19. november 2018

Libak om Marrakesh-erklæringen: “… hviler på den præmis, at migration er positiv og skal fremmes.”

Der er bevægelse i Venstre med folketingskandidater som Mads Fuglede og Anna Libak. Her sidstnævnte i Berlingske – En migrant er en fremmed, du ikke har mødt endnu.

“Siden flygtningekrisen i 2015 har regeringer over hele EU utrætteligt gentaget, at det gælder om at få skilt flygtninge fra migranter. De første behøver vores beskyttelse og kan blive – i hvert fald til faren driver over. De øvrige har ingen ret til at være her.

Men det bliver sværere at argumentere for, hvis landene skriver under på FNs nye migrationspagt ‘Global compact for safe, orderly and regular migration’ ved en stor ceremoni 10-11. december i Marokko.

For pagten hviler på den præmis, at migration er positiv og skal fremmes. Mere af den, tak!

Allerede i præamblen slås det således fast, at formålet med pagten er at sikre, at migranter fremover ikke skal stilles ringere end flygtninge. For i dag er det kun flygtninge, der er beskyttet af de internationale konventioner, mens migranters retsstilling er langt mere usikker. Det skal pagten lave om på.

Spørgsmålet er så, hvad der egentlig menes med migranter. Og der menes efter alt at dømme alle migranter fra hele verden, der ikke har haft held til at blive anerkendt som flygtninge. Anderledes kan man dårligt forstå ordene om, at staterne forpligter sig til at yde den fornødne støtte til enhver, uanset migrationsstatus, der bliver udsat ‘for nogen form for diskrimination’ eller udnyttelse eller misbrug, herunder f.eks. ‘migranter, der er blevet udnyttet og misbrugt af menneskesmuglere.’

… en tid, hvor hele det politiske landskab i Vesten er i opbrud, ikke mindst som følge af modstanden mod yderligere indvandring, er det faktisk ret frisk at udfærdige en pagt, der anpriser den.”

(Global Compact for safe, orderly and regular migration aka Marrakesh-erklæringen, 2018; Foto: UN.org)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96513/trackback

35 Comments »

 1. Deporter alle muslimer til helvede, alle politikere til Mellemøsten.

  Kommentar by Jack Nille — 19. november 2018 @ 05:34

 2. Hvor er de søde. Trutmund og hjertegestus. De må komme fra lande og kulturer og samfund, hvor man laver trutmund og hjertegestus til hinanden fra morgen til aften.

  Jeg må erkende at jeg indtil nu ikke har fattet bjælde af nogetsomhelst. Farvel Uriasposten.

  Kommentar by BE — 19. november 2018 @ 05:54

 3. Ja, det er godt nok hæsligt og skræmmende.
  Det bliver ikke morsomt for vore børn og børnebørn, der skal forsørge blodtørstige muhamedanere og vilde negere ad libitum.

  Kommentar by Knud Madsen — 19. november 2018 @ 06:59

 4. Jamen hvis Politikerne mener det, bør de spørge sig selv, hvorfor det så næsten kun er Muhammedanere der flygter fra Deres eget selvskabte helvede? At nogle politikere ud fra denne FN erklæring fra Marrakesh mener at Muhammedansk befattigelse er godt, burde de flytte derned i stedet for at lyve om tingenes tilstand for os andre. Så kan de forpagte dem selv til shariahelvede, men lad være med at lade det gå ud over os andre. Støt SIAD. Trods alt. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2018 @ 07:06

 5. Godt sagt, Anne Libak!

  Kommentar by Anonym — 19. november 2018 @ 07:09

 6. Fine ringe på de to perkere, burde de ikke være konfiskeret ved grænsen? Nej nej Støjbergs stramninger bliver jo aldrig ført ud i livet

  Kommentar by redneck — 19. november 2018 @ 07:26

 7. Perkerpartierne og perkeraviserne arbejder tæt sammen om at Morten Perkergård skal til Bruxelles og Kristian Perkerjensen skal være perkerminister i Perkermark, også med ihærdig støtte fra PR perkerradio.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. november 2018 @ 08:03

 8. Venstre tiltrækker de kandidater, der egentlig er DFere, men hvis forfængelighed forbyder dem at stille op for partiet. På den måde har selve modstandsbevægelsen en indflydelse udover den, der kommer til udtryk i de egentlige modstandspartiers mandatantal. Problem 1 er bare, at Venstres elite er fanatisk føderalistisk. Problem 2 er, at fanatismen gør, at de ikke fortæller det, for det skader målet at være åben om, at hver afstemning skal bondefange os ind i et fait acoompli i form af Det Nye Europa. Derfor skal der en revolution til, før Venstre på ny kan blive et dansk parti.

  Lars Løkke Rasmussen og jeg ved ikke, hvad vi skal stemme om næste gang. Men vi ved, at han stemmer Ja, og jeg stemmer Nej. For vi er nemlig begge to helt klar over, hvad afstemningen handler om.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. november 2018 @ 08:10

 9. Herved gives den budhhistiske landsleder Aung San Suu
  ,”Den internationale spark perkerne tilbage til perkerland” prisen for at rense Burma for invaderede perkere fra Bangladesh.

  Lars Løkke kom ikke i betragtning til prisen. “Latterligt af ham” udtalte komiteen, “han har intet gjort for at stoppe perkerflodbølgen”.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. november 2018 @ 08:15

 10. FNs nye migrationspagt ‘Global compact for safe, orderly and regular migration’ har sit grundlag i FN’s flertal af stater, der er FN’s (onde!:-) ånd.

  Der er nu 7.664.711.297 mennesker i verden og tallet stiger med 73 mio om året.

  Flertallet af landene i verden kan ikke stoppe befolkningseksplosionen og de kan ikke skabe produktion og beskæftigelse til deres egne befolkninger, fordi deres kultur samfundsskadeligt er baseret på religioner som f.eks islam. De fleste er desuden styret af diktatur og tyranner, der sidder tungt og fedt på magten.

  De dominerer FN og mener selvfølgelig, at vesten, der skaber produktion og beskæftigelse til deres egne befolkninger, skal løse deres befolkningsproblem ved at modtage og forsørge deres overskydende befolkning, så de ikke selv behøver at ændre deres kultur, som samfundsskadeligt er baseret på religion f.eks islam.

  Alt efter hvorfra man ser det, kan man kalde det et eksporteventyr eller et eksportmareridt! :-)

  Kommentar by A-mad — 19. november 2018 @ 09:32

 11. 4, Michael Unna

  Du spørger, hvorfor det kun er muhamedanere, der flygter fra det selvskabte helvede.

  Det er fordi kristne, jøder og andre vantro forlængst er udryddet i helvedeslandene.

  Kommentar by Bastardo — 19. november 2018 @ 09:39

 12. I flere årtier har man nedrustet på atomvåben, og sørget for at slyngelstater ikke får fat i lortet.

  Nu har vestlige politikere fundet på at bruge mennesker som våben.
  De efterlader ingen radioaktivitet, men er mindst lige så dødelige.

  Kommentar by k.m. — 19. november 2018 @ 09:50

 13. >6 Hul igennem 08:03
  Just det. Man tror det er til at grine af. Men i virkeligheden er det den sørgelige sandhed.

  Kommentar by Nielsen — 19. november 2018 @ 10:21

 14. Sidder og venter på at lars is-kriger løkke og bøssepapen laver et foto magen til det som UN.org har lavet af de to fupflygtninge.

  Men heldigvis kommer det nok snart, og móske sniger den nekrofile franskmand sig med på billedet.

  Kommentar by Piphans — 19. november 2018 @ 10:22

 15. Hvad laver en skøn og klog kvinde som Anna Libak i et plumråddent parti som Venstre?

  Kommentar by Træt — 19. november 2018 @ 10:24

 16. Jeg tror jeg opretter en profil på ekstra bladets nationen for at læse nogle klogere kommentarer… Den aftale er det største vælgersvigt i danmarkshistorien fra et parti der gik til valg på det stik modsatte, og det eneste folk herinde kan kaste op over den, er forskellige versioner af “send perkere til perkerland”. Luk dog det kommentarfelt, det må være som at løbe et maraton med en evnesvag der klamrer sig til det ene ben.

  Kommentar by Per — 19. november 2018 @ 10:26

 17. Anna Libak og Marie Krarup har angiveligt været veninder gennem mange år.

  Men på grund af, at Marie Krarup ikke kører med på den almindelige hetz og uvilje i MSM mod Putin, så valgte Libak at bryde venskabet.

  Libak er åbenlyst ikke helt stueren endnu…

  Kommentar by Revisoren — 19. november 2018 @ 10:28

 18. Ekstra Bladet kunne lige så godt hedde Land og Folk, og jeg er sikker på chefredaktøren med glæde opretter et log-in til Per

  Kommentar by k.m. — 19. november 2018 @ 10:30

 19. DET PASSER FINT I MERKELS KRAM at få FNs blåstempling af hendes forsøg på at afsige en dødsdom over Europas økonomi, fred og civilisation. Men muslimske lande har et lille flertal i resterne af FN. Og dette lille flertal af afrikanske og arabiske lande ønsker selvfølgelig at afrikanisere og islamisere Europa. Og når de så får hjælp af småt begavede, korrupte, sindssyge eller forræderiske politikere og journalister, så kan vanvids-projektet jo køre afsted som smurt i olie.

  Det er dog ikke alle politikere og befolkninger i Europa der har ladet sig smitte med den selvmorderiske galskab. Ungarn, Polen, Italien, Østrig og Tjekkiet m.fl. siger NEJ til Marrakech planen. Og i Tyskland er der store protest-demonstrationer i gang. Noget tyder på at Merkel snart kan blive væltet.

  Man må undre sig over at Lars Luskebuks er så forhippet på den 1O. december at skrive under på den hjernedøde politik som planen er udtryk for. Sært er det også at DF endnu ikke har sagt klart fra.

  Ifølge en lang række iagttagere er Marrakech-traktaten (som danske papir-aviser og DR/TV har skjult og fortiet indtil nu) oplæg til Europas ødelæggelse. “En social atombombe mod Europa” er den blevet kaldt. Andre taler om at den vil destruere vores økonomi, velfærd, fred og sikkerhed. Nogle forudsiger at indvandringen af millioner og atter millioner af krævende, utaknemmelige, fanatiske, voldelige og agressive kulturfremmede vil føre til hverdagsterror og kæmpekriminalitet i første omgang……. og fattigdom, uro, sygdom og borgerkrig i næste omgang. Planen regner med at kæmpefærger kan transportere op til 8OO millioner arabere og negre til Europa på få år. At det ikke kommer til at gå stille af i vores byer og lande siger sig selv. I Paris, London, Malmø, Gøteborg og Stockholm er der allerede undtagelsestilstand og zoner med krigslignende tilstande.

  Der er dog også den mulighed at befolkningerne i hele Europa og Skandinavien vågner op og afsætter de retarderede, fascistiske eller sindssyge partier og politikere som går ind for denne folkemords-plan.

  Se Snaphanen og Black Pigeon om Merkel og den krigserklæring mod vores lande og befolkninger, som traktaten egentlig er.

  Kommentar by Ole Jensen — 19. november 2018 @ 10:36

 20. # k.m.

  100 % korrekt.

  Gammelkommunisten Poul Madsen har omformet Ekstra Bladet til en tro kopi af det hedengangne kommunistiske dagblad Land og Folk.

  I øjeblikket kører han kampagnen #NyDanmark i samarbejde med Özlem Cekic og reklamebureauet Gorilla Media.

  Kampagnen har åbenlyst til formål, at få islamiseringen af Danmark til at glide nemmere ned hos den uvidende pøbel.

  Kommentar by Revisoren — 19. november 2018 @ 10:45

 21. Lidt mere neger..

  http://www.lokalavisen.dk/112/2018-11-19/-12-årige-drenge-overfaldet-efter-biograftur-Udenfor-stod-tæskehold-klar-3548987.html?plista=lokalavisen

  Kommentar by Jp — 19. november 2018 @ 10:47

 22. Ude til højre i tviits kan man læse https://nyeborgerlige.dk/nye-borgerliges-tre-ufravigelige-krav-kan-sagtens-gennemfoeres/ ikke mange ord om udmeldelse af FN og EU. Danskernes Parti havde en sundere politik.

  Kommentar by Nielsen — 19. november 2018 @ 10:47

 23. FN migrationsaftalen.

  Uddrag af tekst fra Newspeek:

  – Dette betyder, at migranter forpligter underskriverne til at give migranter mange af de samme rettigheder, som flygtninge har i dag, herunder ret til at komme ind i vores lande, arbejde og optjene sociale ydelser. Disse ydelser skal migranterne oven i købet have lov til at tage med sig, når de forlader Danmark igen.

  Ordet “forpligter” fremgår 86 gange i aftaleteksten, som statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) vil underskrive på vegne af Danmark i december. –

  Hvis den skid til statsminister underskriver det her, betragter jeg ham som regulær landsforræder, der burde kunne retsforfølges ved en rigsret og dømmes skyldig herfor!

  Kommentar by Black Watch — 19. november 2018 @ 11:10

 24. Nu er det jo sådan at vi danskere her i vores eget land, af vores egen regering, er udsat for grov diskrimination, udnyttelse og misbrug. Vi må altså have ret til migrant-status. Men hvor skal vi flygte hen, nu hvor hele Europa er ved at blive kvalt af pladderhumanisternes godhed?

  Kommentar by tp — 19. november 2018 @ 11:25

 25. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/Qlz6p4/migranter-utsettes-for-rasisme-legen-ville-knapt-ta-paa-meg-da-jeg-foedte?utm_content=row-1&utm_source=vgfront

  – Jeg har opplevd rasisme fra dag én.

  Det forteller trebarnsmoren Nacha (32) fra Kinshasa i Den demokratiske republikken Kongo (DRC) da hun tar oss imot i en sliten boligblokk i utkanten av turistbyen Tanger i Nord-Marokko.

  Familien fra Kongo har vært i Marokko i syv år. Alle barna er født her, men ingen av dem er integrert i samfunnet på noen måte. Nacha opplever at de er uønsket:

  **********
  Jeg fatter sgu ikke de menneskers opførsel. De siger de er på flugt, og yngler som r….r, selv om de ikke har mad til børnene. Er de børn kommet til verden efter voldtægt?

  Nu sidder de fast i Marokko som ikke vil have dem, men de forventer måske at vi danskere stiller en fireværelses lejlighed til rådighed plus forplejning resten af livet

  Kommentar by k.m. — 19. november 2018 @ 11:36

 26. Mig en gåde at den overordentlig fornuftige Anna Libak har valgt Venstre som sit foretrukne parti…??

  Kommentar by frank mathiesen — 19. november 2018 @ 12:46

 27. # km k.m. 11.36: Hvilken avis har bragt historien? Var det Pollertiken?

  Kommentar by tp — 19. november 2018 @ 16:39

 28. Det er påfaldende så travlt de godgørende kliker har det med at have ondt af folk i Afrika og Mellemøsten. Men hvorfor har de ikke ondt af de utallige europæere og skandinaver som bliver ramt af de ulykker, sygdomme, voldshandlinger, terror-aktioner og sociale forringelser som indvandringen fører med sig? De “gode” sørger for at det udstilles når folk i fjerne lande har det hårdt, men når egne befolkninger lider under al mulig uretfærdighed, eller dør som følge af politisk, bureaukratisk og juridisk råddenskab, så bagatelliseres eller forties det som regel.

  Kommentar by tp — 19. november 2018 @ 16:56

 29. Nu hvor perkerne i deres hjemlande er løkkedes over evne med at udrydde deres kristne og jødiske skaffedyr. Er krybben nu tom, og de må søge mod nye græsgange, hvor de kan starte forfra på vanviddet.
  At ehvervslivet er så pjattet med importen af dødvægten, er svær at forstå.
  For nu, at sige det på en måde, så det måske bliver lidt lettere at fatte:
  Svarer det til, at alle elendige forretningsfolk, der er udygtige, og ikke selv magter, at drive forretning, har krav på at få ligelig del i de succesrige firmaers indtjening.
  Er det banalt nok forklaret til, at industriens jakkesæt begriber, hvad det er, de er så liderlige efter?

  Kommentar by White knight — 19. november 2018 @ 18:46

 30. Jeg forstår heller ikke Anna Libak hvordan hun kan melde sig ind i Venstre, dette efterhånden mere og mere skøre parti.

  Kommentar by ies — 19. november 2018 @ 19:18

 31. Karen Jespersen og Ralf Pittelkow foreslår i dag i Den Korte Avis, at der afholdes en folkeafstemning om Marrakesh-erklæringen.

  Konkret foreslår de, at afstemningen afholdes samtidig med det kommende folketingsvalg.

  Rigtigt godt forslag som NB kunne tage op.

  Kommentar by Revisoren — 20. november 2018 @ 09:44

 32. Anna Libak og Mads Fuglede er karrierepolitikere. Hvis man vil ændre Danmark i mere borgerlig retning søger man ind i Nye Borgerlige – ikke i karrierepartiet Venstre. De to ex-kommentatorer er ene og alene interesseret i en varm post med en god løn, og de ved hvilken slags retorik de skal slynge ud for at holde Venstre oppe i meningsmålingerne. Ingen tålmodighed eller respekt for snakke-karrierepartiet Venstre.

  Kommentar by Morten — 20. november 2018 @ 19:47

 33. I sig selv ville det være fornuftigt ikke at skelne mellem migranter og flygtninge, men resultatet skulle så være at de oprindelige folk fik ret til at gardere sig mod dem alle.

  Det er næppe en holdbar hypotese at tro på FN vil det godt for menneskene. Noget tyder på FN er styret af samme globalistiske magthavere, som gennem medierne propaganderer for multikulturel folkeblanding.

  Kommentar by perhag — 20. november 2018 @ 19:51

 34. #31 NB er jo ikke i Folketinget. Det er kun DF, der måske kan få det igennem. Men det kræver 60 mandater at få sendt et forslag til folkeafstemning, og det er svært at se, hvem der skal levere de øvrige 23.

  Kommentar by Odo — 20. november 2018 @ 23:39

 35. # 34

  Jeg er sgu da udmærket klar over, at NB – endnu – ikke er i Folketinget.

  Men NB ville kunne bruge kravet om en folkeafstemning som profilering op mod det kommende valg, da det uden tvivl vil være en vindersag blandt en stor del af vælgerne.

  Desuden har DF jo gang på gang demonstreret, at de er totalt impotente, når det kommer til konkret handling.

  Kommentar by Revisoren — 21. november 2018 @ 11:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper