29. november 2018

P1 Orientering og DR Nyheder problematiserer umodererede ‘4Chan’: “… op mod 100 danske unge”

Tryk avler modtryk, og alt imens medierne velvilligt holder mikrofonen for ethvert identitetspolitisk venstrefløjsoverdrev, så drives der omvendt klapjagt mod den værdipolitiske højrefløj. Facebook og de store sociale medier holder højrefløjens undergrund ude i strakt arm, og i det omfang der eksisterer ytringsfrihed for den yderste højrefløj, bliver det problematiseret. Der er dog et enkelt brugerdrevet fora, der ikke censurerer brugerne.

P1 Orientering har overvåget ‘4Chan’ i nogle uger, og foreløbigt bragt seks indslag om denne her problematiske del af internettet. Det gav også en artikel på DR.dk, samt et længere indslag i gårsdagens sene udgave af TV-avisen.

Hvad har de så fundet frem til? ‘4Chan’ har 170.000 unikke danske besøgende om måneden (nogenlunde svarende til nærværende blogs besøgstal), og de fleste indlæg er slet ikke på /Pol-delen. Der er grimt sprogbrug, racistiske indlæg mod jøder (og muslimer), men ingen opfordringer til vold, og vel den mest demokratiske lynafleder et ensrettet samfund som det danske kan have. Grimme ord og generaliseringer, ‘Radikaliseret bitterhed’, som en af eksperterne formulerede det på P1. Højrefløjen skal smile, mens den yderste venstrefløj smadrer det bestående.

På baggrund af data fremlagt af Orienterings (unavngivne) researchere, anslår en SoMe-ekspert, at der er 100 danske bruger på /Pol-delen, men det er rent gæt. Den eneste de citerer, betegner sig selv som venstreorienteret.

Jeg har ikke tjekket det, men TV-Avisen har næppe bragt et indslag om et tæskehold på en Snekkersten-skole. At danske skolebørn forfølges, trues og får tæsk af indvandrere, er for DR mindre vigtigt end grimme ord på en amerikansk hjemmeside. Man kalder det public service.

Fra DR Nyheder – ‘Udryd jøder, muslimer og homoer’ – her dyrker danske unge vold og had på nettet.

“Omkring 170.000 danskere (eller folk med en dansk IP adresse) har besøgt 4chan den seneste måned, ifølge tal fra Alexa Rank, der estimerer trafikken til alle websites i hele verden. …

Hver dag kommer der flere hundrede nye, anonyme indlæg fra danske IP-adresser på 4chans ‘politically incorrect,’ også kaldet ‘pol’. Der er 4chans mest aktive og berygtede afdeling, der er kendt som et sted for planlægning af trolling, chikane og yderligtgående politisk aktivisme.

P1 Orientering har indsamlet over 8.500 danske indlæg på 4chan og lavet en optælling af, hvad de handler om.
Indholdet er ofte hadefulde og nedsættende ytringer om sorte, muslimer, homoseksuelle, feminister – og især jøder. Hvide omtales derimod som en truet race, der er under pres. Det mest brugte ord er ‘jøde,’ dernæst ‘hvid,’ ‘nigger’ og ‘muslim’.

… er er en hård kerne af meget aktive brugere. Ud fra Orienterings data vurderer Christian Mogensen, at op mod 100 danske unge bruger meget tid på at dele ekstreme politiske holdninger på 4chan.

Og brugerne er typisk unge mænd, forklarer han.”

(Collage: TV-Avisen, 27. november 2018: Danskere dyrkere racisme og vold)

“Indtil videre er der ingen eksempler på voldelige handlinger herhjemme, der kan knyttes til 4Chan…” (Speak, TV-Avisen, 27. november 2018)

“… for eksempel skriver en, at hadefulde kommentarer om jøder bare er for sjov. Det er for eksempel en 25-årig mand, der har skrevet til vores mail i nat. Han forklarer, at han har været aktiv på 4Chan siden han var 14 år, og han vil gerne fortælle hvordan han oplever udviklingen på 4Chan. … Selvom der er tydelige sager om klar antisemitisme, så skal alt på 4Chan tages med et gran salt. … Denne her unge mand skriver til os, at han selv er venstreorienteret.” (P1 Orientering, 28. november 2018)

Oploadet Kl. 00:13 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96745/trackback

32 Comments »

 1. Her i huset har vi for længe siden opgivet DR. Altid skævvinklede og ofte overfladiske historie oplæst med alvorstunge miner. Mit blodtryk havde ikke godt af det, så jeg får rigeligt i Uriasposten skarpe nedskydninger af varmluftmedierne, men tak for dem alligevel . Poplic service😤😤😡

  Kommentar by Jakob — 29. november 2018 @ 00:28

 2. Så er de venstresnoede løgnespredere atter i gang med at nedgøre Danskerne, der er ingen der hader jøder, muslimer eller homoseksuelle personer, derimod gives der kritik af indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, derfor hader undertegnede folk/politikere der undergraver grundloven og sætter dagsordenen for landets ikke eksistens, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. november 2018 @ 00:28

 3. Rigtig god artikel, indtil emmagad bekræftede tv avisens pointe allerede i 2 kommentar..

  Kommentar by Per — 29. november 2018 @ 00:47

 4. Her i aften på Deadline på DR2, havde man emnet omkring FN-pagten, som skal underskrives d. 10. december. Igen – igen valgte Deadline at invitere gæster som alene kun var for denne aftale. Ingen som var kritiske. Man valgte en journalist/folketings-kandidat for Venstre. Venstre er jo for og ønsker at deres formand skal underskrive. Dernæst havde de inviteret chefen for Dansk Flygtningshjælp, som ikke kan skjule sin begejstring over at få nye og flere opgaver til sin organisaton. Ingen som var kritiske, blev fremført i dette indslag. Kun et glimt af DF v. Kristian Thulesen Dahl i.f.b. med hans indlæg i Folketingssalen. Det er journalistik af værste skuffe det som Deadline præsterede her til aften. DR har klart taget stilling til denne sag og ønsker blot at neddæmpe de problemer denne aftale vil give vort land. DR og Deadline er partisk – det kan bevises og dokumenteres.

  Kommentar by Erik Skifter — 29. november 2018 @ 00:50

 5. De røde har tit travlt med at beskylde de nationalkonservative for at være kvindehadere. Men det er da ikke os der arbejder for en afrikamisering og islamisering af Danmark. Noget som vil føre til brutal og voldelig undertrykkelse af de danske kvinder. Vi kaldes også menneskefjendske. Men vi går da ikke ind for en indvandring som meget nemt kan ende katastrofalt. Læs påyou tube: Pure Insanity (rent vanvid), Marrakech pagten er en suicide pact. (er en selvmordpagt/massedødspagt)

  Kommentar by tp — 29. november 2018 @ 00:51

 6. Der blev faktisk i udsendelsen nævnt, at der jo vitterlig har været overfald på danske jøder. Jeg ved ikke, om det er Dan Uzan, DR her giver “højrefløjen” ansvaret for.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. november 2018 @ 01:07

 7. – Morten

  Ja, og andre politiske grupperinger. Islamister og venstreradikale…

  Kommentar by Kim Møller — 29. november 2018 @ 01:10

 8. Vildledningen af danskerne er så grov, at DR2 må betragtes som et rødfascistisk, kriminelt og landsforræderisk foretagende. Hvad i alverden bilder de sig ind? På Snaphanen og mange andre steder (you tube, black pigeon, den korte, 24nyt.dk og her) får vi sandheden, nemlig at Merkels Marrakech traktat er en plan for en svækkelse og ødelæggelse af Europas nationalstater, via import af mindst 3OO millioner arabere og afrikanere, hvoraf de fleste er muslimer/islamister. Se “Statsministeren vil ruinere Danmark”. Se netaviserne ang. den MANGEDOBLEDE KRIMINALITET som allerede hærger Kbhvn. og hele Danmark. (og Malmø, Gøteborg, Paris og London osv.)

  Decideret løgn og manipulation, er det virkelig hvad røde Maria Rørby Rønn går ind for?

  Kommentar by tp — 29. november 2018 @ 01:12

 9. #3
  Dummeper, du bærer dit navn med ære.
  Du ka’ se splinten i emma’s øje, men ikke betonbjælken i dit eget. Congrats!
  I øvrigt tyder alt på, at der forekommer en del false flag indslag på sitet.
  Van der Lubbe har ikke levet forgæves.

  Kommentar by White knight — 29. november 2018 @ 06:14

 10. Jeg glemmer aldrig hvordan DR behandlede SIAD (eller for den sags skyld den almene Public Service i de almindelige medier, især Århus Stifttidende….SIAD har selv på Deres hjemmeside en del eksembler). DR er simpelthen så enøjet ukompetent som retningsforvirret politisk kommentatorer. De vil bare have Venstrefløjen til at være skødehunde for Deres moralske leflen for Islam, så jeg kan kun anbefale at man boykotter dem. Helt og aldeles. Brug diverse lokalradioer i stedet for- glem Deres nyheder på TV. Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. november 2018 @ 06:17

 11. Ord på 4chan er ikke vold

  Kommentar by Jack Nille — 29. november 2018 @ 06:19

 12. #8 tp
  P.S.
  Hun hedder altså Røv til efternavn.
  Med en fornem korrellation mellem det hun hedder, og det hun er.
  (For nu rigtigt, at gi’ dig noget at skumme over Permand)

  Kommentar by White knight — 29. november 2018 @ 06:22

 13. PS:DR er simpelthen perverst enøjet i forhold til det islamiske had, som truer vores frihedsintegritet, og som totalt undergraver landets med dets religiøse perversioner. Boykot dette antinationale medie, hvis navn det slet ikke er værdigt til at have.

  Kommentar by Michael Unna — 29. november 2018 @ 06:22

 14. 00:28 emmagad – 100% enig, tak for din pæne måde at sige det på, jeg vil mene de skal henrettes hele flokken, gerne omkring halvdelen af befolkningen.

  Kommentar by Jack Nille — 29. november 2018 @ 06:24

 15. Må det være mig tilladt i denne forbindelse, at henvise Sundhedsstyrelsen årligt tilbagevendende formaninger:
  “Er du først blevet rød – så ER skaden sket”

  Kommentar by White knight — 29. november 2018 @ 08:25

 16. Det tidligere folketingsmedlem for Venstre analyserede sig allerede i 1990 frem til, at 145 tyrkere, som flyttede til Ishøj i 1970’erne, i løbet af fire generationer ville vokse til 5000 til 8000 personer.
  Den analyse fik Eyvind Vesselbo og Ishøjs daværende borgmester, Per Madsen, gevaldige prygl for. I 90’ernes Danmark var det ikke god latin.
  I dag viser nye tal fra Danmarks Statistik, at Eyvind Vesselbo fik ret så langt, at andelen af ikke-vestlige indvandrere i befolkningen bare vil fortsætte med at vokse de kommende år. Konkret er de 145 tyrkere i Ishøj i dag vokset til knap 3700 personer ud af kommunens 23.000 indbyggere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. november 2018 @ 09:03

 17. Med blodet silende ned fra store, dybe flænger i hovedet flygtede to mænd med pakistansk klingende navne ud fra et baggårdsværksted i Hvidovre en sen juniaften for fem år siden.

  Værkstedet tilhører Kian Omid Mirzada – svigersøn til den svindelsigtede Britta Nielsen. Det fremgår af dombogen fra Retten i Glostrup, som B.T. har fået aktindsigt i.

  Kian Omid Mirzada, der er gift med Britta Nielsens ældste datter, Karina Jamilla Hayat, blev den 19. marts 2014 dømt fire måneders ubetinget fængsel for at have orkestreret det brutale overfald på de to mænd.

  Og det var ikke hvem som helst, Kian Omid Mirzada lagde sig ud med i sit baggårdsværksted.

  B.T. kan i dag afsløre, at det ene offer, den i dag 34-årige YR, tidligere er tiltalt for drabsforsøg i en voldsom skududveksling på Amager, der havde sit udspring i den betændte del af spille- og kioskmiljøet i København, forbyd kriminelle perkersvin og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. november 2018 @ 09:20

 18. Jeg vil godt udvide min kommentar vedrørende emmas skriv tidligere, med en kommentar som jeg skrev til min shadowbannede konto på youtube, hvor den alligevel kun blev læst af mig selv (det er derfor, jeg skrev den på engelsk):

  The term “racism”, is meaningless, in the sense, that the use of race as a classification of humans was left in the 19th century by western (and world wide thereby) science. That means that per definition there is nothing called a race, there is ethnic groups which all are in a state of flux regarding their gene pool and the collective gene pool of the entire human race.

  In the 1920s and the 1930s, during the reign of the Bolsheviks in USSR, they invented the term “racism” to use to attack through shaming the people who was not convinced enough about the dictatorship’s official opinions. To clean out in the ranks for counterrevolutionary people. The technique is called agitprop – agitation’s propaganda, meaning that you attack other people through agitating propaganda statements (statements with no meaning, just falsehoods used as truths). The communists/socialists/liberalists/nazis/islamists/zionists/satanists/lying mainstream media controlled by the ruling masters always pushing these ideologies, have used it in this form and this way ever since, unchanged.

  The reason why the argument always have a sting to it, and are really effective to form people’s minds and behavior, because of course all people in the world are really “racists” – in the sense that all biological beings are born “racists” = preference for their own kind – to protect their genetic heritage against other competing organisms or sub organisms with other gene code pools and other expressed features and looks (they actually make solely love to their own kind, when we are talking about the difference between the different species – which are defined exactly by who they make love to).

  Among humans the same is true regarding visible traits which define our common genetic gene pools in what we consider ethnic groups, and this creates the concepts of “a people” mostly connected in a particular geographic region and in the normal biological sense these ethnic commonalities make everybody find a common group to identify themselves in respect to: their “people”, and in this sense the argument always works that anybody you tell is a “racist” also feel “racist” himself, because all humans have a preference for their own kind, as all other living beings does, by preferring their own organism, species, subspecies, kind , their own people, closest to every ones heart: their own family.

  Kommentar by Jack Nille — 29. november 2018 @ 09:21

 19. “Dummeper, du bærer dit navn med ære.”

  Selvom der er grundlovssikret ytringsfrihed, så er Kim Møller en af de få, der i praksis generøst giver ordet frit på sin udmærkede blog. I stedet for at værdsætte denne unikke generøsitet og understøtte den, praktiseres der i kommentarsporet en kadaverdisciplinsk gruppemobning mod andre kommentatorer. Derved ser Per ud til at have en pointe.

  Kommentar by traveler — 29. november 2018 @ 09:29

 20. Af hjertet tak rejsende!
  Hvis Per – og andre – ikke kan tåle at få igen. Må de holde deres egen sti ren.

  Kommentar by White knight — 29. november 2018 @ 09:39

 21. EN LANG RÆKKE LANDE tager nu skarpt afstand fra madam Merkels MARRAKECH traktat. Ikke så mærkeligt da den 1: tilsigter at opløse og nedlægge nationalstaterne og de lokale demokratier i Europa. Da den 2: vil have at op mod 5OO millioner negre og arabere skal flyttes til Europa. Da den 3: vil indføre skrap CENSUR af alle debatter.
  Hvorfor ADVARER radio- og tv ikke mod denne vanvittige traktat som Lars Lusk er så ivrig efter at underskrive?? Hvorfor ADVARER man ikke mod en traktat som kan skabe kaos, fattigdom og elendighed i Danmark og hele Vesteuropa? Ja, som kan smadre kulturen, civilisationen, økonomien, freden og sikkerheden!!

  Hvis 5OO millioner kulturfremmede, agressive og voldelige migranter transporteres til Europa (med fly og store færger mv.) vil det få enorme konsekvenser. Boligmangel vil opstå, kriminaliteten vil eksplodere, sygdomme vil spredes, arbejdsløsheden vil stige, velfærd og sundhed m.m. vil kollapse, blodige konflikter vil opstå. Det kan ende i krigslignende tilstande og massedød.

  Hvorfor ADVARER Deadline DR-TV ikke mod traktaten? Hvorfor skjuler og bortforklarer man de katastrofale konsekvenser af vanvids-planen?????

  (Se Snaphanen “Statsministeren ruinerer Danmark”. Se black pigeon ang. Merkels Kalergi plan og hendes migrant crisis. Se den korte og 24nyt.dk)

  Kommentar by Ole Jensen — 29. november 2018 @ 09:56

 22. 09:56 Alice Weidel comes out swinging, defends AfD amid donations scandal, English subtitles Spendenaffäre
  Cassius
  (engelske undertekster)
  https://www.youtube.com/watch?v=2aPUoQncm28

  Kommentar by Jack Nille — 29. november 2018 @ 10:02

 23. # 9.29: Hvis “Per” har en pointe, er det en meget lille en. Der er nærmest ingen gruppemobning her. Derimod var der på Berlingske blogs en næsten konstant tilsvining af andre bloggere, ofte med brug af vulgære, uhumske og sjofle udtryk. Berlingskes redigering var skandaløs. Oveni blokerede man igen og igen kritiske eller nationalkonservative indlæg. Meget tyder på at redaktør Tom Jensen fandt redigeringen OK.

  Kommentar by Bent Nielsen — 29. november 2018 @ 10:08

 24. I går havde Deadline på DR2 besøg af Christian Friis Bach.

  Han er i dag Generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp og tidligere udviklingsminister under Gucci Helles regime.

  Den verdensfjerne radikaler var indkaldt for at forsvare Marrakesh-erklæringen, som han naturligvis støtter 100 %.

  Sjældent har man hørt så meget sort snak og talen uden om i et interview, men hvad kan man ellers forvente af en radikaler og en venstreradikal DR-vært?

  Kommentar by Revisoren — 29. november 2018 @ 10:48

 25. Jeg vil hermed tildele Christian Friis Bach titlen som: Årets Største Røvhul – Først medvirker han som politiker, til lovgivning, som øger/begunstiger landsskadelig tilstrømningen af ikke integrerbare muslimske forbrydere – Herefter indtager han, uden blusel, stillingen som administrator af denne perverse galskab – Godhedsindustriens Låsby-Svendsen!? – (Undskyld til Låsby, det var ikke min mening at trække dig ned på Friis Bach niveau)

  Kommentar by T. Flodur — 29. november 2018 @ 12:02

 26. Jeg har været på 4chan siden 2005, og har brugt MEGET tid på /pol/ siden 2009, da boardet blev oprettet.
  Jeg kan på ingen måde genkende det billede af danske brugere, som DR tegner.
  Størstedelen er liberale, nogle få er højreorienteret, men ikke i sådan en grad at jeg ville kalde dem nazister. Og så har vi selvfølgelig de venstreorientede anti-facister, der truer med vold og doxxing af folk hvis de kan komme til det.
  Jeg tror fremover jeg vil dokumentere deres gøren og laden med tidsstempel og hele svineriet. Så må vi jo se om DR tør følge op derefter.

  Kommentar by K — 29. november 2018 @ 12:12

 27. På Sindal skole har der været slåskampe, som i Charles Bronson filmen -Hard Times.

  Hvor kommer den forråelse fra, hvis ikke fra elever med anden etnisk baggrund end dansk

  Kommentar by k.m. — 29. november 2018 @ 12:47

 28. Ja Revisoren 10:48: “I går havde Deadline på DR2 besøg af Christian Friis Bach”.

  Så det, men slukkede straks i vrede, da “Generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp og tidligere udviklingsminister under Gucci Helles regime” tonede frem på skærmen.”

  Men jeg tændte straks igen for at kunne se statsradiofoniens manipulation af danskerne. De driver statslig hjernevask. Jeg tvivler på, at de selv tror på deres løgne?

  Desuden i studiet var venstre folketingskandidat, Anna Libak, der – som vistnok den eneste venstrepolitiker? – er kritisk over for FN’s migrationspagt. Men hun støtter Danmarks underskrivelse.

  Ingen (0,zero) der anbefalede at Danmark undlod at underskrive, var i Deadline studiet i går aftes.

  Studieværten Lotte Folke Kaarsholm var prototypen på en Radikal Venstre tilhænger/politiken abonnent og hun storsmilede igennem hele udsendelsen over kritikken og lod skinne igennem, at det var nogle ‘underlige kældermennesker’, der anbefalede at vi – i øvrigt som en række andre demokratiske lande – undlod at underskrive.

  Lotte Folke Kaarsholm indledte med at fortælle, at pagten skulle sikre migranters menneskerettigheder og hvem kan være imod menneskerettigheder?

  Dog føjede hun – lidt afvæbnende og lidt forvirrende – til “at tiden måske var løbet fra den slags internationale traktater”. Det begrundede hun dog ikke. Det kunne ellers have været interessant?

  Der var tale om en storm i et glas vand og migration – forstod man – var jo kommet for at blive. Det er jo almindeligt kendt? (ja, i det Radikale Venstre !:-)

  Mange danskere arbejder jo og bor i udlandet med vores vigtige eksport og – som Christian Friis Bach en passant nævnte – havde begge hans børn jo boet i udlandet, mens de var på studieophold på udenlandske universiteter.

  Set med en demografs fakta statistik briller måtte jeg stille mig selv spørgsmålet: “Hvilken planet er de mon på?”

  Demografi fakta statistik: Migranter er typisk ulykkelige mennesker, der hellere ville blive i hjemme, hvis de havde jobmuligheder og muligheder for at leve og forsørge sig selv og deres familie dér. Men de bor desværre for dem i lande, som er præget af befolkningseksplosion og hvor ikke-demokratiske regimer har magten og disse regimer vil ikke ændre deres forældede, religiøst styrede samfund.

  Det er det FN-flertal, der står bag FN migrationspagten. De vil hellere eksportere deres befolkningsoverskud til forsørgelse i vesten. Det er i fuld gang. Hvor dumme tror de, vi er?

  Kommentar by A-mad — 29. november 2018 @ 12:53

 29. Lars Løkke blev mødt med klapsalver, da han fra talerstolen i EU roste det udemokratiske EU-projekt.
  Han mener han taler på det danske folks vegne, men glemmer lige at udskrive folkeafstemning, så vi kan tallene på bordet.

  Kommentar by k.m. — 29. november 2018 @ 12:55

 30. # A-mad

  100 % enig!

  Det omtalte “interview” var en ren parodi.
  Hvorfor var der ikke inviteret en modstander af aftalen, f.eks. en Morten Messerschmidt?

  Den storsmilende vært Lotte Folke Kaarsholm var blid som et lam ved Friis Bach.

  Men Lotte-pigen var også ansat på den venstreradikale “avis” Information fra 2003-2016, inden hun blev ansat på DDR.

  Så hun var skolet i den rette ideologi i forvejen…

  Kommentar by Revisoren — 29. november 2018 @ 13:09

 31. Den ellers forholdsvis fornuftige Jacob Mchangama har i dag et indlæg i Berlingske under overskriften “Voldelig højreekstremisme er på fremmarch i USA”.

  Indlægget gentager alle de sædvanlige venstreorienterede floskler om Trump og såkaldt højreorienteret “had” på nettet.

  Den venstreradikale vold fra Antifa og lignende grupperinger nævnes ikke med ét ord i indlægget.

  Langt under Mchangamas normale standard…

  Kommentar by Revisoren — 30. november 2018 @ 11:32

 32. Hvorfor bruger de ikke f.eks. proxy programmet Tor eller Jap. Så er de helt anonyme.

  Kommentar by jørgen — 30. november 2018 @ 13:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper