5. december 2018

Århus V: Netto og KIWI havde for mange danske ansatte – Libanesisk SPAR-købmand løste problemet

Mandag kunne TV2 Lorry berette, at en Fakta-butik i Brønshøj så sig nødsaget til at lukket tidligere om aftenen af hensyn til ‘medarbejdernes sikkerhed’. Butikken har gennem længere tid været plaget af tyverier, og personalet har modtaget trusler. BT fortæller historien, og opridser en række butikker med lignende historier.

Bemærk det sidste eksempel. Det er lykkedes en SPAR-købmand at løse den gordiske knude, trods beliggenheden i Hasle. Færre danskere i butikken, færre problemer med områdets beboere, sagde den libanesiske købmand ikke ordret, men det må være pointen. Fra BT.dk – Efter ballade med bøller: Nu lukker Fakta om aftenen.

“Efter at Dansk Supermarked i 2015 drejede nøglen om til Netto-butikken i Hasle i Aarhus, genopstod den som en KIWI-butik, men er i dag SPAR-købmand drevet af købmand Habib Mozien.

Han fortæller, at der ikke længere er problemer i butikken. Der er, som han ser det, ikke flere problemer i hans butik, end der er i SPAR-butikker, som de er flest.

Ifølge ham hænger det ikke mindst sammen med, at personalet afspejler beboersammensætningen i Bispehaven, hvor de fleste har udenlandsk baggrund.

Vi har ansatte med 10 forskellige nationaliteter. Vi er en del af lokalområdet, vi kender området, og det betyder rigtig meget,’ mener han.”

(Netto, KIWI og multikulturelle SPAR, Ryhavevej, Bispehaven, Århus V; Fotos: Maps)

Oploadet Kl. 03:12 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96882/trackback

12 Comments »

 1. “Vi kender området”, er Habib Moziens forklaring på de forsvundne problemer.

  Lad mig oversætte:
  “Det var vores muslimske drenge, der smadrede de vantros beskidte forretning. Nu er alt halal, og vores Nescafe er stjålet fra andre vantro butikker af vores muslimske brødre imens Politiet kigger væk. Det er vores område.”

  Kommentar by Købmanden — 5. december 2018 @ 03:47

 2. FORDRIVELSEN, udskiftningen og den etniske udrensning af danskerne er allerede begyndt. Og regeringspartierne plus S og R ønsker endnu mere indvandring fra Somalia, Pakistan, Congo og Uganda osv.

  Kommentar by tp — 5. december 2018 @ 06:27

 3. Idag spar, i morgen bilka!

  Kommentar by P — 5. december 2018 @ 06:45

 4. Ovenstående blogindlæg er fint i tråd med Lars Aslans pointe…

  Kommentar by Revisoren — 5. december 2018 @ 07:24

 5. Etnisk udrensning

  Kommentar by k.m. — 5. december 2018 @ 08:31

 6. I Tingbjerg i København havde man også tidligere mange røveriske overfald på busser i området. Det blev effektivt løst ved at sætte tørklædeklædte kvinder til at køre busserne på de kritiske tidspunkter. Arriva ansatte på én gang tre med tørklæde til præcis det formål. Og det fik faktisk antallet af overfald til at falde til noget nær 0. Så ja: problemerne kan løses med lidt snildhed. Tænk også på de fædregrupper, som politiet er så glade for. Og imamerne, ikke at forglemme.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. december 2018 @ 09:00

 7. Det viser kun, at der var tale om racistiske udenlandske gerningsmænd.
  Nok overfalde danskere, men ikke deres egne.

  Løsning: Vi fjerner ofrene, ikke gerningmændene :((

  Kommentar by Jern Henrik — 5. december 2018 @ 09:09

 8. Først blev grønlænderne “udrenset”. Dernæst står “kartoflerne” for tur. Den barbariske krigsideologi renser ud og holder Ummaen ren og underkastet.

  Løkke-Fonden har det godt og bugner af velvære.

  Kommentar by Iznogut — 5. december 2018 @ 09:15

 9. Ja, der er et stort potentiale i de fremmede, i hvert fald når det drejer sig om at skabe et monopol.
  En historie fra det virkelige liv, som vil blive mere og mere almindelig, fordi den er indbygget i den muslimske kultur. Men når stemmerne efter et valg er talt op, viser det sig altid, at flertallet har ingen problemer med kulturberigelsen.
  Bliver FN’s migrationspakt underskrevet af regeringen, håber jeg, at det bliver med et godnat til Venstre.

  Kommentar by Menig 442 — 5. december 2018 @ 10:06

 10. Intet nyt, var det ikke DSB der ansatte bandemedlemmer som sikkerhedsvagter for at stoppe selvsamme bandemedlemmer i at smadre dumskere og for at lave ballade.

  Kommentar by Piphans — 5. december 2018 @ 10:23

 11. Således overtager de landet, stykke for stykke.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. december 2018 @ 11:33

 12. Hvorfor danner vi danskere ikke selvforsvarsgrupper der kan forsvare os mod de tæskehold som arabere og afrikanere sender afsted imod os. Både butikker, busser, skoler, hospitaler, jernbanestationer, parker og gader hærges af bander på 5, 7, 1O voldsmænd, og politiet har også været udsat for regeringens nedskæringer. Hvis der blev statueret nogle eksempler hvor banderne fik råt for usødet, eller blev tilbageholdt til politiet nåede frem, kunne det måske hjælpe? Eller hvis dommerne ikke var så blødsødne overfor banditterne, at ofrene ofte må føle sig svigtet. Se 24nyt.dk og den korte avis.

  I længden ender Christianborgs korrupte og perverse politik med “svenske” tilstande og folkedrab/massedød, hvis danskerne ikke gør noget for at forhindre det. Se Snaphanen.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. december 2018 @ 12:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper