5. december 2018

Lars Aslan Rasmussen (S): Vi bør ikke tillade ‘religiøse apartheidstater’ at bygge ‘moskéer her i landet’

Langt de fleste socialdemokrater, der mener det rigtige her i 2018, har brugt et halvt liv på at mene det modsatte. Lars Aslan Rasmussen sagde det rigtige før det blev opportunt. Skarp klumme af S-politikeren i Kristeligt Dagblad – S-politiker: Der burde ikke bygges én eneste ny moské i Vesten, så længe de kristne myrdes og forfølges i Mellemøsten.

“Det er så tragisk at se, hvordan historien i Mellemøsten gentager sig i disse år. De kristne forfølges systematisk, diskrimineres og myrdes. Og vi i Vesten gør, som vi plejer: vender det blinde øje til. Fuldstændig på samme måde som det skete i begyndelsen af det forrige århundrede.Folkemordet på armenierne, folkemordet på det græske mindretal i Tyrkiet og folkemordet på assyrerne. Fælles for disse uhyrligheder er, at det gik ud på at udrense alle ikke-muslimer, og det lykkedes i den grad, fordi ingen greb ind.

Både den græske og armenske minoritet i det nuværende Tyrkiet blev totalt udryddet og fordrevet. Og det assyriske mindretal voldsomt decimeret. Alligevel forsætter uhyrlighederne mod de kristne i Mellemøsten, og vi vender stadig det blinde øje til.

… I det Palæstina, som den yderste venstrefløj elsker så højt, er antallet af kristne i Gaza halveret inden for ganske få år. I Syrien er hundredtusinder af kristne flygtet fra systematisk forfølgelse, ikke kun begået af Islamisk Stat, men også af mange af de islamistiske oprørsgrupper, der er støttet af Vesten. I Iran dødsdømmer man folk, der konverterer til kristendommen.

Eksemplerne viser, at statsdiskrimination af kristne er en hel generel politik i lande som Pakistan, Qatar, Saud-Arabien, Bahrain, Tyrkiet og så videre. Faktisk er de kristne i Mellemøsten verdens mest forfulgte minoritet…

vi bør på ingen måde acceptere, at de religiøse apartheidstater i Mellemøsten bygger moskéer her i landet eller finansierer muslimske skoler, så længe kristne indbyggere i disse lande ingen rettigheder har.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96888/trackback

21 Comments »

 1. Hvad er det, det sorte affald til Antifa ikke forstår?
  Churchill derimod, var en klog mand, da han forudså, de næste fascister ville komme forklædte som folk som Antifa.
  Er det det hér, I forsvarer og forsøger at værne om?
  Velbekomme!
  Jeg kan så i mit stille sind glæde mig over, at al dette meningsløse spild af ilt, selv vil komme til, at stå allerførst i køen. Når deres protegeer for alvor tager fat.
  Det vil blive et syn af ufattelig skønhed.
  Ville sådan ønske jeg ku’ være der, og overvære de forbløffede ansigtsudtryk på deres afhugne historieløse (u)kristelige hoveder.
  Hør forresten hjerte Villy; var det ikke også palæstinenserne, du var så ivrig efter at få anerkendt som guitarsvingende outlandish minister? Hvordan går det i øvrigt med dit store fejende flotte come back?
  Nå, ikke helt?
  “Villy Villy Villy !!!” runger ellers stadig under hvælvingerne i – var det Pumpehuset?

  Kommentar by White knight — 5. december 2018 @ 05:47

 2. Lars aslan er en fornuftig mand, jeg ville ikke have noget problem med hans parti hvis han udgjorde gennemsnittet af deres holdninger. Desværre ved jeg også at den eneste grund til at han ikke forlængst er blevet stenet ud af resten af venstrefløjen med beskyldninger om “islamofobi” er hans etniske baggrund, for så store racister er de nemlig.

  Kommentar by Per — 5. december 2018 @ 06:03

 3. MANGE POLITIKERE mener pludselig det rigtige her sidst i 2O18, fordi et valg nærmer sig. Men er Christiansborg ikke een stor rødsocialistisk sammensværgelse mod det danske folk? Og er det ikke politikerne og journalisterne, som vender blinde øjne og døve øren til de uhyrligheder som foregår i verden og i Danmark?

  Tag f.eks. V, K, LA, S og R. De har alle et brændende ønske om at fortsætte fremmedinvasionen fra Afrika og Arabien. Det rager dem en høstblomst hvad den koster danskerne i døde og sårede. At den påfører danskerne enorme tab på en lang række områder, økonomiske, sociale og kulturelle osv. er de komplet ligeglade med. Og se hvordan Venstre og statsministeren fører sig frem med falske løfter, sundhedsskandaler og nedrivningsplaner til milliarder. Og her til sidst med en katastrofal Merkel-Marrakech-pagt.

  Se Snaphanen: “EN VANVIDS-AFTALE LUSKET IND PÅ OS” (4. DEC.)

  “MARRAKECH ER ET STATS-KUP” (1. DEC.)

  “Jihad betyder altid KRIG (3O. NOV.)

  “STATSMINISTEREN VIL RUINERE DANMARK” (27. NOV.)

  Kommentar by tp — 5. december 2018 @ 06:19

 4. Jamen fortæl du det til din formand, hun er kun så`n lige på nippet til at fatte en brøkdel af problemet, for indenfor de næste årtier at nærme sig et otium i nordsjælland og vende tilbage til Karl Marx manifestet, yogagymnastik og en batikfarvet livsanskuelse.

  Kommentar by Flaskeposten — 5. december 2018 @ 06:36

 5. Hvornår går danskerne på gaden som i Paris imod regeringen?
  Aldrig de vil blive bekæmpet af venstrefløjen. Skær ned så det virkelig rammer dem. Luk uddannelser og tosse kurser. Su og forklar hvor og hvad pengene går til, de ikke får mere.
  Men tror ikke at det vil virke.

  Kommentar by P — 5. december 2018 @ 06:41

 6. Lars Aslan burde tage en kammeratlig samtale med Bingo Frank og flæskebjerget Mette Gjerskov…

  Kommentar by Revisoren — 5. december 2018 @ 07:22

 7. Breaking News:
  Alle trylle kunstner i DK, indstiller karrieren da de må indse at det nummer Mette Fredriksen og Socialdemokratiet har udførtikke vil være muligt at overgå. Mette Fredriksen fik 35-40 års fejlslagen politik væk på 5 sekunder, uden et eneste spørgsmål

  Utroligt

  Kommentar by Anders Nielsen — 5. december 2018 @ 08:59

 8. Den barbariske krigsideologi har igen gang på kristen jord, hvor den er i krig – Dar al-Harb.
  Kun en tåbe frygter ikke islam og den ufattelige morderiske sekt som udbreder “guden som hader” ideologien.

  Endnu engang skal vi prise os lykkelige over, at Donald Trump gør Amerika stor igen. Så er der et håb om, at patrioterne atter vil hjælpe og i vores nød.
  Løkke-Fonden og Co. bliver stillet til regnskab.

  Kommentar by Iznogut — 5. december 2018 @ 09:08

 9. rettelse – hjælpe os i vores nød.

  Kommentar by Iznogut — 5. december 2018 @ 09:10

 10. Jammen så GØR DOG NOGET for fanden! Du er vel stadig medlem af folketingent per dags dato? Så hvorfor sidder du på hænderne Lars Aslan?

  Politikere der lufter ideer op til et valg er kun ude på at fiske stemmer.

  Kommentar by redneck — 5. december 2018 @ 09:11

 11. Kollektiv rigsretssag imod alle forræderpartierne. Fra yderste “højre” til yderste “venstre” plus hele “midten”. Alle skal de møde en sag for højforræderi og svindel og tyveri og korruption og psykopati og antimenneskelighed og løgnagtighed, og kollektivt skal de alle dømmes til offentlig henrettelse.

  Kommentar by Jack Nille — 5. december 2018 @ 09:27

 12. Kommentar by Per — 5. december 2018 @ 06:03

  Lige netop Per!!!

  Kommentar by Black Watch — 5. december 2018 @ 10:05

 13. Frit efter afa’s SturmAbteilung : Ingen moske’er i vores gader , ingen moske’er i vores gader , ingen moske’er i vores gader ….

  Kommentar by krassisten — 5. december 2018 @ 10:18

 14. @ 3 . De V LA K S ‘ R rundt til lyden af mutti’s pibe . Og DF er i bedste fald at ligne med de sidste dages hellige . Bevares for en hoben elendighed …

  Kommentar by krassisten — 5. december 2018 @ 10:26

 15. I Østrig har man nu lukket syv moskeer og har sendt en lang stribe af krigeriske imamer retur til Pakistan, Syrien, Afghanistan og Afrika og hvor de ellers kom fra. Men VKLA ligger på maven og slikker madam Merkels skosåler, og ellers kravler alle partierne rundt som små håndsky vovser der er hundeangste for Jelveds latterlige snak om “konventioner”. Mange lande ignorerer dem bare.

  Hvis ikke flertallet af politikere var så kynisk ligeglade med Danmark, havde de forlængst fundet ud af at føre en mere ansvarlig og ordentlig politik. I stedet har de svigtet, sjoflet og tyranniseret deres eget folk og deres egne vælgere mange år i træk.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. december 2018 @ 11:39

 16. Aslan, Sass og Støjberg har kun til formål at få folk til at blive ved med at stemme på landsforræderpartierne, det vil sige alle de nuværende partier i Folketinget

  Kommentar by Træt — 5. december 2018 @ 11:46

 17. Normalt brækker jeg mig over landsforræder svinene fra socialdemokraterne men jeg tager sku hatten af for Lars Aslan Rasmussen der som den eneste dumske politiker har nosser til at stille sig op mod de muslim-islamistiske folkemordere fra tyrkiet.

  Jeg fik for noget tid siden et brev fra en ældre armenier som takkede os danskere for at vi havde en stor dansk helt som reddede tusindvis af armenske børn fra at blive myrdet voldtaget eller bortført af tyrkerne da tyrkerne myrdede millioner af kristne armeniere og tilmed stjal en stor del af deres land. Og denne ældre armenier var rent faktisk kun i live pga. denne store danske helt. Og denne store danske helt hed Karen Jeppe og sammen med Sankt Glistrup det de sidste store helte vi har haft.

  Kommentar by Piphans — 5. december 2018 @ 11:53

 18. Thumbs UP! til Lars Aslan Rasmussen – Men tag ikke fejl; hele forestillingen (klummen) er nøje tilrettelagt og afstemt med partitoppen – Lars, som påkalder sig stor respekt, er sendt i byen for at hente forvirrede socialdemokrater (og dem er der en hel del af) hjem i partifolden – Mettes legendariske snudeskaft fornægter sig ikke; hun har lugtet sig frem til hvad der bliver det store slagnummer i den forestående valgkamp – Måske skulle partitoppen overveje at sætte en serie Aslan sæber- og parfumer i produktion (jf. sangeren Johnny Madsens senest stunt) – Om ikke andet, så i det mindste, for at fjerne den grimme lugt af David Trads!

  Kommentar by T. Flodur — 5. december 2018 @ 11:58

 19. Der skal ikke være én eneste moske her, der skal ikke være én eneste islamist, og nasserøve fra hele verdenen skal direkte i arbejdslejr.

  Kommentar by Hul igennem? — 5. december 2018 @ 16:58

 20. Det lugter fælt af fordærvet valgflæsk over hele den politiske linje:
  Enkelte sendes i byen for at fiske, men når de kommer hjem bukker de for partitoppen og parerer ordre. Er S-kommuner ikke dem der er gået forrest med byggetilladelser til iSlamets krigere?

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. december 2018 @ 22:09

 21. Man kan ikke stole på Socialdemokraterne. Folketingets mest udprægede levebrødsparti ved siden af Venstre. De har ganske vist nogle folk der i ny og næ udtaler sig fornuftigt om indvandring. Men det skal man ikke lade sig narre af. Det er kun for at lokke de mere naive vælgere, der kan være bekymrede for deres børnebørns fremtid. Deres løfter har de glemt når/hvis de igen får flertal sammen med det øvrige feministiske, kommunistiske, kulturradikale, selvgode, og folkefjendske sammenrend af danskhedshadende samfundsødelæggere på venstrefløjen. Så bliver det Thorning, Nyrup, Lykketoft om igen.

  Kommentar by JC — 5. december 2018 @ 23:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper