5. december 2018

Formålet: “… som tilhængerne af ubegrænset immigration siger: ‘Mennesker kan ikke være ulovlige’.”

Nye Borgerliges Lars Kaaber spekulerer over migrationspagtens ophav, og kommer ind på venstreorienterede NGO’ere. Jeg skal ikke kunne sige, hvorvidt det er korrekt, men ‘Intet menneske er illegalt’ er et ofte anvendt slogan på den yderste venstrefløj. Typisk i grupperinger, der også dyrker slogans såsom ‘No borders – No nations’.

Velskrevet kronik i Jyllands-Posten af tidligere EU-embedsmand Steffen Skovmand – Glem debatten om ikkebindende: Hvorfor skal vi egentlig have FN’s immigrationspagt?

“Forordet/præambelen til immigrationspagten viser, at pagten er en følge og en gennemførelse af New York-erklæringen fra 2016 (bemærk årstallet, som jeg vender tilbage til senere). Dette dokument er en erklæring om flygtninge og immigranter. Hvad har de to at gøre med hinanden? Er det ikke netop både retsligt og i praksis to helt forskellige størrelser? Ikke ifølge FN.

Jeg citerer erklæringens første præmis: ‘at beskytte alle flygtninges og immigranters menneskerettigheder uanset deres juridiske status’ (min fremhævelse).

Pagtens formål er således at oprette en retsligt sammenhæng – ækvivalens – mellem flygtninge og immigranter. Punkt 5-7 i selve immigrationspagtens præmisser drager parallellen ligeud og lader derved katten ud af sækken.

Hvorfor er det vigtigt? Fordi den juridiske konsekvens af at sidestille flygtninge og immigranter er, at begrebet økonomisk immigration, som ikke er en lovbeskyttet ret på linje med flygtninges rettigheder, forsvinder. Det samme gælder begrebet ulovlig immigration. Immigranter bliver ligesom flygtninge til ofre. Hvis immigration reelt bliver en FN-sanktioneret menneskeret kan den ikke være ulovlig, vel? For som tilhængerne af ubegrænset immigration siger: ‘Mennesker kan ikke være ulovlige’. Dette er hovedformålet med pagten.

… Skæres alle flosklerne og halve sandheder væk, er denne FN-immigrationspagt globalisternes svar på antiglobalisternes stigende popularitet. Man tør bare ikke sige det ligeud af åbenlyse politiske grunde. …

Paragraf 24-25 i immigrationspagten viser hvorfor i praksis. For i henhold til disse bestemmelser oprettes en implementeringskontrol, som skal føre regnskab med, hvordan underskriftslandene opfylder deres forpligtelser. Dette er den såkaldte name and shame-politik. Og FN har politiske domstole, Generalforsamlingen og de mange FN-udvalg. Heraf det mest berygtede: FN’s Menneskerettighedsråd med dets notoriske antiisraelske slagside. Ved at gøre immigration til et spørgsmål om menneskerettigheder skal der ikke megen fantasi til at forestille sig, hvem der bliver hængt ud som immigrationsfjendske, racister, sexister osv. i henhold til immigrationspagten ved dette udvalgs næste møde: Vesten.

At Danmark underskriver denne pagt uden forudgående demokratisk debat, i en tid hvor netop flygtninge- og immigrationsproblemet er højaktuelt for almindelige mennesker, er mere end uforståeligt – det er en skændsel.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96899/trackback

20 Comments »

 1. Intet Menneske er ulovlig.
  Jo jo det er da rigtig nok.
  Men een ting er helt sikkert: Når mennesket gør nogle ting som er Ulovlige så bliver mennesket straffet.

  Eks: Når man krydser grænsen ulovlig skal mennesket sendes tilbage, og vil mennesket derefter gøre noget lovlig, ved at gå ad de lovlige kanaler, så ok da.

  Tilhængerne af ubegrænset immigration siger det generelt om personer, for en person er sgu da ikke ulovlig.

  Det må de halvhjerner da kunne forstå.

  Meningsløs idioti.

  Kommentar by Sindsro — 5. december 2018 @ 12:42

 2. Lars Kaaber har og får i det store hele ret. Men de allerfleste danskerne vil aldrig opdage noget om en uge, det har danske medier også hjulpet godt med til.
  Jeg opdagede pagten i maj en uge efter, den lå færdig. Eneste gang jeg i danske medier så noget om den, var en notits om, at Ungarn og USA ikke ville være med. Først den sidste måned er der lidt liv.

  Enten er de med i komplottet imod demokratiet, eller også er de utilladeligt inkompetente. Resultatet er, at de allerfleste selv i dag aldrig har hørt ordet ‘migrationspagten’

  Kommentar by Snaphanen — 5. december 2018 @ 14:00

 3. “Den aftale er ikke bindende” er ca. lige så troværdigt som “den skat er kun midlertidig”. Det er som kronikken beskriver, heller ikke relevant om det er en juridisk bindende aftale eller bare en hensigtserklæring. Debatten burde netop handle om to ting:

  1. Hvorfor skal den aftale overhovedet eksistere og dernæst, hvorfor skrive under?
  2. Hvad præcist ønsker Lars Løkke personligt og nationalt at opnå ved at skrive under?

  Er der nogen bud: hvor længe går der fra Løkke skriver under, til han får en top-post i FN som betaling for at sælge Danmark?

  Kommentar by Quark — 5. december 2018 @ 14:00

 4. Intet menneske er ulovligt, påstår AFA. Nå, hvad med lystmordere, rovmordere, seriemordere og massemordere? De forekommer mig at være meget ulovlige. Det er bedst at få dem spærret inde så hurtigt og så længe som muligt. Men det er indlysende at AFA er ude i noget ordkløveri og sproglig humbug for at forvirre begreberne. Selvfølgelig kan de formelt og juridisk have en smule ret, hvis de efterfølgende hævder at kun umennesker og umenneskelige væsner er lystmordere, rovmordere, seriemordere og massemordere. Men deres ærinde er helt klart at støtte den masseindvandring, den besættelse, afrikanisering og islamisering af Danmark som V, K, LA og S har iværksat sammen med et par andre korrupte kliker. AFA lider nok selv af begrebsforvirring, eller er de købt og betalt af kommunisterne, gak-gak humanisterne eller indvandringsindustrien?

  Kommentar by tp — 5. december 2018 @ 14:15

 5. Den absurde og hykleriske logik lader til at være ca. sådan: anarkistiske kommunister mener, at undertrykkelse er det værste, man kan gøre imod et menneske Fængsel er en form for undertrykkelse, så vi kam ikke være for fængselsstraffe. Vi tænker i absolutter, så der er ingen undtagelser uanset hvor grov kriminalitet, du har begået. Vi tror desuden ikke rigtig på lovgivning, så det er meningsløst at tale om mordere etc. som kriminelle.

  Medmindre du er højreorienteret eller vi kalder dig racist/fascist. I det tilfælde er det bydende nødvendigt at vi både dømmer, straffer og undertrykker dig i alle sammenhænge. Målet helliger midlet uanset hvor hyklerisk det bliver.

  Kommentar by Quark — 5. december 2018 @ 14:45

 6. Ja, vi kan allerede nu glemme alt om, at Migrant Pagten ikke er bindende:

  https://denkorteavis.dk/2018/nu-flygter-selv-regeringens-ministre-fra-fns-migrationspagt-som-en-komite-nedsat-af-den-afrikanske-union-vil-sikre-bliver-overholdt/

  Og at ALLE partier på Borgen er gennemsyret af venstrefløjens ønske om at udslette Danmark, kan også læses i dagens øverste artikel på Den Korte Avis, under overskriften:

  “Lars Løkke, Inger Støjberg og Mette Frederiksen siger ja til FN-pagt, der lægger op til langt større ikke-vestlig indvandring”

  Nogen vil sige “Nej, ikke DF”
  JO!, for ellers havde de stillet stolen EFFEKTIVT for døren for regeringen under finanslovsforhandlingerne, eller SENEST i dag gøre det HELT KLART for regeringen, at de OMGÅEBDE trækker sig som støtteparti for regeringen, hvis der skrives under på Migrant Pagten.

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. december 2018 @ 15:30

 7. 92% af de der har givet deres mening til kende synes at afvise pagten:
  https://www.welt.de/politik/ausland/article185039308/Belgien-UN-Migrationspakt-loest-Regierungskrise-aus.html

  Kommentar by Peter Buch — 5. december 2018 @ 16:39

 8. Antifa, står for anti-faktisk-alt, det er en højpandet forsamling af såkaldte omvendte mennesker, som er imod alt – med alle midler, alle midler helliges af det ædle formål, at være 100% Rasmus Modsat vedrørende alle emner.

  Deres yndlingsposition er ikke at have en position, ikke at kommunikere, ikke at argumentere, men slå og true andre, forfølge andre og slå og true dem, eller fløjte i plasticfløjter eller synge ultrakorte, helt blæste, vildt irriterende dumme Sorosparoler, som tjener som en udtømmende beskrivelse af deres intellekt og sympatiske niveau.

  Kommentar by Jack Nille — 5. december 2018 @ 17:15

 9. En kvinde kan ikke være lidt gravid. En nation kan ikke være ‘lidt med’ i Marokkopude-pagten. Simple as that.

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. december 2018 @ 19:01

 10. Alle møder op og siger ja og amen- Præcis som i folkeforbundet
  før 1.verdenskrig.

  Kommentar by Per K. — 5. december 2018 @ 19:17

 11. Det er noget interessant, at FN, EU og Løkke har samme idealer utopisttøserne i Ingen Menneske Er Illegal og No Borders. Det er, hvad vi er oppe imod

  Kommentar by BB — 5. december 2018 @ 19:26

 12. 17:15 Kom til at skrive synge, mente selvfølgelig skråle og brøle og det er også bevist, at de vitterlig føler afsky, når vi andre føler glæde, og vice versa.

  Kommentar by Jack Nille — 5. december 2018 @ 19:33

 13. Der er somme, der ikke har forstået, at det ikke er hverken “Afrika” eller “migranterne”, der kan bruge denne hensigtserklæring til noget. Det er EU.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. december 2018 @ 20:41

 14. P. S. Konventionerne kan heller ikke tvinge os. EUs Udsendelsesdirektiv er vi i virkeligheden undtaget fra via forbeholdene. Men begge dokumenter har retsvirkning i Danmark, fordi Folketinget har indført en lovgivning, der forpligter os. Folk tror det ikke, for de forstår ikke hvorfor. De kan jo ikke vide, at politikerne er føderalister. For det siger politikerne nemlig ikke. Det ved de vil skade deres drøm om Det Nye Europa, som almindelige danskere ikke deler

  Kommentar by Morten - - - — 5. december 2018 @ 20:47

 15. Efter den 10. december bliver det vel ikke engang muligt, at få offentliggjort en tilsvarende kronik som Skovmands, da MSM jo forpligter sig til kun at skrive positiv propaganda om negre og migranter.

  På den anden side; det har de jo alligevel gjort i årevis.

  Uafhængige blogs som Uriasposten og Snaphanen bliver vigtigere end nogensinde!

  Kommentar by Revisoren — 5. december 2018 @ 21:03

 16. Regeringen har opført sig meget lusket i denne sag. Som om den ikke har rent mel i posen, fordi den har en anden agenda end den der er i overensstemmelse med befolkningens ønsker. Det er ikke forkert at kalde det forrædderi mod det danske folk. Folk vil ikke have mere immigration fra de varme lande, hverken legal eller illegal. Men regeringen, og især Lars Løkke er ligeglad med folks ønsker. Han tænker kun på at stå sig godt i det internationale samfund. Han er et skvat, der ikke tør gøre andet end det Merkel gør.

  Han forsvarer sig med at at det tjener danske interesser at flygtningeproducerende lande skriver under på at ville tage deres egne statsborgere tilbage. Ja, men det er de i forvejen forpligtede til af menneskerettighederne. Hvorfor skal vi forpligtes til til en masse der ikke er i vores interesse til gengæld? Og hvad er garantien for at de vil efterleve pagten. Jeg tror trusler om sanktioner ville være mere effeḱtive. Pagten er noget rod der blander en masse suspekte ting sammen. Ikke flere FN konventioner, traktater eller pagter. Vælt regeringen.

  Kommentar by JC — 6. december 2018 @ 00:23

 17. Leder i Jyllandsposten: [!!!]

  Sig nej til FN-pagten om migration

  Regeringen bør skyde underskrivelsen af FN-pagten om migration til hjørne. Håndteringen har været under al kritik.

  05.12.2018

  https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11045361/sig-nej-til-fnpagte n-om-migration/

  Men når den konkrete udmøntning af sådanne forhandlinger så ligger på bordet i form af en tekst, der muligvis indeholder betydelige – hvis ikke juridiske, så politiske – risici for Danmark, skal vi også kunne sige fra. Det er, hvad Danmark bør gøre over for den såkaldte FN-pagt om migration, der efter planen skal vedtages i Marrakesh i næste uge.

  Pagten vil regulere forholdene for migranter, hvilket kan være tiltrængt nok. Men rækkevidden af pagten i den virkelige virkelighed, langt fra FN’s osteklokke, er indtil videre helt uafklaret. Det forsikres, at den juridisk ikke er bindende. Hvad skal vi så med den? Hvis den ikke binder os, binder den naturligvis heller ikke lande til at hjemtage deres indbyggere. På et tidspunkt, hvor regeringen har lovet at udfordre konventionerne – som jo sandelig er bindende – virker det ejendommeligt at gå med i en FN-aftale, som muligvis sætter udlændingelovgivningen under yderligere pres.

  “Dele af teksten er utilsløret totalitær i sin stemmeføring.”

  Kommentar by Bjovulf — 6. december 2018 @ 00:34

 18. Carl Bildt erkänner: FNs migrationsavtal ÄR bindande
  Inrikes3 december, 2018

  https://samnytt.se/carl-bildt-erkanner-fns-migrationsavtal-ar-bindande/

  Kommentar by Bjovulf — 6. december 2018 @ 05:12

 19. Ligesom vi har Jellingstenen med Danmarks dåbsattest, vil Folketinget nu have underskrevet Danmarks dødsannonce. Danmark kom til verden, levede og døde. Men hvorfor er det kommet så vidt?

  Kvaliteten af politiske vurderinger og beslutninger er i frit fald. Det vrimler med dårlige politiske beslutninger og dårligt politisk håndværk. Man går fra den ene katastrofe til den næste. Kun fordi medierne delvist dækker over katastroferne, er danskerne lykkeligt uvidende om de fatale politiske fejltagelser.

  Når Lars uLøkke, Mette Frederiksen og det meste af Folketinget insisterer på at underskrive Danmarks dødsannonce, migrantpakten, er der næppe tale om bevist landsskadelig handling, men om dårlig rådgivning og ringe regeringsførelse og ikke mindst falden på halen for internationale organisationer og konsulentvirksomheder.

  Man har set legio med eksempler: Analysen fra den berømte konsulentvirksomhed McKinsey førte til smadring af SKAT – tilsyneladende med Mette Frederiksens og andre toppolitikeres store billigelse, nok fordi de var så benovet over deres internationale rådgivere. Det kom til at koste skatteyderne milliarder. Eller McKinseys meget ringe analyser af universiteterne eller af energisektoren. Den dårlige regeringsførelse opstår så, når politiker for at være smarte mere stoler på disse internationale konsulenter og organisationer end på vidende national forankrede stemmer, der korrekt kender danske forhold og historie.

  Mange af EU-Kommissionens fejlbeslutninger viser, at den europæiske beslutningsstruktur også er ude af funktion. Den politiske håndtering af f.eks. migration, miljø og energi i Europa er ekstremt ringe. F.eks. når EU-Kommissionen p.t. til COP24 i Katowice skal føre sig frem og kloge sig, benytter de en ubrugelig model, der hedder PRIMES fra det tekniske universitet i Athen. Fejlen ligger i den magt, som de har fået tilranet sig, så hele det europæiske kontinent skal lide under deres fatale fejltagelser.

  Kommentar by traveler — 6. december 2018 @ 10:07

 20. Mon man kan immigrere til Iran og udøve Zoroatrianisk religion eller Kina for at dyrke Kristendommen, nej desværre det er meningen nok kun en-vej mod Europas undergang; men!!!!!!!!!!!

  Kommentar by Moth — 6. december 2018 @ 11:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper