21. november 2018

Drukket af den islamiske kilde: 16 herboende pakistanere tiltalt for svindel for op imod en halv mia. kr.

Som Marie Krarup pointerede tidligere i dag på Radio24syv, så spiller det religiøse element en stor rolle for hvem de muslimske grupperinger vælger at hjemsøge. Ikke-muslimer er ikke de eneste ofre, men klart de mest udsatte.

Flere medier kan i dag berette, at Københavns Politi har tiltalt 16 herboende pakistanere for skatteunddragelse for op imod 500 mio. kroner. Blandt det beslaglagte er en Bentley, Rolex-ure og større beløb i kontakter. På et af politiets billeder, kan man desuden se en flaske kildevand – ikke den billige udgave fra Aldi, men Zamzams islamiske variant. Zamzam er vand tappet fra en kilde i Mekka, og har indenfor islamisk mytologi en helbredende effekt. I Danmark sælges de til 30 kroner per halve liter i Viomis Shoppen. Viomis betyder ‘Viden om Islam’.

En historie fra DR Online – Politiet tiltaler 16 personer i svindelsag til en halv milliard

16 personer og 3 selskaber er blevet tiltalt i en af danmarkshistoriens største svindelsager, som politiet har døbt ‘Operation Greed’. Sagen handler om enorme beløb, som ifølge DR’s oplysninger er genereret ved lavt betalt sort arbejde fra især nedbrydning, rengøring og transport på Sjælland.

Men i stedet for at betale skat og moms, er pengene kørt igennem skraldespandsselskaber, ud i vekselbureauer og tilbage i hænderne på bagmændene, som især kommer fra et dansk-pakistansk netværk, hvoraf flere har udenlandske pas.

– … Gennem knapt tre år er der blevet ført op mod 500 millioner kroner gennem kæden af selskaber. En stor del af pengene skulle have været indbetalt til statskassen, siger specialanklager Maria Cingari. …

I 2017 kunne DR Nyheder også fortælle, at den hovedmistænkte i sagen, en 45-årig dansk-pakistaner, mens svindlen mod den danske statskasse stod på, samtidig ansøgte om at få sin gæld slettet hos Sø- og Handelsretten.

Trods store protester fra kreditorerne fik dansk-pakistaneren i januar 2016 saneret sin gæld på over 115 millioner kroner. Samtidig var han ifølge Københavns Politi i fuld gang med at svindle den danske statskasse for mindst en halv milliard kroner.”

(Beslaglagt ift. razziaer; Foto: Københavns Politi, udsnit)

“Zamzam, brønd ved kabaen i den store moské i Mekka. … Under hajj (pilgrimsfærden) drikker muslimer vand fra Zamzambrønden, og det er almindeligt at bringe vand fra brønden med hjem til familie og venner.” (Den Store Danske)

(Zamzam, islamisk kildevand til salg i Viomis Shoppen; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 20:08 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96582/trackback

35 Comments »

 1. De er kommet for at tørre de vantro- kun imbecile politikere og journalister kan tro noget andet.

  Kommentar by BB — 21. november 2018 @ 20:15

 2. Er der navneforbud? Når hovedmanden har fået eftergivet så stor en gæld må det være muligt at finde navnet på ham,

  Kommentar by Odo — 21. november 2018 @ 20:16

 3. Deporter alle perkere og øvrige muslimer enten tilbage til perkien, hver og een, ingen undtagelser! Alternativt: Ekspeder dem direkte til helvede.

  Deporter hele den forræderiske politiske klasse, og alle deres gøgler-medsvingere direkte til den Saudiske sandkasse. Dump dem fra et fly ned i ørkenen, og lad dem nyde de planer, de har for os, nu bare påført dem selv istedet.

  Igangsæt øjeblikkeligt en storm imod hoppeborgen og begyndt at hive dem ud af deres kontorer on indsæt folkerepræsentanter, som kan begynde at kulegrave hele staten og al dens uvæsen og korruption fra A til Å, så vi kan finde ud af, hvad der skal ske med hele statsapparatet og embedsvældet og alle deres skurke.

  Kommentar by Jack Nille — 21. november 2018 @ 20:20

 4. Apropos Pakistanere kan det tænkes at Britta´s Pakistanske mand fik ideen og startede udpumpningen af de 111 millioner og at sønnen derefter “animerede” Britta til at fortsætte…
  Passer nok ikke bare fordomme…

  Kommentar by frank mathiesen — 21. november 2018 @ 20:31

 5. Igen ingen etnicitet på de anholdte, men de nægter sig skyldige. En muslim kan kun være skyldig blandt sine egne.

  Kommentar by Menig 442 — 21. november 2018 @ 20:46

 6. Gældssanering på 115 millioner som danskerne så skal betale for ham, det klarer SKAT da for ham med et snuptag! Jeg har sgu svært ved at vurdere hvem de mest kriminelle er her.

  Kommentar by Per — 21. november 2018 @ 21:02

 7. Viomis – er det ikke den suspekte “hjælpeorganisation”, hvor den folkekære islamist og IS-sympatisør Khalid Alsubeihi er dybt involveret?

  Jo, det er det!

  Ifølge Free Speech Blog har han desuden lige startet en forretning på Nørrebro, der sælger “halalsmørrebrød”.

  Hvor mange overførsler har Viomis mon modtaget fra Britta og hendes medsammensvorne døtre og svigersønner?

  Kommentar by Revisoren — 21. november 2018 @ 21:26

 8. Lad os se: Britta Nielsen er – så vidt jeg kan læse – 64 år gammel og kan derfor snart få folkepension.

  Alle hendes øvrige ‘indtægtskilder’ vil være indefrosne. Hun får dermed en yderst fordelagtig gældssanering, da der er ikke er den fjerneste sandsynlighed for, at hun nogensinde kan betale noget.
  Ud fra min erfaring med ældre gældssanerede borgere bliver det nok i omegnen af kr. 100/md i ca. 3 år.

  Jep, pengene er væk fra den danske statskasse, rimeligvis i sikker behold hos en eller anden pakistansk klan, hvis børn stadig bor i Danmark, og de får så overført gennem lidt hvidvaskning en hel del penge hver måned. Nørrebrogade er altid klar med et par moneytransfers af tvivlsom karakter. Kasseapparater, kvittering og visa/dankort-terminaler skal man nok lede længe efter.

  Problem solved for Britta Nielsen og hendes halvpakistanske børn og helpakistanske familie i øvrigt.

  Taberne: De socialt udsatte, som man gennem satspuljen forsøger at fodre med egen hale (Tak, Storm P.) og kan hygge sig på gaden i vintermånederne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. november 2018 @ 21:45

 9. https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11022269/mand-anholdt-i-sag-om-millionsvindel-over-for-socialstyrelsen

  Ny svindelsag – og selvfølgelig helt renset for hvem der er tale om!

  Men et forsigtigt gæt…øøhmmm bom bom – hvem plejer det så at være, når der ikke er nogen som helst oplysninger…?

  Kommentar by Black Watch — 21. november 2018 @ 21:46

 10. Da jeg først gang læste om denne type svindel, da var mit gæt at det foregik i det pakistanske kioskmiljø.
  Jeg var tæt på at få ret.
  Ufatteligt at meddele gældssanering til at sådan person med en så voldsom gæld til det offentlige (SKAT), altså vor allesammens pengepung.
  At hende Hella Joof ligefrem roser Britta Nielsen og andre tiltalte i svindelsagen hvor socialt udsatte rammes hårdest, det kan ikke undre.
  Ej heller undrer det mig at pakistanere er dybt indblandet i den svindelsag der nu er kommet frem i lyset.
  Gid fanden havde de politikere der stod bag den lovgivning der betød nærmest uhæmmet indvandring, samme gælder de politikere der stod bag palæstinenserloven.
  Føj for pokker.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 21. november 2018 @ 23:00

 11. Det er jo oplyst at der er tale om 16 pakistanere, kun mangler navnene. Men en gældssanering på 115 millioner kr? Det lyder underligt. Der er danskere med en gæld på en tusindedel af dette beløb som ikke kunne få gældssanering. Hvad med de kreditorer som blev snydt for over 1OO millioner? Gik de fallit eller hvad?

  Danmark ligner efterhånden en korrupt bananstat i kaos, hvor alting flyder og sejler. Har Chrborg styr på nogetsomhelst? Bortset fra svinestregerne overfor utallige danskere…. fra voldsofrene og de DSB-rejsende…. til folkepensionisterne, de boligsøgende og landets patienter, etc.

  Kommentar by tp — 21. november 2018 @ 23:14

 12. http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=238

  “Sura 33.27 Og Allah gav jer deres (de vantros) land, deres huse og formuer i arv, og land, som i endnu ikke har betrådt. Allah har magt over alle ting.”

  iSlammet er hjernevasket af sligt!

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. november 2018 @ 23:22

 13. Ps

  Og ja, jeg er sq ved at tro at alle på Borgen også er så hjernedøde, at de, i bar angst, er hoppet med på limpinden!

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. november 2018 @ 23:25

 14. Jeg må stille spørgsmålet: Hvad BØR tilfalde statskassen. Og medens jeg leder efter svaret vil jrg spørge dhimmistrisserne om de vil udvide operation grådighed til at omfatte, de politikere og embedsmænd som nyder godt af statskassens heldigvis og selvfølgelig svindende formue. Heldigvis fordi politikerne har skidt på os siden de kom på tinge og selvfølgelig fordi pengene ikke er ægte. Desuden er der det faktum at politikerne bruger pengene uden tanke for at det rent faktisk kræver slid og møje, at samle dem. Bare ikke for banker som printer dem (næsten) efter forgodtbefindende. Og når disse konspiratorer finder det nyttigt at forsvare deres falskmøntnerier, laver de nogen “løsninger” på deres selvskabte problemer. Planer, reformer og tiltag er nogle af de ord de får sjovnalister og offentlige personer til at iklæde deres åbentlyst dårlige idéer.
  Jeg vil anvendee Uhrskovs ord for at bringe aktualitet til denne kommentar: EU-domstolen og EU-kommissionen vil om kort tid sandsynligvis tvinge Danmark til at lade tusinder af tyrkere indvandre til Danmark som familiesammenførte. Det vil i givet fald ske, fordi EU-kommissionen mener, at ”familiesammenføring med en ægtefælle kun indebærer fordele for familielivet, for kvaliteten af opholdet og for integrationen af den tyrkiske arbejdstager i den medlemsstat, hvor vedkommende arbejder.”
  Denne anti-nationale holdning strider imod danskernes ret til selvbestemmelse. Den er i lodret modstrid med, hvad der kendetegner et frit folk. Danske politikere skal ifølge EU-kommissionen bindes til en overstatslig myndighed, der ønsker at ophæve nationerne og de frie mennesker, der bebor disse lande.
  Den danske regering må sætte foden ned ved at nægte at anerkende en myndighed, der ligger uden for Danmarks grænser. Som en selvfølge må den danske regering til enhver tid hævde dansk suverænitet på dansk grund.
  Derudover er Nedim Yasars eftermæle sagt af diverse af parnassets oversnyltere også et bevis på deres tåbelige og landsforræderiske virke.

  Kommentar by Nielsen — 21. november 2018 @ 23:30

 15. Løkke-Fonden lever tykt af berigelsen. Problemet er til at overse, hvis man ikke er sovset ind fra hæl til isse i satanisternes penge.
  Muhammedanerfrit Danmark.
  De skal UD…!

  Kommentar by Iznogut — 22. november 2018 @ 00:06

 16. Nogen vasker hænder ved håndvasken; andre vasker røv!
  Zamzam, ingen lort i røven, kun lort på pizzaen.
  Islamia Pizza-

  Kommentar by Hul igennem? — 22. november 2018 @ 00:12

 17. Vi ved allerede hvad vi skal gå efter. ☺ ☺ ☺ ☺

  Kommentar by Sindsro — 22. november 2018 @ 00:17

 18. Det er nu flot : en hoben perkere franarrer skattevaesenet 12,7 milliarder kroner ; en perker faar , paa et tidspunkt da han angiveligt allerede var i soegelyset for delagtighed i stoerre bedrageri , eftergivet 114 millioner kroner i gaeld . Hvem er i grunden en stoerre skurk : Britta Nielsen der bedrog socialstyrelsen for 110 millioner kroner , eller de nobelpris-kandidater der indvilligede i at gaeldssanere jubel-perkerens 114 millioner kroners gaeld ? Vist er pengene er vaek i begge tilfaelde , men de udgoer naeppe mere end portokassen sammenlignet med de svimlende summer skurkene paa Christiansborg i deres umaadelige visdom smider om sig med . Jeg gentager gerne mig selv : fisken stinker fra hovedet og hoermen er kvalmende…

  Kommentar by krassisten — 22. november 2018 @ 00:45

 19. EEN TING ER SIKKER: der er alt for mange rødradikale, feministiske og pladderhumanistiske kvinder med i politik. De har ødelagt Sverige, og er med Merkel i spidsen i gang med at svække og ødelægge hele Vesteuropa. Men lige som tyskerne i 1933 stemte sig til at komme i krig, til at få deres byer lagt i ruiner, til at millioner af deres børn skulle blive dræbt på slagmarken eller i brandstorme osv., således vil hovedparten af de manipulerede danske vælgere også vedblive med at stemme på de samme feminister, politikere og partier der har udnyttet, snydt og bedraget dem i årevis. Og resultatet vil blive vanvid, kaos, krig, fattigdom, sygdom og massemord.

  Efter journalisternes og de rødes nedbrydning af familierne, skolevæsnet, folkestyret og den demokratiske debat, er det kun et spørgsmål om tid, før det Danmark vi kender, vil kollapse og forsvinde. Civilisation og fred vil blive ombyttet til barbari og ragnarok-agtige tilstande.

  For ikke mange tager advarslerne alvorligt. Eller de hører dem aldrig, fordi de henter deres viden via DR, TV2, Pollertiken og Information mv. Derfor tror de stadig på Marianne Helved, Mette Frederiksen, So fie Nielsen, Inger Støjberg, Zenia Stampe osv. Derfor stemmer de stadig på Lars Lusk, Pape, Samuelsen, V, K, S, SF, LA og R osv.

  Det vil de nok blive ved med til Danmark er blevet et islamiseret og afrikaniseret, viljeløst og totaludplyndret vedhæng til EU. Ellers skal der ske et mirakel.

  Er nogen begyndt at uddele løbesedler? Er nogen begyndt at demonstrere mod Marokko-traktaten? Har nogen tænkt sig at lade sig inspirere af protesterne i Polen, Ungarn og nu 1O-14 andre lande?

  Danskerne vil antagelig lige som svenskerne hellere lade sig fordrive, udskifte og massemyrde, end de vil rejse sig fra sofaerne og lænestolene.

  Kommentar by Ole Jensen — 22. november 2018 @ 02:00

 20. Britta Nielsens svigersøn hedder Kian Omid Mirzada og har dannet par med Karina Jamilla Hayat siden i hvert fald 2005. Han er Afghaner..

  https://www.bt.dk/krimi/afsloering-brittas-svigersoen-bag-svindelfirma

  Kommentar by Martin — 22. november 2018 @ 05:03

 21. >20 Martin
  »Politiet gør alligevel ikke noget ved det. Så jeg bogførte det som tab og købte maskinen et andet sted,« siger han.
  Det ser ud som at min perkerluder-navnesøster har været særdeles entrepenant. Men som kommunalarbejder har hun jo haft tiden til det.

  Kommentar by Nielsen — 22. november 2018 @ 06:26

 22. Har altid vidst at perker pakkier’s grænseløse grådighed, kan få jøder og skotter) til at ligne ødelande og dårlige forretningsfolk. Hér er pakkierne helt uden for kategori. At Britta polka, er affilieret med en pakkibamse og har skidt 3 dejlige gøgeunger, kommer derfor heller ikke som den store overraskelse. Ej heller dette. Eller, at det er pakkier, der sidder på kioskmarkedet og vekselbureauerne/ Western Union money transfer. It all makes sense.
  De skulle tvinges til at spise en bowle hver med Chili Klaus’ finest. Så deres røvhuller blev lavet om til løfteraketter, der ville ku’ bringe dem tilbage til det stinkende roevhul på landkortet, de oprinder fra.
  Karrygule affald.

  Kommentar by White knight — 22. november 2018 @ 07:34

 23. Hvis vi tager de engelske grooming sager, hvor flertallet af tiltalte er “Asian”, kan man tænke på om noget lignende foregår i Danmark, ved siden af økonomisk kriminalitet.

  Kommentar by k.m. — 22. november 2018 @ 08:14

 24. Er det samme sag Asmaa Habdol-Amids mand er tiltalt i? Eller det er måske en anden sag, det er ret svært at hitte rede i hvem der er snuppet i bedrageri.

  Det er godt DR har lavet en serie om “mændene der røvede Europa”… .så ved vi hvem de skyldige er

  Allahu Akbar motherfuckere!

  Kommentar by redneck — 22. november 2018 @ 08:33

 25. Hvordan kan man undgå at støtte dette vanvid? Få et hallalmærke på alt det som støtter Islam. (Spis flæskesteg til jul). Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. november 2018 @ 09:20

 26. Begynder der at tegne sig et billede af, at Britta Nielsen er et naivt offer for en form for nederdrægtig ægteskabssvindel; alt orkestreret af den Pakistanske Lobby? – I gamle dage gik svindlerne efter piger der havde penge i strømpeskafterne, nu går de efter piger der har adgang til offentlige kontoer!?

  Kommentar by T. Flodur — 22. november 2018 @ 09:37

 27. Mekka er en fiktiv ahistorisk by ifølge den nye islam forskning hvor man bl.a mente at mosker vender mod Mekka, det gør de ikke da de fleste vender mod Petra, så kildevandet er nok just markedsføring.

  Kommentar by Moth — 22. november 2018 @ 09:50

 28. De drikker ikke af nogen hellig kilde, men af natpotten.

  Kommentar by k.m. — 22. november 2018 @ 10:02

 29. Som jeg ser det, har vi 3 forskellige sager, der ikke umiddelbart har noget med hinanden at gøre:

  1. Ovenstående paki-mafia-sag.

  2. Britta-sagen, hvor Britta og hendes døtre, søn og svigersøn er sigtet for forskellige forhold.

  3. Asmaa-sagen, hvor Asmaa Abdol Hamids mand er sigtet for at svindle Albertslund kommune.

  Det bliver naturligvis interessant at følge, om der alligevel er en sammenhæng i de forskellige sager.

  Kommentar by Revisoren — 22. november 2018 @ 10:05

 30. Tilgiv mig min svindende tillid til offentlige institutioner og statslige instanser , men lidt rettidig omhu ville paa indevaerende tidspunkt maaske vaere paa sin plads: Hvad med at rette kikkerten mod hoejere placerede danske kvinder i offentlig tjeneste , der har kastet deres kaerlighed paa charmoerer fra de varme lande ? Det skulle da aldrig vaere at Britta Nielsen sagen blot er toppen af isbjerget….

  Kommentar by krassisten — 22. november 2018 @ 10:33

 31. >26 & 29
  Det er ikke så fjern en tanke. Og det er nok ikke kun kvinder, der bliver hjemsøgt.

  Kommentar by Nielsen — 22. november 2018 @ 12:29

 32. Du har lige leveret dagens grin White Knight. Tak for det.

  Kommentar by Nielsen — 22. november 2018 @ 12:31

 33. @ 30 . Jo , og dog . Forsaavidt kriminel , bedragerisk energi angaar ,
  vil maend nok overgaa kvinder mangefold . Naar det gaelder et vist kvindeligt segment i offentlig tjeneste , der konsekvent lader sig besnaere af varme brune oejne fra de varme lande , konsekvent hopper paa alle bedyrelserne om evig kaerlighed og troskab og konsekvent lader sig benytte/udnytte , tror jeg det bliver det svaert at finde ret mange eksempler med modsat fortegn . Men de findes vel nok . Man kunne saa tilfoeje at saa megen blaaoejethed i sig selv tangerer det kriminelle og som saadan burde vaere strafbar…

  Kommentar by krassisten — 22. november 2018 @ 12:58

 34. De kan købe mit pis for 20 kroner flasken. Det er også helbredende.

  Kommentar by HP — 22. november 2018 @ 16:15

 35. Zam-zam. Det var det Abu Laban drak, da han havde lungecancer. Han døde alligevel.

  Kommentar by Hodja — 23. november 2018 @ 17:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper