28. november 2018

POV-skribent: “Incels er… et meget begrænset fænomen. Men deres måde at tænke på er ikke.”

Modkraft er fortid, og alternativet kunne blive Konfront.dk – et nyt site for ‘den danske radikale venstrefløj’. Her kan man eksempelvis læse om ‘den tykfobiske struktur’, om ‘internaliseret tykfobi’, hvad man kan bekæmpe ved at ‘boykotte Julemærket og alle Julemærkets samarbejdspartnere’. Når ideologi smadrer den sunde fornuft.

POV International kan dog også være med. Her en klumme af DareGenders Loke Bisbjerg hvor han går direkte fra traditionelle kønsroller over Breivik og ‘Incels’ til Islamisk Stat – Vi bliver nødt til at snakke om køn og ekstremisme.

“I øjeblikket ser flere grupper med hadefulde eller ekstremt konservative opfattelser af, hvordan personer på baggrund af deres opfattede køn bør leve deres liv, dagens lys. …

Nogle grupper – som fx de løst forbundne, internet-baserede ‘Incels’ (‘Involuntary Celibates’) – har køn som deres mærkesag, navnlig en følelse af truet maskulinitet og et dybt had til kvinder. som fundamentet. Hos andre, som mange nynazistiske og salafistiske grupper, er traditionelle kønsroller grundlæggende for verdensopfattelsen.

Fremkomsten og stigningen i antallet af den type grupper bringer køn ind som en central del af samtalen om og analysen af ekstremisme og voldsforebyggelse. Spørgsmålet er, om vi som samfund er klædt på til at anlægge det perspektiv i arbejdet med sikkerhed og trusler mod demokratiet? …

Ligestilling er et demokratisk projekt: Det er et instrument til at give alle borgere i samfundet lige rettigheder, lige muligheder, ligeværdighed og lige adgang til det politiske system med videre. At modstille sig ligestilling i samfundet, specielt med voldelige midler, bør derfor ses som radikalisering i en dobbelt forstand: voldsparathed og anti-demokratisk sindelag. …

I tilfældet med Incels ser vi, hvordan tænkning om køn i sig selv kan lede til, at personer begår vold. Incel-tænkning er præget af en forestilling om, at sociale og seksuelle spil er fastlåste i biologiske og genetisk determinerede strukturer. Kvinder opfattes som hypergame, hvilket vil sige, at de altid søger partnere, som er højere i status og mere attraktive end dem selv. …

Incels er i sig selv et meget begrænset fænomen. Men deres måde at tænke på er ikke.

Den radikale højrefløj ser typisk vestlig civilisation, deres nation eller etniske identitet som truet af ydre fjender: indvandring, islam eller internationale systemer. Men én af de primære årsager til denne trussel udpeges ofte som feminisme og ligestilling: De har ført til en ‘feminisering’ af samfundet.

Traditionelle kønsroller er blevet ophævet, hvilket har skabt desorienterede og fragmenterede individer, sociale patologier og et opgør med sunde værdier som familie, nation, maskulin handlekraft og feminin omsorg.

Det har ført til en nedbrydning af den ‘rigtige mand’, hvilket har gjort det vestlige samfund svagt og passivt og ude af stand til at træffe de hårde beslutninger, som skal til for at se det igennem samtidens udfordringer. Og det har gjort, at manden har eftergivet sin fremmeste rolle: at beskytte kvinden og hendes ære.

En identisk holdning sendte tusinder af mænd og hundreder af kvinder til Islamisk Stats Kalifat.

… med voksende forestillinger om kønsroller som roden til samfundets undergang samt stigningen i digitale mørkekamre, hvor folk organiserer sig og deler hadefulde ytringer og perspektiver, er der skabt grobund for og idegrundlag til handling.”

(Grafik: The Coli)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96716/trackback

27 Comments »

 1. De lever i deres helt egen verden. Kan vi henrette venstrefløjen for alle dens forbrydelser nu?

  Kommentar by Jack Nille — 28. november 2018 @ 05:55

 2. Her er en kommentartråd for folk med facebook, skriv gerne det mest harmdirrende, du kan finde på

  https://24nyt.dk/sindsygt-trampet-i-hovedet-og-taesket-paa-togskinner-af-syv-voldsmaend-saa-nemt-slipper-gerningsmaendene/

  Kommentar by Jack Nille — 28. november 2018 @ 06:26

 3. Må sige en enkelt sætning om indholdet: Forbryderne/Nasse-/Bøsserøvene har fået så meget perkerpik ned i halsen, så de har fået ideen om homoseksuelle aktiviteter til at sidde fast i dette område, og på en eller anden måde bliver det så til, at alt deres vanvittige hjerner kan beskæftige sig med, er denne svansehumsepsykopatseksualitet.

  Kommentar by Jack Nille — 28. november 2018 @ 06:55

 4. I fremtiden vil endnu flere indbyggere i Danmark have udenlandsk baggrund.

  I 2060 vil der være 867.258 ikkevestlige indvandrere eller efterkommere. Det viser en ny fremskrivning fra Danmarks Statistik. Tallet er i dag 493.468.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. november 2018 @ 07:48

 5. “Den radikale højrefløj ser typisk vestlig civilisation, deres nation eller etniske identitet som truet af ydre fjender: indvandring, islam eller internationale systemer.”
  Det er den indre fjende jeg er mest bekymret over.

  Kommentar by Hagmann — 28. november 2018 @ 07:56

 6. Her følger en liste over, hvordan folk fra forskellige lande klarer sig i prøven, som man kan tage to gange årligt. Tallet i procent angiver, hvor stor en andel af ansøgerne fra landet der består.

  * Somalia: 24 procent.

  * Irak: 25 procent.

  * Tyrkiet: 35 procent.

  * Afghanistan: 39 procent.

  * Bosnien-Hercegovina: 41 procent.

  * Pakistan: 45 procent.

  * Ukraine: 51 procent.

  * Polen: 67 procent.

  * Storbritannien: 88 procent.

  * Tyskland: 90 procent.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. november 2018 @ 08:14

 7. Hvis venstrefløjen var del af en kvægbesætning, ville den blive slået ned, og stalden sat i karantæne.

  Kommentar by k.m. — 28. november 2018 @ 08:42

 8. Sild og Chokoladesovs skal holdes hver for sig….sammenblandet smager det forfærdeligt. Jeg er sikker på at dette mærkværdige site nu har mig i kikkerten for en eller anden diskrimination, som ikke burde finde sted i universet :-) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 28. november 2018 @ 09:37

 9. Den politiske slagmark er slet ikke opdelt sådan som Loke Bisbjerg og mange andre radikale og feministiske venstrefløjsere forestiller sig. Hoved-skillelinjen går ikke mellem indskrænkede højrefolk/racister/ fremmedhadere og konservative fascister på den ene side og så menneskevenlige, højt begavede og sprænglærde venstreorienterede på den anden side.

  Nej, hoved-skillelinjen går mellem normale mennesker med intelligens, moral, overblik, historisk viden og fremsynet fornuft på den ene side…….. og en samling skøre, korrupte, indoktrinerede, amoralske/perverse og ondsindede/forræderiske/ sindssyge idioter på den anden side. Deres store mål her i livet er at nedbryde alle traditioner og alle familieværdier etc.

  At det er sådan det forholder sig, giver Sverige et klart indblik i. Derovre er den overintellektuelle “elite” kommet frem til at de to køn med mænd og kvinder ikke er naturens orden, men en “politisk-social konstruktion”. Og feministerne hævder at mennesker kan opdeles i 25-35 forskellige køn. Og at mænd og kvinder bør gå i samme tøj/uniform, så de bliver helt ligestillet. Og alle bør omtales som “hen”, ligesom drenge og piger skal tvinges til at lege med samme slags legetøj, osv.
  (sådan kan det gå når folk får ligestilling og enshed på hjernen)

  Så kan den røde fløj jo næsten ikke være mere gak-gak. Eller kan den? For nu har den jo også fundet på at Sverige skal foræres væk til millioner af arabere og negre. Og landet er nu præget af kaos, brand, vold og mord.

  I Sverige består den politiske “elite” af tosser, tåber og forrædere. Landets værste afskum og bundfald.

  Kommentar by Ole Jensen — 28. november 2018 @ 09:59

 10. PEPE !

  Kommentar by iCarlyYuga — 28. november 2018 @ 10:23

 11. STATSMINISTEREN VIL RUINERE DANMARK, skriver Snaphanen.

  LØKKE HAR UDPINT SUNDHEDSVÆSNET, skriver 24nyt.dk.

  MARRAKECH-PAGTEN ER EN DØDSDOM OVER DANMARK. Se black pigeon og Snaphanen/den korte avis.

  Kommentar by Bent Nielsen — 28. november 2018 @ 10:42

 12. To indslag i de statsejede medier DR og TV2 på en almindelig tirsdag aften:

  I TV-avisen er der et indslag om det amerikanske site 4chan.
  Det fortælles, at sitets brugere er “højreorienterede”, der blandt andet bruger sitet til at sprede “had” mod flygtninge, kvinder og homoseksuelle samt lovprise Anders Breivik og brug af vold.
  Værten Kåre Qvist fortæller, at cirka 170.000 danskere bruger 4chan, og han er åbenlyst dybt skuffet over, at ingen brugere endnu er blevet dømt for “racisme”.

  På TV2-nyhederne er der et indslag om den ungarsk fødte milliardær George Soros.
  Det fortælles at han udelukkende finansierer “gode formål” såsom uddannelse og kampen for demokrati og ytringsfrihed via sin fond.
  Værten Poul Erik Skammelsen afviser det som løgnagtige beskyldninger, at Soros også skulle finansiere venstreradikale voldelige grupperinger og flodbølgen af migranter i Europa og USA.
  Til sidst bliver Ungarns onde højreorienterede regering samt Trump beskyldt for at bruge antisemitisk propaganda fra 30’erne imod den forfulgte uskyldighed George Soros.

  Efter disse “oplysende” indslag skulle jeg ud og tømme brækspanden…

  Kommentar by Revisoren — 28. november 2018 @ 10:51

 13. Der må sidde en eller anden og grine i skægt mens han klasker sig på lårene og tårerne triller ned af kinderne over at folk tager den slags alvorligt.

  LOL. My kind of humor!

  Kommentar by Santor — 28. november 2018 @ 11:36

 14. KEK. Hussein sørgede for mænds adgang til kvinders omklædningsrum og toiletter. Hans største bedrift.

  Kommentar by Iznogut — 28. november 2018 @ 12:05

 15. -> Revisoren

  JP havde også en ukritisk artikel om Soros forleden dag. Kritikere lægger ham for had, fortælles det, og så absolut intet om det faktuelle. Hvis hans kritikere er højreorienterede, så er det forkert per definition. Han blev i øvrigt beskrevet som ‘liberal’, selvom han støttede Demokraterne økonomisk.

  Kommentar by Kim Møller — 28. november 2018 @ 12:31

 16. Jamen hippie Loke (eller er Hippo Loke?) Alle de daglige hændelser med vold, mord, hærværk er de rene hallucinationer fostret i syge højreradikale ondskabsfulde racistiske hjerner. Er det dét du mener?
  I feminiserede kastrerede homøer, har vist banket den så dybt op i numserne på hinanden, at I har fået varige hjerneskader af det.

  Kommentar by White knight — 28. november 2018 @ 12:48

 17. Er der virkelig folk, der kan skaffe sig et udkomme, ved at fostre det ævl og siden skrive om det?

  Kommentar by White knight — 28. november 2018 @ 12:53

 18. 17) Det kunne være man skulle skaffe sig en levevej på det grundlag…..Dem som ikke kan lide sammenblandingen Sild og chokoladesovs ….er racister :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 28. november 2018 @ 13:11

 19. # 6 Carlo Di Napoli II
  Det er ofte interessant at se resultaterne af en prøve, men rigtig interessant bliver del vel først når man ved hvad det er for en prøve man ser resultaterne fra.
  Ingen steder i Kim Møllers oplæg er der omtalt en prøve heller ikke i kommentarerne hertil. Så vær venlig at oplyse hvad det er for en prøve du refererer til.

  Kommentar by bjarne binee — 28. november 2018 @ 13:26

 20. (19….det skulle være prøven til statsborgerskab, såvidt vides).

  Jeg kan retorisk forholde mig til onde tungers kritiske- racistiske- spørgsmål om min påstand i nummer 17….-Kan du selv lide den sammenblanding?- ….Mit svar-Det har overhovedet ikke noget med sagen at gøre. :-) :-) :-) :-). God jul(efrokost.:-)).

  Kommentar by Michael Unna — 28. november 2018 @ 13:33

 21. @bjarne binde 13:26
  Undskyld: Ikkevestlige indvandrere klarer indfødsretsprøven dårligst, men tyskere scorer højest
  Det gik desværre lidt for stærkt; her er linket:
  https://www.avisen.dk/fakta-saadan-klarer-nationaliteter-sig-i-indfoedsret_527324.aspx

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. november 2018 @ 13:53

 22. bjarne binee
  Danmarksmesterskabt i voldskriminalitet for mænd: Guld til Somalia. Sølv til Libanon. Bronze til Syrien.

  Somaliske mænd indtager en flot førsteplads i statistikken over voldskriminalitet i Danmark.

  I en ny rapport fra Danmarks Statistik om indvandring i Danmark har somaliske mænd et “voldsindeks på 771”.

  Det betyder, at en somalisk mand bliver dømt for voldskriminalitet 7,71 gange så meget som en gennemsnitlig mand i Danmark.

  På en flot andenplads kommer libaneserne, der ofte er statsløse palæstinensere. Deres indeks for vold er 666.

  (En almindelig mand i Danmark er på 100 i indeks)

  Også Syrien klarer sig flot. De syriske mænd placerer sig på tredjepladsen, hvad vold angår. Syriske mænd ligger på indeks 552.

  Syriske mænd bliver altså dømt for voldskriminalitet 5,52 gange så meget som en gennemsnitlig mand i Danmark.

  (Kilde: Danmarks Statistik ’s rapport Indvandrere i Danmark 2018)

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. november 2018 @ 13:54

 23. # hr. Møller

  I indslaget i TV-avisen var man på besøg på et universitet i Ungarn, der er 100 % finansieret af Soros.

  Universitetet “truer” nu med at flytte til udlandet på grund af “hetzen” fra den onde højreorienterede ungarske regering.

  På universitetet havde man også fundet frem til en venstreradikal ung dansk studerende, som naturligvis gentog alle DR’s postulater…

  Kommentar by Revisoren — 28. november 2018 @ 14:06

 24. Carlo 13:53
  Jamen, DK har langt henad vejen intet haft imod indvandrere – fra VOR EGEN KULTURKREDS, vel at mærke.
  Årsagen og resultatet af den sondring skriger fra den opgjorte score over div. fremmede lande.
  Man taler i matematikken f.eks om to eller flere forskellige summer, der kan over overlappe hinanden af en fællessum. Denne fællessum kan variere fra et nærmest sammenfald til næsten intet.
  Behøver jeg nævne hvilken sum Somalier (o.a.) på listen repræsenterer?

  Kommentar by White knight — 28. november 2018 @ 15:37

 25. Sorry. Der kom et >over< for meget med.
  (Det er svært at overskue det yderst beskedne skrivefelt)

  Kommentar by White knight — 28. november 2018 @ 15:40

 26. Carlo 13:54
  Var der nogen der bemærkede libaneser/ palæstinenser indekset på 666?
  SIX SIX SIX
  Blot en tanke….

  Kommentar by White knight — 28. november 2018 @ 15:44

 27. @White Knight 15:44, ja jeg så det straks, men undlod at kommentere på det. Men ja, Number of The Beast, tallet 666 er ren djævelskab ligesom muhamedanerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. november 2018 @ 16:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper