2. december 2018

Finanslov: Nyt navn for integrationsydelse, udrejsecenter på ø – Intet paradigmeskifte, men nye toner

Den sidste finanslov før et valgår er typisk den sværeste at få lukket, men sådan gik det ikke denne gang. Lars Løkke Rasmussen havde tydeligvis forberedt kompromisset med Kristian Thulesen-Dahl helt ned i detaljen, og selvom det rækker som en skrædder i helvede, så er det klart en politisk sejr for Dansk Folkeparti.

Der kom dog ikke i nogen meningsfuld forstand et egentligt ‘paradigmeskifte’. Der indføres ‘hjemsendelsesydelse’ i stedet for ‘integrationsydelse’, og kriminelle udlændinge og udlændinge på ‘tålt ophold’ placeres på øen Lindholm ved Stege. 100 personer, muligvis lidt flere. Kost og logi til andre landes borgere uden lovligt opholdt i Danmark, vil også fremover blive finansieret af danske skatteydere, men det er nu alligevel et kvantespring af rang – at tvinge sund fornuft ud af landets pladderliberale skatteminister.

Forarbejdet henimod finanslovsaftale, er nok også grunden til at Dansk Folkeparti ikke går all-in imod Danmarks underskrivelse af Marrakesh-erklæringen. Jeg køber ikke frygten for eventuelle politiske konsekvenser, men man kan jo ikke gå til at valg på en stram udlændingepolitik, mens man internationalt arbejder for det modsatte. Man kan dreje ord og vinkle, men man ikke være lidt gravid – det er enten eller. En åben flanke for Nye Borgerlige!

Medierne arbejder indirekte for VLAK-regeringen på det her på punkt. De holder mikrofonen for Institut for Menneskerettigheder og Co., og Løkke Rasmussen kan på den måde sole sig i den politiske modstand fra overdrevet. Det redder dog ikke Danmark, at Lukas Graham associerer hjemsendelsesydelse med Nazi-Tyskland.

Det ville være skønt hvis medierne brugte energi på at udstille regeringens hykleri i forhold til Marrakesh-erklæringen. Når de kan bruge uger på Alternativets hykleri i forhold til mangefarvede gokkesokker og flyrejser, så er det vel også nødvendigt at botanisere lidt i Løkke Rasmussens motivation for tiltrædelse af en erklæring, der modarbejder alt han går til valg på. ‘The sanest days are mad’ (Morrissey, 1994)

(Dansk Folkeparti fejrer finanslovsaftale, 30. november 2018); Foto: DF)

“Den offentlige ydelse til nytilkomne flygtninge og en række danskere, der ikke har haft ophold i Danmark i syv ud af de seneste otte år, sænkes med 2.000 kroner om måneden for enlige mødre eller fædre og 1.000 kroner for hver af forsørgerne i familier, hvor mor og far bor sammen. … Den lave integrationsydelse har tidligere fået Institut for Menneskerettigheder til at advare om, at det er i strid med grundloven.” (DR.dk, 30. november 2018)

“Hvis det samlede setup bliver skruet sådan sammen, at det er meget stramt, kan det godt være, at man i menneskeretlig forstand vil sige, at de faktisk bliver frihedsberøvet.” (Lotte Holck, Institut for Menneskerettigheder, 1. december 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96813/trackback

78 Comments »

 1. Kristian Jensen lover, at naboer til den nye ø-lejr ikke generes af beboerne.
  Det kunne han bare have sørget for på Kærshovedgård, så var der ikke behov for den her tåbelige flytning

  Kommentar by k. m. — 2. december 2018 @ 12:16

 2. At Lindholm opgraderes til en øde ø er en overdrivelse, med færgehavn til fastlandet er øen nok ikke en øde ø, finansloven er nok den bedste kompromis i mange år og hvordan aftalen i Marahcehs skal finansieres svæver i luften, et forslag kunne være udmeldelse af FN, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 2. december 2018 @ 12:20

 3. Her er noget mere om aftalen:
  “Som det er beskrevet her, er Dansk Folkepartis såkaldte paradigmeskifte blevet til en fuser. Regeringen og DF har indgået en finanslovsaftale, som også indeholder en udlændingeaftale. Den indeholder dog hverken asylstop eller hjemsendelser.
  DF har derfor fokuseret sin kommunikation på et enkelt element i aftalen: Etableringen af et udrejsecenter på den øde ø Lindholm. Men problemet er, at de udviste kriminelle udlændinge og afviste asylansøgere får muligheden for at tage færgen til fastlandet.
  Det bliver værre endnu. TV 2 Nyhederne kan i dag afsløre, at Danmark ikke selv må bestemme antallet af færgeafgange fra Lindholm. DF vil gerne have meget få afgange samt høje billetpriser. Det strider imidlertid mod konventionerne. De selvsamme konventioner, som DF gik med til at følge, da de indgik udlændingeaftalen med regeringen.
  De udviste udlændinge må nemlig ikke spærres inde. Meget få færgeafgange og meget høje billetpriser vil ifølge konventionerne udgøre en de facto indespærring.
  Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg skal nu undersøge, hvor mange færgeafgange der skal til, for at Danmarks internationale forpligtelser bliver overholdt.

  Således er DF’s øde ø blevet til en farce.”

  https://ksdha.wordpress.com

  Kommentar by Glenn Madsen — 2. december 2018 @ 12:21

 4. Off topic. Den uduelige Angela Merkel, DDR2:Det katastrofale kanslerskab:https://vera-lengsfeld.de/2018/12/02/die-verhaengnisvolle-kanzlerschaft/

  Kommentar by barfbag — 2. december 2018 @ 12:24

 5. Det bliver underligt den dag hvor man skal til at samle bådflygtninge op i Stege bugt og Evt i Kalvehavevej .

  Kommentar by Father — 2. december 2018 @ 12:28

 6. Eneste lyspunkt i aftalen er, at der stadig eksisterer et fuldt funktionsdygtigt krematorium på Lindholm…

  Kommentar by Revisoren — 2. december 2018 @ 12:31

 7. Glemte kilde/dokumentation:hentet blogposten via:https://twitter.com/hashtag/merkelmussweg?lang=da

  Kommentar by barfbag — 2. december 2018 @ 12:31

 8. Presset fra de Nye Borgerlige har efter min vurdering en betydelig del af æren for, at de folkevalgte nu så småt begynder at tage vælgernes bekymringer alvorligt.

  For lidt og for sent. Men bedre sent end aldrig – som man siger.

  Kommentar by Jens Knudsen — 2. december 2018 @ 12:34

 9. Jeg har svært ved at se, hvordan det her er et skridt i den rigtige retning. Det står de indlogerede frit for at sejle frem og tilbage med færgen. Hvad sker der når de laver oprør?, hvem skal så komme personalet til undsætning? Problemet er at de udvisningsdømte ikke er fængslet.

  Kommentar by Jens Jensen — 2. december 2018 @ 12:36

 10. Off topic. USAs præsident 20. januar 2009-20.januar 2017 Barack Hussein Obama II, et fjols, en klovn, en narabe:https://twitter.com/JohnRLottJr/status/1069189419519930368

  Kommentar by barfbag — 2. december 2018 @ 12:51

 11. Symbolpolitik og ikke meget andet end symbolpolitik.

  Begrundelsen er ordvalget:

  “Øde ø” – ordet lyder godt. I virkeligheden har de kriminelle lov til at forlade øen, så reelt flytter man bare problemet.

  “Hjemsendelsesydelse” i stedet for “integrationsydelse”. Men hvem er det nu som bliver hjemsendt? I realiteten ingen for nu har DF jo også vendt om på en tallerken og siger at sålænge at der i krig i Muhammedanien så kan vi ikke sende “flygtninge” tilbage. I praksis er de bliver her og vi får ikke noget asylstop.

  Et reelt paradigmeskifte vil gå ud på at lukke grænserne helt, og så hjælpe folk i nærområderne.

  “loft over familiesammenføringerne”. Men kommer det i realiteten til at betyde andet end “loftet” i Tyskland som har givet advokaterne i indvandrerindustrien gyldne tider?

  Kommentar by kenneth — 2. december 2018 @ 13:00

 12. Så vidt jeg kan forstå er formuleringen “den øde ø” en sandhed med meget store modifikationer i den forstand at beboerne på øen kan frit bevæge sig ind på fastlandet i forhold til færgetiderne…
  D.v.s. at de stadig kan genere de vantro Danskere på fastlandet så meget de lyster..
  Kunne de så ikke bare været blevet hvor de er nu..
  Med den nye løsning generer de bare Danskerne et andet sted…

  Kommentar by frank mathiesen — 2. december 2018 @ 13:12

 13. DF står frem og bryster sig af, at have fået noget igennem under finansforhandlingerne. Men de har i virkeligheden kun fået et holdkæft-bolsje, for inden at Lindholm bliver lavet om til fine, beboelige, forhold for de udviste kriminelle i 2021, så vælter det ind med nye, for iSlammet stopper skam ikke med, at træne de udvalgte i klanen til dagligdagens krig.

  Og hvis (Må Gud og vi alle forbyde det!) Lille Lars Landsforædder underskriver FNs Migrant Aftale d. 10/12, så får klientellet til Lindholm med et en ren gudestatus blandt os!

  Se gerne min, redigerede, opfordring til hver enkelt af os i min kommentar på;
  https://ksdha.wordpress.com/2018/12/01/dfs-oede-oe-er-blevet-en-farce-danmark-maa-ikke-selv-bestemme-antallet-af-faergeafgange-fra-lindholm/

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. december 2018 @ 13:21

 14. Det er ikke noget problem at sende de uintegrerbare fra Afrika til Europa – Men det er et kæmpe problem at sende dem hjem???
  “Mehari Taddele Maru forklarer, at det er forbundet med store udfordringer at modtage migranter [tilbage], som har været væk i lang tid:
  “De skal reintegreres, og det er ikke let, hverken politisk, socialt eller økonomisk, det må Europa være med til at betale for,”

  “De afrikanske lande har kæmpet for, at illegale migranter, som har opholdt sig mindst fem år i et land, skal have mulighed for at få opholdstilladelser, og taler om frivillige hjemsendelser til hjemlande.”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. december 2018 @ 13:23

 15. Kilde, med god indsigt i Afrikas syn på migration
  https://jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE11036623/afrika-frygter-splittelse-efter-strid-om-fnpagt/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. december 2018 @ 13:25

 16. Det her er jo bare endnu et politisk fup-og svindelnummer. Man regner åbenbart med at vælgerne kan narres og bedrages endnu engang. DF har tilsyneladende godkendt Marrakech pagten, som er forrykt, katastrofal og en social atombombe mod Europa. Nogle iagttagere taler om en dødsdom og krigserklæring mod nationerne og demokratierne. Fra nu af giver jeg ikke fem øre for Tulle og DF. Se hvad Snaphanen og black pigeon skriver om Lars Løkke, Merkel, DF og Kalergi/Marrakech planerne.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. december 2018 @ 13:30

 17. Off topic
  French Sniper fires on rioter with their hands up in Paris
  https://www.youtube.com/watch?v=zd9AOJVqwt4

  Kommentar by Jack Nille — 2. december 2018 @ 13:39

 18. Både Skrige Skinken, Gucci Helle og voldspsykopaten Pernille Rosenkrantz-Theil har alle sommerhuse på Møn.

  Her er der masser af plads til at migranterne kan overnatte, hvis de ikke når den sidste færge til Lindholm…

  Kommentar by Revisoren — 2. december 2018 @ 13:43

 19. Afrika satser på hundreder af millioner af afrikanere i Europa:
  “Af et fælles papir fra Den Afrikanske Union fremgår det, at i 2025 vil hver 10. afrikaner bo et andet sted end i sit hjemland”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. december 2018 @ 13:49

 20. Nr. 4, 10 og 17
  Er der nogen speciel årsag til at “off-topic” indlæg IKKE postes i “Off Topic” sektionen ???

  Kommentar by kent — 2. december 2018 @ 13:59

 21. 13:59 Virker ikke for mit vedkommende

  Kommentar by Jack Nille — 2. december 2018 @ 14:01

 22. Ny “Muhammedkrise”?

  Vi vil nok snart se flere delegationer af imamer på rundrejse i Mellemøsten.
  Fortællingen vil være, at Danmark sender de stakkels muhammedanere ud i en KZ-lejr på en øde ø, der er inficeret med mund- og klovsyge og svinepest.

  De kan formentlig forvente god hjælp fra løgnefabrikkerne Danmarks Radio og Politiken…

  Kommentar by Revisoren — 2. december 2018 @ 14:10

 23. Jack Nille — 2. december 2018 @ 14:01

  Ja, det giver jo mening. Har dog selv kun været ude for, at enten virker intet eller også virker det hele.

  Kommentar by kent — 2. december 2018 @ 14:20

 24. > emmagad 12:20
  Danmark kunne</ jo også blot gøre som fx Australien og USA samt en række europæiske lande: Undlade at underskrive pagten. Det er ikke en forudsætning at melde sig ud af FN (selv om jeg gerne så det ske, så slap vi også for alle mulige bizarre konventioner fra en anden tid og sted).

  > Jens Jensen 12:36
  Så vidt jeg har forstået aftalen om Lindholm, skal lejren drives af Kriminalforsorgen, og der skal samtidig være politi på øen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. december 2018 @ 14:32

 25. Se også kommentarer nederst i den foregående blog om 2x25O.OOO kr. til arbejdsløse migranter.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. december 2018 @ 14:40

 26. I strid med grundloven. Det er det næppe. “Kan det godt være” at de i menneskeretlig forstand bliver frihedsberøvet, siger Lotte. Ja, “kan godt være” er jo noget elastisk pølsesnak, ligesom Jelveds snak om “på kanten” af MR og “konventionerne”.
  Og hvis der er tale om de værste kriminelle, giver det jo ingen mening hvis de bare kan tage færgen og derefter blive væk. Desuden har “systemet” pisset på danskernes MR i årevis, og i de senere år på en grovere og grovere facon. Hvis kun få betjente følger med over i lejren, risikerer de at blive overfaldet og taget som gidsler.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. december 2018 @ 14:56

 27. DF og V har ikke i sinde at redde os. De taler os efter munden fordi der snart er valg. DR vil sørge for, at de ikke taber stort

  Kommentar by BB — 2. december 2018 @ 15:03

 28. Mon den nogensinde kommer til at hedde “Alcatraz” i folkemunde ?
  Nok ikke , der mangler sultne hajer og dybt vand…

  Kommentar by krassisten — 2. december 2018 @ 15:04

 29. DF´s eneste berettigelse er “udlændinge politik”. Ellers er det jo bare et mindre troværdigt sekundasocialdemokrati og èt er mere end rigeligt til at sænke Danmark.

  Det eneste der kan redde DF fra en gevaldig lussing ved næste valg og massiv stemmeafgivelse til Nye Borgerlige hvis LLR underskriver Marrakech pagten, er en mistillidsafstemning mod LLR og VLAK! Socialakrobaterne vil så måske komme til magten, men dem har vi ingen forventninger til, og kan derfor ikke skuffes

  Kommentar by pseudonym — 2. december 2018 @ 15:15

 30. Hele eller det meste af den foregående debat (25O.OOO kr til skovture til indvandrere) oplyser meget om det forræderi der er tale om fra V og DF. Thulesen mener nok selv at der er tale om et smart valgoplæg, men der er kun tale om kosmetiske detaljer. Thulesen siger både jatak til CENSUR og DIKTATUR, og til en voldsom ACCELERATION af indvandringen. Han er en vælger-bedrager og er ikke et hak bedre end Lars Lusk og Marianne Helved. Læs Snaphanens afsløring af den djævelske Kalergi-plan og den folkemorderiske Marrakech traktat. Og se dokumentar-film mv. hos Black Pigeon ang. Merkel osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. december 2018 @ 15:20

 31. Hvis DF havde sagt til Lars Lusk at han ville få en mistillids-afstemning på halsen, hvis han sagde ja til Marrakech-pagten, ville det sikkert have været nok til at Luskebuksen havde droppet pagten. Men Thulesen er en tumpe og et ynkeligt skvat og svigtede 1OO %.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. december 2018 @ 15:27

 32. Jeg tror ikke der kommer til at ske en skid!!
  Jeg tror bare det fiser ud i alverdens forbehold, undskyldninger og konventionsforplumring sådan at “paradigmeskiftet” bliver udvandet og det hele ender små skridt på jorden – lidt frem og lidt tilbage.

  Det eneste jeg håber på, er at muslimerne efterhånden bliver så træt af at blive “forfulgt” her i landet, at mange rejse væk og andre ikke kommer hertil.

  Meeeen de har en tålmodighed og vil velsagtens fortsat arbejde på at destabilisere landet og tage over med tiden.

  Kommentar by Black Watch — 2. december 2018 @ 15:43

 33. > Ole Jensen 15:27
  Dén tror du forhåbentlig ikke selv på? For nogle uger siden tilkendegav DF og Naser Khader fra Konservative, at de var imod pagten. Der er rigtig langt til 90 fra disse få.

  DF har åbenbart valgt realpolitisk og ønsket at sætte et beskedent præg på Finansloven. Som regeringen ellers mageligt kunne have kørt hjem med Socialdemokratiet. DF har vel fået igennem, at der – temmelig luftigt formuleret – kan sættes en stopklods ned, hvis migranter igen-igen vælter ind over grænserne.

  Det bedste, DF samt muligvis Støjberg og Khader kan gøre – efter valget sammen med NB – er at sprede budskabet i Afrika og/eller muslimske lande, at Danmark er fjendtligt indstillet over for velfærdsmigranterne.

  Egentlig en anelse ubehageligt at være vidne til, hvordan Venstres statsministre gennem årene har rettet sigtet mod internationale topposter fremfor egen befolkning.

  De tre, der har været Venstre-statsministre siden 1953, er Poul Hartling, der endte som Flygtningehøjkommissær (UNCHR), Anders Fogh Rasmussen, Generalsekretær for Nato, og nu Lars Løkke Rasmussen, der klart bejler til en post inden for FN. Suk!

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. december 2018 @ 16:04

 34. Den lille quisling fra Græsted har sikkert ret i, at når han underskriver Antikomintern… øh… Immigrationspagten, så gør det hverken fra eller til m.h.t. hans masseimport af muslimer. Den kan vel heller ikke blive meget værre.

  Men samtiidig erklærer kanaljen 100% åbent og tydeligt – den ros skal han have – at staten fremover vil bekæmpe ytringsfriheden og forpligte sig til at lukke ethvert medie, der ymter kritik af islam.

  Det er vel også blot hvad man kan forvente fra den kant, men at den såkaldte ‘frie presse’ ikke siger fra, endsige omtaler snigmordet på ytringsfriheden, bliver nok det strå, def knækker kamelens ryg. Nåh, ja, kamel er vel så meget sagt, men for ikke at komme i konflikt med Dyreværnsforeningen undlader jeg at sammenligne ‘journalister’ med kakerlakker…

  Kommentar by Voldposten — 2. december 2018 @ 16:09

 35. Jeg kan kun sige, at i forhold til Danmarks fremtid, er der ingen forskel på V og R.
  Venstres ageren i dag, ligger ikke lang fra hvad der skete i 1943:

  Den 16. august 1943 ved en ministerfrokost, hvor man diskuterede det tyske ultimatum op til 29. august 1943, gik Venstre´s trafikminister Niels Elgaard (1879-1963) ind for, at regeringen skulle indføre dødsstraf for sabotører!!!

  Denne mand var minister igen fra 1945-1947!!
  Ifølge minister for Offentlige Arbejder, Gunnar Larsen´s dagbøger, diskuterede regeringen den forøgede sabotage, der var en trussel mod samarbejdet med tyskerne, om ikke man burde lade politiet skyde nogle modstandsfolk til skræk og advarsel! (Se John T.Lauridsen og Joachim Lund: ”Samarbejdets mand. Minister Gunnar Larsens dagbog 1941-43”, Bind I-III (2015) og Weekendavisen ”Bøger” nr.18, s.12, 30.april 2015).

  Hvis man ellers gider, at gå til kilderne, så er Venstre ligesom Radikale Venstre et forræderparti, og så kan di komme med alle deres flosker. Venstre ved du hvor du har !!!

  Kommentar by der Adler — 2. december 2018 @ 16:20

 36. > Voldposten 16:09
  Beklageligvis er jeg ikke så sikker på, at massevelfærdsmigrationen ikke kan blive værre:

  1. Se på befolkningstilvæksten især i subSahara.
  2. Tænk på, at både Grækenland, Italien og Spanien med glæde vil fragte negrene til blandt andet Danmark, så disse lande slipper for dem. Og den danske regering skriver jo under om en god uges tid…
  3. At Løkke Rasmussen får sin toppost i FN, fordi han med glæde tager imod flere negre. Sjovt nok et standpunkt, som selv den humanitære stormagt Sverigstan og den noget tungnemme tyske kansler efterhånden har forladt.

  Men for Løkke Rasmussen tæller åbenbart kun én ting, koste hvad det vil.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. december 2018 @ 16:28

 37. Det udrejsecenter skal de radigale, venstrefløjen og godhedsindustrien snart få sat en stopper for (som både regeringen og DF må have været bevidste om INDEN vedtagelsen?)

  https://www.berlingske.dk/danmark/intet-drikkevand-og-voldsom-smittefare-paa-den-kommende-asyloe

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. december 2018 @ 16:41

 38. Det nye paradigme i medie-Danmark bliver nok at Lars Løkke og DF repræsenterer borgerlig fornuft, mens Nye Borgerlige er “risikable”, “hysteriske” og vil “bringe Danmarks gode omdømme i fare”. Og så kommer medierne vel til at køre ud af den rille i en 5-6 år indtil Nye Borgerliges linje bliver det nye accepterede paradigme.

  Suk, at de ikke tænker videre.. Fremtiden i Danmark er lukkede grænser. De kan ligeså godt fatte det, de journalister.

  Kommentar by Morten — 2. december 2018 @ 16:50

 39. Intet i verden kan bøje, at DF tydeligvis er de største og mest gennemførte forrædere af dem alle. Alt er planer fra UN, som går ud på at udrydde hvide mennesker, da de er de “onde”. Hele verdens samlede sataniske forsamling af psykopatregeringer har skrevet under på deres “planer”. “Planen” er at udrydde store dele af verdens befolkning gennem klimahoaxes, katastrofer de selv fabrikerer, flytning af store nigger- og perkergrupper hen il os, spærre alle inde i byerne og demontere det almindelige demokrati og opbygge en sideordnet række af lokale “boards”, som vil overtage al den administration statens “repræsentanter” tidligere var valgt til. Nu er det blot ikke-valgte psykopater håndplukket fra den uendelige kø af hjerneskadede retarderede kommunister.

  Kommentar by Holger — 2. december 2018 @ 16:59

 40. DF har ikke opnået nogetsomhelst væsentligt, andet end at nu kan danskerne få en tudekiks eller en ekstra melbolle i den sidste suppe, inden de bliver kørt ud på det sidespor hvor endestationen hedder “Arbeit macht frei”. Den med at DF ikke har 9O mandater er en dårlig undskyldning. V har da heller ikke 9O mandater, men får alligevel lov til at bestemme det hele, mens DF blot er som en dikkende lammehale. Marrakech traktaten afskaffer ytringsfriheden, demokratierne og nationalstaterne, og lægger op til brutal og barbarisk undertrykkelse af europæerne. Millioner vil blive myrdet eller omkomme under rædselsfulde omstændigheder. Det kan også være at europæerne ikke vil lade sig udrydde, og så kan vi få borgerkrige og blodbade i et omfang som i 1. og 2. verdenskrig eller i den mørkeste middelalder.

  Madam Merkel viderefører en politik som er en blanding af kommunisme og nazisme, blot med andre midler. Der er en del ligheder med de tyske 1939-planer, der skulle have forvandlet Tysklands nabolande til slavestater.

  Se dog hvad folk med stor historisk viden og betydelig indsigt mener om Merkel og Marrakech. De advarer indtrængende mod den uhyrlige traktat, og de advarer om at Lars Lusk vil ruinere Danmark.

  Se Snaphanen og black pigeon osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. december 2018 @ 17:13

 41. Det var ikke godt nok DF.. så det bliver NB næste gang

  Kommentar by Martin — 2. december 2018 @ 17:35

 42. Og hvorfor bliver der stadig ikke skåret i mediestøtten!

  Kommentar by Martin — 2. december 2018 @ 17:38

 43. Antal mandater i partierne: S 46, DF 37, V 34, Enhl 14, LA 13, Alt 1O, R 8, SF 7 og K 6. DF er altså et større parti end V, og alligevel lader de sig køre over af V gang på gang. Ganske vist har Venstre LA og K at trække på, men DF kan jo i en række tilfælde udstille Vs asociale og anti-danske politik ved at protestere mod overgreb, magtmisbrug og tåbeligheder fra Venstres side, og DF kan ind imellem hente hjælp hos S og andre. Hvis der var vilje til det, kunne DF lægge et stort pres på V og Lars Ulykke, men man foretrækker åbenbart at være Larses lille kælne hundehvalp.

  Og DFs accept af Marrakech døds-pagten er et forræderi af ufattelige dimensioner. Overfor DFs vælgere og overfor fædrelandet. Føj for pokker.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. december 2018 @ 17:42

 44. 17:35 Der er ingen mennesker, der gider at stemme mere, stik det dog op et vist sted, fat nu at kun vold vil ændre noget som helst.

  Mennesker som taler om NB er selv en del af problemet. NB er intet, som vi ikke har 179 af i forvejen.

  Kommentar by Holger — 2. december 2018 @ 17:56

 45. AMEN!!!!!

  En gave for Nye Borgerlige.!!

  Kommentar by Kaj — 2. december 2018 @ 18:17

 46. > Holger 17:56

  Ved de seneste 8 Folketingsvalg har stemmeprocenten været i gennemsnit 85,6, med lavpunkter i 1990 samt 1994. Såeh, der er nok nogle mennesker, der gider at stemme….

  Omend det kan være vanskeligt at finde et parti at stemme på. I så fald må man jo blot vælge det mindst ringe alternativ.

  Dine voldsopfordringer finder jeg aldeles upassende og absolut ikke Uriaspostens debatniveau værdigt.

  > Kim Møller, det er fint, at der er højt til loftet hos Uriasposten, men direkte opfordringer til vold er måske at udstrække tolerancen lidt rigeligt?
  Der skal jo som bekendt ikke meget til, før vi alle bliver udråbt som voldspsykopater.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. december 2018 @ 18:17

 47. Off topic.=>10. Om Barack Obama;Tilføj:James Woods (skuespiller):”Dette vil blive anset som den mest forfærdelige otte-årige fejltagelse i vor republiks historie”.https://twitter.com/RealJamesWoods/status/1065104419086192640

  Kommentar by barfbag — 2. december 2018 @ 18:30

 48. 18:17 Du er jo så rystende hjernedød, så jeg vil da opfordre dig til at finde noget tungt, at slå dig selv i hovedet med.

  Kommentar by Holger — 2. december 2018 @ 18:38

 49. Sjovt at mennesker som gennem hele deres liv har alle de samme fakta fremme på bordet som alle os andre, og som enhver ved har enhver valghandling været total spild af tid for vælgerne, og der er sgu ingen der tror på det her teaterdemokrati og jeres syge partier mere og nej der er ingen der stemmer på noget af det lort, resultatet er givet på forhånd, det er afgjort før nogen nogensinde er trådt ind i boksen, valgresultatet er talt færdig længe inden du overhovedet kommer ind på et valgsted.

  Kommentar by Holger — 2. december 2018 @ 18:46

 50. Det småtteri DF kan komme igennem med, viser desværre, at danskerne er suicidale

  Kommentar by BB — 2. december 2018 @ 18:49

 51. Ingen gratis penge = frihedsberøvelse?

  Den der kan I stikke langt op i røven, institut for menneskerettigheder.

  Kommentar by Quark — 2. december 2018 @ 19:20

 52. Ja, hvorfor hører man ALDRIG fra Institut for MR, når det er danskeres borger- og MR der krænkes? Og hvorfor hører man ALDRIG fra ligebehandlingsnævnet og ministeren for ligestilling, når danskere DISKRIMINERES PÅ DET GROVESTE mht. boliger, velfærd, sundhed, pensioner og særlige ydelser mv.??

  Kommentar by tp — 2. december 2018 @ 20:08

 53. Kan man sige at Venstre er ved at være ikke bare et asocialt parti, men et blodbestænket eller blodtilsølet parti? Set i lyset af dets politik overfor danske patienter, voldsofre, arbejdsløse, fraskilte, hjemløse og den danske befolkning i bred almindelighed.

  Det er jo næsten alle danskere der generes af masseindvandringen, den mangedoblede kriminalitet, de importerede smitsomme/resistente sygdomme……. og de utallige nedskæringer, lukninger og forringelser m.m.m. Svaret er ja, iflg. mange der har prøvet at regne på hvad Lars Ulykkes politik har kostet af lidelser og tragedier, af døde og sårede.

  Se professor og overlæge Niels Høibys bøger om tusinder af unødvendige lidelseshistorier og dødsfald. Se “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”. Læs om SVs deroute, nedture og forfald.

  Og nu vil Venstre så følge Merkel til den bitre ende. Det kan ende med at Venstre står i blod til op over knæene.

  Kommentar by tp — 2. december 2018 @ 20:33

 54. Når Kriminalforsorgen skal have ansat opvarterne og puttekonerne derovertil, så er Lindholm nok ikke længere en øde ø (fuld af det værste ros), men en enestående naturperle (med et fagligt udfordrende professionelt miljø.)

  Kommentar by Nils — 2. december 2018 @ 20:36

 55. “Hvad har et juletræ og en neger tilfælles?

  De har begge farvede kugler…”

  “Hvordan forvandler man en sild til en ko?

  Man gifter sig med hende…”

  (Tak for lån til “Rytteriets Jul”)

  Kommentar by Revisoren — 2. december 2018 @ 21:52

 56. Hvis man lukker en flok hunde med hundegalskab ind i en børnehave, kan man så bagefter klare frisag ved at sige: Jamen det var da ikke mig der bed børnene…..?

  Kommentar by Bent Nielsen — 2. december 2018 @ 22:45

 57. Lige nu i Deadline på DR2:

  Tre “eksperter” er indkaldt for at debattere det såkaldte paradigmeskifte:

  Jarl Cordua (skabsradikal venstremand)
  Jacob Nielsen (radikaler)
  Poul Madsen (kommunist)

  Så meget for DDRs alsidighed…

  Kommentar by Revisoren — 2. december 2018 @ 22:52

 58. Der kommer en go’ løsning i morgen (på ferieø-kolonien)
  Hvad med de to 19-rige psykopater, der er anklaget for et lille halvthundrede stenkast

  Kommentar by White knight — 2. december 2018 @ 22:57

 59. Der kommer en go’ løsning i morgen (på ferieø-kolonien)
  Hvad med de to 19-rige psykopater, der er anklaget for et lille halvthundrede “stenkast” (den ene vejede 40+kg)fra motorvejsbroer?
  Der er lagt hermetisk låg på historien, så det ka’ udgøre årets helt store Juleqvis om en gavekurv med en masse overdådige gaver: 35 kr. mer’ om måneden til pensionister, et hjemmerøveri efter eget valg og en masse andre rare sager – og en Uber vogn hjem med kurven. Den ka’ også bruges til at hoppe i bagefter.

  Kommentar by White knight — 2. december 2018 @ 23:04

 60. Hvis vi nu med vores valgflæsk-trick kan få vælgerne til at snakke om ø-lejren resten af jule-måneden, så kan det være at de glemmer at vi har givet V og Lars ulykke lov til at nedlægge Danmark og sende danskerne ad helvede til. Er det sådan de tænker i Dansk Folkemordsparti? Er Tulle så indskrænket at han tror det ikke vil sive ud at han har blameret sig så grundigt, at ingen vælger med forstanden i behold nogensinde mere vil tro på ham. Se hvad Snaphanen mener om V, DF og Marrakech traktaten.

  Kommentar by Bent Nielsen — 2. december 2018 @ 23:10

 61. Massemord og folkedrab er foregået i mange lande, hvor de politiske ledere var psykopater. Nu synes Lars Lusk og Tullesen åbenbart at det er danskernes tur til at opleve organiseret ondskab og blodtørst. Se black pigeon om Merkel, Kalergi- og Marokko-planerne.

  Kommentar by Bent Nielsen — 2. december 2018 @ 23:24

 62. Alle verdens regeringsoverhoveder er psykopater, det er bare et faktum, som man kan tro på eller lade være, jeg kan levere et godt vidneudsagn, som i mine øjne er meget rammende for hvordan vore problemer hænger sammen, så kan i jo kalde det konspirationsteori, det er det helt sikkert:

  Attack on Humanity Explained by Dr Edward Spencer
  https://www.youtube.com/watch?v=DnZUOIw91ak

  Kommentar by Holger — 2. december 2018 @ 23:24

 63. Jamen, igen tvivl længere om, at regeringen som en øvet tryllekunstner bortleder publikums opmærksomhed fra Marrakech, med deres uvirksomme ø-stunt.
  Og at Støjbassen har tjent samme formål.
  Få V til at virke proactive på indvandringsområdet, mens Lars Houdini Lusk fik fred til at lave sine numrer i fred og ro.
  Keine hexerei – nur elendichkeit.

  Kommentar by White knight — 2. december 2018 @ 23:29

 64. Hvordan kan øen Lindholm som udrejsecenter være andet en symbolpolitik? Der bliver kun plads til 100 personer. Der må være tusindvis af afviste asylansøgere der ikke vil rejse hjem, når man ser på antallet af asylsøgere i DK gennem de seneste år. Med mindre at næsten 100 % af ansøgerne uretmæssigt er blevet tilkendt asyl.

  Ellers er ideen med at frihedsberøve de afviste god nok (der burde ikke være færgeforbindelse til Lindhold). De er kriminelle når de ikke vil rejse hjem frivilligt. De burde i hvert fald være det efter dansk lov.

  Kommentar by JC — 2. december 2018 @ 23:44

 65. Marrakesh-erklæringen:
  denne er jeg ved at oversætte til DK.

  Den findes ikke på Dansk og Regeringen vil ikke have den oversat, så folk kan læse den.

  Der er noget der skal sniskes ind af bagdøren, så Løkkebæ kan underskrive den i Islam’s navn.

  Kommentar by Sindsro — 2. december 2018 @ 23:44

 66. Spencer forklarer, hvordan alt er en distraktion og et bedrag.

  Kommentar by Holger — 2. december 2018 @ 23:52

 67. Hvad er meningen med at underskrive FN’s migrationspagt. Det er stærkt forargeligt, at de afrikanske lande stiller betingelser til os for at hjemtage deres egne statsborgere. De forlanger at vi skal indføre meningscensur og acceptere at modtage immigranter legalt til gengæld.

  De har ikke krav på noget som helst fra os. De har fået i hoved og røv af spildte milliarder gennem årene, uden anden virkning end at holde deres despoter ved magten og flerdoble befolkningstallet. Det er på tide at de lærer at løse deres egne problemer selv. F. eks. deres overbefolkningsproblem. De må indføre familieplanlægning i stedet for at eksportere deres befolkningsoverskud til os.

  Kommentar by JC — 2. december 2018 @ 23:54

 68. Hvad skal bare indføres dusør på skalpe i unga bunga landene

  Kommentar by Træt — 3. december 2018 @ 00:06

 69. Blev Luskebuksen hjernevasket til islamist (?) da han var på et langt ophold i Afghanistan, hvor han blev fotograferet med et automatgevær. Han opfører sig jo som var han en Taliban-agent der søger at skaffe så mange islamister til Danmark som overhovedet muligt. Trods løftet om straks-stop har V og Lars Lusk ladet 4O-5O.OOO flere migranter flytte ind i Danmark siden 2O15. Og nu vil han åbne op for yderligere en million somaliere, pakistanere, afghanere, congolesere, ugandere osv.

  I Frankrig og mange andre lande tager befolkningerne nu klar afstand fra Merkels, Macrons og indvandringsindustriernes hensynsløse politik. Se dokumentarfilm om voldsomme protester i Paris, Berlin, Warsawa, Bruxelles, Milano, Budapest og London. (hos you tube og snaphanen osv)

  Kommentar by tp — 3. december 2018 @ 00:12

 70. Se også: Sverige ser starten på et system-kollaps, Sverige er i opløsning, Sverige/Malmø er fortabt, “Vi har brug for et ødelagt Sverige” af Jesper Støvring. Marrakech: en social atombombe.

  Kommentar by tp — 3. december 2018 @ 00:28

 71. Off topic.=>47. Præsident Obama (2009-2017) er et fjols, men også kriminel (ikke dømt), slemmere end https://da.wikipedia.org/wiki/Watergate-skandalen

  https://twitter.com/gerfingerpoken/status/1069407129285681153

  Kommentar by barfbag — 3. december 2018 @ 03:15

 72. Øde ø – ja, for der er ingen andre end medarbejdere fra godhedsindustrien.
  De kriminelle muslimer er alle andre steder.

  Kommentar by Iznogut — 3. december 2018 @ 04:01

 73. De vil øjeblikkelig besætte øen og fragte jihadister til øen og starte piratvirksomhed i farvandet.

  Kommentar by Holger — 3. december 2018 @ 04:31

 74. Sindsro

  http://www.danskkultur.dk/bilag/Marrakesh_Politisk_Erklaering.pdf

  Kommentar by Peter Buch — 3. december 2018 @ 06:03

 75. De lokale står allerede og råber svine pest og influenza på øen i håb om at muslimerne strejker.
  Og er øen infekteret?
  Hvad er der galt med frøslev lejren? Den har været brugt før til internering og ligger i grænse området. Lige ved motorvejen og jernbane. Nem når de kommer ind fra Tyskland og ud samme vej til Merkel land.

  Kommentar by P — 3. december 2018 @ 06:54

 76. Holdningsmassagen er i fuld gang:
  “Det værste folk endnu har set” om Australiens udgave af samme ø-anbringelser.
  Auschwitz, var det rene vand ved siden af.

  Kommentar by White knight — 3. december 2018 @ 07:44

 77. # 73

  Må jeg foreslå, at udnævne Ubåds-Madsen til kaptajn på færgen…

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2018 @ 10:25

 78. Ifølge Berlingske er Venstres Marcus Knuth åbenbart modstander af placeringen af centret på Lindholm.

  Knuth og Støjberg er åbenbart de eneste fornuftige personer, der er tilbage i Venstre…

  Kommentar by Revisoren — 4. december 2018 @ 09:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper