21. november 2018

Berlin: Julemarked befæstet med jerngitre/sandsække, “… mehr als hundert quadratische Gitterkörbe”

For to år siden blev det berømte julemarked ved Gedächtniskirken i Berlin udsat for et terrorangreb, og Merkels nye multikulturelle virkelighed kræver en opdatering af kristne traditioner. Man kan stadigvæk drikke varm gløgg og nyde brændte mandler, men kun bag jerngitre og sandsække, der holder Koran-tro jihadister væk fra kulturkristne. Fra Berliner Zeitung – Der Berliner Breitscheidplatz wird immer mehr zur Festung..

“Seit Montag – fast zwei Jahre nach dem Terroranschlag – bauen Arbeiter an den Längsseiten des Platzes mehr als hundert quadratische Gitterkörbe auf und verschrauben sie miteinander zu einer langen Reihe. In die Körbe kommen mit Sand gefüllte Kunststofftaschen.

Die Längsseiten und Fußgängerzugänge wurden bereits mit extra Pollern versperrt. Die Kombination aus verschiedenen Absperrungen soll laut Senat einen in Deutschland bislang ‘einzigartigen Zufahrtsschutz’ gegen Terroranschläge mit bis zu 40 Tonnen schweren Lastwagen bieten.”

(Breitscheidplatz, Berlin; Fotos: Berliner Zeitung)

Oploadet Kl. 20:39 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96591/trackback

50 Comments »

 1. Sørgeligt syn…..!

  Kommentar by kent — 21. november 2018 @ 21:04

 2. Genialt Mutti! -Så har de skide tyskere ingen mulighed for at undslippe når et par fromme kulturberigere går ind i buret med deres AK47’ere eller bomber – de sidste endda med forøget effekt p.g.a. fordæmningen med sandsække. Oh, hvilken herlig massakre der her er lagt op til! – Hoch Mutti Merkel!

  Kommentar by Voldposten — 21. november 2018 @ 21:05

 3. Antifa, væmmeligboere, venstrefløjen og liberalisterne,dansk flygtningehjælp, 80% af regeringerne har fået den jul de ønsker sig. Glædelig jul.

  Kommentar by Flaskeposten — 21. november 2018 @ 21:06

 4. Voldposten — 21. november 2018 @ 21:05 Tænkte præcist det samme.

  Kommentar by Flaskeposten — 21. november 2018 @ 21:08

 5. Har de allerede opgivet princippet om åbne grænser, som de ellers påfører hele EU?

  Kommentar by Jack Nille — 21. november 2018 @ 21:13

 6. Den gamle Gedächtniskirche med alternative koranklodser. Christ, hvad blev der egentlig af “Wir schaffen das” fra 2015? Hvorefter Tyskland blot lod store dele af migrantstrømmen gå mod nord. Heldigvis gik de fleste mod Sverige. Som nu også har skærpet grænsekontrol:

  Selv skal jeg et smut til Malmö indenfor de nærmeste dage. Turen derover tager 10-15 minutter mere end turen tilbage, idet man – vi er vel i Schengen haha – skal pasvisiteres på udturen, mens dette ikke sker på hjemturen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. november 2018 @ 21:24

 7. Hvis man ikke vil beskytte sine grænser bliver man nødt til at beskytte hver eneste begivenhed, person eller virksomhed som ikke falder i islams smag – I al evighed!

  God Jul til Tyskerne.

  Kommentar by Santor — 21. november 2018 @ 21:38

 8. Det er sgu også sørgeligt at se koranklodser i gamle smukke Nyhavn.

  Man får lyst til at gå på Hong Kong Bar, og drikke hjernen ud…

  Kommentar by Revisoren — 21. november 2018 @ 21:39

 9. Grænserne skal være åbne, men julemarkederne lukkede.

  Kommentar by kenneth — 21. november 2018 @ 21:45

 10. “die mutti muss ganz stolz sein”
  P.

  Kommentar by Piotr — 21. november 2018 @ 21:54

 11. Jeg vil betakke mig for at blive spærret inde i sådan et bur.

  Kommentar by AN — 21. november 2018 @ 22:10

 12. Det er en ubærlig tanke, at dem, der står bag dette, ikke skal dingle dertil indrettede galger.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 21. november 2018 @ 22:24

 13. VI MÅ DA INDRØMME må at politikerne igen, igen har været de klogeste. Der er jo slet ikke brug for landegrænser, når man bare kan pakke hver eneste kirke, hver eneste plads, hver eneste bygning ind i gitre, hegn, betonklodser og sandsække. Og hver eneste borger kan jo bare gå med skudsikker vest, rustning eller ringbrynje. Hvor svært kan det være?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. november 2018 @ 22:25

 14. VI MÅ DA INDRØMME at politikerne igen, igen har været de klogeste. Der er jo slet ikke brug for landegrænser, når man bare kan pakke hver eneste kirke, hver eneste plads, hver eneste bygning ind i gitre, hegn, betonklodser og sandsække. Og hver eneste borger kan jo bare gå med skudsikker vest, rustning eller ringbrynje. Hvor svært kan det være?

  Og nu vil man i Marokko samles om endnu et genialt EU og Merkel udspil, der vil sikre at der vil blive brug for endnu mere “sikkerhed” og ubegrænsede mængder af mure, sandsække og afspærringsmateriel. Det vil give byggekoncernerne og cementindustrien gyldne tider, og BNP vil blive større.

  EU og Merkel har tænkt på alt. Kan godt forstå at Lars Lusk og co. har forelsket sig i Merkel.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. november 2018 @ 22:47

 15. I stedet for at bruge sandsække burde man “indlogere” Merkel, Juncker, van Rompuy og de andre fascistiske professionelle nassere, så de kan tage imod berigelsen med åbne arme.Jeg tvivler på at de vil blive savnet, og resterne af dem kan nemt fejes op og smides i nærmeste kloak.

  Kommentar by Elvadatter — 21. november 2018 @ 23:19

 16. Froe Weinachten!!!!!

  Kommentar by dunk — 21. november 2018 @ 23:25

 17. Alt dette er til Merkel´s ære for Beriger-importen. ☺

  Kommentar by Sindsro — 22. november 2018 @ 00:10

 18. Venligst se kl. O2.OO under “16 herboende pakistanere”.

  Kommentar by Ole Jensen — 22. november 2018 @ 02:06

 19. # 2 Voldposten – Godt tænkt. Gad vide om det tyske svar på PET har tænkt den tanke.

  Kommentar by Lightmann — 22. november 2018 @ 02:57

 20. hvis der blev plantet juletræer i sandposerne ville man næsten ikke lægge mærke til dem )

  Kommentar by poul sørensen — 22. november 2018 @ 05:28

 21. ==> nr. 19, Lightmann:

  Den tyske udgave af PET – Bundesamt für Verfassungsschutz – har, i lighed med PET, alt for travlt med at læse Fjæsbog og blogs som den nærværende for at opspore dissidenter og folk med forkerte meninger til at kunne tage sig af 5 millioner kulturberigeres gøren og laden. For eksempel har man just fyret chefen, efterom han havde den forvorpenhed at antyde, at det slet ikke var demonstranterne i Chemnitz, der lavde ballade, men derimod den tyske udgave af Enhedslistens Sturm-Abteilung.

  Han er nu afløst af en muslim.

  Desuden har man nok regnet ud, at nogle kulturberigere er en kende tilbageholdende i den rette tro, og derfor tøver lidt med at ville gå i gang med defloreringen af de 72 jomfruer. Og da man i disse kredse er velforsynet med missionsgrej, er det meget nemmere at gå en tur ad Ku-damm, Nürnberger Strasse eller Budapester Strasse, mens man varper et par håndgranater ind over hegnet med sandsækkene. Så kommer man heller ikke selv til skade…

  Hvis man ellers er nogenlunde ferm til at kaste med ting og sager. Og det er muslimer jo.

  Kommentar by Voldposten — 22. november 2018 @ 05:38

 22. Så meget for kystsikring. Eller er det for at holde næste terrorepisode væk fra Tysklands hovedstad? Eller hvad fet nu er hovedstaden i bundenrepublikken hedder. Og glædelig jul til dig Flaskeposten.

  Kommentar by Nielsen — 22. november 2018 @ 05:49

 23. Deutscher Weihnachtsspaß!? – Hvad bliver det næste: Hvad med adventskranse bundet af pigtråd?

  Kommentar by T. Flodur — 22. november 2018 @ 06:03

 24. Eller hvad med kors bundet af piberensere?

  Kommentar by Nielsen — 22. november 2018 @ 06:39

 25. Tommy Jørgart 22:24
  Ja, hvad blev der af pianowire og kødkroge?
  De var populære i landet engang. Har jeg ladet mig fortælle.
  Utroligt den grimme frastødende schlampe er gået fri indtil videre.
  Da hun tonede frem på skærmen forleden flankeret af vor hjemlige bilagsdværg – Lusk I véd. Fik jeg et flash back til de ældre 007-film. Med sin ucharmante påklædning lignede somiklen grangiveligen een fra Spectre. Hun opfører sig også sådan.

  Kommentar by White knight — 22. november 2018 @ 07:11

 26. med HENDES ucharmante

  Kommentar by White knight — 22. november 2018 @ 07:13

 27. Samme type barrierer som man anvender i krigszoner.

  Kommentar by Erling — 22. november 2018 @ 07:25

 28. Kommentar by White knight — 22. november 2018 @ 07:11

  Du skriver: Ja, hvad blev der af pianowirer og kødkroge?

  Når muslimsvinene kommer til magten bliver musik og hermed klaverer, flygler og grise forbudt!

  Kommentar by Black Watch — 22. november 2018 @ 07:45

 29. Black watch 7:45
  Simply can’t wait…eller noget.

  Kommentar by White knight — 22. november 2018 @ 08:01

 30. Vent og se.
  Tror ikke de får lokket mange Juleturister ind i den dødsfælde.
  Faren – og reminderen fra tidligere vil være åbenlys, når de ser “fæstningsværket”.
  Julen handler bl.a om hygge.
  Det hér, er det stik modsatte.

  Kommentar by White knight — 22. november 2018 @ 08:08

 31. Beviset for at kristendommen er fredelig når den forskanser sig på denne måde…. totalt modsat fredens religion

  Kommentar by redneck — 22. november 2018 @ 08:44

 32. Politiet dummer sig igen:

  Ifølge Berlingske er en ung mand af marrokansk afstamning “smuttet” fra fængselspersonalet i Nyborg.

  Den undvegne fange er iført håndjern og blå joggingdragt!

  Luk dog politiet helt ned, før de gør sig selv endnu mere til grin…

  Kommentar by Revisoren — 22. november 2018 @ 09:17

 33. DER VAR ENGANG da kristendommen ikke var helt så svag, slatten, handlingslammet, feminiseret, blødsøden, slap og selvudslettende tilbageholdende som i dag. Det var dengang tungt rytteri i 1683 fejede den muslimske belejringshær væk fra Wien. 3O.OOO polske riddere i panser og plade jog den fjendtlige styrke på over 1OO.OOO islamister på vild flugt. Med sværd og lanser reddede man Wien og hele Europa fra muslimsk besættelse, og fra nedslagtning af europæerne. Se “Husaria” eller “And then the winged hussars came in” på you tube.

  Kommentar by Ole Jensen — 22. november 2018 @ 10:02

 34. Mest farlige er afviste asylsøgere. Hvis de myrder, begår terror osv. sanktioneret i deres religions navn får de godt nok et langt fængselsophold, men i mellemtiden øges deres chancer for permanent opholdstilladelse. De skulle slet ikke have muligheden for at komme ind i landet for at søge asyl.

  Kommentar by traveler — 22. november 2018 @ 10:17

 35. DEN HÆRSTYRKE som med kong Sobiesky i spidsen jog osmannnerne og muhammedanerne på flugt med historiens største kavaleriangreb, var en kristen hærstyrke som ikke ville finde sig i islamisk undertrykkelse af de kristne lande. Læs selv om det sammenbidte og heltemodige forsvar af Wien, som dengang var porten til Europa. Et forsvar som forhindrede at millioner af europæere blev henrettet eller gjort til slaver.

  Kommentar by Ole Jensen — 22. november 2018 @ 10:35

 36. Kvadratisch, praktisch, gut!

  Hvem kan så forlange mere. I øvrigt må jeg nævne, at Breitscheidplatz uden disse forhindringer også tidligere var et mareridt i november og december. Og sådan set året rundt.
  Ren turistfælde aldeles uden charme. Hvorimod julemarkederne i fx Lübeck, Hamburg og Rostock har noget rart over sig.

  Københavns koranklodser er i bedste fald ligegyldige, da de fleste let lader sig skubbe bort af fx en lastvogn med sneskovl eller noget. Tror såmænd, at selv en LandRover med kraftig kofanger kan mase sig igennem.

  Den mest trafikerede perron i Danmark er s-togs-perronen på Nørreport. Den er meget smal, og rummet dernede er ekstremt kompakt, så en sprængladning vil få enorm effekt.

  Javist, der er også lidt klodser oppe i terrænniveau, men løsningen er simpel: Klæd dig som hjemløs, hvilket ikke vækker opsigt dér, brug en indkøbsvogn, som du har stjålet i Netto eller Irma, fyldt med hjemløseposer indeholdende ‘biiip’.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. november 2018 @ 10:38

 37. NU HAR VI SÅ den modsatte situation, hvor kommunister og feminister, med Merkel i spidsen, vil udlevere vores lande til invasion, besættelse og islamisering. En situation så dum, katastrofal, selvmorderisk og skingrende sindssyg, at verden aldrig har set magen.

  Hvorfor en række lande nu siger fra. Men Lars Lusk fremturer på hele Danmarks vegne.

  Kommentar by Ole Jensen — 22. november 2018 @ 10:43

 38. #10.38 Hvor smart er det at give anvisninger på hvordan man bedst udfører idiotiske og meningsløse voldshandlinger??

  Kommentar by Ole Jensen — 22. november 2018 @ 10:48

 39. > Ole Jensen

  Mon dog ikke selv den mest retarderede og indavlede muslim fra de varme lande selv kan regne dén ud? I øvrigt var det ment som en serviceoplysning til Kling & Klang samt Dupond & Dupont. Hvis de ellers har tid til den slags mellem citronhalvmånerne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. november 2018 @ 11:00

 40. >36 Ole Jensen
  Er der ikke rigelig med anvisninger på det på modkræft.dekå?
  Og nu har omkring 10 speltmødre m/k slået fast at lider af danskhed er syg, kan man ane på noget ude til højre. :-D mske kan vi spare sammen til en flaske hostesaft til ham.

  Kommentar by Nielsen — 22. november 2018 @ 12:21

 41. Modkraft.dk krakkede i januar 2017…

  Kommentar by Revisoren — 22. november 2018 @ 12:25

 42. Hvis de brugte burene til islamisterne, så kunne vi andre hygge os meget mere.
  Der er jo mange motorbaner i Tyskland, der kunne sagtens laves “kør en islamist over”-shows hver eneste uge. Ide efter Rakmanilov.
  I Rom’s storhedstid slagtede man samfundsfjender hver uge, til stor underholdning for romerne.
  Og i Tyskland er der meget at underholde med.
  Vild m svans. kagebageklappe og roadkilltruckers ville være sikre hit, også her i Danmark.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. november 2018 @ 13:40

 43. Kan det tænkes at lille Lars Lusk konverterede til islamismen, da han var i Afghanistan? Madam Merkel, Theresa May og Inger Støjberg er alle tre fotograferet begejstrede og storsmilende, mens de krammes af muslimer. Måske vi alligevel slet ikke er ofre for kommunister, rødfascister, feminister og gak-gak humanister, men at der ganske enkelt er tale om en hemmelig sammensværgelse af konvertitter?

  Kommentar by Ole Jensen — 22. november 2018 @ 13:53

 44. #39 kl. 13.4O har fat i noget med sine glimrende forslag til underholdningen i lange kedelige week-end’er.

  Men desværre vil det nok blive en slags omvendte shows. Hvis de selvmorderiske vælgere bliver ved med at stemme på de gamle partier, er det nok nærmere de kristne, de vantro, de urene, de utilpassede, de lidt uheldige og alle som var de forkerte steder på de forkerte klokkeslet, som vil ende under firhjuls-trækkerne og i blodsprøjtende gladiatorkampe i sportsarenaer.

  Kommentar by Ole Jensen — 22. november 2018 @ 14:05

 45. Hvem gider gammeldags hyggelig og fredelig jul?
  Nej, vel, nu har vi nemlig kultur-beriget jul med hegn, gitre og bevæbnede vagter, meget mere cool! Juhu!

  Kommentar by HN3 — 22. november 2018 @ 14:37

 46. # Ole Jensen 13:53

  Det korte svar er, at Løkke, Merkel og May er liberale, men at du ikke forstår, hvad det vil sige.

  Ja, to af dem er endda konservativ-liberale.

  Merkel er eksempelvis bekendende evangelisk-luthersk kristen og har et konservativt syn på ægteskab og familieværdier.

  Liberale er tilhængere af åbne samfund med tolerance og ytringfrihed. De ønsker en globaliseret verden med frihandel og mobilitet for individet.

  De går ind for multikultur. Storbyerne i England og Tyskland er multikulturelle samfund.

  De er ikke forrædere af den liberale ideologi. De er hverken røde, jøder eller kryptomuslimer. Nej, de inkarnerer selve kernen i den liberale ideologi.

  Forstå det dog nu.

  Kommentar by np — 22. november 2018 @ 14:55

 47. liberalisme = nazisme, det er ikke så svært, forstå det nu.

  Kommentar by Jack Nille — 22. november 2018 @ 20:22

 48. tp (13:53). De politikere, du nævner, er ikke liberale. Du skriver: “Liberale er tilhængere af åbne samfund med tolerance og ytringfrihed.” Det er rigtig nok, men liberale vil insistere på, at det skal foregå på egen regning og risiko. Liberale har ikke noget ønske om, at verden skal være globaliseret. Frihandel har intet til fælles med fri indvandring. Det første er ønskeligt og skal gøres muligt med en dertil indrettet infrastruktur, som næppe kan garanteres uden en stærk stat. Det sidste ville ikke kunne finde sted, hvis fx negre og arabere skulle efterspørges på markedsvilkår. Det er ikke liberal politik at lade vildt fremmede mennesker underholde af vor fælles kasse. det er den værste form for kollektivisme, vi endnu har oplevet. Ægte liberale vil forlange, at en fælles kasse for det første skal være ganske lille og for det andet kun stå til rådighed for anliggender, der absolut må være fælles, såsom forsvar. Du udviser en forståelig vrede mod de forklædte liberale, men de er altså ikke liberale. Det er en ubærlig tanke, at de skal klare frisag ved de tilstundende folkedomstole.
  Læs venligst op på, hvad kernen i den liberale ideologi er, tp. Du og jeg er på samme side. Og jeg er liberal.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 22. november 2018 @ 20:57

 49. #Tommy Jørgart 20:57

  “Liberale har ikke noget ønske om, at verden skal være globaliseret.”

  Virkeligheden er, at markedet er globaliseret. Danske virksomheder flytter arbejdspladser til Østeuropa og Asien. Samtidig efterspørger de veludannet arbejdskraft fra hele verden.

  Liberalismen handler om at maksimere profitten. Nation og befolkning er underordnet. De nationale grænser er forhindringer. Dansk Industri og Dansk Erhverv er vel nok de mest indvandrings- og asyl-positive røster i den danske debat. Venstre har fulgt deres ønsker og lavet ordninger, så de syriske migranter kan få jobs foran danskerne.

  “Frihandel har intet til fælles med fri indvandring.”

  Jo, det har det. Arbejdskraft er ifølge liberalismen at opfatte som en vare. Frihandel er, at varer møder færrest mulige forhindringer. Ergo fri indvandring, fri migration. Og det er også derfor, at Løkke uden moralske skrupler skriver under på Marokko-aftalen om migration fra Afrika til Europa og dens forsøg på knægtelse af ytringsfrihed, hvad angår kritik af masseindvandring.

  Men det er naturligvis rigtigt, at den liberale ideologi findes i forskellige variationer:

  Der er nyliberalismen: minimalstaten eller natvægterstaten. Der går man ind for åbne grænser, men lukkede offentlige kasser. (Det er naturligvis ikke realistisk, nationen vil flyde over med hjemløse kriminelle fra aller verdenshjørner).

  Der er også en mere national orienteret liberalisme, hvor det nationale sættes over det internationale.

  Det er så ikke tilfældet med partiet Venstre i Danmark under Løkke. Det er den rene vare. Den rene liberale ideologi. Og det har intet med kommunisme, nazisme eller kryptoislamisme at gøre, som geniet med de mange pseudonymer her på kommentarsporene ellers påstår 24-7.

  Kommentar by np — 24. november 2018 @ 13:05

 50. EU = fascisme np, det kan vi vist hurtigt blive enige om, alle herinde, selv dig – formoder jeg? :) Men understøttet af udyddelsesstrategi imod de nationale befolkninger gennem uhæmmet indvandring, så bliver det altså til nazisme, i min ordbog, den plejer at holde.

  Kommentar by Jack Nille — 25. november 2018 @ 03:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper