26. november 2018

Paris: Store folkelige demonstrationer imod Macron, venstrefløj associerer optøjer med ‘yderste højre’

Store folkelige demonstrationer rundt omkring i Frankrig imod præsident Macron og hans miljøafgifter, der rammer lavtlønnede hårdt. Omfattende optøjer i Paris, hvad uden skyggen af dokumentation associereres med den yderste højrefløj. Fra DR Nyheder – Demonstranter i tusindvis på gaden i Frankrig

“Sammenstød mellem politi og demonstranter i Frankrig fortsætter her til aften. Hele dagen har vrede demonstranter under voldsomme protester, bål i gaderne og stenkast krævet præsidentens afgang, og her til aften ser uroligheder ikke ud til at stilne af.

… I hovedstaden samlede de vrede demonstranter sig ved Champs-Elysées, hvor politiet brugte tåregas og vandkanoner til at holde demonstranterne væk. …

Arrangøren beskriver stemningen i Paris som en ‘borgerkrig’. Ifølge ham skyldes den voldelige udvikling en mindre gruppe demonstranter fra det ‘ekstreme venstre og yderste højre’. De ‘gule veste’, som demonstranterne er blevet kaldt, marcherer for anden weekend i træk mod stigende brændstofpriser og regeringens økonomiske politik.

… Lørdagens protester har fået den franske indenrigsminister, Christophe Castaner, til at beskylde det yderste højre for at ‘infiltrere demonstrationerne’.

(Optøjer ved Triumfbuen, Paris, 24. november 2018; Foto: The Sun)

(Paris brænder – Invalidekirken forrest til venstre; Foto: Twitter)

(Venstreradikalt aftryk; Foto: The Guardian)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96671/trackback

19 Comments »

 1. Mon man kan stole på MSM’s beskrivelser?
  Bruges de gule veste ikke af begge politiske fløje samt dem midt imellem?

  Kommentar by Knud Madsen — 26. november 2018 @ 02:51

 2. 2:51 Vores kommunistiske løgnemedier kan kun lyve. De har ikke skrevet en sand sætning i 50 år.

  Kommentar by Jack Nille — 26. november 2018 @ 04:14

 3. Er det nu, det sker?
  Eller skal vi endnu længere ud?
  Man ka’ ikke både få meget neger for alle pengene. Og så stadig ha’ dem, til alt det, man havde penge til tidligere.
  Vil også ske (sker!) herhjemme. Med mere skat, flere afgifter og længere til FP.

  Kommentar by White knight — 26. november 2018 @ 05:22

 4. Foruden alle forringelserne, forstås.

  Kommentar by White knight — 26. november 2018 @ 05:23

 5. Men hvem styrer disse enorme vandringer af såkaldte flygtninge? Nu Amerika hvor de gasses. Er der nogle, der sætter det igang? Interesseret i at Europa og vesten bliver ødelagt indefra på pengepungen. Nogle med sæde i Sydamerika og organisationer i Afrika?
  Er det som begyndelsen på ww2 hvor fløjene strides? Eller ønskes denne fløjkrig af andre, for at skjule hvad, der virkelig sker.
  For borgerkrig og anarki er på vej.

  Kommentar by P — 26. november 2018 @ 06:12

 6. På den anden side er det jo fint at venstrefløjen bruger den slags propaganda. Det får de almindelige mennesker, der selv var/er med til demonstrere, til at se at virkeligheden er en helt anden end den bliver udlagt af venstrefløjen.

  Kommentar by Santor — 26. november 2018 @ 06:47

 7. Der har intet været i de danske medier om balladen i Paris. Jeg så det hos breitbart. Kunne være interessant at se hvordan de eu koordinerede pressedirektiver så ud, men det kommer vel næppe (heller) i medierne.

  Kommentar by mvjensen — 26. november 2018 @ 07:50

 8. Har Pelle “AFA” Dragsted været en tur i Paris i weekenden?

  Kommentar by Revisoren — 26. november 2018 @ 08:07

 9. Skylden for at titusindvis af venstreorienterede går amok i noget der ligner en blodrus er naturligvis en lille skare af irriterende højreorienterede som misbruger deres demokratiske ret til at udtrykke sig. Frihedsrettigheder gælder kun for socialister. Suk!

  Kommentar by Jens Knudsen — 26. november 2018 @ 08:51

 10. Ja, millioner af franskmænd, tyskere og englændere osv. er begyndt at forstå at deres ledere snyder og forråder dem. Demonstrationerne i Paris, London, Berlin og mange andre byer er både protester mod højere leveomkostninger, mod EUs indvandrings-politik og mod den kriminalitet der er ved at komme helt ud af kontrol.

  Nutidens nazister og røde fascister er gennemsnitspolitikeren og gennemsnitsjournalisten. Disse historieløse, korrupte og underfrankerede typer fylder partierne og redaktionerne og vil belære resten af befolkningen om sandheden og virkeligheden. Det lykkes de meget dårligt med. Men de er dygtige til at producere løgne, myter, rygter, overdrivelser, fortielser og pjattet/åndssvag underholdning.

  Disse tanketomme nulliteter er, med politik-kvinderne, pladderhumanisterne og de rødradikale i spidsen, i fuld gang med at udskifte vores civilisation med barbari.

  Den fremtid de vil skaffe os på halsen, bliver en fremtid fuld af rædsler. De fortæller os ikke hvad vi har brug for at vide. Urolighederne i Frankrig, Tyskland, Polen og Ungarn som skyldes at Macron og Merkel er et par asociale rødfascistiske idioter, fortier MSM. De fortier også den djævelske traktat som VKLA vil skrive under på i Marrakech den 1O. december. En EU-, FN- og Merkel traktat så fascistisk, anti-dansk og folkefjendsk at den ligner en krigserklæring mod danskerne og europæerne.

  Massemedierne fortier og bagatelliserer også masseindvandringens mange skadelige og tragiske konsekvenser. Jeg og andre er holdt op med at bruge penge på aviserne. Vi vil ikke støtte dem længere. I stedet går vi til aviser som Uriasposten, Snaphanen, den korte og 24nyt.dk samt black pigeon hos you tube. Se film om voldsomhederne i Paris, London og en række tyske byer.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. november 2018 @ 09:34

 11. Macron ved han er presset af Marine Le Pen, så han er nødt til at give højrefløjen skyld for al elendighed i Frankrig. Det sker jo også i Danmark selv om vi har en lille blå(rød) smølf som Statsminister.

  Kommentar by k.m. — 26. november 2018 @ 11:30

 12. Hvis man drikker en hel eller halv flaske snaps, gin, cognac, vodka eller whisky på een gang, risikerer man at falde død om. Men ihvertfald bliver man så bimmelim, at man ikke kan tænke klart og rationelt. Det samme gælder hvis man er hjernevasket, sindssyg, åndssvag eller på stoffer, eller har slået hovedet voldsomt.

  Da mange af vores politikere og journalister tydeligt er argument-resistente og ude af stand til at forstå virkeligheden, må vi formode at de er alkoholiserede, sindssyge, åndssvage, hjernevaskede, på stoffer eller er ramt af en tagsten i hovedet.

  Eller kan der findes andre forklaringer på deres dumheder og massive idioti?

  Kommentar by tp — 26. november 2018 @ 12:39

 13. Marrakech traktaten er udelukkende til fordel for indvandringsindustrien og afrikanske og arabiske muslimer. Den er samtidig en stor trussel mod europæerne, for den lægger op til at Europa og Skandinavien vil blive oversvømmet af millionvis af agressive og voldelige migranter, af gigantisk kriminalitet, af fattigdom, sygdom og velfærdskollaps. Ja, den lægger op til borgerkrig, folkedrab og massedød. Man skal være alvorligt hjerneskadet for at skrive under på denne Merkel-, EU- og FN-traktat. En lang række lande har da også sagt fra.

  De nuværende uroligheder og voldsomheder i Paris, Malmø og mange andre byer, er kun en ganske lille forsmag på hvad der venter os, hvis traktaten gennemføres.

  Enhver minister der skriver under på de 86 forpligtende punkter i denne Marokko-aftale, bør mentalundersøges, eller uden videre anbringes i en gummicelle.

  Kommentar by tp — 26. november 2018 @ 12:54

 14. Arrangøren beskriver stemningen i Paris som en ‘borgerkrig’. Ifølge ham skyldes den voldelige udvikling en mindre gruppe demonstranter fra det ‘ekstreme venstre og yderste højre’. – Det må da være en af de første gange, de to fløje har kunne samarbejde om noget.

  Kommentar by Lightmann — 26. november 2018 @ 13:22

 15. Meget belejligt får DDR sine synspunkter på 4.am rundskriveren, så propagandasenderen ikke synes noget “forkert”.

  Satanisterne – NWO – får, hvad de betaler for.

  Kommentar by Iznogut — 26. november 2018 @ 18:15

 16. 12:54 Det er da klart, at folketingspartiet alle ved, at ingen etniske borgere ønsker noget af det, som de har tænkt sig at gennemføre (atter) henover hovedet og på ryggen af befolkningen, og at det mest korrekte ville være, at sende dem på psykiatrisk skadestue, hvor de kan få en tilbundsgående undersøgelse af deres mentale status og få klassificeret deres adfærd efter gældende standard.

  Jeg forventer hastetvangsindlæggelse på røde papirer, som veksles til konstant fiskering og den stærkeste medicin i dobbelt dosis sprøjtet direkte ind i hovedåren.

  Kommentar by Jack Nille — 26. november 2018 @ 20:49

 17. Vi ved sgu da godt hvem det er der plejer at smadre samtlige butiksvinduer og banker når bistandshjælpen bliver sat ned eller/og når priserne stiger. Det er det utrolige ved kommunister og deres abedans og råberi og trommedaskeri, de fatter ikke at de rige bare flytter …. og tager deres penge med. Der er masser af lækre grønne enge i Rusland og plads nok hvis man har plus 10 millioner på bogen. Så kan vi andre dele revolutionens udbytte med hullabullaerne fra syd. Det bliver fantastisk. Paris er færdig.

  Kommentar by Flaskeposten — 26. november 2018 @ 23:00

 18. Jeg tror ikke Juncker the Drunkers snublen og fald for nylig, var en engangsforestilling. Tror han må faldet meget, og hårdt, som barn.
  I øvrigt er der intet nyt under solen. Selv folk, der ikke har set Matador mere end 25 gange – ligesom Lars Låsby Lusk – erindrer, at commy’er og KU’er sloges “ovre i anlægget”. Og Gustav blev arresteret for at ha’ slået med en cikelpumpe.
  Stupiditet er kendetegnet ved; at foretage den samme handling igen og igen, og forvente et nyt resultat hver gang.

  Kommentar by White knight — 27. november 2018 @ 00:39

 19. Macron i guillotinen. Nu!

  Kommentar by Revisoren — 28. november 2018 @ 15:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper