14. november 2009

Det Radikale Venstre: Tilbud om haram-mad er et angreb på muslimer

Tidligere på ugen opfordrede Dansk Folkeparti danske kommuner til at indføre en kostpolitik, så der også fremover vil være tilbud om svinekød i de kommunale madordninger. 24 timer gav ønsket om kulinarisk mangfoldighed en negativ overskrift: Modstand mod tvungen flæsk, og lader De Radikale kommentere.

“De Radikales Kommunalordfører Johs. Poulsen, er stærkt uenig i DF’s forslag. Han mener, at DF går efter en bestemt befolkningsgruppe i samfundet. ‘Man går formentligt direkte efter muslimer…,’ siger han.”

Modstand mod særlige tilbud til muslimer er diskrimination overfor muslimer. Særlige tilbud til ikke-muslimer er hetz mod muslimer. Kun radikale kan gøre kulturimperialister til ofre.

Apropos.

 • 22/11-08 Uriasposten – Haram-mad hæmmer integrationen… (24 timer: Er der gris i din yoghurt?).
 • Oploadet Kl. 22:46 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/9653/trackback

  22 Comments »

  1. “Da mange af børnene i Guldregn kommer fra andre kulturer, har vi valgt ikke at have svinekød i børnehaven, ligesom vi kun serverer halal slagtet kød.”

   http://www.guldregn.kk.dk/om%20institutionen/kost.aspx

   I denne her er der dog ikke pkads til muslims. Ekskluderende som de røde kalder det:

   “I børnehaven Storken spiser vi ikke svinekød og heller ikke halalslagtet kød. ”

   http://www.storken.albertslund.dk/madpolitik.asp?sogeord=b%F8rnehave

   Demokratiske danskere må se at få ranket ryggen, så de ikke går og lader sig gøre til grin af izlamizisterne.

   Kommentar by Fritænker — 15. november 2009 @ 00:03

  2. Kan man ikke få nok idioti, så er her tåbernes vagtparade:

   “På debatmødet ”Racisme og Integration i Danmark”, 16. okt. i Verdens Kulturcenter i København, sammenlignede Chr. Br. Thomsen principielt Dansk Folkeparti, ikke med det tyske nazistparti, men med det danske nazistparti: ”Det er meget, meget svært, på det principielle plan, at se forskel på det danske nazistparti og Dansk Folkeparti, det er næsten umuligt.” Endvidere, talte Thomsen konkret om den danske stats håndhævelse af 24års reglen: ”Det er fuldstændig uhørt at en stat vil blande sig i hvem voksne mennesker må gifte sig med… Vi har ikke oplevet noget tilsvarende i Europa siden Nürnberg lovene under nazismen. Det er en lovgivning med nazistiske rødder.”

   Chr. Br. Thomsens hovedpointe: ”Der findes kun to anstændige partier i Danmark i dag: Det er de Radikale og det er Enhedslisten, det er de to eneste partier der går imod 24års reglen.”

   Udover Thomsen deltog, Rune Engelbreth Larsen, Asmaa Abdol-Hamid, sociolog og lektor ved RUC, Mustafa Hussain, Politikens kronikredaktør Anders Jerichow, direktør Torben Møller Hansen, Foreningen Nydansker, professor i Islam ved Kbh. Universitet, Jørgen Nielsen og Imam Abdul Wahid Pedersen. Hver især udtalte sig overfor et talrigt publikum på flere end 100 tilstedeværende.

   Racisme debatten er nu blevet til en 2 timer lang TV og Internet Streaming Video udsendelse, som kan ses og høres på: http://www.tvgaderummet.info
   , co-produktion fra seminar og paneldebat over emnet ”Racisme og Integration i Danmark”. Arrangør: ENAR (European Network Against Racism).”

   http://www.information.dk/215228#comment-183872

   Kommentar by Fritænker — 15. november 2009 @ 00:25

  3. Gu’ fanden går man efter muslimerne! Som om det skulle være et problem? Vi er jo inficerede med halal-kød overalt i Danmark, hvorfor helvede må vi ikke få vores bacon? Jamen fy-føj da, tænk hvis man har brugt den samme kniv til den slemme, slemme bacon!

   Bacon i salat, bacon i sandwich, bacon på varm leverpostej til julefrokost. Jeg, mine børn, mine børnebørn og oldebørn skal have lov til at nyde bacon!

   Forældre tvinges til at betale for elendige madordninger til deres børn, uden den sprøde og saftige bacon, men må til gengæld nøjes med kød fra dyr, hvis sidste oplevelse i livet var hån og spot fra imamens trylleformularer og besværgelser.

   Kommentar by Jakob — 15. november 2009 @ 01:10

  4. “Udover Thomsen deltog, Rune Engelbreth Larsen, Asmaa Abdol-Hamid, sociolog og lektor ved RUC, Mustafa Hussain, Politikens kronikredaktør Anders Jerichow, direktør Torben Møller Hansen, Foreningen Nydansker, professor i Islam ved Kbh. Universitet, Jørgen Nielsen og Imam Abdul Wahid Pedersen”

   Det er altid rart at have idioterne samlet sort på hvidt, Men hvor er hovedmanden-Seidenfaden??? Men det er sikert af strategiske grunde.

   Kun en enkelt kommentar. ”Det er fuldstændig uhørt at en stat vil blande sig i hvem voksne mennesker må gifte sig med…”

   Hvad ville der ske, hvis alle muslimer i Danmark uhindret kunne få deres giftefælle og senere deres familie til Danmark. Svar: Der ville indenfor få år blive fuldstændig kaos på alle sociale og kriminelle fronter. Danamrk ville gå helt op i limningen.

   Det er utroligt at voksne mennesker med mere end tre hjerneceller kan forstå så lidt, og se så lidt hvad der sker i deres eget land. Ovenstående gruppe er simpelthen en femtekolonnegruppe i det danske samfund. Det undrer mig dog at en ellers fornuftig mand som Anders Jerichow kommer i det selskab. De skulle alle sammen smides ud af Danmark.

   Kommentar by dommedag — 15. november 2009 @ 01:38

  5. Nu syntes jeg det er modbydeligt svinsk, at ikke-muslimer bliver tvunget til at spise dyremishandlet halal-slagtet kød, bare fordi en stærkt retarderet selvudråbt profet muhammed(må han sagte riste over ilden nede i helvede hos allah) har tvunget muslimerne til ikke at æde svinekød.
   Det kan ikke være rigtigt, at kun 2% af befolkningen(de bogstavs tro muhammed(får vi da aldrig fred, for det svin!)) skal bestemme kostplanen for de øvrige 98% af befolkningen.
   Det ulogisk! det ramlende vanvittigt, det sygt, det totalt latterligt.
   Giv mig min flæskesteg tilbage, NU!!!

   Kommentar by li — 15. november 2009 @ 04:26

  6. hvad med jøderne, de må heller ikke spise svin, hvorfor høre man aldrig de radikale gå i brechen for jøderne og deres religiøse følelser……….. NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHH JA, jøderne bliver jo ikke “stødt” hvis samfundet ikke kysser dem i røven, jøderne støtter næppe de radikale og religionen jødedom, lugter jo af Israel og lille satan kan radikale jo ikke støtte, fordi deres islamistiske støtter hader Israel

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 15. november 2009 @ 08:32

  7. Så er der jo Sikherne, der pr. automatik bliver katapulteret ud af deres tro, hvis de spiser halal-kød. De skal rituelt renses og undergå en ny dåb hver gang.

   Og hinduerne, der ikke må spise oksekød.

   Kommentar by Henrik — 15. november 2009 @ 08:41

  8. => 2
   Arrangøren: ENAR (European Network Against Racism). Hvem er det lige der er formand………….Bashy Quraishy. Ham med alpehuen.
   Så ved man hvordan dagsordenen er.

   Mvh. Vigilius Hafniensis

   Kommentar by Vigilius Hafniensis — 15. november 2009 @ 09:41

  9. Jeg synes nu at de radikale er slemme mod nogle muslimer. For nogle muslimer spiser svinekød – og drikker alkohol. Skal de ikke have mulighed for selv at kunne bestemme hvad de vil spise og drikke? Det synes jeg. Jeg synes også at alle andre skal have lov til at spise grisekød, hvis de ønsker det. Selv vil jeg også gerne have lov til at spise svinekød. Ingen jul f.eks. uden en god flæskesteg og ingen jule-, påske- og pinsefrokost uden rullepølse lavet af grisekød osv. Og små lune deller skal der selvfølgelig til. Sammen med øl og snaps forstås.

   Fint at Dansk Folkeparti laver god og livlig folkeoplysning om at svinekød dels er en fin traditionel dansk spise og at der intet problem er i at spise grisekød. Det ved som sagt også flere muslimer. Så Dansk Folkeparti er egentlig ved at udvikle sig til et nyt folkeligt og livligt folkeoplysningsforbund særligt for de mange danskere og tilflyttere, der lader sig styre af religiøs overtro og fordomme bl.a. når det gælder kød og alkohol.

   Godt at Dansk Folkeparti har valgt at tage denne oplysningsopgave på sig, for ingen andre vil – eller tør? Vi skal jo som samfund ikke hensynke i islamisk overtro hvad spiser, drikkelse og andre former for kultur angår. Jeg var lige ved at sige: Slip hestene løs, men ændrer til naturligvis til: Slip grisene fri. :)

   Jeg synes at Dansk Folkeparti nu skal gøre noget mere for at oplyse om at halal slagtning ikke er nødvendig og at det sågu’ er synd for dyr at skulle ende sine dage på den barbariske og ækle måde.

   Kommentar by Janne — 15. november 2009 @ 11:36

  10. DF’s forslag er selvfølgeligt blevet vinklet og udlagt som hetz mod muslimer, men skal man så hvad hvad ideen med forslaget reelt er synes jeg det ser noget anderledes ud end som fremlagt i medier.
   I mange københavnske skoler, børnehaver og daginstitutioner, og andre steder med større koncentrationer af “nydanskere” med muslimsk oprindelse har man såmænd allerede, og det har været sådan længe, reelt afskaffet svinekød i kosten af “økonomiske” og “praktiske” årsager.
   Ikke fordi svinekødet er dyrere, men fordi man mener det er for dyrt og besværligt at lave mad BÅDE til danskere og til nydanskere, så alle får “nydansker menuen”.
   Vores børn oplever så at flæskesteg, frikadeller osv, ikke er noget man spiser i det offentlige rum, men kun hjemme hos mor og far og helst bag nedrullede gardiner
   Skattekronerne går så i stedet til at indkøbe hallal kød da “det kan alle jo spise”. jeg har selv oplevet det i mine børns daginstitutioner, og der var ikke noget at gøre:
   Det er for dyrt og besværligt at lave “speciel mad” til danskerne, så alle børn får hallal platten i stedet

   Det DF prøver at komme i forkøbet med er bare en glidende udvikling i det offentligte rum frem mod at gøre svinekødet haram

   muslimsk intolerence bør ikke bruges som undskylding for at banlyse danske traditioner i det offentlige rum

   Heller ikke forklædt som “praktiske” løsninger

   Kommentar by J B — 15. november 2009 @ 13:13

  11. Jeg kan kun anbefale at lave “opdragelse” i ens nærområde.
   Find en delikatesse med lune deller – få en brandvarm hånddelle og gå så ind i en butik/kiosk hvor muslimsk kravl regerer. Gå lidt rundt, småspisende af dellen, smask gerne højlydt, sørg for at duften af svin bliver spredt i hele biksen. Når du er færdig, så smid papiret uset oppe ved kassen (helst under) og gå i igen UDEN at have købt noget.
   Næste dag du har frokost, tager du den næste araberbutik og besøger – det er alle pengene værd, især dem som tydeligvis viser stort ubehag ved at man gnasker en stor frikadelle i sig lige foran snotten på dem.
   ;-)

   Kommentar by Mike — 15. november 2009 @ 13:54

  12. ”Det er fuldstændig uhørt at en stat vil blande sig i hvem voksne mennesker må gifte sig med.

   Et lille hip til braad thomsen(manden der går ind for incest), staten incl enhedslisten og de radigale, går ind for at man ikke må gifte sig med sin søster ej heller med sin mor , og staen blander sig også i at man skal være myndig osv osv.
   Så hermed kan det fastslås at braad incest thomsen ikke kan stemme på nogen til næste valg, hvilket er en behagelig tanke,ikk!

   Kommentar by father — 15. november 2009 @ 15:21

  13. Det ender jo med at man skal hænge røde pølser og frikadeller op som julepynt for at provokere sammen med jule grisene og korset.

   Kommentar by flaben — 15. november 2009 @ 16:56

  14. Det er ligeså forkert at tvinge kristne til at spise halalkød, som det er at tvinge svinekød i muslimer.
   Der må være en valgmulighed i alle institutioner.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 15. november 2009 @ 17:51

  15. @Mike

   meget lettere: Tag hunden med, det behøver ikke at være en muskelsvumende en, en minipuddel er nok. Hunden er mere uren end svinet. Lær den at lystre havnet Muhammed.

   Kommentar by PeterK — 15. november 2009 @ 18:42

  16. Det er sikkert bare mig men jeg syntes godt nok kommentatorsporet her på Urias bloggen er under kraftigt fald i kvaliteten, anført af, eksempelvis, en “mike”.
   Det risikerer at ende som en tumleplads for landsbytosser og galninge af falkeøje kaliber, totalt blottet for relevant indflydelse, sørgelig historie.

   Kommentar by Anonym — 15. november 2009 @ 19:09

  17. Det kan og skal aldrig blive en opgave for en moderne, verdslig samfundsinstitution, at gå ind på den præmis der hedder, at noget kød er religiøst “rent” og noget kød er “urent”.
   Verdslige institutioner skal ikke underkaste sig 1.400 år gamle islamiske lovregler, heller ikke på bespisningsområdet. Madordninger skal ikke reguleres af religiøse forbud og påbud.

   Vil man have religiøst kød til sit barn, må man enten selv give barnet dette med i skole eller melde sit barn ind på en religiøs skole, hvor man indordner sig under religiøse forskrifter.

   Kommentar by Johansen — 15. november 2009 @ 20:58

  18. 16.Johansen

   Præcist !

   Det er ved at være blevet en forbandet uskik, at de offentlige institutioner retter ind efter de problemskabende muslimer.

   Det er da ubehageligt, når muslimer på vanlig vis kæfter op i den helt store stil, når de ikke kan få deres særønsker gennemtrumfet.

   Men et eller andet sted MÅ eftergivenheden stoppe!

   Og den kan passende starte med at de offentlige vuggestuer og børnehaver kræver at muslimer der vil, at deres børn IKKE spiser hvad de øvrige børn i vuggestuen/børnehaven spiser, kan tage deres egen mad med hjemmefra.

   Jeg ved fra velunderrettet kilde, at selv det at muslimske børns madpakker opbevaredes i et køleskab sammen med de ikke-muslimske børns udviklede sig til problemer som kun kunne løses ved, at muslimerne fik deres eget køleskab.

   Det er bedrøveligt som Danmark gradvist forandres for at tilfredsstille den relative lille gruppe af muslimske herboende.

   Hvad vil der ikke komme til at foregå, når antallet er blevet meget større ?

   Så nøjes man ikke med maden og des lige- men vil tage fat på de for danerne virkelig betydningsfulde områder, så som korset i Dannebrog.

   Jeg vil godt vædde på, at det sker – og så kan vi jo spørge Grønland om vi må lave et flag der har samme farver som deres, men hvor der er byttet om på det er hhv. rødt og hvidt.

   Eller vi kan nøjes med EU-flaget…. med et DK midt i cirklen af stjerner.

   Hvis muslimerne giver stjerne lov at blive på flagdugen!

   For de signalere inddirekte Jomfru Marias himmelske krone… tror jeg nok.

   Angående halal-oksekødet, så SKAL dyrene skydes med en boltpistol i pandebrasken inden de får halsen skåret over.

   Det mener jeg ikke er blevet tilladt at undlade.

   Kommentar by Vivi Andersen — 16. november 2009 @ 02:11

  19. “De Radikales Kommunalordfører Johs. Poulsen, er stærkt uenig i DF’s forslag. Han mener, at DF går efter en bestemt befolkningsgruppe i samfundet. ‘Man går formentligt direkte efter muslimer…,’ siger han.”

   Johs. Poulsen tror, at alle skal TVINGES til at spise svinekød, hvilket selvfølgelig ikke er tanken med forslaget. Men nu er han jo også radikaler.

   Kommentar by Anna Lyttiger — 16. november 2009 @ 02:24

  20. 16

   Johansen

   “Det kan og skal aldrig blive en opgave for en moderne, verdslig samfundsinstitution, at gå ind på den præmis der hedder, at noget kød er religiøst “rent” og noget kød er “urent”.

   Verdslige institutioner skal ikke underkaste sig 1.400 år gamle islamiske lovregler, heller ikke på bespisningsområdet. Madordninger skal ikke reguleres af religiøse forbud og påbud.”

   Det er god dansk, saglig og verdslig folkeoplysning.

   Kommentar by Janne — 16. november 2009 @ 12:04

  21. “De Radikales Kommunalordfører Johs. Poulsen….mener, at DF går efter en bestemt befolkningsgruppe i samfundet. ‘Man går formentligt direkte efter muslimer…,’ siger han.” Ups, troende jøder spiser jo heller ikke svinekød? (DF slår to fluer med ét smæk!?)Svinekødsracisme? De etniske danske børn må ikke spise svinekød, men skal tvinges til at spise muslimsk religiøst oksekød. De diskriminerer, hvis de smugler en leverpostejmad med i skole? Hitler spiste aldrig svinekød, drak alkohol eller røg tobak og han var jo en stor beundrer af islam og araberne – som gav asyl til mange naziforbrydere efter krigen – beundrer stadig “der Führer”. Man bliver, hvad man spiser?

   Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 16. november 2009 @ 12:07

  22. Enig 2.Fritænker om tåbernes vagtparade: “Chr. Braad Thomsen konkret om den danske stats håndhævelse af 24-års reglen: ”Det er fuldstændig uhørt at en stat vil blande sig i hvem voksne mennesker må gifte sig med… Vi har ikke oplevet noget tilsvarende i Europa siden Nürnberg lovene under nazismen. Det er en lovgivning med nazistiske rødder.” Vi tager den lige én gang til for prins Knud!: Der er ikke nogen, der blander sig i hvem de gifter sig med, MEN der er nogle regler for OM DE KAN BO I DK MED EN UDENLANDSK ÆGTEFÆLLE. De kan gifte sig med alle dem, de vil, i udlandet, nogen steder endda samtidig. Chr. Braad Thomsen har altid været komisk i sin hylende higen efter martyrium – han har nok altid været skabsmuslim?

   Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 16. november 2009 @ 12:23

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper