvinges hjem og gøre gavn på de lægehuse, hvor de “gamle” praktiserende læger gerne vil pension, men ikke kan få afsat praksis eller finde en afløser.

  Kommentar by k.m. — 17. november 2018 @ 17:54

 30. Det kan jo dokumenteres at LUG har virket som Taxa for migranter, om de gør det nu har jeg ikke fuldt med i. Men da debatten kørte i foråret og henover sommeren, fuldte jeg med. Jeg købte adgang til wesselfinder.com og satte programmettil at overvåge alle NOG skibe i Middelhavet. Her kan det tydeligt ses at “skibe” sejlede helt ind til kysten.

  Så mon ikke smugler firmaerne også har købt adgang til wesselfinder.com, så de har kunnet sende deres både afsted på det rigtige tidspunkt.

  Kommentar by Anders Nielsen — 17. november 2018 @ 18:23

 31. ‘Der er danskere, der hader, at vi yder lægehjælp til alle uanset religion og hudfarve’.

  Man kunne også sige:

  ‘Der er godhedsfanatikere, der hader, at der findes rationelt tænkende mennesker uanset religion og hudfarve.’

  Kommentar by Jens Knudsen — 17. november 2018 @ 18:53

 32. Det er tydeligt, at Læger uden Grænser er blevet kuppet af venstreorienterede aktivister og kriminelle menneskesmuglere.

  Tiden kalder på selvransagelse. De burde foretage en udrensning og vende tilbage til deres oprindelige værdigrundlag. Det vil næppe ske. De onde har al tro. De gode ingen.

  Den danske stat burde ikke finansiere den slags radikaliserede og samfundsnedbrydende elementer med deres falske varebetegnelse som nødhjælpsorganisationer.

  Men det sker først, når vi danskere smider mainstreampartierne på porten og erstatter dem med nationale og konservative partier.

  Kommentar by np — 17. november 2018 @ 19:22

 33. # 7 Kommentar by BE — 17. november 2018
  Det var lige det jeg skulle til at skrive.

  Kommentar by Danskeren — 17. november 2018 @ 19:23

 34. Grunden til at menneskesmuglerne kan flytte hundredtusinder/millioner af afrikanere til Europa, er jo den at løftet om at ophævelsen af de indre grænser ville blive afbalanceret og modsvaret af en effektiv ydre grænsebevogtning, aldrig er blevet opfyldt. Europæerne er blevet snydt og narret, så vandet driver af dem. (bortset fra dem som altid har betragtet EUs afskaffelse af grænserne som skadelig for borgernes sikkerhed)

  Nu har det så vist sig at Merkel og EU ligefrem vil bruge importen af afrikanere og arabere til en nedbrydning af de europæiske nationer. Hvad nazisterne ikke opnåede med tanks, kanoner og bomber, regner EU nu med at kunne opnå ved VED IMPORT AF FLERE HUNDREDER AF MILLIONER AF KULTURFREMMEDE MIGRANTER. Tyskerne VIL bare dominere Europa, ligemeget hvordan, og koste hvad det vil. Man kunne ikke erobre de omliggende lande, men måske man kan opløse og afskaffe dem i stedet for.

  Planen er forrykt, men den er en realitet. Og VKLA kan næsten ikke vente på at komme til at skrive den under. Den 1O. december i Marrakech. Og DF er vist gået i vinterhi?

  Kommentar by tp — 17. november 2018 @ 20:12

 35. Planen/traktaten har fået mange modstandere. Ungarn, Italien, Polen, Østrig, Tjekkiet, England, Slovakiet og Bulgarien er blandt de lande der ikke vil skrive under. Men Lars Lusk vil gerne sige jatak på hele Danmarks vegne.

  Kommentar by tp — 17. november 2018 @ 20:28

 36. Læs om “Feministan” eller “Feminist-landet” hos Snaphanen. Der også fortæller om voksende modstand rundt om i landene, mod at lade sig tromle ned af madam Merkels syge “visioner”. Se den korte og 24nyt.dk ang. hverdagsterroren mod danskerne.

  Kommentar by tp — 17. november 2018 @ 20:37

 37. Hvis man hjælper muslimer, som ikke har den samme takenemmeliheds integritet, så må man selv tage ansvaret, når jihadhelvede bryder løs.Det gør læger uden grænser ikke. De lader andre tage ansvaret. Derfor vil de ikke have en klinik i Vollsmose.

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2018 @ 20:41

 38. Gi’ en hånd til Afrikaaa. Eller rettere: Gi’ en “hånder” til A…..
  De sku’ hellere lære negrene at tage en “spiller”.
  Se dét, ville der være mening i!
  Nå ikke?
  Skulle der blive lidt trangt på savannen, så har DK plads. Masser af plads iflg. nye syge beregninger. 36 mio. ‘plads’!

  Kommentar by White knight — 17. november 2018 @ 20:45

 39. DavidK — 17. november 2018 @ 17:48 :

  Enig, men på Thulebasen, tak.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. november 2018 @ 21:16

 40. Lille dansk dreng SPARKET ned af arabere, iflg. 24nyt.dk. Marrakech aftalen er et ANGREB PÅ YTRINGSFRIHEDEN, iflg. den korte avis.

  Kommentar by tp — 17. november 2018 @ 21:20

 41. Hvis man har fulgt med i pressen i de seneste dage, er det nu helt klart og afgjort at hverken V, S, K eller R har tænkt sig at begrænse indstrømningen af krævende og voldelige migranter. Både V og S snakker meget om at vi skal have mere styr på indvandringen, men det er kun valgflæsk-snak af hensyn til det kommende valg.

  Kommentar by P Jensen — 17. november 2018 @ 21:50

 42. Det der altid har undret mig, er, at der er ikke meget reflekteren over om alle de milliarder vi giver til kulturfremmede her og hisset, har nogen målbar effekt i relation til formålet.
  Lande der føder sig til trængsel og elendighed, har intet ansvar for deres udviklingen og da slet de skader som deres migranter påfører andre lande.

  Kommentar by Menig 442 — 17. november 2018 @ 21:59

 43. Nå nå, så de radicoole læger vil ikke arbejde i Ummaen Vollsmose? Tænk, hvor er det afslørende for “de selvudråbte gode”.

  Kommentar by Iznogut — 17. november 2018 @ 22:53

 44. #7
  Præcis!

  Kommentar by Hul igennem? — 18. november 2018 @ 00:09

 45. En skam der ikke sejles i en fed Hornmine.

  Kommentar by Sindsro — 18. november 2018 @ 00:18

 46. Regeringen har helt utrolig travlt med at sende penge ud af landet. Man lader Ulla Tørsnæs sende hundredvis af millioner af kroner ned til 1O-2O forskellige lande i Afrika. Samtidig er der massefyringer og andre nedskæringer på vej til de danske hospitaler.

  Den ene dag taler Lars Ulykke om at økonomien er BOMSTÆRK. Den næste dag er der pludselig ikke råd til at beholde 4OO sygeplejersker. Man vil dog sikre at det ikke kommer til at gå ud over patienterne. Ha ha ha ha ha ha ha! Hvor er regeringen dog flink og morsom.

  Men der er noget som ikke stemmer. Og nu vil man så have endnu flere omkostningstunge og voldelige typer fra Afrika og Pakistan osv. hentet til Danmark. Og oppositionen S, SF, R og badutspringer-partiet mv. er med på idéen.

  Det hele virker mere og mere sindssygt.

  Kommentar by tp — 18. november 2018 @ 01:23

 47. At hjælpe muslimer til en civilisation med frihed og demokrati er som at bede frihed og demokrati til at begå selvmord. Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna.

  Kommentar by Michael Unna — 18. november 2018 @ 07:42

 48. Annoncen kan også pt. ses i bannerreklame-udgave på fx JP.dk

  Kommentar by Hertz — 18. november 2018 @ 07:55

 49. Vores demokrati fungerer EKSTREMT DÅRLIGT. Danskerne er aldrig blevet spurgt om de ønskede at Danmark skulle fyldes med muslimer. 95% af danskerne har ingen interesse i at Danmark afrikaniseres og islamiseres. 95% af danskerne ønsker ikke kriminaliteten mangedoblet. 95% af danskerne har det ikke godt med at der bruges mindst 2OO milliarder kroner om året på indvandring og fjollede projekter, fordi det har forringet velfærd og sundhed m.m. som konsekvens. Men ved brug af løgnepropaganda, censur og fortielser har man skjult indvandringens negative og farlige konsekvenser for store dele af den danske befolkning.

  De fleste politikere er nok ikke dummere, end at de forstår at den korrupte indvandrings-industri skader danskerne. Men det er de åbenbart ligeglade med. For nu vil man i Marrakech skrive under på at vi skal have endnu mere indvandring og endnu mere censur.

  Er demokratiet blevet et fup og humbug demokrati? Er en kommunistisk/radikal ødelæggelse af Europa, Danmark, Sverige og Norge i gang? Se Snaphanen, den korte avis, 180 grader og 24nyt.dk.

  Kommentar by Bent Nielsen — 18. november 2018 @ 08:07

 50. Det er en udbredt holdning, at hele migrationen bygger på falske eller manglende identiteter, falske, fabrikerede historier, grådige advokater og forretningsfolk inden for menneskesmugling og såkaldte menneskerettigheder, ideologiske medier og aktivister og ikke mindst velfærdsstaters godhedsindustri, der ikke kan få nok i at ekspandere trods massive underskud på statsfinanserne.

  Når man ser, hvor meget dette migrationskonglomerat gennem svindel trækker stadig flere milliarder ud af de vestlige samfund, er det nærliggende, at smarte finansfolk og banker tænker, at det kan vi da også og begynder så at svindle med udbytteskat. ‘Hvis de andre kan lukrere så fedt på svindel, så kan vi da også’.

  Kommentar by traveler — 18. november 2018 @ 08:44

 51. Hvornår skal menneskesmugleren Gucci Helle i spjældet?

  Kommentar by Revisoren — 18. november 2018 @ 08:58

 52. Det er faktisk meget nemt at udrydde venstrefløjen. Udsult den!

  Når den ikke længere kan få penge fra folk eller fra det offentlige så forsvinder den.

  Start med at ændre indsamlingsloven så gadehvervning/ facing bliver forbudt. Alle NGOer lever fedt af det.

  Nedlæg DR, Kvinfo og menneskerettighedsinstituttet. Fjern Dansk Flygtningehjælp fra Flygtningenævnet, hvor den sidder i strid med forvaltningslovens habilitetsbestemmelser.

  Fjern politisk korrekte virksomheder og organisationer fra råd og nævn.

  Mulighederne er uendelige. Kom nu igang.

  Kommentar by Acharya Tuisto — 18. november 2018 @ 09:41

 53. #26. Enig, men der kan de jo ligesom ikke rende rundt og kneppe mindreårige piger og ungersvende af udenlandsk herkomst i flæng, som jo efterhånden er et veldokumenteret fænomen blandt NOG’erne i den slags hjælpeorganisationer.
  https://www.youtube.com/watch?v=5467sG33SqU

  Kommentar by Kimski — 18. november 2018 @ 11:44

 54. DET VIL VÆRE GLIMRENDE og til gavn for utallige danskere, hvis vi fik nedlagt DR, Kvinfo og Menneskeretsinstitutet og Dansk Flygtningehjælp mv., men problemet er jo at det vil de gamle partier absolut ikke medvirke til. Disse partier er jo så degenerede og korrupte, at de hellere vil lefle for madam Merkel og EU, end varetage det danske folks interesser. Fra Christiansborg får vi ingen hjælp, for Borgen er blevet en højborg for umoral, kommunisme, feminisme, gak-gak humanisme og alle mulige former for mandatsvig og perverse initiativer.

  Det er nu definitivt bevist af: at regeringen VKLA agter at underskrive en Merkel- og EU-traktat i Marrakech, som om tre uger vil forpligte Danmark på 86 forskellige punkter. Forpligte sig til hvad?

  Jo, man vil love at arbejde for meget mere indvandring fra Afrika og Arabien. Flere hundrede millioner afrikanere og arabere vil man fragte til Europa ved brug af kæmpefærger og store skibe. Oveni forpligtes Danmark til at bekæmpe sit eget demokrati ved at indføre omfattende CENSUR af ytringsfriheden og al demokratisk debat.

  VKLA vil altså skrive under på en traktat, som i realiteten afskaffer demokratiet, og forpligter Danmark til at nedlægge sig selv, og blive til en multi-etnisk afrikansk/arabisk region under styring fra Berlin og Bruxelles.

  Læg mærke til at DR/TV og ingen papiraviser har bragt noget om denne totalitære og anti-danske traktat. Ingen har spurgt Lars Lusk om hvorfor han vil nedlægge nationen og fædrelandet, hen over hovedet på det danske folk. Og hvorfor han vil have Danmark til at blive en kopi af Sverige? (hvor et folkemord er begyndt) Eller hvorfor man uafbrudt sender millioner og milliarder af kroner til udlandet, når der mangler penge til sundhed og social velfærd.

  Et jordskredsvalg er nok den eneste mulige redning. Smid de gamle partier ud, og få nye ind. Selv DF synes jo at støtte Vs vilde planer.
  Men uden en stor folkelig indsats med uddeling af løbesedler og pjecer mv. bliver valget nok et flop. (se Snaphanen osv.)

  Kommentar by Bent Nielsen — 18. november 2018 @ 12:06

 55. Eller hvorfor man uafbrudt sender millioner og milliarder af kroner til udlandet….. når der mangler penge til sundhed og social velfærd herhjemme i Danmark, hos os selv, hvor hundredtusindvis af danskere lider under alle mulige forringelser og sparekrav m.m.

  Kommentar by Bent Nielsen — 18. november 2018 @ 12:12

 56. Læger uden Moral kommer vel også på finansloven ligesom DDR.

  Så må dhimmierne til lommerne uanset hvad…

  Kommentar by Revisoren — 18. november 2018 @ 12:20

 57. Der er ikke noget overraskende i, at Læger uden Grænser har lavet denne manipulerende annonce. Godhedsorganisationerne lever af at manipulere naive mennesker med vildledende budskaber. Nogle gange mere elegant end andre gange. Det aktuelle budskab: “Der er danskere, der hader, at vi yder lægehjælp til alle uanset religion og hudfarve” er en lidt klodset løgn. Den kan let skydes ned, som mange her i tråden allerede har gjort, fordi det man har kritiseret dem for er ikke lægehjælp, men menneskesmugling.
  At de har udvidet deres forretning fra kun at yde lægehjælp til vildt fremmede til nu også at omfatte menneskesmugling, bør heller ikke overraske. At yde uegennyttig lægehjælp til vildt fremmede bliver i længden trættende, da det grundlæggende strider mod menneskets naturlige instinkter. Man hjælper nogle gange sine egne uden bagtanker, men sgu da ikke vildt fremmede med mindre man får noget for det i en eller anden form. Da godhedsmennesker i sagens natur er idealister, som i min bog er en form for karakterafvigere, kan betalingen for al deres selvopofrelse meget vel bestå i den publicity, prestige, indflydelse, magt, donationer, rejser, oplevelser, spænding, sex som deres aktiviter kaster af sig til dem selv. Projektet med at sejle rundt i Middelhavet og bedrive menneskesmugling under påberåbelse af høj moral hævet over lov og ret passer derfor perfekt ind i forretningsmodellen.

  Kommentar by JMR HH Jr — 18. november 2018 @ 13:01

 58. -> 52. Lige præcis, godt skrevet

  Kommentar by Martin — 18. november 2018 @ 16:20

 59. # 52

  100 % enig.

  Spot on!

  Kommentar by Revisoren — 18. november 2018 @ 16:43

 60. > Acharya Tuisto 09:41

  Facere/hververe kan nemt undgås: Man stiller blikket på uendeligt og signalerer med hånden, at de skal flytte sig, problem solved.

  At nogle NGO’ere lever fedt af det – hvilket de jo må gøre, ellers ville de ikke betale facerne (fækalierne, som jeg kalder dem) – skyldes danske idioter, øh intelligensmæssigt udfordrede, som så kan pudse glorien.

  Jævnfør den danske lektor eller noget, der i Politiken for nylig selvfedt berettede om, hvordan han og hans familie hver måned donerede mindst kr. 3000 til disse NGO’ere, der holder liv i negrenes ufattelige formering.
  Det blev han nemlig “glad i låget” af. Og mente, at vi andre skulle gøre det samme….

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. november 2018 @ 17:04

 61. LUG er ultimativt er dobbeltmoralsk foretagende, samme gælder øvrige NGO foretagender. At Helle der angiveligt er social og demokrat, udøver menneskesmugling, i hvert fald indirekte, er næppe strafbart, i hvert fald vil Helle med garanti ikke blive forsøgt straffet. Den med at give den som hjælpsom læge/sygeplejerske i brandpunkter, men ikke ønsker at yde en indsats i nettoområder i Danmark, viser tydeligt dobbeltmoralen. Føj og atter FØJ.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 18. november 2018 @ 17:05

 62. # 57, hr. Petersen

  Jeg husker at TV-vært og fotomodel Sarah Grunewald i programmet Kender Du Typen stolt fortalte den undrende pøbel, at hun ofte betaler over 5.000 kroner om måneden til diverse “hjælpeorganisationer”.

  I sidste måned blev den feterede frøken Grunewald erklæret personligt konkurs med en skattegæld på 2,2 millioner kroner…

  Kommentar by Revisoren — 18. november 2018 @ 17:12

 63. Ja, der er vel ikke så meget mere at bemærke(?) – Det skulle da lige være, at jeg begrundet i egen nydelse, vil tilføje, at Jakob Egholm Feldt, er et ualmindeligt klamt og frastødende, dumt svin!

  Kommentar by T. Flodur — 18. november 2018 @ 17:40

 64. Tror det ville være godt, hvis vi kunne ændre bevisbyrden ved folketingsvalg, således at i stedet for at stemme om, hvad politikerne postulerer, de vil gøre efter valget, så i stedet stemmer om, hvad vi vil gøre ved regeringen efter, at vi har set hvilken politik, de har påført os imens, de var ansat. Der kunne så være 4 muligheder: Belønning, Løn, Ingen Løn eller Henrettelse.

  Kommentar by Jack Nille — 18. november 2018 @ 17:43

 65. Den globalistiske, såkaldte humanistiske elite hader nationer og folk, og de æææælsker mest af alt sig selv og deres indbildte godhed og pirres ved deres eget hykleri.

  Kommentar by tilfældig — 18. november 2018 @ 18:10

 66. Ja, nu har de islamliderlige tosser fra Amnesty også sat hæderskvinden Aung San Suu Kyi i skammekrogen, bare fordi hun har smidt de voldelige Rohingya-muhammedanere på porten i Burma.

  FN, Amnesty, Læger uden Moral og Red negerBarnet er gemene terrororganisationer.

  Kommentar by Revisoren — 18. november 2018 @ 18:23

 67. Til mit indlæg 17:04 kan jeg tilføje, at den selvfede er ‘Professor i Filosofi med speciale i bioetik og straffeetik’, naturligvis på Roskilde Storcenter aka RUC, og hedder Thomas Søbirk Petersen.

  Fæhovedets vrøvl ligger på Politiken dateret 10. november 2018, bag betalingsring.
  Hovedmodtageren af hans selvfede hjertensgodheds velgørenhed er Læger uden grænser. Han glemmer i øvrigt liiige at fortælle, hvorvidt han trækker beløbet fra i skat, hvilket giver mening, hvis man som han betaler topskat.

  Fordi man “…bliver glad i låget, og at det giver livet mening, hvis man donerer til velgørenhed”.

  Nix, hr. Ruc-professor: Man støtter en voldsom befolkningstilvækst i Afrika ved at fragte overskuddet til Europa, hvor dette overskud glimrer i kriminalitetsstatistiken.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. november 2018 @ 18:42

 68. Hvis de så i det mindste bare tog afsted til deres yndlingslande og blev væk for evigt.

  Kommentar by Flaskeposten — 18. november 2018 @ 19:12

 69. Thomas Søbirk Petersen …

  For nogle år siden skrev han debatindlæg om, at menneskeheden skulle medicineres, så den blev mere menneskekærlig og altruistisk.

  Videnskaben skulle være langt fremme i projektet, sagde han.

  Højre- og nationalt-orienterede har nogle samfundsskadelige sygdomsgener.

  Forestillingen er, at en pille kan sætte dem ud af kraft. At en pille kan gøre højreorienterede venstreorienterede.

  Hvis man for eksempel giver en DF-vælger denne pille, så bliver han/hun socialist, støtte af EU, masseindvandring og islam.

  Thomas Søbirk Petersen tror på pillernes kraft. For mig er han en slags venstreorienteret Frankenstein.

  Jeg mner, at professorater fremover skal godkendes politisk af Christianborg. Vi må af med de antidanske propagandister som Thomas Søbirk Petersen.

  Kommentar by np — 18. november 2018 @ 19:20

 70. Feminismens uhyggelige virkninger i Sverige, kan man nu læse om hos Snaphanen. Der er også noget om oprørstendenser i Tyskland og Frankrig, og om risikoen for borgerkrig, fordi mange er hamrende utilfredse med Merkels og de rødes folkefjendske politik.

  Kommentar by tp — 18. november 2018 @ 20:36

 71. Hos 18O grader er der noget om at Samuelsen fra LA og “Hjoten” fra V er ude på at få Danmark endnu mere ind under EU. Black Pigeon har barske film om Europas og Merkels kurs mod barbari, undergang og massedød.

  Kommentar by tp — 18. november 2018 @ 20:46

 72. Polen siger NEJ til EUs krav om islamisering. Kæmpedemonstrationer i Polen siger fra overfor Merkel, og brænder billeder med hendes portræt.
  (you tube: Poland says NO to islamisation) Også Ungarn og flere andre lande siger fra.

  Men Lars fra V vil den 10. december skrive under på at Danmark skal være en filial af Afrika….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kommentar by P Jensen — 18. november 2018 @ 21:53

 73. Også tyskerne har fået nok af Merkel. Hun er blevet buhet ud ved flere lejligheder. Se film som “Merkel betrays the german People”, “Store protester i tyske byer”, “Merkels migrant crisis”, “Terrorister har dræbt hundredvis af europæere, og har overfaldet/mishandlet tusinder af børn, kvinder og mænd”, “Blod vil flyde som floder i gaderne”, “Europas sælsomme død”, se Black Pigeon og rebel media.

  Kommentar by P Jensen — 18. november 2018 @ 22:47

 74. Så havde gode gamle Freud alligevel ret med sin teori om dødsdriften, identificeret som denne uforklarelige drivkraft i de barnløse ledere i Europa, der får dem til at træffe ukloge valg, der fører os alle mod selvdestruktion. Og ganske bizart at de ligefrem vil opføre en ceremoni d. 10. december til ære for selvdestruktionen.

  Kommentar by traveler — 18. november 2018 @ 23:38

 75. Hjemme hos os støtter vi ikke økonomisk – når de kommer med raslebøssen ved vores hoveddør – Læger uden grænser, Dansk Flygtningehjælp, Folkekirkens Nødhjælp og Røde Kors. Det gjorde vi tidligere for en del år tilbage, men da disse organisationer nu driver aktiv politik og nogle direkte landsskadelig virksomhed og andre kriminalitetsformer, ja så er vi stoppet med bidrag.

  Kommentar by Erik Skifter — 19. november 2018 @ 00:05

 76. Identitær Aktion mod Læger uden grænser

  https://identitaer.dk/2018/danskhed-er-en-sygdom-fn-har-kuren

  I øvrigt er organisationen (med)stiftet af den franske Jødiske politiker Bernard Kouchner.

  Læger uden grænser er dog under stærk kritik af zionistiske kredse for ikke at tage de ellers i disse kredses sædvanlige særlige hensyn til Israel.

  Kommentar by Balder — 19. november 2018 @ 10:53

 77. De dør heldigvis en del af dem og det kan ikke undgås.
  Vi bliver så heldigvis sparet for en del voldtægter og anden form for kulturberigelser.

  Kommentar by Sindsro — 19. november 2018 @ 20:39

 78. Læger uden skib?

  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11017848/italienske-myndigheder-vil-inddrage-redningsskibet-aquarius

  De italienske myndigheder har givet ordre til en beslaglæggelse af redningsskibet “Aquarius”, der er drevet af nødhjælpsgrupperne Læger uden Grænser (MSF) og SOS Mediterranée.
  Skibet anvendes til at samle nødstedte migranter op i den centrale del af Middelhavet. Det har ifølge myndighederne illegalt skaffet sig af med farligt affald.
  Skibet ligger for øjeblikket i dok i den franske havneby Marseille, så ordren om en beslaglæggelse bliver ikke umiddelbart udført.

  Kommentar by Erik — 20. november 2018 @ 20:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper