3. december 2018

Retten i Flensborg: Retssag mørkelagt ‘af hensyn til de to unge mænds personlige og sociale udvikling’

To 19-årige mænd har i mindst elleve tilfælde kastet sten ned på større veje, lidt syd for grænsen. Den 8. maj ramte de en bil med en 58-årig dansk kvinde, der blev hårdt kvæstet. Stenen der vejede hele 46 kilo gik gennem forruden, da hun med 120 km/t kom kørende på motorvej A7. Bemærk rettens forklaring på den lukkede retssag.

Citeret fra DR Syd – Teenagere ramte kvinde med granitsten fra motorvejsbro: Sagen bliver nu mørklagt

“Sagen ved retten i Flensborg mod to 19-årige mænd, der er tiltalt for gentagne tilfælde af stenkast på en motortrafikvej og motorvej få kilometer syd for den dansk-tyske grænse, kommer til at foregå bag lukkede døre.

Selv domsafsigelsen vil foregå, uden at offentligheden kan være til stede. Det har retten i Flensborg afgjort.

Når retten har besluttet at lukke dørene for retssagen, så er det af hensyn til de to unge mænds personlige og sociale udvikling, som man frygter ville kunne tage skade, hvis pressen var til stede, står der videre i pressemeddelelsen.”

(Danskerens BMW efter ulykken; Foto: NDR)

Oploadet Kl. 03:07 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96830/trackback

25 Comments »

 1. Offentligheden må ikke kende sandheden om muslimers gøren og laden. Det er netop det, som Løkke-Fonden vil underskrive i Afrika.
  19 årige muslimer gemmes bag “unge” og “teenagere”.

  Det er barbarer med krigsideologien i blodet. Krigere i kamp mod os. I vores lande.

  Kommentar by Iznogut — 3. december 2018 @ 03:55

 2. Nydeligt, kan godt forstå at de beskytter deres terrorister, de stakler er jo kommet galt afsted.

  Kommentar by Holger — 3. december 2018 @ 04:27

 3. Ja, nu er det at bare eksistere som ikke-muslim det samme som at “opildne til vold”, og så er “opildneren” jo den slemme og skyldige. I gamle dage var man et offer for kriminalitet, nu er man en opildner.

  Kommentar by barfbag — 3. december 2018 @ 04:36

 4. Det er altså syndt for de unge mennesker … som slår sagesløse bilister ihjel.

  Det eneste der kan undre en i den her sag, er forsvaret med ’social udvikling’.
  Retten vurderer altså at der er håb; for at de stopper med at slå mennesker ihjel.

  Som om det er en periode man lige skal igennem, efter puberteten.

  Arhh, nu ved jeg hvad der er sket med knejterne. “Muslimsk pubertet”. I ved, uforklarlige agressioner, udlandsrejser til krigszoner og stenkast fra motorvejsbro. Det går over senere i livet, bare rolig.

  Kommentar by Realist — 3. december 2018 @ 04:56

 5. Ja ofrenes afvikling er der jo ingen der tænker på. Eller bekymrer sig om.
  Vi er alle blevet indbyggere i “Omvendeslev”.

  Kommentar by White knight — 3. december 2018 @ 05:06

 6. Dommerens navn er vel ikke hemmeligt, kan du ikke gøre det til en vane at skrive det når de vælger side imod danskerne? Det er da det mindste de fortjener!

  Kommentar by Per — 3. december 2018 @ 05:34

 7. Da det for et par år siden blev en modedille blandt muhammedanere, at kaste sten ned på de vantros biler, lød den officielle forklaring altid, at de blot kastede med “æbler”.

  Hvor fanden finder man æbler på 46 kilo?

  Søren Ryge?

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2018 @ 06:46

 8. Hvad ligner det også at komme kørende hen ad en motorvej i pæn fart, og så ind under en motorvejsbro. Det har sikkert virket meget agressivt, og den 46 kg tunge sten der blev kastet ned, var sikkert bare venligt ment som en opfordring til at køre langsommere, for at kvinden ikke skulle risikere at køre galt længere fremme. Nu kørte hun så galt alligevel, men det var jo ikke nemt at forudse når stenen kun vejede 46 kg.

  I Danmark var der en lignende sag, hvor en kvinde blev dræbt, hendes mand 1OO% invalideret, og deres lille barn blev mistede både far og mor.

  Men det er betryggende at juristerne er stærkt optaget af at stenkasternes personlige og sociale udvikling ikke skades. (denne nænsomme omsorg har de vel lært af de svenske kommunister)

  Kommentar by tp — 3. december 2018 @ 06:51

 9. ….og deres lille barn blev skadet og mistede både far og mor…..

  Kommentar by tp — 3. december 2018 @ 07:02

 10. Hvordan kan nogen dog tro at de to terrorister skulle være muslimer eller islamister. Islam er jo fredens religion, iflg. DR, Marianne Jelved og et par “professorer” fra RUC. Det er jo netop derfor VKLA plus DF nu vil invitere en million somaliere og pakistanere osv. til Danmark, for at de kan være med til at sikre freden og trygheden her i vores lille yndige land. Se selv Snaphanen om hvorfor vi takket være Lars Lykkesen og DF-Tullesen går lyse og herlige tider i møde.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. december 2018 @ 07:41

 11. Wir schaffen das…

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2018 @ 07:45

 12. Der bør laves navnelister over de dommere. Det er jo blot forbrugerinformation om, hvem der er på fjendens side og bør behandles som sådan, når krigen kommer…

  Kommentar by Margrethe — 3. december 2018 @ 08:02

 13. “personlige og sociale udvikling” er allerede fuldt udviklet tilbagestaaende skrald

  Kommentar by dunk — 3. december 2018 @ 08:11

 14. Må jeg foreslå, at de to unge mænd (skægbørn), bliver resocialiseret i krematoriet på Lindholm…

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2018 @ 08:20

 15. De bør stenes ihjel.
  Måske kan der afholdes en massestening, Danmark kan bidrage med de første 200 islamister, der fortjener at blive stenet, og det er også besparende, de samme fjolser der mødte op til de andre islamistbegravelser, kan jo så nøjes med at komme til massebegravelsen af de næste. 200 af gangen, måske tvtransmitteret, fra Brøndby Stadion.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. december 2018 @ 08:43

 16. Vi må ikke vide hvor mange måneders krydstogt i Caraibien de får

  Kommentar by redneck — 3. december 2018 @ 08:43

 17. At gøre det vanskeligere for stambefolkningen, at opdage deres egen undergang, er jo den politik der driver EU.

  Kommentar by Menig 442 — 3. december 2018 @ 09:28

 18. Det minder om denne tvistning fra featurejournalist Rasmus Karkov i Berlingeren: “En morgen smadrede drengene fra Taastrupgaard deres fremtid med et brutalt og meningsløst overfald”

  Mon dog.
  Det er sikkert, at de overfaldne fik smadret deres fremtid.
  Men mon ikke voldsmændene fik indløst billet til 1. klasse i godhedsindustriens klientsystem.

  Kommentar by traveler — 3. december 2018 @ 09:38

 19. Også i Danmark bliver politiets og domstolenes arbejde stadig mere mørklagt. I følge grundlovens § 65 skal offentlighed i retsplejen gennemføres “i videst mulige omfang”, men dette omfang er blevet stadig mere reduceret.

  Folk bliver bag lukkede døre varetægtsfængslet i månedsvis. Offentligheden ved ikke, hvem de er, eller hvad de mistænkes for. Deres forsvarere må ikke udtale sig.

  I de fleste tilfælde er de sikkert skyldige og fortjener retsforfølgelse, men det er principielt farligt for os alle. En skønne dag kommer vi i systemets søgelys, og så forsvinder vi i mørket.

  Kommentar by Crass Børsting — 3. december 2018 @ 10:24

 20. Det vi ser her er blot forstadiet til omvendt bevisbyrde – Det næste bliver, at du er født kriminel; du skal således, ved enhver form for vilkårlig anklage, selv løfte bevisbyrden for din uskyld!?

  Kommentar by T. Flodur — 3. december 2018 @ 10:37

 21. Vi véd det jo godt, os som læser alle blogs som denne her:justits- og politivæsenet er blevet gennempolitiseret, kører en kulturmarxistisk Social Justice Warrior-linie, dommerne leger lovgivere (Den Europæiske MENNESKErets-domstol har nu bøjet sig for muslimsk sharia-pro-koran-lovgivning (koranen er LOVEN));al politisering af myndighederne skal fjernes, men det sker ikke, før EU er nedlagt, FN-konventionerne er opsagte, og man herefter retter sig efter grundloven for hver enkelt land og dømmer kriminalitet, somn det, kriminalitet er:kriminalitet. Og ikke et socialt tilfælde. Venstrefløjens vold skal også ophøre helt.

  Kommentar by barfbag — 3. december 2018 @ 11:11

 22. HVAD ER DET DEN AF MERKEL OG LARS ULYKKE SÅ HØJT ELSKEDE MARRAKECH TRAKTAT LÆGGER OP TIL?

  Ja, iflg. Snaphanen og mange andre kilder er det 1: DIKTATUR. 2: KAOS. 3: MASSEDØD. Det er såmænd det hele. Så forstår man jo bedre at Merkel, Lars og Tulle virker så muntre og ubekymrede når de taler om at traktaten vil bringe ordnede forhold og endnu mere humanistisk berigelse til Europa og Danmark. For med diktatur kan der jo godt blive mere styr på tingene. Drømmer Lars om at blive diktator, så han kan få lukket munden på alle de borgere/idioter som mener at Venstres politik er en skandale?

  De næste 2 punkter kan måske få Merkels røde drømme til at gå i opfyldelse, så at Tyskland kan få hele Europa lagt ind under tysk overherredømme. Det mislykkedes jo som bekendt for nazisterne, men hvis nationalstaterne og demokratierne kan svækkes, udhules og affolkes for hvide mennesker, kan det måske lykkes for kommunisterne?

  Det siger sig selv, at kan man flytte 5OO-8OO millioner negre og arabere til Europa i en fart, kan det lykkes at underminere alt hvad der findes af økonomi, kultur og civilisation nord for Middelhavet. Og ro og fred, lov og orden, frihed og sikkerhed, værdier og traditioner vil selvfølgelig også forsvinde ned i en bundløs afgrund. Indtil man med Sovjet-metoder får sat skik på de få overlevende hvide, eller de millioner af ret primitive migranter.

  Desværre for Merkel har en lang række lande nu sagt NEJ til hendes storslåede plan. Men Lars Lusk hænger stadig ved. Og har nu fået Tulle med sig. Så måske lykkes det med diktatur og massemord i det mindste i Danmark og Sverige. I nærmest alle de andre lande er der nu vilde og kæmpestore folkelige demonstrationer mod Merkels og EUs morderiske vanvid. Se Paris og Malmø brænder, se hvad der foregår i Polen og Ungarn, Italien og Belgien osv. Se Snaphanen, black pigeon, den korte avis, 18O grader og 24nyt.dk mv.

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. december 2018 @ 11:16

 23. =>3 og 21. Kommunister, der beskytter islamister:https://twitter.com/gerfingerpoken/status/1069550606640168960

  Disse landsforrædere er overalt og ødelægger lov og ordenshåndhævelse:

  https://en.wikipedia.org/wiki/John O. Brennan

  Kommentar by barfbag — 3. december 2018 @ 13:04

 24. Mørkelagte histotier vedbliver at være mørklagte. Hvad e der lige galt her? opdate eller updatering?

  Kommentar by Nielsen — 3. december 2018 @ 13:38

 25. Hej Kim,
  Undskyld mit sene respons, men jeg mener at min ven i Flensborg sagde, at de to psykopater allerede er blevet dømt(for en uge eller to siden). Så der er et eller andet der ikke passer i de dumske Fake News Medier.

  Kommentar by Piphans — 4. december 2018 @ 12:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper