20. november 2018

Lillelund om Trads: “Han er Zelig, manden uden midtpunkt, der former sig efter omstændighederne…”

Niels Lillelund kommenterer David Trads’ folketingskandidatur – Kandidat til tiden (kræver login).

“Hvad mener ‘David Trads’? Alt mellem himmel og jord, han er derfor den perfekte kommentator. Han skoser burkaforbuddet den ene dag, dagen efter er han mest for. Han erkender, at mere indvandring, som han går ind for, skaber øget ulighed, men han elsker lighed og har i øvrigt kæmpet for det hele livet. Han mener både, at indvandring er en knaldgod forretning, men også at den ikke-vestlige indvandring er tidens største trussel, for det mener Mette Frederiksen, som han for ikke længe siden mente var en levebrødspolitiker, men som han nu ser som bærer af et storslået narrativ. Det sagde han i programmet ‘Lippert,’ hvor journalist Søren Lippert, selv tidligere socialdemokratisk kandidat, nu tv-vært, interviewede den tidligere TV 2-kommentator, nu socialdemokratisk kandidat ‘David Trads’. Forvirret? Fortvivl ikke, det hele handler om positionering, ingenting er for alvor, derfor har ‘David Trads’ også været i forbindelse med en række forskellige partier, det er hip som hap.

… ingen tvivl om, at ‘David Trads’ er den perfekte kandidat. Han er Zelig, manden uden midtpunkt, der former sig efter omstændighederne og veksler sømløst mellem at beklage sig over tonen og den personlige forfølgelse, men selv kaster om sig med ord som nazist, fascist, fremmedhader og meget andet; han er kandidat i netværkssamfundet, hvor man er, hvem man kender, og ingen tvivl om, at han kender flere end en eller anden ukendt dame, som ingen kender fra et sted, ingen har hørt om, så Socialdemokratiet gør klogt i at vælge ‘David Trads’, på en gang tidløs og kandidat til tiden.”

(Woody Allen som ‘Leonard Zelig’ i Zelig, 1983; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 13:12 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96553/trackback

37 Comments »

 1. Dér mistede Suicidalakrobaterne lige 100.000 stemmer…

  Kommentar by Voldposten — 20. november 2018 @ 13:22

 2. Hans avisprojekt varede kun 2 år og kostede i alt 1 milliard. Mon han bliver lige så dyr for Socialdemokratiet?

  Hans første forsidesensation.

  http://www.uriasposten.net/archives/3892
  Ammonitionen er et par videosekvenser optaget på DFU’s årsmøde i august, hvor der blev afholdt konkurrence i disciplinen: Muhammedtegninger.

  Kommentar by tavsen — 20. november 2018 @ 13:25

 3. Den fallerede “finansmand” Klaus Riskær Pedersen er også i gang med at indsamle vælgererklæringer til sit nye parti ved navn Klaus Riskær Pedersen.

  Det er efterhånden svært at skelne mellem satire og virkelighed i dansk politik…

  Kommentar by Revisoren — 20. november 2018 @ 13:31

 4. Jeg tror David Trads er marxist? Groucho Marx: Dette er mine principper. Hvis du ikke kan lide dem, så har jeg andre.

  Kommentar by A-mad — 20. november 2018 @ 13:53

 5. “Blowin’ in the wind…” Perleraekken af danske vindboejtler har faaet endnu et pragteksemplar tilfoejet…

  Kommentar by krassisten — 20. november 2018 @ 14:03

 6. Jeg har fulgt ham i et par aar,og nu dette med Riskaer,Danskerne har sgu tabt sutten,jeg siger ikke vi Danskere,men hele vores situation er ikke vaerdig,der er ikke nogen rygrad laengere

  Kommentar by dunk — 20. november 2018 @ 14:07

 7. Er man anti råbetårne, sorte slyngler og hovedkontor i central europa , så er der kun det yderste højre med dets fejl og mangler. Længere er den ikke.

  Kommentar by Flaskeposten — 20. november 2018 @ 14:14

 8. Hvis nogen skulle være interesserede i fallenten Riskærs nyeste projekt:

  http://www.stilop.dk

  Egentlig utroligt at han har tid til det, når man tænker på alle de børn, som han har avlet på diverse tomhjernede bimbos…

  Kommentar by Revisoren — 20. november 2018 @ 14:43

 9. Han ligner meget godt ..

  Kommentar by Jack Nille — 20. november 2018 @ 14:45

 10. Kilde: bt.dk
  “»Vi har lavet en arbejdsfordeling, hvor jeg har sagt: ‘Det er dig, der er 27, det er ikke mig. Jeg står fandeme ikke op klokken lort om morgenen og skifter bleer’,« siger Klaus Riskær Pedersen til Se og Hør.

  Den 63-årige forretningsmand beder også sin 35 år yngre kæreste, Anna Pia Lykke Ring (som netop er fyldt 28 år), om at forlade soveværelset, når knap to måneder gamle Adam skal have natmad. For han føler sig for gammel til at blive vækket flere gange hver nat, fortæller han til B.T.”

  Klaus Riskær har stiftet et nyt parti.
  Hvor får han kræfterne til det? hvis han ikke engang kan stå op om natten og tage sig af “bette-mand”

  Alt for mange sære eksistenser søger ind i Folketinget.

  Kommentar by k.m. — 20. november 2018 @ 14:55

 11. Er David Trads den uægte søn af Rasmus Trads?

  Kommentar by Revisoren — 20. november 2018 @ 15:22

 12. »Det, der er korrekt, er, at jeg tilbage i 2013 og 2014 talte med forskellige radikale kredse, som var interesseret, og vi diskuterede det. Men jeg endte med at sige nej tak,« siger David Trads til spørgsmålet om, hvorvidt han selv opsøgte Radikale Venstre i Frederikshavn for at melde sig som kandidat.

  Et af de daværende medlemmer af den lokale partiforening, Søren Petersen, hævder i en kommentar på Facebook, at Trads »forsøgte at blive radikal kandidat i Frederikshavnkredsen«, men han »blev vejet og fundet for let«. Søren Petersen ønsker ikke yderligere at kommentere sagen.
  https://www.berlingske.dk/danmark/for-fire-aar-siden-var-trads-naesten-radikal

  Kommentar by Jens — 20. november 2018 @ 16:04

 13. Niels Lillelund er som vanligt ætsende ond & knivskarp, på en gennemført kølig, afmålt & nærmest venlig måde.

  Kommentar by MFP — 20. november 2018 @ 16:04

 14. HVEM SKADER EGENTLIG DANSKERNE MEST?? De invaderende horder og bander fra arabiske og afrikanske lande, eller vores egne ministre og politikere?? Ja, foreløbig fører politikerne, for ofrene for deres skøre, usle, korrupte og forræderiske politik kan tælles i titusinder og atter titusinder. De har ødelagt store dele af vores velfærdssystem, sundhedsvæsen og infrastruktur m.m.m. De er ved at forvandle Danmark til en kopi af junglen, galeanstalten og rædselskabinettet Sverige.

  Men bare rolig. Ved hjælp af Merkels Marrakech traktat vil de nu sørge for at muslimerne snart kan indhente og overhale dem. Snart vil hundredtusindvis af danskere blive ofre for den blodige og rædselsfulde berigelse som er udtænkt af syge, røde, radikale og feministiske hjerner. Hvorefter politikernes småmyrderier og søde svinestreger nok vil gå i glemmebogen.

  Og til den tid vil V, K, S, R osv. nok igen stå frem og tilbyde at redde de sidste overlevende borgere og vælgere. Og David Trash vil nok blive den nye statsminister.

  Ja, politikerne har virkelig forstået at regne den ud.

  Kommentar by tp — 20. november 2018 @ 16:22

 15. David luftmaTrads. Rejsende i varm luft. En fløjtetønde med begge ben solidt plantet i luften – den varme af slagsen. Utroligt, at der er plads, og et udkomme til fjolser som ham.
  Det er som at se en gl. Western, hvor der altid indgår en omrejsende platugle, der sælger en magic potion, der svaret på det hele, og kurerer alt lige fra hold i nakken til tyndsk!d.
  En sand kapacitet.
  “Til lykke med Jer”!
  Ka’ jeg høre Sprit Bendixen sige til Mette F. om deres fremtidige pardans.

  Kommentar by White knight — 20. november 2018 @ 16:42

 16. Manden er åbenlyst radikal, men der er færre sikre kredse i mindre partiet, så det virker nemmere at komme ind i Folketinget som backbencher for Socialdemokratiet.
  Hvis der er en journalist til stede der ikke blot hepper på ham, som man så i seneste udgave af Bezzerwizzerne på TV2 News, så bliver Trads spurgt ind til, om han nogensinde selv har stemt socialdemokratisk..

  Kommentar by Jens — 20. november 2018 @ 17:09

 17. Det kan ikke komme bag på en, at en uvederhæftig journalist som David Trads, nu forsøger at stille sig op som politiker. Krage søger som bekendt mage.
  Man kan kun undre sig over, at liste A vil have sådan en mand på sit
  hold. Vi har hørt om alle hans udmeldinger om socialdemokratiske
  politikere, og det passer helt fint med den svinestreg han lavede i
  2003.

  Her lavede han et karaktermord på kirkeminister Tove Fergo´s særlige
  rådgiver Henrik Gade Jensen (HGJ), hvor Trads der var chefredaktør på Information, beskyldte HGJ for nazi sympatier + højreekstremisme,
  villigt sekunderet af Rasmus Linboe (journalist) og en såkaldt ekspert i højrebevægelser René Karpantschof.
  Alt viste sig som det pure opspind, hentet ud af den blå luft. Først i
  2012 undskyldte Trads udtalelserne på sin Facebook-profil med disse
  ord: “Jeg undskylder hermed overfor Henrik Gade Jensen, at vi dengang bragte historien, og jeg undskylder, at jeg ikke tidligere har beklaget den, skulle det vise sig, grundløse anklage.”

  Bliver Trads valgt ind på Hoppeborgen, vil han “smukt” glide ind i
  miljø, der passer til hans vidtløftige DNA, nemlig løgnen og
  forstillesen.

  Han er stanken fra den rådne efterbyrd fra 68èrne. David Trads er som journalister er flest, en skabning, som haster af sted på to ben, sammensat af tom forfængelighed, flygtige lyster, tåbelige tanker og en ballast af løgne, til enhver lejlighed.
  Det har aldrig været studenterhuen, der trykker de danske journalister. DT er så fedterøvssøgende, at han har tungen langt op i Mette Frederiksens tolvfingertarm.

  Kommentar by der Adler — 20. november 2018 @ 17:27

 18. Er der nogen der vil tage et væddemål? – Jeg påstår, at han ikke holder frem til valget! – Fru Frederiksen (som har et veludviklet snudeskaft) kan lugte en lort på lang afstand – Om lidt rammer færten af den her kæmpe bæ, udtænkt af retarderede alkoholikere fra Nordsjællands Storkreds, hende lige i smasken, og så ryger han ud som skidt fra en spædkalv!?

  Kommentar by T. Flodur — 20. november 2018 @ 17:52

 19. Når jeg kigger igennem 180 grader og deres kommentarer, så kommer jeg til at tænke, mon ikke det er regeringen og resten af folketinget, som skriver under pseudonymet Niels O?

  Kommentar by Jack Nille — 20. november 2018 @ 18:18

 20. Ole N?

  Kommentar by Hul igennem? — 20. november 2018 @ 18:42

 21. Hverken journalisterne, kommunisterne, politikerne eller socialisterne er bange for at blive lynchet, der er jo så fredeligt i andedammen.

  Kommentar by Jack Nille — 20. november 2018 @ 18:54

 22. David Trads er meget dygtig til at tale på en måde, der får ham til at lyde meget sympatisk. Det er et helt almindeligt psykopatisk træk.

  Kommentar by Ole o — 20. november 2018 @ 19:15

 23. Niels O. og 180°
  Er det et O for den tomme mængde han repræsenterer.
  Eller er O’et slet og ret hans roevhul?

  Kommentar by White knight — 20. november 2018 @ 20:30

 24. Der bør underskrives: se og hør videoen først.

  https://youtu.be/jm3Y6ME7CvM
  Migrationspakt stoppen! Bundestag ausgebremst! Petitionen ZENSIERT! Corinna Miazga

  Hvis det besluttet for en underskrift imod Migration så anvend linket.:
  https://www.skrivunder.net/stop_fns_migrationspagt.

  Kommentar by Sindsro — 20. november 2018 @ 20:42

 25. godt vi tager den ad to omgange.

  1.Der bør underskrives: se og hør videoen først.

  https://youtu.be/jm3Y6ME7CvM
  Migrationspakt stoppen! Bundestag ausgebremst! Petitionen ZENSIERT! Corinna Miazga

  Kommentar by Sindsro — 20. november 2018 @ 20:43

 26. 2.
  Hvis det besluttet for en underskrift imod Migration så anvend linket.:
  https://www.skrivunder.net/stop_fns_migrationspagt.

  Kommentar by Sindsro — 20. november 2018 @ 20:43

 27. Trads har været hele vejen rundt. Alle vegne er han, efter en tid, fundet for let.
  Det undrer, at Socialdemokratiet vil overtage denne nulbon.

  Men det er nok bare en midlertidig kærlighedsaffære i den lokale opstillingskreds. Mon ikke, trods alt, vælgerne dropper ham. Ellers gør Mette F det nok.

  Tak til 17, der adler. Godt skrevet.

  Kommentar by Bastardo — 20. november 2018 @ 21:04

 28. Noget der var utænkeligt få årtier siden, er blevet ikke bare tænkeligt, men meget aktuelt og sandsynligt.

  I nabolandet få km fra os, en lille smuttur over sundet, er en udskiftning og udryddelse af kulturen og befolkningen begyndt. Et folkedrab iværksat af kommunister, feminister og gakkede “humanister”, alle forklædt som godhedsmennesker. Hundredvis af borgere er allerede blevet myrdet, og tusinder vil følge efter.

  Efter den 10. december vil Danmark følge i de blå-gule fodspor. Regeringen vil i Marokko tilslutte sig Merkels EU-traktat om at flere hundreder millioner af arabere og negre skal flyttes til Europa, hvor de fra dag 1 skal have samme eller større ret end europæerne til boliger, menneskerettigheder, sundhedspleje, arbejdspladser, pengeydelser, førtidspensioner, og diverse andre tjenester og fordele. Oveni vil man indlede censur mod enhver form for kritik af EUs og politikeres dispositioner.

  Det ligner begyndelsen på et diktatur som ikke vil tage mindste hensyn til nationalstaterne, de lokale demokratier og de oprindelige befolkningers ønsker, meninger og kulturelle værdier.

  Politikernes store flertal er ligeglade med det danske folks fremtid. Men er danskerne selv også ligeglade? Vil de danske vælgere blive ved med at stemme på de samme partier som har ført nationen frem til afgrundens kant?

  Læs Selsing, Jalving og Uhrskov hos JP om den fordrivelse/udskiftning/udrensning af danskerne som er begyndt, og som vil accelerere efter den 10. december. Og læs Snaphanen, 180grader, den korte avis og 24nyt.dk.

  Kommentar by Bent Nielsen — 20. november 2018 @ 21:11

 29. #19 Hvorfor dog bruge tid på den side? Personen/personerne bag “Niels O” fik ødelagt siden, da sidens bagmænd ikke kunne finde ud af at håndtere ham.

  Kommentar by na — 20. november 2018 @ 21:46

 30. Niels O er Ole Birk Olesen

  Kommentar by Træt — 20. november 2018 @ 22:11

 31. Socialdemokratiets kredsrepræsentantskab:

  https://www.youtube.com/watch?v=ZqocG0RFEI0

  Kommentar by Hodja — 20. november 2018 @ 22:24

 32. Niels O er Simone er Simon Emil amitzbøl

  Kommentar by Ole o — 20. november 2018 @ 22:30

 33. Simon73/Simone er entydigt identificeret, og han er ikke Niels O

  Kommentar by Træt — 20. november 2018 @ 23:48

 34. Det folk ikke vil sige højt, fordi det er injurierende, er at Trads er psykopat. Længere er den ikke.

  Men læs, hvorfor Information fyrede ham, de udtrykker det samme men med lidt andre ord

  Kommentar by XX — 21. november 2018 @ 00:12

 35. Under “Flere kommunalt ansatte udsættes for vold og trusler” handler den sidste kommentar om det helt fantastiske FRÅS OG SVINERI med vores penge, som politikerne er skyldige i. Et pengesvineri som er årsag til at der mangler penge til sundhed og social velfærd, til skattelettelser i stedet for nye afgifter, til infrastruktur fremfor en svovlregn af nedskæringer og forringelser, til pristalsregulering af folkepensionen, osv., osv.

  Hvorfor har DF forresten ikke forlængst sørget for det sidste? Mange folkepensionister lever nu i fattigdom. Er DF endt som et parti der er sig selv nok? Hvorfor har de ikke sagt fra overfor VKLA forsendelser af milliardbeløb dybt ned i Afrikas jungler, ørkner og savanner?

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. november 2018 @ 01:15

 36. Flere og flere lande siger nu fra overfor den rablende vanvittige Marrakech traktat. Og hvis Lars Lusk regeringen skriver under på den, er der tale om at kaste det danske folk ned i rædslernes afgrund. Se den korte avis, og læs “ordet er frit” hos 24nyt.dk.

  Den 1o.-11. december kan der blive tale om det største svigt og forræderi i Danmarkshistorien.

  Læs også om Pape/VK som truer med 12 års fængsel for politisk ukorrekt debat og kritik. Eller se ang. Theresa May som nu viser sig at være sunket lige så dybt som madam Merkel.

  Kommentar by Ole Jensen — 21. november 2018 @ 03:00

 37. David Trash har også tidligere demonstreret sine store “evner” som forretningsmand.

  Tilbage i 2006 blev geniet ansat som chefredaktør på den nystartede avis Nyhedsavisen.

  Nyhedsavisen måtte dog lukke igen allerede i august 2008, efter et samlet underskud på omkring 1 milliard kroner.

  Så er det trods alt mere sikkert med et sæde i Folketinget, hvor kronerne automatisk tikker ind på kontoen…

  Kommentar by Revisoren — 21. november 2018 @ 12:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper