3. december 2018

Taastrup: Berat ringede efter hjælp, otte venner smadrede to danskere – “… råt, brutalt og nådesløst”

16-årig Berat står på Taastrup Station, og kysser lidt på ‘Julie’, som han lige var blevet islamisk gift med. To småkriminelle danskere kommer forbi, den ene en hjemløs mand i 30’erme. Han joker lidt til de to mænd, der misforstår, og det ender i kontrovers. Berat vil ikke tabe ansigt foran sin kæreste, og ringer efter forstærkning.

Vennerne kommer i fuld firspring, enkelte maskerede, og smadrer de to mænd på skinnerne. De stopper først, da der kommer et tog. Begge ofre overlever, men ikke uden varige men. Dommene blev milde, ja, næsten symbolske, men læser man Berlingskes alenlange gennemgang af sagen, så er ofrene først og fremmest ‘drengene fra Taastrupgaard’, der ødelagde deres fremtid. Cavling-tiggeri i Olav Hergels ånd.

Fra Berlingske.dk – En morgen smadrede drengene fra Taastrupgaard deres fremtid med et brutalt og meningsløst overfald (kræver login).

På perronen mellem spor 3 og spor 4 i det yderste af Fingerplanens drøm om gode middelklasse liv langs S-togsnettet, gennemtæskede de to sagesløse mænd uden at ane hvorfor. Det eneste, de vidste, var, at deres ven var i fare.

De pressede mændene ned på banelegemet ved skinnerne. De sparkede og slog dem. Enkelte trampede dem hårdt i hovedet. Da der blev råbt ‘tog’, trak de eneste to, der ikke havde deltaget i volden, de mest voldsomme af deres venner væk. Resten hoppede selv op på perronen. Ifølge anklageskriftet efterlod de de to smadrede mænd til en uvis skæbne på skinnerne med toget fra København på vej.

Det var råt, brutalt og nådesløst. Der var ingen tøven, ingen refleksion, kun instinkt.

Det var meningsløst. De var otte mod to. Overvågningskameraerne optog det hele. På afstand og uden alkohol og adrenalin i kroppen var det tydeligt, at der ikke var nogen fare. Der var kun ren afstraffelse.

… En af dem, den 20-årige Kamal – der kom til Danmark med sin familie som flygtning fra Irak, da han var fire år gammel – fortrød midt i overfaldet. Han kunne se, det kunne gå galt. …

Den yngste – ham der startede det hele, 16-årige Berat, der ville være maskinmester – kom fra en velfungerende familie med begge forældre i arbejde og søstre på RUC.

[…]

Hvem var de otte unge mænd fra Taastrupgaard, der pludselig gik amok i et blodigt og livsfarligt overfald på to sagesløse mænd på Taastrup Station en tidlig lørdag morgen, mens sommeren endnu var på sit højeste først i august. Hvad kom de fra? Hvorfor gjorde de det? Hvor var de på vej hen? …

På tilhørerpladserne bag mig sidder de tiltaltes familier og op mod 50 unge mænd. De er klædt i variationer af North State-jakker, Nike-sneakers, Festina-guldure og Armani- eller Gucci- trøjer. …

Jeg snakker med flere af deres venner, mens vi går efter shawarma og döner-bokse i pausen. De er alle 18-20-årige mænd, der er vokset op sammen i Taastrupgaard…

‘Man kan se det. De sigter aldrig danskersvin. Det er meget nemmere at sigte en indvandrer,’ siger en anden.

Men de angreb i flok. De var otte mod to – hvad er æren i det?

‘Sådan er vi indvandrere,’ svarer den største af dem…

‘Vi beskytter hinanden,’ siger han…

Jeg kan ikke få brutaliteten til at hænge sammen med, at de skulle være gode drenge. Det er derfor, jeg står under blokken i Taastrupgaard og venter. … Som en siger:

‘De er alle gode drenge herude. Indtil de sekunder, hvor det slår klik, og de så ikke længere er gode drenge – og så er de i virkeligheden stadig gode drenge.’

[…]

I pausen falder jeg i snak med en ung pige med smukke, bekymrede øjne (Julie, Berats kæreste). … Hun fortæller, at de var stive, efter at have drukket hele aftenen. Det hele begyndte med en misforståelse. Berat sagde ‘ora-fucking-le,’ da de to mænd kom forbi. Det er mexicansk bandeslang for gudskelov. De to mænd misforstod. De troede, han sagde noget grimt til dem.

‘De sagde, ’skrid hjem til dit eget land, dit perkersvin’,’ fortæller Julie i retten.

Berat spurgte, om de havde et problem.

‘Sådan en som dig skal bare skydes. Du skal ikke stå og spille smart foran din dame,’ råbte den ene mand ifølge Julie.”

Oploadet Kl. 11:11 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96827/trackback

35 Comments »

 1. Det er sgu ikke let. Når løgnepressen endelig beskriver gerningsmændende, er det alene for at gøre dem til ofre for den forbrydelse, de selv begik. Det er “instinktivt” – man kan ikke klandre dem for at gøre det. Det er de lave forventningers racisme. De er brune, derfor kan vi ikke kræve og forvente, at de kan opføre sig lige så pænt som hvide.

  De virkelig ofre er allerede glemt. Men de sagde jo også noget racistisk så det er nok deres egen skyld.

  Kommentar by Quark — 3. december 2018 @ 11:20

 2. Hvilke prægtige rollemodeller!

  De får snart deres eget program på DR eller Radio24syv…

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2018 @ 11:25

 3. Deporter all politikere, offentlige ansatte ledere, politimænd, dommere og journalister direkte til helvede. Udryd alle perkere, giv dem kollektivt en dom som fredsløse og udlever kalashnikovs til alle danske borgere og jaggtegn til perkere ved anmodning.

  Kommentar by Holger — 3. december 2018 @ 11:33

 4. Perkerne “smadrede deres egen fremtid ved at lemlæste nogle danskere.” En helt seriøs Berlingske overskrift?

  Kommentar by BB — 3. december 2018 @ 11:59

 5. Det kan ikke være så svært for politiet at afslører den telefonkæde “de unge” benytter sig af. Det alene er sammensværgelse og det er strafbart, specielt når det handler om vold.

  Spørgsmålet må så være – Hvorfor benytter politiet sig ikke af den mulighed?

  Kommentar by Santor — 3. december 2018 @ 12:10

 6. Det er desværre ikke et enestående tilfælde, hvor muslimske drenge og unge mænd i flok overfalder, frarøver og forvolder vold på en enkelt eller et mindretal af etniske danskere. Det bliver bare ved og ved og det ophører aldrig. Det er et fænomen vi skal leve med, indtil den dag andre tager over og tager loven i egen hånd. Vores ansvarlige politikere, dem som bestemmer lovgivningen, vores dommere – dem som skal dømme dem og endelige vores politifolk – dem som skal forhindre det, de alle har for længst opgivet at dæmme op for dette problem. De alle kender problemet, men står i dag magtesløse for at kunne løse det.

  Disse mange overfald der sker jævnligt er ikke længere forsidestof, men kan læses i en notits i et mindre distriktsblad. Pressen svigter ved ikke at beskrive fænomenet objektivt. De har vel nok det største ansvar om nogen.

  Prøv og kig i politiets døgnrapporter i alle politikredse i Danmark. Lad dem blive offentliggjort over for vores ansvarlige politikere i en direkte udsendelse på både DR og TV2 – og samtlige radiostationer. Der vil det gå op for offentligheden hvor alvorligt problemet egentligt er. Den tidligere udsendelse på TV2 (Bag sløret) for nogle år siden, vil være vand ved siden af at offentliggøre politiets døgnrapporter. Man vil kunne se hvor store ressourcer der dagligt anvendes for at dæmme blot den værste del ned og man vil få fornemmelsen af i hvor stort omfang der egentlig er tale om. Politiet er i dag sat ud af spillet og har ikke længere magten til at kunne skabe ro og orden i miljøerne omkring ghettoerne.

  Om ganske føje år, vil vi i Danmark være på niveau med Sverige. Der har politiet ikke længere adgang til op imod 53 boligområder/ghettoer i de større byer i Sverige. Der ligger magten hos muslimske indvandrebander og der kan ingen andre myndigheder få indflydelse.

  Sverige er tabt og landet står til at blive et delt land, hvor der kun er ro og orden i de mindre provinsområder. Danmark kan endnu nå at ændre dele af disse problemer, men ikke det hele.
  Kære danske politikere,- I er valgt til at drage omsorg for vort land. Gør nu det som er nødvendigt. Stop al muslimsk indvandring, herunder også al familiesammenføring. Det er ikke nok at stoppe al asyl ved landets grænser og blot udvise kriminelle. Nej I må igangsætte en hjemsendelse af de fleste muslimske klaner også selvom det kommer til at koste milliarder og milliarder af kroner. Vi skal have sikret et Danmark som en demokratisk retsstat, hvor ro og orden også kan blive noget som vores efterkommere kan nyde godt af.

  Kommentar by Erik Skifter — 3. december 2018 @ 12:46

 7. Hvis de var blevet ramt af toget ville berlingske vel have startet en indsamling til gerningsmændene! Hvorfor lyder så mange påståede borgerlige/liberale som zenia stampe i disse dage? Har EU lovet dem penge eller hvad fanden sker der?!?

  Kommentar by Per — 3. december 2018 @ 12:48

 8. “Instinkt” De taler vitterligt om dem som om de var dyr uden skyld, vilje eller ansvar. Det er det danske samfunds skyld, vi har bare opdraget dem for dårligt, send venligst flere penge til den socialpolitiske indsats.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 3. december 2018 @ 12:51

 9. Hyæner jager i flok.
  Udseende og IQ matcher i alle henseender på denne stolte flok hædersmænd.
  Far Lusk og mor Vrangela ka’ stolte. Alt skrider planmæssigt frem.

  Kommentar by White knight — 3. december 2018 @ 12:56

 10. ka’ være stolte

  Kommentar by White knight — 3. december 2018 @ 12:57

 11. Det var vist nogen andres fremtid, de smadrede.
  Det her læs tabere har ingen fremtid, og slet ikke i Danmark.
  Det er menneskelignende affald og vandrende socialudgifter og de fylder op i gode lejligheder bygget til ordentlige mennesker.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. december 2018 @ 12:58

 12. ot
  Her er et afbalanceret udsagn:
  https://www.youtube.com/watch?v=IUMR6B8PbYI

  Kommentar by Nielsen — 3. december 2018 @ 13:06

 13. OT:

  Ifølge DKA er svenske skoler nu begyndt at aflyse Lucia-optog på stribe.

  “Argumentet” lyder, at det diskriminerer fattige svenske børn, hvis forældre ikke har råd til en Lucia-dragt.

  Til gengæld afholder alle svenske skoler den muhammedanske Eid-fest.

  Implementeringen af Kalifatet forløber helt efter planen…

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2018 @ 13:23

 14. DET NYTTER JO IKKE at appellere til de kære politikere. For de er ikke spor kære. De er komplet ligeglade med os. Ligesom journalisterne. Som det fremgår af Berlingskes overskrift, er det kun forbryderne man bekymrer sig for. En omsorg for forbrydere man også kender fra Sovjetunionen. (læs “Gulag Ø-havet om uhyrerne Stalin og Lenin)

  Lige nu beviser Lars Lusk at han vurderer værdien af danskernes liv til NUL, ved at han har travlt med at acceptere Marrakech pagten. En traktat som tilsigter at opløse, nedbryde og afskaffe de europæiske nationer og demokratier. At det kan ende i død og katastrofe for millioner af europæere er indlysende. I forvejen har Venstre (og størstedelen af fjolsetinget) et tungt medansvar for tusinder og atter tusinder af tragedier og dødsfald blandt danskerne.

  De radikale kommunister har vist længe internt haft mottoet “En god dansker er en død dansker”, og Venstre er jo i dag et skabsradikalt parti. Ihvertfald føres en så asocial, anti-dansk og altødelæggende politik, at begge partier nok må betragtes som det danske folks fjender.

  Læs hos Snaphanen og black pigeon om Merkels Kalergi plan og om Marrakech pagten. Læs om u-hyggelige trusler og en social atombombe mod Europa.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. december 2018 @ 13:45

 15. O.T. ..og så alligevel.
  Til alle mimoserne, de forargede, over tonen og sprogbruget her på Urias:
  De “mennesker”, der bliver mødt med nogle af sprogets værste gloser – af hvilke jeg ikke holder mig tilbage. Er folk der har erklæret os, den etnisk hvide dansker krig. Ja; K R I G!
  Tvivler oprigtigt
  på, der var mange der forargedes over skældsord mod Alolf og Adolf, Hitler og Eichmann, Bohrmann, Gøring, Himmler und Heydrich.
  Nej vel?

  Sært i øvrigt, så stille Olga’s mor har været på det seneste. Nåh ja, lortet kører jo på skinner. Så hvorfor sku’ hun?

  Kommentar by White knight — 3. december 2018 @ 13:46

 16. Er islamiske ægteskaber af 16-årige overhovedet lovligt?

  Kommentar by Anonym — 3. december 2018 @ 14:03

 17. Så med andre ord, intet absolut intet har ændret sig siden jeg flyttede fra Tåstrup i 1986.

  Kommentar by Piphans — 3. december 2018 @ 14:03

 18. Er islamiske ægteskaber af 16-årige overhovedet lovlige?

  Kommentar by ino — 3. december 2018 @ 14:04

 19. Hyænerne jager i flok. Ligesom deres forbillede, landevejsrøveren.

  Usselt.

  Kommentar by Bastardo — 3. december 2018 @ 16:43

 20. ino 14:04

  Du tænker, hun er for gammel efter deres standard?

  Kommentar by Lider af danskhed — 3. december 2018 @ 17:35

 21. Nu tænker jeg bare højt. Men mon ikke det ville være betydeligt sværere at sigte perkerne, hvis de lod være med at opføre sig som vilde dyr?

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 3. december 2018 @ 17:40

 22. Enig med Erik Skifter i det han skriver 12.46. Men tror blot at det ikke hjælper at gå til politikerne og medierne med argumenter.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. december 2018 @ 17:42

 23. #6 I princippet kunne vi stadig godt ændre “det hele”, men det kræver en regulær etnisk udrensning”Serbian style” og det har hverken politikerne eller militærets ledelse nosser til.

  Kommentar by Odo — 3. december 2018 @ 17:44

 24. Men det kunne hjælpe (midlertidigt) med nogle straffe der ikke gjorde grin med ofrene og retsbevidstheden. I denne sag burde banditterne have fået ti-tolv år hver i en arbejdslejr med hård disciplin, og derefter effektiv udvisning. I USA havde de nok fået 3O år for overfald, mishandling og mordforsøg på sagesløse.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. december 2018 @ 17:49

 25. 17:49 Præcis, vi lever ikke i en retsstat, tværtimod. Alt er bare meningsløse eller direkte sataniske domme imod ofrene.

  Kommentar by Jack Nille — 3. december 2018 @ 17:54

 26. Julie er næppe et neutralt og troværdigt vidne. Hun er jo helt i lommen på bøllerne.

  Kommentar by tp — 3. december 2018 @ 18:22

 27. Mon lille søde “Julie” allerede er konverteret?

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2018 @ 18:45

 28. # 27 Brugen af “Julie” er jo bare et eksempel på avisernes nye fikse ide med at bruge danske navne (oftest typiske middelklassenavne), når de anonymiserer muslimer. Ligesom når deltagerne i en gruppevoldtægt kaldes for “Peter” og “Frederik”. Der er ingen grund til at tro, det drejer sig om en dansk pige.

  Kommentar by Odo — 3. december 2018 @ 22:13

 29. Både MSM, politikkere, dommere og politifolk agerer som om de længe har øvet sig i, at leve op til Migrant Pagtens udryddelse af den danske befolkning og ligeledes er det iSlamiske afkom allerede indoktrineret til, at have den voldelige infrastruktur køreklar, når Migrant Pagten (må guderne og vi forbyde det) åbner for Helvede i Danmark.
  Alt hvad vi oplever af hverdagskrig i dag, er kun forskolelære til, hvad Migrant Pagten pønser på!

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. december 2018 @ 23:02

 30. Disse prægtige unge mennesker gør et stort arbejde.

  Men jeg er også klar over, at løkkes det ikke med fredelige midler af få Islam og dens berigere hevet ud af DK, bliver det alvorlig ballade.

  Se blot i Frankrig, Det er ikke bare benzin og infragstruktur,. Nej det er Kulturberigerne det i virkeligheden der drejer sig om.

  Marine Lee Pen kommer til næste gang, hvis hun når det. Det er sidste udkald at få den skide Makron jaget af taburetten, del gælder også LLR
  Skriver han under er løber kørt for ham, så må han hellere søge assyl hos Sandnegerne Araberne.

  Kommentar by Sindsro — 4. december 2018 @ 01:25

 31. Såddan virker islamisering. Skadedyrene kuer os dsgligt alle steder de kan slippe af sted med det. (et sspring, fuldt firspring) Hvis de to danskere, som var blevet overfaldet af feltmadrassen og perkeren samt deres venner, tog hævn ville det stride mod sædvanen.

  Kommentar by Nielsen — 4. december 2018 @ 04:17

 32. Hold kræft hvor jeg savner det samme sammenhold blandt danskerne. Stå sammen og lug ud blandt ukrudtet. Slå igen. Øje for tand.
  Men de vil hellere……

  Kommentar by P — 4. december 2018 @ 06:51

 33. En skam danskere ikke har nogen at ringe til når de bliver overfaldet….

  Kommentar by redneck — 4. december 2018 @ 08:51

 34. Den sjovnalistiske landsforræder:

  Rasmus Karkov
  Journalist

  (telefonnummer slettet, Kim)

  Født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole, Aktuelt og Berlingske i 2002. Tidligere tilknyttet blandt andet Information, Nyhedsavisen og Jyllands-Posten. Ansat på Berlingske med fokus på større søndagsinterviews 2015 efter en årrække som freelancer. Featurejournalist på indland siden 2017.

  Kommentar by Sløruglen — 5. december 2018 @ 18:03

 35. Fuck alle sammen jeg er en af dem der var med til overfaldet vil bare lig sig at denne artikel er noget være rod og at de bare har skrevet noget som ik er rigtig

  Kommentar by B — 22. december 2018 @ 01:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper