25. november 2018

Fahmy Almajid: “I Mellemøsten brænder vi de vestlige symboler… når vi ‘flygter’, så er det til Vesten.”

Som blogger har jeg ikke altid været vild med Fahmy Almajid, men lad endelig den bogaktuelle integrationskonsulent være en del af den kommende valgkamp-initierede repatrieringsdebat. Det kan selvfølgelig ikke passe, at Vesten sender vesterlændinge i krig i Syrien, alt imens Vesten giver asyl til syriske mænd, fordi de er flygtet fra militærtjeneste.

Fantastisk modig kronik af den kurdiske syrier Fahmy Almajid i Jyllands-Posten – Hvem skal genopbygge Syrien?.

“Asylpolitikken i Danmark er ugennemtænkt. Da tusindvis af syriske ‘flygtninge’ væltede ind over landets sydlige grænser, iværksatte politikerne en asylpraksis, som efter min mening har vist sig at være en fejl. Måske var de påvirket af krigsbillederne i medierne, men store områder i Syrien var ikke ramt af luftbombardementer og direkte krigshandlinger. I disse områder kæmpede syrerne som altid mere mod korruption, inflation og de høje priser på dagligvarer. Dette er årsagen til, at flugten til Vesten først og fremmest er en økonomisk flugt.

Der kommer måske ikke længere flygtninge hertil i samme omfang som tidligere, men de, der har fået asyl, vedligeholder strømmen, fordi de henter deres slægtninge hertil. De rejser til Syrien eller Tyrkiet for at blive gift, og med familiesammenføringsloven i hånden hentes kone eller mand til Danmark. Flygtninge bliver sendt på sprogkurser, men der mangler motivation hos en stor procentandel af dem. Der er travlt hos læger og psykologer, så man kan få en lægeerklæring med diagnosen PTSD, selv om de pågældende flygtninge kommer fra sikre områder i hjemlandet, og der bliver skudt mere på Nørrebro end i deres by i Syrien. De, som er ‘flygtet fra døden’ og har nydt sikkerheden i Danmark efter en familiesammenførelse, søger efterfølgende asyl; ikke på grund af sikkerheden, men pga. de fordele som en flygtning opnår.

I Mellemøsten brænder vi de vestlige symboler, træder på dem med vores støvler og kaster vores sko efter deres præsidenter, når de besøger vores hovedstæder. Vi bruger vores opsparing på pilgrimsrejser til Mekka, men når vi ‘flygter’, så er det til Vesten. … Vi er verdensmestre i at påtage os offerrollen og forlanger, at Vesten skal kæmpe vores kamp, mens vi sidder på vores flade og nyder livet på overførselsindkomst, som vi kalder for ‘løn’. Vi brokker os på kommunekontoret og kalder dem racister, når vi ikke kan få flere tillægsydelser i bistand. Den bistand, som bliver betalt til de, der har snydt sig til asylstatus. Bistandshjælpen, som bliver udbetalt til syriske flygtninge i Danmark, kunne mætte mange fattige familier i det nord- og nordøstlige Syrien og deres børn.

… Syrien har i dag brug for sine unge til genopbygning, men disse unge er i dag migranter. Nogle af områderne i Syrien er næsten tømt for mennesker. Op til 60 pct. af beboerne befinder sig i Europa. Hovedsageligt er det unge mænd uden uddannelse eller erhvervserfaring fra landområder. …

Jo mere kurderne forsøgte at rekruttere de unge kurdere, jo flere flygtede mod Vesten. Vesten gav de unge koden til at opnå asyl: ‘Jeg er blevet indkaldt, men jeg vil ikke i krig’. De søgte asyl på baggrund af, at de blev indkaldt til militærtjeneste. Enten hos regimet eller hos de kurdiske grupper YPG og YPD, som kæmper mod IS. Disse befriede blandt andet byen Raqqa, som var IS’ hovedstad. Der hopper kæden af. Hvorfor giver Vesten de unge syrere asyl, mens Vesten samtidig sender soldater af sted for at kæmpe mod terrorister?

I 2014 blev Kobani, en syrisk-kurdisk by tæt på den tyrkiske grænse, indtaget af IS, og i 2018 blev Afrin, ligeledes tæt på grænsen, erobret af forskellige bevæbnede grupper bl.a. Den Syriske Frie Hær under tyrkisk kommando. Begge byer blev erobret meget nemt, fordi dem, der burde have forsvaret byerne, har flygtningestatus i Europa. De kurdiske områder i det nord- og nordøstlige Syrien er mere eller mindre blevet skånet fra krig i alle syv år, bortset fra førnævnte Kobani og Afrin. Resten af området blev beskyttet af de kurdiske styrker. Men udvandringen mod Vesten fortsætter…

Dette skaber splittelse mellem dem, som blev i Syrien, og dem, som opnåede asyl og bistand her i Vesten. De to forfattere, Hjalte Tin og Nina Rasmussen, har for nylig besøgt det kurdiske område i Syrien og beskriver dette i deres bog ‘Dem der blev’. De mødte flere, som mente, at deres landsmænd har ladt dem i stikken ved at flygte i stedet for at blive og kæmpe. Forfatterne mødte også en kurder, som tidligere var flygtning her i Danmark. Han ville stemme på Dansk Folkeparti, hvis han havde dansk stemmeret, fordi mange af dem, han havde mødt på asylcentrene, fortalte fuphistorier for at opnå asyl i Danmark.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96649/trackback

28 Comments »

 1. Fahmy Almajid skriver vel stort set det som almindeligt velorienterede dansker kan læse sig til.

  Kun de er slavisk følger DR og Politiken vil måske blive overraskede, men de vil så benægte indlægget, og påstå at det er Fake News og at Trump eller Putin står bag.

  Kommentar by Anders Nielsen — 25. november 2018 @ 11:34

 2. Vi er i den grad til grin, spe og spot for vore egne penge. Møgdyrene må grine deres beskidte røve i laser over vor dumme naivitet.
  Det er jo iøvrigt også en sær forestilling mange i Vesten har om, at vi kan importere tonsvis af “højtuddannnede” folk fra de varme lande, som om uddannelsesmulighederne der er legio, samt at “flygtningene” skulle være ååååh så dygtige og veluddannede. Hvem skulle så i øvrigt genopbygge de forladte shitholes den dag de løber tør for krudt og kugler, hvis vi har taget disse genier?
  Der er dæleme mange idioter til i Vesten, ikke mindst blandt rødgardister og politisk korrekte.

  Kommentar by Knud Madsen — 25. november 2018 @ 11:47

 3. https://flygtning.dk/syrien-2018?utm_source=Adforms&utm_medium=Adforms&utm_campaign=syrien-appel-18

  Hjæææææææææææææææææææææææælp…man bliver fyldt med løgn!

  Store dele af Syrien er uberørt af krig og meget af landet er nu fredeligt, men krigshærget. De skal nok klare sig hen ad vejen.

  Kommentar by Black Watch — 25. november 2018 @ 12:03

 4. Indvandringspolitikken er ikke bare dårligt gennemtænkt. (eller er den netop koldt, kynisk og grundigt gennemtænkt af kommunister som Merkel og lignende?) Den er korrupt, radikal, kortsynet, tåbelig, forræderisk og selvmorderisk. Læs på Snaphanen og black pigeon om den djævelske og altødelæggende KALERGI PLAN, som har potentiale til at lægge Eurupas økonomi og civilisation i ruiner, med terror, sygdom, krig og massedød.
  (en plan som vores statsmedister med glæde vil skrive under på den 10. december, selvom en lang række af andre lande har sagt klaret fra)

  Kommentar by tp — 25. november 2018 @ 13:11

 5. Ja, hvem skal dog genopbygge Syrien?
  Det bliver nok filippinske arbejdere til 2 kr. i timen, betalt af en landsindsamling, der kulminerer med en TV udsendelse, hvor man med sit navn kan skille sig ud fra de onde.

  Kommentar by Menig 442 — 25. november 2018 @ 13:11

 6. Ja, hvem skal dog genopbygge Syrien?
  Det bliver nok filippinske arbejdere til 2 kr. i timen, betalt af en landsindsamling, der kulminerer med en TV udsendelse, hvor man med sit navn kan skille sig ud fra de onde.

  Kommentar by Menig 442 — 25. november 2018 @ 13:13

 7. Repatriering nu !

  Kommentar by BB — 25. november 2018 @ 14:06

 8. Når jeg læser det indlæg og ser dette billede af vores “statsminister”, så får jeg også lyst til at flygte: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/chief-llr-loekke-i-vild-forvandling/7410269

  Måske skulle man flytte til syrien for at få lidt fred fra inkompetente politikere og kriminelle muslimer.

  Kommentar by Per — 25. november 2018 @ 14:11

 9. De kriminelle har altid været et skridt foran.
  Som her de kriminelle FUPflygtninge, der luddovne skred fra deres hjemlige forpligtelser, for at lukrere/malke/iSlamisere velfungerende, skattebetalte, stater, UDEN den mindste intention om at biddrage hverken her eller der.

  Nu er de kriminelle FUPflygtninge blevet afkriminaliseret (accepteret) af vore landsundergravende politikkere, så de helt legalt kan hente flere af slagsen hertil, på skatteslavernes regning i al fremtid.

  Ja, det var en længe ønsket, ærlig kronik, som vore landsundergravende politikkere, alle som en på Borgen, bør TVINGES TIL at forholde sig til!

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. november 2018 @ 15:06

 10. Per — 25. november 2018 @ 14:11 :

  Billedet passer da meget godt, i forhold til hans politiske undergravelse af landet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. november 2018 @ 15:12

 11. Repatriering, deportering, lukkede grænser, lukkede kasser, bevæbnet militærpoliti rundt om ghettoerne, udvisning, afvisning, afslag, annullering, ophævelse, forbud, nedrivning

  Kommentar by Jack Nille — 25. november 2018 @ 15:23

 12. Fahmy Almajid har selv været en del af problemet.

  Vi har haft en begrænset indvandring af tyske studerende, som sidenhen er blevet i Danmark og har brugt deres liv på at være tolke, integrationskonsulenter eller journalister med speciale i tyske forhold. Eller foredragsholdere og forfattere som hele tiden kredser om de problemer der er med tysk indvandring og tyske ghettoer.

  Fahmy Almajid har sit på det tørre. Og han sidder nu og anklager andre syrere for at prøve på at gøre det samme som ham selv. Forlade Syrien og kigge tilbage fra en behagelig afstand.

  Kommentar by BE — 25. november 2018 @ 15:33

 13. Indvandringspolitikken er ikke bare dårligt gennemtænkt, den er også korrupt, radikal og kortsynet osv. (rettelse til 13.11)

  Kommentar by tp — 25. november 2018 @ 15:57

 14. Per 8.

  Den kan jeg godt overgå med Lars Grynte Grismussen:

  https://www.bt.dk/kendte/saadan-ser-loekke-ud-i-andeby

  Kommentar by Acharya Tuisto — 25. november 2018 @ 16:04

 15. Kunne være man skulle stable en NGO på benene, nogle indsamlinger, tigge et Trump fly eller aflagt russisk militærmaskine, nogle kompetente frivillige og så ellers komme ind i kampen…”Udbud af chartring af fly til udsendelsesoperationer” https://ted.europa.eu/TED/notice/udl?uri=TED:NOTICE:514753-2018:TEXT:DA:HTML

  Kommentar by ReturnTo-Sender — 25. november 2018 @ 16:04

 16. Skrid. Ingen penge, alt. arbejdslejr, kost og logi mod arbejde.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. november 2018 @ 16:49

 17. Saudi-Arabien må tage alle de yallaher. Om det så bliver med store landgangsfartøjer, her vær så god- lige til hidjae hidji
  Vi skal af m dem,de passer ikke ind.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. november 2018 @ 16:53

 18. Danmark risikerer at blive det næste Syrien, Libanon eller Sverige. Se hvordan der nu er krigslignende zoner med hverdagsterror i Paris, London, Berlin, Malmø, Gøteborg og Stockholm. (Snaphanen og black pigeon)

  Kommentar by tp — 25. november 2018 @ 17:14

 19. Det er ikke uigennemtænkt fra politikernes side. De ved i forvejen alt det her, ganske som vi andre gør. De er bare ikke interesseret. Det handler om Det Europæiske Projekt, og derfor vil politikken ikke blive justeret efter denne erkendelse.

  Vi må holde op med at undre os over politikerne, og stoppe med at skælde ud på dem. Og i stedet forstå, hvad det er, de gamle partier er i gang med, som gør, at deres politik ikke er i overensstemmelse med den viden, vi har erhvervet.

  Teorien om, at “politikerne forstår ikke!” er for dum. Vi må søge bedre forklaringer på deres ageren. Og justere vore argumenter efter dem. Det handler om den store føderalistiske vision, som deles af alle politikerne i de gamle partier. Ellers var de blevet vraget som kandidater! Ligesom Frank Dahlgaard blev vraget, karaktermyrdet, og ekskluderet, da han i sin egenskab af fagøkonom påpegede, at EUROen ikke er til Danmarks fordel.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. november 2018 @ 17:57

 20. Mon Fahmy Almajid ikke skulle tage en kammeratlig samtale med en anden såkaldt integrationskonsulent; Bashy Quraishy.

  Gode gamle Bashy blev støvet af og hentet frem af Ekstra Bladet for et par uger siden, i forbindelse med Poul Madsen og Özlem Cekics fælles kampagne #NyDanmark.

  Endnu et argument for at afskaffe mediestøtten totalt.

  Kommentar by Revisoren — 25. november 2018 @ 18:31

 21. 8 per

  Tak for det vedhæftede foto af Straksopbremseren. Et perfekt sindbillede på hans intellektuelle- og politiske formåen!

  Kommentar by T. Flodur — 25. november 2018 @ 18:40

 22. @8 Per + @21 T. Flodur

  Tak for jeres indlæg og jeg vil tilføje, at jeg efterhånden har fået en fornemmelse af, at min virkelighed er som værende deltager i den berømte engelske Monty Python flying circus serie, når jeg læser dette:

  Billedet afslører, at den liberale statsminister under festen gav den mere gas med 80’er-udklædningen end konservative Brian Mikkelsen, der i dag er direktør i Dansk Erhverv. Mikkelsen havde dog droppet både habit, skjorte og slips, som ellers ikke var en sjælden uniform for unge konservative i 1980’erne. Til gengæld var Brian Mikkelsen i besiddelse af en rød dametaske (se foto i højformat nederst i artiklen)

  Monty Python var i det mindste morsom, mens danske politikere er tragiske. :(

  Kommentar by T. H. — 25. november 2018 @ 19:59

 23. # 17.57…..Mon ikke et antal politikere forstår hvad der foregår, mens et andet og måske større antal nok er så retarderede, historieløse, feministiske eller hjernevaskede, at de ikke forstår at Danmark og Europa har kurs mod vanvid og undergang. Se på tosserne hos de radikale, alternativet, SF og andre partier hvor politik-kvinder og politisk korrekte pladderhumanister dominerer.

  Men hvad enten Marianne Helved, Stine Bosse, Zenia Stampe, Lars Lusk eller Pape-paphoved osv. forstår det eller ej, så er Kalergi-planen en plan for Europas ødelæggelse. En plan så åndsformørket, fascistisk og hæslig, at samtlige normale danskere og europæere burde sige fra. En plan der vil ruinere mange landes økonomi og velfærd, og få konflikt, ustabilitet, idioti, sygdomme, gangster-terror og organiseret ondskab til at rulle hen over vores nationer og samfund som en gigantisk damptromle.

  En lang række lande har nu forkastet den forrykte FN-, EU- og Merkel- traktat. Men Lars Lusk der er syg efter at få et job i EU, vil absolut ned til Marokko for at gøre sig lækker overfor Merkel. Så blæse være med Danmarks og danskernes sikkerhed.

  V, K og R er i forvejen partier som har meget på samvittigheden, ligesom S, SF og andre. Men deres tilslutning til Kalergi-planen er dog det værste de endnu har budt os. Se selv hvad you tube oplyser om Marokko-aftalen.

  Kommentar by tp — 25. november 2018 @ 20:12

 24. Vi kan ikke vinde med vidnesbyrd som dette. Vi har prøvet i fyrre år. Er det ikke på tide at forstå hvorfor politikerne er ligeglade med nok så tungtvejende argumenter? Eller skal vi bare blive ved, uden at adressere det, der virkelig optager politikerne: at bondefange os ind i regnbuerepublikken gennem afstemning på afstemning.

  For politikerne er multikulti ikke målet. Det er prisen, vi må betale for realiseringen af Det Europæiske Projekt. Så hvordan nå dem?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. november 2018 @ 20:15

 25. At nogle få tusinde borgere på netaviserne læser og fremlægger saglige argumenter, kan politikerne jo bare ignorere. At vælgerne flakser hid og did mellem partierne, og skiftevis giver rød eller blå blok en svag overvægt kan de også være ligeglade med. Og der er stadig mange købere til papiravisernes propaganda-artikler. Det eneste der kan rykke noget er et jordskredsvalg, men danskerne orker jo ikke at dele løbesedler og pjecer ud, og de gider ikke demonstrere mod Marrakech. Vælgerne er til grin år efter år, de finder sig i alt, og politikerne foragter derfor folket. Man opnår ikke respekt ved at opføre sig som stemmekvæg, får og kyllinger. Og derfor ender Danmark velsagtens lige som Sverige og andre stater, der endte i blodige konflikter eller gik kulturelt og økonomisk rabundus.

  Svenskerne ligger som de selv har redt, og det kommer danskerne nok også til. Storkatastrofens forløbere er her allerede, og om få år vil Danmark nok være forvandlet til ukendelighed.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. november 2018 @ 22:05

 26. @3 Black Watch
  Jeg kender en flygtning fra syrien, og de har aldrig set krigen men er flygtet pga. arbejde.
  Det er desværre os der er idioterne og ikke dem.

  Kommentar by Piphans — 25. november 2018 @ 22:52

 27. På nettet kan man se dokumentar-film om hvordan agressive og voldelige migranter truer og hærger overalt. Se hvordan de rykker frem i store flokke, horder og hærskarer. Gå til you tube og black pigeon om Merkel og se film om den invasion fra Afrika der er i gang.

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. november 2018 @ 01:38

 28. Hvor mange seriøse førstehåndsberetninger kan man ignorere med selvrespekten i behold?

  Kommentar by Bastardo — 26. november 2018 @ 17:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper