29. november 2018

Komiker: Indvandring er ikke problemet, men off. nedskæringer – “Jeg håber at jeres ufødte børn dør”

Komikeren Martin Nørgaard, relativ ukendt for ‘Nørgårds Netflix’ på TV2 Zulu, blev forleden far. Fødslen var en ubehagelig oplevelse, og det får ham til at perspektivere lidt over det her skønne land hvor minimalstatstilhængere har haft held til at smadre velfærdsstaten. Det er ikke indvandring der er problemet, men udmagringen af den offentlige sektor. “Jeg håber at jeres ufødte børn dør”, slutter han, henvendt til ‘minimalstatsfanatister’, men i praksis mod enhver form for borgerlighed. Verdens største offentlige sektor skal være større, ellers dør baby.

Jeg har aldrig set ‘Nørgaards Netflix’, og i disse år kan man fodre svin med ideologiske tåbeligheder serveret som plat humor. Når Stjernholm eller Fjelsted rabler fra venstre flanke, så er det bare for sjov. Well, jeg griner ikke, og bliver sågar væk fra årets julefrokost, så jeg undgår at opleve Anders Fjelsted live. Jeg kan ikke den dag.

Grotesk opdatering af komiker Martin Nørgaard på Facebook.

“Danmark er det bedste land i verden. Vi elsker alle sammen Danmark. Og Danmark er så godt at vi ikke vil dele det med nogen. Men alt imens vi taler og taler om hvor fantastisk et land og et folk vi er, glemmer vi, at alt det der gør Danmark til Danmark, så småt smuldrer væk mellem hænderne på os.

For hold kæft hvor er vi også blevet et fattigt land. Ikke økonomisk – faktisk går det bedre og bedre med økonomien hver gang Danmarks statistik tjekker. Og det har det gjort i mange år. Alligevel skal der spares på alt.

Det offentlige skal krympe med 2% årligt, DR skal reduceres til et blodfattigt propagandaapparat for kristne værdier, SKAT kan godt lige tåle at få med øksen igen og barselshotellerne er da i øvrigt også en unødig luksus.

… Lige om lidt er det formentlig fødegangen der ryger. For vi behøver vel ikke en dedikeret afdeling til at tage sig af noget så naturligt som fødsler? …

Min kæreste fødte vores barn på Rigshospitalet. … Det er en dag jeg aldrig glemmer, af helt åbenlyse årsager. Men det er også en dag jeg har tænkt meget på efterfølgende, når snakken er faldet på sundhedssektoren og besparelser i det offentlige. For hvem er det der ønsker at piske de her mennesker, både sundhedspersonale og fødende kvinder, mere end vi allerede gør?

… Jeg ved ikke med jer, men jeg vil hellere bo i et land hvor jeg betaler så meget i skat, at der altid er to jordemødre for meget på arbejde, end to for lidt. Jeg vil i det hele taget hellere have en offentlig sektor der er 2% for stor, end 2% for lille. For der er ingen der dør af det første. Men det sidste koster liv.

… Jeg håber at alle jer spareivrige minimalstatsfanatister en dag får brug for det offentlige. Og jeg håber at det offentlige lige den dag ikke har tid til jer. Jeg håber at jeres ufødte børn dør og jeres gamle forældre bliver væk, så I kan opleve på egen krop hvilken ulidelig smerte jeres smålighed og arrogance påfører andre mennesker. Og jeg håber at de der symbolske skattelettelser i har pisset væk på en tur til Dubai virkelig gør jeg lykkelige helt nede i mavsen – for der kommer en dag, hvor I får brug for at kunne mindes den følelse, hvis ikke I vil ende med at skyde hovedet af jer selv i afmagt over tingenes tilstand.

Det er ikke indvandring og multikulturalisme der gør os til et fattigt samfund. Det er alle de mennesker der er født og opvokset her, som har vadet rundt i velfærdssamfundet så længe at de ikke kan se skoven for bare træer, og nu har fået den glimrende idé at fælde hele lortet, fordi det jo alligevel ingen forskel gør. Men tro mig – det gør en forskel, når det hele en dag er væk.”

Collage: Martin Nørgaard fra ‘Nørgårds Netflix’ på TV2)

Oploadet Kl. 11:49 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96754/trackback

28 Comments »

 1. Det kræver stærke nerver at besøge fødsels- og børneafdelingerne på hospitalerne.

  Minimum 2/3 er af uønsket etnisk baggrund, og skønt meget skyldes fejlernæring, hypokondri og indavl, er det nok 50% der ikke er, og aldrig vil blive danskere

  Kommentar by Træt — 29. november 2018 @ 12:05

 2. Forsangeren Niels Brandt fra det “hippe” band The Minds of 99 havde for et par måneder siden et lignende opslag på sin Instagram.

  Hans amerikanskfødte kone havde modtaget gratis fertilitetsbehandling her i Danmark, og det havde naturligvis været en umulighed i Trumps onde og umenneskelige USA.

  Så Niels Brandt belærte også alle sine følgere om, at huske at betale deres skat med glæde…

  Kommentar by Revisoren — 29. november 2018 @ 12:20

 3. Hvordan kan det være alle moderne hipstermænd partout skal have tattoveringer opad armene? Som om de skal kompensere for manglende mandighed ved at vise deres seje “rockertattoo’s” frem?

  Kommentar by redneck — 29. november 2018 @ 12:23

 4. Alle disse venstreorienterede “kunstnere” er officielt helt vilde med at betale så meget som muligt i skat.

  I weekenden havde Ekstra Bladet et interview (bag betalingsmur) med den gamle kommunistiske gøgler Erik Clausen.

  Han fortalte glædestrålende, at han “tjente mere end han kunne nå at bruge”.

  Jeg ved af personlig erfaring, at Erik Clausen og hans netop afdøde mangeårige ven Kim Larsen, havde oprettet et sindrigt system af forskellige selskaber udelukkende med det formål at minimere deres skattebetaling.

  Røde hyklere af værste skuffe!

  Kommentar by Revisoren — 29. november 2018 @ 12:43

 5. “Indvandring er ikke problemet”, Eeeeh, Jow det er, Spade.

  Kommentar by Santor — 29. november 2018 @ 12:50

 6. Nørgaards Netfix.

  Det har intet med den amerikanske streamingtjeneste at gøre, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. november 2018 @ 13:36

 7. Manden er komplet idiot. Magter ikke at se så meget som et spaltet nanosekund på hans tendentiøst forvrølede sludder.
  Endnu en matematisk begavelse, der vil ha’ masser af sandnegere, for ellers er DK ikke længere Danmark. Og ikke ka’ forstå, han ikke ka’ bruge de samme penge flere gange.
  Allerede som børn vidste vi, at hvis vi købte blandede bolcher for alle sparepengene. Så var ikke også råd til at købe de legetøjssoldater vi så brændendr ønskede os.
  Boy have I got news for U Nørgaard! Meget er ændret siden vi var børn (sic!). Men den regel er der sjovt nok ikke lavet om på.

  Kommentar by White knight — 29. november 2018 @ 14:10

 8. I lyset af, at det offentlige har et forbrug på omkring 1000 milliarder kroner om året, så bør forskrækkede Nørgaard, der ikke kan kapere, at der er skåret ned på den relativt lille, men alligevel ret borgernære barselspleje, slå begrebet “Washington Monument syndrome” op, for han er hoppet på limpinden med begge sine spinkle hipsterben.

  Kommentar by Bob Glitter — 29. november 2018 @ 14:26

 9. Det er et meget stort problem, at hegnspælene for enhver diskussion behændigt er flyttet langt ud på overdrevet fra starten af.

  Det er et problem, at alle diskussioner befinder sig i et interval langt fra normalområdet, i véd normalområdet: dér hvor der hersker en tilstand af rationelle overvejelser, betragtning af langsigtede konsekvenser, overvejelsernes hensigtmæssighed, afvejning af de forskellige størrelsers vægt, betydning og dybere mening også i andre sammenhænge end dem der umiddelbart falder enfoldige uoplyste lægmæænd ind, såsom dybere undersøgelser baseret på kendsgerninger og fakta.

  I dette sundfornuftsområde må alle løsninger nødvendigvis i sidste instans søges for den givne problemstilling, hvorunder der tages hensyn til den samlede befolknings tarv, fremtidsudsigter, velbefindende, velfærd og ønsker, håb og forventninger, men desværre er det et område, som er sprængfarlig og rædselsvækkende kryptonit for den samlede presse og den masoniske politiske magtklan-børnehave.

  Pga 100% gennemrådne ledere er hele staten nu 100% korrupt og forbryderisk. Alle administrative ledere overalt i samfundet er forbrydere. Det ses af, at ingen af dem siger en meningsfuld sætning.

  Denne korrupte stat har fuld kontrol med store dele af pressen – i Danmark op imod 100% af det publicerede, og med pressen som en lang kværnende, evigt backtrackende, kommunistisk vrøvleløgnemaskine. Denne maskine beskæftiger sig ikke med virkeligheden udover i små passager, hvor den prøver at koble modtagernes hjerner til små brudstykker, for på en eller anden måde, at skabe nok koherens i det sagte til at modtagerne et øjeblik kan slå deres tvivl ud af hovedet, konstatere at de ikke behøver at føle sig urolige eller uforstående, fordi alle andre synes, det er helt normalt, at tænke på de måder de præsenteres for. Således lykkes det at overbevise de allermindst intelligente dele af befolknignen om, at alt er ok, således at de registrerer og godtager den præsenterede alternative klovnemodel af universet, som de har stablet på benene. Og på den måde opstår den teoretiske mulighed, at befolkningen virkelig selv har tilsvarende overvejelser, som det klovnecirkus man ser konstant på fremmarch.

  Vi har således altid en diskussion mellem på den ene side den “højrefløjs” /”liberale” (nazistisk psykopatbefolkningudryddelsesprogram med ophør af alle rettigheder, samt total og uindskrænket terror, tortur, latterliggørelse og knusende angreb på den etniske befolkning, dens velfærd, beskæftigelse, tryghed, rettigheder, værdighed, historie, sprog og kultur. Altså et endeligt ophør med at leve i en principielt kollektivtstyret klub med en form for socialkontrakt mellem velfærdsstaten og borgeren: Nej, den pisser man først på, krøller så sammen og kaster på bålet, imens man står og smiler bredt og erklærer at det uindskrænkede diktatur nu er en realitet, og alle kan vente straffe for at være etniske nationale, det egentlige folk, som tidligere var indehaverne af dette trætte, gamle danske ørige, men som nu kun er “nazister”) ifølge denne “ideologi” – og på den anden side en såkaldt “venstrefløjs”/psykopat”kommunistisk”, pædofilileflende, ateistisk, satanisk, selvmordsbøsserøvsforræderidiotideologi af total tanketom hjernedødsbeskadiget fjolletossesynspunkter, (som bemærkes blot at være en “venstre””fløj”slalleidotudgave af det som stod i den anden parentes).

  Det er et dårligt udgangspunkt, kun at være præsenteret for et mulighedsvalgsområde, nemlig disse, som de to sider forrædderklassen har stillet overfor hinanden, som de ting man har under overvejelse, som man overhovedet kan overveje.

  Vores diskussion består kun af synspunkter valgt fra to sider af vanvid, som ligger en millimeter fra hinanden, en diskussion blandt de forskellige fjender af folket, som har kuppet al magt for længe siden, statslige institutioner, internationale organisationer, NGO’ere og institutioner, magtfulde finansielle interesser og virksomhedslederes og fremmede fjenders mest djævelske ideer præsenteret under deres mange forskellige ideologiske paraplyer, men som alle har det tilfælles, at de blot er totalitær nazisme.

  Det er klart at den virkelige kamp er mellem denne forræderiske 5. kolonne etablerede magtklasse og deres velkendte kvasilegitimitet på den ene side og de almindelige borgere og ganske almindelig sund fornuft på den anden side.

  Et godt eksempel på denne problemstilling ses f.eks i måden Det Hvide Hus har valgt at håndtere deres personalpolitik og lignende interne statslige processer:

  Mike Pompeo hires Trump hater Mary Kissel for “policy and strategic messaging.” What gives?
  https://www.youtube.com/watch?v=F0GmgZezT94

  Kommentar by Jack Nille — 29. november 2018 @ 14:34

 10. Gud ved om denne Martin Nørgaard også pynter sig med røvgevir ? – Efter hans prosa at dømme, må der i givet fald, være tale om geviret fra en spidsbuk!?

  Kommentar by T. Flodur — 29. november 2018 @ 15:59

 11. Et strålende indlæg af Jack Nille kl. 14.34.

  Bortset fra det så har komikeren jo fuldstændig ret, det er naturligvis heeelt uden betydning at politikerne FJOLLER HALVDELEN AF STATSBUDGETTET væk til idiotiske og landsskadelige formål. De sølle 5OO MILLIARDER af kroner som bruges til indvandring, “integration”, flere fængsler, pengegaver til fjerne lande……. og til prestigeprojekter, gyldne håndtryk, overflødige og tyranniske bureaukratier, nedrivning af tusinder af boliger, politikeres selvforgyldning, indkøb af IT-systemer der ikke virker, osv., osv………. de penge kunne selvfølgelig aldrig have været brugt lige så godt eller bedre på de der dumme danskere, som jo næsten alle er nogle smålige, vrantne og værdiløse idioter der ikke forstår at værdsætte høje skatter, dalende velfærd, mangedoblet kriminalitet eller luset behandling af de svage.

  Og kommunismens genialiteter fatter de jo heller ikke.

  Det er jo derfor at politikerne har set sig nødsaget til at påbegynde afskaffelse af demokratiet og ytringsfriheden, samt fordrivelse og udskiftning af det danske folk. Jeg er godt nok komiker, men jeg er gravalvorlig når jeg siger, at når I danskere ikke forlængst er begyndt at indbetale masser af milliarder i frivillig ekstra skat, så er det sgu jeres egen skyld at det hele går ad helvede til. Med sur hilsen, Martin Nørgaard.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. november 2018 @ 16:16

 12. # 9 Kommentar by Jack Nille

  Til UG med pil opad!!

  Kommentar by Danskeren — 29. november 2018 @ 16:37

 13. Gad vide om han også forlanger hans mors sparepenge og skælder hende huden fuld, hvis hun insisterer på at tage på ferie for pengene fremfor at finansiere sin søns næste tatovering.

  Eller er det bare dem ovre på den næste gade der skal plukkes for at finansiere Martin Nørgaards utopi. NIMBY

  Jeg vil godt vædde på, at han hellere vil bruge sine egne penge på iPads og tattoos fremfor at forære dem til godgørende formål.

  Velfærd er ALTID til forhandling. Ellers er det ikke velfærd – så er det slaveri. Det Martin Nørgaard og hans slags ønsker, er et slavesamfund hvor de der producerer velstanden intet har at skulle have sagt, mens de uproduktive ophøjes til adel og svinger pisken med skadefro og pervers nydelse.

  Der findes et andet ord for et menneske, der forlanger at få uden at yde – kriminel.

  Og der findes også et ord for ubegrænset velfærd – bankerot.

  Kommentar by Mackety — 29. november 2018 @ 16:49

 14. Gad vide om han også forlanger hans mors sparepenge og skælder hende huden fuld, hvis hun insisterer på at tage på ferie for pengene fremfor at finansiere sin søns næste tatovering.

  Eller er det bare dem ovre på den næste gade der skal plukkes for at finansiere Martin Nørgaards utopi. NIMBY

  Jeg vil godt vædde på, at han hellere vil bruge sine egne penge på iPads og tattoos fremfor at forære dem til godgørende formål.

  Velfærd er ALTID til forhandling. Ellers er det ikke velfærd – så er det slaveri. Det Martin Nørgaard og hans slags ønsker, er et slavesamfund hvor de der producerer velstanden intet har at skulle have sagt, mens de uproduktive ophøjes til adel og svinger pisken med skadefro og pervers nydelse.

  Der findes et andet ord for et menneske, der forlanger at få uden at yde – kriminel.

  Og der findes også et ord for ubegrænset velfærd – bankerot.

  Kommentar by Mackety — 29. november 2018 @ 16:50

 15. Det er blevet helt undersparet

  Kommentar by Hul igennem? — 29. november 2018 @ 16:56

 16. Egentlig vil jeg gerne give manden ret i én ting:
  Pengene/midlerne forsvinder de steder i det offentlige, hvor de kan ses, mærkes, og gør en forskel.

  Men:
  Den arbejdende Dansker, har aldrig nogensinde betalt så meget i skat/afgifter/gebyrer som han/hun gør i disse år – og det føles (som en lavt/mellemlønnet arbejdstager) som om grænsen er nået.

  Alligevel finder kun forringelser sted, så hvad bliver der af skattekronerne?
  De kastes after ‘projekter’, som kryb som Britta Nielsen er i spidsen for, efter kunst/gøgler/kultur-projekter, som intet frelser, eller skaber – men kun findes for at vise vores ‘rummelighed’.

  Nogle af milliarderne ryger til diktatoriske regimer i 3 verdens lande, andre går til de menneskesmuglende ‘menneskerettighedsorganisationer’, for hvem det her er et levebrød.
  Men den største del – og også den del som gør mig allermest rødglødende af raseri, havner i lommen på den kommunale mellemleder – djøf-krybet som kaster om sig med skattekroner (medborgernes penge), til kurser, forløb, dialog, mangfoldighed, kultur, (den rette) kunst, projekter (ingen, ikke engang dem selv ved de går ud på).
  Det er sgu ikke overraskende at de fleste i de jobs (ud over aldrig at have haft et rigtigt job), stemmer på de radikale eller Uffes gøglerparti.

  På et eller andet tidspunkt må en eller anden da høre/give taletid til barnet som peger og råber:
  JAMEN… JAMEN, DE HAR JO IKKE NOGET TØJ PÅ!!!

  Kommentar by Lundahl — 29. november 2018 @ 17:26

 17. Apropos hykleriske “komikere”:

  Efter sidste folketingsvalg “truede” den egyptiske “komiker” Omar Marzouk med at forlade Danmark.

  Islamisten bor her dog stadig, men for et par måneder siden satte han sin store Frederiksberg-villa til salg for 16.995.000 kroner.

  Kan vi være så heldige, at han er ved at gøre alvor af “truslen”?

  Kommentar by Revisoren — 29. november 2018 @ 18:26

 18. Bøssekarl at se på med tynde arme.

  Kommentar by Elegia — 29. november 2018 @ 19:46

 19. Martin Nørgaard ligner sku resultatet af et seksuelt forhold mellem en muslim-islamist og en voldtaget ged. Jeg begynder sku at gå mere og mere ind for tvangs sterilisering af disse typer da vi simpelthen ikke har råd til at forsørge alle deres mislykkede klatkager.
  #vieralleemmagad

  Kommentar by Piphans — 29. november 2018 @ 20:19

 20. “Men tro mig – det gør en forskel, når det hele en dag er væk.”
  Det skal dine elskede kæleperkere nok sørge for inden for en ganske kort årrække.

  Kommentar by K — 29. november 2018 @ 20:50

 21. Kan det offentlige skære mere ned? Det har gennem 100 år skåret mere end halvdelen af danskenes liv. Hvornår er det nok? Sådan en Martin Nørgaard vil gerne spise gratis i hele hans liv. Men hvem skal betale? Lige nu (sidste år) er det gennemsnitlige skattetryk på 69%. Hvad fornøjelse er der ved at stå en hel dag og producere noget brugbart, når næsten det hele bliver spist af kollektivisterne? De har ingen skrupler ved at dele ud af rovet til dovne Robert og Mustafa, foruden deres egne syge projekter. Du skulle skamme dig. Og tag bare fødevare- og medicinalindustrien med i overvejelserne, hvis mine ord gør nogen som helst indttryk på dig.

  Kommentar by Nielsen — 29. november 2018 @ 20:57

 22. Man skal ikke set ret meget af den omtalte programserie, før værtens had til DF kommer frit frem. Det er helt fint at lave sjov med politik og politikerne, men når han gang på gang trash-talker DF som det eneste parti, bliver det bare kedeligt og usmageligt. Da det tydeligvis skyldes hans personlige holdning til partiet.

  Kommentar by na — 29. november 2018 @ 21:45

 23. Det er altså heller ikke nemt at være komiker nu om dage. Hvis man siger noget negativt om invandringen, eller noget positivt om DF, vil man jo straks blive hetzet og få dårlige anmeldelser osv.

  Kommentar by tp — 29. november 2018 @ 22:58

 24. Da jeg fødte børn (1975, 78 + 79) var der god plads endnu og personale på fødegangene og man kunne få barsel på afdelingen i 5-7 dage.
  Men så kom der gang i islamtilvandringen og det koster som bekendt kassen, samtid med at de jo optager en pæn del af kapaciteten på fødeafsnittene UDEN at spytte til det i vor fælles kasse!

  Nu er danskerne blevet til slaver, som selvfølgelig skal forlade de fine gemakker i løbet af få timer, for iSlammets indavlede, retarderede, fødemaskiner skal selvfølgelig have pladserne, til deres masseproduktion af nye retarderede, behandlingskrævende, afkom.

  iSlammet først forståes, så må danskerne selv betale ekstra eller helt holde sig fra, at sætte børn til verden!

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. november 2018 @ 22:58

 25. Det er faktisk sådan, at jeg er en medløber den dag islamisterne klynger danske kunstnere op i lygtepælen.

  Kommentar by Kurt — 30. november 2018 @ 07:27

 26. # Kurt

  Jeg satser på, at Carsten Jensen bliver en af de første…

  Kommentar by Revisoren — 30. november 2018 @ 09:35

 27. #16 @ Lundahl! Danskerne er verdens höjst beskattede folkefärd, allegevel forsvinder midlerne som dug for solen!

  Djöferne er en kämpe årsag hertil! man lade dem at de er dygtige til at fixe ansättelse kontrakter. Og de rödmer ikke, men s de rager til sig! 3 års ansättelse-kontrakt, fed bonus ved udlöb. 14 dage senere ansat i ny åremåls-kontrakt.

  Deres job? at hjälpe inkompetente kolbötter med at opfinde nye
  skatter & afgifter!

  Danmark & danskerne bliver langsomt kvalt i skatter & afgifter!

  Apropos britta N. Regimets Djöfere kunne have stoppet hende for länge siden, hvis de havde passet deres arbejde! Ikke en eneste embedsmand/kvin(Djöfer) er blevet bebrejdet noget som helst i denne sag!
  ER helt enig i dit skriv!
  Stem NB. SIAD!
  P.

  Kommentar by Anonym — 30. november 2018 @ 18:17

 28. Og så det faktuelle: Skatten er ca uændret igennem mange år, men det offentlige kører værre og værre fordi indvandringen (og efterkommere) koster mere og mere. Han bør argumentere for, hvad ham vil gøre den dag trækprocenten skal over 100 for at holde sundhed osv nogenlunde kørende.

  Kommentar by Winged Hussar — 1. december 2018 @ 10:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper