29. november 2018

Humanistisk Konfirmation: Lærer at forholde sig kritisk – ‘Kunne blandt andet være noget med Trump’

I dagens udgave af Orientering på P1, kunne man høre Anders Gadegaard forklare, at det var svært at holde kirkelig sommerlejre for flygtninge fra Udrejsecenter Sjælsmark, da de opførte sig uhensigtsmæssigt, havde et ‘aggressivt kropssprog’ og kastede med sten. “På bare tyve minutter udvikler turen sig til hård indbyrdes mobning, og medarbejderen må til sidst fysisk skille børnene ad.”, skrev Gadegaard mfl. fornyligt på Altinget.dk. Det hele var naturligvis Danmarks skyld, og de kunne ligeså godt være ærlig, og argumentere for helt åbne grænser.

Humanismen er i den grad blevet en erstatningsreligion. Herunder lidt fra et indslag i gårsdagens Orientering – Flere unge danskere bliver humanistisk konfirmeret

P1: Antallet af unge, der bliver kristen konfirmeret har ligget konstant på omkring 70 procent de senere år, men man kan se en stærkt stigende interesse for en anden form for konfirmation. Den der hedder en humanistisk konfirmation. Ja, faktisk så meget, at foreningen Humanistisk Samfund ikke helt kan følge med.

… Fra næste år udvider Humanistisk Samfund, så den her mulighed for at modtage undervisning, der fører frem til den humanistiske konfirmation. … Nu har vi fået gæster i studiet, der kan gøre os klogere på humanistisk konfirmation. … og velkommen til Villads Lintrup Sindballe, 14 år, 8. klasse, og du valgte altså at blive humanistisk konfirmeret i foråret.

[…]

Villads: … så bliver man undervist jo, i alle mulige forskellige byer på det her humanitære grundlag. Blandt andet så noget som kritisk tænkning og etik, som jeg synes var virkelig virkelig fedt.

P1: Hvad kunne det være for nogle spørgsmål?

Villads: Det kunne blandt andet være noget med Trump, hvor man kommer med nogle eksempler, og forholder sig kritisk til det her. Forholde sig kritisk til en masse spørgsmål. Så ser vi en film, og hvad skulle han egentligt gøre her? Er det etisk rigtigt? Sådan noget med at forholde sig, som man ikke gør så meget i skolen normalt.

Oploadet Kl. 19:03 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96779/trackback

17 Comments »

 1. Konfirmation bliver vel også snart forbudt – af hensyn til de sarte muhammedanere.

  Det er jo allerede nu blevet haram at holde jul på Nørrebro og i andre shariazoner…

  Kommentar by Revisoren — 29. november 2018 @ 19:47

 2. Humanistisk Samfund…… der er tale om FALSK markedsføring. Hvis man havde kaldet sig nihilistisk/ateistisk samfund, eller kommunistisk/feministisk/radikalt samfund, så havde man i det mindste haft en smule ærlighed med i billedet.

  De tomhjernedes gudløse og fædrelandsløse rødfascistiske samfund, kunne også være en passende titel. For det de tilstræber er jo en ødelæggelse af deres eget lands traditioner og kultur.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. november 2018 @ 20:01

 3. De radikale kalder sig jo også humanister, selvom de reelt er rødfascister af værste slags. Som sammen med madam Merkel, V, K, S og SF mfl. er i gang med at iværksætte Europas og Skandinaviens økonomiske og kulturelle bankerot og undergang. Se hvad Snaphanen skriver om Marrakech pagten og Lars Lusk: “Statsministeren vil ruinere Danmark”. Se hos den korte, 24nyt.dk og black pigeon/you tube hvad der allerede foregår af ondskab i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, England og Tyskland.

  Kommentar by tp — 29. november 2018 @ 20:40

 4. Min kone er pædagog og viste mig et læserbrev i fagforeningsbladet Børn og unge skrevet af en muslim der havde det meget dårligt med at skulle følge børnene til julegudstjeneste.

  Kommentar by Træt — 29. november 2018 @ 20:48

 5. >4 Træt.
  Det er da synd fr muselmanden mk LGBT med mere.
  Mon ikke det er nok til at få asyl i et julefrit land?
  Med familie sammenføring.

  Kommentar by Erik — 29. november 2018 @ 20:58

 6. Forholdene i Danmark er nu så fuldstændigt og aldeles sindsyge og ekstremt vanvittige at være vidne til – og det ser ud til at det bare bliver mere og mere ekstremt i fremtiden…!!!!

  Det her kan ikke løses på demokratisk vis og fremtiden vil vise sig at ende i vold og krig mellem etniske danskere indbyrdes, mellem deres politiske fraktioner, mellem muslimerne og de etniske danskere, med deltagelse af politi, “forsvaret” og hjemmeværnet – hvor dødspatruljer likviderer alle og enhver i de forskellige fraktioner – gengældelse og hævn vil være i teten og ingen kan vide sig sikre mere – Kaos og galskab vil tage over – og det er ikke til at vide hvem der vinder – hvis der i det hele taget bliver nogen der vinder og overtager magten!!

  Sådan som jeg har fulgt forholdene i Danmark de sidste 30 år, er jeg ret sikker på at jeg får ret – vi lægger alle brænde på til ilden og lunten til eksplosionen er tændt.

  Det vil også ske i mange andre lande i Europa, antagelig før samfundet revner her i landet.

  Alt det man hører og læser om de positive ting er alt for lidt og alt for sent…vanviddet lever sit eget liv – ustoppeligt uanset hvad man nu gør.

  De første der bliver ofre, er vore politikere lokalt og i FT..når det starter ryger styringen af samfundet og armageddon for vores måde at leve og regere er en realitet.

  Sortsyn…? Ja i den grad – i må da indrømme at hver dag, hver måned og hvert år, bare bliver mere og mere sindsygt at være vidne til?

  Vi er for længst nået the point of no return!

  Kommentar by Black Watch — 29. november 2018 @ 21:07

 7. Jihad starter det sekund, de sættes deres fod på dansk jord. Denne generation sender sine egne børn i krig

  Kommentar by BB — 29. november 2018 @ 21:20

 8. Ja, vores politikere og journalister opfører sig værre og værre. Den korte avis skriver nu at befolkningerne i unionen undertrykkes, og at Europa er på vej til at blive en trykkoger. EU og madam Merkel tager ingen hensyn til de oprindelige befolkninger, men fører tværtimod en politik som truer Vesteuropas borgere med udryddelse. Først (om lidt) bliver deres ytringsfrihed og demokratiske medbestemmelse taget fra dem, dernæst invaderes og besættes deres lande af millioner af muslimer. Som med kæmpefærger eller fly mv. transporteres fra Afrika til Europa. Og tredje fase bliver social elendighed, gangstervælde, terror og guerillakrig/borgerkrig.

  Statsmedisteren og Kristian Jensen mfl. er begyndt at dele valgflæsk ud, det samme er K, S, SF og R. Men ifølge Snaphanen og andre netaviser er de alle, dog især V, tilhængere af den Marrakech aftale som er kaldt skingrende vanvittig/ en social atombombe/ Europas dødsdom. (DRs TV2 påstår naturligvis at aftalen er vældig fornuftig)

  Vi lever i sindssyge tider. Vil man forstå hvad der sker, bør man læse netaviserne og se film på you tube om Merkel, om Sverige, om Paris, om migrant krisen og indvandringen.

  Kommentar by tp — 29. november 2018 @ 21:40

 9. Hvor er det modigt at Villads tør forholde sig kritisk til Trump, og godt at Humanistisk Samfund kan tilbyde et forum hvor man kan kritisere Trump. Det finder man jo stort set ingen andre steder.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 29. november 2018 @ 21:51

 10. Præsterne og kirken ligger som de har redt. Forsømt deres pligt til at advare om og oplyse om den krigeriske farisær religion udbredt med krumsablen.

  Nu indoktrineres “konfirmanderne” af satans diciple. “De gode”.
  Dem, som tåler alle dem, der er enige med dem.

  Kommentar by Iznogut — 29. november 2018 @ 23:58

 11. Hvis børnenes forældre er rødgardister og landsforrædere er det sikkert dem der overtaler børnene til noget humanistisk holdningsmassage, børnene tænker nok mere på gaverne der følger med festen, samt blå mandag, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. november 2018 @ 01:40

 12. #9 21:51
  Præcis. Helt nyt og nuanceret.
  Det var vederkvægende for en gangs skyld, at se Schweinmetz afdæmpet. Ja nærmest ked og skuffet. Han så grangiveligen ud som om, der var een der havde hugget hans butt plug. Årsagen; Michael Cohen var taget i en løgn under ed. Det pinte helt åbenlyst butt pluggens ejermand. Hurtigt genvandt Schweinmetz dog sit gl.eksalterede jeg, altid grænsende til en ufrivillig culmen. Da han på vanlig sikker vis, atter fik drejet reportagen hen på den daglige Trump bashing.
  That’s my boy!

  Kommentar by White knight — 30. november 2018 @ 03:03

 13. Trump – er det ikke ham, som amerikanerne valgte til at rydde op efter nobelprismodtagerens udenrigske katastrofer?

  Kommentar by Bastardo — 30. november 2018 @ 10:27

 14. Kirken og præsterne (nogle få undtagelser) har svigtet Deres eget præsteløfte, men sålænge de står i grundloven, kan vi forhindre de værste muhammedanere i Folketinget, da det vil være blasfemi at underskrive den, for en lovreligion som Islam. At Politikerne i Folketinget har svigtet Deres nationale ansvar (undtagen DF), er totalt tydeligt. Islam er og bliver en – usekulær diktatorreligion (med Dens Fører Profet) hele dens konstruktion er en direkte civilisationskatastrofe, og det er især skammeligt når vi sætter soldaters liv på spil for det som der lefles for herhjemme. Jeg kommer til at gentage mig selv det meste af tiden, så jeg holder nok en pause i Julemåneden. God jul og godt nytår til jer mine landsmænd herninde. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. november 2018 @ 11:18

 15. Efter feminiseringen af folkekirken er den blevet slap og pladderhumanistisk, og også ufolkelig. De kvindelige præster er jo nærmest håndlangere for indvandringsindustrien.

  Kommentar by Bent Nielsen — 30. november 2018 @ 14:45

 16. Her kunne man godt linke til en video af Black Pilled

  Kommentar by Jack Nille — 30. november 2018 @ 19:47

 17. Et nyt BS begreb,den koerer bare deruda’

  Kommentar by dunk — 30. november 2018 @ 23:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper