4. december 2018

Ny forskning: Streaming af film er en overset klimasynder – Flyrejser, bilkørsel, oksekød… og Netflix

Det ændrer ikke synderligt på den gennemsnitlige globale temperatur, men det er da altid godt, at den kreative klasse forstår hvor store miljøsvin de i virkeligheden er. Fra Politiken – Internettet forurener lige så meget som flytrafikken: Streaming af film er en overset klimasynder.

“Den store aktivitet på internettet har en pris. Den bruger i dag cirka 10 pct. af hele verdens elektricitetsforbrug og udleder over 2 pct. af det menneskeskabte CO2-udslip. Dermed udleder internettrafikken lige så meget CO2 som verdens samlede flytrafik og vil formentlig snart overhale den. …

‘Folk ved godt, at man skal spare på antallet af flyrejser, skifte den gamle udtjente bil ud med en elbil og introducere kødfrie dage, hvis de skal gøre noget ved deres CO2-udslip. Det er de færreste, der tænker på, at hver gang man henter data ned fra skyen, sender man et eller flere af verdens datacentre på arbejde, hvilket koster energi og dermed udslip af CO2. Den uvidenhed skal der gøres noget ved’, siger professor Leif Katsuo Oxenløwe fra DTU…

… For eksempel viser eksperternes beregninger, at en times streaming af en film i hd-kvalitet på Netflix eller en anden streamingtjeneste bruger lige så meget energi, som man bruger til at koge 8 liter vand på en elkedel, og ville resultere i et udslip af CO2 på 163 gram.

Det vil sige, at hvis man ser 2 timers Netflix hver dag året rundt, svarer CO2-udslippet til at flyve 384 kilometer i en flyvemaskine, spise 6 kilogram oksekød eller køre lidt under 1.000 kilometer i en ny bil‘, siger Torsten Hasforth, som understreger, at beregningerne har taget udgangspunkt i en dansk kontekst, hvor 70 procent af strømmen stammer fra vedvarende energi.”

Oploadet Kl. 12:50 af Kim Møller — Direkte link86 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96877/trackback

86 Comments »

 1. Jeg ser udelukkende film på pornhub.com.

  Og jeg er allerede færdig efter 2-3 minutter, så det kan vel ikke koste så meget i CO2-regnskabet?

  Kommentar by Revisoren — 4. december 2018 @ 12:55

 2. Mads søster, Anna, har ikke levet forgæves.

  Kommentar by jdm — 4. december 2018 @ 13:07

 3. Ok, så hvis 365 dage a 2 timers Netflix svarer til 348 km i et fly.
  Vil det så sige, at gennemsnitsdanskeren kan se Netflix 2 timer dagligt de næste ca. 500 år, førend man er på højde med hvad Alternativets Caroline Maier fløj for over en periode på 3 år(173.790 km)?

  Kommentar by marius — 4. december 2018 @ 13:32

 4. Jeg siger jer gutter, hvis jeg hører udtrykket “kødfri dag” bare én gang til …

  Bitterblog havde ret, det handler ikke rigtigt om at redde noget, for socialisterne handler det mere om at kvæle enhver form for glæde. Men okay lad os da bare droppe internettet så. Lad os droppe kød. Lad os droppe biler, huse, mad, fly, olie, metal, plastik, har jeg glemt noget?

  #1 Det er 5,44 gram CO2 dit svin!
  Føj siger jeg bare …

  Kommentar by Realist — 4. december 2018 @ 13:32

 5. #3 Hahahaha

  Kommentar by Realist — 4. december 2018 @ 13:32

 6. Jeg får ny receiver en af de nærmeste dage, (2gange160 W) i forstærkerdelen.
  Den bruger en del strøm, men klimafanatikere skal dælme ikke bestemme hvordan mit lydanlæg er skruet sammen.
  Så kan man jo også lukke ned for de unges VM i E-sport

  Kommentar by k. m. — 4. december 2018 @ 13:40

 7. Er der nogen som læser med her på bloggen, som har et bud på, hvor meget CO2 der uddunstes fra de dyr- og fisk som lever i verdenshavene – Som udgør 70% af klodens areal og har en gennemsnitsdybde på 3,8 km – Det bliver til en hel del “etagekvadratmeter” sammenhold med de gennemsnitlige “stueplan-M2” som udgør landmassen !?

  Kommentar by T. Flodur — 4. december 2018 @ 13:41

 8. Uffe fra Gøglerpartiet vil gøre et kilo hakket oksekød 17 kroner dyrere, for at redde klimaet.

  Må jeg foreslå højere afgifter på gokkesokker og glidecreme…

  Kommentar by Revisoren — 4. december 2018 @ 14:11

 9. Her er grisebasserne: http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/

  Kommentar by va sawva — 4. december 2018 @ 14:12

 10. Ok, jeg køber præmissen om, at klimakatastrofen er menneskeskabt. Det er en hypotese, men jeg godtager.

  Forklar mig så lige, hvordan det intet har at gøre med den voldsomme befolkningstilvækst i subSaharah og stormellemøsten i øvrigt?

  Et par umenneskelige forslag til begrænsning af CO2-udledning: Nul ulands-bistand til disse områder. Allerhøjst i form af kondomer, som negrene nok vil opfatte som vandballoner, der kan bruges til vand fra brøndene.

  Et totalt stop og en øjeblikkelig hjemsendelse af unge stærke negermænd, syrere osv. der – på mystisk vis – forvilder sig herop. Hjem med dem, de må opbygge deres varme lande selv. Og holde deres udstyr i bukserne eller bruge kondom.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. december 2018 @ 14:27

 11. Jow Jow men en “miljørigtig bil” lukker 126,6 gram Co2 ud Pr. kilometer sååååå Bob Bob.

  Alle de her tal er kun lavet for at forvirre folk så Staten kan smide ekstra taksering på oksekød, cigaretter ( hvorfor er der ikke et Co2 index for cigaretter? ) brændstof, brænde, fedt, sukker og en uendelighed af andre varer så de kan finansiere masseindvandringen.

  Det hele er fup og fidus præcis som freon-hysteriet, skovdøden og syreregn for 20-30 år siden!

  Kommentar by Santor — 4. december 2018 @ 14:52

 12. Ser da i øvrigt frem til at miljø-tosserne i vores regering begynder at servere melorme til statslige arrangementer

  http://www.okolariet.dk/viden-om/baeredygtig-mad/insekter/insekter-udleder-mindre-drivhusgas

  Kommentar by Santor — 4. december 2018 @ 15:00

 13. OT:

  Flere medier fortæller, at Ungarns “onde” højreorienterede regering med Orban i spidsen netop har smidt et Soros-finansieret universitet på porten.

  Alle RUC-typerne er nu helt oppe i det røde felt…

  Kommentar by Revisoren — 4. december 2018 @ 15:03

 14. Så skulle fladpanden da prøve at regne lidt på, hvad det koster i CO2 at have DR til at flyve heste til USA og direktører fra KBH->AAL og retur dagligt, og fragte journalister i taxa.

  Pludselig ser Netflix ud som en god forretning for klimaet.

  Kommentar by Quark — 4. december 2018 @ 15:05

 15. “Den store aktivitet på internettet har en pris. Den bruger i dag cirka 10 pct. af hele verdens elektricitetsforbrug”

  Hvis man tror på det ævl, så har man da slet ingen proportionssans.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. december 2018 @ 15:08

 16. Det er jo klart, at hvis man lukker alle kul-, olie- og atomfyrede kraftværker og erstatter med langt dyrere “grøn” energi, så bliver elektricitet en meget dyr vare, til glæde for dem, hvis enorme fortjeneste skjules af varens allerede meget høje pris.

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 15:13

 17. Hr. Snusk:

  Det giver MÅSKE mening hvis man medregner alt. Eksempel at man medregner strøm brugt af dit TV og din streaming-boks, hvor man reelt kun burde medregne strømmen routeren bruger. Dermed bruger man så også helt andre kriterier end man ville fx med en BluRay der jo bruger præcis samme mængde strøm minus ~20W til router og din andel af routing osv.

  Måske ved idioten der skrev artiklen heller ikke, at Netflix placerer tusindvis af servere direkte hos diverse udbydere – og trafikken derfor kun går ind én gang og derefter fordeles via udbyderens interne netværk. Med andre ord er det ikke internet-trafik.

  Kommentar by Quark — 4. december 2018 @ 15:14

 18. Det er også klart, at hvis man importerer hele den 3. verden ind i den vestlige verdens storbyer, at den meget større mængde forbrugere, vil have en væsentlig højere effekt på miljøet, hvis de skal have vores hospitalshjælp og sociale ydelser og forbrug osv osv, samtidig med at de river produktivkræfterne ned. Hvis hele verden blot kan komme her og deltage i plyndringen og tage deres sociale ydelser med ud af landet osv, så taler vi jo om, at man reelt har solgt vores land og vores stat til resten af verden, som nu har overtaget provenuet fra de danske skatteslaver.

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 15:20

 19. Skal vi ikke starte med at punktere den mytologi, at CO2 er forurening?

  Kommentar by sebastian — 4. december 2018 @ 15:31

 20. Enhver klimaaktivist bør stoppe sit eget CO2 svineri og begå selvmord, I det mindste bare for at hjælpe fællesskabet lidt, redde kloden og resten af multiverset.

  Nej vent…… vi taler jo her om socialister og de er som bekendt sig selv nærmest. Alle de smarte idéer er for alle os andre og kan du ikke fatte det, så må vi omskole dig.

  Kommentar by TT — 4. december 2018 @ 16:01

 21. CO2 er slet ikke et problem.

  Eksempelvis er den nye grønne dille at brænde træflis af på kraftværker i stedet for naturgas. Nu er der måske nogen, der tror, at træ udleder CO2, når man brænder det. Men det gør det ikke! Man skal bare have et certifikat underskrevet af FN, Paven, NATO, FDM og et par andre, som under ed højtideligt erklærer, at netop denne træflis er bæredygtig. Så udledes der ingen CO2. Se det er smart. Denne metode kan man nemt overføre til alle andre af livets forhold, herunder streaming, og så har vi løst alle Verdens klimaproblemer.

  Keine hexerei, nur……

  Kommentar by Henrik Wegmann — 4. december 2018 @ 16:19

 22. Ta’ lige dén Netflix Nørgaard dit hellige fordømmende p!kfjæs!
  Aiiiij hvor æævli’t – (er det ikke sådan I udtaler ordet?)
  What A bummer!
  (Magter ikke at se og høre på tossen. Var der lyd på remoten. Ville der lyde et klik, som var det et riffelskud, når du toner frem.
  Virkeligheden har det ææævli’t nok med, at indhente Jer alle en skønno dag.
  Det var så dig i dag. Bare ææævli’t SonnyBoy!

  Kommentar by White knight — 4. december 2018 @ 16:22

 23. Co2 HYSTERIET skyldes at nogen kan tjene penge på hysteriet, samtidig med at naive og uvidende klima-tosser kan føle sig “bedre” ved at støtte hysteriet. Co2 sagen og Co2/klimabevægelsen bygger på vrøvl, løgn og sludder. Som en mængde journalister har slugt råt. Der har tidligere i jordens historie været meget mere Co2 i luften, uden at det påvirkede klimaet væsentligt. Læs iøvrigt “Den maniske sol” og en dansk forskers kritik af Co2 kampagnen. (Svensmark)

  Kommentar by Ole Jensen — 4. december 2018 @ 16:31

 24. Det er PJAT at gøre et stort nummer ud af det med Co2, som er en lillebitte og naturlig del af luften. DET ER STRAKS EN MILLION GANGE VÆRRE AT Venstre og co. vil have Kalergi planen og Merkel-Marrakech traktaten til at gælde for Danmark. Traktaten kan sende ubegrænsede mængder af arabere og negre ind i Danmark, samtidig med at den afskaffer demokratiet og ytringsfriheden, og yderligere gør Danmark til en Nordtysk region. Et tredobbelt ANSLAG og FORRÆDERI mod det danske folk.
  Ved at underkaste sig madam Merkels luner på alle punkter spiller Lars Lusk russisk roulette med det danske folks fremtid. (med en patron i over halvdelen af revolverens kamre)

  Co2 slår ikke folk ihjel. Men Marrakech pagten er en rødsort fascistisk opskrift på folkedrab og massedød. Se selv hvad diverse netaviser skriver. (Snaphanen, den korte avis, 24nyt.dk, 18O grader og black pigeon om Merkel (you tube)

  Marrakech kan blive en TOTAL KATASTROFE for Europa og Danmark indenfor kort tid. Glem co2 og se de virkelige trusler i øjnene. Venstres vanvittige politik er højforræderi og en krigserklæring mod alle almindelige danskere.

  En lang række lande har allerede taget kraftigt afstand fra traktaten.
  Og i mange af Europas lande er der enorme protest-demonstrationer i gang. Se Paris, Bruxelles, Berlin, Toulouse, Milano, Rom, Warzawa og mange flere.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. december 2018 @ 17:00

 25. Så en smule TV2 News igår. De snakkede om urolighederne i Frankrig, og fik det til at lyde som om, folks utilfredshed alene havde med stigende benzinpriser (CO2-afgift) at gøre. En af deltagerne – en kvinde fra Alt for Damerne, mener jeg – syntes at folk måtte acceptere de højere priser “for the greater good”. Typisk kulturradikal idiot, som sætter sine urealistiske og løgnebaserede idealer højere, end almindelige menneskers sunde fornuft.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. december 2018 @ 17:11

 26. Dagens morsomste kommentar er jdm’s (13:07): “Mads’s søster, Anna, har ikke levet forgæves”.

  Kommentar by Ole Madsen — 4. december 2018 @ 17:21

 27. Nikola Tesla gav os formlen på fri energi. Verden vil bedrages. Og det har varet i over hundrede år.

  Men, der er opbrud i Texas.

  Kommentar by Iznogut — 4. december 2018 @ 17:36

 28. Overbefolkning. Det må kræve meget mere energi. Opvarmning om vinteren, nedkøling om sommeren. Madvarer, hus bygning, energi, biler, el.
  Jo flere folk, jo mere energi forbrug.
  Forbyd mennesket.

  Kommentar by P — 4. december 2018 @ 17:44

 29. Åh nej, ikke “Tesla Free Energy” igen. Verden vil ikke bedrages – verden er træt af at høre på mystikere, der ikke vil dele resultater om forsøg, der ikke kan reproduceres, og som konstant og villigt misforstås af endeløse rækker af amatører med uddannelse i alt fra kiropraktik til litteratur, men af én eller anden grund aldrig har en relevant videnskabelig uddannelse…

  …men det er jo nok bare fordi sammensværgelse osv. osv.

  Kommentar by Quark — 4. december 2018 @ 17:45

 30. Enig Ole Jensen 16:31. Det er heldigvis videnskabelige eksperter, der ikke tror, at klimaforandringerne skyldes menneskeskabte CO2-udslip.

  I Weekend Avisen i fredags havde Henrik Svensmark, fysiker ved DTU Space, en artikel med overskriften. “Ubelejlig viden” og underrubrikken: “Solens betydning for klimaforandringer bliver bevidst nedtonet af FNs klimapanel”. “Tidligere tiders klimaforandringer kan jo heller ikke forklares med FNs klimapanels teori. Langt fra. F.eks Den Lille Istid (1300-1850. “var karakteriseret ved et næsten totalt fravær af solpletter, som sammenfaldt med, at solen var i en dvaletilsand. Omvendt var perioden omkring år 1000 en periode med meget høj solaktivitet. Sådanne tilstande er ikke usædvanlige for solen (…) Det mest overraskende er at hver gang, der er, at hver gang der er en ændring i solens aktivitet, så er der ændringer i klimaet”. (WA48 1.sektion side 15)

  Den norsk-amerikanske nobelpristager i fysik i 1973, Ivar Giæver*, anser FNs klimapanel og sekten af videnskabsmænd, der propaganderer for det, som fanatisme og spekulativ og lukrativ fup videnskab.

  Han bemærker i øvrigt med norsk(?)humor, at planter og træer i verden jo lider under mangel på CO2, fordi de er udviklet i en præhistorisk tid, hvor der var meget mere CO2 i luften! Så siden har de ‘tørstet’ efter mere CO2, der kan få deres biosystem til at fungere optimalt :-)

  *Ivar Giæver fik med Leo Esaki og Brian David Josephson Nobelprisen for deres opdagelser om kvantemekanisk tunnelering i faste stoffer.

  Kommentar by A-mad — 4. december 2018 @ 17:51

 31. OT – Ny forskning viser at jøderne er imod masseindvandringen, men at dem som kun er jøder af blod, er for:

  Rabbi: “Biological Jews behind Open Borders for White Countries”
  https://www.youtube.com/watch?v=DgZBZ5ZUW-8

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 18:49

 32. @31 Kan Kim Møller ikke oprette en OT-tråd til dig, hvor du kan udleve dine længsel efter jøder.

  Kommentar by traveler — 4. december 2018 @ 19:01

 33. 19:01 Prøv nu – for engangs skyld i dit liv, med noget substans ;)

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 19:04

 34. @30 Så vidt jeg forstår, indgår de absolut vigtigste bidragsydere til jordens klima, nemlig solen og rummet omkring jorden, slet ikke i FNs klimamodeller, eller højst kun som en indirekte konstans. Derved er modellerne basalt set meningsløse.

  Henrik Svensmarks udgangspunkt i solens aktivitet er så åbenlyst logisk, at det næsten gør ondt, at han ikke får den anerkendelse, som han fortjener. Efter møje og besvær er hans teori vist nu også eftervist, men ikke anerkendt af disse såkaldte 97 % klimaforskere, der er enige om, at klimaforandringerne er menneskeskabte eller lignede populistisk vrøvl.

  Heller ikke Einstein (uha uha han var jo jøde) blev heller ikke anerkendt, da han i 1905 udsendte 4 papirer, der inden for hvert sit område revolutionerede videnskaben. Og så det 5. papir med E = mc2. Havde der været en alliance mellem politikere, videnskaben og medierne dengang, ville de helt sikkert have fundet 97 % af datidens forskerne, der ikke brød sig om Einsteins papirer. Sådan er det bare – hver gang videnskaben udvikler sig.

  I øvrigt ved forskerne godt, at jordens planter lider under nutidens alt for lave CO2-niveau. Planterne ’sulter’ så at sige, og så snart CO2 stiger lidt i atmosfæren mod det, det burde være, udvikler og udbreder planterne sig. Sahara bliver grønnere i disse år.

  Kommentar by traveler — 4. december 2018 @ 19:34

 35. 19:34 Einstein var jøde og rødglødende internationalist, helt præcis kommunist. Han tog eklatant fejl i hans manglende Big Bang teori, han tabte lodret til Niels, han var vist mest en sjov figur, lidt ligesom Hawkings, NASA og Tyson .. hahaha

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 19:39

 36. I Danmark kommer de forskellige nye datacentre til at trække yderligere 13-15% strømforbrug over det vi bruger i forvejen.

  Kommentar by Hul igennem? — 4. december 2018 @ 19:41

 37. Kan man iøvrigt ikke få de 97 % af klimaforskere til at fordømme Marrakech- pagten som så klimafjendsk, at den bør forbydes. 96% ville da også være fint.

  Kommentar by traveler — 4. december 2018 @ 19:43

 38. Nemlig traveler.

  Spørg miljø-tosserne hvorfor drivhusgartnere pumper Co2 ind i deres drivhuse!

  Kommentar by Santor — 4. december 2018 @ 19:46

 39. Det eneste der kan hjælpe verdens miljø og uddøde arter er færre mennesker. Det er derfor, de slår os ihjel hele tiden, de psykopater de har fået til det.

  De lande som har overspillet deres hånd og slået større befolkninger op, end de kan brødføde, må selv rode med det.

  Præcis ligesom at de politikere, som har slået overspillet deres hånd med disse aftaler, 911, kriminelle gangstersyndikater, som opstiller til præsidentposter osv osv selv må rode med det, eller rettere: De må selv forstå, at vi kan ikke fortsætte af denne vej, og nok er nok.

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 19:53

 40. @35 “han tabte lodret til Niels” Den omtalte Niels var også jøde.

  Men ellers står Einsteins videnskabelige gennembrud som noget af det ypperste i menneskehedens historie.

  Kommentar by traveler — 4. december 2018 @ 19:54

 41. Det er tankevækkende at migration fra områder af kloden, hvor CO2 udslippet omregnet pr. person er tæt på 0, ikke betyder noget for det land, der modtager migranten og løfter hans CO2 udslip i et spring op på stedets gennemsnitlige niveau.
  Jo mere IT og indvandring ser ud til at gøre det for indviklet for vores beslutningstagere, og give fantaster en tumleplads. Har lige set en veganer græde over slagtningen af en ko.

  Kommentar by Menig 442 — 4. december 2018 @ 20:00

 42. Fatter du ikke, at hver gang, de skal markedsføre et budskab, så opfinder de en “ekspert” til at være geni? Nu ved vi at Niels var en god dansker, og derfor kan vi stole på, at han udviklede kvanteteorien. Da danskerne også startede den Coperniske revolution og opdagede lysets hastiged og elektriciteten. Vi har sådan set civiliseret hele ver4den :)

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 20:06

 43. 19:54 Hvis du har to genier, og det ene geni siger det modsatte af det andet geni, hvor mange genier har du så?

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 20:08

 44. @43 Med det anti-civilisatoriske politiske præmis, som det indvandrer-klingende kommentarnavn ‘Jack Nille’ opstiller for at ville anerkende videnskabelige gennembrud, ville “vi” netop ikke have skabt en civiliseret verden. For mig er denne ‘Jack Nille’ en venstreradikal provokatør.

  Kommentar by traveler — 4. december 2018 @ 20:38

 45. @35 “Han tog eklatant fejl i hans manglende Big Bang teori,”

  Det er basalt set noget forskruet vrøvl, at Einstein skal dadles for, at han ikke fandt på Big Bang-teorien.

  Men Big Bang-teorien var aldrig opstået uden Einsteins relativitetsteori. Det store gennembrud var Einsteins ligning for den kosmologiske rødforskydning, hvor de observerede rødforskydninger ikke tilskrives den såkaldte Doppler-effekt, men opstår som følge af, at rummet udvider sig.

  Kommentar by traveler — 4. december 2018 @ 20:52

 46. 20:52 Big Bang følger rent logisk at den rigtige fortolkning af rødforskydningen, og Einstein vidste godt dette, men ville ikke acceptere den logiske konklusion. Lidt ligesom når kommunister ikke vil acceptere deres fadæser vedrørende masseindvandring.

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 21:02

 47. I BETRAGTNING AF at massemedierne hele tiden fylder os med løgn og halve sandheder om alt muligt, fatter jeg ikke at så mange tager co2 kampagnen og klimapåstandene alvorligt. Hvis man véd at en mand eller kvinde er lystløgner, tror man jo heller ikke på det som bliver sagt. De fleste journalister i radio og tv er lyst- eller vaneløgnere. De har løjet for os utallige gange, så hvorfor tro dem vedr. klimaet? Se hvordan medierne efterplaprer alt selvom det kommer fra tvivlsomme kilder. For tiden lyver, fortier og fordrejer de alt med Trump, FN, EU, velfærden, sundhedsvæsnet, kriminaliteten, familiepolitikken, indvandringen og Marrakech traktaten og 1OO andre ting. Vildledning er deres spidskompetence. Så er Uriasposten, Snaphanen, den korte avis og 24nyt.dk samt black pigeon langt mere troværdige.

  Kommentar by tp — 4. december 2018 @ 21:07

 48. Grunden til at vi talte om denne lille jødetvist, er selvfølgelig fordi, jeg tidligere udlagde et link til en jødisk rabbiner, som siger det, som alle “jødehaderne”, “nazisterne”, “de hvide supremacister”, “racisterne”, hele tiden har sagt. Selvom det skulle vise sig at være godt lavet propaganda, så er det godt imod alle jødehaderne og jødeelskerne og deres sataniske propaganda.

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 21:24

 49. Hvis Big Bang har fundet sted, var den for det første lydløs. For det andet forklarer teorien ikke ret meget. Gudløse, fædrelandsløse, samvittighedsløse, hjerteløse og hjerneløse radikale kommunister påstår gerne at videnskaben har forklaret verdens skabelse og universets mysterier. Men det har videnskaben ikke. Det hele er et større mysterium idag end for 1OO år siden. Det er rigtigt at videnskaben har opklaret mange ting hen ad vejen. Men rød nihilisme, ateisme og kynisk ideologi har været en giftig blanding i alle lande hvor marxisterne kom til magten. Bare se hvordan de nu huserer i Tyskland, Frankrig, Sverige og England.

  Kommentar by tp — 4. december 2018 @ 21:30

 50. 21:30 Kommunisme er ren og skær anti-videnskab. De er kvasi-videnskab, hvis noget. Kommunisme er totalitær, ikke freds- eller kærlighedssøgende religiøs iskold nazisme.

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 21:34

 51. Helt ærligt. Klap nu i med det forbandede retorik imod jøder.

  Kommentar by Quark — 4. december 2018 @ 21:41

 52. 21:41 Vi taler om mindst 2 klasser af jøder. Der er almindelige jøder af den jødiske tro, og så er der kryptojøder. Der er sikkert mange andre. Hvad er dit problem? Nager ytringsfriheden dig?

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 21:45

 53. Tråden handler om CO2 og du ævler løs om jøder og big bang, startende med et off-topic indlæg. Efter det handler 90% af indlæggene om jøder. Det er simpel afsporing og det er enormt trættende at skulle opleve gang på gang på gang. Især fordi der er oprettet en dedikeret tråd til den slags.

  Det har ikke en skid at gøre med ytringsfrihed og det ved du godt.

  Kommentar by Quark — 4. december 2018 @ 22:04

 54. 22:04 CO2 er et kommunistisk hoax, det ved vi godt, det er derfor, vi taler om kommunistiske hoaxes.

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 22:06

 55. Folk der ser Netflix motionerer i det mindste ikke imens (medmindre de har skærmen foran sig på løbebåndet.) Formålsløs fysisk aktivitet rundt omkring på stisystemerne og i motionscentre og sportshaller er en overset kilde til udledning af kultveilte.

  Det er heller ikke særlig effektivt at cykle i transportøjemed, da det meste af energien, man har indtaget, bliver til varme og mere CO2, så tag hellere toget, bliv hjemme eller hop i havnen.

  Kommentar by Nils — 4. december 2018 @ 22:18

 56. CO2 skatten førte til revolutionen
  What is Really Happening in France?
  https://www.youtube.com/watch?v=RJxVCsWzRx8

  Kommentar by Jack Nille — 4. december 2018 @ 22:38

 57. Efter Vejrhanen Villy Søvndahl har afskaffet sin gamle 12 cylindret Jaguar, går det fremad med “de hellige og evigt gode” og al deres storby miljøsvineri.

  Streaming er strøm og den er der overalt. Nikola Tesla.

  Kommentar by Iznogut — 4. december 2018 @ 22:49

 58. Quark 17:45
  https://www.collective-evolution.com/2018/11/13/strange-looking-tesla-tower-in-texas-aims-to-transmute-electricity-wirelessly/

  Kommentar by Iznogut — 4. december 2018 @ 23:00

 59. Iznogut: der er forskel på “free energy” og “wireless transmission of electricity”, det er netop et af de præmisser så mange folk misforstår, når de taler om “Tesla Free Energy” eller ting som “Scalar Energy” der bygger på de samme misforståelser.

  Men lad os lige undgå at falde i gryden med Tesla-teorier, for den er dyb, sort og fuld af crackpots. Okay?

  Kommentar by Quark — 4. december 2018 @ 23:15

 60. Iznogut: sidebemærkning – der er også gode grunde til, at du ikke ser seriøse videnskabelige artikler afslutte med bemærkninger om globale sammensværgelser, kollektiv bevidsthed, ikke-fysiske fænomener og det spirituelle aspekt af ubegrænset energi. Just saying…

  “Those at the top, controlling our resources and running the show do not have our best interests at heart. Thankfully, something is happening, and awareness is growing. We are understanding who these people are and we are shifting our consciousness. From a very practical view, as awareness grows, more people invent these technologies and more people become aware of them. But only when the human race is ready to accept the implications of such technology, which is spiritual in nature, will they truly come out. I don’t believe this will take too much longer, but we still have a ways to go. I am completely convinced that some technologies in this area are and will coincide with the recognization that we are more than just our body, and that matter is not the only reality…”

  Kommentar by Quark — 4. december 2018 @ 23:25

 61. Klima-Fis!! Det er afledningsmanøvrer, som har til hensigt at få vesterlændinges fokus væk fra NWO, muhammedaniseringen og den kommende aflivning af hvide.

  Denne video er nogle år gammel, selvom der står 2017, men jeg tror, at inuitterne har ret i, at jordens akse har forskubbet sig, og jeg har hørt sagt, at det skulle være sket, da der var det store jordskælv i Japan i 2011. Se videoen lidt nede i artiklen. https://www.disclose.tv/inuit-elders-warn-nasa-and-the-world-the-earth-has-shifted-314469

  Ingen af de smarte politikere kan gøre en skid ved klimaet! Penge ud ad vinduet, og hvis inuitterne har ret, så må politikerne indrømme, at de ikke har kontrol over klimaet overhovedet.

  Spis alle de steaks, I lyster!

  Kommentar by Kuffar — 4. december 2018 @ 23:44

 62. Klima-hysteriet bygger på uvidenhed og svindel. Men Merkels, EUs og Luskebuksens politik bygger på grådighed, korruption, storhedsvanvid, fascisme og ondskab. Se hvordan protesterende franskmænd har omdannet PARIS til en heksekedel og en slagmark. Se Snaphanen og You Tube.

  Kommentar by tp — 5. december 2018 @ 00:05

 63. Jeg kører 40.000 km årligt i min dieselbil og spiser 3-400 gram kød dagligt….

  Kommentar by Kirurgen — 5. december 2018 @ 00:11

 64. Uanset hvordan man vender og drejer det, er der ingen tvivl om, at der er pres på Jordens resourcer både i form af rovdrift på dyr, planter, skove og råstoffer, samt tilsvining af vand, jord og luft.
  Problemet kan i sidste instans tilskrives een årsag: Overbefolkning.
  Flere har allerede været inde på det ovenfor, og det er jeg enig i.
  Som det ser ud lige nu, ligger den europæiske befolkningsgruppe i Europa, Amerika, Australien m. fl. til at tabe den langsigtede kamp om Jordens resourcer, fordi vi har besluttet af afskaffe os selv. Vi hjælper aktivt de primitive stammer i de varme lande til at overleve og formere sig uhæmmet. Vi hjælper dem til at flytte til Vesten så de kan være med til at drive rovdrift på resourcerne og svine til i stor stil, eller til at udvikle resourceforbruget og tilsviningen i deres egne stammeterritorier (“lande” er for stort et ord). Vi sælger dem højteknologiske våben så de kan slå os ihjel i åben krig. Vi tildeler dem menneskerettigheder, som de ikke selv i deres vildeste fantasi kunne drømme om at tildele andre, så de kulturberige os under vor beskyttelse. Vi holder op med selv at få børn så vi helt kan hellige os store karrierer i f. eks. i den globale godhedsindustri til fremme af de primitive stammefolk, eller i det globalkapitalistiske erhvervsliv til udnyttelse af magtesløse vestlige nationer, eller i det politiske system til afskaffelse af vestlige nationers magt.
  Lyspunktet er naturligvis, at vi gennem afskaffelse af os selv bidrager en smule til afbødning af Jordens overbefolkning. Vi kan trøste os med, at vi nok får tildelt en særlig Æres-Darwinpris af de tilbageværende primitive stammer, når vi er borte.

  Kommentar by JMR HH Jr — 5. december 2018 @ 00:27

 65. Overbefolkning går kun ud på at udrydde os:
  Understanding UN Population Migration Agenda
  https://www.youtube.com/watch?v=EaoXB3a3f1o

  Kommentar by Jack Nille — 5. december 2018 @ 00:32

 66. Jeg vil igen henlede jeres opmærksomhed på den seneste viodeo fra Black Pilled, i en 2002 Hollywood film viser de allegorisk den komplette agenda, som Black Pilled mesterligt analyserer.

  Kommentar by Jack Nille — 5. december 2018 @ 00:35

 67. Dele af politiet i Paris har travlt med at bruge vandkanoner, tåregas og knippelslag mod demonstranterne, som det meste af tiden blot forsamles fredeligt i gaderne? Det ligner overdreven magtanvendelse. Og folk bliver vredere og vredere. Det kan evt. ende med en revolution.

  # kl. OO.27…… jeg tror ikke europæerne har besluttet at afskaffe sig selv. Men de bliver uafbrudt snigløbet, røvrendt, snydt og forrådt af nogle korrupte partier og kliker. Kliker der hykler løs om humanisme, mens de forbereder at afskaffe og likvidere nationerne, demokratierne og europæerne. Og hvis befolkningerne snorksover ligesom svenskerne, kan det sagtens lykkes. Men de fleste europæere er vågne, og flere og flere lande siger fra overfor Merkel, EU og Marrakech. Se Snaphanen.

  Kommentar by tp — 5. december 2018 @ 00:47

 68. Nå, det lader til at politiets overreaktion kun har øget Macrons upopularitet og kun har øget det folkelige raseri, så demonstrationerne er vokset og har spredt sig til hele landet.

  Kommentar by tp — 5. december 2018 @ 03:15

 69. Kunne være sjovt at se hvad det koster at dyrke planter, grøntsager, frugt.
  Kartofler, gulerødder og hvad veganer nu æder.
  Traktor kørsel, pløjning, plantning vanding, høst, sortering, vask, indpakning, udkørsel, transport, på køl.
  Og nok meget mere, der er overset.

  Kommentar by P — 5. december 2018 @ 06:53

 70. Quark, du siger, at vi skal lade Free energy ligge og så jabber du lystigt videre.
  Hvis du kigger lidt på pulveriseringen af husene i Californien og live billeder af construction steelbeams der bliver til støv i frit fald (twin towers og building 7) og dertil hører videnskabsmænd, som har arbejdet med “aliens” og studeret deres teknikker, så ved du, at free energy er reel.
  Slut.

  Kommentar by Iznogut — 5. december 2018 @ 09:20

 71. Quark, sorry læst ikke det hele. Ja, teknologien er “farlig” og skal ikke fri, sålænge barbariske slyngelstater kan anvende den krigerisk. Det er problematisk, men bør kunne løses.

  Kommentar by Iznogut — 5. december 2018 @ 09:25

 72. Iznogut: WTC-konspirationsteorien er bevis på Free Energy? Come on….

  Kommentar by Quark — 5. december 2018 @ 10:47

 73. Endnu et argument næppe nævnt her tidligere for at hele klimakampen er et propagandaprojekt uden den store saglige basis er at ingen af de vestlige klimamodeller er i stand til at give resultater bare i nærheden af virkeligheden, mens den russiske klimamodel nogenlunde reproducerer det målbare.

  Kommentar by perhag — 5. december 2018 @ 17:32

 74. WTC-konspirationsteorien er fakta baseret. Den officielle “forklaring” er nærmest latterlig. Tror du virkelig, at en airliner kan bryde igennem stålkonstruktionen, som en kniv gennem smør?
  Nå, men sålænge beviserne er “ulovlige” kommer vi ikke videre. Men, kan stål blive til støv? Forklar…

  Kommentar by Iznogut — 5. december 2018 @ 21:09

 75. Stål bliver til støv, forklar…
  https://www.youtube.com/watch?v=fjhzZHUYn_c

  Kommentar by Iznogut — 5. december 2018 @ 21:13

 76. Jeg kan godt se, at der ikke er noget som helst jeg kan skrive her, der vil overbevise dig (Iznogut) om hvor elendig en idé det er, at tro på de her konspirationsteorier. Beviserne er ikke ulovlige. De er uholdbare; gætterier, konjunktion, induktion. De fokuserer på netop det, der ikke umiddelbart er en forklaring på, og blæser derefter den manglende forklaring op som bevis på en sammensværgelse eller værre.

  Det er slemt nok at lade sig rive med af alle konspirationsteorier, man læser. Det er endnu værre at tage én konspirationsteori som bevis for andre teorier, som jeg prøvede at pointere for dig men som du helt overså.

  Anywho. Det her er en kamp, jeg ikke vinder så længe du blankt afviser den officielle forklaring og villigt tror på et ukendt antal alternative forklaringer. De argumenter, jeg kan give dig, ligger *indenfor* det videnskabelige. De argumenter, du tror på, ligger *udenfor* (de “beviser” du kalder “ulovlige” og som for det meste består af en person, der studerer videoklip).

  Skåret til benet så kan vi ikke have en samtale om disse ting, fordi det vil blive en endeløs række af dig, der poster en video og et postulat der fylder én linje – efterfulgt af mig der forsøger at få dig til at læse lange og detaljerede videnskabelige kilder. Og du har allerede ovenfor demonstreret, at du ikke engang læser de kilder du bringer, til ende – så der er ærligt talt ikke rigtig grund til, at jeg overhovedet forsøger mere.

  Jeg skulle nok have holdt min kæft om Tesla Free Energy og bare have trukket på skuldrene og tænkt “nuvel, nogen mennesker vil bare tro på den slags og foretrækker youtube fremfor videnskabelige kilder”…

  Kommentar by Quark — 6. december 2018 @ 00:11

 77. 00:11 Det eneste du behøver at gøre er at kigge på tårnene bryde sammen. Du kan se eksplosionerne på hver etage splitøjeblikket før den øverste del kommer tordnende ned.

  Der var bevisligt eksplosioner i kælderetagerne inden sammenstyrtningen, da de sprænger fundamentet fri.

  Der blev udviklet intens varme i de øverste etager umiddelbart før sammenstyrningen, hvor folk sprang ud af vinduerne for at undslippe den. Bygningerne var bygget omkring en meget solid kerne, som på en eller anden måde også skal bruge en ekstrem mængde energi for at bryde sammen, som en atombombe eller “directed energy”.

  Der blev også set indicier for at noget meget voldsomt havde fundet sted. Ved ground zero var der et indre område med mange tusinde varmegraders temperaturer flere måneder efter 911.

  Alle officielle forklaringer har absolut 0% troværdighed. Da enhver kan se at Bush og Cheney var direkte involveret og alle undersøgelser blev saboteret og er bevisligt korrupte.

  Kommentar by Jack Nille — 6. december 2018 @ 08:59

 78. “Man skal bare se på videoen, så kan man med sin lægmands-viden afgøre, at samtlige officielle forklaringer er komplet utroværdige.”

  Okay så.

  Kommentar by Quark — 6. december 2018 @ 10:26

 79. 10:26 Hvad jeg skriver til dig ovenfor, er det, som du selv kan konstatere ved at bruge få timer på at kigge på dokumentation. Læse lidt om opførelsen af bygningerne f.eks. osv osv og kigge på det materiale der ligger af selve begivenheden. Så, det er jo bare at gå i gang, det virker ikke til, at du rigtig har prøvet det.

  Kommentar by Jack Nille — 6. december 2018 @ 14:20

 80. Quark, forklar mig 2 ting og du kan kalde det “konspirationsterori” så længe du lyster.

  Hvordan kan en airliner (der var INGEN) bryde igennem konstruktionsstål, som en kniv gennem smør? DET KAN DEN IKKE – overhovedet ikke.

  Hvordan kan samme konstruktionsstål blive til støv?

  Nå ikke? – næh, men så må du jo nøjes med at angribe virkeligheden, ikke?

  Kommentar by Iznogut — 6. december 2018 @ 14:39

 81. 1) Jeg er ældre end I måske lige tror, og så begivenheden på live-TV i storformat, da jeg tilfældigvis var på arbejde den dag.

  2) Som jeg sagde, man udleder ikke noget af at kigge på videoer andet end at kunne sige “jeg synes det ser ud som om X sker” og der er enormt stor forskel på det, og så regulær videnskab – men det har jeg ingen illusioner om, at I tager til indtægt.

  3) Lad nu være med at komme med løsrevne eksempler og kræve modbeviser – det er ikke sådan det fungerer. Det burde I som skeptikere (?) vide. Ekstraordinære påstande kræver ekstraordinære beviser – ikke referencer til forbandede youtube-videoer lavet af folk uden skyggen af relevant faglig ekspertise eller erfaring.

  Jeg gentager: det er helt vanvittigt at tro, at fordi én konspirationsteori i jeres hoved ikke er endegyldigt drevet tilbage under den sten, den kom fra – så er det bevis for, at der er konspirationer i alle mulige andre henseender.

  “Så må jeg nøjes med at angribe virkeligheden” – det er helt klassisk det her. Jeg har set det hundrede gange før. I postulerer noget, kræver modbevisning, og kommer den ikke prompte og med tilhørende video, så hamrer I videre som om jeres postulat var bevist. Hvis I overhovedet kender til den videnskabelige metode – til epistemologiske strategier – så havde I ikke siddet der og skabt jer sådan.

  Men tak for snakken, gutter. Vi kommer absolut ikke videre her, så meget har jeg lært efter 20+ års debat med crackpots lige fra kreationister til alternative behandlere. I følger samme drejebog, og den anerkender helt andre normer for “beviser” end det vi objektivt kan blive enige om. Konspirationsteorier er teater og underholdning, ikke viden man skal basere sit liv og sin tænkning på. Det er ikke sundt, for man ender med defekte kriterier for hvad man kan/vil acceptere.

  Kommentar by Quark — 6. december 2018 @ 17:00

 82. Quark 17:00 Du har indtil videre ikke ført argument for andet end din egen uvidenhed, men bare du føler godt med dig selv, så er vi andre selvfølgelig glade og helt overbeviste om, at du seeeelvfølgelig har ret, i det du ikke siger.

  Kommentar by Jack Nille — 6. december 2018 @ 19:34

 83. Den falske konspirationsteori var påstanden om at Osama bin Laden og Mohammad Atta i Hamburg skulle have lykkedes at arrangere et terrorangreb som det den 11 sep 2001. Kan huske jeg selv lod mig narre af den teori et år længere end de fakta jeg havde kendskab til, bare fordi jeg dengang troede at muhamedanere var de eneste som kunne finde på at begå så grove terroraktioner.

  Vedrørende Einstein var han ude af stand til at acceptere Heisenbergs korrekte atomteori senere accepteret af Niels Bohr. Einstein udtalte sig som enhver anden troende debattør kunne finde på:”Gud spiller ikke med terninger”.

  Kommentar by perhag — 6. december 2018 @ 22:11

 84. Quark, du står foran et spejl og prøver at overbevise “modstanderen”. Hvordan syntes du selv det går?

  Uh, snowflake er gammel nok til at have set 9/11 live på storskærm. Så er han self. æggspærd. Mit 26″ var stort nok ..

  Kommentar by Iznogut — 7. december 2018 @ 17:19

 85. Det gik præcis som forventet.

  Kommentar by Quark — 8. december 2018 @ 00:31

 86. Det gik præcis som det skal, når en uviden snowflake kommer med ubehæftet påstande og forklaringer. Du kan henvise til videnskab, men kan du forklare denne videnskab kvinde, hvad hun ikke fatter, med baggrund i beviserne. Der kigges kun på beviserne (evidense).

  https://www.youtube.com/watch?v=ZLxdHlkzfpY

  Kommentar by Iznogut — 10. december 2018 @ 17:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper